Fall's Village
Uto Maj 31, 2022 9:39 am
Ryomen Sukuna

Level:1
1000/1000
1000/1000
1000/1000
Manje selo skriveno u gustom drvecu izvan zidina Alliance. U selu svega zivi 15 ljudi i oko 10 trgovaca koji prodaju plodove po gradu kako bi zaradili da jedu, svaka kuca ima po 1 trgovca koji dobija 40% zarade, sem onih koji su u srodstvu sa bogatijim prodicama oni ne salju nikoga da trguje vec samo im rodjaci daju pare. Na dvadeset metara od kapije sela je i kraj istog tog sela koji se zavrsava velikim vodopadom i malecnim jezerom.

Samo selo nema vodju ali zato ima zastitnika, od mogucih napada Eclipsea, zastitnici ovog sela jesu svi shinobiji ranka jounin+, selo je vrlo vazno samom gradu jer od istog dobijaju previse plodova.

Samo selo nema vodju ali zato ima zastitnika, od mogucih napada Eclipsea, zastitnici ovog sela jesu svi shinobiji ranka jounin+, selo je vrlo vazno samom gradu jer od istog dobijaju previse plodova.
The moonlight’s illumination…makes it easier to see how pathetic you are.
- ✵:
#card653 #card706
#card750 #card886
#card677 #card443
#card819 #card256
#card698 #card248
Sporedna porodica.
Sre Jun 01, 2022 11:19 pm
Akagi Yamashita

1000/1000
1000/1000
1000/1000
Akagi na putu do grada naleti da neku zbijenu ulicu koja je vodila do ovog sela. Kada je dosao ovde video je dosta siromasnog i ne uhranjenog naroda, pa je donirao nesto malo para seljanima sto mu je ostalo u dzepu. Pa posto nije mogao da ih puno finansiski podrzi odlucio se da im pomogne oko dnevnih obaveza koje su ovi seljani svakodnevno radili i od toga zaradjivali. Dok im je pomagao vecinu stvari je i naucio da radi sobzirom na to da nije do sada znao da obavlja svakodnevne obaveze jer se istima nikada nije vezao. Kada je to zavrsio 3 sata kasnije legao je na livadu i divio se lepoti flore i faune.
Sre Jun 01, 2022 11:31 pm
Lucy

1000/1000
1000/1000
1000/1000
Pre nego što je otišla da spava, Lucy je odlučila da ode u večernju šetnju. Prošetala je do obližnjeg sela i bila je iznenađena onim što je videla. Videla je dečka kako sam kasno uveče leži i posmatra nebo, bila je znatiželjna i prišla je i pitala ga kako se zove. Htela je da se upozna sa njim.
I just need a point in the right direction.

Sre Jun 01, 2022 11:37 pm
Akagi Yamashita

1000/1000
1000/1000
1000/1000
Dok je lezao na livadi neka devojka mu je prisla i pitala ga za ime. Devojka je izgledala dosta mladje od Akagija ali je ipak odlucio da se upozna sa njom pa je i ustao i predstavio joj se.
,,Mislim da bi prvo ti trebalo da se predstavis ali svakako, ja sam Akagi, a imas li ti ime?''
Devojka ga nije puno zainteresovala pa nije joj ni davao puno paznje vec je samo cekao njen odgovor gledajuci u laste.
,,Mislim da bi prvo ti trebalo da se predstavis ali svakako, ja sam Akagi, a imas li ti ime?''
Devojka ga nije puno zainteresovala pa nije joj ni davao puno paznje vec je samo cekao njen odgovor gledajuci u laste.
Čet Jun 02, 2022 5:19 pm
Lucy

1000/1000
1000/1000
1000/1000
Pošto je završila dnevnu misiju, otišla je do najbližeg parka koji se nalazio u okviru sela. Sela ja ne klupicu i posmatrala ptice. Posmatrajući ptice razmišljala je o životu:
"Blago njima. Mogu ići gde god žele, kada god žele, da rade šta žele, i niko i ništa ih u tome be ograničava. Kada bih mogla da biram koja bih životinja bila odabrala bih pticu ili verovatno medveda", pomislila he Lucy.
Kada je konačno došla sebi i prestala da sanjari, pogledala je u sat i setila se da će uskoro biti isporuka robe u prodavnici Chibi. Požurila je nazad."Medved...Zamisli da 6 meseci jedeš, a 6 meseci spavaš, to je idealno."
I just need a point in the right direction.

Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|