Naruto Ninja Way 2022

Powered by Forumotion.

Naruto Ninja Way

Stvori originalnog lika i postani najjači ninja u Naruto svetu! Izaberi put dobra i postani lider sela - kage ili se odluči za put zla i kreiraj organizaciju kojom ćeš uništiti svet!

ULOGUJ SE
REGISTRUJ SE

Dobrodošli na

NNW 2022


Kamato S jonin ispit I - dio

Sub Jan 15, 2022 1:21 pm
Kamato
Kamato
Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000


❖ Roleplay (400-800 reci) slobodna tema, mora da ima veze sa vašim likom, vašim trenutnim roleplayom, vašim ciljevima
-------------------------------------------------------------------------------
<(Ostale odgovore teorijskog dijela u pm na forumu Auqua)>
Them song:- Svaki crn jer takvi su moji, ali ulivamo strah im u kosti


Kamato S jonin ispit I - dio Lc4Jlh9

 


Fight to the death  

#card189
#card226
#card653
#card301


Sub Jan 15, 2022 1:55 pm
Kamato
Kamato
Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000
( "A svašta na duši je - treba mi ljek, sipaj mi rakiju - sipaj mi dve" ),.

Hladna i mračna noć,.Jedna od onih za razmišljanje.Čovjek se prosto zapita o svemu što ga zanima s obzirom da ne postoji ni jedna druga zanimacija kada je ovakvo vrijeme na snazi.Vani je tešska jesen, nadolazi zima dok Kamato pored svoje peći fokusira svoje misli na svoju ličnost.Prva na redu je bila njegova tendencija za sretnim krajem.Sretni kraj po njegovoj definicij je dobar završetak teški odluka i bitki koje je predovodio u svojoj karijeri kao Sanin, potom kao i Hokage.Naravno kao i u svakoj karijeri se dešavaju padovi pa zbog izdaje je i on sam doživio poniženje.

- Poniženje?

Proglašen je za nestabilnu osobu, samo zato što je darovan jednim od devet demona.Demon u Kamatu je probudio moč a u drugima iz sela je pobudio strah i zabrinutost, rezultat toga je bilo gubljenje titule i uvrede saboraca da je mentalno nestabilan.Tada je Kamato napustio svoju frakciju i mirovao u alternativnoj dimenzij "Kamui".
Kada se vratio na novom zadatku je odmah upoznao novog lidera koji je nekada bio njegov saveznik.Abel Uzumaki - njegov Sanin je uradio izdaju, lažno ga optužio a zatim predao vlast., To je u Kamatovim očima bila nestabilnost.Koja ga je dovela do prilagođavanja
promjene,.

- Promjene?

Shvativši da je izdan, da može vjerovati samo sebi, njegova slika u glavi o prijateljstvu i povjerenju je bila srušena.Sada je imao
samo jednu "osobu" za prijatelja.,Ta stvar čak nije bila ni čovjek, to je bio demon.Vjerovao mu je samo zato što su bili jedno.
Oboje su bili isto, odbačeni od svoji najbliži ili su se barem pravili da jesu.Zato su se sprijateljili i njihova tendencija za zaštitom
samog sebe je postala njihova poveznica.Poveznica zbog koje su oboje postali jači.,

- Ciljevi

Svako ima neki cilj, svako ima neku težnju.Kamatova je bila snaga i potreba za pobjedom.Zato je u svaku borbu ulazio srećan sa željom za pobjedom, s obzirom da se u ljude odavno razočarao, jedino zadovoljstvo pored muzike mu je predstavljala pobjeda.
Oduvijek je volio da se analizira kroz postupke u borbi, samo je to oduvijek radio realno.Ostali koji su analizirali ili barem pokusali su bili losi u tome.Analize su im bile fikcija.

Kada je pročitao samoga sebe, pomirio se sa činjenicom da više nikada nikome neće vjerovati.Odlučio je da se posveti samome sebi te pustiti sve veze sa ljudima u zaborav, to je jedino ispravno.Samo tada je čovjek siguran u pobjedu.

- Ovdje se oprašta sve, samo ne uspjeh.

Tada je Kamato ustao iz stolice, gaseći svijeću tražio je svoju ninja masku.


Them song:- Svaki crn jer takvi su moji, ali ulivamo strah im u kosti


Kamato S jonin ispit I - dio Lc4Jlh9

 


Fight to the death  

#card189
#card226
#card653
#card301


Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu