Naruto Ninja Way 2022

Powered by Forumotion.

Naruto Ninja Way

Stvori originalnog lika i postani najjači ninja u Naruto svetu! Izaberi put dobra i postani lider sela - kage ili se odluči za put zla i kreiraj organizaciju kojom ćeš uništiti svet!

ULOGUJ SE
REGISTRUJ SE

Dobrodošli na

NNW 2022


Put Spajanja

Pet Jun 18, 2021 5:27 pm
Erik
Erik
Kazekage
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000


Put Spajanja 8d1c257fca02fa3f6ca0b7337a99d38f

Put koji spaja dva sela. Veoma koristan za seljane oba sela, trgovci dolaze i odlaze. Da bi se izbegao sukob sa banditima koji bi mogli napasti oba sela, na ovom putu uvek se tokom godine angazuju razni cuvari. Cuvari koji stite od napada bande, zveri i slicno.
Pet Jun 18, 2021 5:44 pm
Erik
Erik
Kazekage
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000


/ Flashback misija xD /

Kretao se laganim hodom ka mestu na kome treba stici zajedno sa Genzou-om. Oblaci koji su kvasili sve pred sobom, kisa je toliko pljustela da su celi bili mokri. Erik je po obicaju imao svoj ranac na ledjima, ruke u dzepovima i opusteno hodao. Nije im ostalo jos dugo putovanja kako bi stigli do mesta gde se trebaju sastati sa osobom koja ih je pozvala. Dok bi hodali tako, usao je u malu konverzaciju sa Genzou-om.

Pa sta ti mislis, koji ce nam zadatak biti?

Kisa je bila slabija, osecala se ta neka promena u vazduhu. Taj miris isparavanja koji je Erik-u i te kako prijao. Voleo je taj svez miris, pa se vrati konverzaciji.

Izgleda da kisa konacno popusta, taman sam pomislio da bi bilo lepo da malo odmorimo negde. Ali izgleda da ce se vreme popraviti, tako da mozemo da nastavimo dalje. Sta ti mislis?

Zavrsivsi svoje reci, nastavio je gledati pravo i hodati. Cekajuci odgovor Genzou-a.Passivne::


#card226

#card653

#card706

#card347

#card683


Pet Jun 18, 2021 6:14 pm
Genzou
Genzou
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Grmljavina je tutnjala po prostranom i sivom nebeskom svodu koji je jednim delom bio mrkim i tamnim oblacima prekriven. Kiša je uveliko padala, a među tim tamnim oblacima su protutnjale velikom brzinom one jake munje koje su parale zemlju i uši mnogih naroda koji bi ih čuli. Brzo i u treptaju oka bi se pojavile munje i isto tako bi nestajale, ostavljajući svoje spaljene tragove, da li to bilo na zemlji ili na nekom drvetu. Kiša je bila jaka, pljuštala i natapala zemlju dok su je munje parale a grmljavine i sevanja na sekund osvetljavale, priroda često zna da bude tako strašna a u isto vreme i veličanstvena sa svojim moćnim arsenalom elemenata koje nudi.

Mokar i sav ćutljiv je trpeo i posmatrao svu tu mokru zemlju i taj miris petrikora ga je na neki način i smirivao, davao mu je neki osećaj lagodnosti bez obzira na intenzitet vremena koje ih je dočekalo. Onog trenutka kada su krenuli je bilo sveže pa toplo, dok sada su munje i kiše udarale, ni ono blato na putu i nogama mu nije smetalo dok je koračao sa Erikom da se nađu sa klijentom koji ih je pozvao.

Čekaćemo i videćemo. U svakom slučaju moramo biti spremni na sve.

Što su se više odaljavali to su se mrki oblaci malo po malo povlačili, povlačeći i onu kišu sa sobom koja je sve vreme natapala zemlju, gubila je svoj intenzitet. Taj trenutak tranzicije i tokom isparavanja sa raznih strana vodenih površina je bio takav da je mogao osetit tu neku svežinu, koja će i uskoro nastupiti kroz čitavu zemlju, kao što uvek biva sunce dolazi nakon kiše.

Eventualno hoće, sve u svoje vreme.

Vetar dunu i iskrivi mu kasu koja mu pade pred oči da bi je on nakon dve sekunde ispravio i podesio svoju masku na licu.


Pasivne:

#card508 #card189 #card653 #card226 #card545
Pet Jun 18, 2021 6:34 pm
Erik
Erik
Kazekage
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000


Finalni deo puta je konacno bio na vidiku. Videvsi da su u blizini zastao je na sekundu. Prisetio se govora, te poce brojati, brzo je odskocio na drvo koje je bilo obelezeno brojem, popeo se na isto te uzeo jedan papiric iz supljine istoga. Otvorio ga je sedeci gore na drvetu, bese to pismo koje im je ostavio jedan seljanin. U tajnosti taj seljanin je vodja ovog sela, sve angazuje tajno. Procitao je pismo te skocio do Genzou-a, preda mu papiric uz male reci.

Zapamti pa unisti.

Potom se okrenu ka istom drvetu, skinu ranac sa ledji i poce da vadi sve iz njega. Ne bese tu mnogo stvari, vec samo glavna oprema, prebrojao je sve i vratio na mesto. Na zemlji iz ranca izvadio je stvari te se presvuce u suvo. Uze jos jedan par i baci Genzou da se obuce.

Izvoli da ne budes mokar. Ja cu moje okaciti o drvo, pa ako ih nadjemo u povratku bice dobro.

Potom zastao je na sredini puta gledajuci ima li nesto sumnjivo. Bilo je daleko pa i nije bas mogao da vidi sve, tako da je odlucio da prati sadrzaj pisma. Ali pre nego sto bi krenuo obratio se Genzou.

Pa jesi li zavrsio? Ja sam skroz spreman.

Rekavsi to, zakoracio je napred kretajuci se lagano. Nakon par predjenih kilometara, ugleda jednu omanju krcmu sa leve strane.

O pa vidi ti to, imamo i mesto za odmor. Hajde da popijemo nesto a ujedno se i raspitamo.

Zastao je pred vratima, te pokazao rukom Genzou da on udje prvi. Nije zeleo da ga svi odmah gledaju pa je to prepustio svom prijatelju.

Sadrzaj u pismu:

Za dvojicu nindzi. Glavni put koji deli dva mala sela koji saradjuju zajedno. Na petnaest kilometara od ovog drveta imate put desno. On je blokiran od bande i nista ne mozemo uraditi. Zamolio bih vas da ih eliminisete i da unistitie blokade, kako bi mogli nastaviti sa nasim seoskim poslovima.
Passivne::


#card226

#card653

#card706

#card347

#card683


Pet Jun 18, 2021 6:51 pm
Genzou
Genzou
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Imao je osećaj da su skoro pa blizu svoje destinacije koja im je bila objektiv. Nakon malo dužeg hodanja oni dospeše do jednog drveta na koji se Erik popeo i izvadi jedan papir koji uze i pročita. Drvo na koje se popeo je bilo obeleženo jednim brojem, to je bilo mesto koje je davalo znak da su konačno blizu. Kada je iščitao ono što je na onaj papir pisalo, Erik skoči sa drveta i preda ga Genzou koji uze i pročita sadržaj istoga. Klimnuo je glavom kao znak odobravanja i iscepao je papir na jako sitne komadiće, onda je sa tla uzeo vlažnu zemlju i spojio sve to sa komadićima papira. potom ode do jednog mesta gde se prostirala provalija i bacio je onu smešu koju je načinio od malo blata i papira.

Pored tog drveta se nalazio jedan poveći kamen koji je prekrivao jedan deo zemlje. Kada mu je Erik bacio rezervnu odeću on je za razliku od Erika, koji je bio sve vreme pored drveta, otišao pod taj deo kamena i obuče tu suvu odeću, kiša je uveliko prestala.

Spreman sam.

Njhov put se nastavio dalje, nakon nekoliko kilometara oni primetiše jedno selo u daljini, znali su da je to ono selo u koje su morali da dođu. U tom selu uočiše jednu krčmu gde su odlučili da uđu i raspitaju se za dalje informacije, ušli su unutra ubrzo.


Pasivne:

#card508 #card189 #card653 #card226 #card545
Pet Jun 18, 2021 7:34 pm
Erik
Erik
Kazekage
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000


Stolovi bas lepo poredjani, tu bese dobar broj ljudi. Uocivsi slobodno mesto, krenuo je ka njemu sedajuci za isto. Stolovi i stolice napravljeni od starog drveta, ne toliko udobni ali mu je prijalo da ovde popije nesto. Mesto koje se nalazilo pored njih bese tri osobe. Jedan od njih mu je delovao bas zaplaseno, krisom oka ih je pazljivo osmatrao. Priblizi se ka Genzou te mi tiho rece, da ga je i sam Genzou jedva cuo.

Hm, obraticemo paznju na ovu trojicu. Kada budu napustali krcmu, krenucemo za njima. Bas su mi sumnjivi.

Te ih nastavi osmatrati, reci koje je jedva moga cuti radile su o poljoprivredi, prezivljavanju, nekim blokadama i pretnjama. Uocivsi sve to, sastavljajuci deloc po delic, bio je ubedjen da imaju nekakve veze sa bandom koju trebaju da eliminisu. Zabrinutog izgleda sedeo je mirno za svojim stolom. Pomalo vec sada i iznerviran jer jos uvek niko nije dolazio da ih usluzi, razdra se.

Hoce li neko doci da nas posluzi? Jel trebamo uci ovde jos jednom, da bi nas neko uocio?

Stolica do njega bese prazna, iskoristio ju je kao naslon desnog lakta koju navali o nju. Konobar koji bese tu, progovori.

"Izvinjavam se na cekanju, izvolite."

Meni donesi dupli sake. Sta ces ti Genzou?Passivne::


#card226

#card653

#card706

#card347

#card683


Pet Jun 18, 2021 7:53 pm
Genzou
Genzou
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Krčma je bila kao i svaka krčma do sada na koju je naleteo. Bila je krcata sa ljudima i činilo se kao da nema slobodnih mesta. Negde u nekom uglu se našao slobodan sto gde su se uputili i zatim smestili. Pored njihovog stola trojica čoveka su se nalazila za drugim stolom, nije mogao a da ih ne primeti, nešto su bili sumnjivi od trenutka kada ih je primetio. Na Erikove reči je samo kratko klimnuo glavom da se razumeju po pitanju te trojice te su ih samo nastavili posmatrati. Na osnovu njihovih reči lako je mogao da shvati da imaju neku povezanost sa njihovom misijom. Konobar dođe nakon par minuta.

Isto.

Nije mu bilo do pića, niti bilo čega, imao je misiju pred sobom, nije dozvoljavao sebi taj luksuz da pije tokom misije, pogotovo alkoholna pića. Naručio je sake tek reda radi, da ne ispadne sumnjiv sumnjivcima.


Pasivne:

#card508 #card189 #card653 #card226 #card545
Ned Jun 20, 2021 3:45 pm
Erik
Erik
Kazekage
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000


Uvideo je kako osobe pored njega odlaze, bese to kratka konverzacija. Uzeli su novac od jedne osobe i zaputili se ka izlazu. Odmah je u tom trenutku mahnuo konobaru, ostavio je novac za oba pica na sto i rekao.

Pa hajdemo polako, Genzou.

Ustao je sa svoje stolice, novac ostavio ispod svoje bocice sakea i krenuo polako ka izlaznim vratima. Otvorio ih je te ista zaskripase, nisu se mnogo odaljili pa su culi skripu. Nasmeajo se te ih zapita.

Pa izgleda da se ova vrata trebaju zameniti, izvinjavam se na uznemiravanju ali imam par pitanja za vas.

Zastao je na sred puta, na nekih pet metara razdaljine od njih. Cekao je da njegov prijatelj izace iz krcme kako bi istupili ispred neprijatelja, te pomisli u sebi.

Pozuri Genzou, ne znam hocu li ih moci sam pobediti.Passivne::


#card226

#card653

#card706

#card347

#card683


Pon Jun 21, 2021 4:25 pm
Genzou
Genzou
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Ne prodje mnogo vremena nakon kraćeg razgovora onih ljudi koje su pomno pratili i skušalo. Kada su oni krenuili i izašli Erik izvadi svoje pare i stavi ih na sto i krene za njima. U trenutku kada je izvadio pare da ostavi, Genzou ustade i ostavi svoj deo pa krene za Erikom i onom grupom koju su pratili. Bilo mu je čudno što ih je samo dvoje bilo, imao je osećaj koji mu je govorio da će ga čekati dosta takvih sa kojima će zasigurno ući u sukob. Nije hteo da ulazi u sukob nepripremljen, morao je uraditi nešto što će ih otkriti, da li će napasti ili se možda povući.

Izašao je napolje i primetio je Erika kako se upustio u razgovor sa njima. ''....uznemiravanju ali imam par pitanja za vas.'' - to je sve što je od Erika čuo.

Stvarno genijalan plan, sigurno će ti odgovoriti na sva tvoja pitanja. - sa tim dubokim glasom punim sarkazma on nije skidao pogled sa njih, bio je spreman za najgori mogući slučaj, borbu.


Pasivne:

#card508 #card189 #card653 #card226 #card545
Pon Jun 21, 2021 4:25 pm
NNW Game Master
NNW Game Master
Admin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Član 'Genzou' je izvršio sledeću akciju : Roleplay Option


'S Jonin NPC' :
Put Spajanja #card742 Put Spajanja #card791
Pon Jun 21, 2021 5:40 pm
Erik
Erik
Kazekage
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000


Uocio je kako njegovi protivnici bas i nisu raspolozeni za razgovor.

Pa i mislio sam da niste bas raspolozeni za razgovor. Jesi li spreman Genzou?

Zapitao je svog prijatelja koji je bio pored njega. Gledao je pazljivo u protivnike, jedan se samo malo pomerio u stranu dok je drugi napao sa zmajem. Brzo je stao ispred Genzou-a govoreci mu.

Ja cu srediti ovog zmaja!

#card66

Nakon odbrane od zmaja, poceo je pripreme za svoju kontru. Gledao je pravo u oci protivnika, stajao je u gard i pazljivo osmotrio situaciju.

Pa hocemo li Genzou! Jesi li spreman?

#card950
/ dmg 800 /Reci: 111
Passivne::


#card226

#card653

#card706

#card347

#card683


Pon Jun 21, 2021 10:01 pm
Genzou
Genzou
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Tenzija koja se stvarala među njima je bila takva da nije bilo potrebno pričati. Iz njihovih reakcija je bilo očigledno da će pokušati nešto da učine što se i obistinilo, polovično. Dok jedan nije ništa odradio drugi je oslobodio svog zmaja od čakre koji je jurnuo ka Eriku. Erik je brže bolje iskoristio trenutak da izbaci svoju čakru kako bi sprečio zmaja od čakre da nanese bilo kakvu štetu pa je potom napao sa otrovom koji je oslobodio i jurnu ka obojici protivnika.


Pasivne:

#card508 #card189 #card653 #card226 #card545
Pon Jun 21, 2021 10:01 pm
NNW Game Master
NNW Game Master
Admin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Član 'Genzou' je izvršio sledeću akciju : Roleplay Option


'S Jonin NPC' :
Put Spajanja #card791 Put Spajanja #card34
Pon Jun 21, 2021 10:32 pm
Erik
Erik
Kazekage
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000


Vidis li ovo Genzou. Mrtav je, ali njegov napad nije toliko los. Izginucemo!

#card522

Zemlja je pocela da propada, Erik vec zabrinut brzo je poceo izvoditi znake rukama. Znoj je poceo sa lica da mu lije, ovo je zahtevalo izvanrednu odbranu. Olaksanje mu je bilo sto je ostao samo jedan protivnik pa mu je i laknulo. Odjednom je zemlja pocela da se apsorbuje u jednu tacku.

Pa ovo je bilo blizu. Okej ti si sledeci, Genzou, ostavljam ga tebi, ja cu malo odmoriti.

Iskoristio je previse snage, kao i obicno precenio je sam sebe. Kada se situacija umirila, stao je iza Genzoa prepustajuci njemu ostatak.

Reci: 113
Passivne::


#card226

#card653

#card706

#card347

#card683


Uto Jun 22, 2021 6:27 pm
Genzou
Genzou
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Kada je video da se jedan odbranio od Erikovog napada on se fokusirao na tog protivnika da ga pobedi. Protivnik koji je bio mrtav je uspeo da pošalje svoj napad zemlje ali je Erik sa svojom moćnom tehnikom uspeo da ga poništi.

#card525 #card48

Stvorio je kristalnu barijeru i oslobodio moćnog zmaja koji je jurnuo ka protivniku.

Reci: 63Pasivne:

#card508 #card189 #card653 #card226 #card545
Uto Jun 22, 2021 6:27 pm
NNW Game Master
NNW Game Master
Admin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Član 'Genzou' je izvršio sledeću akciju : Roleplay Option


'S Jonin NPC' :
Put Spajanja #card791
Uto Jun 22, 2021 9:29 pm
Erik
Erik
Kazekage
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000


#card157
/ Obe pilule /

Pazljivo je posmatrao kako protivnik izbegava prvo njegov napad a potom i Genzov. Vetar je produvao na minut oko njih, tolko da mu se znoj razleo kroz celo lice. Stao je ovog puta ispred svog prijatelja zaklanjajuci ga. Gledajuci malo u protivnika, obratio se Genzou.

Pa Genzou, nesto nam ne ide kako treba. Drzi se po strani, sredicu ja ovo!

Zaustavio se na kratko a potom se prodra neprijatelju.

Da vidim sada da nas izbegnes!

Stavio je sve sto ima u ovaj napad. Odjednom iza njega stvori se drveni zmaj koji pojuri direktno na neprijatelja.

#card235

Reci: 107
Passivne::


#card226

#card653

#card706

#card347

#card683


Uto Jun 22, 2021 9:29 pm
NNW Game Master
NNW Game Master
Admin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Član 'Erik' je izvršio sledeću akciju : Roleplay Option


'S Jonin NPC' :
Put Spajanja #card791
Uto Jun 22, 2021 10:11 pm
Genzou
Genzou
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Kada je video da je protivnik izbegao njegov napad a takođe i Erikov napad on je pokušao još jednom da ga napadne ne bi li ga zbrisao. Stvorio je jedno omanje jezero iz kog je poslao moćnog zmaja za kog se nadao da će protivnika srediti kako bi nastavili dalje i izvršili svoju misiju.

#card220 #card47
850dmg

Reci: 63Pasivne:

#card508 #card189 #card653 #card226 #card545
Uto Jun 22, 2021 10:11 pm
NNW Game Master
NNW Game Master
Admin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Član 'Genzou' je izvršio sledeću akciju : Roleplay Option


'S Jonin NPC' :
Put Spajanja #card33
Pet Dec 17, 2021 7:19 pm
Zod Fuma
Zod Fuma
Lider
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Zod je odlucio da ne prodje opet kroz ono selo, nego da ide lepo putem. Put je bio utaban ali opet moglo se snaci fino. Kroz put je naisao na par cuvara, ali na njegovo cudo nisu ga nista ni pitali. Cak ga nisu nesto ni gledali. Mirno je prosao ovuda i nastavio dalje.


Pasivne:
 #card1129 #card434 #card671 #card653 #card189 #card1331

Oprema:
#card15 #card161 #card155 #card162 #card169 #card171 #card152
Scroll Uniform:
U prvom skrolu imam Dio Dio Knives, u drugom Fuma Shuriken i Makibishi, u trecem Blood Increasing Pills, Military Ration Pills i Explosive Tag Bomb , u cetvrtom Chakra Lantern i Explosive Tag, u petom Threads i Vial.
#card1485 #card183 #card180 #card156 #card157 #card160 #card978 #card182 #card752 #card981

Giant Scroll:
#card163 #card760 #card185  

Multi Scroll:
U oba ima po 6 Shurikena
#card21

Mini Inventory:
U prvom ima Senbon Pack, ostatak u oba su sve Shurikeni.
#card167 #card21

Shuriken Seal Bandages:
U oba po 20 Shurikena.
#card21

Weapon Scroll Release:
12 Shurikena.
#card21

Čet Jan 06, 2022 2:22 pm
Teqînek
Teqînek
Kage
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Još jedno mesto koje su morali da prodju bio je put spajanja. Kretali su se relevantno brzo po njegovom mišljenju tako da su mogli ovde da stanu da se odmore. Nije puno pricao sa edo lutkom posto mu je bilo neobicno.


Allahu Akbar:

Levertiram po rpu uvek, ako drugačije ne naznačim u postu. Uchiha Ability aktivan na vatri.

#card550 #card1094 #card267 #card347 #card226 #card227 #card653 #card652 #card671

Harem:

#card1306 #card1433


Oprema:

#card772
#card1041
Teqinekov Tespih:

#card819
Kote:
#card1419 #card157 #card1269
1 Flaash bombu, 2 Pilule i 4 noža

#card1019
Samuraj Belt:
#card1137 #card1031 #card1347

#card15
Scroll Uniforma:
#card161
#card981 #card978
#card161
#card752 #card158
#card161
#card170 #card165 #card156
#card161
#card153
#card161
#card166

#card168
#card169
Mini Invetory:
#card21 #card13
6 shurikena i 4 kunaia

Čet Jan 06, 2022 2:23 pm
Edo – Sined Kokan
Edo – Sined Kokan
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Stigli su do puta koji je zvan put spajanja. Isli su pravac prema njihovoj lokaciji, nadali su se da ce sto brze stici i da ce ih vreme posluziti. Uzivao je u pogledu ovoga puta i tako nastavio dalje.


Push it to the limit, push it through the pain.

#card885
#card227#card671
#card332#card652
Sponsored content
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu