Naruto Ninja Way 2019

Powered by Forumotion.

Naruto Ninja Way

Stvori originalnog lika i postani najjači ninja u Naruto svetu! Izaberi put dobra i postani lider sela - kage ili se odluči za put zla i kreiraj organizaciju kojom ćeš uništiti svet!

ULOGUJ SE
REGISTRUJ SE

Dobrodošli na

Naruto Ninja Way 2021

Poruke

Park Upanuki

Čet Okt 10, 2019 9:30 pm
Gac
Gac
Admin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

First topic message reminder :

Prelep park Amegakurea. Ovo je retko mesto u selu gde ima puno zelenila i generalno zivota. Razne male zivotinjke se mogu zapaziti u ovom parku, kao i dosta retkih vrsta cveca i biljaka.

Park Upanuki - Page 3 99pyU5Ga1kwqSXWA2evTexn6YzPHotJF8R85JZsErvtTWXWKp3n58jzr1F2N9WZLYtbehnTzbDoAG99FXHCdXyKDCNUMLp7MHuaWdj7E8b6W5QUM3aeRkoBc99s5nATrbG?format=match&mode=fit&width=640

Reci: 48

Pon Okt 28, 2019 9:49 pm
Dominic Saltzman
Dominic Saltzman
Academy Student
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Setao je kroz park i njegovo prelepo zelenilo i slusao kako kapljice kise udaraju u travu i u listove razlicitih oblika. Bilo je zadviljujuce koliko samo vrsta razlicitih biljaka se mogu pronaci na jednom mestu. Prosao je kroz park i izasao iz njega.

Reci: 50



Park Upanuki - Page 3 Dsds10

“In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.”:

#card226 #card189
#card139 #card301
#card1276
Sre Okt 30, 2019 6:03 pm
Dominic Saltzman
Dominic Saltzman
Academy Student
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Zelenilo je prijalo njegovim ocima. Vecna tmina, tamnilo i sivilo koji su opisivali izgled ovog grada su mu bili monotoni i na neki nacin zamorni. Imao je osecaj kako se njegove oci odmaraju i uzivao je u tome. Nije dugo bio u parku, vec je nastavio da hoda.

Reci: 55



Park Upanuki - Page 3 Dsds10

“In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.”:

#card226 #card189
#card139 #card301
#card1276
Sre Okt 30, 2019 9:23 pm
Dominic Saltzman
Dominic Saltzman
Academy Student
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Dosao je u park kako bi cuo zvuk koji dolazi od udaranja kisnih kapi o zemlju i mirisa koji ona ispusta. Bilo je dosta lepse nego onako kako je izgledalo u gradu. Samo je mirno stajao i slusao, a onda i otisao odatle.

Reci: 50



Park Upanuki - Page 3 Dsds10

“In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.”:

#card226 #card189
#card139 #card301
#card1276
Čet Okt 31, 2019 4:56 pm
Uryu
Uryu
Academy Student
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Park je u prolecnom dobu bio narocito zivahan. Kisa nije bila toliko jaka, a trava je prelamala zrake sunca i stvarala toplu atmosferu. On licno je uvek voleo da svrati do Upanukija. Prosetao je tuda a onda nastavio dalje.

Reci: 41

Čet Okt 31, 2019 5:24 pm
Han Nara
Han Nara
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Pored svih silnih ljepota najvise mu se svidio park u kome je odlucio provesti nesto duze vremena.Dosao je do jedne klupice gdje je sjeo i razmisljao o svojoj buducnosti.Najvise je razmisljao o ispitu koji je zavrsio ali mu jos uvijek nisu stigli rezultati.Bio je dosta nervozan.

Reci: 53



I hate many things
&
Don't like anything specific.
Laziness is the mother of all bad habits. But ultimately she is a mother and we should respect her:

Park Upanuki - Page 3 Purepng.com-samuraisamuraimilitarymedievalfighterwarriorarmorjapaneseclipart-1421526964667nsczq
#card96
#card1294
#card287
#card671
#card226
Čet Okt 31, 2019 5:39 pm
Uryu
Uryu
Academy Student
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Na kraju svog drugog putovanja tog dana dodje u park upanuki. To je uvek bilo savrseno mesto za meditaciju, opustanje, i sakupljanje misli. Osecao se kao da ce se u svetu uskoro dogoditi ogromne promene. Nadao se da ce ojacati dovoljno na vreme.

Reci: 45

Pet Nov 01, 2019 6:00 pm
Kazuki
Kazuki
Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Dok je prolazio pored parka mogoa je osetiti prirodu koja se oko njega nalazi taman u tom trenutku se desilo da je bio orkuzen i ako nije nameravoa da ih gleda ocigledno i jeste voleo prirodu ali nije ni htoe da mirise kisa bi mu tada usla kroz nos,nastavio je daljim putem.


Dela su dela,reci su izgovori,zivot shinobija je nemoralan:

                                         #card226 #card653 #card1283 #card347

                                         
Sub Nov 02, 2019 5:23 am
Kazuki
Kazuki
Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Bio je to prelepi park kojim je isao onim putem koji je voleo zvukovi kise su se culi ali oni lepi zvuci a isto tako je mogao da vidi dugu kroz bare kao i da hoda i zamisljaljuci sebe prelepoj prirodi da je samo kisa oko njega kao i hod isao je dalje.


Dela su dela,reci su izgovori,zivot shinobija je nemoralan:

                                         #card226 #card653 #card1283 #card347

                                         
Uto Nov 05, 2019 2:03 am
Uryu
Uryu
Academy Student
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Popio je dosta, moglo bi se reci i previse, te mu je trebao mali predah od svega. Svratio je do parka koji je bio savrseno mesto da samo sedne, protegne noge i ne razmislja o bilo cemu. Nakon nekog vremena otisao je dalje.

Reci: 45

Uto Nov 05, 2019 2:54 pm
Uryu
Uryu
Academy Student
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Posle trga dosao je u park i prosetao tuda. Ujutru je bilo lepo protegnuti noge, a park je bio popularno mesto za to. Daleko od toga da je bio jedina prisutna osoba, a u zivahnosti sela je uvek uzivao. Nakon nekog vremena nastavio je.

Reci: 46

Uto Nov 05, 2019 4:07 pm
Han Nara
Han Nara
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

U parku se morao zadrzati.To je bilo jedino od mjesta koje Han nije tek tako zaobisao.Nesto ga je vuklo tamo i nije se mogao oduprijeti.Tamo su jos od ranog jutra bila djeca koja ne znaju sta ih u zivotu ceka.Ona su se igrala u pijesku, ganjali jedni druge, igrali zmurke a Han je sjeo na klupu i posmatrao sve to.Polako je postajalo sve hladnije.Morao se pomjerati odatle jer je poceo vjetar da puse svom snagom.Otisao je kuci da se odmori od svega sto mu se danas izdesavalo.

Reci: 99



I hate many things
&
Don't like anything specific.
Laziness is the mother of all bad habits. But ultimately she is a mother and we should respect her:

Park Upanuki - Page 3 Purepng.com-samuraisamuraimilitarymedievalfighterwarriorarmorjapaneseclipart-1421526964667nsczq
#card96
#card1294
#card287
#card671
#card226
Uto Nov 05, 2019 5:01 pm
Uryu
Uryu
Academy Student
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Dosao je u halu za trening sa namenom da istrenira jos jednom pre nego sto podje u selo lista na turnir. Kao i uvek bio je najvise posvecen svom ninjutsu treningu. Kada je zavrsio otisao je dalje.

Reci: 39

Uto Nov 05, 2019 5:38 pm
Kazuki
Kazuki
Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Kisa je bila zanimljiva kada je video list koji su kapali po zemlji,bio je pod drvetom neko vreme i ako ga je pocelo kapati po njemu,mada pomerio bi se od drveta i isao i dalje svojim putem kojim je isao da barem ima gde da se proseta bilo je prelep park i otisao je dalje negde.


Dela su dela,reci su izgovori,zivot shinobija je nemoralan:

                                         #card226 #card653 #card1283 #card347

                                         
Uto Nov 05, 2019 8:46 pm
Alarik
Alarik
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Stigao je u park. Odavno nije bio ovde, a da to nije poslom. Krenuo je da šeta kroz park kada mu je za oko zapao opet onaj grafit. Ovog puta činilo mu malčice drugačiji. Kao da je dorađivan.
Uto Nov 05, 2019 10:34 pm
Dominic Saltzman
Dominic Saltzman
Academy Student
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Setao se kraj vode u kojoj je vidio svoj izgled .Nemirno jezerce je bilo bistro plavo. Kisa je udarala o njegovu kosu i slivala se niz jaknu. Voleo je da dodje ovde. Odgovaralo mu je da pobegne od betonske dzungle uziva u zelenilu oko njega.

Reci: 52



Park Upanuki - Page 3 Dsds10

“In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.”:

#card226 #card189
#card139 #card301
#card1276
Uto Nov 05, 2019 10:36 pm
Don Corleone
Don Corleone
Genin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Dok je Don namestao svoju kabanicu posto je kisa pocela bas jako da pljusti ugledao je jednu lepu nadstresnicu.I odlucio je da sedne malo i saceka da se kisa malo smiri dok je cekao divio se svom zelenilu ovog parka cvece pored nadsresnice je bilo prelepo.Ustade Don sa klupe pa se sagne da ubere jedan prelep cvet ljubicaste boje kada ga je ubrao sacekao je jos neko vreme i onda se zaputio ka svom stanu.

Reci: 77

Reci: 103

Uto Nov 05, 2019 10:57 pm
Dominic Saltzman
Dominic Saltzman
Academy Student
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Nakon zavrsene standardne rute, krenuo je nazad prema svojoj kuci opet prolazivsi kroz park. Trebao mu je jos koji udah prelepog kiseonika koji je proizvodio veliki broj biljaka. Medjutim, park nije dovoljno veliki da on ima vremena da se nadise, pa on brzo izadje iz njega.

Reci: 53



Park Upanuki - Page 3 Dsds10

“In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.”:

#card226 #card189
#card139 #card301
#card1276
Sre Nov 06, 2019 5:23 am
Kazuki
Kazuki
Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Neko dugo vreme nije bio u parku i ako je tako uzivao u toj setnji i kako kad seo kada nije bilo nekom delu mokro mada hodao bi po dobrom i cistom vazduhu bilo mu je prijatno dok je hodao.


Dela su dela,reci su izgovori,zivot shinobija je nemoralan:

                                         #card226 #card653 #card1283 #card347

                                         
Sre Nov 06, 2019 9:02 am
Magada
Magada
Academy Student
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Nakon dugog vremena odlucila je da se proseta do parka.Od svih destinacija ova joj je bila najdraza, jer ima najvise zelenila i ne toliko ljudi. Kada je stigla sela je na klupu i slusala kapljice kise. To ju je smirivalo, gledajuci u zelenilo. Iz torbe je izvadila paklicu cigareta, iako ne pusi odlucila je da zapali jednu i opusti se. Pocinjalo je da bude hladno pa je odlucila da krene polako kuci.

Reci: 73

Sre Nov 06, 2019 9:47 am
Lord Mitsuki
Lord Mitsuki
Academy Student
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Svanulo je jutro,odlucio sam da kada doruckujem prosetam do parka.I nakon dorucka krenuo sam ka parku.Na putu do parka razmisljao sam da li da svratim do prodavnice ali ipak nisam.Na ulazu u park nalazila se jedna mala kapija.Sa leve i desne strane bile su klupe.Sve je bilo zeleno i puno drveca i cveca.Krenuo sam ka sredini parka gde se nalazila jedna prelepa bela fontana.Seo sam na klupu i bacao kamencice u fontanu.Oko mene je bila tisina.Niko se nije cuo,nikakva galama niti ista slicno kao u centru sela.Uzivao sam u prizoru,zatim sam ustao i krenuo na kraj parka.Tamo je bilo najlepse.Tamo je bio jedan mostic sa koga se moze videti predivan zalazak sunca.Ostao sam ceo dan u parku i cekao taj predivan zalazak.I kada je poceo zalazak sunca bilo je predivno.Ali bio sam sam...Krenuo sam ubrzo ka kapiji i svojoj kuci.Bilo mi je jako dosadno zato sto sam sam morao da se vracam kuci.Razmisljao sam sta cu sledeceg dana da radim..

Reci: 181

Sre Nov 06, 2019 9:51 am
Lord Mitsuki
Lord Mitsuki
Academy Student
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Letnji i sunčani dani su na izmaku. Sunce koje se donedavno smešilo i uveseljavalo ljude i prirodu, sve slabije pruža svoje svetlucave zrake. I ono se umorilo vredno radeći čitavo leto. Polako nas priprema za svoj odlazak i najavljuje nam kišovite i hladnije dane.

Godišnja doba se smenjuju, priroda se menja. Kroz prozor sobe čiji je pogled usmeren na obližnji park najbolje mogu primetiti sve promene koje donosi kišovito godišnje doba. Leto je tako brzo prošlo, a jesen se ušunjala u naš kraj. Sa prozora sobe posmatram kako park izgleda drugačije. Donedavno je bio sav u zelenilu. Visoke i bujne krošnje sijale su u svojoj zelenoj lepoti i davale divan hlad celom parku. Činilo se kako sunčaju svoje listove i grane na vrelim zracima koje pruža sunce. Sada, polako te iste krošnje bivaju sve praznije i kroz njih se vide ogolele grane na kojima još poneka ptica uživa pevajući. I one će polako napustiti park i nestrpljivo će čekati toplije dane.

Park koji je bio pun dece, koja jedva dočekaju proleće i leto, polako ostaje i bez svojih najmlađih drugara. Njihova graja, smeh i igra samo je ulepšavala sliku parka. Sada je sve manje dece, i manje igre i manje smeha. Tišina je zavladala parkom. Jesen je lepo godišnje doba, ali pored sve te bakrene i zlatne lepote donosi mir, tišinu, pospanost. Priroda se menja, a onda i sve ostalo oko nje. Gledam sve te prazne klupice u parku, koje su donedavno bile pune ljudi. Bake su sedele na njima i odmarale svoje umorne noge, uživajući u divnim letnjim pogledima. Na ponekoj klupici sedele su i besposlene deke, igrajući šah i šaleći se. Sve je bilo u znaku smeh i sreće. Sada poneki prolaznik u žurbi prođe parkom, neprimetno i tiho, ne ostavljajući nikakav trag.

Reci: 327

Sre Nov 06, 2019 10:51 am
Don Corleone
Don Corleone
Genin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Posle odlicne porcije ramena Don je krenuo da vezba tako da je svratio do parka kako bi provezbao hod po vodi.Don je skinuo kabanicu i ostavio je na klupu koja se nalazila nedaleko od jezera pa je fokusirao svoju cakru na noge i krenuo ka jezeru kako bi provezbao tehniku.

#card64

U pocetku mu je bilo tesko,ali posle nekog vremena Don je postajao sve stabilniji na vodi.Kada je zavrsio uputio se ka hali za treniranje u cilju da postane jaci i bolji ninja

Reci: 86

Sre Nov 06, 2019 8:08 pm
Don Corleone
Don Corleone
Genin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Nakon treninga u sali Don je dosao do svog omiljenog mesta a to mesto je park prepun zelenila i cveca.Don sede de i obicno seda ispod trema i nastavlja se diviti zelenilu ovog prelepog parka razmisljajuci o svemu sto se izdesavalo i proteklih mesec dana.Don je polako poceo da prihvata cinjenicu da njegove majke vise nema.Don ustade sa svoje klupe i nastavi dalje ka kafani kako bi popio svoj omiljeni sok od jabuke i malo ramena.

Reci: 79

Sre Nov 06, 2019 11:01 pm
Kazuki
Kazuki
Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Svez vazduh je bio i dalje normalan kao i pogled koji je gledao oko tog parka koji je samo prolazio, setnja mu je bila zabavna kao i prelazeci neki most koji je bio zanimljiv nije odavno video i ako je bio neki manji tako i puteve koje je gledao isao je do koraka do koraka negde dalje,produzjui svoju setnju.


Dela su dela,reci su izgovori,zivot shinobija je nemoralan:

                                         #card226 #card653 #card1283 #card347

                                         
Sre Nov 06, 2019 11:54 pm
Alarik
Alarik
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Opet je nekako završio u tom čudnom parku. Nije bilo ljudi pa se nije ni žalio toliko. Otišao je odmah po ulazu do mesta sa grafitom, Ovog puta ga je zatekao isto kao i prošli put. Nije bilo ništa promenjeno. Zanimalo ga je ko to edituje i menja ali nije imao načina da sazna.
Čet Nov 07, 2019 3:16 am
Kazuki
Kazuki
Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Pronasao bi ponovo park u kom je bio i prosli put ili kako je prolazio skoro u krug tako da mu nije smetalo malo udisati nesto lepo za promenu od mirisa koji su bili dobri,bili su tu i ljudi i sedili zajedno i ako je smatrao nekako parovima iliti golupcicima tak oda je nastavio dalje dok bi pogledoa kako kojeg coveka.


Dela su dela,reci su izgovori,zivot shinobija je nemoralan:

                                         #card226 #card653 #card1283 #card347

                                         
Čet Nov 07, 2019 7:57 pm
Kazuki
Kazuki
Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Dalje lagano dok je vetar malo duvao mogoa je osetiti kako je bilo dobro vreme osim sto je bilo malo kise ali i takodje je osetio povetarac koji mu je prijao nekako a zatim isao dok je duvao vetar.


Dela su dela,reci su izgovori,zivot shinobija je nemoralan:

                                         #card226 #card653 #card1283 #card347

                                         
Ned Nov 10, 2019 3:00 pm
Kiba Hayashi
Kiba Hayashi
Genin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Od svih mesta najvise volim parkove.Oni me cine srecnim.U svakom selu u kom sam bio ima bar po jedan park.Uvek sam voleo da sedim i slusam ptice kako pevaju.Krenuo sam popodne posle rucka do parka.Bio je suncan i prelep dan.Seo sam pokraj fontane i bacao mrvice hleba pticicama.Park je bio prazan.Nesto kao da je bilo tuzno u ovom parku.A ovaj park je inace mnogo veliki.Bilo mi je jako dosadno.Nije bilo drugih ljudi sa kojima bih mogao da se upoznam i da malo komuniciramo.Ustao sam i dosao do najlepseg dela u parku.To je bio jedan mali drveni mostic.Ispod njega se nalazila mala reka koja je proticala kroz celo selo.Park je bio pun zelenila,drveca,cveca,zivotinja,ali opet nije bilo ljudi.Mozda su umorni pa nisu uspeli da dodju.To mi je jedino padalo na pamet.Ovaj park je zaista prelep ali sam morao da krenem kuci.

Reci: 161

Ned Nov 10, 2019 5:46 pm
Kiba Hayashi
Kiba Hayashi
Genin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Park je bio sjajan.Suncan dan je bio jos sjajniji.Jesenjii dani sa sobom su doneli nova odela prirodi. Drveće je zbacilo svoje zelene bujne krošnje i preobuklo sive mantile, dok je mirisnu i mekanu zelenu travu zamenio šuškav zlatno-žuti tepih.

Parkovi se prazne i ostaju bez svojih stanara, ptice selice polako odlaze u toplije krajeve, ostaju samo vrane, koje nikad nikuda ne odlaze. Ipak, lepota parka ne manjka ni u doba jeseni, iako je park najlepši leti, kada je pun šetača, prolaznika i razigrane dece, ima posebnu čar i u jesenje dane. Ljudi je, razume se manje, na ulicama se zadržavaju tek dok obave sve svoje poslove i obaveze, a posle jure svojim toplim domovima, strogo izbegavajući jesen. Onih drugih, koji i tada zaleze u parkove, slobodno možemo nazvati pravim pravcatim ljubiteljima prirode, za njih nijedno godišnje doba nije prepreka da uživaju u njemu. U takve ljude spadam i ja. A s jeseni, za mene je park najlepši. Opalo, žuto lišće prosulo se po zemlji i pod sjajem uličnih svetiljki dobilo je zlatnu boju. Svaki korak kroz opalo lišće ima svoj zvuk i šum i uz prikrivene osmehe to postaje prava jesenja sonata.

Jedini stanari u parku ostanu sove. On se zavuku u šupljine stabala i posmatraju prirodu oko sebe, povremeno se oglase, tek da podsete da nisu sve ptice napustile park.

Osim prolaznika i šetača u park navraćaju i zaljubljeni parovi, kako stari, tako i mladi. Njima je važna samo njihova ljubav i ne smetaju im gole grane drveća, i žuti kaput koji tada park na sebe navuče.

Ja sam ljubitelj svih godišnjih doba i radujem se svakom novom danu, ni jesen mi ne smeta. Uhvatim deku za ruku pa pođemo u šetnju parkom. Setnemo na neku klupicu da se malo odmorimo. Posmatramo prirodu oko sebe i govorimo kako je list drveta, baš kao i čovek. Kad procveta, bude mlad i zelen, a onda kako vreme prolazi, polako počinje da stari, opada i vene. Deka obavezno napomene da je nekad i on sa bakom ruku pod ruku išao kroz ovaj park i da ću jednog dana verovatno i ja tako. Eh, park je svedok mnogih ljubavi. Mnoge su ovde počele, neke se su tu i završile.

Jedino kišni i tmurni dani učine da park bude potpuno prazan, tada nikome nije do šetnje i prirode, svi se uvlače i ušuškavaju u svoje tople domove i čekaju da se vreme prolepša.

Reci: 433

Ned Nov 10, 2019 9:19 pm
Hibarai Uchiha
Hibarai Uchiha
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Najprije Hibarai je stigao u park, zelio je da se odmori jer je ne dako davno prosao kroz veoma tezak period u zivotu, bilo mu je dosta svega doista se namucio. Kisa je lagano sipila a on je koracao parkom amegakura koji je bio krcat, gotovo da se moglu proci istim.

Kroz 20 tak minuta odlucio je napustiti isti te se zaputiti dalje


Park Upanuki - Page 3 WyF6Lyb
❆ ❆ ❆:


#card267#card635#card227#card226
Ned Nov 10, 2019 9:43 pm
Tsukasa
Tsukasa
Academy Student
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Prilikom dosta lutanja, Tsukasa je konacno zakoracio na nepoznatu ali veoma lepu lokaciju. Medjutim kisa ovde nije bila toliko jaka, vec je samo posipala po koju kap. Konacno mu se mogao na licu videti mali osmeh, dok je razmisljao o novoj lokaciji. Dok bi setao korak po korak, razmisljao bi o tome kako bi lepo bilo da malo razgleda van ovog sela. Ukoliko postoji jos neko selo, ili slicno nesto ovome.
Pon Nov 11, 2019 1:45 pm
Hibarai Uchiha
Hibarai Uchiha
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Ponovno je stigao da parka koji je bio tmuran jos jednom, ali to ga nije omelo da proseta i uzme malo cistog zraka. Na njegovu srecu kisa da je gotovo stala medjutim tamni oblaci su jos uvijek bili tu. Dok je Hibarai koracao razmisljao je o mnogim stvarima koje su mu se desila poslednjih mjeseci. Ubrzo se dozvao i napustio park u nadi da ce pronaci nekoga za razgovor da bi malo smetnuo misli sa svojim problema


Park Upanuki - Page 3 WyF6Lyb
❆ ❆ ❆:


#card267#card635#card227#card226
Uto Nov 12, 2019 1:51 pm
Hibarai Uchiha
Hibarai Uchiha
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Nije mu trebalo dugo a vec je bio pred parkom, za razliku od onog zagusljivog cafeea ovaj park mu je bio savrsen sasvima dovoljan da mu povrati izgubljenu energiju. Obisao je koji krug po parku a potom se zaputio ka trgu tame, mjesto koje mu se u poslednje vrijeme svidjalo i ako je bilo sasvim mracno i tamno


Park Upanuki - Page 3 WyF6Lyb
❆ ❆ ❆:


#card267#card635#card227#card226
Uto Nov 12, 2019 6:43 pm
Garou
Garou
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Lagano se dosetao do parka u kojem je provodio dosta vremena.Izvadio knjigu koju je citao ranije..Sjeo je na klupicu koja se nalazila ispod krosnje drveta.Hlad mu je prijao a takofje i mali zaklon od kise.Sjedio je par minuta a zatim ustao te nastavio sa malom setnjom


Pasivne:
#card652 #card671
Uto Nov 12, 2019 11:41 pm
Hibarai Uchiha
Hibarai Uchiha
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Park Upanauki je bio vrlo posebno mjesto u selu ali Hibaraia nije posebno oceravao niti ga je zanimao vec su duboko zasli u noc, ponovc je vec odavno prola pa on je samo projurio tuda gotovo na primjecen sa kaputom oko svojih ramena, bez trunke zastajanja nestao je u mraku


Park Upanuki - Page 3 WyF6Lyb
❆ ❆ ❆:


#card267#card635#card227#card226
Sre Nov 13, 2019 7:42 pm
Garou
Garou
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

izasao je iz prodavnice,te se uputio ka parku.Obozavao je da sjedi ispod krosnje na jednoj ztaroj drvenoj klupici u i miru da citi svoj omiljeni roman.To je i uradio.Posle 30 minuta citanja garou je ustao sa klupe te nastavio setnju.


Pasivne:
#card652 #card671
Čet Nov 14, 2019 2:55 am
Hibarai Uchiha
Hibarai Uchiha
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Hibaraie korak je bio sve brzi i brzi nije bilo vremena za gubljenje Park Upanuki mu je bio jedno od omiljenih lokacija u selu ali ovaj put je samo projurio tuda bez mnogo razmisljanja. bio je svjestan da je prespavao pola dana i da nema vremena za zazanciju s toga je ubzao svoj korak i proletio je kroz park....


Park Upanuki - Page 3 WyF6Lyb
❆ ❆ ❆:


#card267#card635#card227#card226
Čet Nov 14, 2019 1:10 pm
Hibarai Uchiha
Hibarai Uchiha
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Na svom putu do cvjecare Hibarai je svratio do Parka cisto da udahne malo zraka i obidje koji krug, bila je jesen a park je vrvio florom i faunom. Nakon dobrih 20 minuta provedenih u parku on nastavo svoj put ka zacrtanoj destinaciji


Park Upanuki - Page 3 WyF6Lyb
❆ ❆ ❆:


#card267#card635#card227#card226
Pet Nov 15, 2019 3:34 am
Hibarai Uchiha
Hibarai Uchiha
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Za razliku od kafane i bitrije park mu je prijao, usao bi u glavni dio a potom sjeo na klupicu i ako je bila jesen i kisna sezona pogotovo u selu kise to nije predstavljao problem Hibaraiu da uziva, vec se bio privikao na svoje novo selo i u potpunosti se predao osjecaju i uzivao. Nakon nekih pola sata odlucio je napustiti par i otici do trga tame te tamo malo ubiti svoju dosadu


Park Upanuki - Page 3 WyF6Lyb
❆ ❆ ❆:


#card267#card635#card227#card226
Sub Nov 16, 2019 3:57 pm
Shigen
Shigen
Genin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Setam se gradom i naidjem na park prosetam se malo parkom...
Park je veoma lep ima dosta visokih drveca ali nema lisca nema ni puno ptica verovatno su otisli na toplije predele...
Voda je dosta tmurna i ima dosta sarenih ribica verovatno se nesmeju pecati a tako bi ih pojeo slasno

Obisao sam krug oko parka i seo sam na klupu i razmisljao sam sta da radim, ne znam kome da se obratim sta da radim novi sam.
Dosta sam trenirao jer nisam imao sta drugo da radim...

Odoh da trazim dalje po gradu mozda nacem nesto zanimljivo.

Reci: 98

Sub Nov 16, 2019 11:43 pm
Garou
Garou
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Uzeo je te otvorio svoj vocni sok,Dosao je do parka te zjeo na ilupicu ispod krosnje jednog hrasta.Popio je sok mada htio je jos,zato je ustao te krenuo dalje sa setnjom.


Pasivne:
#card652 #card671
Ned Nov 17, 2019 12:08 am
Kazuki
Kazuki
Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Primetio je da Puki zel ida mirise ovo mesto,dovzolio bi mu tako da ga je drzao u ruke i dalje a kada je bio zadovoljan sapom bi tapkao po njegovim rukama i stavio ponovo na ramenu i otisli su dalje.


Dela su dela,reci su izgovori,zivot shinobija je nemoralan:

                                         #card226 #card653 #card1283 #card347

                                         
Pon Nov 18, 2019 12:44 am
Alarik
Alarik
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Alarik je dosao u park upanuki trazeci jos jednu zrtvu kako bi je ujeo. Sedeo je mirno na klupi i uzivao u lepo popodnevu. Razgledao je unaokolo gledao ptice na nebu, i polako mu je postajalo sve dosadnije i dosadnije, bilo bi dobro da se neko ubrzo pojavi.
Pon Nov 18, 2019 12:49 am
Hibarai Uchiha
Hibarai Uchiha
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Najprije je odlucio otici do parka cisto da malo uzme zraka, dok je setao parkom primjetio je mnogo ljudi kako trce ka prostoru za evakuaciju. Nije na prvi shvatio sta se desava te je poceo da vice


Cekaj stanite gdje cete svi ??? Sta se desava

( dok se okretao oko sebe i gledao unaokolo bio je vrlo zbunjen )

Cekaj ti zaista ne znas ? Pa KEBER je na kapiji sela! O boze ti zaista nisi upucen bolje ti je bjezi sinko dok jos nije kasno vec je krenuo da unistava

Neka zena je Hibariau dobacila a o je ostoa sokiran u svom tom haosu on je umjesto da bjezi sa ostalima okrenuo se ka kapiji i krenuo ka tamo u nadi da brani selo


Park Upanuki - Page 3 WyF6Lyb
❆ ❆ ❆:


#card267#card635#card227#card226
Pon Nov 18, 2019 12:58 am
Alarik
Alarik
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Alarik je cuo sta se desava i ustao je sa svoje klupe na kojoj je sedeo i stao pored ovog ninje koji je izgledao zbunjeno.

Izgleda da je nastao neki problem. Ti kako god da ti je ime, evo ti poklon od mene, ako ne znas sta je samo kopiraj sta radi Amekage Izummi, jer i on ima isto to sto ces ti sada da imas.

Kada je ovo rekao, izduzio je svoj vrat te ga ujeo za ruku i stavio tu Curse Mark.

#card675

Sada pozuri i oterajte tog kerbera odavde.

Reci: 94

Pon Nov 18, 2019 1:02 am
Hibarai Uchiha
Hibarai Uchiha
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

( dok je trcao ka kapiji primjetio je nekog lika koji mu se obraca, bilo mu je posve cudno. Sav ovaj scenario koji se desavao od kako je napustio stan mu je bio zastrasucuji )

( dok je razmisljao o tome sta ga ceka na kapiji osjetio je strasan bol na ruci, tacnu iznad lakta skoro na samom ramenu )

Cekaj staaa ??? sta si mi ovo uradio stani cekaj !!!

( Hibarai je pokusao dostici ninju koji mu je ovo uradio ali on se naprosto izgubio u masi )

Ma zajebi ovo nemam ja vremena sada se ganjati sa ovime, cekaj stani on je rekao da mi ovo moze mozda biti od pomoci. Morat cu provjeriti sa Amekageom sta je zapravo ovo nadam se da ce me on cekati na bojnom polju!


Park Upanuki - Page 3 WyF6Lyb
❆ ❆ ❆:


#card267#card635#card227#card226
Pon Nov 18, 2019 1:23 am
Han Nara
Han Nara
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Han nara je stigao do parka upanuki sa namjerom da uradi nesto. Izvadio je svoj Hirashin Kunai, te ga bacio daleko izvan zidina sela.

#card736

Kada je bio uvjeren da se Kunai spustio na zemlju, Han se teleportovao do njega i zavrsio iza zidina sela kise.

#card16

Reci: 51



I hate many things
&
Don't like anything specific.
Laziness is the mother of all bad habits. But ultimately she is a mother and we should respect her:

Park Upanuki - Page 3 Purepng.com-samuraisamuraimilitarymedievalfighterwarriorarmorjapaneseclipart-1421526964667nsczq
#card96
#card1294
#card287
#card671
#card226
Pon Nov 18, 2019 10:34 pm
Shigen
Shigen
Genin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Dolazim u park i malo se prosetam po parku.Svatio sam da je park veoma star sve je nekako trulo ali i lepo.Sedam na najblizu klupu i vadim stari zip upaljac od moga dede.Vadim paklu cigara i vadim cigaru.Palim cigaru i razmisljam koliko zapravo stete cigare .Povukao zadnji dim cigare i otisao van parka
Čet Nov 21, 2019 8:06 pm
Garou
Garou
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Garou je izasao iz svog stana a najbliza prodavnica mu nije bila preterano blizu.Lagano je setao te prosao kroz park unpaki.NIje se htio preterano zadrzavati zato sto je htio sto brze da napravi sebi jedan zeleni caj.Zanimala ga je takogdje i knjiga.Zelio je da sazna kraj te zanimljive price.


Pasivne:
#card652 #card671
Sub Nov 23, 2019 1:56 am
Garou
Garou
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Garou je lagano dosao do parka unpaki te sjeo na klupu.Klupa se po obicaju nalazila ispod krosnje drveta.Juzni vjetar je duvao jako,Garou nije preterani smetalo.Posle 30 min sjedenja na klupi ustao je te nastavio svoju dnevnu rutinu.


Pasivne:
#card652 #card671
Sponsored content
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu