Naruto Ninja Way

2018

Powered by Forumotion.

NNW
Login
Register

Gost

Chat

0

Trgovinski put Reiroku

Pogledaj prethodnu temuIći dolePogledaj sledeću temu
Lv 1
Full body avatar : Head admin. šef dizajna.
Admin
Full body avatar : Head admin. šef dizajna.

DATA
data:
Pogledaj profil korisnika

500/1000

500/1000

500/1000

Trgovinski put Reiroku

taj Pet Dec 22, 2017 2:45 am
Mesto gde se zbiva razmena svih materijalnih dobara iz sveta na nekom pristojnom seljackom nivou. 


Lv 1
Full body avatar :
Kage
Full body avatar :

DATA
data:
Pogledaj profil korisnika

500/1000

500/1000

500/1000

Trgovinski put Reiroku

taj Pet Dec 22, 2017 2:57 am
Pogledao je u Airin nakon njenog pitanja i predao joj ogrtač. Pridrzio je dete dok je napravila neki smotak. Umotala je bebca te mu je samo glava virela i na to se Kin malo nasmesio iza njihovih ledja.

Jednom rukom je drzao Lawa na ramenu dok su se stropostali na zemlju a drugom pticu da i on sam ne bi se slomio. Kada su se sleteli pokusao je osetiti neprijateljsku charku ali nigde nikoga nije bilo. Hteo je reci Airin da pricuva na njih dok se ne vrati jer beše ustao u nameri da prinadje neki prevoz do kampa koji je sada izgledao toliko daleko. Medjutim samo je pogledao u nadi da ce ga shvatiti i otisao.


Skoro ceo sat ga nije bilo i vratio se sa nekom dotrajalom kocijom koju bese ocigledno nakrao negde pod pretnjom smrcu. Polako je pridigao Lawa koji je zajecao iz nesvesti i preneo ga unutra. Ptica od gline vec bese skoro iscezla i on se tuda na njenom mestu vrzmao nekoliko minuta kao da trazi nesto. Zapravo je pokusavao smisliti nacin kako da pita Airin da ide u kamp sa njim ali eto, pravio se blesav, Na kraju seo je napred na kociju i pogledavsi ka njoj pa opet vrativsi pogled ispred sebe cekao je.

Beše spreman da je ceka neko vreme. Ako se okrene i ode bilo gde nije odlucio da je zaustavlja. Neka bude njen izbor sada. Nije je hteo muci vise. I dalje besan mogao joj je oduzeti zivot no trudio se da zaboravi na to. Poneki bolni zvuk bi se zacuo iz kocije sve vreme dok je sedeo cekajuci.
Lv 1
Full body avatar :
Special Jounin
Full body avatar :

DATA
data:
Pogledaj profil korisnika

500/1000

500/1000

500/1000

Trgovinski put Reiroku

taj Pet Dec 22, 2017 3:39 am
Dok joj je pomagao oko dečaka, gledala je ili u malog ili u to što je radila. Mogla je da oseti da se tenzija s njegove strane smanjila. Nije znala kako bi tačno reagovala na to. U jednom momentu joj je delovalo kao da su opet na početku misije, iako konstantno u nekoj raspravi, bar su se ponašali kao kolege. Odmahnula je glavom tu misao. Kada se saberu utisci, hteo ju je ubiti i to dva puta.

Dočekala se spremno na zemlju, sa dečakom na leđima koji se, sklupčan tu, uspavao. Preživeo je dosta. Nadala se da će sve ovo njegov maleni um potisnuti ili zaboraviti. Tako je to obično bivalo s decom. Kin se već spremao da ide, po prevoz, pretpostavljala je. Po šta god da ide, nije ga sprečavala, niti komentarisala. Ostala je na istom mestu gde su i sleteli sa Lawom. Konačno je gotovo. Krenuli su ka kampu. Uhvatila ju je blaga nervoza povodom te činjenice, jer u neku ruku još uvek nije bila spremna za tu vrstu suočavanja. Nije znala šta je čeka, mogla je samo da pretpostavlja. Ipak, bez obzira na sve to, onog momenta kada je odlučila da suzbije svoja osećanja, takođe je odlučila da se suoči i sa kampom. Pa kako god bude. Šta god da drugo uradi, samo bi učinila gore.

Vratio se i sa sobom vukao neku kočiju. Naravno, mnogo će nam biti lakše da putujemo tako s Law-om u ovom stanju. Na sve je mislio, kao i uvek. Uzeo je Law-a, stavio ga u kočiju i počeo da se vrzmara, da šeta levo-desno. Isprva je pomislila kako verovatno razmišlja o nečemu vezano za što bezbedniji povratak, ali opet, bilo je čudno. Zapravo on nikad nije gubio sekunde jedne oko tako nekih banalnih stvari, pogotovo kada se pretpostavlja da su poslali nekog za njima. Onda je odjednom seo napred na kočiju, uzeo uzde i pogledao ka njoj. Uzvratila mu je pogled, zapravo gledala ga je sve vreme. Onda joj je sinulo. Mislio je da neće ići sa njima. Zašto bi to mislio? Logično, ludačo, rekla si da nećeš ići, samo što si u međuvremenu promenila mišljenje, nisi obavestila nikog i očekuješ da nekim čudom oni čitaju tvoje misli tako s vremena na vreme. Ako je to uopšte tako... Možda je time hteo da joj kaže da je bolje da se rastanu ovde? Samo mu je bilo glupo i nije znao kako da to kaže drugačije? Shvatila je da predugo stoji ukočena u mestu.

Prišla je kočiji, i sela pored Law-a bez ijedne reči. Tako su proveli ceo put.
Lv 1
Full body avatar :
Academy Student
Full body avatar :

DATA
data:
Pogledaj profil korisnika

500/1000

500/1000

500/1000

Trgovinski put Reiroku

taj Pet Dec 29, 2017 9:56 pm
jo jo sta se radi kazi mami
Sponsored content
Lv 1

500/1000

500/1000

500/1000

Trgovinski put Reiroku

Pogledaj prethodnu temuNazad na vrhPogledaj sledeću temu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu