Naruto Ninja Way

2019

Powered by Forumotion.

Naruto Ninja Way

Stvori originalnog lika i postani najjači ninja u Naruto svetu! Izaberi put dobra i postani lider sela - kage ili se odluči za put zla i kreiraj organizaciju kojom ćeš uništiti svet!

ULOGUJ SE
REGISTRUJ SE

Dobrodošli na

Naruto Ninja Way 2019


Sakonova Kuca

taj Pon Dec 18, 2017 12:47 am
Sakon
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

First topic message reminder :

Kuca u selu nije bila mnogo velika ali za Sakona je bila odlicna.

   
kuca Spolja
Sakonova Kuca - Page 13 Kururugi_Shrine_-_Dojo

   
Kuca Iznutra
Sakonova Kuca - Page 13 Thousand_sunny_sick_bay

U okviru kuce, Sakon takodje ima trening polje koje je neiskorisceno.
Sakonova Kuca - Page 13 Bosque_naruto_shippuden_by_lwisf3rxd-d62dyd2
Trening polje, je ustvari mala ravnica okruzena drvecem, koja se nalazi sa druge strane kuce.


Poslednji izmenio Sakon dana Sre Jan 17, 2018 11:10 am, izmenjeno ukupno 1 puta
taj Pet Feb 02, 2018 1:32 am
Sakon
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Gledajuci u stranu, pazljivo slusajuci reci svog prijatelja, Sakona u stomaku nesto presece, stomak je poceo da ga boli, ruke pocinju da trnu i sve tako na jednih desetak minutaa, posle toga se sve vratilo u normalu, te se Sakon zamisli. (S-s-sta je ovo? Za sta je ovo bilo? M, dodjavola) Zatim se nasmesi, pokusavajuci da pokaze u licu svom prijatelju da je sve u redu. Sakon setivsi se sta ga je upitao, stavio je prst na slepoocnicu, i tako naterao sebe da malo razmisli o njegovom zivotu.

(Moj zivot? Moj zivot nema nikakvu svrhu, ako ovako ostane do kraja mog zivota, da mislim da bi mi bilo pametno da osnujem svoj tim i budem sensei genina u kampu yamio, da trebace nam svaki nindza koga imamo, nije da se moze bas mnogo nauciti od balavog cunina koji je tek postao, ali otom potom) Razmisljajuci o tome, podigao je desnu ruku i zabacio kosu na stranu. Zatim je stavio ruke oko pojasa, bacivsi pogled ka Shigeru. Upitajuci ga nesto veoma ljubaznim, mirnim i stalozenim tonom.

Shigeru razmisljao sam o ovome jos od dana kada sam se zeleo prijaviti za cunin ispite, sada sam cunin ali jos uvek je veliki put predamnom, kao sto si i ti sam rekao,
takodje je i pred tobom veliki put, zar ne?
Rekavsi to, nasmesio se na trenutak pa nastavio.Moji novi dani, kao cunin u kampu yamio su konacno poceli, pocevsi od danas, zvanicno sam cunin. Moje pitanje u vezi tebe, je na neki nacin i dobro za tebe, mislim da sam i dovoljno svestan, jak i sve sto prilici jednom senseiu, planiram da postanem cunin sensei, zaduzen za nove i mlade genine ovog kampa, za sada mi je ta misao bila u glavi, ali naravno ima jos genina u kampu, ali sam se sa tobom sprijateljio toliko dobro.
Da bih te sada zeleo upitati. Da li bi zeleo da budes u mom timu? A za trening, ima vremena koliko god hoces, sada sam umoran zbog ispita, radicemo trening drugi put.


Rekavsi sve to, Sakonu su polako usta pocela da se suse, uzeo je sok i napunio njegovu casu, dok bi odmah potom dopunio i Shigerovu casu i nasloni se u svoju fotelju i pazljivo, smireno i stalozeno je zeleo da cuje odgovor svog prijatelja, a mozda i ucenika, gledao je u njega ocekivajuci da pristane.
taj Pet Feb 02, 2018 2:41 am
Shigeru Uzunami
Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Kada je pitao Sakona o treningu očekivao je da će pristati jer je želeo da trenira, morao je ostati u formi, nije se želeo zapustiti, odlučio je da skoro svaki dan ide na trening da vežba, to će mu pomoći da ojača i na to je želeo da se skoncentriše, samo trening i ništa više. Jer ako je već krenuo putem ninje moraće da to shvati ozbiljno jer nije više želeo da bude tužan, tmuran i da mu život prolazi u dosadi i da samo preživljava iz dana u dan kao što je to činio u prošlosti koja mu nije prošla na način kako je želeo da je provede dok je bila sadašnjost, ali je bar u toj prošlosti stekao neko iskustvo, koje će mu možda opet trebati, samo da mu ne treba na način kako mu je trebala tada.
Razmišljao je o tome nekih 2-3 minuta koja su obojica proveli u tišini, a onda kada se vratio u sadašnjost primetio je malu promenu kod Sakona, trebao mu je samo trenutak da vidi Sakonov izraz lica koji mu je na sekund izgledao kao da sa njim nije nešto u redu, kao da je osetio neku promenu u svom telu, možda neki bol, dok je druge sekunde video kako se Sakon smeje a osmeh je izgledao kao neka maska sa kojom je želeo da sakrije tu neku bol koju je osetio, tako se barem Šigeru činilo, a u opažanju je bio poprilično dobar. Nije znao da li je u vezi Sakona pogrešio ili mu se to samo učinilo. Tada je video da Sakon stavlja prst na slepoočnicu na šta je Šigeru pomislio da se možda nečega seća ili o nečemu razmišlja ili ga je samo bolela glava. Mislio je da ga je bolela glava i da je u tom trenutku o nečemu važnom razmišljao, jer čak i neke stvari o kojima ljudi razmišljaju mogu da dovedu do toga da ljude prosto zaboli glava ili na primer stomak, čak i predeo među očima. Zatim ga je posmatrao tako jedno minut-minut ipo nadajući se da mu je dobro, tada je Sakon spustio ruke što mu je verovatno naglašavalo da je o nečemu razmišljao i  da mu je sada bolje ako nije pogrešio u proceni da mu na trenutak nije bilo dobro a onda je saslušao šta mu je Sakon rekao i šta ga je upitao pa je u tom trenutku Šigeru uzeo čašu soka koju je Sakon pre samo koju sekundu dopunio te popi sok do pola čaše, spustio je na sto i kada je čuo šta ga je Sakon pitao tako se oraspoložio i bio je srećan što neko želi da bude sa njim u timu na šta je odgovorio sa širokim osmehom.

Naravno da želim. Znaš, ja još uvek nisam našao nekog senseia koji će me trenirati, ali izgleda da više neću morati tražiti jer izgleda da sam sada našao sa kim ću biti u timu, tako da mogu reći da sa zadovoljstvom prihvatam da budem sa tobom u timu. Nego da te pitam, jesi li našao još nekog genina za tim ili sam trenutno samo ja?
taj Pet Feb 02, 2018 1:06 pm
Sakon
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Nije mu jos mnogo ostalo, uspravnute glave sa svojim prepoznatljivim osmehom na licu, zeleo je da postane dobar i jak shinobi yamio kampa. Shinobi po imenu Sakon, pripadnik shoton klana, dobro prepoznatiljiv po svojoj borbenoj odeci, poceo je polako da prikuplja clanove za svoj novajlijski tim. Mirnom i bistrom glavom, sacekao je da Shigeru zavrsi sve sto ima da kaze, nije proslo mnogo od dana kako su se upoznali, ali se takodje znaju duze vreme, tako da je Sakon upitao njega za prvog clana svog tima, naravno jos dvojica ih je ostalo, ali je vec imao na umu koga hoce. Pa je neznim glasom rekao svom uceniku.

Izvini Shigeru, ali sada moram izaci, trenutno sam u nekoj zurbi. Tako da cemo se videti, javicu ti ja kada da dodjes da upoznas ostale clanove tima.

Zatim Sakon napusta svoj dom, uputivsi se ka ulicama svoga kampa.
taj Pet Feb 02, 2018 1:51 pm
Shigeru Uzunami
Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Nakon što su se malo ispričali Šigeru je primetio da Sakon ustaje pa se uputio prema hodniku. Šigeru je tada pomislio da Sakon mora da ide negde tako da je ustao sa kauča i on se takođe uputio ka hodniku da i on izađe.
Mislio je da je Sakon u nekoj žurbi kada je tako odjednom ustao i rekao da mora da ode, pa je bez pitanja o tome gde će Sakon otići krenuo na vrata da izađe. Pre nego što su izašli Šigeru mu je rekao.  

Naravno, idem i ja pa ćemo se videti drugi put.

U tom trenutku su obojica izašli prvo Sakon pa Šigeru, zatim su se razdvojili kako bi svako otišao na svoju stranu.
taj Pet Feb 02, 2018 8:24 pm
Sakon
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Dolazi u kucu od svog dobrog prijatelja Fausta, usao je u kucu a zatim se nasmesio pa rekao. Pa mislim da je konacno vreme, Nishiki, Karakako i Shigeru, videcemo sada za to. Nakon tih reci blago se osmehnuo a potom sede u svoju fotelju, izvadio je tri svitka i mehanicku pticicu i poceo da pise.

Napisavsi pisma u svitak, stavio je u mehanicku pticu da razdeli. Dok bi se on malo odmorio.

#card158
taj Pet Feb 02, 2018 9:34 pm
Nishiki
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Dosao sam do Sakonove kuce ubrzanim hodom.
Koliko mi je rekao u pismu trebalo je da mi saopsti nesto.
Pokucao sam na vrata i usput uzviknuo

"Sakone otvori!! Zvao si me..."

Dok sam cekao da mi neko otvori zapalio sam jednu cigaru

Sakonova Kuca - Page 13 3V85gO5Xkl_5prFQujodsnczsr4xfroSlIDrth4_6Tbv


( Kiritsugu Emiya )
taj Pet Feb 02, 2018 10:04 pm
Shigeru Uzunami
Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Trčećim korakom je išao do Sakonove kuće. Žurio je da tamo stigne što pre jer kako je u pismu navedeno Sakon ima neki predlog za Šigerua na šta je on pristao, jedva je čekao da stigne kod njega kući.
Stigao je tamo i sada je već usporio i hodao je normalno. U jednom trenutku dok se približavao video je neku njemu nepoznatu osobu koja je čekala ispred Sakonove kuće. Pitao se ko bi to mogao da bude, možda je i njemu poslao poruku, zatim mu je prišao i upitao ga je.

Zdravo, vidim da stojiš ispred. Da li je Sakon unutra?
taj Pet Feb 02, 2018 10:13 pm
Sakon
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Zadremavsi u svojoj fotelji, Sakon se trgnuo iz sna kada je cuo neku buku i neke glasove ispred njegovih vrati. Ustaje iz svoje fotelje, nije toliko dugo vremena proslo od kako je zaspao, pa mu je raspolozenje onako malo mracno. Ali negirao je to mracno raspolozenje kada se dosetio da je cunin i da uskoro ocekuje vazne goste, zastao je pred vrata cuvsi njemu dobro poznat glas od Shigerua i Nishikia, zasmesio se pa je onda otvorio vrata i rekao.

Hm, vidim da ste stigli, izgleda da Karakako jos nije dosao? Pa dobro, u svakom slucaju, hajde, hajde udjite.

Uveo je svoje prijatelje a i verovatno buduce ucenike u svoju kucu, ulazivsi prvo Nishiki pa Shigeru a onda Sakon zatvori vrata pa udje za njima, na sta je samo dodao.

Vidim da je moje pismo otislo na pravu adresu hehe, ali izgleda da treci clan jos nije stigao, pa dobro. Hajde sedite u kauc koji se nalazi iza vas.

Rekavsi to, Sakon se okrenu sedajuci u svoju fotelju.
taj Pet Feb 02, 2018 10:21 pm
Nishiki
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Dok sam bio ispred Sakonove kuce dosao je jos jedan meni ne poznat ninja.
On mi je nesto rekao na sta sam odgovorio...

"Pa izgleda da Sakon nije kod kuce..."

Taman sto sam to odgovorio vrata su se otvorila.
Bio sam malo u cudu ali mi je drago zato sto nisam zurio bez razloga.
Seo sam na kauc sa meni ne poznatim ninjom kao sto je Sakon rekao.
Za to vreme Sakon je otisao u drugu prostoriju pa sam pitao tog ninju

"Pa kako se ti zoves? Nikada te nisam video.
Ja sam Nishiki inace, i drago mi je sto smo se upoznali!
"

Dok sam to gocorio zapalio sam jos jednu cigaru...

Sakonova Kuca - Page 13 3V85gO5Xkl_5prFQujodsnczsr4xfroSlIDrth4_6Tbv


( Kiritsugu Emiya )
taj Pet Feb 02, 2018 10:28 pm
Shigeru Uzunami
Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Kada su se smestili na kauč dok je Sakon otišao u drugu sobu, Šigeru je čuo da se taj nepoznati ninja predstavio i rekao je da se zove Nishiki. U tom trenutku je video da on pali cigaru što naravno nije voleo ali mu nije rekao jer je hteo ostati ljubazan da ga ne uvredi pa se nasmejao i rekao mu.

I meni je drago što smo se upoznali. Moje je ime Šigeru. Šigeru Uzunami.

A zatim je pružio ruku da se rukuju na šta je Nishiki pristao i pružio svoju.
taj Pet Feb 02, 2018 10:37 pm
Karakako
Genin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Stigao sam do praga Sakonove kuce.
Pokucao sam na vrata te uzviknuo:

-Sakoneee,otvaraj vrata zvao si me da dodjem!

Stajao sam ispred vrata i cekao da Sakon otvori ista.


Sakonova Kuca - Page 13 Lelouch%2Blamperouge%2Bcode%2Bgeass%2Bquotes%2B2
taj Pet Feb 02, 2018 10:53 pm
Sakon
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Kada su se Shigeru i Nishiki smestili u udoban kauc, Sakon je otisao u kuhinju za sok i cetiri case, dok se kretao ka kuhinji pomislio je. (Uzecu jos jednu casu, mozda uskoro naidje i Karakako) Zatim ulazi u kuhinju, uzima dve boce soka i cetri case, zatim se okrenuo i uputio ka dnevnom boravku, dok se kretao kroz hodnik, zacuo je nekog pred vratima, posto su mu ruke bile zauzete, samo je naglasio. Hajde udji otvoreno je. Zatim je ugledao Karakakoa kako ulazi u kucu i zatvara vrata za sobom, Sakon se nasmesi i okrenu se ka dnevnom boravku govoreci Karakakou, hajde, prati me. Zatim ulazi u dnevnu sobu dok se iza njega kretao Karakako, usao je unutra i rekao.

Pa dobro sada je stigao i treci clan, tako da ste prakticno svi na okupu.

Nakon tih izgovorenih reci, Sakon je pokazao rukom Karakakou da sedne pored njih dvojice, dok bi se Sakon smestio u svoju fotelju. Uzeo je case i rasporedio ih, zatim ih napuni sokom i stavlja ih ispred svojih gostiju a mozda i buducih ucenika. Nasmesio se i nakon sto je Karakako seo Sakon se nasmesio pa rekao.

Pa dobro, sada kada ste svi na okupu, posto sam vas ja pozvao, zeleo sam i zvanicno da vas upitam i da se predstavim u najboljem svetlu, pa da zapocnemo sa tim i razlogom zbog koga sam vas pozvao. Moje ime je Sakon, poticem iz shoton klana, cunin sam ranga i pre neki dan sam vas sve testirao i proveravao, zatim sam odlucio da bi bilo pametno da osnujem svoj tim, tako da moje pitanje za vas glasi. Da li biste zeleli da budete u timu, samnom kao vodje tima.

Rekavsi sve to, znoj poce da mu se sliva niz lice, Sakon se nasmesi, uzme gutljaj soka a onda se navali u fotelju, posmatrajuci reakciiju svojih gostiju.
taj Pet Feb 02, 2018 11:02 pm
Nishiki
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Rukovao sam se sa ninjom kog sam tada upoznao na kaucu.
U tom trenutku je usao Sakon sa Karakakoom.
Karakako je seo pored mene a onda je Sakon krenuo da prica.
Dok je pricao svakome od nas je sipao sok u casu.
Kada je izgovorio te reci bio sam veoma sreca,
ovo je bi ako prihvatim poziv bio moj prvi tim.
Sa ovim timom bi otisao na prvu misiju.
Pogledao sam sve ninje oko sebe.
Svi mi smo bili srednje jaki, i mogli smo da se brinemo sami o sebi.
Ja sam prvi rekao, ali ozbiljnim tihim glasom iako sam bio uzbudjen

"Ja pristajem, ionako trazim tim."

Pusio sam cigaru i cekao da vidim sta ce ostali da kazu...

Sakonova Kuca - Page 13 Tumblr_m2ynh4NJsc1rpklqho1_500


( Kiritsugu Emiya )
taj Pet Feb 02, 2018 11:18 pm
Shigeru Uzunami
Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Kada se rukovao sa Nishikiem, Šigeru je video kako im Sakon prilazi sa jednom osobom koja se nalazila iza njega. Primetio je da mu taj ninja izgleda malo poznato dok mu se nije lice pokazalo pa je Šigeru koji se prijatno iznenadio u tom trenutku rekao.

Karakako, pa to si ti. Ti si treći član. Sećaš me se? Mi smo pričali pre kada smo bili na klupi ranije.

Tada su se njih dvojica pozdravili kao što se pozdravio i sa Nishikiem pa je seo na kauč pored njih. Nije prošlo ni 3 minuta kada je Sakon seo, sipao im soka i održao govor. Konačno pitanje je bilo da li žele da budu u tim sa njim kao senseiem. Tada je Šigeru pomislio da je konačno došao taj dan kada će i on biti u nekom timu, kada će za promenu učiniti nešto više, da će biti deo nečeg velikog kako bi otkrio i pokazao svoju snagu koja će mu trebati u njegovoj ninja karijeri da zaštiti njemu drage osobe pa mu je samouvereno i sigurno rekao.

Naravno da želim, iako nisam tražio tim ipak i to nekad mora doći, tako da prihvatam, Sakone sensei.
taj Pet Feb 02, 2018 11:49 pm
Karakako
Genin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Sakon me je uveo u svoj skromni dom.
Na kaucu su bila moja dva nova prijatelja:
Nishiki i Shigeru.
Seo sam na fotelju koju mi je pokazao Sakon.
Sakon je tada krenuo pricati o formiranju tima.
Dok je sve objasnjavao ja sam polako posmatrao ovu dvojcu.
Obojca su mi bila pouzdana i radovao sam se saradnji sam njima.
Te sam odgovorio Sakonu:

-Ja bi zeleo da budem u tvom timu.
Iako si mi sensei nemoj da ocekujes postovanje,ipak sam ostao na ranku genina zbog khmkhm tebe.


Sakonova Kuca - Page 13 Lelouch%2Blamperouge%2Bcode%2Bgeass%2Bquotes%2B2
taj Pet Feb 02, 2018 11:57 pm
Sakon
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Gledao je pazljivo u svoju novu oclanjenu grupu svog tima, nasmesio se jer su svi pristali, zatim se Sakon samo nasmesi i ustaje iz svoje fotelje, a zatim se kretao ka svojoj sobi nasmejanog lica, pre nego sto je usao u sobu, rekao je.

Pa dobro to bi bilo to sto se tice toga, ocekujte misiju u skorije vreme i budite spremni za tu misiju, ja nisam spavao dugo, imao sam mnogo obaveza, sada cu se malo odmoriti i odspavati. Pa vidimo se.

Napustivsi svoje clanove tima, Sakon ulazi u sobu i zatvara vrata, mirno otputovajuci u spavanje.
taj Sub Feb 03, 2018 12:05 am
Nishiki
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Svideo mi se tim.
Ipak Sakon koji je jedan od jacih ninji koje poznajem, a poznajem ih jako malo.
Sa zadovoljstvom sam se pozdravio sa njima ali malo mrzovoljnim tonom.

"Pa dobro. Kada budemo trebali da odemo na misliju opet nam ostavi poruke i idemo.
Ja cu uvek biti spreman.
"

Rekao sam to a zatim ugasio cigaru.
Nakrenuo sam casu i popio malo soka.
Zatim sam laganim koracima izasao iz sakonove kuce i uputio sam se svojoj kuci...


( Kiritsugu Emiya )
taj Sub Feb 03, 2018 12:06 am
Shigeru Uzunami
Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Nakon što je pažljivo saslušao šta je Sakon sve rekao pa je u tom trenutku ustao i pre nego što je odlučio da će napustiti kuću okrenuo se ka njima i rekao je.

Pa dobro, nadam se da ćemo dobro sarađivati u budućnosti kao tim. Drago mi je što sam vas sve upoznao sada vas sve pozdravljam pa ćemo se videti sledeći put.

U to trenutku se okrenuo u pravcu hodnika i vrata pa se tamo uputio, zatim se u hodnik obuo i izašao je napolje kako bi se vratio svojoj kući.


Pasivne:

#card96
#card652 #card671
taj Sub Feb 03, 2018 12:08 am
Karakako
Genin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Ustao sam sa fotelje kao i ostala dvojca,te sam rekao:

-Vidimo se sledeci put na misiji,poslaji poruku kao i sad.
I molim te potpisi se ne zelim da nagadjam.

Otvorio sam ulazna vrata,te zatvorio ista i otisao.


Sakonova Kuca - Page 13 Lelouch%2Blamperouge%2Bcode%2Bgeass%2Bquotes%2B2
taj Sub Feb 03, 2018 1:59 pm
Sakon
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Jos jedan jucerasnji naporan dan je prosao, jutro je na pomaku suncev zrak obasjavao je kroz prozoru u Sakonovoj sobi. Polako je poceo otvarati oci, nerasanjen biva iznenadjen novim suncevim danom u ovo doba godine, Sakon je pogledao kroz prozo, deo ulice od Sakonovog doma, bese skoro pa prazan, Sakon je zatim ustao iz kreveta i odlazi do kupatila, umiva se, opra zube, istusirao se i obukao u svoju nindza prepoznatljivu opremu od odece do patika. Izasao je iz kupatila i otisao do kuhinje.

Uzeo je hranu iz frizidera, sok i jednu casu, postavio je za jutarnji dorucak, nakon pet do sest minuta provedenih u dorucku i soku, Sakon se nasmesi i ustade, zatim je ocistio sto i vratio sve na svoje mesto, uputio se ka hodniku i zastao ispred vrati. Oblaci svoj kaput i pre nego sto je izasao iz kuce, rekao je.

Hehe, novo jutro, novi dan, moji novi dani tek otpocinju, mislim da cu malo izaci
na svez vazduh, posle ovolikog spavanja, pametno bi mi bilo da se malo prosetam
kroz kamp.

Nakon toga, Sakon otvara vrata i zatvara ista, te se laganim hodom upucuje ka ulicama kampa.
taj Ned Feb 04, 2018 1:19 am
Sakon
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Dolazeci sa ulica kampa, Sakon je zastao ispred praga svoga doma, a zatim se nasmesi i ode
unutra. Kada je usao u hodnik, izuo se i ostavio svoj kaput, zatim se pogleda u ogledalo i rece.
Sakon, nindza kampa yamio i shoton klana, novi vodja tima pet, dok se ogledao i to govorio,
napravio je najnoviji kez na svome licu i rekao.


Hm, pa dobro, tim je odabran, naravno cim budemo krenuli na svoju prvu misiju
samnom kao vodje tima, hehe to ce biti bas zanimljivo. Ali posto sam vodja svog
vodja svog tima, moram se postarati da sve prodje kako treba na misiji i da pazim
na zivote svoj saboraca iz odreda, bice tesko ali nesmem dozvoliti da moja prva
misija kao vodja tima bude neuspesna.


Rekavsi sve to samom sebi, Sakon se uozbilji i napravi teske korake, onako sav umoran ka svojoj sobi.
taj Ned Feb 04, 2018 12:13 pm
Sakon
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Lepo novo osuncano jutro, sunce na pomaku nove zore. Suncev zrak i toplota je prolazila kroz
prozor Sakonove sobe, polako je otvarao oci od prevelikog i dugog sna, ustaje iz kreveta i izlazi
iz svoje sobe. Nakon sto je izasao, zastao je u dnevnom boravku, i pomislio. (Vreme je doslo)


Usao je u kupatilo, pogledao se u ogledalo, oprao zube i istusirao se. Zatim je izasao iz kupatila,
doruckovao i stavio sve stvari za misiju u ranac. Nasmejao se a zatim stavio ranac pored fotelje
a zatim seo u istu. Uzeo je mehanicku pticu i uzeo tri svitka, poceo je da pise pismo za svoje clanove
team 5.


MISIJA:
Misija je odredjena, pocetak je spreman, cekacu vas ispred kapije kampa, nemojte previse kasniti. Sakon.
taj Ned Feb 04, 2018 12:24 pm
Sakon
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Sakon je gledao u zid, malo je razmisljao a zatim. Uzeo je svoj ranac i krenuo da izadje iz kuce
i uputi se za misiju. Zastao je u hodnik i uzeo svoj kaput i obuo se. Krenuo je iz kuce i uputio se
zakljucao istu i zaputio se ka ulicama kampa.
taj Pon Feb 05, 2018 5:22 pm
Atsushi
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

"Znaci to je Sakonova kuca"-pomislio sam u sebi.
Pokucao sam na vrata.Izvini ja sam Atsushi.Drugovi su mi rekli da mi ti mozes pomoci.Mene interesuje kako da se borim?
taj Uto Feb 06, 2018 1:41 am
Sakon
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Behu prodje puno vremena, Sakon je konacno dosao sa svoje prve misije kao vodja tima, malo je setao po ulicama kampa nekih cetvrt sata dok u jednom trenutku nije dosao ispred praga svoga doma, Bese mracan dan, vec je poceo padati mrak, sunce je bilo u zalasku dok se Sakon priblizavao vratima svoga doma. Stao je ispred vrati i poceskao se po glavi, razmisljajuci koliko li se prasine i prljavstine nakupilo ovih dvadeset i pet dana koje je proveo na misiji. Skinuvsi ranac sa ledji u jednoj maloj pregradici njemu bese kljuc od svoga doma, zavuce ruku i uze isti, otkljucava vrata potom ulazi u kucu zatvarajuci za sobom ista. U hodniku bese sve prasnjavo i prljavo toliko da je samo prevrnuo ocima, pomisljajuci u sebi. (Da da, te misije su takav napor kada u kucu nema osobe koja bi mogla odrzavati higijenu) Zatim je skinuo svoj ranac bacajuci ga u kupatilo a potom skide kaput i zakaci u hodnik, zavrnuvsi
rukave, krenuo je da sredjuje svoj dom od prostorije do prostorije.

Konstantnih sat i nesto provedenju u ciscenju svoga doma, Sakon (Uf) Uzdahnu a potom pomisli. (Pa dobro, sto se tice ciscenja to bi bilo to) Brzo je ostavio svoje alate za ciscenje i ostavi ih u svoju ostavu, potom odlazi do kupatila kako bi se zatopio i malo opustio, nakon malo provedenog vremena u tusiranju, Sakon je zavrsio sve te odlazi do dnevnog boravka, tamo behu sve uredno i lepo sredjeno, planirao je kada dodje sa misije sa ukrasavanjem svoga doma, ali nije imao ni snage a ni vremena za to, pa je malo posedeo u fotelji, razmisljajuci o sledecoj misiji. (Pa mislim da ne bi trebalo trositi vreme, sada na takve gluposti) Nakon toga ustaje i odlazi u svoju spavacu sobu, obavio je sve svoje obaveze tako da ce mu jedna partija lepog spavanja, dosta prijati. Usao je u svoju sobu, bacio se u krevet i samo sto je sklopio oci, brzo je zaspao.
taj Uto Feb 06, 2018 1:54 pm
Sakon
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Posle duzeg odmora i spavanja, Sakon je konacno otvorio oci sunce je prolazilo kroz prozor u njegovu sobu i bilo mu tacno u lice, nakon sto ga je ta svetlost probudila, Sakon ej lezao jedno pet minuta u svom krevetu i gledao u plafon, nakon pet minuta podize se i ustaje, obukao se a zatim pospremio krevet i odlazi do svoje kuhinje. Uzima hranu i postavlja je na sto, nakon doruckovanja, Sakon je uzeo sok i casu a zatim se zaputio ka dnevnom boravku. Ulazi u dnevni boravak i seda u svoju fotelju, ostaavlja casu na sto a zatim napuni istu sokom, sok ostavlja pored nogu a zatim otpi malo istog iz case. Naslonivsi desnu ruku na svoje celo, utonuo je u razmisljanje.

(Moj tim, tim pet, veoma su dobro uigrani i lepo su se pokazali na svojoj prvoj misiji, ali. Mislim da Karakako vise nece biti u timu jer nije zadovoljio moje potrebe na toj misiji. Pa sta da se radi, neka krene u potragu za novim. Sa obzirom na to da su Nishiki i Shigeru, svoj deo posla obavili brilijantno, tako da oni ostaju, ako uspem naci zamenu do sledece misije, a ako je ne nadjem, onda nista ici cemo samo nas trojica)

Nakon duzeg provedenog vremena u razmisljanju, Sakon je podigao ruku a zatim otpio malo sok, naslonivsi glavu na naslon od fotelje, ruke u dzepove, utonuo je u razmisljanje.
taj Uto Feb 06, 2018 4:49 pm
Sakon
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Nekoliko sumornih dana su prosli od misije, Sakon je sedeo u svojoj fotelji i razmisljao. Na njegovom licu se mogla videti po koja
rana od njegove misije, desna ruka mu bese pripojena na celo dok bi leva bila u dzepu. Nije razmisljao o necemu toliko bitnom vec
o svojoj prosloj misiji na kojima je mogao i sam on okoncati njegov zivot, te otvori oci i rece.Ta misija, hm, bila je opasnija nego sto sam mogao i da zamislim. Tih cetiri prokleta shinobia, sigorno su bili snage
jonina ili bolje, ali sve u svemu to je proslost, oni su mrtvi, tako da se lagodno mogu spremiti za sledecu misiju. Pa
mislim da je bilo dosta razmisljanja i price, sam sa sobom, mislim da za promenu trebam malo izaci.


Nakon toga, Sakon je ustao iz svoje omiljene fotelje, obbuo se navukao kaput i zaputio ka ulicama kampa yamio.
taj Sre Feb 07, 2018 5:15 pm
Sakon
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Sakon je posle malo duzeg vremena, stigao svome dome, otvorio je vrata a zatim usao u kucu zatvarajuci
ista za sobom. Vreme je bilo idealno, nije znao sta da radi posto je sada u svojoj kuci, stao je u hodnik da
malo razmisli, ali je ipak odlucio da malo ostane u kuci, skinuo je kaput i izuo se, zatim je zakacio kaput na
zidu i kretao se ka dnevnom boravku.


Ulazi u dnevni boravak, dolazi do svoje fotelje a zatim seda u istu, naslonio je glavu na naslon od fotelje i ruke
stavio u dzepove. I tako poceo razmisljati. (Nije da ne ide sada, ali opet, morao bih da se pripremim za sledecu
misiju, jeste da sam na malom odmoru, ali svakog casa se moze desiti da odem na misiju)
Dok je razmisljao o
toj buducoj misiji, nasmesio se a zatim pogledao u plafon.
taj Sre Feb 07, 2018 10:14 pm
Shigeru Uzunami
Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Stigao je kod Sakonove kuće, zatim je prišao vratima, izvadio ruke iz džepova i pokucao je na vratima. Tada, dok je kucao na vrata, pomislio je (Pitam se da li je tu?) A onda je sačekao da mu Sakon otvori.
taj Sre Feb 07, 2018 10:19 pm
Sakon
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Cuvsi neko kucanje ispred njegovih vrati Sakon je ustao iz fotelje i laganim koracima se uputio ka vratima.
Dan koji je Sakon zapoceo, krenulo je tako sto je odmah imao gosta, pa je samo dok se kretao ka vratima
uzdahnuo, stigao je do istih a potom otvorio i rekao.


[/i]O to si ti Shigeru, sta ima? Dugo se nismo videli.[/i]Upitavsi to Shigerua, pojavio mu se blagi osmeh na
licu a potom je mahnuo rukom Shigeru da ga prati, zatim su obojica usli u dnevni boravak i posedali, Sakon
na svoju fotelju, dok Shigeru na kauc, i tako je poceo njihov razgovor.
taj Sre Feb 07, 2018 10:29 pm
Shigeru Uzunami
Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Čekao je na vratima jedno dvadesetak sekundi tada je čuo otkključavanje i pomislio je (Dobro je, tu je)  Sakon je otvorio vrata i nasmeja se, pa je Šigeru ušao i dok su se kretali ka dnevnom boravku Šigeru mu je odgovorio.
Da, prošlo je dosta od našeg zadnjeg razgovora. Odmarao sam kući kako bi mi prošla ruka tako da me sada više ne boli. A ti kako si, jesi li se potpuno oporavio od povreda sa misije?
Sponsored content
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu