Naruto Ninja Way

2019

Powered by Forumotion.

Naruto Ninja Way

Stvori originalnog lika i postani najjači ninja u Naruto svetu! Izaberi put dobra i postani lider sela - kage ili se odluči za put zla i kreiraj organizaciju kojom ćeš uništiti svet!

ULOGUJ SE
REGISTRUJ SE

Dobrodošli na

Naruto Ninja Way 2019

Poruke
Travel EvidenceDanas u 2:38 amKazuki
Kapija SelaDanas u 2:30 amKazuki
Ulice AmegakureaDanas u 2:25 amKazuki
Kazukiva kucaDanas u 2:23 amKazuki
Kamp nemrtvihJuče u 8:46 amShinraia
Crna sumaJuče u 8:44 amShinraia
More mrtvihJuče u 8:42 amShinraia
Pocetak paklaJuče u 8:41 amShinraia
Reka laveJuče u 8:41 amShinraia
Stara kolibaJuče u 8:40 amShinraia
Crna pustinjaJuče u 8:39 amShinraia
Trula sumaJuče u 8:38 amShinraia
Peci na istineJuče u 8:37 amShinraia
Put slobodeJuče u 8:34 amShinraia
radim misiju d rankaSub Dec 07, 2019 6:00 pmBrane
Livada kukurukuSub Dec 07, 2019 5:40 pmShinraia
Tim Akuma vs Tim EquilibriumSub Dec 07, 2019 4:23 pmSargon
Ichiraku ramen shopPet Dec 06, 2019 4:06 pmHashirama Senju

Park Upanuki

taj Čet Okt 10, 2019 9:30 pm
Gac
Gac
Admin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

First topic message reminder :

Prelep park Amegakurea. Ovo je retko mesto u selu gde ima puno zelenila i generalno zivota. Razne male zivotinjke se mogu zapaziti u ovom parku, kao i dosta retkih vrsta cveca i biljaka.

Park Upanuki - Page 5 99pyU5Ga1kwqSXWA2evTexn6YzPHotJF8R85JZsErvtTWXWKp3n58jzr1F2N9WZLYtbehnTzbDoAG99FXHCdXyKDCNUMLp7MHuaWdj7E8b6W5QUM3aeRkoBc99s5nATrbG?format=match&mode=fit&width=640

Reci: 48

taj Sre Nov 06, 2019 11:54 pm
Alarik
Alarik
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Opet je nekako završio u tom čudnom parku. Nije bilo ljudi pa se nije ni žalio toliko. Otišao je odmah po ulazu do mesta sa grafitom, Ovog puta ga je zatekao isto kao i prošli put. Nije bilo ništa promenjeno. Zanimalo ga je ko to edituje i menja ali nije imao načina da sazna.
taj Čet Nov 07, 2019 3:16 am
Kazuki
Kazuki
Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Pronasao bi ponovo park u kom je bio i prosli put ili kako je prolazio skoro u krug tako da mu nije smetalo malo udisati nesto lepo za promenu od mirisa koji su bili dobri,bili su tu i ljudi i sedili zajedno i ako je smatrao nekako parovima iliti golupcicima tak oda je nastavio dalje dok bi pogledoa kako kojeg coveka.


Dela su dela,reci su izgovori,zivot shinobija je nemoralan:

                                         #card226 #card653 #card1283 #card347

                                         
taj Čet Nov 07, 2019 7:57 pm
Kazuki
Kazuki
Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Dalje lagano dok je vetar malo duvao mogoa je osetiti kako je bilo dobro vreme osim sto je bilo malo kise ali i takodje je osetio povetarac koji mu je prijao nekako a zatim isao dok je duvao vetar.


Dela su dela,reci su izgovori,zivot shinobija je nemoralan:

                                         #card226 #card653 #card1283 #card347

                                         
taj Ned Nov 10, 2019 3:00 pm
Kiba Hayashi
Kiba Hayashi
Genin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Od svih mesta najvise volim parkove.Oni me cine srecnim.U svakom selu u kom sam bio ima bar po jedan park.Uvek sam voleo da sedim i slusam ptice kako pevaju.Krenuo sam popodne posle rucka do parka.Bio je suncan i prelep dan.Seo sam pokraj fontane i bacao mrvice hleba pticicama.Park je bio prazan.Nesto kao da je bilo tuzno u ovom parku.A ovaj park je inace mnogo veliki.Bilo mi je jako dosadno.Nije bilo drugih ljudi sa kojima bih mogao da se upoznam i da malo komuniciramo.Ustao sam i dosao do najlepseg dela u parku.To je bio jedan mali drveni mostic.Ispod njega se nalazila mala reka koja je proticala kroz celo selo.Park je bio pun zelenila,drveca,cveca,zivotinja,ali opet nije bilo ljudi.Mozda su umorni pa nisu uspeli da dodju.To mi je jedino padalo na pamet.Ovaj park je zaista prelep ali sam morao da krenem kuci.

Reci: 161

taj Ned Nov 10, 2019 5:46 pm
Kiba Hayashi
Kiba Hayashi
Genin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Park je bio sjajan.Suncan dan je bio jos sjajniji.Jesenjii dani sa sobom su doneli nova odela prirodi. Drveće je zbacilo svoje zelene bujne krošnje i preobuklo sive mantile, dok je mirisnu i mekanu zelenu travu zamenio šuškav zlatno-žuti tepih.

Parkovi se prazne i ostaju bez svojih stanara, ptice selice polako odlaze u toplije krajeve, ostaju samo vrane, koje nikad nikuda ne odlaze. Ipak, lepota parka ne manjka ni u doba jeseni, iako je park najlepši leti, kada je pun šetača, prolaznika i razigrane dece, ima posebnu čar i u jesenje dane. Ljudi je, razume se manje, na ulicama se zadržavaju tek dok obave sve svoje poslove i obaveze, a posle jure svojim toplim domovima, strogo izbegavajući jesen. Onih drugih, koji i tada zaleze u parkove, slobodno možemo nazvati pravim pravcatim ljubiteljima prirode, za njih nijedno godišnje doba nije prepreka da uživaju u njemu. U takve ljude spadam i ja. A s jeseni, za mene je park najlepši. Opalo, žuto lišće prosulo se po zemlji i pod sjajem uličnih svetiljki dobilo je zlatnu boju. Svaki korak kroz opalo lišće ima svoj zvuk i šum i uz prikrivene osmehe to postaje prava jesenja sonata.

Jedini stanari u parku ostanu sove. On se zavuku u šupljine stabala i posmatraju prirodu oko sebe, povremeno se oglase, tek da podsete da nisu sve ptice napustile park.

Osim prolaznika i šetača u park navraćaju i zaljubljeni parovi, kako stari, tako i mladi. Njima je važna samo njihova ljubav i ne smetaju im gole grane drveća, i žuti kaput koji tada park na sebe navuče.

Ja sam ljubitelj svih godišnjih doba i radujem se svakom novom danu, ni jesen mi ne smeta. Uhvatim deku za ruku pa pođemo u šetnju parkom. Setnemo na neku klupicu da se malo odmorimo. Posmatramo prirodu oko sebe i govorimo kako je list drveta, baš kao i čovek. Kad procveta, bude mlad i zelen, a onda kako vreme prolazi, polako počinje da stari, opada i vene. Deka obavezno napomene da je nekad i on sa bakom ruku pod ruku išao kroz ovaj park i da ću jednog dana verovatno i ja tako. Eh, park je svedok mnogih ljubavi. Mnoge su ovde počele, neke se su tu i završile.

Jedino kišni i tmurni dani učine da park bude potpuno prazan, tada nikome nije do šetnje i prirode, svi se uvlače i ušuškavaju u svoje tople domove i čekaju da se vreme prolepša.

Reci: 433

taj Ned Nov 10, 2019 9:19 pm
Hibarai Uchiha
Hibarai Uchiha
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Najprije Hibarai je stigao u park, zelio je da se odmori jer je ne dako davno prosao kroz veoma tezak period u zivotu, bilo mu je dosta svega doista se namucio. Kisa je lagano sipila a on je koracao parkom amegakura koji je bio krcat, gotovo da se moglu proci istim.

Kroz 20 tak minuta odlucio je napustiti isti te se zaputiti dalje


Park Upanuki - Page 5 WyF6Lyb
❆ ❆ ❆:


#card267#card635#card227#card226
taj Ned Nov 10, 2019 9:43 pm
Tsukasa
Tsukasa
Academy Student
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Prilikom dosta lutanja, Tsukasa je konacno zakoracio na nepoznatu ali veoma lepu lokaciju. Medjutim kisa ovde nije bila toliko jaka, vec je samo posipala po koju kap. Konacno mu se mogao na licu videti mali osmeh, dok je razmisljao o novoj lokaciji. Dok bi setao korak po korak, razmisljao bi o tome kako bi lepo bilo da malo razgleda van ovog sela. Ukoliko postoji jos neko selo, ili slicno nesto ovome.
taj Pon Nov 11, 2019 1:45 pm
Hibarai Uchiha
Hibarai Uchiha
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Ponovno je stigao da parka koji je bio tmuran jos jednom, ali to ga nije omelo da proseta i uzme malo cistog zraka. Na njegovu srecu kisa da je gotovo stala medjutim tamni oblaci su jos uvijek bili tu. Dok je Hibarai koracao razmisljao je o mnogim stvarima koje su mu se desila poslednjih mjeseci. Ubrzo se dozvao i napustio park u nadi da ce pronaci nekoga za razgovor da bi malo smetnuo misli sa svojim problema


Park Upanuki - Page 5 WyF6Lyb
❆ ❆ ❆:


#card267#card635#card227#card226
taj Uto Nov 12, 2019 1:51 pm
Hibarai Uchiha
Hibarai Uchiha
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Nije mu trebalo dugo a vec je bio pred parkom, za razliku od onog zagusljivog cafeea ovaj park mu je bio savrsen sasvima dovoljan da mu povrati izgubljenu energiju. Obisao je koji krug po parku a potom se zaputio ka trgu tame, mjesto koje mu se u poslednje vrijeme svidjalo i ako je bilo sasvim mracno i tamno


Park Upanuki - Page 5 WyF6Lyb
❆ ❆ ❆:


#card267#card635#card227#card226
taj Uto Nov 12, 2019 6:43 pm
Garou
Garou
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Lagano se dosetao do parka u kojem je provodio dosta vremena.Izvadio knjigu koju je citao ranije..Sjeo je na klupicu koja se nalazila ispod krosnje drveta.Hlad mu je prijao a takofje i mali zaklon od kise.Sjedio je par minuta a zatim ustao te nastavio sa malom setnjom


Pasivne:
#card652 #card671
taj Uto Nov 12, 2019 11:41 pm
Hibarai Uchiha
Hibarai Uchiha
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Park Upanauki je bio vrlo posebno mjesto u selu ali Hibaraia nije posebno oceravao niti ga je zanimao vec su duboko zasli u noc, ponovc je vec odavno prola pa on je samo projurio tuda gotovo na primjecen sa kaputom oko svojih ramena, bez trunke zastajanja nestao je u mraku


Park Upanuki - Page 5 WyF6Lyb
❆ ❆ ❆:


#card267#card635#card227#card226
taj Sre Nov 13, 2019 7:42 pm
Garou
Garou
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

izasao je iz prodavnice,te se uputio ka parku.Obozavao je da sjedi ispod krosnje na jednoj ztaroj drvenoj klupici u i miru da citi svoj omiljeni roman.To je i uradio.Posle 30 minuta citanja garou je ustao sa klupe te nastavio setnju.


Pasivne:
#card652 #card671
taj Čet Nov 14, 2019 2:55 am
Hibarai Uchiha
Hibarai Uchiha
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Hibaraie korak je bio sve brzi i brzi nije bilo vremena za gubljenje Park Upanuki mu je bio jedno od omiljenih lokacija u selu ali ovaj put je samo projurio tuda bez mnogo razmisljanja. bio je svjestan da je prespavao pola dana i da nema vremena za zazanciju s toga je ubzao svoj korak i proletio je kroz park....


Park Upanuki - Page 5 WyF6Lyb
❆ ❆ ❆:


#card267#card635#card227#card226
taj Čet Nov 14, 2019 1:10 pm
Hibarai Uchiha
Hibarai Uchiha
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Na svom putu do cvjecare Hibarai je svratio do Parka cisto da udahne malo zraka i obidje koji krug, bila je jesen a park je vrvio florom i faunom. Nakon dobrih 20 minuta provedenih u parku on nastavo svoj put ka zacrtanoj destinaciji


Park Upanuki - Page 5 WyF6Lyb
❆ ❆ ❆:


#card267#card635#card227#card226
taj Pet Nov 15, 2019 3:34 am
Hibarai Uchiha
Hibarai Uchiha
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Za razliku od kafane i bitrije park mu je prijao, usao bi u glavni dio a potom sjeo na klupicu i ako je bila jesen i kisna sezona pogotovo u selu kise to nije predstavljao problem Hibaraiu da uziva, vec se bio privikao na svoje novo selo i u potpunosti se predao osjecaju i uzivao. Nakon nekih pola sata odlucio je napustiti par i otici do trga tame te tamo malo ubiti svoju dosadu


Park Upanuki - Page 5 WyF6Lyb
❆ ❆ ❆:


#card267#card635#card227#card226
taj Sub Nov 16, 2019 3:57 pm
Shigen
Shigen
Genin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Setam se gradom i naidjem na park prosetam se malo parkom...
Park je veoma lep ima dosta visokih drveca ali nema lisca nema ni puno ptica verovatno su otisli na toplije predele...
Voda je dosta tmurna i ima dosta sarenih ribica verovatno se nesmeju pecati a tako bi ih pojeo slasno

Obisao sam krug oko parka i seo sam na klupu i razmisljao sam sta da radim, ne znam kome da se obratim sta da radim novi sam.
Dosta sam trenirao jer nisam imao sta drugo da radim...

Odoh da trazim dalje po gradu mozda nacem nesto zanimljivo.

Reci: 98

taj Sub Nov 16, 2019 11:43 pm
Garou
Garou
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Uzeo je te otvorio svoj vocni sok,Dosao je do parka te zjeo na ilupicu ispod krosnje jednog hrasta.Popio je sok mada htio je jos,zato je ustao te krenuo dalje sa setnjom.


Pasivne:
#card652 #card671
taj Ned Nov 17, 2019 12:08 am
Kazuki
Kazuki
Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Primetio je da Puki zel ida mirise ovo mesto,dovzolio bi mu tako da ga je drzao u ruke i dalje a kada je bio zadovoljan sapom bi tapkao po njegovim rukama i stavio ponovo na ramenu i otisli su dalje.


Dela su dela,reci su izgovori,zivot shinobija je nemoralan:

                                         #card226 #card653 #card1283 #card347

                                         
taj Pon Nov 18, 2019 12:44 am
Alarik
Alarik
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Alarik je dosao u park upanuki trazeci jos jednu zrtvu kako bi je ujeo. Sedeo je mirno na klupi i uzivao u lepo popodnevu. Razgledao je unaokolo gledao ptice na nebu, i polako mu je postajalo sve dosadnije i dosadnije, bilo bi dobro da se neko ubrzo pojavi.
taj Pon Nov 18, 2019 12:49 am
Hibarai Uchiha
Hibarai Uchiha
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Najprije je odlucio otici do parka cisto da malo uzme zraka, dok je setao parkom primjetio je mnogo ljudi kako trce ka prostoru za evakuaciju. Nije na prvi shvatio sta se desava te je poceo da vice


Cekaj stanite gdje cete svi ??? Sta se desava

( dok se okretao oko sebe i gledao unaokolo bio je vrlo zbunjen )

Cekaj ti zaista ne znas ? Pa KEBER je na kapiji sela! O boze ti zaista nisi upucen bolje ti je bjezi sinko dok jos nije kasno vec je krenuo da unistava

Neka zena je Hibariau dobacila a o je ostoa sokiran u svom tom haosu on je umjesto da bjezi sa ostalima okrenuo se ka kapiji i krenuo ka tamo u nadi da brani selo


Park Upanuki - Page 5 WyF6Lyb
❆ ❆ ❆:


#card267#card635#card227#card226
taj Pon Nov 18, 2019 12:58 am
Alarik
Alarik
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Alarik je cuo sta se desava i ustao je sa svoje klupe na kojoj je sedeo i stao pored ovog ninje koji je izgledao zbunjeno.

Izgleda da je nastao neki problem. Ti kako god da ti je ime, evo ti poklon od mene, ako ne znas sta je samo kopiraj sta radi Amekage Izummi, jer i on ima isto to sto ces ti sada da imas.

Kada je ovo rekao, izduzio je svoj vrat te ga ujeo za ruku i stavio tu Curse Mark.

#card675

Sada pozuri i oterajte tog kerbera odavde.

Reci: 94

taj Pon Nov 18, 2019 1:02 am
Hibarai Uchiha
Hibarai Uchiha
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

( dok je trcao ka kapiji primjetio je nekog lika koji mu se obraca, bilo mu je posve cudno. Sav ovaj scenario koji se desavao od kako je napustio stan mu je bio zastrasucuji )

( dok je razmisljao o tome sta ga ceka na kapiji osjetio je strasan bol na ruci, tacnu iznad lakta skoro na samom ramenu )

Cekaj staaa ??? sta si mi ovo uradio stani cekaj !!!

( Hibarai je pokusao dostici ninju koji mu je ovo uradio ali on se naprosto izgubio u masi )

Ma zajebi ovo nemam ja vremena sada se ganjati sa ovime, cekaj stani on je rekao da mi ovo moze mozda biti od pomoci. Morat cu provjeriti sa Amekageom sta je zapravo ovo nadam se da ce me on cekati na bojnom polju!


Park Upanuki - Page 5 WyF6Lyb
❆ ❆ ❆:


#card267#card635#card227#card226
taj Pon Nov 18, 2019 1:23 am
Han Nara
Han Nara
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Han nara je stigao do parka upanuki sa namjerom da uradi nesto. Izvadio je svoj Hirashin Kunai, te ga bacio daleko izvan zidina sela.

#card736

Kada je bio uvjeren da se Kunai spustio na zemlju, Han se teleportovao do njega i zavrsio iza zidina sela kise.

#card16

Reci: 51



I hate many things
&
Don't like anything specific.
Laziness is the mother of all bad habits. But ultimately she is a mother and we should respect her:

Park Upanuki - Page 5 Purepng.com-samuraisamuraimilitarymedievalfighterwarriorarmorjapaneseclipart-1421526964667nsczq
#card96
#card1294
#card287
#card671
#card226
taj Pon Nov 18, 2019 10:34 pm
Shigen
Shigen
Genin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Dolazim u park i malo se prosetam po parku.Svatio sam da je park veoma star sve je nekako trulo ali i lepo.Sedam na najblizu klupu i vadim stari zip upaljac od moga dede.Vadim paklu cigara i vadim cigaru.Palim cigaru i razmisljam koliko zapravo stete cigare .Povukao zadnji dim cigare i otisao van parka
taj Čet Nov 21, 2019 8:06 pm
Garou
Garou
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Garou je izasao iz svog stana a najbliza prodavnica mu nije bila preterano blizu.Lagano je setao te prosao kroz park unpaki.NIje se htio preterano zadrzavati zato sto je htio sto brze da napravi sebi jedan zeleni caj.Zanimala ga je takogdje i knjiga.Zelio je da sazna kraj te zanimljive price.


Pasivne:
#card652 #card671
taj Sub Nov 23, 2019 1:56 am
Garou
Garou
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Garou je lagano dosao do parka unpaki te sjeo na klupu.Klupa se po obicaju nalazila ispod krosnje drveta.Juzni vjetar je duvao jako,Garou nije preterani smetalo.Posle 30 min sjedenja na klupi ustao je te nastavio svoju dnevnu rutinu.


Pasivne:
#card652 #card671
taj Sub Nov 23, 2019 7:19 pm
Garou
Garou
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Izasao je iz kafane zanzibar pa lagano krenuo ka parku unapaki.Stigao je te sjeo na klupu ispod krosnje tresnjinog drveta.Izvadio je knjigu te krenuo citati.Procitao je jos koje poglavlje pa ustao i otisao dalje.


Pasivne:
#card652 #card671
taj Ned Nov 24, 2019 12:52 am
Garou
Garou
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Garou je lagano dosao u park upanuki.Kisa je padala agarou se setao parkom.Izgledalo je kao da trazi nesto.Posle par minuta setnje garou je otisao iz parka.Kisa je krenula da pada a hladan vjetar je krenuo jako da duva.


Pasivne:
#card652 #card671
taj Pon Nov 25, 2019 7:49 pm
Kazuki
Kazuki
Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Bese je poslednji put otisao i ovako sa svojim Pukijem naravno ucinilo mu se da ima jos zivotinja ali mogoa je znati da je jos kod kuce i ako ga nije pozvao mada je otisao dalje dok je hodao dok je mirisao lepu prirodu a i kap takodje je bio lep svaki.


Dela su dela,reci su izgovori,zivot shinobija je nemoralan:

                                         #card226 #card653 #card1283 #card347

                                         
taj Sub Nov 30, 2019 5:10 pm
Shigen
Shigen
Genin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Da bih dosao kuci morma proci kroz Upanuki park.Park je predivan verovatno je mnogo star jer su drveca veoma velika i sve je dosta zaraslo.Put je nekako nestabilan ali s obzirom koliko je star super je.Stanem ispred jezera i uzmem neki kamencic da malo se igram zabica.Razmisljam ako malo uspem da iskontrolisem cakru sa kamenom mozda bi mogla dosta da odleti.Smirim se skupim cakru i bacim kamen.Kamen je uradio odprilike 7 zabica i odleteo je van jezera zaustavio se u drvetu I napravio je dobru stetu drvetu.Malo sam se usro mislo sam da ce neko da doce i da me prebije kad vidi sta sam uradio parku.Odlazim brzim hodom van parka i krecem polako dalje
taj Ned Dec 01, 2019 10:05 pm
Shigen
Shigen
Genin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Prolazim kroz park jedva noseci onaj kisobran.Dolazim do prve klupe.Klupa je bila mokra pa nisam teo da sednem drzim se jednom rukom za klupu i kesu navlacim na zglob ruke da mogu lepo da uhvatim se za klupu.Razmisljam kako je bila losa ideja da se toliko izforsiram ali sam morao zbog stvari koje dolaze.Uzdizem se i krecem brzim hodom ka dalje.
Sponsored content
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu