Naruto Ninja Way

2019

Powered by Forumotion.

Naruto Ninja Way

Stvori originalnog lika i postani najjači ninja u Naruto svetu! Izaberi put dobra i postani lider sela - kage ili se odluči za put zla i kreiraj organizaciju kojom ćeš uništiti svet!

ULOGUJ SE
REGISTRUJ SE

Dobrodošli na

Naruto Ninja Way 2019


Special Jounin Ispit - Podaci

taj Sre Okt 02, 2019 8:25 pm
Sieghart
Sieghart
Admin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

1. Pitanje:Objasniti najbrži i najbolji način da se na forumu od nule stigne do pristojno jakog profila. Ciljne tačke teksta bi trebale biti:
❖Kojim se moćima fokusirati za takav profil?
❖Šta i kada kupovati? Redosled skil poena itd.
❖Šta raditi na levelu 200.
❖Primeri nekvih bildova koji odgovaraju ovom principu.
2.Pitanje:Transformacija profila u smislu borbenih sposobnosti i fokusa moći:
❖Da li?
❖Kada?
❖Kako?
❖Zašto?
❖Iskustva?
3.Pitanje: Objasnite svrhu roleplay na forumu? Šta mislite da je bitnije u igri - roleplay ili borba karticama? AKo bi ste bili u mogućnosti da li bi ste uklonini zahtev administracije da svi postovi koji daju xp moraju biti roleplay. Šta sve kao igraš stičete roleplayom.
4.Pitanje:  Odrediti strategiju vašeg lika za borbu protiv sledećih ninji. Strategiju protiv svakog ninje dati u zasebnom spoileru. Potrudite se da dočarate na najbolji način vašu borbu, poteze, namere i eventualne načine pobede. Računajte da imate S jonin titulu i 4 skilla. (Ako ste nesto do sada kupili od zabrenjenih mozete racunati, ili ako ce te kupiti nesto do 1200t, ali to morate kasnije kupiti, (cim skupite tokene) osim u slucaju da neko uzme pre vas.
a)Munja vetar samuraj jiton swift
b)Genjutsu yamanaka zemlja voda calming chakra seal (100 int pasivno, 400 kont)
c)Bacuton, voda, zemlja, nature charka drain, premium bacuton
Potrebno je tacno dati odgovor na 4 pitanja da bi ste polozili. Imate rok nedelju dana da uradite, odgovare saljete Sieghartu u pm.

Reci: 261

Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu