Naruto Ninja Way

2019

Powered by Forumotion.

Naruto Ninja Way

Stvori originalnog lika i postani najjači ninja u Naruto svetu! Izaberi put dobra i postani lider sela - kage ili se odluči za put zla i kreiraj organizaciju kojom ćeš uništiti svet!

ULOGUJ SE
REGISTRUJ SE

Dobrodošli na

Naruto Ninja Way 2019


Sakahara

taj Uto Nov 13, 2018 11:51 pm
Kain
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Jednom dom raznih životinja i ljudi, Sakahara je bilo jedno od poznatijih okruga u šinobi svetu, sve dok užarena toplota nije opustošilo ovo mesto.. Sad ta opšta informacija nenaseljenosti služi kao odlična maska za skrivanje raznih kriminalaca, izbeglica u gradiću kriminala, skrivenom negde daleko iza peščanih dina..Poslednji izmenio Kain dana Ned Nov 18, 2018 10:09 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
taj Uto Nov 13, 2018 11:56 pm
Kain
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Još jedna misija, započeta od sasvim slučajne potrgane hartije. Avantura ga je ovaj put dovela u paklene vrućine, zaštićen od sunca ili ne, smrt bi ti bila zagarantovana. Pljuvao bi na svakih dvadeset sekundi, bukvalno a i kočijaški. Šta mu je trebalo sad ovo, još leti, majkoooo milaaa. Samo je čekao da ga uzme ona nebeska ruka i reši ovoga života jednom za svagda. Na svakih pet koraka zastao bi kako bi otresao one stare šinobi sandale koje je kupio još tamo na staroj pijaci Konohe. Bile su udobne sve dok se pesak nalazio što dalje od njih. Umotan u njegov tanak, hvala bogu, zeleni kaput, nastavio bi nemilosrdnom pustinjom..
taj Ned Nov 18, 2018 10:39 pm
Kain
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Kamuflaža mu je nešto slabije išla u ovim predelima. Kaput zeleni bi ga više otkrivao nego pokrio, zeleni žbun naspram hiljadu mrtvih je baš bilo teško uočiti. Po koji bandit tu i tamo, blizu je bio svoje destinacije koje bi čuo u raznim kafićima u svetu. Jednom legenda a sad već uspostavljena informacija beše lokacija tog mesta koje je tragao. To mesto nije imalo neko uspostavljeno ime, ali nadimka je već bilo dosta. Kapital kriminala bi bila jedna od njih, iako je opšte poznata informacija bila da bi svaki bandit svoj okrug nazivao tako.. U svojim mislima zagubljen, put mu beše kratak. Ugledao bi 'napušteno' mesto sa vrha dine, a potom bi polako proklizao dole ka njemu..

taj Pon Nov 19, 2018 12:25 am
Kain
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Mesto natrpano ološem i njihovim smradom nije bilo nešto prijatno. Jedino pristojno mesto bi bila kafana koja se nalazila u sred pustoši, a pristojna bi bila samo zato što je za nijansu bila urednija.. Seo bi za šank, gde bi odma bio poslužen čašom vode koja bi definitivno pomogla sudeći uslovima. Oslušavao bi polako klevete raznog šljama i prostitutki, ne bi li dobio po koju zanimljivu informaciju ali ništa. Od silnog plakanja i ubedjivanja bolela bi ga glava, nije imao živaca sa duge pregovore i razgovore, te je izvadio poternicu nepoznatog šinobija zajedno sa vrećicom ryoa, i prosledio bi je šankeru.

"Šta će ti on?"

Šankerove oči bi zasvetlele, u njemu se probudila radoznalost.

"Izgleda kao vešt čovek, tražim ga kako bi mu ponudio jedan veoma interesantan posao."

"Pa znaš kako.. nek ovo ostane između  mene i tebe, ali ja mu dodjem kao.. recimo agent.. ništa pored mene ne sme da se taji, posebno ugovori vredni dosta para.. valjda znaš gde ovo vodi hehe"

Iako beše samo gluma, sam razgovor bi mu izazvao jaku glavobolju, Kako neko može biti glup, pa sam bi sebe provalio pet puta..

"Deset posto zarade."

"A ne, mi smo gospoda! Dvadeset i pet!"

Cenkanje bi mu dobro došlo kako bi se više uneo u lika koji nažalost nije postojao i kako bi njegova priča bila uverljivija, te bi nastavio još malo, svakog trenutka spreman da razvali ljigi glavu.

"Petnaest."

"Dvadeset i da završimo dogovor!"

Ispružio bi ruku dekici, koji bi se nagnuo preko pulta te šapnuo.

"Znam da je otišao na sever na neku misiju.. Trebao bi se vratiti valjda sutra ili prekosutra.. Kreneš znači ka severu i detaljno izučite biznis plan.. Čućemo se mi hehe uskoro hehe.."

Stavio bi mu ruku na rame, a facu u stranu, izbegavajući ogavan zadah mirisa alkohola i truleža.

"Hvala ti starče, ovaj agentu.. Nadam se ponovnoj saradnji od vas."

Završio bi čašu vode, te bi se nakezio. Nikad lakše nije uspeo nasamariti nekoga, da je probao to na Shukuru ili Renu već bi mu se kotrljala glava po podu.. Sa osmehom na licu i svim detaljima obradjenim, uputio bi se nešto dalje, na put gde je meta trebao proći..
Sponsored content
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu