Naruto Ninja Way

2019

Powered by Forumotion.

Naruto Ninja Way

Stvori originalnog lika i postani najjači ninja u Naruto svetu! Izaberi put dobra i postani lider sela - kage ili se odluči za put zla i kreiraj organizaciju kojom ćeš uništiti svet!

ULOGUJ SE
REGISTRUJ SE

Dobrodošli na

Naruto Ninja Way 2019


X S Jonin Ispit

taj Sre Okt 31, 2018 3:11 pm
Leonard van Volen
Admin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Pravila i opis ispita:

✭ Ovaj ispit će imati otvorene prijave i biće važeći dok "preko" njega ne predje 5 ninji. Dakle kada na ovaj ispit 5 ninji odgovori tačno ovaj ispit se poništava i pravi se novi.

✭ Ovaj ispit maksimalno možete polagati 3 puta. Ako sva 3 puta ne uspete morate da čekate novi ispit. 

✭ Ovaj ispit možete raditi na svakih 20 dana.

✭ Ispit se sastoji iz jednog opširnog i zahtevnog pitanja.Vaš odgovor na ispit je jedan post u ovoj temi. Ipak, postovi koji nisu lepo uredjeni (bojama, spoilerima itd) se neće ni pregledati.

✭ Eventualni vid ponavljanja reči (prepisivanja tudjeg ispita maltene) je diskvalifikaciona radnja te ćete njome odmah potrošiti ova 3 pokušaja za S jonin ispit. 

Zadatak ispita:

✭ Iskomentarišite sve S jonine koji su prošli ispit, njihove same ispite, buildove i prepoznajte njihove borbene vrline*. Što više opišete svakog to su veće šanse za vaš prolaz iako to ne znači da ako ispišete 44 word strane ovde da ćete proći. Preporučuje se da za svakog igrača date spoiler. Koncept za svaki profil bi mogao da ide:

    ~Opis njihovog polaganja S jonin ispita

    ~Njihov Build

    ~Njihov Roleplay

    ~Borbene Vrline i Taktike 


*Neki stil borbe koji ih izdvaja od ostalih. 

Srećno!
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu