Naruto Ninja Way

2019

Powered by Forumotion.

Naruto Ninja Way

Stvori originalnog lika i postani najjači ninja u Naruto svetu! Izaberi put dobra i postani lider sela - kage ili se odluči za put zla i kreiraj organizaciju kojom ćeš uništiti svet!

ULOGUJ SE
REGISTRUJ SE

Dobrodošli na

Naruto Ninja Way 2019


Sarudōkutsu

taj Sre Okt 17, 2018 2:08 am
Kain
Sage
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Sarudōkutsu je pećina koja predstavlja izvor svih aktivnosti u okviru Sunhemori džungle i ostrva na koje je ona smeštena. Zidine unutar pećine su stare nekoliko stotinak godina i ispisane su nepoznatim ponavljajućim simbolima za koje se kažu da samo Sage može da dešifruje. Obeležja po zidovima se veruje da ih je ispisao prvi (nepoznat) monkey sage-a nekoliko decenija nakon dolaska Kaguye.

Ovo mesto se u trenutnom stanju koristi za treniranje monkey sage moda.

Sarudōkutsu Speedp10
taj Sre Okt 17, 2018 3:09 am
Kain
Sage
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Sedmica je prošla od nastanka opekotina na majmunovom stomaku. Položen na matrac od polu-suvih trava, majmun je bio u komi već duže vreme. Prema Kainovom izgledu moglo bi se reći da je dosta trenirao, meditacija i mirovanje mu je pomoglo sa lakšim protokom čakre, a neki sitan fizički trening kao cimanje za raznolike namirnice i razotkrivanje misterioznih spisa po zidovima. Dobro zasićen, malo neuredan, bi otprilike bio Kain koji je do sad harao nepoznatim oblastima. Jedina razlika bi bila što je imao mnogo veći rezervoar energije. No, uz svaku prednost tu dolazi i mana, a njegova mana je bila što je sebi polako urezivao ožiljke i scene majmunove smrti. Njemu se činilo neizbežno ono što se desilo, samo zbog poznavanja prirode njegovih prijatelja ovde. Moć za koju je toliko trenirao više nije imala smisla za njega ako je povredio nekog koga je smatrao svog u procesu. Trudio se koliko god je mogao da obezbedi majmunu lagodan san, ako ne to, onda mrtvačku postelju..

#card69 #card563

taj Čet Okt 18, 2018 2:34 am
The Storyteller
Academy Student
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Na mekanoj postelji, sličnoj onoj uživanciji na kojoj bi boravio u Sarukinu, proškiljio bi kroz krmeljave oči. Sedam dana od knockauta, i dalje nije mogao da razume šta mu se desilo. Zamućen vid, glavobolja i opekotine behu samo delić od ukupnih bolova koje je njegovo telo pretrpelo. Po zahvaćenim delovima tela osetio bi neku vrstu obloga, vlažni listovi banane su bili u pitanju. U tlu do njegove glave osetio bi par vibracija koje su se sve jače i jače osetile. Na šta je samo skoknuo u borbeni stav, okrenut ka Kainu.

#card445

"Odstupi."

Telo na granici salomivosti, stojalo bi hrabro naspram protivnika..


taj Čet Okt 18, 2018 12:30 pm
Kain
Sage
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Zalazak sunca bi ga zadesio, nije ga mogao videti ali zato ga je mogao osetiti. Vraćao se u pećinu sa sveže ubranim listovima kako bi mogao obloge da mu zameni. Kako je prilazio tako je majmun refleksno odskočio, na šta bi primitivna medicina spala. Prašina bi se digla kako je majmun ušao u stancu a na to bi Kain mirnim glasom.

"Dosta je, prestani, znaš da smo na istoj strani."

Bacio bi hrpu listova na osušenu travu te bi seo na pod hladne pećine. Šta god da majmun uradi imao bi spremnu odbranu, ali nadao se da do toga neće doći. Sedeo bi u turskom sedu sa laktima na kolenima, gledajući majmuna tačno u oči, pokušavajući da mu pročita sledeći potez.

"Kako se zoveš uopšte? Nisam te vidjao na ovom ostrvu do sad."
taj Pet Okt 19, 2018 11:07 am
The Storyteller
Academy Student
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Neuspešno zastrašenje Kaina ga je dovelo do još jednog poraza. Nije više imao razloga da nastavi ovu ulogu koju je pokušavao da održi. Konačno mu je telo popustilo, spustio je gard i seo na travnatu postelju.

"Izvini.. glupo od moje strane.. oboje znamo zašto si zapravo došao ovde."

Suza bi mu sišla polako sa gustog braonkastog krzna. Dečak je zapravo uspeo da udje u prvu fazu koju je Trikster nije uspeo da savlada. Svi njegovi napadi usmereni ka Kainu su na kraju imali smisla, iz nekog saosećanja i straha za mladog dečaka pokušao mu je izbaciti što više te sage čakre koju je upijao u ogromnim količinama. Najgore je prošlo u najboljem slučaju za Kaina, što se ne može treći za Trikstera, koliku god moć mu je ona donela, zarobljen je u svom telu zauvek. Prošao bi dlanom kroz svoju kosu.

"Ahh,, koliko dugo nisam čuo to ime.."

Nasmešio bi se, te ispružio obe ruke ka Kainu

"Pravo ime mi je Tristan, ali usled okolnosti i mojih sposobnosti na ovom ostrvu su svi krenuli da me zovu Trikster. A ti mladiću, kako se ti zoveš?"


taj Pet Okt 19, 2018 11:34 am
Kain
Sage
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Rukovali su se sa šakama preklopljenim koji je trajao skoro pola minute. U Triksterovim očima se videlo nekakvo olakšanje, dal od bolova ili od neke starije traume.

"Ja sam Kain Uzumaki, drago mi je."

Ostatak podneva Trikster bi proveo u i dalje jakim bolovima a Kain u čavrljanju i ispitivanju njega. Kakve stvari je mogao da sazna o starijem svetu i običajima samo da je popričao jednom sa starijom osobom.. No, sklapao je polako vremensku paralelu Triksterovih događaja, koje su delić po delić se uklapale u tu ogromnu enigmu. Kako je došao na ovo ostrvo i šta je radio, poznanstva i gubitci.. Priča mu je iz trena u tren sve više imala smisla dok nisu konačno stigli do dana današnjeg. Mogao je donekle da se saoseća sa njim, da se nisu sastali možda bi on bio prva žrtva ovog božanskog poklona i djavolje kletve.

Veče bi proveo meditirajući i trenirajući, tiši deo unutar a teži ispred kako ne bi uznemiravao oporavljajućeg majmuna.

#card69 #card563
taj Pet Okt 19, 2018 12:41 pm
Kain
Sage
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Što je duže trenirao, rizik bi se sve više smanjio do dela gde mu se tranformacija skroz bila proizvoljna. Nije bilo više povećane vilice, očnjaka, ili travnjaka po njegovoj faci ili rukama. Uz mudro zborenje Trikstera i njegovog mentorstva, preskakao je nepotrebne korake i pripreme, ubrzavajući sam proces učenja. Za ovaj momenat je bio spreman već godinama (niye ybog tokena jbg). Polako se ta plavičasta čakra u početku formirala u bledo zelenu, koja je bila simbolična za ovo ostrvo i njega samog. Kako bi se Triksterove kosti i rane ubrzo zalečili, držali su sve češće prijateljske sparinge, sage protiv sagea, kojim bi Kain usavšavao svoje već ustanovljene tehnike protiv nekoga ko je umeo bolje da ih koristi. Konačno, nakon dve pune nedelje, Trikster i Kain bi seli jedno naspram drugog.

Triksterove oči bi zasvetlele dok je gledao u Kaina, na šta bi Kain odgovorio sa istom reakcijom. Zlatkasto žuta tetovaža bi im se obojici iscrtala okolo očiju koja bi polako nastavila ka ušima.

#card832

"Učinio si nešto u dve nedelje što ja nisam uspeo u godinu dana, i na tome, mogu slobodno da kažem da ti zavidim, Kaine."

Prašina bi se polako udaljavala od njih, čakra koja ih je terala je polako punila prostoriju, puneći je bledim zelenkastim svetlom, na šta bi se spisi po zidovima zasvetleli.

"Ispunio si svačija očekivanja, i moja, i tvoja, i čitavog majmunskog naroda."

Mala dramska pauza je nastala dok je Trikster pokušao da sabere njegove emocije, oduvek je sanjao da će ovaj govor održavati neko drugi njemu, a ne on. Bilo je teško za njega, ali u isto vreme drago.

"Od danas te proglašavam sage-om Suhenmori džungle i jednim od nas. Tvoj trening je ovde gotov, od mene više ništa novo nećeš moći naučiti, ali put kojim si krenuo je obećavajuć i nadam se da će ti dovesti mnogo dobrih iskustava i novih načina da unaprediš svoje sposobnosti."

Kain bi se poklonio, više nije imao šta ovde da radi sem da razgleda svetleće tablete koje je prevodio već pedeset puta od dosade od kad je došao ovde. Ništa pametno nije pisalo, barem ništa što bi Kain želeo da podeli sa ostalima. Ustao bi, okrenuo leđa Triksteru, te rekao:

"Zahvaljujem Vam na svemu.. Do sledećeg viđenja."

Na šta bi izašao iz pećine, uputivši se nazad ka Sarukinu.
Sponsored content
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Možte odgovarati na teme u ovom forumu