Naruto Ninja Way

2019

Powered by Forumotion.

Naruto Ninja Way

Stvori originalnog lika i postani najjači ninja u Naruto svetu! Izaberi put dobra i postani lider sela - kage ili se odluči za put zla i kreiraj organizaciju kojom ćeš uništiti svet!

ULOGUJ SE
REGISTRUJ SE

Dobrodošli na

Naruto Ninja Way 2019


Sarukin

taj Ned Okt 14, 2018 4:27 am
Kain
Sage
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Sarukin - nepoznato naselje spoljašnjem svetu, leži duboko sakriveno u Suhenmori džungli. Seoce srednje veličine leži na ogromnim nadmorskim visinama (200-300 metara) koje je omogućila sage čakra koja je strujala i ubrzavala proces rasta same džungle. Na stablima koji beše ispunjeni čakrom podignute su platforme koje su služe kao dom majmuna. U sred 'sela', na najvećem stablu smeštena je kuća poglavice Oge, koja ujedno predstavlja i mesto za okupljanje čitavog plemena i razmatranjem o njihovim daljim akcijama. Sve kuće su povezane lijanama koje sluće kao neka vrsta transporta sa jedne platforme na drugu.

Sarukin 54a1d110
taj Ned Okt 14, 2018 7:42 pm
Kain
Sage
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Sarukin 61789510

Sati su polako prolazili a tako i oni pored više varijacija ove polu-mračne prašume. Od najdaljih granica visina krošnja bi se postepeno povećavala, stvarajaći ogroman krov iznad ovog kraljevstva mahovine, paprata i korenja. Svaki korak je predstavljao opasnost za Kaina zbog same vlage i nedovoljno trenja pod njegovim nogama. Čakra je bila neophodna da bi mogao prođi kroz ove zabačene delove. Još jedan problem koji im se stvorio jeste bio trag čakre koji je Kain osećao, umesto da su se približavali izvoru, polako je trag bledeo, udaljavajući se od njih.

#card65

"Oga, ovaj, poglavice, da li ste sigurni da nismo malo skrenuli sa puta??"

Oga je voleo da se poigrava sa Kainom sa njegovim smicalicama i puzlama, tako da ovo nije bilo neočekivano, samo je bilo pomalo čudno. Stali bi na sekundu kako bi Oga uspeo malenom Kainu da objasni.

"Polako, nismo još ni stigli do početne trake, čemu nestrpljenje?"

Prevrnuo bi očima, na šta se umalo nije zapeo za kompleks korenja koje se polako uplitalo oko njegovih nogu. Podsetilo ga je na vreme kad je morao Enmu da hvata po džungli ne bi li ostvario opet neku moć, mada Enma se pokazao kao odličan saborac tako da je i imalo smisla ovo što je Oga lupetao.

Još sat vremena bi prošlo dok konačno ne bi ugledali drevni grad na stotinak metara udaljen od njih.
taj Pon Okt 15, 2018 12:29 am
Kain
Sage
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Šetnji je došlo kraj i bilo je vreme da nastave svoje putovanje pentrajući se po onome što im je majka priroda i sage čakra podarila. Oga nije više imao snage da nastavi, te mi se sićušni majmun popeo na leđa, gde je seo na hrpu skrolova koja su se udesili tamo, dodavajući plus šezdeset kila na njegovu grbaču. No, to mu dodje kao osvežavajuća prepreka sa kojom se sigurno nije uspeo suočiti dok je mesečario po taforalt pećini.

#card65

Čakra mu je strujila kroz vrhove prstiju, davajući mu dovoljno trenja da ne sklizne na vlažnu koru nekog hibrida sekvoje. Svaki mic bi odradio polako, onih 10 preciznosti bi mu bilo od značaja što se tiče hvatanja za određenu granu, tačno odružavajući odgovarajuću masu kako bi grančica uspela da ih podrži. Kroz telo bi mu prolazio adrenalin, znajući da svaki potez bi mu mogao ovde biti poslednji. Do poslednje grane stigao je u rekordu od sat ipo, na šta bi zatekao tiho selo.

Krov iznad njih je propustio blago svetlo, ali ne davajući do znanja dal je dan ili noć. Mrak i hlad su vladali ovom džunglom, mala je bila razlika izmedju noći i dana da bi se izgubio sam. Stigli su nekako i do glavne platforme gde je Oga pokazao Kainu mali ograđenu sobu u kojoj će Kain noćiti.

Sledeće jutro probudio ga zvek po glavi nekim tupim objektom koji je propratio kreštav glas

"Ustaj lenštino! Vreme je da kreneš."

Kroz krmelje pogledao bi sedog majmuna, jednom rukom masirajući povređen deo

"Zar već? Zašto toliko žu~"

Prekinuo bi ga oga koji uopšte nije obraćao pažnju na Kaina. Kao vodič jedino što mu je preostalo jeste da pripremi Kaina za dalji put. Iz male platnene torbice izvadio bi isavijan bananin list, koji je polako počeo da odmotava. Unutra beše krema, verovatno neka od njihovih analgetika. Dva prsta bi umočio u tu kremu i namazao sa jednim nezahvaćen obraz, a sa drugim prstom drugi obraz, na šta su ostale dve smedje crte. Glavobolja bi se ublažila, a njegove dlake bi krenule da divljaju, očnjaci bi mu izrasli, a brada postala gušća. Čak mu se uhvatila paučina oko usana iz koje pre dlaku nije mogao da izraste. Zenice bi mu zasvetlele, mešajući zlatnu i njegovu prirodnu boju očiju (zelenu). Poprimio bi jednu četvrtinu oblika majmuna, pojačavajući mu energiju i davajući mu moć da se polako sjedini sa prirodom koja ga je okruživala. Prva pomisao bi mu bila da bi i Illumiju trebala ovakva krema kako bi mu izrasle malo dlake po faci i po mudima. Ustao bi, okrenuo leđa ogi a zatim navukao sav teret koji je prethodno nosio, na šta bi se susreo sa Oginim vodenim mačem koji mu je presekao pojas koji je držao skrolove (prtljag).

#card224

"Skini i prsluk da ne moram ja."

"Ehh.."

Malo zatečen,Ćutke poslušao je Ogino naređenje, gde je bacio prsluk na prostirku od trske. Nije ćutao iz poštovanja niti baš iz straha, već zbog nelagodnosti koju mu je transformacija donela, nije se baš odma navikao na novu vilicu tako da ono.

"U ovom delu ti neće trebati ikakva pomagala, samo će ti otežati put ka krajnjem cilju."

Oga uz još jedan zamah, uspeo bi da toliko precizno zamahne mač da bi samo jednu nit presekao na Kainovom desnom rukavu.

"A neće ti vala ni ovo."

Na šta bi ispao skriveni kunai, koji se tu zadesio onako za svaki slučaj. Ogin mač bi se samo prosuo posle toga po drvenom tlu i Kainovom rukavu, uhvatio bi njegov štap i polako bi izašli napolje. Ispratio ga je do ruba sela.

"Ne brini se, stvari ću ti ja čuvati, a ti se dobro pazi momak."

Poklonio bi mu se, a zatim bi brzo nestao sa ulaza sela,
taj Pon Okt 22, 2018 2:26 am
Kain
Sage
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Na deset minuta od Sarukina, majmuni bi bacali po koji pogled na Kaina i smeškali bi se nešto medjusobno dok su hodali po visokim granama. Možda mu rep viri, a možda majmunima nisu bile dovoljne batine od dan pre. Prošao bi rukom da bi se uverio da njegov rep koji nije spomenut u rp i dalje skriven. Jedna stvar otpisana sa nepostojuće i neosmišljene liste, bajno i krasno.

Kako su se približavali, ukazala se poznata figura poglavice majmuna kako strpljivo čeka na rubu grane. Oga bi okrenuo glavu ka njemu, a zatim nastavio:

#card789

"Čestitam ti Kaine."

Kako je znao za Kainov uspeh ili neuspeh misterija je bila dok se nije setio da mu je ostao uključen sage mode čitavo vreme. Sa tim zlatnim očima baš bi bilo teško zaključiti ishod jednomesečnog treninga. Oga bi mu okrenuo leđa i dao znak da pođe za njim. Majmuni bi se raštrkali u svim pravcima, a Kain bi pošao za njime. Sa pojačanim senzorom imao je ideju šta se dešava. Majmuni u redovima, očekivali bi ih granama koje bi predstavljale 'ulaz' u seoce, šta još? Poslednje pripreme. Majmuni nisu bili tu kao test, već kao neka vrsta zanimacije dok se izvrše neke pripreme. Lukavog li majmuna, svaki potez mu beše nova enigma, nemoguća da se reši do sudnjeg trenutka. Na minut bi se osećalo sveže ubrano voće, a vala i dobar alkohol koji je čekao samo njih. Dal bi ovo usledelo i da je neuspeh bio u pitanju? Pitanja bi se ređala, a odgovori bi postajali sve više i više nebitni. Na dug mostić, tek sagrađen pre možda koji dan, su stali. Polako tapšanje rukama bi usledelo, sa muzikom koja bi ih pratila dok su prolazili. Okružen majmunima, mogao je da ugleda i par poznatih lica u publici poput Enme i Okude. Morao je pomalo da iskaže koju emociju, kako bi se reklo da se solidariše sa majmunima koji su presrećni bili zbog dolaska novog sagea, ispravka, ne novog, već njihovog.Fešta bi prošla zanimljivo. Otpočeli bi je ispijanjem gustog sakea od banane, specijalitet u ovim područjima, pomalo sladak sa jakim tragom truljenja koje bi udaralo jače od bilo kakvog taijitsua. Sa raznim kompotima i salatama, specijalitetima poput cvrčaka i stonoga veličina Kainove ruke, moglo bi se reći da se narod pošteno najeo. Možda ih ova proslava bude osakatila narednih mesec dana, al šta da im radi. Muzika beše solidna, ksilofon, po koji bubanj, možda gitara sa vlaknima nekih biljaka umesto žica. Da ne bi bilo danas veselo, sutra preselo, Kain bi se uputio posle sat ipo u svoje odaje, gde beše zeleni ogrtač složen, sa sve njegovim skrolovima poređanim levo desno. Oga bi se prišunjao iza njega, te guknuo

"To je trebalo ostati iznenađenje za kraj proslave, ali ako ti se već žuri."

Blag poklon i iskren osmeh na licu beše dovoljan odgovor za Ogu, al sage se osećao nešto velikodušno pa je uputio još jednu zahvalnicu.

"Stvarno, hvala vam.. Na gostoprimstvu, na putokazima.. na svemu."

"Da, da.. bolje onda požuri, bolje da primete kasnije da si zbrisao nego sad."

Kain bi se nasmejao i uz nekoliko kratkih preparacija bio je spreman za dug put koji bi ga usledio do svog glavog štaba u Inemuriju. Ko zna šta su vragolani namerili, čekaju li ga hiljadu zamki i gluposti dok dodje, možda i po koje grđenje od mame ili tate, ovaj Rei ili Shukura. Iskrao bi se i verao po obližnjim drvećima, izbegavajući stražu. Našao bi skriveni put i uputio bi se njime, davajući jedan, možda poslednji pogled ka gradu koji mu je ispružio sve ruke i omogućio sve ovo, Sarukinu.Sarukin Aaaaaa
Sponsored content
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Možte odgovarati na teme u ovom forumu