Naruto Ninja Way

2019

Powered by Forumotion.

Naruto Ninja Way

Stvori originalnog lika i postani najjači ninja u Naruto svetu! Izaberi put dobra i postani lider sela - kage ili se odluči za put zla i kreiraj organizaciju kojom ćeš uništiti svet!

ULOGUJ SE
REGISTRUJ SE

Dobrodošli na

Naruto Ninja Way 2019


Hram Asar'ka

taj Pet Sep 28, 2018 9:08 pm
Dante
Admin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

First topic message reminder :

Hram Asar'ka - Page 4 Latest?fit=450,300&zoom=2&strip=all
Hram Asar'ka - Page 4 Ep21-12m27s

Hram Asar'ka - Page 4 Hachib

Hram Asar'ka - Page 4 Templo_de_entrenamiento_naruto_by_lwisf3rxd-d6mscfwDrevni hram najstarije svetske religije sakriven je u srcu maglovitog ostrva i kao takav izopsten je u danasnje vreme iz civilizacije kreirane od strane modernog shinobi sveta. Prve gradjevine datiraju sa kraja 8. veka pre Kaguye i tada se razvija prva obimnija zajednica predvodjena Asarinima (vrhovnim svestenstvom). Nakon velikih politickih previranja u kasnijem periodu samo ostrvo dobija na izuzetnom znacaju i biva svrstano medju bitne cinioce i faktore daljih desavanja na kontinentu. Status ostrva i uglednog hrama pocinje da bledi podelom teritorija i svetovne vlasti sto je kao posledicu donelo  gubitak religijskog monopola. Nastankom novih i blazih duhovnih propovedi veliki broj ljudi se odrice ideje o tvorcu sto zadaje strahovit udarac propagandnoj sili Asarina koji ce privuci i naviku sve skromnijie materijalne podrske velikih mocnika. Hramovi van ostrva su zbog neposecenosti ubrzo bivali zatvarani tako da su oni koji su u veri bili najsnazniji kupili sve sto sto su imali i odlazili na maglovito ostrvo u nameri da se pridruze i posvete zivote odrzanju zajednice. Te duhovne seobe varijarujeceg inteziteta odvijale su se gotovo dve decenije, dok na posletku sve ucestalije promovisani stihovi iz tvorcevog pisma (svete knjige) o sili i unistenju sveta koje se prozdrati nevernike nije odgnalo i poslednje ozbiljno interesovanje. S prestankom vere u mitolosko i magijsko, utihnuo je glas o ostrvu. Vek pre pojave shinobija i njihove ,,cistke'' nad vecim delom istorijske dokumentacije pa i one o Asar'ka religiji, divovski hram ostrva magle postao je prasina u secanjima zemlje i neba nad njom. Najsnazniji duhovni pokret utopio se u ogorcenosti i fanatizmu. 

Hram Asar'ka - Page 4 Monk-first-squad-the-moment-of-truth-28405
________________________________________________________


 Hisagi Sagoto (Profesor na katedri za istoriju i poreklo slobodne škole juga) 
- Život i smrt Ašarina-
(Uvod)


(Živeo od 80. do 20. godine P.K., poslednji ozbiljno publikovao radove na temu Ašarina.Nestao pod nerazjašnjenim okolnostima.)
KNJIGA TVORČEVA
(Odlomci iz POSTANJA I PODELE- prevod):Najpre iz mraka izroni delo istinito, a za njim vaznese se žar pod nebesa. Ne bi živoga da zaplače nit zapamti užas pre svetloga dana. Crnilo se sjati da plane i preplavi al glas zagrmi nit odole nit odzgore i za vazda se svod na pola saseče da se nikad pole ne preklope. Svet spozna tvorčev blagi ton, grumen zemlje se izgiba i vodom silnom napoji, proteže se kako tek rođeni te postade za oko preširok. Goli se kamen u novo ruho obuče i na svako malo se druge boje usadiše. Blagodat se svaka po svetu javi, krv zabrekta u utrobi posvećenog carstva i graška se znoja teškog kroz oblak i planinu strovali. Otac se stvoritelj na kolena dočeka, munja sinu al se ne povrati, izdade ga trošna snaga kleta, na mnogo je darivana bila. Pepeo krasni vetar po svetu sahrani i gde god tače sazdade se rod ljudski, a od srca njegova na dve pole iscepana stasaše mu sinovi časni.Jedan drugom imena zadenuše, a ljubav ih bratska podiže i odhrani do godina zrelih. Mudrost i spoznaja beše im krupna, a snaga ko snop vezan i jak te se čovek strahom otrovan pognu do tla. Prvi pade starac izgubljeni kad u putu srete braću svetu, štapina mu od slabosti skliznu, a on za njom na zemljicu crnu da celiva doklen prosto mu ne biva. Lelek sužnjeg prolama gore, pod klecavim se kolenom i zemlja trese, tužno poju i sunce i zvezde okrenutih ledja na odziv ne postoje. Rosnu travu pije brada bela, srce tuče samo da prepukne i suza mu staro lice skvasi. Kad to vide Jang dušnik mu se u čvor veza, teška seta i aram o vrat mu pade, zanese ga celi korak. Bol mu se po sred duše javi da ga seti i podseti kako je od istoga sve sazdano i kako srcu čovek veran mora biti, pa tako i bogu bi razrezano. Rod je ljudski zanavek svetao  i gori više no ijedna zvezda, ja mu darivam moj štit da pod njim korača u slavnije dane! -Tako bi zapisano i učinjeno. Kad ču svoga brata od iste krvi i mesa kako naopako i pogano zbori, zarad mira većeg Jin mu ne odćuta. Bes ga nagrdi i avet iz njega izbi na glas te  stade razjašnjenje da čini. U čoveku nečast je i zverstvo kamen temeljnik svega što stvori, sila je njegova od tmine sazdana i to je ono sto ga napred gura i održava! Stoga im i ja predajem svoj mač da hrle napred! - Tako bi zapisano i učinjeno. Maktub. Težak pogled stade medju braćom, teži od svetom pod nogama, hoce srce iz grudi da iskoči al se neda reč u usta uvući. Oba brane ono što je njino, ne može se vatra razbuktala ni lednom vodom u mir dovesti. Razgalami se ptica crna kukavica, brat brata u krv učini, raseliše milosnici, svaki na svoju stran planine da dočekuje sumrak i zoru.


Život i smrt Ašarina:-Religija dualne prirode univerzuma datira izmedju X i Xl veka Pr.K. i govori o svepštoj podeli na dobro i lose ali ne iz klasičnog ugla posmatranja gde se radi o apsolutnim krajnostima, već pokušava da uskladi pojedinosti bilo kog čoveka i stvori simbiozu izmedju svih delova njegove licnosti formirajuci tako celinu koja spoznaje duhovni mir i blagostanje. Ovo učenje poznato je pod nazivom Ašar Ka', a njegov sledbenik je Ašarin. Prvi primerci i prepisi ,,originala" -Tvorčevo pismo-( knjiga od tacno 100 prica kako je neki zovu) nadjeni su duboko u pustinjskim oblastima na krajnjem zapadu iako se prema izvorima veruje da je istorijsko žarište Ašarina u planinama severa i nekolicini ostrvaca na jugu koja su danas pretezno nenaseljena (sa izuzetkom cuenog hrama sa ostrva magle). Postoji osnov da se opravdano veruje da je duh i reč Tvorčeva nekada prekrivala čitav kontinent, hramovi (halakini) i mali molitveni domovi bili su česta pojava u arhitekturi kako to danas raštrkane ruševine verno svedoče.

- ,,Život tvoj nije u krvi tvoga oca niti njegov u krvi njegovog, od istog smo svi sačinjeni."- U poznatoj priči mudrog Yamata iz dela- ,,O zaslugama''- jasno se govori o jednakosti i otvorenosti načela Ašar Ka', svako je već deo svega, samo mu se na izbor ostavlja odluka o trenutku kada će početi da osluškuje reči pisane u pričama i tako pročistiti duh i telo. Svako čije srce, um i duša stvore ,, na lakat ravnu sobu" tj. u grubom razjašnjenu -spoznaju balans -može prenositi mudrost ašarina drugima, a takvi su se najčešće osamljivali u u halakinima i dočekivali vernike. Jedan od najozbiljnijih problema ašarina jeste zahtevna filozofska materija koja se veoma silovito odupire gotovo svakom pokušaju da joj se priži otelotvorenje u praktičnom obliku. Upravo zbog težine tereta koji nosi neprekidni hod po žici izmedju uslovnog ,,dobra" i ,,zla" i njihove večne rekombinacije, ašarini su izgubili na važnosti i mnogi su se okrenuli novonastalim religijama koje su propagirale mnogo vece slobode sa manjim konsekvencama. Svega vek nakon zatisja propovedi Ašarina i poslednjih migracija u njihov najpoznatiji hram na ostrvu magle. moglo se čuti naglas izgovoreno Ašar Ka' , a nakon toga se se i poslednjim sledbenicima gubi trag. Sačuvani su prepisi Tvorčevog pisma kao i mnogobrojni istorijski, kulturni i drugi podsetnici na njihovo nepuno milenijumsko razviće ali se nažalost niko ne vraća lepotama Ašar Ka' i njihovo nasledje tumaci se kao oskudno usled nedostatka podataka. Moja je namera da svakome približim i predstavim prednosti, mane, tumačenja i istorijsku pratnju religije koja je do juče moćno stajala, a sada leži u pesku kao njeni kipovi.

taj Pet Okt 19, 2018 4:41 pm
Zoro
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Kad sam doso do hrama uzeo sam Shinraia sa mog klona i podigao na dugo rame. Dok sam na jednom nosio Yoshiroa. Stavio sam Yoshiroa i krevet. A Shinraia sam vezao za krevet da se slučajno nepomeri iz njega jar ce trebati da lezi najmanje mesec dana dabi se oporavio, cak i ako je idaje bio u nesvesti. Zeleo sam da budem siguran. Vratio sa se u prostoriju gde je Yoshiro bio. I primecivao da se polako budi.
Budis li se
A


Uvek spreman za borbu:

Hram Asar'ka - Page 4 C41528912c9f02b99fd491329fbbc2417f40c746_hq

Pasivne:
#card227
#card267
taj Pet Okt 19, 2018 8:35 pm
Yoshirou
Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Ustao bih sav u ranama,osecao bih pekotine na licu i grudima,takodje polomljena kost na ruci,otvorio bih lagano oci te rekao Zorou
Sta se desilo u onoj borbi izmedju
Pas je spavao sklupcan u cosku,rekao bih mu
Pre svega,hvala ti puno Zoro,duzan sam ti
Osetio bih kako nas Kage iskoriscava,kako ne postuje pravilo ravnorpavnih nindzi rekao bih mu
Sta mislis o Kageu?
Upitao bih ga onako slobodno,jer sam zeleo ili pobeci ili umreti,cekao bih njegov odgovor.


Yoshirou,raiton master!
Only those who have suffered for a long time can see the light in the shade:
Signature:
Pasivne:
#card671 #card448 #card750
taj Pet Okt 19, 2018 8:52 pm
Zoro
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Yoshiro mi je postavo previse pitanja. Nisam znao sta da odgovorim prvo. Poceo sam po redu.
Za borbu oko Mizua i Shinraia. Uspeo sam da sprecim smrtni ishod. Mizu je pobegao i neznam staje sa njim. A Shinraia sam jako vezao za krevet da se odmara. Bilo mi je drago sto mi je Yoshiro zahvalio. Nista Nebrini sto sam te doveo. To bi opet uradio. A za pitanje o Kageovo ponasanju sam skinuo stitnik i gledao u njega i razmisljao o tome. Video mi se oziljak za koj sam i zaboravio.
Za to neznam.


Uvek spreman za borbu:

Hram Asar'ka - Page 4 C41528912c9f02b99fd491329fbbc2417f40c746_hq

Pasivne:
#card227
#card267
taj Pet Okt 19, 2018 8:56 pm
Yoshirou
Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Ko te je napesnicio,sigurno Shinrai,zasto?
Zabrinuo bih se za svog ucenika,rekao bih mu
Dali je zeleo da te ubaci u organizaciju?
Ovo je bila teorija za koju sam najmanje verovao,nisam imao vremena,jako bi me bolelo celo telo,saceako bih njegov odgovor,pa bih potom sacekao da me zaleci.


Yoshirou,raiton master!
Only those who have suffered for a long time can see the light in the shade:
Signature:
Pasivne:
#card671 #card448 #card750
taj Pet Okt 19, 2018 9:02 pm
Zoro
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Nisam znao da ce odma da uci moj oziljak i da ce bas da pogodi sta se desilo. Reko sam sa odobravanjem, al ne ushiceno bio ssm i tuzan i zadovoljan. Da, nazalost jeste. Uzeo sam opremu za hitnu pomoc i dao Yoshiru da previse rane. Mene je mrzelo. Idaje sam bio depresivan


Uvek spreman za borbu:

Hram Asar'ka - Page 4 C41528912c9f02b99fd491329fbbc2417f40c746_hq

Pasivne:
#card227
#card267
taj Pet Okt 19, 2018 9:11 pm
Yoshirou
Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Poceo je da mi veze zavoje oko slomljene kosti,dao mi je lek za protiv osecanje bola,rekao bih mu
Znaci tako...pa srecno tamo,vise ti nisam potreban,pa bilo je lepo dok je trajalo
Rekao bih mu
Vise ti nisam ucitelj,ne znam sta cu da radim vise
Samo bih imao zelju da vidim Ilumija,da popricamo drugarski.Rekao bih mu
Ah nemas pojma sta sam sve u zivotu izgubio Zoro...
Prisetio bih se smrt svojih roditelja,smrt Scara Uchihe,smrt ostalih dragih ljudi.


Yoshirou,raiton master!
Only those who have suffered for a long time can see the light in the shade:
Signature:
Pasivne:
#card671 #card448 #card750
taj Pet Okt 19, 2018 9:23 pm
Zoro
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Govorio mi o svojim iskustvima u zivotu. Pa mogao bi da saznam, ako mi dopustis. Kad sam mu vezao za volje. Seo sam i cekao njegovu reakciju. Licno nisam ni ocekivao da ce ladno odreagovati. Mislio sam da ce dame natera da ostanem u konohi.


Uvek spreman za borbu:

Hram Asar'ka - Page 4 C41528912c9f02b99fd491329fbbc2417f40c746_hq

Pasivne:
#card227
#card267
taj Pet Okt 19, 2018 9:38 pm
Yoshirou
Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Ah,pa ako oces da vidis krvi i patnje navali
Odmah bih se setio kako su me svakakvi ljudi napadali,bio bih stalno izlozen nasilju,cim bi poceo flesback,odlucio sam da ne gledam u proslost,nego zaboraviti i gledati u buducnost,rekao bih Zorou
Ajde,navali
Rekao bih malo hladnokrvno zbog prisecanja proslosti,sedeo bih za divno cudo,uzasno bi me sve bolelo i sa medicinskim aparatima,odlucio sam da legnem te da se oporavim.Sklopio bih oci te poceo da mislim
Dali da ga zaustavim,ili ne
Odgovorio bih sa ne,zeleo sam da vidi kroz sta sam sve prosao da bih dosao do velike snage,nazalost nisam imao nikakav veliki talenat kao mali.


Yoshirou,raiton master!
Only those who have suffered for a long time can see the light in the shade:
Signature:
Pasivne:
#card671 #card448 #card750
taj Pet Okt 19, 2018 9:50 pm
Zoro
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Ma neka netreba. To sam samo dal bi mi dozvolio. Nisam hro vise da smetam Yoshirou pa sam izašao iz sobe i pustio ga da spava. Odmori se ti. Ja cu biti lozu, ako ti zatrebam. Nisam navalio da mu citam misli. Zatvorio sam vrata i sedeo na stolici ispred pored puta njegove sobe je bio i Shinrai. Pa sam mogao i njega da pazim.


Uvek spreman za borbu:

Hram Asar'ka - Page 4 C41528912c9f02b99fd491329fbbc2417f40c746_hq

Pasivne:
#card227
#card267
taj Pet Okt 19, 2018 9:56 pm
Yoshirou
Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Posto je odbio da prodre u moja secanja rekao bih mu
Dobro,cao
Odlucio bih da je vreme za spavanje,pre toga bih mislio
Dali da pobegnem sada iz Konohe,posto pre mog pada sam video Mizua kako je hteo da pobegne
Nisam znao sta da odaberem,rekao bih sebi
Koga sisa,videcu kada se probudim
Krenuo bih da spavam zajedno sa mojim psom Daisakeom...
(rp gotov,spamovanje gotovo)


Yoshirou,raiton master!
Only those who have suffered for a long time can see the light in the shade:
Signature:
Pasivne:
#card671 #card448 #card750
taj Sub Okt 20, 2018 1:15 pm
Shinrai
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

(Bio sam u nesvesti vec oko mesec dana probudio sam se i nisam viseo osecao nikakvu bol osecao sam se kao da sam ponovo pun enegije znao sam da je borba bila teska video sam kako sam vezan za krevet nisam znao zasto sam vezan za krevet samo sam skrenuo pogled u stranu i video yoshirou-a koji takodje spava hteo sam da se oslobodim konopca te su mi kandze naglo porasle i presekao sam konopce zatim sam ustao i krenuo ka dvoristu hrama)
#card728

Hmm dugo sam spavao
Idem da vidim sta se dogadja napolju
Pff prokleti mizu gde li je sad...

(Zatim sam lagano koracao ka dvoristu hrama zeleci da vidim sta se promenilo za mesec dana)


Pasivne:
#card671
#card451
NA SEBI NOSIM
Hram Asar'ka - Page 4 Unknown
taj Sub Okt 20, 2018 2:00 pm
Zoro
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Bio sam dosao so Yoshiroa i Shinraia i video da Shinraia nema. Krenuo sam da ga potrazi jer nije smeo da ustane. Nasao sam ga u dvorištu. I rekao mu. Sta ti radis ovde. Brzo se vrati u krevet. Nisi se dovojno oporavio. Nisam znao da je tolko neoprezan. Hteo sam da mu ličim samarcinu da se pusi. Nahrabusice on ako nastavi tako. Tad sam se zapitao zasto ce mi on biti nadredzeni u organizaciji kad uopste nerazmialja. A i nije se bas pokazao. Mogu sam da ga sredim. A on se pravi jaci. Odma idi u krevet.


Uvek spreman za borbu:

Hram Asar'ka - Page 4 C41528912c9f02b99fd491329fbbc2417f40c746_hq

Pasivne:
#card227
#card267
taj Sub Okt 20, 2018 2:07 pm
Shinrai
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

(Zoro me je smatrao za nesposobnu osobu nije znao dosta stvari  o meni terao me je da idem u krevet ali nisam hteo te sam mu odgovorio)

Hmm nisam ja nesposoban
Mogu sam da se brinem o sebi
Nemoj da glumis onog dedu iz organizacije (akina)
Sada cu da se bacim na trening

(Zgrabio sam kusanagi u ruke te poceo da treniram zamahe macem)
#card598

Hmm nije lose
Dovoljnk je bilo odmora!!!

(Udarao sam sve jace i jace culo se kao da sam sekao vetar)


Pasivne:
#card671
#card451
NA SEBI NOSIM
Hram Asar'ka - Page 4 Unknown
taj Sub Okt 20, 2018 2:25 pm
Zoro
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Prevrnuo sam očima kao da sam pomislio da je Shinrai idiot, a to sam zaista i mislio. Neglupiraj se i vracaj se u sobu da odmaram. Ovog pute cu da te vezem jos jace. Da nebi mogao uopste da se oslobodis. Bilo mi je jos gluplje sto ce mi Shinrai naredzivati u organizaciji.


Uvek spreman za borbu:

Hram Asar'ka - Page 4 C41528912c9f02b99fd491329fbbc2417f40c746_hq

Pasivne:
#card227
#card267
taj Sub Okt 20, 2018 2:30 pm
Shinrai
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

(Zoro je stvarno bio uporan u tome da me odvrati od svojih glupih planova te sam se polako vratio u sobu i legao da spavam )

Ajde ajde
Idem ja u sobu
(Vratuo sam mac u korice i uputio se ka sobi u hramu te lego na krevet)


Pasivne:
#card671
#card451
NA SEBI NOSIM
Hram Asar'ka - Page 4 Unknown
taj Sub Okt 20, 2018 3:35 pm
Mizu
Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Probudio sam se u hramu zavezan. Poslednje čega se sećam je da me Shigeru ranio,  i da sam pao na zemlju, verovatno me je on i doneo ovamo. Video sam da je tu Yoshirou, pa sam ga zvao.

Ks,ks Yoshirou. Ajde da me odvežeš i da idemo, ja ne ostajem više ovde ni dana.


Prišao je zainteresovano ali oprezno, izgledalo je kao da želi da mi pomogne.


Poslednji izmenio Mizu dana Sub Okt 20, 2018 7:36 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
taj Sub Okt 20, 2018 3:36 pm
Yoshirou
Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000


Probudio bih se te sam odlucio pobeci jednom zauvek,ali mi je trebao neko usput,cuo bih glas od mizua kako me zove,ustao bih,ale pre toga bih stavio zavoje te tako napravio mesto gde bi mi ruka visila,priblizavao bih mu se,te bi rekao
Oj,oj i ti zelis pobeci
Rekao bih tiho te se bacio na oslobodjivanje,uzeo bih kunai koji je bio ostavljen tu,verovatno ga je neki strazar zaboravio,setio bih se da je to moj kunai,uzeo bih ga desnom rukom posto mi je leva ruka bila polomljena,zamahnuo bih te mu odsekao konopac kod nogu,potom jos jednom zamahnuo i oslobdio mu i ruke.Rekao bih mu
Ajmo,idemo negde van Konohe,ova slomljena ruka mi nije nista,mogu sam pobeti Shinraia i Zoroa sa jednom rukom
Ustao je,te sam cekao trenutak kada cemo otici.
#card13


Yoshirou,raiton master!
Only those who have suffered for a long time can see the light in the shade:
Signature:
Pasivne:
#card671 #card448 #card750
taj Sub Okt 20, 2018 3:52 pm
Mizu
Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Uzimaj psa i krećemo.

Krenuo sma zajedno sa Yoshiroum da bežim iz hrama. Bio sam svestan da bi nas videli ako bi krenuli na vrata, pa je jedino ostalo da bežimo kroz prozor. Najbliži nama je bio blizu nas, pa smo mogli da pobegnemo lako.
Krenuli smo da se penjemo uz zidove
.
#card65
Nakon što smo izašli kroz prozor trčali smo niz zid, i niz planinu.

Dobro se fokusiraj, ako ne budeš mrtav si.

Srećom sišli smo niz planinu, i krenuli dalje.


Pasivne (jer tako smo u mogućnosti):
#card671
#card270
#card96
taj Sub Okt 20, 2018 3:53 pm
Yoshirou
Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Cuo sam kako mi je Mizu rekao da povedem psa,odmah sam ga pozvao tiho ali jasno
Daisake!
Dosao je brzo do mene,fokusirali bi chakru u stopalima,rekao bih
Uh covece,za ovo mi je trebalo 5 minuta a sada za manje od sekundu
Ja bih bio malo brzi od psa,posto je pas morao na sve cetiri noge da fokusira,skocili bi kroz prozor,potom bi krennuli silaziti niz planin,mislio bih u sebi
Pa zbog Zoro,vidimo se nekada,ako si ti otisao negde mogu i ja,i onako ti vise nisam ucitelj
Bio bih potresen,ali bih opet stezivao emocije zato sto je Shinobi svet tezak za svakoga.Sisli bih niz planinu te krenuli dalje,rekao bih Mizu na upozorenje
Rekao sam ti,jak sam
Krenuli bi nepoznatim putem,lutajuci dok ne bih nasli pomoc.
#card65x2


Yoshirou,raiton master!
Only those who have suffered for a long time can see the light in the shade:
Signature:
Pasivne:
#card671 #card448 #card750
taj Sub Okt 20, 2018 10:35 pm
Zoro
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Kad je Shinrai otisao da spava i kad je cvrsto zaspao. Odlucio sam jace da ga vezem. Vezao sam mu ruke oko zglobova da nemoze noktima ili rukama da odveze. Vezao sam mu noge za krevet tako da nemoze da uopste da ih pomeri i da su van domasalja od njegovih ruku. Vezao sam mu i i oko grudi na nacin da nemoze ni njih da dohvati. Onda sam mu vezao vrat da ako pokusa da se odveze zubima. Sve varijante sam bio uzeo u obzir i vezao ga na najboji nacin koj je mogao da spreci Shinraia da se oslobodi.
E tako.
Sad kad je ovaj resen da nemoze da se pomeri ni milimetar. Ja idem ka rovovima.
za boju sigurnost sam uzeo i lance.
Krenuo sam ka rovovima dabi odbranio hram. Kolko sam ja znao na rovovima nije bilo nikog od ninji. Verovatno su ovi koj brane hram bili u skriptu. Pozurio sam da im pomognem.


Uvek spreman za borbu:

Hram Asar'ka - Page 4 C41528912c9f02b99fd491329fbbc2417f40c746_hq

Pasivne:
#card227
#card267
taj Ned Okt 21, 2018 9:46 pm
Shinrai
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

(Proslo je poprilicno dosta vremrna ja sam se polako budio bio sam odmoran i spreman ali istovremeno ukocen konopci i lanci su me stezali doslo mi je da obesim zoro-a te sam poceo da se dernjam)

Zoroo!!!
Skidaj ovo s mene
Da ti ja ne dodjem tamo

(Izgovorio sam to i cekao zoro-a da me oslobodi)


Pasivne:
#card671
#card451
NA SEBI NOSIM
Hram Asar'ka - Page 4 Unknown
taj Ned Okt 21, 2018 9:58 pm
Zoro
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Probudio sam se iz kreveta i zapustio ds vidim sta Shinrai oce. Bio sam se oporavio od rana koje sam zadobio u rovovima. Nisam znao sto Shinrai vice toliko. Bio sam u polu snu i jedvu se vikao do njegove sobe. Kad sam stigao i odma sam poceo da se derem stome probudio.
Sta se ti deras. Ne mogu ni oka da sklopim.
Video sam da je idaje vezan. Ja sam to i zaboravio. Priblizio se i seo pored njegovog kreveta.


Uvek spreman za borbu:

Hram Asar'ka - Page 4 C41528912c9f02b99fd491329fbbc2417f40c746_hq

Pasivne:
#card227
#card267
taj Ned Okt 21, 2018 9:59 pm
Avelj
Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Uzima opremu i laganim koracima odlazi iz hrama. Okrece se i zahvaljuje se svestenicima. Shinobji su oslobodili jedan deo puta da bi mogao da ode odatle. Nije bio od koristi i dalje je previse slab, treba vise da radi na sebi, vise nego ranije... Vadi kartu sveta te gleda da li postoji neko selo u blizini. Pronalazi jedno selo na karti i krete prema njemu.

: ❂ :


死は新たな始まりです。

#card267 #card227 #card652


taj Ned Okt 21, 2018 10:42 pm
Shinrai
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

(Bio sam nadrkan jer zoro jos uvek nije shvatio da sam vezan vec dva meseca te sam poceo da se dernjam po njega)

Odvezi me bre
I gde je yoshi nema ga u krevetu
A nema ni daisake-a
Ajde odvezi me da ne pocnem da se derem


(Izgovorio sam to a zatim cekao zorovu reakciju i odgovore)


Pasivne:
#card671
#card451
NA SEBI NOSIM
Hram Asar'ka - Page 4 Unknown
taj Pon Okt 22, 2018 9:31 am
Zoro
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Shinrai me je smarao da ga odvezem. Uzeo sam kunai i poceo da odvezukem konopci i da skidam lance.
#card13
Evo ti. Sta toliko dramis. Za Yoshira ne znam. Vajda je na rovovima, a trebalo bi i ti da ides tamo. Kad si se vec oporavio.
Oslobodio sam Shinraia i dao mu da jede. Dok sam ja otisao nazad na rovove da pomognem onima koji se bore.


Uvek spreman za borbu:

Hram Asar'ka - Page 4 C41528912c9f02b99fd491329fbbc2417f40c746_hq

Pasivne:
#card227
#card267
taj Ned Okt 28, 2018 1:12 pm
Zoro
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Probudio sam se i ustao iz kreveta. Pored mene je lezao Shinrai. Uzeo sam jastuk i gadzao ga da bi ga probudio dami kaze kolko sam vec u krevetu. Hej budse. Koj ko je proslo od kako su nas vratili u hram.
Ustao sam i poceo sam ds se rastezem. Poceo sam da radim zagrevanje da se pripremim za povratak na rovove. Prvo sam bio uradio 100 obicnih sklekova a onda sam poceo da radim po 200 na svakoj ruci. Dok se Shinrai budio jasam vec uradio i poceo da radim trbusnjake.
Bioggrafija :
Zoro je ninja iz konohe. Gladao je ubistvo svojih roditelja koji su branili kamp Yamiyo. Tad mu je bilo 8 godina i nakon tog dana se zakleo da ce se osvetiti coveku koji ih je ubio na jedan svirepi nacin. Jacao je u konohi, ali bi zeleo da udze u neku organizaciju dabi ojacao. I ako je njegov put bio pun prepreka on idaje ide ka svom cilju da se osveti za smrt svojih roditelja.


Uvek spreman za borbu:

Hram Asar'ka - Page 4 C41528912c9f02b99fd491329fbbc2417f40c746_hq

Pasivne:
#card227
#card267


Poslednji izmenio Zoro dana Ned Okt 28, 2018 2:16 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
taj Ned Okt 28, 2018 1:40 pm
Shinrai
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

(zoro me je ponovo probudio na isti nacin kao prosli put gadjanjem jastukom ustao sam i video kako radi trbusnjake imao sam neki osecaj za vreme dok sam aj spavao samo jedan dan zoro je spavao petnaest dana hteo sam mu to reci te sam se uputio u dialog s zoro-om)

Hmm pa ja spavam tek jedan dan
a ti spavas vec petnaest dana i vise
hoces ljuti kikiriki imam u torbi

(gurnuo sam ruku u svoju torbu koja je bila odmah do mog kreveta te sam izvadio jedno veliko pakovanje ljutog kikirikija otvorio sam i krenuo da jedem te ponudio zoro-a kikirikijem)


Pasivne:
#card671
#card451
NA SEBI NOSIM
Hram Asar'ka - Page 4 Unknown
taj Ned Okt 28, 2018 3:54 pm
Zoro
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Tolko. Neverujem bas.Nisam bio siguran daje Shinraiev sat u glavi pokvaren. Izgleda da nerazlikuje kako vreme prolazi sve dok mu neko nenacrta. Pogledao sam prema prozoru i svatio da je prosla tek nedelja jer sneg nije potpuno prekrio krovove hrama. Da je proslo 15 dana kako je Shinrai reka bilo i mnogo vise snega.
Meni se cini da je prosla tek nedelja.
Izvadio sam moju posebnu prenosivu sipku za zgibove iz torbe i poceo da namestam na ulazna vrata sobe u kojoj sam dabi radio na toplom jer je napolju hladno. Nisam hteo da jedem sta god da mi je ponudio.

Bioggrafija :
Zoro je ninja iz konohe. Gladao je ubistvo svojih roditelja koji su branili kamp Yamiyo. Tad mu je bilo 8 godina i nakon tog dana se zakleo da ce se osvetiti coveku koji ih je ubio na jedan svirepi nacin. Jacao je u konohi, ali bi zeleo da udze u neku organizaciju dabi ojacao. I ako je njegov put bio pun prepreka on idaje ide ka svom cilju da se osveti za smrt svojih roditelja.


Uvek spreman za borbu:

Hram Asar'ka - Page 4 C41528912c9f02b99fd491329fbbc2417f40c746_hq

Pasivne:
#card227
#card267


Poslednji izmenio Zoro dana Ned Okt 28, 2018 5:30 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
taj Ned Okt 28, 2018 4:22 pm
Shinrai
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

(video sam da je zoro pametovao kao i uvek siguran sam da je tacno proslo petnaestak dana takodje mi nije dao odgovor izgleda da se plasio da jede hranu koju mu ja nudim prisao sam dok je montirao sipku za zgibove skinuo mu je i rekao)

Nece moci tako
ides napolju da se celicis tamo imaju onu monasku sipku za zgibove!!!

(ljutito sam se prodrao jer meni nikada nije smetala zima nisam imao pojma da sam jedini lik ovde koji ne oseca hladnocu te sam krneuo sa zoro-ovom sipkom napolje nadajuci se da ce poci i celiciti se )


Pasivne:
#card671
#card451
NA SEBI NOSIM
Hram Asar'ka - Page 4 Unknown
taj Ned Okt 28, 2018 5:41 pm
Zoro
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Video sam da mi je Shinrai uzeo sipku za zgibove i reko da idem napoje. Sta je tebi. Nemamo svi krzno kao ti. posto sam za njim i kad sam ga sustigo pre nego sto je izasao. Uhvatio sam sipku i nogom oborio Shinraia. I uzevši sipku, krenuo sam nazad ka sobi. Ne smeta meni dok vezbamam i ja necu tebi. Rekavsi to hladnokrvno i vrativši se u sobu da namestim sipku dabi nastavio svoju vezbu.

Bioggrafija :
Zoro je ninja iz konohe. Gladao je ubistvo svojih roditelja koji su branili kamp Yamiyo. Tad mu je bilo 8 godina i nakon tog dana se zakleo da ce se osvetiti coveku koji ih je ubio na jedan svirepi nacin. Jacao je u konohi, ali bi zeleo da udze u neku organizaciju dabi ojacao. I ako je njegov put bio pun prepreka on idaje ide ka svom cilju da se osveti za smrt svojih roditelja.


Uvek spreman za borbu:

Hram Asar'ka - Page 4 C41528912c9f02b99fd491329fbbc2417f40c746_hq

Pasivne:
#card227
#card267
taj Ned Okt 28, 2018 8:30 pm
Shinrai
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

(hteo sam malo da nerviram zoro-a da ga nateram da izadje napolju i da trenira kao pravi muskarac a ne kao neka mala beba te sam ustao iprisao ponovo do sipke gledao je i odmaknuo se znajuci da ce me zoro ponovo soboriti te sam rekao zoro-u)

Hej zoro
hoces da cujes neki prijatni zvuk!

#card728

(rekavsi to samo sam naostrio kandze te poceo de grebem o metalni deo kreveta znajuci da je to dovoljno iritantan zvuk da omete zoro-a u svom treningu i natera ga da ide napolje)


Pasivne:
#card671
#card451
NA SEBI NOSIM
Hram Asar'ka - Page 4 Unknown
Sponsored content
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu