Naruto Ninja Way

2019

Powered by Forumotion.

Naruto Ninja Way

Stvori originalnog lika i postani najjači ninja u Naruto svetu! Izaberi put dobra i postani lider sela - kage ili se odluči za put zla i kreiraj organizaciju kojom ćeš uništiti svet!

ULOGUJ SE
REGISTRUJ SE

Dobrodošli na

Naruto Ninja Way 2019


Hram Asar'ka

taj Pet Sep 28, 2018 9:08 pm
Dante
Admin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

First topic message reminder :

Hram Asar'ka - Page 3 Latest?fit=450,300&zoom=2&strip=all
Hram Asar'ka - Page 3 Ep21-12m27s

Hram Asar'ka - Page 3 Hachib

Hram Asar'ka - Page 3 Templo_de_entrenamiento_naruto_by_lwisf3rxd-d6mscfwDrevni hram najstarije svetske religije sakriven je u srcu maglovitog ostrva i kao takav izopsten je u danasnje vreme iz civilizacije kreirane od strane modernog shinobi sveta. Prve gradjevine datiraju sa kraja 8. veka pre Kaguye i tada se razvija prva obimnija zajednica predvodjena Asarinima (vrhovnim svestenstvom). Nakon velikih politickih previranja u kasnijem periodu samo ostrvo dobija na izuzetnom znacaju i biva svrstano medju bitne cinioce i faktore daljih desavanja na kontinentu. Status ostrva i uglednog hrama pocinje da bledi podelom teritorija i svetovne vlasti sto je kao posledicu donelo  gubitak religijskog monopola. Nastankom novih i blazih duhovnih propovedi veliki broj ljudi se odrice ideje o tvorcu sto zadaje strahovit udarac propagandnoj sili Asarina koji ce privuci i naviku sve skromnijie materijalne podrske velikih mocnika. Hramovi van ostrva su zbog neposecenosti ubrzo bivali zatvarani tako da su oni koji su u veri bili najsnazniji kupili sve sto sto su imali i odlazili na maglovito ostrvo u nameri da se pridruze i posvete zivote odrzanju zajednice. Te duhovne seobe varijarujeceg inteziteta odvijale su se gotovo dve decenije, dok na posletku sve ucestalije promovisani stihovi iz tvorcevog pisma (svete knjige) o sili i unistenju sveta koje se prozdrati nevernike nije odgnalo i poslednje ozbiljno interesovanje. S prestankom vere u mitolosko i magijsko, utihnuo je glas o ostrvu. Vek pre pojave shinobija i njihove ,,cistke'' nad vecim delom istorijske dokumentacije pa i one o Asar'ka religiji, divovski hram ostrva magle postao je prasina u secanjima zemlje i neba nad njom. Najsnazniji duhovni pokret utopio se u ogorcenosti i fanatizmu. 

Hram Asar'ka - Page 3 Monk-first-squad-the-moment-of-truth-28405
________________________________________________________


 Hisagi Sagoto (Profesor na katedri za istoriju i poreklo slobodne škole juga) 
- Život i smrt Ašarina-
(Uvod)


(Živeo od 80. do 20. godine P.K., poslednji ozbiljno publikovao radove na temu Ašarina.Nestao pod nerazjašnjenim okolnostima.)
KNJIGA TVORČEVA
(Odlomci iz POSTANJA I PODELE- prevod):Najpre iz mraka izroni delo istinito, a za njim vaznese se žar pod nebesa. Ne bi živoga da zaplače nit zapamti užas pre svetloga dana. Crnilo se sjati da plane i preplavi al glas zagrmi nit odole nit odzgore i za vazda se svod na pola saseče da se nikad pole ne preklope. Svet spozna tvorčev blagi ton, grumen zemlje se izgiba i vodom silnom napoji, proteže se kako tek rođeni te postade za oko preširok. Goli se kamen u novo ruho obuče i na svako malo se druge boje usadiše. Blagodat se svaka po svetu javi, krv zabrekta u utrobi posvećenog carstva i graška se znoja teškog kroz oblak i planinu strovali. Otac se stvoritelj na kolena dočeka, munja sinu al se ne povrati, izdade ga trošna snaga kleta, na mnogo je darivana bila. Pepeo krasni vetar po svetu sahrani i gde god tače sazdade se rod ljudski, a od srca njegova na dve pole iscepana stasaše mu sinovi časni.Jedan drugom imena zadenuše, a ljubav ih bratska podiže i odhrani do godina zrelih. Mudrost i spoznaja beše im krupna, a snaga ko snop vezan i jak te se čovek strahom otrovan pognu do tla. Prvi pade starac izgubljeni kad u putu srete braću svetu, štapina mu od slabosti skliznu, a on za njom na zemljicu crnu da celiva doklen prosto mu ne biva. Lelek sužnjeg prolama gore, pod klecavim se kolenom i zemlja trese, tužno poju i sunce i zvezde okrenutih ledja na odziv ne postoje. Rosnu travu pije brada bela, srce tuče samo da prepukne i suza mu staro lice skvasi. Kad to vide Jang dušnik mu se u čvor veza, teška seta i aram o vrat mu pade, zanese ga celi korak. Bol mu se po sred duše javi da ga seti i podseti kako je od istoga sve sazdano i kako srcu čovek veran mora biti, pa tako i bogu bi razrezano. Rod je ljudski zanavek svetao  i gori više no ijedna zvezda, ja mu darivam moj štit da pod njim korača u slavnije dane! -Tako bi zapisano i učinjeno. Kad ču svoga brata od iste krvi i mesa kako naopako i pogano zbori, zarad mira većeg Jin mu ne odćuta. Bes ga nagrdi i avet iz njega izbi na glas te  stade razjašnjenje da čini. U čoveku nečast je i zverstvo kamen temeljnik svega što stvori, sila je njegova od tmine sazdana i to je ono sto ga napred gura i održava! Stoga im i ja predajem svoj mač da hrle napred! - Tako bi zapisano i učinjeno. Maktub. Težak pogled stade medju braćom, teži od svetom pod nogama, hoce srce iz grudi da iskoči al se neda reč u usta uvući. Oba brane ono što je njino, ne može se vatra razbuktala ni lednom vodom u mir dovesti. Razgalami se ptica crna kukavica, brat brata u krv učini, raseliše milosnici, svaki na svoju stran planine da dočekuje sumrak i zoru.


Život i smrt Ašarina:-Religija dualne prirode univerzuma datira izmedju X i Xl veka Pr.K. i govori o svepštoj podeli na dobro i lose ali ne iz klasičnog ugla posmatranja gde se radi o apsolutnim krajnostima, već pokušava da uskladi pojedinosti bilo kog čoveka i stvori simbiozu izmedju svih delova njegove licnosti formirajuci tako celinu koja spoznaje duhovni mir i blagostanje. Ovo učenje poznato je pod nazivom Ašar Ka', a njegov sledbenik je Ašarin. Prvi primerci i prepisi ,,originala" -Tvorčevo pismo-( knjiga od tacno 100 prica kako je neki zovu) nadjeni su duboko u pustinjskim oblastima na krajnjem zapadu iako se prema izvorima veruje da je istorijsko žarište Ašarina u planinama severa i nekolicini ostrvaca na jugu koja su danas pretezno nenaseljena (sa izuzetkom cuenog hrama sa ostrva magle). Postoji osnov da se opravdano veruje da je duh i reč Tvorčeva nekada prekrivala čitav kontinent, hramovi (halakini) i mali molitveni domovi bili su česta pojava u arhitekturi kako to danas raštrkane ruševine verno svedoče.

- ,,Život tvoj nije u krvi tvoga oca niti njegov u krvi njegovog, od istog smo svi sačinjeni."- U poznatoj priči mudrog Yamata iz dela- ,,O zaslugama''- jasno se govori o jednakosti i otvorenosti načela Ašar Ka', svako je već deo svega, samo mu se na izbor ostavlja odluka o trenutku kada će početi da osluškuje reči pisane u pričama i tako pročistiti duh i telo. Svako čije srce, um i duša stvore ,, na lakat ravnu sobu" tj. u grubom razjašnjenu -spoznaju balans -može prenositi mudrost ašarina drugima, a takvi su se najčešće osamljivali u u halakinima i dočekivali vernike. Jedan od najozbiljnijih problema ašarina jeste zahtevna filozofska materija koja se veoma silovito odupire gotovo svakom pokušaju da joj se priži otelotvorenje u praktičnom obliku. Upravo zbog težine tereta koji nosi neprekidni hod po žici izmedju uslovnog ,,dobra" i ,,zla" i njihove večne rekombinacije, ašarini su izgubili na važnosti i mnogi su se okrenuli novonastalim religijama koje su propagirale mnogo vece slobode sa manjim konsekvencama. Svega vek nakon zatisja propovedi Ašarina i poslednjih migracija u njihov najpoznatiji hram na ostrvu magle. moglo se čuti naglas izgovoreno Ašar Ka' , a nakon toga se se i poslednjim sledbenicima gubi trag. Sačuvani su prepisi Tvorčevog pisma kao i mnogobrojni istorijski, kulturni i drugi podsetnici na njihovo nepuno milenijumsko razviće ali se nažalost niko ne vraća lepotama Ašar Ka' i njihovo nasledje tumaci se kao oskudno usled nedostatka podataka. Moja je namera da svakome približim i predstavim prednosti, mane, tumačenja i istorijsku pratnju religije koja je do juče moćno stajala, a sada leži u pesku kao njeni kipovi.

taj Sub Okt 13, 2018 8:57 pm
Shinrai
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

(nakon desetak minuta hodanja Shinrai i Zoro su stigli do hrama krenuo sam ka nekom mracnijem delu hrama gde nema nikoga a zoro me je pratio kao nevino detence bio je malo uplasen neznajuci sta ce se desiti ja sam se na putu samo smesio kada smo stigli do tog mracnog dela gde nama nikoga da nas vidi  hladnokrvno sam pogledao ka zoro-u naostrio nokte i u sekundi ga posekao kod levog oka nisam ga oslepeo ali sam ga posekao oziljak bi bio veliki i rana bi krvarila zoro je pao na pod i drzao se za oko ja sam samo izvadio jednu maramu bacio na njega i rekao)
#card728
Momce ovaj oziljak ti je pozivnica za organizaciju
pitas se sta je i gde je ta organizacija?
podji samnom i saznaces kad dodje vreme
i nemoj da mi pravis tu probleme sledeci put cu ti poseci vrat!
(rekao bi to ostro sa hladnokrvnim pogledom a zatim pruzio zoro-u ruku da ustane)


Pasivne:
#card671
#card451
NA SEBI NOSIM
Hram Asar'ka - Page 3 Unknown
taj Sub Okt 13, 2018 9:19 pm
Zoro
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Uzeo sam krpu koju mi je Shinrai bacio i obrisao mutno oko o uhvatio ga za ruku. I ako je on mislio da hocu da ustanem povukao sam ga na pod i pao je pored mene. Sta ti ovo bi. Esi hteo da mi uznes oko. Dok sam sedeo pored njega kako smo oboje na podu poceo sam da se smejem. Hahaha Mislio sam da i ja njega posecem kad sam ga vec oborio. Bas si me iznenadio. A koja ti je to organizacija. I zar nije bio neki boji nacin da me primite. poceo sam da pricam sa njim o toj famoznog organizaciji u kojoj je odlucio da me primi. Nisam ocekivao da ce tako nasrnuli namene.


Uvek spreman za borbu:

Hram Asar'ka - Page 3 C41528912c9f02b99fd491329fbbc2417f40c746_hq

Pasivne:
#card227
#card267
taj Sub Okt 13, 2018 9:25 pm
Shinrai
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

(kada sam pruzio ruku zoro-u da ga podignem neocekivano me je povukao na pod nisam ocekivao da ce me povuci na pod gledao sam ga smejao se kao da ga nisam ni udario bilo mi je cudno sve pa cak i njegova debilna reakcija iznerviran sam poceo da se dernjam na njega jer nisam nista sem toga u besu mogao da uradim)


Sta koj k?
ti mene ovo zajebavas!?
ja te ovde hocu masakrirati ti se zajebavas samnom?
sta ce meni tvoje oci imam svoje!
i sta te briga kakva organizacija kakva pizda materina!?
ajde sad lepo prestani da se zajebavas i ajde na rucak u veliku halu tamo ce ti monasi previti to oko

(ustao sam te krenuo ka velikoj hali gde monasi jedu za rucak su bili riba voda i hleb vise sam voleo sveze meso ne kuvano ali sta sam mogao nisam vuopste mogao da biram a da odbijem to bi bila cista nekultura i arogancija poceo sam da jedem iz postovanja prema hramu i veri a onda popio casu vode i seo na pod glumeci neku monasku meditaciju)


Pasivne:
#card671
#card451
NA SEBI NOSIM
Hram Asar'ka - Page 3 Unknown
taj Sub Okt 13, 2018 9:40 pm
Zoro
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Kad je Shinrai otisao ja sam svratio u svoju sobu da previjem ranu. Nisam hteo da Yoshiro sazna za ovo pa sam sa stitnikom prekrio to levo oko. Otisao sam na mesto gde je Shinrai reko i seo pored njega. A sto si me ostavio bez odgovora. Aj mi sad objasni sve dok jedemo. Hteo sam da udzem u tu organizaciju, al nisam nista znao o njoj. Hteo sam barem da saznam koja su tu pravila koja treba da se postuj tu.


Uvek spreman za borbu:

Hram Asar'ka - Page 3 C41528912c9f02b99fd491329fbbc2417f40c746_hq

Pasivne:
#card227
#card267
taj Sub Okt 13, 2018 9:59 pm
Shinrai
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

(dok sam meditirao cuo sam zoro-a kako arogantno postavlja pitanje na koje nisam ni hteo da odgovaram bio je veoma dosadan ja sam prestao da glumim nekog monaha koji meditira uhvatio ga za rame  i rekao par reci)

Rekoh ne treba da te zanima!
podji i stekni moc!
ostani i budi slab

(vecina ljudi ne bi shvatilo to nadao sam se da ce zoro biti intaligentniji zbog svog klana znajuci da su ucihe pametan klan te sam se nasmesio i pustio zorovo rame nadajuci se da sam ostavio dobar utisak i ucutkao zoro-a)


Pasivne:
#card671
#card451
NA SEBI NOSIM
Hram Asar'ka - Page 3 Unknown
taj Sub Okt 13, 2018 10:10 pm
Zoro
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Razmislio sam o tome sto je Shinrai reko i slozio sam se sa njim da u Konohi necu ojacati. Ako tako namesti stvari. Onda prihvatam.
Nisam nista vise znao o organizaciji u koju me je Shinrai ubacio. Samo sam znao da cu postati jaci. I nadam se dokazati Shinraiu da sam boji og njega. I svakom pogledu. Ima da se takmici sa njim neprestano. Sve dok to nesvati i neprizna.


Uvek spreman za borbu:

Hram Asar'ka - Page 3 C41528912c9f02b99fd491329fbbc2417f40c746_hq

Pasivne:
#card227
#card267
taj Sub Okt 13, 2018 10:41 pm
Shinrai
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

(uvideo sam da je zoro zanimljiv bilo mi je malcice krivo sto sam mu napravio oziljak preko oko ili hteo da ga ubijem ali sta je tu je da bi ostao jak moras biti nemilosrdan kao sto rece jedna osoba samo najjaci opstaju zoro je bio do nekle pre oko mesec i vise bio veoma drzak a sada je nakako miran mozda ga nisam upoznao ma da nema veze odgovorio mi je da hoce da podje samnom te sam se ja nasmesio i krenuo pricati s njim)

Hmm jesi li siguran?
da zelis moc i sve to?
da mozda to nije previse za tebe a ?
ma da nema veze pristao si nema vracanja sada si jedan od nas dobrodosao
nadam se da ces se lepo uklopiti
(zatim sam se nasmesio sa blagim osmehom gledao sam ka zoro-u i cekao njegovu reakciju)


Pasivne:
#card671
#card451
NA SEBI NOSIM
Hram Asar'ka - Page 3 Unknown
taj Sub Okt 13, 2018 10:51 pm
Zoro
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Sta je tuje. Videcemo. Uatao sam sa stola i pozdravio se sa Shigerem jer sam bio umotan. I krenuo sam ka svojoj sobi da otspavam jer se blizi mrak. Nisam hteo da pomisli da sam nekulturan sto me primio ma sam mu se malkice naklonio da bi mu zahvalio i pozdravio. Izvini moram sad da idem da spavam. Razgovara emo sutra jos o ovome. Krenuo sam ka sobi. I kad ssm stigao odma sam se bacio u krevet da otspavam.


Uvek spreman za borbu:

Hram Asar'ka - Page 3 C41528912c9f02b99fd491329fbbc2417f40c746_hq

Pasivne:
#card227
#card267
taj Sub Okt 13, 2018 10:55 pm
Shinrai
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

(videvsi da je zoro krenuo ka svojoj sobi da odspava ja sam takodje krenuo za njim krevet mi je bio udaljen dva metra od njegovog legao sam na jatsuk pokrio se i zatim rekao par reci pa zaspao)

Laku noc
spavacu dva dana treba mi snaga
videcemo se za dva dana
(zatim sam polako zaspao pre zoro-a,zoro je pomalo hrkao ali mi to nije smetalo spavao sam kao zaklan konj)


Pasivne:
#card671
#card451
NA SEBI NOSIM
Hram Asar'ka - Page 3 Unknown
taj Ned Okt 14, 2018 9:29 am
Zoro
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Kad sam se probudio sledeceg dana. Proverio sam ranu preko levog oka. Prestala je da krvari, al nije ni nestajala. Kao da je napravljen trajni ozijak. Nasmejao sam se pred ogledalom i razmisljao kakocu da vratim Shinraiu za ovo. Stavio sam kunai u rkakav da budem spreman da ga gadzam. Posto sam hteo da i on ima neki ozijak. Posto nisam video da ga ima. Krenuo sam prvo ka trpezariji da jedem i sa cekam Shinraia da dodze.


Uvek spreman za borbu:

Hram Asar'ka - Page 3 C41528912c9f02b99fd491329fbbc2417f40c746_hq

Pasivne:
#card227
#card267
taj Ned Okt 14, 2018 12:19 pm
Shinrai
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

(probudio sam se posle zoro-a bilo mi je dosadno pa sam se skinuo na sebi nisam imao ni majcu a na telu je bilo par velikih oziljaka telo je bilo misicavo ali ne previse krenuo sam ka trpezariji jer sam bio gladan zeleo sam da uzmem hranu i za momke na frontu posto sam zeleo da se vratim tamo i malo pomognem znao sam da su i oni gladni te sam otisao do trpezarije seo preko puta zoro-a polako sam doruckovao i rekao monahu da mi spakuje veliki paket za momke na frontu naravno on je na to pristao i otisao po paket)

Dobro jutro zoro
i prijatno naravno ha-ha-ha
da ti nije malo toplo ovde je tropski vazduh mnogo je toplo ugusicu se uhhff
(zatim sam se nasmesio i nastavio sa jelom)


Pasivne:
#card671
#card451
NA SEBI NOSIM
Hram Asar'ka - Page 3 Unknown
taj Ned Okt 14, 2018 12:29 pm
Zoro
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Koje toplo u sred jeseni. Esi skrenuo. jeo sam lagano. I onda kad sam primetio da je Shinraiu spala koncentracije i da nas niko ne gleda. Ivuko sam kunai i gadzao ga o predelu ramena. Nisam hteo da mu napravim na oku kao sto je on meni. I hteo sam ds vidim dali ce da izbegne napad.
#card168
Brzo reaguj!!!!!!!!!!
Gledao sak kako ce izbeci nspad, a mozda i nece.


Uvek spreman za borbu:

Hram Asar'ka - Page 3 C41528912c9f02b99fd491329fbbc2417f40c746_hq

Pasivne:
#card227
#card267
taj Ned Okt 14, 2018 12:35 pm
Shinrai
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

(Od jednom je Zoro bacio kunai na mene u predelu levog ramena mene je mrzelo da izbegnem to samo sam pomislio sta ovaj debil radi primio sam napad u predelu levog ramena te izvadio kunai i bacio na pod a zatim upitao zoro-a)

Hmm sta si sa tim pokusao molim te objasni mi
takav slabasan napad mi ne moze nista
hah malo si me raskrvario nista strasno
(zatim sam se nasmesio i cekao zorovu reakciju)


Pasivne:
#card671
#card451
NA SEBI NOSIM
Hram Asar'ka - Page 3 Unknown
taj Ned Okt 14, 2018 2:29 pm
Avelj
Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Dosao je do hrama nakon nekoliko dana putovanja. Oko hrana se odvijao pravi rat izmedju shinobija i drugih cudno obucenih ljudi. Pri ulazu u hram pokazao je svoju ninja traku te su ga ninje propustile pored bojnog polja u hram. U hramu je pitao prvu osobu na koju je naleteo "Zbog cega se ratuje oko ovog hrama i zbog cega sam pozvan u ovaj hram?"
taj Ned Okt 14, 2018 2:58 pm
Shinrai
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

(zavrsio sam sa jelom monah je jos uvek pakovao paket hrane i vode za shinobi-e na frontu ja sam izasao malo da se prosetam te sam naisao na nekog klinca izgledao mi je cudno hteo sam da samo prodjem pored njega ali mi se obratio postavio je pitanja na koja ni ja sam nemam odgovor te sam mu rekao nesto napamet )

Hmm ratuje se da ne udju neprijatelji u hram!
a ne znam zasto si pa ti pozvan
pokazi koliko si jak ako si pozvan!
(stao sam u gard malo da se nasalim sa likom ispred nadao sam se da ce shvatiti to ozbiljno)


Pasivne:
#card671
#card451
NA SEBI NOSIM
Hram Asar'ka - Page 3 Unknown
taj Ned Okt 14, 2018 3:07 pm
Avelj
Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000


Nepoznati ninja mu je odgovorio, te mu je on zatim rekao "Pa ako smo mi shinobiji Konohe pozvani da cuvamo hram zasto bi se onda borili unutar hrama. Skoro sam postao Chunin i nisam nesto preterano jak. Znam da radim neke osnovne tehnike elemenata vatre i vetra. Ja se zovem Avelj, kako se ti zoves?" Nasmesio sam se i pogledao ga direktno u oci.
taj Ned Okt 14, 2018 3:10 pm
Zoro
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Nasmejao sam se i poceo ds govorim.
Hteo sam d a ti vratim za ozijak.
Sad smo kvit.

Nisam hteo da bude da samo ja imam ozijak od njega, a da on ne od mene.
A imali organizacija neku oznaku ili ime.
Kad sam postao clan daj da znam barem osnovno.
Cekao sam njegov odgovor. Dabi saznao te sitne stvari.


Uvek spreman za borbu:

Hram Asar'ka - Page 3 C41528912c9f02b99fd491329fbbc2417f40c746_hq

Pasivne:
#card227
#card267
taj Ned Okt 14, 2018 3:11 pm
Shinrai
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

(lik nije drzao gard bio sam zacudjen samo me je iskulirao i pitao kako se zovem nije zeleo da se bori cak nije ni postovao samog sebe i svoju snagu kao sto zoro postuje tako ovaj ne postuje gledao sam ga u oci te sam mu odgovorio)

Hmm ti mene zajebavas?
Ja sam Shinrai drago mi je
Borimo se da te testiram znas i sto ne drzis gard!?
si ti lud nepoznata osoba ti pridje i ti imas spusten gard bre!?

(zatim sam izgledao veoma ljuto i cekao njegovu reakciju)


Pasivne:
#card671
#card451
NA SEBI NOSIM
Hram Asar'ka - Page 3 Unknown
taj Ned Okt 14, 2018 3:17 pm
Avelj
Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Trazio je dobio je. Shinrai je izazvao mladog Avelja, a Avelj ipak sa svojim kratkim fitiljom nije mogao da izdrzi a da ga ne napadne. Skocio je u nazad i napao sa ogromnom vatrenom loptom. Protivniku zbog svetlosti i velicine te lopte vise nije mogao da vidi Avelja...

#card227

#card17taj Ned Okt 14, 2018 3:32 pm
Shinrai
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

(video sam da je na mene isla velika gigantska lopta ja sam samo uradio zamenu i od jednom sa mogao da vidim avelja nasmesio sam mu se de sam pokusao da ga zaplasim jednim od svojih boljih napada poceo sam da urlicem na njega nadajuci se da cu ga preplasiti ili onesvestiti)
#card6
#card720


(urlikao sam toliko jako da se culo kroz celu sumu u kojoj je bio smesten hram a istovremeno hladnokrvno gledao Avelja)

(gubim 60 chakre zbog kontrole chakre)


Pasivne:
#card671
#card451
NA SEBI NOSIM
Hram Asar'ka - Page 3 Unknown
taj Ned Okt 14, 2018 3:38 pm
Rizuro
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Izgubio sam se na ostrvu pa sam krenuo da se snalazim kako da dodjem do hrama. Prvo nisam znao dobar način ali odmah posle sam odlučio da iskoristim svoje bube. Pustio sam 100 buba da ide unaokolo da trazi put za hram. Posle nekih sat vremena sve su se vratile i otkrio sam da se hram nalazi severno od mene te sam krenuo da trčim i za 1 sat sam stigao tamo. Prvo sam laganao išao i obilazio hram te sam odjednom čuo buku. Krenuo sam da trčim i ušao sam u hram te sam video dvojicu kako se biju te sam stao iza stuba i posmatrao sam ih.


Pasivne:


#card653
#card406
taj Ned Okt 14, 2018 3:39 pm
Avelj
Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Onesvestio sam se od genjutsua. Jebi me lvl50 sam. (Reci nekom da ugasi vatru ce izgori hram): ❂ :


死は新たな始まりです。

#card267 #card227 #card652


taj Ned Okt 14, 2018 3:53 pm
Shinrai
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

(lik se onesvestio bio je stvarno slabasan kao sto se i predstavio ali je imao potencijala vatra je jos uvek gorela poslao sam neki napad malo jaci i napredniji od chidorija i ugasio vatru svojom munjom a zatim prisao Avelju i krenuo da ga samaram on se polako probudio i zmirkao)
#card27
Alo budi se!
sta bre lezis tu si ti pozvan ili ne?
ajde dizi se odma!

(izgovorio sam to hladnokrvno a zatim iza stuba hrama primetio kako nas neko posmatra od jednom sam izvadio kunai i bacio ga tamo)
#card13

Ajde izadji odma!
imas tri sekunde!!!

(posle toga sam samo cekao da se lik pojavi ili kaze nesto)


Pasivne:
#card671
#card451
NA SEBI NOSIM
Hram Asar'ka - Page 3 Unknown
taj Ned Okt 14, 2018 3:57 pm
Zoro
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Video sam kako se Shinrai i nepoznati lik bore uradio je vatreni napad. Brzo sam odlucio da upijem vatru.
#card194
#card190
Upalio sam saringan i video da se neko krije iza stuba.
#card478


Uvek spreman za borbu:

Hram Asar'ka - Page 3 C41528912c9f02b99fd491329fbbc2417f40c746_hq

Pasivne:
#card227
#card267
taj Ned Okt 14, 2018 4:23 pm
Shinrai
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

(Od jednom u trenutku se pojavio zoro usisao je svu vatru pre nego sto sam ja uspeo da je ugusim svojim munjama decak nije uspeo ni da se pomeri video sam da sam malo preterao sa napadom te sam ga podigao dao znak zoro-u da se proseta i pogleda oko ivica hrama a decaka odneo u krevet davao je znake zivota ali mu je trebao odmor )

Hmm probudice se za par sati sigurno
odo ja sad da uzmem paket i da ga odnesem na front

(zatim sam otisao uzeo paket od monaha i krenuo ka frontu kako bi dao momcima hrnau i vodu)


Pasivne:
#card671
#card451
NA SEBI NOSIM
Hram Asar'ka - Page 3 Unknown
taj Ned Okt 14, 2018 5:10 pm
Zoro
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Obiso sam hram i video kako se neko Sakrio iskra sa am se iza njega i onesvestio ga. Video sam koje. Nisam hteo da mu nista uradim. Vec sam ga ostavio da lezi. Otisao sam do sobe gde je bio nepoznati lik kog je Shinrai onesvestio. Sa aktiviram Saringanom sam prodre u njegov um.
#card626
Video ssm da je iz retko klana i odlucio sam da ga malo isecem da mu uznem krv, kozu i kosu. Mozda zatreba organizaciji. Uzeo sam tanton.
#card25
Poceo sam sa kosom. Isekao sam dva-tri pranena kose. Po sekao sam ga po stomaku i napravio cetiri reza da izgleda da ga je Shinrai posekao. Izlilo se dovojno krvi za tri do četiri boce. I iscepao sam mi kozu po nozi da moze organizaciji da je prouci.Stavio sam kozu u dobro zatvorenu kesu. Stavio sam i kosu u drugu. Dok se lik nije probudio otisao sam iz sobe. Stavio sam sve to u svoju torbu i krenuo ka rovovima kampa da pomognem Shinraiem.


Uvek spreman za borbu:

Hram Asar'ka - Page 3 C41528912c9f02b99fd491329fbbc2417f40c746_hq

Pasivne:
#card227
#card267


Poslednji izmenio Zoro dana Ned Okt 14, 2018 10:36 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
taj Ned Okt 14, 2018 7:12 pm
Yoshirou
Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

(NAPOMENA:OVO NIJE PRAVI YOSHIROU NEGO KLON)
Trcao bih kroz hram ne bi bilo ikoga,video bih strazare te im rekao
Imamo povredjenog,treba nam brzo soba
Svestenik bi nas odveo do sobe,znali su da nismo napadaci jer imamo nindza trake,rekli bi
Smesti te se,besplatno je!
Ostavio bih ga na krevet,ostao jaknu,seo bih te rekao
Phh,sta radi drugi ja kod rovova
Uzeo bih zavoje te bih poceo da sprecavam krvarenje,uspeo bih te bih seo
Dobro si nas branio,sada te cekam da se oporavis,zar ne?
Ostavio sam jaknu na stolu te stavio Mizu hranu i vodu.Cekao bih da se oporavi,za to vreme bih stalno gledao dali se Zoro ili Shinrai priblizavaju,nado bih se da nece jer moram da ispunim svoje obecanje.Odlucio bih da se odmorim i opustim.Poceo bih da vrtim kunai da bih ubio vreme.


Yoshirou,raiton master!
Only those who have suffered for a long time can see the light in the shade:
Signature:
Pasivne:
#card671 #card448 #card750
taj Pon Okt 15, 2018 11:45 am
Mizu
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Ležim u krevetu... polako počinjem da otvaram oči. Mislio sam da sam zarobljen od strane domorodaca. Ustao sam iz kreveta i počeo da se šunjam. Stao sam iza vrata, i sačekao da prođe čovek koji je dolazio po mene. Uhvatio sam ga selđa i počeo da ga gušim. Zacrveno je se, kada sam mu pogledao lice prepoznao sam da je jedan od monaha.
Oh, izvinite. Mislio sam da su me domorodci zarobili.
Kleknuo sam ispred njega i tražio oproštaj. Istinski mi je bilo žao. Malo je se zakašljao, pa mi se obratio.
Praštam ti mladi momče. Hrabro si se borio, pa se tvorac smilovao na tebe, i vratio ti chakru, i rane ti iscelio.
Osetio sam se nekako snažno, bio sam pun energije. Želeo sam da idem.
Hvala vam zbog ovoga. Sad moram da idem da branim hram, molite se
Tvorcu za moje saborce. Možda se smiluje na nas grešne. Donesite mi katanu, i ja se vraćam na dužnost.

Počeo sam da se osećam nekako čudno. Kao da postajem religiozan. Bilo je vreme za pokret, uzeo sam katanu i otišao.
taj Uto Okt 16, 2018 11:05 am
Yoshirou
Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

(Klon je unisten)


Yoshirou,raiton master!
Only those who have suffered for a long time can see the light in the shade:
Signature:
Pasivne:
#card671 #card448 #card750
taj Čet Okt 18, 2018 9:08 pm
Avelj
Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Budi se sa manjim povredama, vecom ogrebotinom na stomaku i sa bolom u glavi. Izgleda da je bio u nesvesti neko vreme... Laganim pokretima je ustao iz kreveta ali je i dalje osecao konstantnu bol. Ustao je iz kreveta i uzeo svoju opremu koja je bila odlozena na polici pored kreveta. Zahvalio se svestenicima, te izasao iz hrama. Nadao se da ce bbiti od pomoci u borbi iako i dalje nije bio u top formi.
taj Pet Okt 19, 2018 4:20 pm
Shigeru Uzunami
Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Prolazeći otvorena vrata Šigeru je zašao unutar hrama noseći i dalje onesvešćenog Mizua. Krećući se tako po hramu krenuo je u pravcu čuvara koji su bili malo udaljeni od njega. Celim putem je razmišljao zašto, šta je pokušavao da uradi. Sudeći po prethodnoj borbi koju je samo čuo pretpostavljao je da je u pitanju izdaja. Ali iz kog razloga? To nije znao, bilo je na hiljade mogućnosti koje nije mogao nagađati, ali se nešto u njegovom umu izokrenulo. Nadao se da kada bude pri sebi da će mu to ispraviti, želeo je to. Znao je kakav je osećaj izdaja i svi koji idu tim putem nastradaće, kad tad. To je želeo da kod Mizua spreči dok je još mogao. Kada se pojavio kod čuvara rekao im je.

Čuvajte ga za sada, ja ću vas sve nadgledati u slučaju da nešto pokuša iako sam se i za to pobrinuo. Moramo otvoriti četiri oka i biti oprezni.


Pasivne:

#card96
#card652 #card671
Sponsored content
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu