Naruto Ninja Way

2019

Powered by Forumotion.

Naruto Ninja Way

Stvori originalnog lika i postani najjači ninja u Naruto svetu! Izaberi put dobra i postani lider sela - kage ili se odluči za put zla i kreiraj organizaciju kojom ćeš uništiti svet!

ULOGUJ SE
REGISTRUJ SE

Dobrodošli na

Naruto Ninja Way 2019


Hram Asar'ka

taj Pet Sep 28, 2018 9:08 pm
Dante
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

First topic message reminder :

Hram Asar'ka - Page 6 Latest?fit=450,300&zoom=2&strip=all
Hram Asar'ka - Page 6 Ep21-12m27s

Hram Asar'ka - Page 6 Hachib

Hram Asar'ka - Page 6 Templo_de_entrenamiento_naruto_by_lwisf3rxd-d6mscfwDrevni hram najstarije svetske religije sakriven je u srcu maglovitog ostrva i kao takav izopsten je u danasnje vreme iz civilizacije kreirane od strane modernog shinobi sveta. Prve gradjevine datiraju sa kraja 8. veka pre Kaguye i tada se razvija prva obimnija zajednica predvodjena Asarinima (vrhovnim svestenstvom). Nakon velikih politickih previranja u kasnijem periodu samo ostrvo dobija na izuzetnom znacaju i biva svrstano medju bitne cinioce i faktore daljih desavanja na kontinentu. Status ostrva i uglednog hrama pocinje da bledi podelom teritorija i svetovne vlasti sto je kao posledicu donelo  gubitak religijskog monopola. Nastankom novih i blazih duhovnih propovedi veliki broj ljudi se odrice ideje o tvorcu sto zadaje strahovit udarac propagandnoj sili Asarina koji ce privuci i naviku sve skromnijie materijalne podrske velikih mocnika. Hramovi van ostrva su zbog neposecenosti ubrzo bivali zatvarani tako da su oni koji su u veri bili najsnazniji kupili sve sto sto su imali i odlazili na maglovito ostrvo u nameri da se pridruze i posvete zivote odrzanju zajednice. Te duhovne seobe varijarujeceg inteziteta odvijale su se gotovo dve decenije, dok na posletku sve ucestalije promovisani stihovi iz tvorcevog pisma (svete knjige) o sili i unistenju sveta koje se prozdrati nevernike nije odgnalo i poslednje ozbiljno interesovanje. S prestankom vere u mitolosko i magijsko, utihnuo je glas o ostrvu. Vek pre pojave shinobija i njihove ,,cistke'' nad vecim delom istorijske dokumentacije pa i one o Asar'ka religiji, divovski hram ostrva magle postao je prasina u secanjima zemlje i neba nad njom. Najsnazniji duhovni pokret utopio se u ogorcenosti i fanatizmu. 

Hram Asar'ka - Page 6 Monk-first-squad-the-moment-of-truth-28405
________________________________________________________


 Hisagi Sagoto (Profesor na katedri za istoriju i poreklo slobodne škole juga) 
- Život i smrt Ašarina-
(Uvod)


(Živeo od 80. do 20. godine P.K., poslednji ozbiljno publikovao radove na temu Ašarina.Nestao pod nerazjašnjenim okolnostima.)
KNJIGA TVORČEVA
(Odlomci iz POSTANJA I PODELE- prevod):Najpre iz mraka izroni delo istinito, a za njim vaznese se žar pod nebesa. Ne bi živoga da zaplače nit zapamti užas pre svetloga dana. Crnilo se sjati da plane i preplavi al glas zagrmi nit odole nit odzgore i za vazda se svod na pola saseče da se nikad pole ne preklope. Svet spozna tvorčev blagi ton, grumen zemlje se izgiba i vodom silnom napoji, proteže se kako tek rođeni te postade za oko preširok. Goli se kamen u novo ruho obuče i na svako malo se druge boje usadiše. Blagodat se svaka po svetu javi, krv zabrekta u utrobi posvećenog carstva i graška se znoja teškog kroz oblak i planinu strovali. Otac se stvoritelj na kolena dočeka, munja sinu al se ne povrati, izdade ga trošna snaga kleta, na mnogo je darivana bila. Pepeo krasni vetar po svetu sahrani i gde god tače sazdade se rod ljudski, a od srca njegova na dve pole iscepana stasaše mu sinovi časni.Jedan drugom imena zadenuše, a ljubav ih bratska podiže i odhrani do godina zrelih. Mudrost i spoznaja beše im krupna, a snaga ko snop vezan i jak te se čovek strahom otrovan pognu do tla. Prvi pade starac izgubljeni kad u putu srete braću svetu, štapina mu od slabosti skliznu, a on za njom na zemljicu crnu da celiva doklen prosto mu ne biva. Lelek sužnjeg prolama gore, pod klecavim se kolenom i zemlja trese, tužno poju i sunce i zvezde okrenutih ledja na odziv ne postoje. Rosnu travu pije brada bela, srce tuče samo da prepukne i suza mu staro lice skvasi. Kad to vide Jang dušnik mu se u čvor veza, teška seta i aram o vrat mu pade, zanese ga celi korak. Bol mu se po sred duše javi da ga seti i podseti kako je od istoga sve sazdano i kako srcu čovek veran mora biti, pa tako i bogu bi razrezano. Rod je ljudski zanavek svetao  i gori više no ijedna zvezda, ja mu darivam moj štit da pod njim korača u slavnije dane! -Tako bi zapisano i učinjeno. Kad ču svoga brata od iste krvi i mesa kako naopako i pogano zbori, zarad mira većeg Jin mu ne odćuta. Bes ga nagrdi i avet iz njega izbi na glas te  stade razjašnjenje da čini. U čoveku nečast je i zverstvo kamen temeljnik svega što stvori, sila je njegova od tmine sazdana i to je ono sto ga napred gura i održava! Stoga im i ja predajem svoj mač da hrle napred! - Tako bi zapisano i učinjeno. Maktub. Težak pogled stade medju braćom, teži od svetom pod nogama, hoce srce iz grudi da iskoči al se neda reč u usta uvući. Oba brane ono što je njino, ne može se vatra razbuktala ni lednom vodom u mir dovesti. Razgalami se ptica crna kukavica, brat brata u krv učini, raseliše milosnici, svaki na svoju stran planine da dočekuje sumrak i zoru.


Život i smrt Ašarina:-Religija dualne prirode univerzuma datira izmedju X i Xl veka Pr.K. i govori o svepštoj podeli na dobro i lose ali ne iz klasičnog ugla posmatranja gde se radi o apsolutnim krajnostima, već pokušava da uskladi pojedinosti bilo kog čoveka i stvori simbiozu izmedju svih delova njegove licnosti formirajuci tako celinu koja spoznaje duhovni mir i blagostanje. Ovo učenje poznato je pod nazivom Ašar Ka', a njegov sledbenik je Ašarin. Prvi primerci i prepisi ,,originala" -Tvorčevo pismo-( knjiga od tacno 100 prica kako je neki zovu) nadjeni su duboko u pustinjskim oblastima na krajnjem zapadu iako se prema izvorima veruje da je istorijsko žarište Ašarina u planinama severa i nekolicini ostrvaca na jugu koja su danas pretezno nenaseljena (sa izuzetkom cuenog hrama sa ostrva magle). Postoji osnov da se opravdano veruje da je duh i reč Tvorčeva nekada prekrivala čitav kontinent, hramovi (halakini) i mali molitveni domovi bili su česta pojava u arhitekturi kako to danas raštrkane ruševine verno svedoče.

- ,,Život tvoj nije u krvi tvoga oca niti njegov u krvi njegovog, od istog smo svi sačinjeni."- U poznatoj priči mudrog Yamata iz dela- ,,O zaslugama''- jasno se govori o jednakosti i otvorenosti načela Ašar Ka', svako je već deo svega, samo mu se na izbor ostavlja odluka o trenutku kada će početi da osluškuje reči pisane u pričama i tako pročistiti duh i telo. Svako čije srce, um i duša stvore ,, na lakat ravnu sobu" tj. u grubom razjašnjenu -spoznaju balans -može prenositi mudrost ašarina drugima, a takvi su se najčešće osamljivali u u halakinima i dočekivali vernike. Jedan od najozbiljnijih problema ašarina jeste zahtevna filozofska materija koja se veoma silovito odupire gotovo svakom pokušaju da joj se priži otelotvorenje u praktičnom obliku. Upravo zbog težine tereta koji nosi neprekidni hod po žici izmedju uslovnog ,,dobra" i ,,zla" i njihove večne rekombinacije, ašarini su izgubili na važnosti i mnogi su se okrenuli novonastalim religijama koje su propagirale mnogo vece slobode sa manjim konsekvencama. Svega vek nakon zatisja propovedi Ašarina i poslednjih migracija u njihov najpoznatiji hram na ostrvu magle. moglo se čuti naglas izgovoreno Ašar Ka' , a nakon toga se se i poslednjim sledbenicima gubi trag. Sačuvani su prepisi Tvorčevog pisma kao i mnogobrojni istorijski, kulturni i drugi podsetnici na njihovo nepuno milenijumsko razviće ali se nažalost niko ne vraća lepotama Ašar Ka' i njihovo nasledje tumaci se kao oskudno usled nedostatka podataka. Moja je namera da svakome približim i predstavim prednosti, mane, tumačenja i istorijsku pratnju religije koja je do juče moćno stajala, a sada leži u pesku kao njeni kipovi.

taj Čet Nov 08, 2018 5:35 pm
Johan Liebert
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Neprijatnu situaciju u kojoj se nalazio Johan, razbio je duo Alucarda i sveštenika. Pokušavao je da shvati šta se sada zapravo dešava, slušajući reči starca.  Nije u potpunosti mogao da shvati ceo zaplet situacije, ali imao je neku predstavu o tome šta se dešava. Ne mogu da kažem da se Johan zapravo šokirao delom Alucarda, ali iznenađen je načinom na koji je to uradio. Buka je postajala sve glasnija, huktanje vetra sve intenzivnije. Izgleda da stvarno ima neke istine u ovoj religiji, nasuprot Johanovom mentalitetu da su sve to izmišljotine. Iskreno se obradovao, da ovako nešto zaista postoji. Džinovska kapija koja pada sa neba se ne viđa svaki dan, a i možda se više nikada neće videti.

Ponos. Reč koja je trenutno mogla da objasni Johanove emocije, je isparavala iz njegasvakog momenta dok je svojim očima analizirao neljudsku kapiju. Refleksi su mu na zavidnom nivou, osetivši ikakav osećaj opasnosti ili pretnje, njegovo telo bi reagovalo samo. Tako je bilo i sada. Razorni vetar koji je plesao i poigravao se sa svim omanjim stvarima, je Johanovo telo pretvoreno u papir raširili po celom objektu.

Ovog puta, osećaj nesigurnosti ne biva sprečen. Johanovi papiri bivaju usisavani u kapiju. Ne postoji rešenje koje je ambicioznom ninji iz Konohe sada poznato, njegovo telo se zajedno mešalo sa Illumijevim, i većina njegovih papira polako biva usisavano.

Radoznalost i strah. Ovoga puta, dve reči koje su mogle da objasne Johanove emocije. Možda je i postojao način na koji bi izbegao usisavanje u kapiju, ali ga se on nije setio, niti je hteo. Velika količina i mešanje emocija je doprinelo tome da je sada više nego ikada prisutnija dobro poznata persona. Opustili su svoje telo, papire i čakru. Upustili su svoje telo u nepoznatu dimenziju, nadajući se odgovorima na koje čovečanstvo još nije dalo odgovor.
#card357 #card888

Hram Asar'ka - Page 6 A3srYDVA_400x400


You mistake the stars reflected in a pond for the night sky:

#card226 #card653
#card363 #card682
taj Čet Nov 08, 2018 5:42 pm
Gost
avatar
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Hram Asar'ka - Page 6 Tumblr_oebqydVjum1u6p4eoo1_500(Saputao je u sopstvenoj tisini uporedo sa svestnikom te zaboravljene stihove ne krijuci izraz iskrenog zadovoljstva. Nije ga krasio njegov svakidasnji razoran i krvnicki osmeh, ovoga puta bili su to retki momenti iskonske radosti. Snop svetla pohrlio je u visine i zacu se nebeski lavez nemalo zatim. Oko njegovih nogu tinjali su sitni plamenovi koji su se prekrajali i postajali sve veci i veci dok se Etherioni nije formirao u celosti o obgrlio ga svojim krilima. Sila vec tad sruci na sveti hram i sazida mu novi brisani temlj iz kog ponikose paklene kapije.)


#card281


(Razjapise se celjusti prokletog praga i lanci se pokidase, spade nada sa sveta kako kapa sa nepostena coveka. Zagledao se u masineriju pred njim i procese koje je cinila, bio je u blagoj neverici bez obzira na znanje koje je imao, bese to milenijumska pojava cak i za njegove na ,,cuda'' sviknute oci. Procedi sporu i sitnu rec kroz zube kao da se moli i telo mu se zavijori ka ulazu. Talasi koji su emitovani su prolazili kroz njega i on na samom metar razdaljine ponovo formira svoj oblik. Okrenuo se jos jednom i uz trunku nostalgije premeri svet koji napusta nada se po poslednji put, u najpostojanijoj tami cekace ga njegov sudija. Korak u nistavilo i za tren bi gotovo, presao je ,,ziv'' u kucu mrtvih.)


#card396
taj Čet Nov 08, 2018 6:54 pm
Ren Uzumaki
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Stojao je ćutke pored Shukura zagledan u nebo. Razne stvari su mu prolazile kroz glavu, ali trudio se da ostane psihički pribran i skoncentrisan na dešavanja oko njega. Rei i ostatak odreda se vratio ubrzo nastavljajući prethodni razgovor. On je, još uvek naslonjen na dekorativni stubić, pomno slušao taj isti razgovor njegovih saboraca. Rei se stvarno odlično pokazala, i to je trebao da saopšti Shukuru, ali ipak je odlučio da to ostavi za neki drugi put, sada za to nije bilo ni vreme ni mesto. Ubrzo nakon što su spomenuli ime Alucard iz hrama uz pratnju onog starca izašla je tamnokosa, omanja kreatura džina od dva metra. Očiju crvenih kao sam đavo počeo je da se zahvaljuje kao da su uradili ko zna šta, a ne samo doneli par rasutih kristala nazad. Iz priče zaključio je da je to taj čuveni Alucard. Nedugo za njim i sveštenik je istupio. Baš je imao želju da ga sasluša, ali taj drevni jezik nije znao. Kako su se kristali vinuli u nebo, a svetenik bio rasut u prah znao je da se nešto sprema. Uradio je znake rukama a pored njega u oblaku dima stvorila se zmija. Kao po komandi počela je da ispaljuje vatrenu loptu ostavljajući trag vatre sa kojim su se oboje spojili.

#card634 #card814

#card55 #card227 #card280

Tako spojeni sa vatrom kretali su se kroz istu i izbegavali kamenje. Kapija, kao ulaz za sami pakao, se stvorila ispred njih i ogromni blast energije krenuo je ka njima. Nije imao šanse da izbegne, samo je pogledom prešao od saborca do saborca. Možda mu to bude poslednji put da ih vidi. Uz osmeh talas energije ga je pogodio.

Aoda
Hp-1000
Ep-750
Cp-690

taj Čet Nov 08, 2018 8:19 pm
Emiel Regis
Special Jounin-Legionar
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000


Idealno.Regis je osetio taman toliko koliko mu i treba duševnog mira.Nije ga preterano uzbudilo okupljanje visoko rangiranih shinobi-a, koji su se vratili sa svojih misija verovatno sličnima onoj kojoj je obavio sa Johan-om.Naravno Regis-ov veliki "rodjak" i možda rodjak neke dalje linije legendarni vampir Alucard.Ivičasti vampir je automatski uneo neku jezivu atmosferu, koja se razvijala sve do maksimuma u kom se desio haos.Sveštenik se pridružio vampir i zajedno sa njim započeo destrukciju i rekonstrukciju situacije.Čim su Regis-ova čula osetila i blag naznak buduće pretnje, on je refleksno uradio znakove rukama, koje je prekinuo shvatajući da mu taj jutsu više nije neophodan.Nije morao stvarati sebi put za beg vatrom, jer ga je stvorio neki mladi i njemu nepoznati naizgled samuraj.Uradio je znakove rukama i stapao se sa toplinom koju je pružila chakra mladog ninje.

#card280

Novi problem.Naravno njemu kao i momku čiju je tehniku iskoristio  nije nimalo pomoglo bežanje u vatru.Mnogo jači i konstantniji napad ih je zadesio.Regis je odmah shvatio da nema izbora da troši energiju na nešto što bi ga svakako savladalo u odredjenom vremenskom roku, te se prepustio.Neverovatni pritisak usisavanja mu je činio problem sve do momenta, u kom se svesno odvojio odvojio od svojih čula.Bol mu nije bila potrebna, šta god se desilo, sumnjao je da će mu život spasiti neki iznenadni refleks, te je odlučio da makar nastrada spokojno...


Poslednji put izmenio Emiel Regis dana Čet Nov 08, 2018 8:41 pm, izmenio ukupno 2 puta
taj Čet Nov 08, 2018 8:28 pm
Akino
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Penzionersko odmaranje Akina prekinula je neka tamo kapija. Slušao je samo šta Alucard ima da kaže a potom se ponovo isključio. Međutim, primetio je opasnost koja mu preti. Ušao je u zemlji ne bi li izbegao kobni napad. Ne shvatajući razlog, neka sila ga je uvukla unutar kapije.
#card314
taj Čet Nov 08, 2018 9:00 pm
Yoshirou
Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Kada je sav u ogrebotinama,na svu srecu bez krvi,Yoshirou se odbranio,video je da ima dve opcije,ili umreti,ili iskusiti pakao,posto je on kroz svoj zivot svasta video pred svojim ocima,trebalo bi i ovo lagano da iskulira,ali energija je bila ogrmna,osecao je konstantno strah,odjednom,kapija se podigla te je pripremala ogroman blast energije,Yoshirou nije imao nameru da se brani,zato sto bi samo da odugovlaci svoju smrt.I ako je zeleo da pokaze svoju novu razvijenu verziju Full countera,ipak je sacekao da ga blast pogodi i posalje u pakao,nakon 2 sekunde osecanja straha,Yoshirou je skupio hrabrosti.Nazalost,blast energije je poslat,te Yoshirou sav razoren se teleportovao nesvesno negde gde se strah uteruje u kosti.Pre oprostaja rekao bih
Cuvajte se!
Dok se nije desila eksplozija.
Bio bi preplavljen emocijama,flesbekova i video je sve ljude pred sobom,osecao je konstantno moc demona kako ide kroz njega,sklopio je oci te se nadao da ce se izvuci iz ovoga.


Yoshirou,raiton master!
Only those who have suffered for a long time can see the light in the shade:
Signature:
Pasivne:
#card671 #card448 #card750
taj Čet Nov 08, 2018 9:52 pm
Shigeru Uzunami
Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Malo po malo su se svi vraćali dok se hram ne ispuni svim šinobijima. Različiti nivoi čakre, različita mišljenja, suprotstavljene strane i snažne čakre su se komešale u Asar'Ka hramu. Obično ovakva situacija označava da se nešto sprema, da će se neko zlo, moguće i drevno zlo probuditi. Znao je samo i osećao da nešto ne valja mada nije mogao znati šta. Udaljen od mase, prekrivenog lica odajući utisak misteriozne osobe je strpljivo čekao da se nešto desi. Bilo mu je dosta rutine, sedi, čekaj, bori se, vrati u hram. A upravo je predosećao neku naglu, veoma naglu promenu, ko zna kakvu, vreme če reći i to veoma brzo, pogotovo kada su sada svi tu na okupu.

Ono što mu je bilo čudno je bio taj vampir iz Uchiha klana, Alucard. Nekakva aura koja ga je okruživala ga je privlačila do te mere da ga nije ispuštao iz vida dok je bio prisutan na tom mestu. Skriven od svakog oka i neobraćajući pažnju ni na koga mu je omogućilo da bude sam sa sobom davajući mu dovoljno vremena da tog vampira dobro zagleda svojim sumnjivo ispitivačkim pogledom koji nije sklanjao, možda povremeno na ostale. Mogao je reći da je po njegovim očima spremao nešto, svoj gard je bio podignut dovoljno visoko da bude na oprezu iako dodje do neke čak i najmanje promene.

Čim je svoj govor završio ubrzo se nešto desilo, nije prošlo dugo vremena, par minuta najviše. Odjednom je drevni jezik progovoren od strane Asarina dok je njegovo telo ubrzo postalo sama prašina a celo mesto preplavi energija drevnog zla. Kao da su se duhovna i fizička dimenzija spojili na jednom mestu te se kapija masivnom prokletom i zlom energijom otvorila šaljući pobesnele zle talase iskonske moći dok je cela prostorija počela da biva sve više pojedena, svako je krenuo da se brani od iskonskog zla ali je ipak to zlo nadvladalo usisavajući ih jednog po jednog.

Njega obloži munjevit omotač stvarajući žutu auru koja ga je od napada štitila sve dok i on sam ne beše povučen do tog prokletog mesta, prepuštajući se videći da je energija i suviše jaka da se neko odupre tako da je i on sa ostalima bivao povučen u tu dimenziju.

#card687


Pasivne:

#card96
#card652 #card671
taj Pet Nov 09, 2018 12:11 am
Mizu
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Nakon što je se srušio ceo hram otvorila je se ogromna kapija, koja je počela da uvlači sve u sebe.Osetio sam jako veliki strah, jer sam bio svestan da sam mnogo puta grešio kroz život. Ni moj oblik munje me nije mogao da me spase od moći ovih kapija. Bio sam svestan da je došao taj dan, dan kada ću odgovarati za sve šta sam u životu radio.


(Ovo je rp post, jer ranije nisam napisao da primam tih 5000 dmg, a da posle ne bude kao nisi i te fore)


Pasivne (jer tako smo u mogućnosti):
#card671
#card270
#card96
#card189
taj Pet Nov 09, 2018 4:17 pm
Rizuro
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Dok sam gledao kako se ostale ninje brane od napada nisam primetio da napad ide na mene. Znao sam da nisam dovoljno jak da se odbranim od njega te sam se pomirio sa svojom sudbinom, pao sam na zemlju dok je napad rušio sve pred sobom. Zadnji pogled mog oka je bio taj da su ostale ninje nestale. Čuo sam kako onaj raspali čiča monah priča o nekom teleportovanju u pakao te sam pred samu smrt rekao svoje zadnje reči.

Srećno vam bilo tamo ljudi... Neka bude bog sa vama...

Dok sam izgovarao te reči non-stop sam kašljao krv te sam posle te rečenice zatvorio oči i umro.


Pasivne:


#card653
#card406
taj Pet Nov 09, 2018 9:27 pm
Miv
Jinchuriki
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Pazljivo posmatrajuci situaciju kao i izuzetno jeziv ritual pun cudnih reci osecam da ovo nece izaci na dobro. Jedan trenutak gledam ritual drugi vec hram se rusi. Gledao sam okolinu i vecina zuta munjevita aura spasise od krhotina hrama. Znakovima rukama stvaram ogledalo koje kopira munjeviti jutsu koji odmah aktiviram.

#card217

#card687

Krhotine hrama mi nisu naudile ali nesreca za nesrecnom. Neka ogromna kapija kao neki portal uvlacilo me je. Mogao sam osetiti kolicinu patnje , bola cak i tame kako dopire do mene. U jednom trenutku kapija me samo usisava.
:Theme:

Gurren Lagan

ROW ROW FIGHT THE POWWA!

Pasivne:
#card226 #card652 #card706 #card301 #card1058 #card691


The one path you chose for yourself, is the truth of your universe.


taj Pet Nov 09, 2018 9:48 pm
Riomarindo
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Hram punih ljudi al zato sto cudih,sve sto se desavalo oko ovoga da se nije ni moglo poverovati ali ono sto se desilo da se culo tih zvukova pogledajuci na ljude i iznenada na neki napad koji je isao na sve gledao sam samo sta je ovo i sta se sve desava mada nisam ocekivao ovako nesto brzo.
#card687
Pretvorio bih se u munju ali ono sto bi ocekivao da ce se ta reakcija zaustaviti mada svi su se odvukli negdekao da nikog nisam video a cak ni tetovaza niti mogla da mi pomogla ali veca sila od ove nisam zapamtio a niti video prekrstio bih ruke u odbranu za svaki slucaj i zatvorio oci i ako sam se osecao nekako cudno i ljude koje nisu ni tu ali i zivi nekako.
taj Sre Feb 06, 2019 10:20 pm
Edo-Morimoto Kin
Hokage
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000


#card576


Konačno, pakao stigao je po njih. Videvši kraj većina se nije ni opirala. Džinovska vrata urlikom nemani usisala su sve. Njega, koga je 5 duša čekalo unazad i još 30 000 hiljada koliko je u selu bilo ona nisu smela dotaći. Ta nekada nulta povezanost sa materijalnošću i emocijom sada ga je držala. Kazna možda za sve koje je ubio, ali lepa.

Kako je chakra oko vrata eksplodirala tako je i oko njega. Svi pipci grimizne tame su prošli direktno kroz njega. Svi pred njim nestaše u crnilo i on se u skoku povuče nazad. Sa bezbedne udaljenosti gledao je par trenutaka kako silina mraka koji ga čeka palaca svojim gadostima po tlu naše zemlje dok se vrata uz prasak poslednji nisu sklopila. Tada se povukao u selo. 


❖ ❖ ❖

Reality Edge je aktivan na Kinovom maču Nuibari.

#card270 #card96 #card535 #card653
Sponsored content
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu