Naruto Ninja Way

2019

Powered by Forumotion.

Naruto Ninja Way

Stvori originalnog lika i postani najjači ninja u Naruto svetu! Izaberi put dobra i postani lider sela - kage ili se odluči za put zla i kreiraj organizaciju kojom ćeš uništiti svet!

ULOGUJ SE
REGISTRUJ SE

Dobrodošli na

Naruto Ninja Way 2019


Hram Asar'ka

taj Pet Sep 28, 2018 9:08 pm
Dante
Admin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

First topic message reminder :

Hram Asar'ka - Page 5 Latest?fit=450,300&zoom=2&strip=all
Hram Asar'ka - Page 5 Ep21-12m27s

Hram Asar'ka - Page 5 Hachib

Hram Asar'ka - Page 5 Templo_de_entrenamiento_naruto_by_lwisf3rxd-d6mscfwDrevni hram najstarije svetske religije sakriven je u srcu maglovitog ostrva i kao takav izopsten je u danasnje vreme iz civilizacije kreirane od strane modernog shinobi sveta. Prve gradjevine datiraju sa kraja 8. veka pre Kaguye i tada se razvija prva obimnija zajednica predvodjena Asarinima (vrhovnim svestenstvom). Nakon velikih politickih previranja u kasnijem periodu samo ostrvo dobija na izuzetnom znacaju i biva svrstano medju bitne cinioce i faktore daljih desavanja na kontinentu. Status ostrva i uglednog hrama pocinje da bledi podelom teritorija i svetovne vlasti sto je kao posledicu donelo  gubitak religijskog monopola. Nastankom novih i blazih duhovnih propovedi veliki broj ljudi se odrice ideje o tvorcu sto zadaje strahovit udarac propagandnoj sili Asarina koji ce privuci i naviku sve skromnijie materijalne podrske velikih mocnika. Hramovi van ostrva su zbog neposecenosti ubrzo bivali zatvarani tako da su oni koji su u veri bili najsnazniji kupili sve sto sto su imali i odlazili na maglovito ostrvo u nameri da se pridruze i posvete zivote odrzanju zajednice. Te duhovne seobe varijarujeceg inteziteta odvijale su se gotovo dve decenije, dok na posletku sve ucestalije promovisani stihovi iz tvorcevog pisma (svete knjige) o sili i unistenju sveta koje se prozdrati nevernike nije odgnalo i poslednje ozbiljno interesovanje. S prestankom vere u mitolosko i magijsko, utihnuo je glas o ostrvu. Vek pre pojave shinobija i njihove ,,cistke'' nad vecim delom istorijske dokumentacije pa i one o Asar'ka religiji, divovski hram ostrva magle postao je prasina u secanjima zemlje i neba nad njom. Najsnazniji duhovni pokret utopio se u ogorcenosti i fanatizmu. 

Hram Asar'ka - Page 5 Monk-first-squad-the-moment-of-truth-28405
________________________________________________________


 Hisagi Sagoto (Profesor na katedri za istoriju i poreklo slobodne škole juga) 
- Život i smrt Ašarina-
(Uvod)


(Živeo od 80. do 20. godine P.K., poslednji ozbiljno publikovao radove na temu Ašarina.Nestao pod nerazjašnjenim okolnostima.)
KNJIGA TVORČEVA
(Odlomci iz POSTANJA I PODELE- prevod):Najpre iz mraka izroni delo istinito, a za njim vaznese se žar pod nebesa. Ne bi živoga da zaplače nit zapamti užas pre svetloga dana. Crnilo se sjati da plane i preplavi al glas zagrmi nit odole nit odzgore i za vazda se svod na pola saseče da se nikad pole ne preklope. Svet spozna tvorčev blagi ton, grumen zemlje se izgiba i vodom silnom napoji, proteže se kako tek rođeni te postade za oko preširok. Goli se kamen u novo ruho obuče i na svako malo se druge boje usadiše. Blagodat se svaka po svetu javi, krv zabrekta u utrobi posvećenog carstva i graška se znoja teškog kroz oblak i planinu strovali. Otac se stvoritelj na kolena dočeka, munja sinu al se ne povrati, izdade ga trošna snaga kleta, na mnogo je darivana bila. Pepeo krasni vetar po svetu sahrani i gde god tače sazdade se rod ljudski, a od srca njegova na dve pole iscepana stasaše mu sinovi časni.Jedan drugom imena zadenuše, a ljubav ih bratska podiže i odhrani do godina zrelih. Mudrost i spoznaja beše im krupna, a snaga ko snop vezan i jak te se čovek strahom otrovan pognu do tla. Prvi pade starac izgubljeni kad u putu srete braću svetu, štapina mu od slabosti skliznu, a on za njom na zemljicu crnu da celiva doklen prosto mu ne biva. Lelek sužnjeg prolama gore, pod klecavim se kolenom i zemlja trese, tužno poju i sunce i zvezde okrenutih ledja na odziv ne postoje. Rosnu travu pije brada bela, srce tuče samo da prepukne i suza mu staro lice skvasi. Kad to vide Jang dušnik mu se u čvor veza, teška seta i aram o vrat mu pade, zanese ga celi korak. Bol mu se po sred duše javi da ga seti i podseti kako je od istoga sve sazdano i kako srcu čovek veran mora biti, pa tako i bogu bi razrezano. Rod je ljudski zanavek svetao  i gori više no ijedna zvezda, ja mu darivam moj štit da pod njim korača u slavnije dane! -Tako bi zapisano i učinjeno. Kad ču svoga brata od iste krvi i mesa kako naopako i pogano zbori, zarad mira većeg Jin mu ne odćuta. Bes ga nagrdi i avet iz njega izbi na glas te  stade razjašnjenje da čini. U čoveku nečast je i zverstvo kamen temeljnik svega što stvori, sila je njegova od tmine sazdana i to je ono sto ga napred gura i održava! Stoga im i ja predajem svoj mač da hrle napred! - Tako bi zapisano i učinjeno. Maktub. Težak pogled stade medju braćom, teži od svetom pod nogama, hoce srce iz grudi da iskoči al se neda reč u usta uvući. Oba brane ono što je njino, ne može se vatra razbuktala ni lednom vodom u mir dovesti. Razgalami se ptica crna kukavica, brat brata u krv učini, raseliše milosnici, svaki na svoju stran planine da dočekuje sumrak i zoru.


Život i smrt Ašarina:-Religija dualne prirode univerzuma datira izmedju X i Xl veka Pr.K. i govori o svepštoj podeli na dobro i lose ali ne iz klasičnog ugla posmatranja gde se radi o apsolutnim krajnostima, već pokušava da uskladi pojedinosti bilo kog čoveka i stvori simbiozu izmedju svih delova njegove licnosti formirajuci tako celinu koja spoznaje duhovni mir i blagostanje. Ovo učenje poznato je pod nazivom Ašar Ka', a njegov sledbenik je Ašarin. Prvi primerci i prepisi ,,originala" -Tvorčevo pismo-( knjiga od tacno 100 prica kako je neki zovu) nadjeni su duboko u pustinjskim oblastima na krajnjem zapadu iako se prema izvorima veruje da je istorijsko žarište Ašarina u planinama severa i nekolicini ostrvaca na jugu koja su danas pretezno nenaseljena (sa izuzetkom cuenog hrama sa ostrva magle). Postoji osnov da se opravdano veruje da je duh i reč Tvorčeva nekada prekrivala čitav kontinent, hramovi (halakini) i mali molitveni domovi bili su česta pojava u arhitekturi kako to danas raštrkane ruševine verno svedoče.

- ,,Život tvoj nije u krvi tvoga oca niti njegov u krvi njegovog, od istog smo svi sačinjeni."- U poznatoj priči mudrog Yamata iz dela- ,,O zaslugama''- jasno se govori o jednakosti i otvorenosti načela Ašar Ka', svako je već deo svega, samo mu se na izbor ostavlja odluka o trenutku kada će početi da osluškuje reči pisane u pričama i tako pročistiti duh i telo. Svako čije srce, um i duša stvore ,, na lakat ravnu sobu" tj. u grubom razjašnjenu -spoznaju balans -može prenositi mudrost ašarina drugima, a takvi su se najčešće osamljivali u u halakinima i dočekivali vernike. Jedan od najozbiljnijih problema ašarina jeste zahtevna filozofska materija koja se veoma silovito odupire gotovo svakom pokušaju da joj se priži otelotvorenje u praktičnom obliku. Upravo zbog težine tereta koji nosi neprekidni hod po žici izmedju uslovnog ,,dobra" i ,,zla" i njihove večne rekombinacije, ašarini su izgubili na važnosti i mnogi su se okrenuli novonastalim religijama koje su propagirale mnogo vece slobode sa manjim konsekvencama. Svega vek nakon zatisja propovedi Ašarina i poslednjih migracija u njihov najpoznatiji hram na ostrvu magle. moglo se čuti naglas izgovoreno Ašar Ka' , a nakon toga se se i poslednjim sledbenicima gubi trag. Sačuvani su prepisi Tvorčevog pisma kao i mnogobrojni istorijski, kulturni i drugi podsetnici na njihovo nepuno milenijumsko razviće ali se nažalost niko ne vraća lepotama Ašar Ka' i njihovo nasledje tumaci se kao oskudno usled nedostatka podataka. Moja je namera da svakome približim i predstavim prednosti, mane, tumačenja i istorijsku pratnju religije koja je do juče moćno stajala, a sada leži u pesku kao njeni kipovi.

taj Ned Okt 28, 2018 9:42 pm
Zoro
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Radio sam zgibove i uradio sam 20 i primetio da Shinrai nesto radi. Nisam ga nista cuo jer sam imao jako efikasne cepice za uši. Nabavip sam ih iz vrlo posebnih razloga. Moje komisije su jako i vrlo glasno hrkali. Cak jace i od mene. Nastavio sam da radim zgibove bez gledanja sta oni rade.


Uvek spreman za borbu:

Hram Asar'ka - Page 5 C41528912c9f02b99fd491329fbbc2417f40c746_hq

Pasivne:
#card227
#card267
taj Ned Okt 28, 2018 11:20 pm
Shinrai
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

(bio sam pomalo iznerviran te sam prisao do prozora i otvorio isti te pokupio sneg napravio grudvu i gadjao zoro-a pravo u glavu nadajuci se da ce se iznervirati i krenuti da me juri kroz hram jer nemam sta drugo da radim)

Evo ti na!
oladi malo ha-ha-ha!!!

(izgovorivsi to kroz smeh hodao sam polako prema hodniku spreman za beg od zoro-a nadajuci da me on nece juriti gledao sam sa coska njegovu reakciju i smejao se)


Pasivne:
#card671
#card451
NA SEBI NOSIM
Hram Asar'ka - Page 5 Unknown
taj Ned Okt 28, 2018 11:53 pm
Zoro
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Video sam da gruva ide ka meni. Nissm se mnogo trudio da je izbegnem. Samo sam se zajujo na sipci i grudva je prosla pored moje glave. Ako zelis da se grudvas idi napoje. Ja ti se mozda prridruzim kad zavrsim vezbu. Pa ces videti svog boga. ostalo mi je kokos 100 zgibove do 10 000. Nisam hteo da jurim Shinrai po hramu. Al cu ga naterati snegom kad budemo napolju.


Uvek spreman za borbu:

Hram Asar'ka - Page 5 C41528912c9f02b99fd491329fbbc2417f40c746_hq

Pasivne:
#card227
#card267
taj Čet Nov 01, 2018 11:19 pm
Shinrai
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

(bilo mi je veoma dosadno hteo sam da se malo nasalim sa zoro-om te sam se ceo naelektrisao te od jednom velikom brzinom njemu s ledja povukao sipku i odneo zoro-a zajedno s sipkom uz pomoc velike brzine napolju te ga ispustio u sneg)

#card688


Ha-ha-ha
eto ti ga na!!!

(nasmejao sam se jer je zoro bio ceo pokriven snegom a takodje je u tom trenutku drzao sipku zategnutu obema rukama kao da nije stigao da je pusti za to vreme krenuo sam da se smejem kao lud i cekao njegovu reakciju)

(sneg je jer nisam post 1 ili 2 dana a bila je zima pa rpamo od tad tkd ima snega posle tog rp-a sa grudvadjem nece biti snega)


Pasivne:
#card671
#card451
NA SEBI NOSIM
Hram Asar'ka - Page 5 Unknown
taj Ned Nov 04, 2018 5:36 pm
Johan Liebert
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Posle napornog putovanja, družina je konačno stigla u takoreći glavni štab. Johanova rana se polako zalečila ali on se nije još odmorio od burnih događaja u podvodnoj civilizaciji. Hram ga nije dočekao u onakvom stanju kakvom ga je i ostavio. Znaci borbe su jasno vidljivi, kao i manjak članova koje je poveo. Kasnije će da se bahće sa tim stvarima, primarni objektiv ove misije je isporučiti kristal svešteniku Hisagiju. Naredio je Rogue, Akinu i Kolji da ostanu ispred dok on i Emiel ne obave transakciju.

Johan i Emiel su sada po prvi put ušli unutar hrama. Arhitektura je, kao i očekivano, nesvakidašnja. Čudne šare i stilovi crtanja koji su mnogo drugačiji nego kod onih u Konohi. Sveštenik je izašao ispred njih dvojice i dočekao ih je kao svoje. Nadao se da su se vratili sa onim po šta su i poslati. Tako i jeste. Johan je ponosno izvadio skrol u kome se nalazio kristal. Plava svetlost isijavala je iz svitka i izbio je iz njega.

#card848

Sveštenik umalo nije skakao od sreće. Preuzeo ga je ishitreno iz Johanovih ruka i postavio ga je na mesto predviđeno samo za njega. Srdačno im se zahvalio i pozdravio. Johan je izašao iz hrama i pre svega je zapalio jednu cigaretu sedeći na stepenicama koje vode ka ulazu u hram. Razmišljao je šta će i kako će dalje.


You mistake the stars reflected in a pond for the night sky:

#card226 #card653
#card363 #card682
taj Ned Nov 04, 2018 5:45 pm
Akino
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Dosao je ubrzano sa svojim timom do hrama asark nesto tako.Nije zapamtio ime.Kristal je bio kod Johana i Emiela.Jako cudna situacija no on je tu blejao u odmarao se.Cekajuci pravu priliku da nabode neprijatelja koji bi mogao izletiti svake sekunde.Vremenom dok ih je cekao smorio se i razmisljao o oblacima.
taj Ned Nov 04, 2018 5:47 pm
Emiel Regis
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Nakon što su se vratili u hram, srećom u jednom doduše oslabljenom komadu.Johan je uspeo da se izbori sa bolovima, a ostali članovi nisu ispoljavali ikakve boljke.Kad su ušli u hram primetila se promena atmosfere.Za razliku od njihove ekipe koja je dobila novog člana, čuvari su ih izgubili nekoliko.Regis je samo skrenuo pogled i zajedno sa Johan-om ostavio kristal svešteniku.Nakon što je misija ispunjena imali su konačno malo slobodnog vremena.Najveći problem je bio, što sad nisu imali jasno odredjenu destinaciju kao ranije.Regis se osećao kako će pravi problemi tek da se pojave...


taj Ned Nov 04, 2018 7:26 pm
Shinrai
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

(videvsi da su se emiel akino i nepoznati cickica vratili nisam zeleo da me vide kako se zezam sa zoro-om brzo sam krenuo da trcim ka rovovima prosao pored njih podigao ruku nasmesio se i rekao im par reci)

Momci idem u rovove!
vidimo se!

(rekavsi to sa osmehom na licu uputio sam se ka rovovima kako bi isprasio par guzova protivnicima posto je vecinu radio onaj tip samurai...)


Pasivne:
#card671
#card451
NA SEBI NOSIM
Hram Asar'ka - Page 5 Unknown
taj Uto Nov 06, 2018 6:24 pm
Shukuro Kaguya
Inemuris Lider
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Iskocio je iz vode na ostrvo gde se hram nalazio, po secanju ga je jos desetak kilometara razdvajalo od krajnjeg odredista. Krenuo je da pesaci nesto brzim korakom nego inace, umor ga je vec savladavao, te bi bilo dobro da pre noci stigne tamo. U hodu je zapalio cigaretu, zelja za nikotinom bila je jaka, posebno zato sto je putovao kroz vodu, a pusenje u vodi nije bilo bas izvodljivo.

Kada je bio na otprilike dva kilometra svoje kretanje je ubrzao ninjutsuom, vec je gubio osecaj u desnoj ruci, kolaps se obicno desavao vrlo malo posle toga, odradio je znakove rukama i stvorio se direktno na stepenistu ispred, par shinobija bilo je ispred, iz Konohe pretpostavio je, a oni su se valjda pravili moralisti tako da je pretpostavio da je sigurno samo proci pored njih, usetao je, urucio starcu koji ih je docekao prvi put kristal, i posle kracih reci hvale, i molitve koja se cinila kao da se proteze na citavu vecnost, izasao.

#card860

Vratio se na stepeniste i seo na najistocniji deo, njegov odred jos nije bio tu, a on, kao i grupa shinobija za koju je saznao da je donela drugi kristal, jesu. Nije dao paranoji da ovlada ali strah koji se prozimao kroz njegovo telo od samog starta nije mu davao mira, nije mu dozvoljavao da uradi nesto sebicno poput toga da ode i zaceli se. Camio je tu poput vuka samotnjaka paleci jednu za drugom i cekao, odlucan da ce, ako se uskoro ne pojave, krenuti ka njima, koliko god ga to kostalo.
taj Uto Nov 06, 2018 7:32 pm
Rei
Raikage
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Putovanje i lutanje kroz stene završavalo se na ovom ostrvu. Kročivši na tvrd pesak, učini joj se da pred sobom vidi nekog. Išla je prva, u pravcu hrama, osmatrajući sve oko sebe. Iako su prolazili ovim putem, izgledalo je kao da ga prvi put vidi, kao da je izmenjen. Osoba koja joj se učini nestade, nagoveštavajući pomućen um. U hodu je vadila čuturu s vodom, uzimajući jedva nekoliko gutljaja, a onda prosledila ostalima. Prolećno sunce ogrejalo je njeno čelo neobično jako za ovo doba. Žmireći, pratila je utabanu stazu, pazeći da ne nagazi na kakvu zamku. Pešačenje je bilo dugo i naporno. Svaki put kada bi osetila da usporavaju uplašila bi se da neće uspeti da stignu do kraja i ispune svoj zadatak.

Kada behu vrlo blizu hrama, vetar poče duvati silno, noseći prašinu i grančice u pravcu ulaza u hram. Blistavo sunce zašlo je malo iza oblaka, kao da se uplašilo od prevelike energije na jednom mestu. Rei je slutila na nešto loše, ali zadrži tu misao za sebe, ne želeći da obeshrabri ostatak tima. Već je iz daljine videla poznato lice, ali u drugačijim bojama. Sav krvav i pogrbljen, sedeo je sam na dnu stepeništa. Poželi da potrči ka njemu, napravi širi korak, a onda zastade. Nastavila je normalan hod, shvativši da ne želi privlačiti pažnju. U rovovima je primetila nekakvog dečaka perifernim vidom, a onda vratila fokus na ono ispred sebe. Prišla mu je bez reči i nasmešila se, zagrlivši ga. Bilo joj je drago što je živ, a posebno što je došao pre njih. Ispuštajući ga iz zagrljaja, pomerila se malo u stranu a onda progovorila.

,,Ispričaćeš nam o svojoj avanturi kasnije. Moramo požuriti. Ovi dečaci su nam pomogli da ponesemo kristal do ovde."

Dok se ostatak tima pozdravljao s Shukurom, ona je već bila pri kraju stepeništa, na samom vrhu. Prolazeći pored nepoznatog momka, zadržala je dug pogled na njemu i njegovim očima. Delovao je tužno i zamišljeno, kao da nije ovde. Kada zakorači u hram, ubrza korak i stiže do sveštenika. Ubrzo su i ostali stigli, predajući mu kristal. Još nekoliko ljudi nepoznatih lica bilo je u hramu. Osećala je njihove poglede na sebi i zato požurila da izađe. Dim cigarete širio se pred samim vratima, privlačeći je da izvadi svoju kutiju i zapali jednu. Prvo oštro odbi u sebi, a onda se ipak preda svom osećaju i želji. Stala je sa strane, izvukavši jednu cigaretu i upalila je. Bacala je povremeno pogled na nepoznatog momka, a onda produži dole ka Shukuru.

,,Hej. Evo i nas. Završili smo naš deo. Kao što vidiš, imamo pridošlice. Ilumijevi prijatelji. Ti odluči da li ćemo se rastati s njima na ovom mestu."

Sela je pored njega, uvukavši dug dim. Izvadila je čistu maramicu iz svog džepa, pruživši je Shukuru. Prvo htede da mu sama obriše krv s lica, ali onda se seti da on nije osoba koja bi to dopustila, čak i da stoji pred samu smrt.

,,Vidim da nije slavno prošlo. Sa kim si bio?"

Naslonivši se laktovima na kolena, čekala je njegov odgovor.


Always and forever


Poslednji put izmenio Rei dana Uto Nov 06, 2018 9:03 pm, izmenio ukupno 2 puta
taj Uto Nov 06, 2018 7:51 pm
Kogami Shinya
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000Posto su Yoshirou i Mizu pristali,na Illumijev predlog,svi zajedno su krenuli ka hramu...Put je bio dug i naporan,nije mu vise bilo nidocega,sem do odmora,nije bio tip koji voli putovanja.Kada su se vec priblizili hramu,mogao je da oseti dosta,poznatih osoba,zbog seala koji je postavio unutar hrama,na trenutak se samo nasmesio jer je osetio da je tu Shukuro ziv,kao i Johan,te je znao da ce susret sa njim biti veoma interesantan.Posto su stigli do hrama,na prvi pogled na stepenicama je mogao vidi Shukura svog krvavog i izlomljenog,izgleda da se bar zabavljao za razliku od Illumia i ostalih clanova odreda.Pustio je prvo Rei da se pozdravi sa njim,a zatim mu je i sam Illumi licno prisao.

Paa,ucitelju ne izgledas bas najbolje,izgleda da si se fino zabavljao.

Nisu imali dugo vremena za gubljenje zbog kristala koji je bio sve jaci i jaci,penjali su se uz stepenice,znajuci da se Johan nalazi gore,zeljno je iscekivao da ga vidi,pred sam ulaz u hram samo je bacio pogled na njega i prosao pored njega.Usli su unutra predali kristal,prepustio je Rei rec,te kad su to obavili,izasli su napolje,a zatim se obratio ostalima.

Ostacu malo ovde sa ovom osobom,zovite me ako bude nesto trebalo...

A potom je seo pored Johana,izvadio par igla,pa ih bacakao u vis i hvatao,iz razloga jer nije mogao da miruje na jednom mestu,a da nista ne radi

Pa,Johane ponovo se susrecemo,koliko mogu da vidim i ti si sa svojim odredom isao po jedan kristal,takodje ste i stigli pre nas,morao bih da ti cestitam na tome..

Hram Asar'ka - Page 5 1cb51c98a4c9e686960e6eba8d2a1258


“When a man faces fear, his soul is tested. What he was born to seek… what he was born to achieve… his true nature will become clear.”:

#card226 #card652
#card363 #card189


Poslednji put izmenio Illumi dana Uto Nov 06, 2018 8:59 pm, izmenio ukupno 2 puta
taj Uto Nov 06, 2018 8:37 pm
Morimoto Kin
Hokage
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000Hram je video i boljih dana. Svi prisutni takodje. To mu je bila prva misao koja mu je podizala obrve usmeravajuci mu pogled po šteti i uništenju. Ovo je kako je uvideo eskaliralo brzo ali veći deo posla bi trebalo da je gotov. Velike stepenice karakteristične za sve hramove sem pagoda (mada je bilo slučajeva da i pagode imaju sijaset prilaznih stepenica) su bili prilično očuvane nakon svega. Tapkao je jednu po jednu, nekim umerenim svakodnevnim prosečnim hodom. Tanak, igličast mač za pojasem klatio se. Devet ninji sa kojima je došao je uzelo piš pauzu na dnu stepeništa gde im je i naloženo da ostanu. Odelo od opiljka titanijuma i aluminijuma, ucrnjeno kristalima obsidiana je lepo prijanjalo uz kožu.

Hram Asar'ka - Page 5 URyODVv


❖ ❖ ❖

Reality Edge je aktivan na Kinovom maču Nuibari.

#card270 #card96 #card535 #card653
taj Uto Nov 06, 2018 9:13 pm
Ren Uzumaki
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000


Nedelju i malo jače trebalo im je da stignu do hrama. Putovanje im nije predstavljalo problem, jedino neispavanost. Umor ga je sustizao, ali trudio se da to sakrije što mu je i išlo za rukom. Kako je išao poslednji, da ova dvojica ne bi pokušala da pobegnu ili nešto slično, tako je i poslednji stigao pred stepenice.

"Nešto si nervozan?"

Našalio se sa Shukurom ispod koga je bio popriličan broj pikavaca. Dok je ostatak njegovog odreda ušao da preda kristal on, naslonjen na dekorativne stub, ostao je ispred. Zagledan u nebo počeo je opet da priča.

"Sreli smo ih u onoj šumi, gde smo i nas dvojica počeli. Sigurno se sećaš. Ko bi mogao da zaboravi događaj upoznavanja sa majmunolikim dečkom."

Da je pušio,  verovatno bi u ovoj situaciji pripalio jednu, mada kako to nije bio slučaj samo je stavio ruke u džepove i nastavio da kulira tu na stepenicama.Običan potpis:

A pecina neka
#card633
#card301 #card227 #card571 #card689Poslednji izmenio Ren Uzumaki dana Uto Nov 06, 2018 9:16 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
taj Uto Nov 06, 2018 9:15 pm
Shinrai
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

(dotrcao sam velikom brzinom iz rovova u hram bio sam sav isprebijan i krvav izgledao sam nesposobno i slabasno seo sam na pod  te poceo da cupkam travu i jedem je od dosade osecao sam veliki bol u kicmi a pored toga mi je ruka bila krvava izvadio sam jedan zavoj od dva metra te ga krenuo obmotavati oko ruke kada sam ga obmotao gledao sam ka oblacima i rekao tiho)

Uffhh sta mi je ovo trebalo...
nego to mi je kad se glupiram...

(rekavsi te reci samo sam sedeo na podu nadajuci se da ce mi rane proci i da cu se odmoriti sto brze)


Pasivne:
#card671
#card451
NA SEBI NOSIM
Hram Asar'ka - Page 5 Unknown
taj Uto Nov 06, 2018 9:31 pm
Johan Liebert
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Medical ninje su u veoma brzom roku zacelili Johanovu ranu na nozi i uklonili mu bolove. U međuvremenu, popričao je sa Zoroom i saznao je šta se sve izdešavalo dok je Liebert tražio kristal. Uopšte nije srećan sa potezom koja su ta dva mala balavca napravili. Ali smirio se na pomisao da je to samo ta faza gde žude za pažnjom i da će se ubrzo vratiti selu. Možda su sada zajedno sa Illumijem u tom bludničkom pokretu, ko zna.

Johan se vrati na svoju stepenicu na kojoj je malo pre sedeo, i spazi novog gospodina blizu njega. U veoma, takoreći, filmskom izdanju. Natopljen krvlju i vidno napaćen. Mladi ninja nije puno pažnje poklanjao ovom čoveku. Pomisli da je to samo neki meštanin koji se vratio iz lova kako bi se zahvalio bogovima na uspešnom hvatanju divljači. Sedeći na stepenici, zapalio je još jednu cigaretu čisto iz dosade. Mada mogao bi malo da smanji jer mu polako nestaje, a u krugu od 100 km nema ikakve prodavnice gde može kupiti nikotinske štapiće.

Njegovu pažnju je posebno privukla plavokosa žena koja je prošla pored njega upućujući mu veoma oštar pogled. Siguran je da ju je negde upoznao pre, možda samo i ugledao. Kako je ona prošla pored njega, tako se Johan okrenuo za njom . Prolazio je kroz kojekakve fascikle u svom mozgu ali nikako mu nije palo na pamet ko je to.

Njegovo udubljeno razmišljanje prekinula je veoma iznenađujuća persona u ovom trenutku. Veoma je čudno to što je on sada ovde, a sigurno nije sam.

Ustao je, shvatio je Johan o čemu se radi. I ko je žena koju je malopre ugledao. Baci cigaretu te je gasi obraćajući se Illumiju.

Hvala Illumi na lepim rečima, ali koliko se sećam kada si na našem prošlom susretu mitingovao, napomenuo si to da kada se sretnemo sledeći put nećemo biti na istoj strani.

Morao je da zna na čemu je. Da li je Illumi seo pored njega kako bi ga izbo iglama, ili stvarno da popričaju malo. Na osnovu njihovog poslednjeg susreta, najverovatnije je ovo prvo.

Zvuk udaranja čizmi o stepenice se sve više približavao i postajao je sve intenzivniji. Johan je osetio ko dolazi i šta to znači. Malo se odaljio od Illumija držeči privatni prostor.You mistake the stars reflected in a pond for the night sky:

#card226 #card653
#card363 #card682
taj Uto Nov 06, 2018 10:01 pm
Kogami Shinya
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Po Johanovim recima,definitvno je mogao shvatiti da je ozbiljno shvatio,ono sto mu je Illumi rekao zadnji put kada su susreli,drzao je gard i bio je spreman da odreaguje,ako bi ga kojim slucajem napao,no to mu uopste nije bilo u planu,hteo je samo da poprica koju sa njim,jer generalno nije imao nista protiv njega i da iskoristi svaku priliku da poprica sa njim.No mogao je odjednom kod Johana da oseti strahopostovanje,takodje je Illumi cuo da se neko penje uz stepenice,po Johanovom ponasnanju,mogao je da zakljuci ko je u pitanju.Nije se plasio susreta sa doticnom osobom,ali nije hteo da se sumnja u Johana,ako ga zateknu zajedno sa Illumijem,te je samo ustao i obratio mu se.

Ovo izgleda da nije ni mesto ni vreme da popricam sa tobom,sto se tice mojih reci,nemam nista licno protiv tebe,ali ako mi narednje bude da te likvidiram,necu imati milosti.

Te je iskoracao par koraka niz stepenice,pa mu se opet obratio.

Vidimo se Johane.
Hram Asar'ka - Page 5 94f3d71fba190315447cbde6416fac53
Podigao je ruku te je krenuo da silazi niz stepenice..Sisao je skoro skroz dole,te se predruzio njegovom odredu..


“When a man faces fear, his soul is tested. What he was born to seek… what he was born to achieve… his true nature will become clear.”:

#card226 #card652
#card363 #card189
taj Uto Nov 06, 2018 10:20 pm
Mizu
Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Nakon dugog putovanja konačno smo došli u hram. Od silnog hodanja su mi izašli žuljevi po nogama, pa sam seo na jedan od najnižijih stepenika. Postajao sam nervozan jer sam se vratio u hram iz kojeg sam pobegao, i usput se žešće potukao sa Zorom i Shinraiem. Hteo sam da zapalim cigaru, jer sam bio strašno nervozan, ali ipak nisam, jer sam želeo da se predstavim kao ne ozbiljan lik mojim novim saborcima iz organizacije. Nabio sam kapuljaču, i tiho počeo da pričam sa Yoshiroum.
E moj Yoshirou, u šta smo se mi uvalili. Još su tu svi koji ne treba da budu, Kage, Johan i Emiel. Još samo fali Alucard i to je to. A što je najgore sad će Zoro i Shinrai za sve da pevaju. Budi spreman za borbu, a boga mi i za bežanje.
Pričao sam sa Yoshiroum dok su drugi članovi Inemurija nešto pričali. Tamo je bio i još neki član koji mi nije bio poznat.


Pasivne (jer tako smo u mogućnosti):
#card671
#card270
#card96
taj Uto Nov 06, 2018 11:37 pm
Shinrai
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

(Dok sam sedeo na podu video sam mizu-a i yoshiro-ua malo dalje te sam ustao hitro pogledao levo desno oko sebe znajuci da ce biti nevolje cim su te dve pobegulje bile tu te poceo da se derem)

Ee ljudi!!!
Eno ono dvoje sto su pobegli iz hrama
Mizu yoshiro-u sta vas je dovelo da se vratite vidim pobegli ste sa fronta!!!

(Rekavsi te reci nadao sam se da ce mizi biti kaznjen za svoja ozbiljna nedela a yoshirou biti strpan u zatvor takodje zbog bega sa fronta i ujedno zbog njegovih podjednakih nedela)


Pasivne:
#card671
#card451
NA SEBI NOSIM
Hram Asar'ka - Page 5 Unknown
taj Sre Nov 07, 2018 12:26 am
Alucard
Lider
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000
#card478


(Izasao je zajedno zajedno sa glavnim asarinom iz njegovih odaja, stigao je nesto ranije i sakrivsi se od pogleda prisutnih resio je da obavi poslednji otvoren razgovor sa Hisageiem i tako u potpunosti osigura svoje namere. Svestenik je hodao kraj njega kroz dvoriste hrama prema kapiji, a potom i prema stepenistu ispred iste gde su se sjatili shinobiji svih aktuelnih svetskih boja. Jos jednom je odmerio starca i uz kez istupio je pred sve prisutne glasno ih pozdravivsi uz pohvale za njihov dobro odradjen posao. Presao je svojim sharinganom preko mase i zadovljno naslutio da je sve na svom mestu i da su svi kristali na u posedu prisutnih.)


Gospodo zadovoljsvo je bilo posmatrati vas na delu, jedna religija duguje vam svoj opstanak!


Hram Asar'ka - Page 5 Tumblr_nqpi4zF9Gm1tvso1qo9_400


(Osecao je Morimotovu chakru da dolazi dok je izgovarao sta je imao. Okrenuo se na kratko ka Hisagiu i klimnuo glavom zadzavajuci ushiceni izraz na licu. Svi ti ljudi su stajali tu na gomili apsolutno nesvesni ni zasto su ni sta su to radili proteklu godinu. Jedna je nista spram dugog niza koji je on proveo u iscekivanju i zato sada neka igri pocnu, nek se dan obuce u crnilo, a sa njim i nebesa nek se pod silom stisnu. Pocinje da grmi iznad one nevidljive granice i vazduh otezava iz trena u tren. Poslednja pogana noc na zemlji svice i on je docekuje sa osmehom.)


Hram Asar'ka - Page 5 Hellsing_pentagram_by_zarleight-d82a50g
~The Bird of Hermes is my name, eating wings to make me tame.~ 

"❞❝❞✞ ✞ ✞❝❞❝":


#card652#card227
#card122#card267

taj Sre Nov 07, 2018 12:48 pm
Shukuro Kaguya
Inemuris Lider
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Mutnim pogledom, video je kako se grupa ljudi priblizava sa istoka, iako ga vid u trenutku nije najbolje sluzio, prebrojao je pet glava, sto ga je isprva malo zabrinulo, ubacujuci mu u mozak ideju da je neko presreo ostale clanove i skoncao ih. Na njegovu srecu brzo su se kretali, pa te brige nisu dugo potrajale, ubrzo je mogao raspoznati lica, Rei, Illumi, Ren, i dvojica nesvrstanih. Rei je bila prva koja mu je prisla, sa sirokim osmehom na licu koji je i on delio, radostan sto je cela ekipa na okupu, cak i sa viskom, zakljucio je da joj je verovatno prijala misija, a iskreno i njemu bi, samo da je malo krace trajala. Kada ga je zagrlila bio je uhvacen na prepad, nije ocekivao izliv neznosti, makoliko mali od nje, pokusao je uzvratiti ali desna ruka mu je izgleda vec potpuno otkazala, te ju je samo obgrlio levom, pustivsi je da nastavi svoja posla nedugo posle toga.

Illumi nakon nje, naravno, potpuno je omasio metu svojom opaskom, mada ga nije to cudilo, decak bese preslikan Shukuro od pre sedam-osam godina, a poznajuci sebe iz tog perioda, sumnjao je da bi sam ista drugo prokomentarisao u toj situaciji. Susta suprotnost tome, Ren, bio je poslednji, i za razliku od Illumija pogodio je pravo u centar, koliko god zeleo da cuti i tako sacuva malo snage sto mu je ostalo, morao je makar nekome odgovoriti verbalno.

"Znas dobro sto."


Kratko i jasno, a opet, cim je progovorio, kasljucnuo je, osetivsi slankast ukus u ustima. Progutao je a potom klimnuo glavom i propustio vazduh kroz nozdrve, nedovoljno jak da se istinski nasmeje na Renovu salu nakon pozdrava. Okrenuo se kako bi osmotrio situaciju iza sebe, a pogled mu je kasnio za nekoliko milisekundi, nedovoljno strasno da se istinski zabrine, dovoljno da mu ide na zivce. Ugledao je Rei za koju je pretpostavio da je odnela kristal po koji su dosli, vec je stigla da se popne i vrati skoro do dna stepenista, ocigledno mu ni osecaj za vreme nije funkcionisao kako treba, sa obzirom na to da se mogao zakleti da je samo nekoliko sekundi proslo otkako je otisla. Nastavila je da razgovara sa njim, a on je, kao vodja, bio u obavezi da saslusa, koliko god bi se najradije tada odsekao od svih, samo na nekoliko minuta.

"Vodila si odred, zasto bih ja odlucivao o tako necemu?"


Kratka recenica promuklim i drhtavim glasom kao odgovor na njenu, prozimana teskim kasljem koji je Shukuro hteo okriviti na pusenje, ipak znao je da u tome nije stvar. Okrenuo se ka njoj kako se smestila i krenuo desnom da uzme maramicu, bila je dobra ideja uljuditi se malo, nije znao tacno kako izgleda, ali prijatan prizor nije bio zasigurno. Ipak, desna i dalje nije micala sa mesta, obesena kraj njegovog tela, pa ju je uzeo levom gde je medju kaziprstom i srednjim drzao cigaru, nespretno se brisuci rukom koja se tresla, polovicno zbog zdravstvenog stanja, polovicno zato sto je morao paziti da mu duvan ne isklizne medju prstima. Dok se brisao, uprkos svojim nedacama imao je tako tupav osmeh na licu, iz proste cinjenice da se neko na taj nacin brinuo o njemu, davno nije imao pravi odred, a od svih gluposti koje je pravio Ren, za kog je verovao da i dalje brine, prestao je to da iskazuje po Shukurovom insistiranju. Shukuro, istina, uglavnom ne bi ni prihvatio tu maramicu, verovatno se nasalivsi na njen racun u procesu odbijanja, ali tako slomljen, prijalo mu je ocistiti lice.

"Krenuo sam sam."


Zapoceo je recenicu, a potom se opet ostro iskasljao prekinuvsi sam sebe, imao je osecaj kao da mu unutar pluca i grla vatra gori.

"Pridruzio mi se Alucard."


Zavrsio je jedva, pracen najgorom serijom iskasljavanja do tada, ne samo po intenzitetu, nego i po cinjenici da je iskasljao solidnu kolicinu krvi ispred stepenika na kom je sedeo, malo mu ostade na ivici usne, te krenu da se sliva ka bradi. Njegovo stanje, sad bolno ocigledno svima koji su stajali oko njega, i na svu srecu krili ga od pogleda mase, nije mu dozvoljavalo da se vise pravi da je u redu, za kraj dodade samo jos jednu stvar pre nego sto bi ucutao.

"Ocekujem detaljan raport."


Jos malo kaslja nakon toga ali ne onoliko strasno kao prosli put, primirio se, oslonivsi svu svoju tezinu na laktove koje je naslonio na stepenik iza onog na kom je sedeo, i slusao, cekajuci da neko krene da prica, da je morao da se kladi ko ce prvi, njegov novac bio bi na Rei.
taj Sre Nov 07, 2018 1:56 pm
Yoshirou
Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Dok je Yoshirou malo bih iza njih,konacno je stigaou taj dosadan hram,zbog koga je i napustio Konohu.Nije zeleo da pomaze nekom starcu,zeleo je imati slobodu,video je dosta promene raspolozenja kod Ilumia,pustioo ga je,za sad,i ako je zeleo da popricaju i popiju neki alkohol kao pre,ipak je cekao da vidi tu Inemuri bazu,cuo je neke reci od Mizua,hladnokrvno je brzo pomerio pogled ka njemu te rekao
Pisnes li jos jednom,ubicu te Mizu,iz ociglednih razloga
Zeleo je da mu utera strah da bi se naucio da je u nesto vise od Konohe.Dok bi za to vreme duvao lagani vetric,Yoshirouov najbolji prijatelj Ilumi je zeleo da poprica sa Johanom,devojcica je otisla ka verovatno vodji organizacije,dok je Mizu ostao sa Yoshiroum,zeleo je da pita ko su i sta su,ali bi ga verovatno nazvali ruznim imenima posto je nov,a nije imao zelju da se bori.Kao i uvek,tu je bio dosadan Shinraij koji je Yoshirou hteo da mu glavu otkine,iskulirao je te nastavio svoj zivot da tece.Samo je stajao te cekao narediti ostalim klonovima da predaju kristal,nije bio siguran koliko ih je ostalo,mada ga je bas bilo briga,koliko bi se on setio,bilo bi to jos 2 ili 3 klona.Odlucio je da sedne na prvu stepenicu koja je bila tu,te da se odmori i nastavi ovo putovanje koje je tek zapocelo...
Klonovi bi predali kristal u vrecu te nestali u vidu malog dima.


Yoshirou,raiton master!
Only those who have suffered for a long time can see the light in the shade:
Signature:
Pasivne:
#card671 #card448 #card750
taj Sre Nov 07, 2018 2:59 pm
Mizu
Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Kad sami čuo Yoshiroua kako mi preti tačno mi je došlo da ga ubijem na mestu, ali nisam hteo jer mi je ipak drugar i saborac. Cupkao sam nogom u mestu, jer je se pojavio onaj Shinrai, i počeo da se dere. Sedeći sam se odmakao oko metar, da ne izgleda kao da smo zajedno. Okrenuo sam glavu na drugu stranu, da izgleda kao da se ne poznajemo. Gledao sam u planine koje su okruživale hram, sva ta prirodna lepota je bila zapanjujuća. Rukom sam prošao kroz kosu, i počeo po malo da nameštaj kosu kroz kapuljaču. Onaj član Inemurija kojeg nisam poznavao je izgledao kao da je glavni, jer je na njih gledao kao na podređene, dok su ga ovi istinski poštovali.


Pasivne (jer tako smo u mogućnosti):
#card671
#card270
#card96
taj Sre Nov 07, 2018 5:03 pm
The Storyteller
Academy Student
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000(Razgovor sa demonom koji je vodio pre nego sto su se pojavili na kapiji ga je ostavio zbunjenim i daleko da je bio od pijatnoh ali cak je i rec zla vredela kada se postavi u situaciju kao sto je ova. U neverici je sacekao da Alucard ucini svoje i posto mu dade signal da je sve u redu drage volje je krenuo sa vrha stepenica gde su stajali da otpocne ritual sa kristalima koji su mu predhodno pedati nadajuci se da ce obred proteci u najboljem redu i bez ikakvih neocekivanih incidenata. On ce biti taj koji je zrtvovao sve i makar malo doprineo da silni pepeo koji je ostao od nekadasnje slave asarina sada uz ovaj zalazak sunca bude osvestan kako dolikuje.)

Hram Asar'ka - Page 5 Sky+Anime+Landscape+%5BScenery+-+Background%5D+59


Wanda aka fitar da shi daga sama kuma a karkashin tsattsarkar hannu da aka kama shi, ya ɗaukaka girmansa, ya buɗe ƙofar gidansa don ya ɗaukaka duniya! Nan da nan, kotu dole ne ta ƙare, kuma dole ne ya ƙone, ya bushe shi! Hasken zai azabtar da hasken ba ya sani ba! (Konstantno je izgovarao mantru na drevnom jeziku i dok je ponavljao iste reci u krug od njegovim nogama uzdizalo se postolje koje se zajedno sa njim kretalo u nebo i stvaralo auru oko sebe. Na tom postolju behu naznacena mesta za kristale i on ih bez prekida u svom bajanju stavi na mesto i tek tada ona aura jos vise zasija i on oseti enegiju koja je bivala sve jaca i jaca. Naposletku kristali ujedinjeni u dzinovski snop svetla ispalise svoju snagu u nebesa koja se zacrnise i nesta ono malo svetlosti sto je preostalo od dana. Citav svod se namrsti i sila mnogo veca prolomi kao urlik nazad na hram onu svetlost zbrisa hram, a njegovom mestu naraste iz dubina prizvana kapija na kojoj popucase prokleti amovi i njena se vrata sirom raspletose u nameri da sav zivot usisa.) Tvorce smiluj mi se, htedoh da kaznim dusmane i stanem im nogom za vrat zbog svog ponizenja na ime tvoje, seti se moje duse u tvome carstvu.

Asar Ka'.

(Izgovori svestenik za sebe svoju molitvu i telo mu postade prasina sobzirom da su kristali koji su odrzavali zivot na ostrvu sada izgubili svoju moc. Pre nego li isceznu jos jednom pogledom predje preko prisutnih i odmeri onog okrvavljenog demona na vrhu stepenista koji je i dalje imao svoj kez na licu, do kraja mu ne bi jasno sto mu pomoze da nacini sve ovo.)
*Kada se unistava hram svako se brani od 1000 dmg-a koji ne moze biti negiran konta napadom. A kada se stvori kapija emitovace talase koji su od koji imaju osobinu ciste chakre u iznosu od 5000 dmg-a i icice posebno na sve narednih 5 poteza. Ko primi i malo dmg-a bice teleportovan sa tog mesta i uvucen tako u unutrasnjost kapije.


Hram Asar'ka - Page 5 Maxresdefaulttaj Sre Nov 07, 2018 5:35 pm
Morimoto Kin
Hokage
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Peo se. Poslednji put kada je osetio toliko jakih chakri na jednom mestu bilo je na sastanku lidera.

Chin'ko..

Nesvesno je promrljao ime ostrva gde se sam sastanak odrzao. Kako je odmeravao hram, stare tvrde gradnje po levoj strani, sa treće etaže tog prastarog zdanja izleteli su prozori propraćeni crvenim talasima demonske chakre. Stao je.

Sagledavši ceo hram u onom jednom trenutku nekako se nalik na mehur ceo savio i ono se drvo stopi u pogledu sekunde.Ogromna eksplozija crvenila nastupila je zatim.

Šta kog?!

Kliše reakcija je bila na mestu jer je od svih tih ljudi krenula eksplozija. Isukao je mač u trenutku. Svetlost zlatna na njemu primenjene tehnike za trenutak je parirala demonskom talasu.

#card709

#card89

Štit pred njim ispunjen ljubičastom chakrom što beše u najviše slučajeva prirodna boja Jiton magnetne chakre ga je zaštitio sasvim, ali ga je zgurao do dna stepeništa koje sada beše do dna sravljeno.


❖ ❖ ❖

Reality Edge je aktivan na Kinovom maču Nuibari.

#card270 #card96 #card535 #card653
taj Sre Nov 07, 2018 6:36 pm
Yoshirou
Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000


Dok je Yoshirou hladnokrvno cekao trenutak kada ce se nesto desiti,osecao je po njemu da zlo izlazi iz svestenika koji je otisao u hram sa kristalom koji je dao.Odjednom,u trenutku ogromna eksplozija je razorila ceo hram,ogromna kolicina eksplozije je krenula ka svima,Yoshirou nije znao sta da uradi,tacnije nije imao vremena za njegov kec iz rukava,pa je aktivirao munjevitu tehniku koja ga je spasila od napada,u istom trenutku kada je napad stigao do njega,oklop zute boje se pojavio te ga spasio.Uzviknuo je
Lighting Body!
Eksplozija ga je samo pokupila te ga bacila daleko od hrama niz stepenice,kotrljao se te padao kao da ce se pretvoriti u peceno meso,kada bi eksplozija prekinula da se siri,culo bi se samo jedno "Boom" te nakon toga usledio jaki pistajuci zvuk,velika svetlost je svakome ometala te nije mogao niko nista uraditi,veliki dim i jak vetar bi nastupili,noseci veliku kolicinu prasine za sobom,Yoshirou je odjednom prekinuo da pada te je jedva skupio snagu da stane.Cekao je samo dim da nestane,njegov pas je u zadnji trenutak se pretvorio u svog vlasnika i uradio istu tehniku te jedva preziveo,bio je iza njega jedno 10ak metara.
#card687
Pas radi:

#card450 #card687
200 snage
200 brzine
350 hp
450 eng
50 chakre (ima 850 ali zbog tehnika ima toliko)


Yoshirou,raiton master!
Only those who have suffered for a long time can see the light in the shade:
Signature:
Pasivne:
#card671 #card448 #card750
taj Sre Nov 07, 2018 7:40 pm
Mizu
Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Okrenuo sam se iza sebe, i video da je ritual počeo. Svi su gledali u sveštenika, koji je pobožno ponavljao molitvu. Sagnuo sam glavu, i počeo sam da gledam u pod, jer sam imao neki čudan osećaj između straha i sreće. Pažljivo sam slušao svaku reč sveštenika, i ako ništa nisam razumeo. Ubrzo nakon toga je i oltar sa kristalima počeo da lebdi, i da se diže ka nebu. Mislio sam da je se tvorac smilovao, ali nije bilo tako. Otvorile su se strašne kapije, koje su izgledale kao da će sve uništiti, i da će celom svetu doći kraj. Nisam znao šta da radim, jer je kapija bila blizu da me ubije, pa je došlo vreme za novu tehniku koju mi je Yoshirou pokazao još davno u šumi.
#card687
taj Sre Nov 07, 2018 10:47 pm
Kogami Shinya
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Kako je prisao ostalim clanovima organizacije,odjednom je mogao da cuje glas od Alucarda koji po njegovim recima,jedini znao o cemu se zapravo radi.Odma posle njegovih reci je mogao cuti reci onog starca,koji je mumlao nesto na nekom jeziku,koji mu uopste nije bio poznat.njegov instikt mu je govorio da ovo uopste ne sluti na dobro,samo odjednom je snop svetlosti je otisao daleko u oblake,nije mogao da veruje da su skupljali te kristale samo zbog ovog snopa,koji nije ni znao sta je predstavljao,a odjednom ceo hram je krenuo da se urusava,prva pomisao mu je bila da su upali u zamku i da su iskoriscenji,ali nije imao vremena da razmislja o tome,te je morao brzo da razmislja kako da se odbrani od ovoga,te je odlucio da se na jednostavni nacin pretvori u papir i saceka da hram ceo urusi...

#card357

Posto se ceo hram,urusio mislio je da je sada na bezbednom i da su uspeli da prezive zamku u koju su ubaceni,ali ipak odjednom se stvorila  neka kapija,iz koje su krenuli da izlaze talse ka svima njima,jacina talasa koja je izlazila iz njega je bila nezamislive jacine,bio je veoma uzbudjen kada je video tu kolicinu moci,iako je imao nacina da se odbrani,skamenjen i zadivljen onim sto vidi,nije uspeo da odreaguje,te je samo gledao kako talasi idu ka njemu...
Prelepo...

Hram Asar'ka - Page 5 14d3ca1828fc1a3858846579842


“When a man faces fear, his soul is tested. What he was born to seek… what he was born to achieve… his true nature will become clear.”:

#card226 #card652
#card363 #card189
taj Čet Nov 08, 2018 12:10 am
Rei
Raikage
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Papir je goreo polako, čameći na stepenicama. Rei zgazi ostatak cigarete i svoj pogled neko vreme zaustavi na tom mestu. Imala je mnogo šta reći svom prijatelju, ali je osećala da nije pravo vreme. Njen um vratio se na mesto a razborite misli nadovezivale su se jedna na drugu. Shukurove reči je uzdrmaše, najpre što nije očekivala da će njoj pružiti taj zadatak da odluči o budućnosti dvojice neznanaca, a potom i zbog boje zvuka koji je njegov glas prožimao. Ličilo je na tugu, okove koji otežavaju disanje, ranu koja se u svakom trenutku širi. Ta boljka nije bila one fizičke prirode. Nemogućnost da mu pomogne tištila ju je čak toliko da se u sebi ljutila. Želela je da odloži svoju odluku, ali ko zna, možda svet nestane za par trenutaka. Poslušala ga je i prelomila.

,,Ne znam nijedan kvalitet ove dvojice, ali pomoć neznanaca cenim. Dužni smo im na neki način, zar ne?"

Ne očekujući nikakav odgovor, ukrstila je ruke gledajući u daljinu. Na pomen Alucarda kroz njenu glavu prođe svaki trenutak davne uspomene koja beše ukopana u dubokoj jami njenih misli. Pomisli da ga nije nekako povredio baš on, poznavajući njegovu surovost.

,,Tako dakle. Crveni demon je ovde..."

Mumlala je sebi u bradu, vraćajući film unazad nekoliko puta. Baš tada ču poznati glas. Nije morala da misli dva puta, znala je ko to drži grandiozan govor. Okrenula je glavu posmatrajući ga od pete pa sve do njegovih očiju. Odora ista kao i ranije, oči svetlucave, zao osmeh. Taj čovek nije se menjao.


,,Mi o vuku..."

Posle njega, sveštenik je imao svoju reč. Nebo se promenilo, najavivši da dolazi drugo vreme. Ali za šta? Koji je smisao svega ovog? Nije imala odgovor. Hram koji poče da se drma i ruši naterao ju je da ustane, podižući Shukura i udaljavajući se od stepenica na kojima su bili. Svoje telo ispunila je strujom u nadi da će se spasiti.

#card687

Naposletku, vrata se otvoriše pod tlom. Crvena, mračna svetlost privlačila je sve ka sebi. Svesna da tu silu nije moguće izdržati, prepustila se, tonući u dubine pakla koji je po svemu sudeći čeka. Poslednji pogled i osmeh uputila je Shukuru, podižući obrve, nagoveštavajući da je spremna za ono što sledi.

Hram Asar'ka - Page 5 Hw7p5fE


Always and forever
taj Čet Nov 08, 2018 12:12 am
Shinrai
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

(Slusavsi kako veliki svestenik trabunja neke gluposti pratio sam svaki njegov pokret kao i sta se desavalo u tom ritualu posebno sam obratio paznju na oltat kad ono neka eksplozija se pojavi jedino sam mogao da stvorim neku odbranu te sam ispustio chakru kako bi se zastitio od eksplozije,eksplozija me je odbacila te sam odleteo pravo na neko uruseno kamenje)
#card66
Koj moj!?
Aaaa da sam znao da ce biti ovako ne bi ni dolazio...

(Kada sam pao na kamenje osecao sam bol u kicmi video sam da se ceo hram urusava gledao sam oko sebe te video da su mnogi ljudi odleteli od sile eksplozije brzo sam ustao te se odaljio od dzinovske kapije par metara zbog velikog straha za svoj zivot)


Pasivne:
#card671
#card451
NA SEBI NOSIM
Hram Asar'ka - Page 5 Unknown
taj Čet Nov 08, 2018 4:03 pm
Shukuro Kaguya
Inemuris Lider
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Slegao je Ramenima na Reino pitanje, izgleda da je kao vodja jos uvek bila zelena, premda odluka nije bila laka morala ju je sama doneti, a Shukuro, koliko god zeleo to da joj objasni nije trenutno bio u stanju. Negde iza sebe cuo je sablasan glas, sada vec poznat, izgleda da je u dolasku u hram ipak Alucard bio brzi od Shukura. Nije se ni okrenuo, bez volje da gleda to lice, olicenje sebicluka, vec se samo potapsao zdravom rukom po dzepu prisivenom u predelu grudi, kako bi osigurao da je sve na svom mestu.

Kada je jedan starac zavrsio svoj deo govora, drugi je poceo ocigledno, svestenikove reci kao i inace ulazile su mu u jedno uvo a izlazile kroz drugo, no ono sto se desilo nakon njih nije bilo podjednako lako ignorisati. Misli su mu i dalje bile usporene, ali onaj primitivni, bori se ili bezi deo mozga akrivirao se relativno brzo, Rei ga je odmakla sa stepenista pre nego sto je ista stigao da uradi doduse.

"Ah, nadao sam se da cu ostati cist."


Promrmljao je sebi u bradu, bar je to mislio, zapravo imao je vrlo malo kontrole nad svojom motorikom i telom uopsteno, tako da je sasvim moguce i da je to rekao naglas da svi cuju, doduse tada to nije ni bilo preterano ni bitno. Otrgao se od Rei, mlitavo zakoracivsi u stranu, potom levom rukom krenuo da kopa po onom dzepu od malopre, ne bi li izvadio epruvetu ispunjenu ljubicastom, uljastom tecnoscu. Palcem je skinuo cep nalik pampuru, a potom ispio tecnost na iskap.

Najednom, njegovo telo opet se vrati pod njegovu kontrolu, mogao je osetiti krv kako mu opet tece venama, srce kako jace udara, pokusa da pomeri desnu ruku, a za razliku od proslih par puta, ona ga poslusa. Zenice mu se prosirise potom smanjise, opet u punoj snazi, okrenuo se ka smeru iz kog je eksplozija dolazila, izbacio kost iz svoje podlaktice, oblikovanu u mac, a potom je pojacao chakrom, dajuci joj nesto tamniju boju. Zamahnuo je i stvorio stit oko sebe.

#card96 #card628 #card358 #card89
(560 Ch u mac, stit ima okruglo 1000 hp)

Kao da se nista otkako su se ponovo nasli nije dogodilo osim eksplozije okrenuo se ka Rei, samouverenim izrazom lica, koji nije zracio zabrinutoscu niti bolom kao pre vec iscekivanjem, namignu, pa kratko i jasno izgovori:

"Idemo."


I pusti da ga zlo proguta, spreman za bilo sta sto je sa druge strane cekalo.

Hram Asar'ka - Page 5 Latest?cb=20171207164754&path-prefix=pl

taj Čet Nov 08, 2018 4:48 pm
Zoro
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Nisam shvatao vecuinu desavanja, al sam sam odma krenuo da se odbranim.
Upalivsi Saringana odma sam poceo da kopiram tehniku koju je vecina judi radila.
#card478
(i ako je nebitno u ovoj situaciji)
Dobijam 75 interncije
#card257
#card687
Liting Body
Osecao sam cudan osecaj. Kao da umesto da budem napadnut. Pretvorio sam se u struju i napad me nije ni pipnuo.
Nadao sam se da sam ovime sve resio
Posto me je zauzimala jeza jer sam Sharinganom osetio veliku kolicinu cakre. Slutio sam nesto veliko.
Ovo je premocno.


Uvek spreman za borbu:

Hram Asar'ka - Page 5 C41528912c9f02b99fd491329fbbc2417f40c746_hq

Pasivne:
#card227
#card267
Sponsored content
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu