Naruto Ninja Way

2019

Powered by Forumotion.

Naruto Ninja Way

Stvori originalnog lika i postani najjači ninja u Naruto svetu! Izaberi put dobra i postani lider sela - kage ili se odluči za put zla i kreiraj organizaciju kojom ćeš uništiti svet!

ULOGUJ SE
REGISTRUJ SE

Dobrodošli na

Naruto Ninja Way 2019


Hram Asar'ka

taj Pet Sep 28, 2018 9:08 pm
Dante
Admin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Hram Asar'ka Latest?fit=450,300&zoom=2&strip=all
Hram Asar'ka Ep21-12m27s

Hram Asar'ka Hachib

Hram Asar'ka Templo_de_entrenamiento_naruto_by_lwisf3rxd-d6mscfwDrevni hram najstarije svetske religije sakriven je u srcu maglovitog ostrva i kao takav izopsten je u danasnje vreme iz civilizacije kreirane od strane modernog shinobi sveta. Prve gradjevine datiraju sa kraja 8. veka pre Kaguye i tada se razvija prva obimnija zajednica predvodjena Asarinima (vrhovnim svestenstvom). Nakon velikih politickih previranja u kasnijem periodu samo ostrvo dobija na izuzetnom znacaju i biva svrstano medju bitne cinioce i faktore daljih desavanja na kontinentu. Status ostrva i uglednog hrama pocinje da bledi podelom teritorija i svetovne vlasti sto je kao posledicu donelo  gubitak religijskog monopola. Nastankom novih i blazih duhovnih propovedi veliki broj ljudi se odrice ideje o tvorcu sto zadaje strahovit udarac propagandnoj sili Asarina koji ce privuci i naviku sve skromnijie materijalne podrske velikih mocnika. Hramovi van ostrva su zbog neposecenosti ubrzo bivali zatvarani tako da su oni koji su u veri bili najsnazniji kupili sve sto sto su imali i odlazili na maglovito ostrvo u nameri da se pridruze i posvete zivote odrzanju zajednice. Te duhovne seobe varijarujeceg inteziteta odvijale su se gotovo dve decenije, dok na posletku sve ucestalije promovisani stihovi iz tvorcevog pisma (svete knjige) o sili i unistenju sveta koje se prozdrati nevernike nije odgnalo i poslednje ozbiljno interesovanje. S prestankom vere u mitolosko i magijsko, utihnuo je glas o ostrvu. Vek pre pojave shinobija i njihove ,,cistke'' nad vecim delom istorijske dokumentacije pa i one o Asar'ka religiji, divovski hram ostrva magle postao je prasina u secanjima zemlje i neba nad njom. Najsnazniji duhovni pokret utopio se u ogorcenosti i fanatizmu. 

Hram Asar'ka Monk-first-squad-the-moment-of-truth-28405
________________________________________________________


 Hisagi Sagoto (Profesor na katedri za istoriju i poreklo slobodne škole juga) 
- Život i smrt Ašarina-
(Uvod)


(Živeo od 80. do 20. godine P.K., poslednji ozbiljno publikovao radove na temu Ašarina.Nestao pod nerazjašnjenim okolnostima.)
KNJIGA TVORČEVA
(Odlomci iz POSTANJA I PODELE- prevod):Najpre iz mraka izroni delo istinito, a za njim vaznese se žar pod nebesa. Ne bi živoga da zaplače nit zapamti užas pre svetloga dana. Crnilo se sjati da plane i preplavi al glas zagrmi nit odole nit odzgore i za vazda se svod na pola saseče da se nikad pole ne preklope. Svet spozna tvorčev blagi ton, grumen zemlje se izgiba i vodom silnom napoji, proteže se kako tek rođeni te postade za oko preširok. Goli se kamen u novo ruho obuče i na svako malo se druge boje usadiše. Blagodat se svaka po svetu javi, krv zabrekta u utrobi posvećenog carstva i graška se znoja teškog kroz oblak i planinu strovali. Otac se stvoritelj na kolena dočeka, munja sinu al se ne povrati, izdade ga trošna snaga kleta, na mnogo je darivana bila. Pepeo krasni vetar po svetu sahrani i gde god tače sazdade se rod ljudski, a od srca njegova na dve pole iscepana stasaše mu sinovi časni.Jedan drugom imena zadenuše, a ljubav ih bratska podiže i odhrani do godina zrelih. Mudrost i spoznaja beše im krupna, a snaga ko snop vezan i jak te se čovek strahom otrovan pognu do tla. Prvi pade starac izgubljeni kad u putu srete braću svetu, štapina mu od slabosti skliznu, a on za njom na zemljicu crnu da celiva doklen prosto mu ne biva. Lelek sužnjeg prolama gore, pod klecavim se kolenom i zemlja trese, tužno poju i sunce i zvezde okrenutih ledja na odziv ne postoje. Rosnu travu pije brada bela, srce tuče samo da prepukne i suza mu staro lice skvasi. Kad to vide Jang dušnik mu se u čvor veza, teška seta i aram o vrat mu pade, zanese ga celi korak. Bol mu se po sred duše javi da ga seti i podseti kako je od istoga sve sazdano i kako srcu čovek veran mora biti, pa tako i bogu bi razrezano. Rod je ljudski zanavek svetao  i gori više no ijedna zvezda, ja mu darivam moj štit da pod njim korača u slavnije dane! -Tako bi zapisano i učinjeno. Kad ču svoga brata od iste krvi i mesa kako naopako i pogano zbori, zarad mira većeg Jin mu ne odćuta. Bes ga nagrdi i avet iz njega izbi na glas te  stade razjašnjenje da čini. U čoveku nečast je i zverstvo kamen temeljnik svega što stvori, sila je njegova od tmine sazdana i to je ono sto ga napred gura i održava! Stoga im i ja predajem svoj mač da hrle napred! - Tako bi zapisano i učinjeno. Maktub. Težak pogled stade medju braćom, teži od svetom pod nogama, hoce srce iz grudi da iskoči al se neda reč u usta uvući. Oba brane ono što je njino, ne može se vatra razbuktala ni lednom vodom u mir dovesti. Razgalami se ptica crna kukavica, brat brata u krv učini, raseliše milosnici, svaki na svoju stran planine da dočekuje sumrak i zoru.


Život i smrt Ašarina:-Religija dualne prirode univerzuma datira izmedju X i Xl veka Pr.K. i govori o svepštoj podeli na dobro i lose ali ne iz klasičnog ugla posmatranja gde se radi o apsolutnim krajnostima, već pokušava da uskladi pojedinosti bilo kog čoveka i stvori simbiozu izmedju svih delova njegove licnosti formirajuci tako celinu koja spoznaje duhovni mir i blagostanje. Ovo učenje poznato je pod nazivom Ašar Ka', a njegov sledbenik je Ašarin. Prvi primerci i prepisi ,,originala" -Tvorčevo pismo-( knjiga od tacno 100 prica kako je neki zovu) nadjeni su duboko u pustinjskim oblastima na krajnjem zapadu iako se prema izvorima veruje da je istorijsko žarište Ašarina u planinama severa i nekolicini ostrvaca na jugu koja su danas pretezno nenaseljena (sa izuzetkom cuenog hrama sa ostrva magle). Postoji osnov da se opravdano veruje da je duh i reč Tvorčeva nekada prekrivala čitav kontinent, hramovi (halakini) i mali molitveni domovi bili su česta pojava u arhitekturi kako to danas raštrkane ruševine verno svedoče.

- ,,Život tvoj nije u krvi tvoga oca niti njegov u krvi njegovog, od istog smo svi sačinjeni."- U poznatoj priči mudrog Yamata iz dela- ,,O zaslugama''- jasno se govori o jednakosti i otvorenosti načela Ašar Ka', svako je već deo svega, samo mu se na izbor ostavlja odluka o trenutku kada će početi da osluškuje reči pisane u pričama i tako pročistiti duh i telo. Svako čije srce, um i duša stvore ,, na lakat ravnu sobu" tj. u grubom razjašnjenu -spoznaju balans -može prenositi mudrost ašarina drugima, a takvi su se najčešće osamljivali u u halakinima i dočekivali vernike. Jedan od najozbiljnijih problema ašarina jeste zahtevna filozofska materija koja se veoma silovito odupire gotovo svakom pokušaju da joj se priži otelotvorenje u praktičnom obliku. Upravo zbog težine tereta koji nosi neprekidni hod po žici izmedju uslovnog ,,dobra" i ,,zla" i njihove večne rekombinacije, ašarini su izgubili na važnosti i mnogi su se okrenuli novonastalim religijama koje su propagirale mnogo vece slobode sa manjim konsekvencama. Svega vek nakon zatisja propovedi Ašarina i poslednjih migracija u njihov najpoznatiji hram na ostrvu magle. moglo se čuti naglas izgovoreno Ašar Ka' , a nakon toga se se i poslednjim sledbenicima gubi trag. Sačuvani su prepisi Tvorčevog pisma kao i mnogobrojni istorijski, kulturni i drugi podsetnici na njihovo nepuno milenijumsko razviće ali se nažalost niko ne vraća lepotama Ašar Ka' i njihovo nasledje tumaci se kao oskudno usled nedostatka podataka. Moja je namera da svakome približim i predstavim prednosti, mane, tumačenja i istorijsku pratnju religije koja je do juče moćno stajala, a sada leži u pesku kao njeni kipovi.

taj Sub Okt 06, 2018 12:16 am
Lady
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Govor koji im je čiča u hramu održao bio je dugačak, i za nju veoma mukotrpan, priče o tvorcima, dobru, zlu, magijama i babarogama nije pronalazila preterano interesantnim, ipak ako je ono što govori o kristalima istina, morala je makar pokušati da ih pronađe, klimala je glavom, kao i njena dva saputnika, nadajući se da će oni zapamtiti više detalja nego ona. Kada je napokon govor bio završen, ostalo je samo jedno, sačekati plaćenike koje su neko vreme pre toga unajmili, to će uraditi ispred hrama, unutra je svakako bilo zagušljivo, a prisustvo čoveka starog preko jednog veka stvaralo joj je neku čudnu nelagodnost, iako je takvima u svom domu bila okružena.

Nekoliko sati je prošlo, i napokon je ugledala četiri figure koje su nadolazile, čudno, po njenim informacijama trebalo ih je biti šest, no nije bila u situaciji da bude izbirljiva, taj posao trebalo je odraditi što pre, i što preciznije, a njihova reputacija bivala je sve bolja i bolja, sumnjala je da ce ih izneveriti. Pogled joj se, čim je grupu ugledala, fiksirao na Reine kukove, odnosno ono što je visilo sa njihove desne strane, čak i sa daljine, mogla je osetiti njihov miris, iznova, doveo ju je do ludila.

"Plaćenici - I ljupka Rei."


Uputila im je kao reči pozdrava kada su se primakli, reči koje su takođe služile da ih podseti gde je zapravo njihovo mesto u ovoj priči, ispod Visokog Sada, bez mnogo mesta za pregovaranje.

"U hramu će vam objasniti detalje, kada onaj matorac ubije svaku volju za životom u vama, izađite da prodiskutujemo."


taj Sub Okt 06, 2018 12:39 am
Crosszeria
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Dok je starac njegove saputnike zatrpavao, bar po njemu, nepotrebnim informacijama, on je razgledao i neprestano kružio po prostoriji. Trajalo je čitavu večnost. Toliko se smorio da je u jednom trenutku čak počeo da sluša o nekim kristalima, ali brzo se vratio svom pređašnjem poslu. Kada je konačno svojom pričom ovaj ubio i poslednji tračak poštovanja neprimetno je izašao i sačekao da se ovo dvoje vrate. Vreme dok su čekali takozvane plaćenike proveo je u svojim mislima.

"Zašto smo njih unajmili to mi nikada neće biti jasno. Em nisu profesionalci, a ne verujem ni da su preterano jaki."

Mrmljao je sam za sebe dok su četiri siluete postepeno prilazile. Ne baš ljubaznim pogledom odmerio je ponaosob svakog od njih, a onda se povukao i vođstvo prepustio ženskom delu njihovog "tima".
taj Sub Okt 06, 2018 1:01 am
Aron
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Stari gejzir prepun informacija je bio jedan od retkih antikviteta koji je ostao od davnih ratnih doba. Za razliku od saboraca Aron je stojao uspravno, upijajući informacije i usput postavljajući potpitanja kojima bi davio svoj odred, na koje bi stara hrpa kostiju rado odgovarala sa osmehom, znajući da neko zapravo prati. Koliko god Crosszeria bio snalažljiviji i inteligentiji od njega, tu se pokazala Aronova zrelost i poštovanje prema svojoj dužnosti kao šinobi visokog sada. Na kraju prezentacije bi izašli napolje, čekajući plaćenike.

Atmosfera je izvan je bila poprilično poražavajuća, Lady i Zeria u njihovim mislima dok je Aron ostao sam sa sobom. Reči koje je starac pa čak i on izgovarao bešu možda preteške za njih same, te su im izlomile duh a i samu zainteresovanost. Jedino što beše u njima je moguć žar za borbom koji bi razbio sve te Aronove iluzije.

"De, de, ispravite se malo, ispadate ko izubijane vreće u poređenju sa našim takozvanim plaćenicima."

Na šta bi on pogledao ka horizontu, gde su se polako izoštravale četiri siluete članova Inemurija..
taj Sub Okt 06, 2018 2:46 am
Shukuro Kaguya
Inemuris Lider
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000Koracali, jahali i plovili su trinaest dana da bi dotle stigli, i sa obzirom da im je ovo bila prva planska akcija kao organizaciji, bio je poprilicno uzbudjen, a iz razgovore, za koji su imali vise nego dovoljno vremena dok su doputovali, mogao je zakljuciti da su i ostali. Kao i maltene uvek, u prilasku drzao je cigaru u rukama, osecajuci se malo izolovano kao jedini pusac, ipak, samouverenim korakom i uobicajnim samozadovoljnim, skoro pa arogantnim izrazom lica, gde su usne bile samo blago zakrivljene na gore u kiselkasti osmeh, a oci govorile da smatra da je bolji od bilo koga u blizini. Ubrzo je prepoznao lice Lady, njihove nazovi sefice, pored nje stajase dva tipa, nepoznata Shukuru, ali bilo je logicno zakljuciti da su njeni saborci, ipak se ni lud shinobi ne bi upustao u ovo sam.

Kako su vec bili blizu drugoj grupi, mogao je cuti Lady kako dobacuje, mozda provokacija, a mozda samo prikaz sile, bilo koje od ta dva da je bilo, Shukuro, kao vodja, ili nesto nalik tome sa obzirom da niko od njih ne bi prihvatio jasnu hijerarhiju, nije mogao to precutati. U trenutku kada ju je cuo, samo je klimnuo glavom, kako bi joj nagovestio da je cuo i primio k znanju ono sto je rekla, a potom nastavio da hoda, sve dok nije bio direktno ispred nje. Zaista se nadao da ga ostali prate, i da su isto toliko samouvereni, u suprotnom bi on verovatno izgledao poprilicno glupo, ali sada nije bilo vreme da gleda iza sebe, morao im je verovati, sto je smatrao da moze, pogotovo posto su troje osoba sa njim bili oni sa kojima je bio blizi unutar organizacije.

"Daleko ste od onog vaseg dvorca."


Rece kao nista vise nego uvod za nastavak te misli, podvivsi se ka Lady tako da im lica behu svega na nekoliko centimetara jedno od drugog, smatrao je invaziju licnog prostora dobrim nacinom zastrasenja, unosenja odredjene tenzije, kao i izraz nepostovanja, sve od ovoga je tada bilo pozelnjo pokazati.

"Nazovi nas jos jednom time i vracate se tamo u delovima."


Reci koje je govorio nisu bile reci besnog coveka, nekoga ko upucuje prazne pretnje zato sto ne zna za bolje, vec nekoga ko je potpuno siguran u ono sto moze da ucini, taman toliko tihe da ne odaju nikakvu emociju, a opet dovoljno glasne da prenesu poruku celoj njihovoj grupi, da nije pametno da se upustaju u bilo kakav konflikt. Vratio se u pocetni polozaj, ispravivsi svoju kicmu, a zatim prosao oko ljudi iz Visokog Sada, namerno ocesavsi ramenom Crosszeriu, koji je izgleda bio najlosije raspolozen. Bacio je cigaru negde po strani i ukoracao je u hram pun samouverenosti, i razgledao unaokolo, skenirajuci arhitekturu mesta, zaista nekarakteristicnu za moderno doba, bilo je cudo sto ta stvar i dalje stoji tu, ako je ono sto je do tada cuo bilo tacno. Prisavsi monahu bez izgovorene reci, sacekao je ostale da mu se priblize, poslednji koji dodje bice znak da ovaj treba da pocne da prica
taj Sub Okt 06, 2018 1:06 pm
Illumi
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000Proslo je vec 13 dana,nakon sto su Illumi i jos troje clanova organizacije  krenuli na njihovu zajednicku misiju.Tokom tih 13 dana,razmisljao je samo o misiji ka kojoj su se zaputili.Retko kada se desavala,da 4 clana organizacije ide negde zajedno,sto je samo pokazilo ozbiljnost ovog posla.Konacno nakon 13 dana,mogli su da ugledaju hram,koji je bio njihovo odrediste.Tu se takodje nalazila osoba koja nas je unajmila za ovaj posao.Sa njom su se nalazile jos dve osobe,koje mu se nisu svidele na prvi pogled,ali nije mogao  nista protiv toga,dao je rec da ce biti organizaciji na raspolaganju kada god bude bilo potrebno.Kako su se priblizavali,mogao je da cuje komentarisanje njih troje,o nama.Nije hteo da pravi konflikte medju njima,vec je samo cekao sta ce njegov ucitelj i predvodnik ove misije reci..Same reci koji je uputio jednoj od njih,su mu se dosta svidele i bio je ponosan na svog ucitelja sto joj je bez dlake na jeziku to rekao.Nastavli su da setaju do ulaza u hram,prolazivsi pored ostalih clanova njene grupe,u rukama je drzao svoje igle,koje je oblozio chakrom,te ih slasno liznuo,jer mu se ova napeta atmosfera izuzetno svidela.

Hram Asar'ka 6E7F3BA3E6CBB98BA1DDF7121FD24FE2CC1F5E69

Nakon sto je to uradio,tihim glasom,ali dovoljno glasnim da svi u okolini cuju je izgovorio:

Nadam se da je bio dovoljno jasan.

Potom su njih troje usli u hram prateci njegovog ucitelja.Po ulasku u hram Illumi nije nastavio odma za njima vec je malo zastalo da razgleda unutrasnjost hrama,te dosao do jednog od coska hrama,i opipao zidove istog,nakon sto je to uradio,vratio se njegovom odredu i cekao da trenutak kada ce ovaj krenuti da prica...


“When a man faces fear, his soul is tested. What he was born to seek… what he was born to achieve… his true nature will become clear.”:

#card226 #card652
#card363 #card189
taj Sub Okt 06, 2018 8:31 pm
Ren Uzumaki
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Naporan deo misije bio je iza njih, a ona još nije ni počela. Iako malo uzbuđen zbog svega što se dešavalo, nije to vidno pokazivao. Ovo za njega nije predstavljalo ništa drugo nego malo zahtevnija misija na kojoj Shukuro komanduje. Jedina razlika doduše bila je u broju članova. Hodao je levo od njega pozicioniran tako da mu dim ne ide u oči. Dok su prilazili odmerio je pogledom svakog ko se tu nalazio. Interesanta kompozicija tima. Žena komanduje i dva potrčka da slušaju. Tako mu se bar na početku činilo.

Davno beše kada su počeli kao plaćenici, ali to se promenilo i znao je da Shukuru neće da prećuti ljupkoj dami. Iako nije mogao da mu vidi lice, znao je tačan izraz istog. Video je to toliko puta do sada. NIje smatrao potrebnim podizanje tenzija mada nije planirao da ga zaustavlja ili bilo šta slično. Bio je tu kao i uvek, kao podrška. Čutke ga je pratio održavajući rastojanje od jednog metra spreman da reaguje šta god da se desi. Ubrzo posle dugačkih stepenica našli su se u ogromnoj prostoriji. Propustio je Rei da uđe pa zatvorio vrata za sobom.

taj Ned Okt 07, 2018 5:28 pm
Rei
Raikage
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Po uputu Lady iz Visokog Sada, konačno stigoše na ostrvo. Nepoznat izazov pred njima probudio je adrenalin u njenoj krvi. To beše prvi put nakon dugo vremena. Neizvesnost ih je čekala unutar hrama koji se nazirao već sa velike udaljenosti od ostrva. Nekoliko koraka delilo ih je od ulaza, a pred njima beše i poznata dama uz dvojicu shinobija. Pri prilasku se čuju njene reči i oseti njen pogled, fiksiran na Rei. Hladnoća isijava na Reinom licu, a neutralnost pokreta oko nje. Vetar zahukti kada i poslednji član uđe unutra, zatvarajući tako vrata velikog hrama.

Zidine oslikane mitskim motivima bile su prva stvar koju je Rei primetila. Stvorenje vučijeg izgleda podsetilo ju je na njen klan. Bezglave statue poređane jedna iza druge zainteresovale su je za priču koja je njihove partnere iz Visokog Sada zamorila. Čitava arhitektura ovoga mesta bila je zadivljujuća. Starac ih je dočekao s osmehom na licu, nestrpljiv da govori. Stali su pred njega, a Rei je klimnula glavom u znak pozdrava. U sebi je zamišljala dalji ishod putovanja, s nadom da će osetiti svežu krv i miris smrti.


Always and forever
taj Ned Okt 07, 2018 10:17 pm
Narator
Academy Student
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

(Hisagi Sagoto je starac koji ce docekati clanove Inemuri organizacije i koji ce im ponoviti ono sto je vec izreceno pred shinobijima Visokog Sada. Govorice gotovo prorocki, sa dozom jake molbe i osecaja covecnosti u glasu, trazice im da se bore najsnaznije sto mogu za stvar vecu od njih. Upoznao ih je sa legendom Asarina i u drugoj sali pokazao im je kristal koji odrzava njega i ostatak ostrva u zivotu. Njegov i  sudnji cas gotovo svih ostalih stanovnika ostrva otkucao je pre mnogo godina ali kristal kroz koji Tvorac emituje milost svoju je odgnao smrt i darovao vecni zivot. No sada je nastupilo vreme otplate i pokornosti za darove bozije. Cula se fanaticna kritika o svetu koji je zaboravio svoje izvore i ukazao nepostovanje nekada vodecoj i jedinoj svetskoj istini, svet je zaboravio sta je njegov stvaralac ucinio za njega. Legenda kaze da se jednom u pola milenijuma moraju na jednom mestu skupiti sva sva cetiri kristala na istom mestu i preko njih ce tada biti poslat pozdrav i zrtva u slavu jedinog Boga kao zahvlnost sto bdi nad svetom. Ako se pak ritual ne obavi kada mu je vreme usledice gnev sa nebesa i svetu ce doci kraj. U potragu za kristalima Asarini bi se odali i sami u potragu ali su svoju borbenosti izgubili kroz generacije ratne neaktivnosti i samo shinobiji mogu se danas efikasno suociti sa opasnostima 3 napustena hrama u kojima obitavaju kristali. Tu je naravno i gradjanski rat koji Hisagi kao vrhovni asarin vodi protiv odvojene frakcije koja vec duze vreme pokusava da narusi mir i stabilnost ostrva posto sami nisu mogli izdrzati teret zivota u sluzbi religije njihova srca su se ispunila mrakom. Starac je zamolio prisutne da pomognu i sprece zlo koje moze da nastupi, govorio je sa strahom u ocima koje su uporno tragale za nadom da ce srce u junacima pred njima biti na nivou zadatka, takodje obecana je i novcana nagrada za svaki doneti kristal. Na kraju predavanja, predao je lideru skrol sa detaljima misije.)Hram Asar'ka Latest?cb=20140624035501

taj Ned Okt 07, 2018 10:47 pm
Shukuro Kaguya
Inemuris Lider
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Klimnuo je glavom na reci coveka koji je odavno trebao biti mrtav, uzevsi skrol iz njegove sasusene ruke a potom sa celom grupom izasavsi ispred. Grupa iz visokog sada vec je otisla kako bi pokupila svoj kristal, uzajamno poverenje nije bilo tu, tako da je bolje bilo napraviti distancu verovatno, ipak nece tako lako umaci. Pred svima, koji su stali u formaciju kruga odmotao je skrol i krenuo citati reci sa njega, kao i u dedinim recima, bilo je previse epiteta i fanaticizma u opisu onoga sto treba da urade, no poruka je bila jasna, pokupiti kristal sa odredjene lokacije u oblasti 24. Samo jos jedno pitanje je ostalo razresiti, sta su uopste ti kristali, i cemu sluze. Bilo je vreme progovoriti malo i sa ostalima, ipak su bili tim, i mesta za sebicluk i komandovanje nije bilo.

"Dakle, u oblasti 24 se nalazi taj navodni kristal, u price o bogovima koji ce doneti apokalipsu ne verujem, ali ako ove ljude ti kristali stvarno odrzavaju u zivotu, vredi uzeti jedan od njih."


Zamotao je svitak i pogledao ostatak druzine, jedno po jedno, kao da razmislja o svom sledecem koraku, ipak, na kraju njegov pogled zavrsio je na Rei, kojoj je pruzio hartiju koja je sadrzala informacije. Nadao se da se Ren nece uvrediti, njemu jeste najvise verovao od svih, ali za sve godine koliko su se poznavali, ovaj nije demonstrirao previse osobina koje bi pasale vodji misije.

"Predvodices potragu, mislis li da mozes?"


I u tom trenutku, nije mogao da odoli a da je ne cika, ipak, znao je da ce ona postati sumnjicava, svaki put kada je pomenuo odvajanje do sada, ona je pomislila da ih napusta, pa kako bi tu konverzaciju izbegao, obrazlozio je svoj plan akcije.

"Ja idem za ovo troje, iako nisam plemenit, ne zelim da se visoki sad dokopa icega sto bi im pomoglo u izvrsenju njihovih ciljeva. Pritom smatram da bi pokusali da nas ubiju cim im predamo svoj, a ako su moci tih kristala toliko famozne koliko poglavica prica, imati dva bi nam bilo od velikog znacaja."


Potom je bacio pogled ka Illumiju, pretpostavio je da on zna gde su zbog onoga oko cega su se jos ranije dogovorili.

"Reci mi njihovu lokaciju, krenucu u najbrzem mogucem roku."


Sacekao je odgovore svih ostalih, a onda pre nego sto je otisao ostavio je jednu poslednju misao za sobom.

"I da, ako se vratite ovde, vidite njih a ne mene, bezite glavom bez obzira, ovo vise nije igra, ne glumite heroje niti osvetnike."


#card860
taj Ned Okt 07, 2018 11:19 pm
Illumi
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Prica koju je slusao je za Illumia bila monotona i dosadna cak mu je par puta i pala koncetracija i nije pohvatao neke delove.No malo se uzbudio.zbog price o kristalu,i moci koju on poseduje.Posto je saznao da ima svega 4 kristala,hteo je da kao jedan svoj licni cilj da nabavi jedan od njih.Gotovo je bio siguran da nije jedini u organizaciji koji ima ovakav cilj.Novac koji mu nude za ove kristale Illumia nisu zanimale.Ovo je za njega bila odlicna prilika da stekne moc,sto mu je prioritni cilj.Posto je razgovoro bio zavrsen izasli su napolje,te su dobili daljne informacije o misiji.Malo mu se nije svidelo sto ce zensko biti vodja njegovog odreda,ali sta je tu je,ne moze nista protiv toga.Malo je bio ljubomoran na svog ucitelja,jer oni ide za ovim idiotima iz Visokog Sada,ali sta je tu je,nadao se da ce imati priliku da se suoci nekada sa jednim od njihovih clanova.Jedino sto mu je preostalo pre odlaska u oblast 24,je da odradi deo odgovarao koji je ima sa Shukurom.Te je samo prstom pokazao ka severu.Posto je Shukuro otisao ,preostalo je samo da krenu ka njihovoj destinaciji.Iako nije nadredjen da naredjuje,odlucio je da konacno,kratkim recima da zna da je vreme za polazak...

Hajdemo...Vreme je...

Hram Asar'ka HauntingDesertedIrukandjijellyfish-size_restricted

#card860


“When a man faces fear, his soul is tested. What he was born to seek… what he was born to achieve… his true nature will become clear.”:

#card226 #card652
#card363 #card189
taj Pon Okt 08, 2018 12:25 am
Ren Uzumaki
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Priča starca mu se dopala. Puna istoriskih činjenica držala mu je pažnju sve vreme. Pročitao je mnogo knjiga vezanih za legende i istoriju, a većinu je i zadržao u svojoj kolekciji. Izašao je poslednji baš kao i prošli put propustivši Rei. U početku plan mu se i nije dopao, ali brzo je promenio mišljenje. Znao je da neće da mu da skrol, nije to bilo pitanje poverenja, već je Shukuro odlično bio upućen u to kako Ren olako shvata sve to.

"Siguran si da možeš sam? Da pođem možda sa tobom?"

Pitao je i već je znao odgovor. Jedan Shukurov pogled bio je dovoljan da mu pokaže odgovor. NIje mnogo prošlo od kako je nestao, a oni su još stojali tu. Sačekao je da Rei kao kapetanica njihove barke zada kurs, a onda se shodno tome i zaputio istočno. Da glumi heroja to sigurno neće, ali ako do takve situacije dođe Visoki Sad će platiti krvavu cenu. Misli o Visokom Sadu i kristalima motale su mu se po glavi. Ako ih ti kristali stvarno čine besmrtnim, onda bi stvarno trebali da se potrude da ih skupe sve.

#card860
taj Pon Okt 08, 2018 3:49 pm
Rei
Raikage
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Skrštenih ruku, stajala je i pomno slušala priču o nesreći koja je zadesila ove ljude. To beše prvi put da se susretne s religijom. Priča je zvučala ubedljivo, ali njen vučji instink nije se dao opustiti, tako da je sve to upijala s rezervom. Pomisao o nameštaljci vrzmala joj se po glavi. Slutila je na nešto veliko, a pomen o nestanku sveta nije bila mala stvar. Sujeverje ili ne, poodmakli su daleko od svojih domova. Jedina opcija bila je nastaviti ono što su započeli. Nakon čičinog izlaganja, klimnula je glavom ka njemu i izašla sa ostalima.

Saslušala je svog prijatelja Shukura koji je govorio veoma brzo i ozbiljno. Nakon što joj je pružio hartiju, blago se osmehnula, prihvatajući je. Stavila ju je u prednji džep i zatvorila isti.

,,Ne brini, možeš da računaš na mene."

Kristali o kojima čuje po prvi put zasigurno su imali i tajanstvenu stranu. O njima nije bilo pomena sve dok nisu postali potreba. Viši cilj ove misije trebao je da vodi ljude do pronalaska i vraćanja kristala, ali znajući ljudsku prirodu i njenu pokvarenost, niko nije mogao garantovati da ih neko neće zloupotrebiti. Rei je obuzela strast za moralom, i brže bolje krenula je ka cilju sa svojom grupom.

,,Spremite se, težak put je pred nama. Objasniću vam detalje u hodu. Hajmo!"

#card860

Oblak dima beše jedina preostala pojava ispred hrama.


Always and forever
taj Pon Okt 08, 2018 9:28 pm
Johan Liebert
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000


Konačno su stigli na željenu destinaciju. Ekskurziju koju je Shiki predvodio je konačna došla kraju nakon 2 naporna dana. Johan je uzeo kartu sveta ne bi li se uverio da su to te kordinate i to mesto. Nema greške, veliki i napušteni hram koji se nalazio ispred njih je objekat za koji su pozvani. Još odkad su došli na ovo ostrvo, magla je postajala sve gušća i gušća.  Verovatno su i zato ostrva dobila takvo ime.


Johanu je ovo putovanje jako teško palo. Pogotova ova magla koja mu je smanjivala vidljivost. Shiki je tokom putovanja bio izuzetno tih i svoj. Očekivao je da će razmeniti bar nešto malo reči o ovoj misiji, međutim ništa.

Stigli su i stali su ispred kapije hrama. Tražili su neke znake bilo čega, kako bi što pre saznali o čemu je reč i kako to odraditi. Johan naročito ne voli ove misije gde on mora da traži tragove i vrste opasnosti. Neprijatna atmosfera vladala je među tri predvodnika ove dužine. Rešivši malo da je razbije, odlučio je upitati Emiela za njegovog starog poznanika.


Hteo sam nešto da te pitam još od kapije. Da li poznaješ Jokera? On je takođe jednom bio ili jeste član organizacije Zenkai. Ne znam šta mu se desilo.


U trenutku kada je završio svoju rečenicu, ogromne kapije hrama su odjednom zaškripale. Grubo škripanje istih je postajalo sve intenzitivnije.
Pravile su veliku promaju između njih i šinobija. Toliko jako da je skoro oduvala svu maglu koja se nalazila u blizini.

Konačno su se otvorila. Niz puta ka hramu, polako su koračala četiri na izgled opasna lika,  a između njih stariji i smežurani deda obučen u dugu crnu mantiju. Liebert zaključivši da je isti daj deda verovatno egzigent ove misije, sačekao je da se oni dovoljno približe njihovoj skupini kako bi razgovarali o misiji.
Situacija je postajala ozbiljnija iz minuta u minute.  Johan i Emiel su na čelu koračali njima u susret stepenicama dok su se iza njih nalazili Shiki i ostala šinobi družina..


You mistake the stars reflected in a pond for the night sky:

#card226 #card653
#card363 #card682


Poslednji put izmenio Johan Liebert dana Pon Okt 08, 2018 10:15 pm, izmenio ukupno 3 puta
taj Pon Okt 08, 2018 9:43 pm
Uchiha Shiki
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Brzo su stigli. 2 dana im je trebalo i nisu cak bili ni umorni. Čini mu se da je izvrljavio tog dana, chunini, jonini, specijalozovani jonini, par maskiranih. Oslonio se na Johana da pazi na ove male zelene malishane. Nekako sa Katarinom i Ozwenom kada bi ih vodio na misiju navikao je takvo ukazivanje paznje ali opet to je bilo iz milosti, ne iz straha da ce Zenkajovci pociniti taktičku izdaju. Ječali su tamo u ovaj hram, te su stepenicama krenuli. Shiki je bio iza Emiela i Johana, za njima svi ostali. Uzeo je katanu sa koricom te od red kamenih figurica usko povezanih drzeci neotvoreno secivo ispravljeno lupkao dok su se peli. (Kao kisobranom po ogradi ako ste nekada lupkali).

Možda dobijemo blagoslov jeftino.Everything ends, and it's always sad.

Imagine not waking up next morning. Where are you ? What are you now ?

Are you pure energy without given sense or me - the One After.
taj Pon Okt 08, 2018 10:39 pm
Emiel Regis
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000


Senke shinobi-a su se neprestano kretale i šarale razne puteve.Konačno su zadnji put zastali i pregrupisali se, po kordinatama su bili na svega sat vremena do hrama.Zadnje kilometre njihovog dvodnevnog puta su proveli u usporenom tempu, osmatrajući i oprezno analizirajući okolinu.Tihi nemir se probio kroz njihov odred, i za njim se podigla tenzija.Uprkos melanholiji, kao što je Regis i pretpostavljao, Johan mu se obratio.

Mogao bih sigurno reći da je umro, ali radi verodostojnosti reći ću da je on duboko zatvoren u svojim odajama, neprestano čekajući da njegov haos popuni šupljine svoje sobe...

Njihovu koncentraciju je skrenuo prizor stepenica velikog hrama.Polako su se penjali nepristano gledajući u veliku impresivnu kapiju.Na opšte čudjenje se ista kapija grubo otvarala, ostavljajući težak zvuk.Pogled iza njih je budio dva zrna.Radoznalost i strah.Iza njih se nalazio starac okružen po svemu sudeći svojim telohraniteljima.Bilo je očigledno da to nije običan sveštenik nekog fanatičnog nepoznatog kulta, izazivao je jezu svojom mističnošću.
taj Pon Okt 08, 2018 10:53 pm
Mizu
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Došli smo ispred hrama mrtvi umorni. Nakon dva dana putrovanja bili smo žedni kao kamile, nigde više nije bilo vode za piće. Video sam kako naše vođe prilaze hramu, i kako su se neka džinovska vrata otvorila. Nešto tako veličanstveno u životu nisam video. Verovalo je se da je ovo hram Vrhovnog boga koji je sve stvorio. Ja i Zoro smo seli jedan pored drugog da se odmorimo. Dok smo se odmarali vođe su ugovarali misije. Izgledalo je kao da će se stvarno nešto strašno desiti.


Pasivne (jer tako smo u mogućnosti):
#card671
#card270
#card96
#card189
taj Pon Okt 08, 2018 10:54 pm
Shinrai
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

(posle dva dana putovanja smo stigli bio sam malo umoran ali nisam pokazivao svoje slabosti pred svim ovim shinobijima od jednom se otvorila velika kapija i poceo je da duva jak vetar od jednom mi je vetar skinuo kapuljacu s glave i kosa mi je pocela ici na sve strane hram je bio u ocuvanom stanju izgledao je kao hram pun zamki polako sam hodao i motrio svaki moj pokret izmedju cetiri lika je bio neki starac ti likovi su sigurno bili neki cuvari a za tog starca sam samo predpostavljao nisam razumeo ni jedan deo hrama ni jedan stari crtez kod hrama cak ni zasto sam ovde te sam postavio svom vodji par pitanja)

Hmm
Emiele.khm gospodine
je'l je ovo nasa destinacija?
izgleda veoma staro ali takodje ocuvano svidja mi se dizajn ali ga ne razumem
(zatim sam se nasmesio i cekao odgovore na svoja pitanja kao i reakciju vodje )


Pasivne:
#card671
#card451
NA SEBI NOSIM
Hram Asar'ka Unknown
taj Pon Okt 08, 2018 11:08 pm
Zoro
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Dok sam sedeo sa Mizuom i odmarao se. Gledao sam kako je ovaj hram uredzen. Bio je izgradzen po dobroj gradnji. Meni se cinilo da je sagradzen pre mnogo stotina dodina. Kao sa je izgradzen pre Kaguye. A i daje je bio dobro izgradzen da se nimalo nije urusavao. Pomislio sam da je ova misija u vezi zastite hrama ili da se nesto bitno spase iz njega.Nisam nista govorio sa Mizuom jer sam bio umoran i da pricam. Al posto sam osetio veoma jake nindze. Upalio sam Saringan da budem u pripravnosti.
#card478
Posmatrao sam one sinobiji koji su mi izgledali najace.


Uvek spreman za borbu:

Hram Asar'ka C41528912c9f02b99fd491329fbbc2417f40c746_hq

Pasivne:
#card227
#card267
taj Uto Okt 09, 2018 4:12 am
Shigeru Uzunami
Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Punih 48 sati i još koji sat više ova čudnovata družina izmešana članovima Konohe i Zenkaia je putem hodila ne bi li se pojavila na tačnom mestu gde su se trebali naći. Predvodnička glava koja beše sastavljena od trojice shinobija, dva skoro poznatim dok je treći bio Shigeruu nepoznat je vodila preostale shinobije na ovaj put kojim su svakim korakom ostavljenim u zemlji postajali sve bliži konačnom cilju koji će ih uputiti dalje sa svojim uputstvima šta treba dalje. Grupa ovih izmešanih shinobija su se kroz gustu i veliku maglu probijala sve više dok su se kretali sve dalje sa konačnim zadatim ciljem. On beše kapuljačom prekriven a reči iz njegovih usta svoj izlaz ne nađoše. Trudio se da bude što tiši umanjujući svoje zvukove pa i samih koraka i sve više fokusiraniji na celu ovu čudnovato sastavljenu grupu kao i okolinu koju je gledao neprestano i analizirajućeg, dubokog pogleda probijajući tu maglu trudeći se da je odagna iz svog vidokruga fokusirajući se samo na one očima pristupačne oblasti i terena. Takvo izviđanje beše veoma potrebno pokušavajući da sagleda sve u što širem vidokrugu koliko su mu oči dozvoljavale. Tačno je znao ko je ko, čuo im je imena u daljini sem jednog koji beše jedan od trojice članova predvodničke glave koja ih je vodila bez ijedne izgovorene reči. Četvoricu shinobija je držao na oku veoma pažljivo analizirajući njihove pokrete iako je troje njih donekle upoznao ako se tako može i reći. Svi su bili ćutljivi tokom celog puta i pratili gde ih glava vodi. Neznajući ništa o njemu mu je davalo povoda da bude što više obazriviji i visokog garda. Ostale je takođe nadgledao, neki su bili pomalo umoreni dok su drugi bivali puni snage što je bio i Shigeruov slučaj. Od zadnje misije je dugo odmarao pa sada ima snage na pretek, bio je takođe spreman i za borbu ukoliko dođe do neke. Muk se i dalje prostirao među njima, jedino što se čulo su samo kratki zvukovi dugog koračanja koji se prostirao sve dalje i dalje. Dolazak na ovo ostrvo nije bio naporan, zainteresovanost za ovu misiju beše prisutna u njegovom slučaju i probijao se sa njima tamo gde su oni i išli prateći glavu. Gusta magla se po čitavom ostrvu prostirala, letnji, osvežavajući vetar je sa mora duvao na ovo ostrvo. Put beše ni previše uzak ni previše dugačak, kamenje se beše nalazilo u okolini dok se put prostirao duž ostrva dajući smer gde se treba ići. Kontrolišući svoju nestrpljivost i zamenivši je sa strpljivošću Shigeru je isključio sve spoljne faktore koje su mu nanosile nervozu i u fokusu i umu je imao samo misiju, jedini cilj koji ga je vodio. Dok je magla sve više nestajala sa malo većom dozom prisutnosti u daljini se jedan veliki hram otkrio. Po nekoj proceni sudeći po brzini hoda trebaće još neki sat, sat ipo hodanja da se do tog hrama dođe. Iz daljine hram beše dosta visok i velik, a po izgledu se može reći da je dosta star, drevan. Po pretpostavci sigurno je datirao pre Kaguyinog vremena ali tačno se nije moglo utvrditi. Odjednom vetrovi su postajali sve češći a svaki naredni jači od prethodnog što su bivali sve bliže tom hramu. Od samog hrama i njegove senke koja je zbog sunca dosta zahvatala bili su sve tamniji i tamniji iz daljine, nalik na siluete koje su se kretali beščujno kao kakvi duhovi koji su došli da se okupe. Svačiji pogled beše uprt u pravcu tog hrama i svima je bio zapao za oko, to beše znak da su bili veoma blizu da stignu do destinacije. Vetar koji je duvao za sobom je nosio listove sa grana koji su vetrovitom silinom završili na sam put čekajući da budu pregaženi od ove grupe shinobija. Tokom jednočasovnog hoda drvećima i zelenilom je ubrzo došao kraj i okolina beše izmenjena kojekakvim kamenjem i stenama. Što su bili bliži to se hram sve više uzdizao i bivao viši nego sa daljine. Ubrzo na nekih 300 metara neke stepenice su se pojavile koje su vodile do same čelične kapije hrama. Čim su se pojavili svi ispred njega on je čuo Johana obraćajući se osobi iz Zenkaia koji je stojao pored njega. Pitanje je sasvim jasno čuo dok je odgovor bio čudan ali razumljiv. Ili je on usvajao razna imena ili je imao poremećaj višestruke ličnosti. Činilo mu se iako je druga opcija bila moguća prva beše više verovatna. I Shigeru se sam zapitao gde je Joker iako je znao da je ispred njih gledajući ga sve vreme. Sećajući se o zadnjem susretu Shigeru je čuo drugo ime koje je bilo primenjeno za Jokera pa je na osnovu toga bio siguran da usvaja razna imena. Ali ostavivši njega trenutno van fokusa, svoju pažnju beše usmerio na trećeg koji je ukratko nešto prozborio. Penjući se uz stepenice najzad smo došli do ta čelična dvoja vrata koja sa snažnim vetrom se otvoriše i silan, grub zvuk načiniše i otvor hrama nam se ukaza. Sada već malo bučnijim koracima svi su ušli unutra. Obezglavljene statue, tri kule, pradavne zveri na zidovima beše iscrtane sve je uticalo na Shigerua terajući da se priseti nečeg što je davno pročitao ali veoma malo. Beše toliko mali i beznačajan tekst da više nigde u svojoj knjizi nije našao još nešto o toj religiji pod nazivom Ašar' Ka sa svojim vernicima Ašarinima, možda nije dovoljno tragao za njom da je izuči a možda su ga njegovi problemi naterali da zaboravi da nastavi sa usavršavanjem duha na taj način. O ovoj religiji je znao veoma malo a sada je imao priliku da dođe na ovakvo mesto u hram Ašar'Ka. Pomalo je razgledao okolo nadgledajući ovo mesto, neki su se razdvojili i seli na klupe a on osta sam prateći situaciju koja je bila neizvesna strpljivo čekajući.


Pasivne:

#card96
#card652 #card671
taj Uto Okt 09, 2018 1:11 pm
Yoshirou
Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000


Potpunih 48 casa putovanja bi nas smorilo do kraja,bilo bi nekih izuzetaka a medju njima sam i ja.Imao bih uvek veliku nadu da nadjem Ilumia,na svu srecu sto se tice hrane i vode imao sam.Ostalo bi mi pola flase i jedan sendvic,kada bi stigli veliki hram bi se video.Zbog magle bi prizor bio losiji,ali nismo imali pravo da se nerviramo na to.Johan i dva nepoznata jaka sinobija bi bili napred.Ja bih bio negde izmedju.Daisake bi uvek trcao te bi nekad zurio,ali bi se brzo vratio u red.Dok bi isli uzbrdo videli bi dosta stena i kamenja,bilo bi nam teze preci put zbog zuljeva dobijeni na putu.Kada bi dosli videli bi ogromnu kapiju,izgledalo je kao da ljudi nisu gradili.Svi u znoju,duboko disajuci bi se divili hramu.Osecao bih kao da je hram uklet.Dok bi pricao svaka kapljica znoja bi padala te tako praveci jako malu baricu.Ruke prljave bi mi smetale,tako da bih uzeo malo vode te oprao ruke.Vratio bih flasicu nazad u torbu.Cucnuo te se divio hramu.Nisam imao pojma kako se zove ovaj hram,istog trenutka bih cuo odgovor
Hram Asar'ka
Hteo sam uzeti pilule da bi si povratio energiju,ali sam odbio te ih sacuvao za borbu.Zoro je bio ozbiljan,pretpostavio sam da je hteo da bude kao ucitelj,spreman za borbu.Dok bih to pricao,zadnja kapljica znoja bi pala.Osecao bih veliku gladnocu,uzeo bih sendvic te se najeo i napunio energiju.Osecao bih uzastopno smrt kako me zove,hladnokrvno bih to zaboravi te rekao u sebi
Nisam slabic bezi strahu!
Strah bi iz mene izasao,te bih se osecao kao da mi je kamen pao sa srca.Nastavio bih da jedem sendvic bez poteskoca.Mada bi me dosta nervirala magla,doslo bi mi da je opsujem.Yoshirou,raiton master!
Only those who have suffered for a long time can see the light in the shade:
Signature:
Pasivne:
#card671 #card448 #card750
taj Uto Okt 09, 2018 3:12 pm
Rogue Nara
ANBU
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Sve spontano i Rogue je krenuo na ozbiljniju misiju u svojoj karijeri.Nije ni mislio da odlazak do kapije zbog radoznalosti sta drugi ljudi rade,moze doci do ovakve situacije.Dva dana je proslo od kako su krenuli iz Konohe ka svetom Hramu Asar'ka.Stigli su nekako na to ostrvo koje je bilo obasuto maglom.Sto su sve vise isli dublje ka centru ostrva magla im je sve vise zaklanjala vidik.Svi iz grupe su bili umorni od ovog putovanje,neki su kaskali od bolova u nogama,neki su najnormalnije setali jer su navikli na ovako razdaljine.Ali Rogue-u je ovo bilo veoma bolno,dve godine pauze od bilo kakvih tezih fizickih aktivnosti,i onda odjednom da predjes veliku distancu iz cuga.Nema sanse.Proslo je neko vreme od dolazenja ka hramu i na kraju su naisli na velika vrata Hrama.Otvorila su se a zatim je i cela grupa stala za malo odmora pre nego sto uopste krenu.Sama atmosfera zbog magle je ovo mesto pravila mnogo strasnijim od obicnog svetog hrama.Vodje su se dogovarali oko misija dok su shinobiji samo sedeli i cekali signal za polazak.
taj Uto Okt 09, 2018 3:57 pm
Straight
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Dok su se ogromna vrata hrama otvarala,svi su ulazili,jedva cekali da stanu.Nisu imali odmora citavo putovanje,izgledalo je kao neka vazna misija.Straighta su uzasno bolele noge,jer nikada nije presao ovoliku udaljenost bez odmora.Jedva je cekao da stane,i da sedne malo da odmori.Seo je odma cim su usli na hram,gde je prasina sa poda se podigla cim je seo.Niko nije ocuvavao ovo mesto,nego samo ako im smeta tu i ocistice.Pogledao je da li ima negde neka podloga,koju bi mogao da stavi pod zadnjicu kako se nebi prehladio ili dobio neku bolest.

Boze,kako neocuvan hram,nije dzabe hram.

Rekavsi to,odma je pogledao u druge,neki od njih su se i bunili a neki i ne.Gledao je pazljivo vodje misije,kako razgovaraju i planiraju kako ce i sta ce.Naravno nije mogao to da cuje,i'ako je zeleo nije mogao.Nageo se uz obliznji zid,gde je pre toga rukom obrisao kako mu ne bi ostalo na odeci,otresavsi ruke nageo se na zid i gledao u plafon,koji je bio predivno isaran,i bio je ociscen.
taj Uto Okt 09, 2018 5:05 pm
Riomarindo
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Nakon dugog putovanja i hodanja nije mi se pocelo toliko umarati i ako nisam toliko voleo nesto hodati dok bi drugi imali vode i hranu,ali kada bih vec poneo neku limenku kao i nekad uvek.barem bih kod kuce napio da nikad nece biti susa a hranu bih kao pa sendvic jedino pojeo,mirisao sam dok bih dihao a ono sto sam pogledao njih trojicu,jedan sa crnom kosom ali mi izgledalo kao samuraj,miris bi bio da nesto nepoztojece,johan bi bio kao on,ali zadnji covek malo sedati ali bradav i belo lice na neki drugaciji miris,miris bele boje dok bi ostali bili tihi,stepenice pa do kraja i usli u hram bio predivan da sam pogledao sve oko sebe 4 puta dok mi u glavi uopste nije ni zavrtelo,pogledao bih opet u to troje koje smo krenuli kao da su druga dimenzija ali zelena,bela,crna.
taj Uto Okt 09, 2018 8:02 pm
Gost
avatar
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

#card754


(Stvorio se na celu kolone zagledan u svestenika i njegovu pratnju, cekao je decenijama da sretne takvog coveka koji ce mu otvoriti vrata koja sam nije umeo da pronadje. Osmeh je snazno urezan duboko medju njegove obraze i svaka vlas kose mu igra na glavi zadovoljna zbivanjima. Na tren je bacio pogled preko ramena i prisutne premerio, nije zaboravljao, tako da je pamtio mnoge koji su se peli uz te stepenice. Kin nije bio tu, sta je to tako vazno sprecilo kagea da svoje ljude isturi napred bez njegvog prisustva, pismo verovatno nije ni doslo do njega kako je trebalo cim se pizda iz Visokog Sada nalazila tu.)


Slobodan si.


(Dobacio je Shikiju i odustao od sve dalje price sa drugima sem sa onim pred njim. Srdacnim korakom se uputio napred ka ljudima koji se vec behu zaustavili, stao je na par koraka dalje i poklonio se.)


 Hisagi Sagoto zadovoljstvoje deliti vase prisustvo.


(Pokaza na one za sobom pre naredne recenice i dalje zadovoljno nasmejan,)


Shinobiji koje vodim su ovde danas da pomognu u vasim namerama.
Samo ih uvedite u zadatak, a ja cu se za to vreme uputiti za prijateljima koju bili pre nas. 
Hram Asar'ka 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f464d3741587556675261564468773d3d2d3134312e313461343932643030653235653261343138383833393334333333372e676966?s=fit&w=720&h=720
taj Uto Okt 09, 2018 10:40 pm
Johan Liebert
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Penjanje uz veoma dugačke stepenice postajalo je sve napornije. Čuvši Shikijev komentar, Johan se nasmejao tiho sebi u bradu. Crnokosi ninja izgleda veoma opušteno i sigurno. Možda čak može i lepo da se priča sa njim, ali neko mora razbiti taj led između ljudi kada se sretnu po prvi put. Možda ovo nije pravo mesto i pravo vreme za njihovo ćaskanje, ali što da ne. Bilo je još dosta stepenica.

Valjalo bi ga odvesti u Konohu i napraviti bizniz od njegovih blag-

Odjednom, ispred njih se stvori Johanu poznat oblik tela. Kosa crna kao noć, odelo boje krvi i ta anksiozna aura. Iste sekunde je shvatio ko je to. Sama njegova pojava na ovom mestu davala je Liebertu nelagodan osećaj. Ne bi se takav baja dovlačio dovde zbog nekih gluposti. Htede da ga pozdravi, ali kez koji je primetio na njegovom licu kada je prebacio glavu preko ramenu mu je govorio da za sad treba samo da ćuti.

Konačno su se našli jedni ispred drugih. Kako se Alucard poklonio, tako je i Johan za njim. Da nije,  ispao bi po malo nepristojan, a i čisto radi formalnosti, jer svi ti sveštenici i popovi itd važe za uglednije osobe hehe.

Naravno nije zaboravio reči Emiela o njegovom, izgleda mrtvom prijatelju. Nije ga najbolje čuo šta je sve tačno rekao, zbog bučnosti otvaranje kapije, ali vratiće se kasnije na to. Posle ovog razgovora Alucarda i našeg cenjenog sveštenika.


You mistake the stars reflected in a pond for the night sky:

#card226 #card653
#card363 #card682
taj Uto Okt 09, 2018 11:26 pm
Uchiha Shiki
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Nasmejao se na Johanovu opasku predhodno se već smeškajući slatko na svoju. Pred njima se pojavio Alucard Uchiha sa sve Oreal kosom bujnom i razigranom. Preko ramena je započeo vid komunikacije te je ovaj tako i odgovorio.

Da, ali nisam za vezu izvini.


Nacerio se slatko onako, gledajući u kosicu nindže pred sobom. Prišao je par koraka za njim, gledao ga kako se poklanja. Nije očekivao od njega da bude čovek od vere. Zapravo je više ličio na kreatora neke sekte nego pratioca slepih verovanja.Everything ends, and it's always sad.

Imagine not waking up next morning. Where are you ? What are you now ?

Are you pure energy without given sense or me - the One After.
taj Sre Okt 10, 2018 12:01 am
Akino
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Koracao je za ostlima i bio medju zadnjim redovima.Uvek hodajci sporo i umereno.Ne davavsi ikakav znak slabosti ili preterane snage.Gospodin od pedeset i jednu godinu posmatrao je sve oko sebe bez progovorene reci.Svaki od ratnika oko njegs bio je jak i poseban na svoj nacin.Tako da je dobro osmotrio sve.Nadajuci se da ce proci bez gnjavaze.
taj Sre Okt 10, 2018 4:33 pm
Miv
Jinchuriki -Miv
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

#card860

U malom dimu stvaram se kraj lorda Alucarda. Mogao sam videti veliki broj ljudi unaokolo, par poznatih ali mnogo vise nepoznatih. Bilo je lepo videti stare prijatelje ali pitanje je "Da li su me prepoznali?". Ostavivsi to po strani okrecem glavu ispred koracajuci dijagonalno sa desne strane udaljen korak i po. Pokusavao sam da izbegavam bilo kakav kontak sa ninjama iza mene. U jednom trenutku Alucard stade te se ja povukoh malo iza. Videvsi da se Lord poklonio ja odlucujem da kleknem na jedno koleno u znak postovanja. Pognute glave pitam se o cemu se ovde radi?
:Theme:

Gurren Lagan

ROW ROW FIGHT THE POWWA!

Pasivne:
#card226 #card652 #card706 #card301


The one path you chose for yourself, is the truth of your universe.


taj Sre Okt 10, 2018 5:45 pm
Gost
avatar
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

(Neosnovana arogancija, prepotentnost na osnovu tako kratkog zivota, presitna moc izbija iz krupnog ega. Shiki nije bio vredan trosenja vremena, bilo je dragoceno ovo izvesti do krajam, cupanje njegovog sitnog srca bi ga usporilo za jos jedan vek cekanja. Ddao znak dvojici shinobija  da budu spremni za pokret sa njim i potrudio se da cuje starceve reci(Riomarindo i Miv).)
taj Sre Okt 10, 2018 6:36 pm
Emiel Regis
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Shiki-eva arogancija mu nije ostavila ništa sem ukusa beznačaja i patetičnosti.Medjutim to nije moglo ni da se poredi sa količinom gadjenja i hladnog pasivnog gneva.Mistična i neprirodna atmosfera je dodatno pokazivala da će uslediti neverovatni dogadjaji.Regis se kao i ostali kulturno poklonio sve vreme ostavljajući pogled uperen u sveštenika.Pokušavao je da se što manje obazire na uznemirujuće prisustvo ogavnog bića koje se nalazilo ispred njega.Činilo se da nema normalnog člana Uchiha klana...Svaki trenutak je posvetio analiziranju sitaucije.Emiel Regis je oduvek bio hladna osoba hladnog i logičnog razmišljanja, ali se njegova skeptičnost smanjivala svake sekunde.Sponsored content
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu