Naruto Ninja Way

2019

Powered by Forumotion.

Naruto Ninja Way

Stvori originalnog lika i postani najjači ninja u Naruto svetu! Izaberi put dobra i postani lider sela - kage ili se odluči za put zla i kreiraj organizaciju kojom ćeš uništiti svet!

ULOGUJ SE
REGISTRUJ SE

Dobrodošli na

Naruto Ninja Way 2019


S Jonin Ispit - Uzumaki Ren

taj Sub Sep 22, 2018 6:33 pm
Kon
Admin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

4 zadatka - 4 posta. Daj sve od sebe, radi polako. Srećno.
taj Uto Sep 25, 2018 9:02 pm
Ren Uzumaki
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

1. Pitanje
Vatra, uzumaki, puppet, genjutsu.
400 kontrole i 100 inteligencije.
(Potencijalno sharingan i Calming chakra seal).


a) Uchiha Shiki:

Uchiha Shiki - Voda, uchiha, samuraj, munja, genjutsu.

Računamo da ja prvi mogu da napadnem.
Prvi potez uz aktivaciju sharingana i zabranjene biće i prizivanje lutki. Jedna od njih će da napadne sa nekim random napadom čisto da istroši koji slot protivniku.
U zavisnosti od njegove odbrane i ostatka poteza ja mogu da uradim par situacija.
Pošalje dmg. Odbranicu se većim dmgom
Pošalje genjutsu. Odbranicu se releasom ili vraćanjem istog nazad. Uz mojih 300 int to ne bi predstavljalo problem.
Ako napadne mačem. Postaraću se da ne može da mi priđe, samim tim ne može ni da me poseče.
Ako aktivira nešto iz munje opet nema dmg koliko ja mogu da napravim vatrom ili lutkama.
Ako stvori kišu. Spajam se sa jednom od lutki, tj. ulazim u nju i ostajem dok kiša ne prođe
Jedina mana je što 45-55 ch trošim po potezu za održavanje samo. Doduše uzumaki sam pa ne treba da predstavlja toliki problem.


b) Uchiha Alucard:

Uchiha Alucard - Vatra, genjutsu, vetar, uchiha.

Ovaj moj build je čak i moguć da se odradi iako alucard ima zabranjenu koju ja imam, ali tada košta 50 tokena više.
Jedina moja prednost u ovoj borbi je chakra, ali zbog samehade koji alucard poseduje to i nije tolika prednost.
Ako ja igram prvi. Prizvacu lutke i pokušati njima da ga tako out sustejnujem zato što ću za iste količine dmg-a da trošim manje chakre.
Genjutsu nije toliko koristan u ovoj situaciji pošto i jedan i drugi imamo 300 int. Još buf na genjutsu traje 3 poteza, a ja mogu da vraćam nazad i blokiram genjutsu dva.
Vatra vs vatra glupo je uopšte da komentarišem to.


c) Kin Morimoto:

Morimoto Kin - Samuraj, jiton, vetar, zemlja.

Opet ja prvi igram. Računaću samo dve zabranjene. Jedna je beskorisna pošto def i nemam tako da nema kroz šta da prolazi. Druga je imunitet.
Genjutsu je beskoristan sammuraj imunitet na 3 poteza i 3 poteza zabranjena. Jedina šanasa za ovo je kada odu na cd oba, ali to je u najboljem slučaju tri poteza.
Mislim da morimoto teško može da nabije i održava preko 200 brzine, ali i 200 mu je dovoljno da mi preseče konce. Mada moja tehnika traje i više nego dovoljno da spreči to presecanje.
Poenta borbe je da ga držim na odstojanju i da mu ne dam da priđe. Kada popali bufove aktiviram glave dok isteknu. Aktiviram efekat iz genjutsua da ne može da se pomera.
Bacam velike količine dmg-a i svoje lutke uvek držim blizu sebe, da me zaštite od eventualnog napada mačem.

taj Uto Sep 25, 2018 9:06 pm
Ren Uzumaki
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

2. Pitanje

Uchiha Shiki vs Yuichi Jin
Samuraj, munja, voda vs samuraj, senzor, zemlja

Prvi potez:
Prvi deo odlicno odigran, dok bi u drugom delu ja uradio nešto tipa thunder boost. Imunitet na struju traje 3 poteza, a protivnik može da ukloni balon sa terena, tako da mi se to ne čini kao dobra taktika.
Yuichi je mogao da za 2 slota stvori uzvišenje i za ostala tri uradi neki napad, ali svakako odlicno je rešio ovo.

Drugi potez:
Bez korišćenja droge zamolio bih pre svega. Zamane je logican potez, nema potrebe za komentarisanjem. Balon je mogao da se stvori ispod poklopca ili iznad nikako nije mogao poklopac da mu bude štit, ali dobro to na stranu pošto se potez uvažio iz ovoga vidimo da shiki ume da ubedi admine i da je morska voda slatka.
Yuichi skoro pa odlicno sklanja balon i čisti teren. Ja bih na njegovom mestu napisao da se teren deli na dva dela i da balon puca pod pritiskom. Def preventivno mislim da nije dobra opcija. Bolje da je prvo pustio napad pa tek onda aktivirao. Ovako je protivnik mogao da čeka da mu prođe def, pa tek onda da napada

Treći potez:
Domišljat potez mladog Shikija. Stvaranjem vode u rupi kroz koju je voda iz balona trbala da otekene ne da je sacuvalo balon već i dodalo vodu na teren. Odlicna kombinacija i za 30 ch 700 dmg-a. Da je Yuichi sklonio balon kako ja mislim da treba, ne bi bilo problema za njega, bar ne ovog od balona.
E sada tek krecu opasne droge i interaktivni potezi xD. Situacija je sledeća. Obojica se nalaze u balonu koji je ispod poklopca od zemlje i dave se u njemu, a Yuichi stvara prizmu u kojoj se nalazi Shiki. Talas računamo da je prošao pre nego što su zidovi stvoreni. Yuichi se u balonu punom vode zaleće i preskače ga. Samo ne znam kako je to izveo. Em što ni tehnika ne dozvoljava to pošto je do 120lvl a napad je 140 lvl. Znači ovde je Yuichi umro.

Četvrti potez:
Ovo već postaje jako teško za komentarisanje pošto obojica ne znaju gde se nalaze. Shiki stvara gejzir i uništava zidove. Tu je mogao da uradi i stun i tako izbije 300 energije protivniku. Stvorio je koplje koje stunuje ako probode protivnika, a uz napad napisao da ne može da se blokira efekat defencom. Svi možete da vidite šta su od kartica stavljali tako da neću da pišem to.
Zamena je bespotrebna kao što gore piše. Pet slotova za napad. Gde se Lord odlučuje za četiri klona u sred balona. Svi umiru i on je bacio 120 ch.

Peti potez:
Konačno nema više balona. Pošto je Shiki odlicno uvideo grešku i naveo je u svom potezu sada je on bio u prednosti potez tj imao pet slotova da uradi bilo šta. Odlučio se da povrati ch i malo se bufuje, ali ovaj struja je previše nepotrebna. Bolja opcija bi bila buf iz samuraja ili brzina sa tehnikom munje.
Opet pet slotova za napad. Lord opet usrao napad i napao taijutsuom. Mogao je milion drugih opcija da uradi. Po meni bolje i da buf svoj mač, ne def toliko zato što je očito da ima 3 poteza da se potrudi da pobedi.

Šesti potez:
Shiki je više radi zezanja uradio ovu tehniku. Mogao je da stvori onu mrežu iz struje i tako ga stun na 2 poteza, a za preostala 3 slota da napadne. Ovaj bi verovatno odustao od napada, ali opet manje slotova za odbranu.
Lord po ko zna koji put ima priliku za napad koju protraći. Umesto da bufuje mač i posalje talas ciste ch on trosi 300 ch na već jako zezutu situaciju. Mirovanje bi bilo bolje u ovom potezu, tacnije bilo sta umesto ovoga.

Sedmi potez:
Koristi imunitet i tako se za 30 ch brani. Deset puta manje ch za odbranu. Bufuje se još malo što je sasvim solidno za borbu u kojoj samo čeka da mu se vrati pola ch i da završi ovo.
Više me mrzi da čitam ovu smejuriju pa cu samo kartice da komentarišem. Ne znam koliko je tehnika pre trajala, ali po meni ako traje dva poteza ona oba poteza ima ch u sebi, a tek posle nestaje. Tj blato ostaje, ali efekat nestaje tako da mislim da je ovo solidna kombinacija kojom je planirao da pobedi na skriveni.

Osmi potez:
Aktivira svoj refleks, tj naglašava da ga ima i kada shvati da nista ne ide na njega rešava se poklopca. Pošto ne zna gde je protivnik, ali zna da mu ne može ništa taj potez potpuno opravdan potez.
I to je to pošto ne znam sta je skriveni.
taj Uto Sep 25, 2018 9:11 pm
Ren Uzumaki
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

3. Pitanje:
Samim tim što je ovo rp forum valjda je jasno šta je to i šta je bitno.
-Narvno da je roleplay bitniji, čak i te borbe su neka vrsta roleplaya naših ninja likova. Lepljenje kartica jedino je bitno za uvežbavanje taktika samog lika koji treba da preživi pomoću borbe u rp svetu.
-Svrha roleplaya na forumu je dočaravanje drugima osobine, karakteristike, misli.. našeg lika koji može da bude potpuna kopija nas samih iz rl-a ili potpuno neka izmišljena licnost iz naše mašte koja bi negde duboko u umu hteli da budemo.
-Ako bi ste bili u mogućnosti da li bi ste uklonini zahtev administracije da svi postovi koji daju xp moraju biti roleplay????? Sparing daje xp a koliko se sećam tu nema rp-a uopšte. Svakako ako to izuzmemo ne bih uklonio zahtev.
-Pre svega čitanjem rp-a se proširuje vokabular reči. Čak ima koristi i oko škole pre svega oko sastava iz srpskog. Igrač takođe može da zadovolji neke svoje potrebe. Ovde može kroz rp svog lika da ispolji bes, tugu, ljubav..... Sticanje prijatelja je jedna od prednosti, a kada smo već kod toga mogli bi da organizujemo neki skup kada svi budemo mogli ili bar većina.


Poslednji izmenio Ren Uzumaki dana Uto Sep 25, 2018 9:14 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
taj Uto Sep 25, 2018 9:13 pm
Ren Uzumaki
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

4. Pitanje:


Kao i moj kolega Vule i ja sam dugo razmišljao šta za četvrto pitanje. Prvo sam hteo da ocenim njegov ispit, pa da analiziram nečiji build ili neku od klasa, ali konačno sam shvatio da je rp najlakši da se uradi.
Kratko neće da bude, ali niko vas i ne tera da čitate

-Priča počinje davno. Čak 27 godina pre osnivanja Konohe.

Amon je bio jedan od trojice braće. Kao najmalađeg majka ga je najviše volela i uvek favorizovala. Zbog te činjenice ostala dvojica ga i nisu volela toliko. Umrla je kada je imao 9 godina i tu zapravo počinje prava borba za život.
Nakon smrti majke, otac ga je zapostavio i posvetio se treniranju ostale dvojice. Zbog zapostavljanja i torture koju je doživeo beži od kuće. Na putu igrom slučaja sreće devojku njegovih godina i ostaje u selu zbog nje. Bila je to ljubav na prvi pogled. Dvadesetogodišnji par uživao je u ljubavi.
Novac mu je uvek bio problem pa se zato stalno zaduživao.
Bio je u kući kod svoje devojke. Živela je sama. Bilo je nešto malo posle ponoći. Ljubili su se. Nakon par minuta krenuo je da se otvara i priča o sovjim problemima. U tom trenutku u kuću uleće grupa bandita. Odvajaju ga od devojke koju ubijaju, a njega prebijaju i ostavljaju da leži tu za kaznu. Tako su smatrali račune poravatim.
Nakon smrti svoje devojke čitavih mesec dana nije izlazio iz kuće. Banda ga više nije dirala, a on je odlučio da se odvoji od sveta i ode u svetilište Kear Morhen gde je kao instruktor mačevanja radio dobar prijatelj njegove majke.
Otkrio je svoje talente i nakon tri godine intezivnog treniranja postao je dosta jači od bilo kog u tom selu pa čak i od svog oca. Vratio se sa ciljem da dobije oproštaj zato što ih je napustio. Iz kako mu se činilo prevelike ljubomore ga napdaju, a on biva primoran da ih ubije. Emotivno razoren provodi još tri godine naprono trenirajući u planinama koje su okruživale selo. Tu je pronašao svoj unutrašnji miri i konačno je shvatio šta mu je činiti.
Zaputio se u svet u potragu za novim avanturama, a možda čak i učenikom. Stigao je do Konohe gde njegova priča dobija drugi tok, a on sam postaje ninja vredan pomena.


taj Čet Sep 27, 2018 7:14 pm
Kon
Admin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Polozio si.
Sponsored content
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu