Naruto Ninja Way

2019

Powered by Forumotion.

Naruto Ninja Way

Stvori originalnog lika i postani najjači ninja u Naruto svetu! Izaberi put dobra i postani lider sela - kage ili se odluči za put zla i kreiraj organizaciju kojom ćeš uništiti svet!

ULOGUJ SE
REGISTRUJ SE

Dobrodošli na

Naruto Ninja Way 2019


IX S Jonin Ispit - Podaci

taj Sub Sep 22, 2018 6:30 pm
Kon
Admin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Special Jonin ispit
*Sve teme su vam već napravljene. Svaki odgovor mora da bude zaseban u postu. (4 zadatka, 4 posta u vašoj ispitnoj temi).

*Odgovor na drugi zadatak slati u pm. U temi napišite umesto drugog odgovora: "Poslao/la sam odgovor". Ja ću urediti taj post kada budem ocenjivao da igrači vide.

*Ispit traje do kraja 25.09. Odluke o polasku će biti donete nakon tog datuma ili ranije ako svi učesnici završe.

*Kada napišete prvi post na ispitu imate 48h da završite ispit (preostala 3 odgovora).

*Kartice su otključane te možete koristiti sve njih za reprezentaciju (molim vas da ne kopirate ceo shop u ispit)

*Žalbe na donešenu odluku o prolasku možete podneti na Discordu u kanalu #žalbe.


I ZADATAK

 Odrediti strategiju vašeg lika za borbu protiv sledećih ninji. Strategiju protiv svakog ninje dati u zasebnom spoileru. Potrudite se da dočarate na najbolji način vašu borbu, poteze, namere i eventualne načine pobede. Računajte da imate S jonin titulu i 4 skilla.

a) Uchiha Shiki
b) Uchiha Alucard
c) Morimoto KinII ZADATAK


Po postovima iskomentarišite borbu: Uchiha Shiki vs Yuichi Jin. Idite redom, reduktujte postove, ukažite na bolje mogućnosti ili mane poteza. Dajte neki potez koji bi bi odigrali  Odgovor poslati u pm meni, uredno molim vas.III ZADATAK

Objasnite svrhu roleplay na forumu? Šta mislite da je bitnije u igri - roleplay ili borba karticama? Ako bi ste bili u mogućnosti da li bi ste uklonini zahtev administracije da svi postovi koji daju xp moraju biti roleplay. Šta sve kao igraš stičete roleplayom.IV ZADATAK


S jonin poznaje igricu kompletno. Admini poseduju titulu S jonin i kada vi dobijete tu tilulu postajete ravni njima u znanju i igri ili jako bliski. Postoji mogućnost da vi kao S jonin ako prodjete budete vodili sledeće ispite. Dajte sebi zadatak kojim ćete pokazati da ste S jonini. (poželjno je kratak i uverljiv način)
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu