Naruto Ninja Way

2019

Powered by Forumotion.

Naruto Ninja Way

Stvori originalnog lika i postani najjači ninja u Naruto svetu! Izaberi put dobra i postani lider sela - kage ili se odluči za put zla i kreiraj organizaciju kojom ćeš uništiti svet!

ULOGUJ SE
REGISTRUJ SE

Dobrodošli na

Naruto Ninja Way 2019

Yamiyo DockDanas u 6:11 pmAlucard
biram klanDanas u 5:23 pmYusei
Rean vs YamaguchiDanas u 3:52 pmRean
Glavni prolazDanas u 3:46 pmSachi
Biram klanDanas u 2:35 pmBartaloome
Travel EvidenceDanas u 12:32 amSieghart
Setaliste Ka'SanenJuče u 11:06 pmAtsui
Kapija sela ListaJuče u 10:58 pmShinsui
Yamaguchi vs ReanJuče u 9:23 pmRean
Prijava za MisijeJuče u 7:26 pmSachi
Kapija sela OblakaJuče u 4:15 pmRei
DesertJuče u 3:31 pmKain
Gutsova sobaJuče u 5:34 amRuts
HodniciJuče u 5:09 amRuts
Travel EvidenceJuče u 4:53 amRuts
Travel EvidenceJuče u 4:53 amRuts

S Jonin Ispit - Johan Liebert

taj Pon Avg 20, 2018 3:02 am
Leonard van Volen
Admin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

4 zadatka - 4 posta. Daj sve od sebe, radi polako. Srećno.
taj Pon Avg 20, 2018 7:26 pm
Johan Liebert
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

I pitanje

c) Morimoto Kin:
 Neću računati magnet release jer ne znam sve njegove kartice. Znam samo da ima onu zabranjenu da ignoriše defence gde je ona likuša iz fate/zero.

Još jedan prokleti samuraj aa kolko vas je uchiha i samuraja. Al dobro bar nema genjutsu. Ovaj čovek ima zemlju, vetar, samuraj i jiton. Mašala.
Ista priča kao sa Alucardom. Vetrom može da oduva moje papire. Naravno ovo je mnogo bolja situacija. Bacam Kami Field i on ga čisti vetrom. Onda ga čeka moj grudge rain koji će da mu troši chakru.
Onda on može da da napravi most od zemlje i da stoji ispod njega. Dobro, ja dobijam vodu na terenu a on je istročio chakru i nije buffovao svoj mač toliko puno zbog slotova koje je morao da iskoristi. Svejedno ga čeka kami field za 3 poteza. U ovoj bitci je presudna naša razdaljina. Odmah po početku borbe, sa kami field bih i ovo uradio tačno ispod sebe. #card593.
I ako se zaleti na mene popio je ovaj seal, ukoliko eto slučajno upali senzor i sazna za njega. Ja ću i dalje stojati u njemu i time braniti njegov pristup. Ako ga uništi ili nekako zaobiđe. Imam ovo #card144 #card405. Iako je ova druga opcija bolja kada imam bar 350 levela vode na terenu. Ukoliko shvati da sam uradio nešto skriveno zbog broj slotova koji sam odigrao, a i kad vidi ovaj ispit znaće šta se dešava. Imam neki osećaj da će ovo uraditi kako bi razbio taj seal da nema podlogu #card28. U tom slučaju ako se zaleti na mene odigraću neke od dve kartice gore navedene. Ovu prvu ću tako što ću stati na neki najveći kamen i tu postaviti seal. Može čak i ovo da uradi ali ista je situacija #card391. Defence u ovoj borbi je skoro pa i beskoristan zbog njegove zabranjene koja skroz ignoriše defence al samo na njegovom oružju. A i pored toga ima wind soul koji ignoriše defence al samo za napade vetra. Tako da ću defence koristiti samo za njegove napade zemlje i Jiton klana. I opet, pošto moj lik dominira u sustainu, održavaću rastojanje i spamovati napade vode i i time imati veći level vode na terenu. Naravno on to može da skloni pomoću earth flow divide, što mu naravno troši čakru i zauzima 3 slota tako da malo toga može u ostatku. A ako očisti teren i nebo tehnikom vetra čeka ga moj wombo combo paper drain i kami field. Ovo je borba u kojoj čak i mogu da pobedim. Kada se borba bude bližila kraju i ja budem imao prednost. Siguran sam da će da mi onesposobi senzor sposobnosti tehnikom vetra i da proba na skriveni da me stunuje ili nešto slično. Međutim spreman sam za to tako što ću ulaziti u imunitete. Čak iako zavrljači talas čiste čakre imam i imunitet za to #card366. Jeste da troši puno chakre ali ukoliko ovako zaškripi biće neophodno. I taj imunitet odmah mogu vratiti za upotrebu #card757.
Ovo je borba koju mogu pobediti ukoliko igram pametno i strpljivo.
Takođe znam da Morimoto ima fetiš da baca kunai i šurikene gde je svaki po oko 400 dmg i time naneti puno zagarantovanog. Od toga se mogu odbraniti ovako #card223 #card317. Jeste da sam potrošio dodatno chakre, ali na njega nastavlja 250 dmg i 100 lvl vode na terenu.

a) Uchiha Shiki:
 Neću računati ikakve njegove zabranjene tehnike, lične i tako dalje. Jer ne znam koje sve poseduje. Samo na osnovu njegov skill poena ću pisati ovo.

On ima vodu, munju, uchiha, genjutsu i samuraj. Što je dosta nezgodno. Kao i svaki samuraj, slabost mu je to što nema aoe damage i fokusira se samo na jednu metu što je loše za teamfightove ali ukoliko se nađe oči u oči sa protivnikom, tu on sija. Pošto je ovaj acc, kako vidim, napravljen davno. Siguran sam da je uzeo vodu zbog njene stare pasivne. Nastacukje istu do malo većeg levela i može da baca 120 lvl, 140 lvl napade, koji su razorni, za 30 chakre. Ukoliko mu protivnik očisti tu vodu, krenuće ispočetka da je stackuje a protivnik je time izgubio chakru i slotove. Vodom bi takođe dobio sustain zbog water regenacion kao i mnoštvo imuniteta.

Naravno, postoji drugi skillovi pored vode. Tu su takođe samuraj i munja kojim dere i melje. Munjom može nabudžiti svoju brzinu i dobiti free zamahe i zagarntovani. Takođe ako uspe da svoj samuraj mač nabudži, tu dolazi moj kraj. I na kraju tu su uchiha genjutsu duo. Uchiha tehnikama on može dodatno nabudžiti psihički damage na koji ja imam malo odgovora. Jedina kartica koja mi tu može pomoći je #card216. Ali to je samo do 100 lvl. Bacaće mi genjutsu na koji ja, nažalost, nemam odgovor. Osim da krvarim ili cancel tehnique. Skriveni potezi jako teško idu na ovog čoveka zbog njegovog šaringana. Čak iako nešto uspe da prođe. Tu je outer reaction.

A sada naša bitka. Verujem da će započeti sa grudge rain, kao i ja.
Što se tiće mene, odbranući se od nje tako što ću stvoriti most od tri zida a ja se nalazim ispod njega #card319. Stvarno ne znam šta će on da uradi, ima veliki izbor. Uglavnom, ukoliko se nekako odbrani od grugde rain, ili ako se ne odbrani svejedno. Tu ustupa kombinacija paper drain i kami field kojij će mu skratiti sposobnosti na osnovu šta on izabere. Kao moj četvrt skill uzimam Barrier & Seal. Mogu da zaboravim na lepljenje sealova na njega. Jer ako mu se približim da zalepim seal, on mene seče mačem. Jedino kroz napad da stavim seal na njega pomoću #card362 i #card139. Mada male su šanse da će ga napad pogoditi, može da se desi i imam nešto na umu ali to neću iznositi ovde. Kao i protiv svakog samuraja, moram da držim razdaljinu.  Ukoliko se zaleti na mene sa shunpo ili nešto slično imam dosta kartica koje na to mogu da odgovore. Takođe ova kartica može da bude i gamechanger ukoliko sedne na nju. #card593. Nažalost, ima šaringan pa će je videti, ali i dalje mogu stajati u njoj i sprečiti njegovo približavanje. Ako se čak i približi i nekako zaobiđe seal ja mogu uraditi ovo #card144. I nakon što seal istegne ja bež od njega. Takođe posedujem imunitet na 3 poteza koji ignoriše oružija.

Ovo je jako teška borba za mene jer je on kao all-round nindža. Ukoliko mi se ne približava gađaće me jutsuima vodom i time stackovati vodu, i genjutsuom. Pritom ima dobar sustain koji mu omogućava da me gađa. Igrao bih agresivno ovu borbu, stakujući vodu kao i on. Moram napomenuti da ja pored pristojnog damage imam bolji sustain od njega. Puno imuniteta, letenja, defenca imam. Kao što sam rekao genjutsu bi mi pravio problem ali verujem da bih uspeo od ove borbe napraviti zanimljivu ekzibiciju.  B) Alucard Uchiha:
 Prokleti vampir.
Dugo sam mislio da Yuichi Jin moze da ga dobije ali se ispostavilo da je zakovrnuo na autizam delovanjem spoljnih faktora.
Ovaj čovek poseduje uchiha, vatru vetar i genjutsu. Za razliku od Shikija, ovde moram da spominjem negovu zabranjenu jer onda njegov build ne bi bio efektivan. Zabranjena mu daje 100 kontrole. preciznosti i inteligencije. Time će imati 500 kontrole, 200 inteligencije i 100 preciznosti. Broken. sa 200 inteligencije od dobija dodatan slot i cooldown manje na sve tehnike. Ne znam koje su njegove lične tehnike pa ih neću ni pominjati. Takođe dobija 100 dmg na sve tehnike i ignoriše 50 defenca.
Uchiha vatra i genjutsu je trio fantastiko kojim dere damage. Kao i kod Shikija, genjutsu bi mi pravio problem. Što se tiče vatre, on će na mene da šalje puno dmg ali ja imam pregršt imuniteta kojim bih to izbegao. Vatru na terenu gasim lako svojoj vodom, pa mi to ne predstavlja problem. A ako očisti moju vodu očistiće i svoju vatru. Vetar je tu iz defansivniz razloga. Moju kišu, moj kami field. MOJE SVE PAPIRE. On može oduvati laganim pirkanjem vetrom. Moja strategija bi bila prvo da aktiviram kami field na njega. On bi to oduvao svojim vetrom, ili nekom drugom vatrenom tehnikom. Kada to uradi, čeka ga moj grudge rain koji će mu trošii čakru a pritom ostavljati vodu na terenu. To je odlično sudeći da mu time gasim vatru. Cooldown kami fielda je 3 poteza. A njegovo čišćenje sa njegovom inteligencijom je 5. Ali u potezu kada on to čisti imaće manje sposobnosti zbog papira, tako da neće imati cooldown manje kada je aktivira. Znači 6 poteza a kami field 3. Profit. Loša strana toga je što ako baci razoran napad, što je sa njegovim buildom prelako. Oni se neće aktivirati. Naravno ovo su sve moje predpostavke jer ne znam kako mu mozak funkcioniše aaaa. Može takođe  da sprži ceo teren i time moje papire. Diskutabilno je da li kami field radi kada on aktivira flame body. Ali računaćemo da ne rade. Može i to da aktivira. Naravno ja ću svojim evazivnim sposobnostima i imuniteta izbegavati tih 5 poteza. Ovu borbu ću igrati isključivo na sustain. Problem kod toga je što on ima 300 chakre od Samehade, ili kako bi on rekao Samenhade xDD. Tako da je on 300 chakre u prednosti, to pravi problem ali ne i nerešiv. Defence ću slabo koristiti jer postoji ona njegova vatrena glavica koja ignoriše defence, kao i 100 njegove preciznosti, wind soul takođe. Ali naravno da ću je koristiti. Jer time troši slotove a i chakru. Probaću da mu se približavam dosta i da probam da lupim seal na njega, bio on kroz napade ili dodirom. On nema puno nekih odbojnih tehnika, jedino od vetra i ona nova uchiha kartica #card18 #card247. Kod ovog čoveka isto teško idu skriveni zbog njegovog šaringana. Ali sa dobro smišljenim skrivenim može se nešto izvesti, jer nema outer reaction kao Shiki. Hajd da kažemo da u b&s skrolu imam upijene tehnike od 600 dmg. Izbacam to i on je već potrošio nešto chakre i slotove.

Tl;dr-
Ja ću igrati na sustain i levelovanje vode, a on će da me roka damageom. Izbegavaću ih svojim imunitetima ali mi veliki problem pravi genjutsu koji mogu da negiram samo do 100. lvl. Aktiviraću Kami Field i kasnije grudge rain i time mu trošiti čakru, tehnike i slotove. Jer kakav je on, pre bi se ubio nego dopustio da izgubi 20% sposobnosti zbog paper draina.  


You mistake the stars reflected in a pond for the night sky:

#card226 #card653
#card363 #card682
taj Pon Avg 20, 2018 7:27 pm
Johan Liebert
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

II pitanje:

E sada ću da iskomentarišem ovu ovde borbu
http://www.narutoninjaway.com/t1411-uchiha-shiki-vs-yuichi-jin?highlight=Shiki.

Redukovaću postove i ukazati na bolje mogućnosti ili mane istih.

Shiki - Voda, Munja i Samuraj
Yuichi Jin - Zemlja, Samuraj i Senzor

1. Potez
Prvi potez igra Shiki. Ovo je uobičajan početak korisnika vode. Nateraće protivnika da odigra nešto kako bi se odbranio od ove kiše jer 250 ch ukupno je veoma kobno za izgubiti. Lightning Absorbtion ću u nastavku objasniti zašto je to Shiki aktivirao.

Yuichi Jin igra, kako ja mislim, ono što je Shiki i želeo. Pravi zemljani ćup. On je mislio da je to ispunjena sfera... Al dobro idemo dalje, nakon toga šalje zemljotres. Usput napisao je da nekoliko stubova drže ovaj lid kako ne bi pao na njih, a onda radi zemljotres iako je napisao da ga stubovi drže xDDD. No ajde, mogao je vukove poslati ako misli da je lid ispunjen.2. Shiki je ispunio svoj plan. Znao je da će Yuichi da ih poklopi lizom kako bi se zaštitio od kiše, zato sada pravi vodeni balon koji popunjuje liz. Zbog ovoga je Shiki aktivirao Lightning Absorbtion. Jer sada ako uradi napad struje svi koji su u baloni će primiti dmg osim njega. Jer jel da, voda provodi struju. Uradio je zamenu kako bi izbegao zemljotres što je oke. Pošto je voda unutra mogao je da napiše i da pliva ka gore i da ga zemljotres ne dodiruje. Ali to je jako diskutabilno.

---Hteo bih da dodam komentar na ovaj lid. Ovo je veoma interaktivan potez jer ako je lid obložen sa svih strana. To znači da je unutra mrak i da se ništa ne vidi. A ako nije, ta voda će iscureti i imaće taman dovoljno mesta na površini vode da isplivaju. A oni nisu pomenuli ništa od navedenog. Al dobro ne pišem ovo da bih sudio.---

Pasotravni mamlaz je napravio neke podzemne kanale i neku rupu koja odvodi vodu. Ne znam koliko je to pametan potez bio jer je Shiki tu vodu odmah vratio. Onda je napravio zemlju oko sebe i dodao sebi 50 def. Ne znam kako on sada ima 150 def jer je uradio samo jedan napad zemlje što daje 50 def. Što znači da bi on sada trebao da ima 100. Verovatno je promenjen Ganzan pa zato.

3.
E sad pasivna vode dolazi do isticaja. Shiki je poslao 700 dmg za 60 chakre. Plus što je sa onom vodopad karticom vratio balon i povećao level vode na terenu. Odličan potez.


Lord onda odgovara sa isto dobrim potezom. Pravi prizmu oko Shikija tako da se balon dalje ne širi već ostaje unutra da se Shiki davi u njemu. Nakon toga preskače talas, ja mislim na najefektivniji način. Trošeći energiju.

4. Shiki razbija prizmu vodenim gejzirima. Koji prave rupe na zidu a balon nastavlja da se širi po kupoli, i raširio se. A onda zamenom izlazi iz prizme i stvara se na 9 metara od Lorda. Nažalost, ostao mu je samo jedan slot pa od njega pravi munjeviti šiljak koji ide ka Lordu. U ovom potezu mu ističe Lighting Absorption.

Lord radi najjednostavniju soluciju. A to je zamena. Nakon toga pravi veliki kiks. Stvara 4 klona iako su svi oni pod vodom... Tako da je ovo protraćen potez i 120 ch za Yuichi Jina. Da sam na njegovom mestu ispalio bih zemljanog zmaja ka Shikiju i time dobio još 50 def na Ganzanu.

5.
Shiki je aktivirao Water Regenation i Lighting Connection. Water regenation je odličan potez jer izgleda da je pre pasivna vode radila i na tehnike. Što ovom spellu daju veoma veliki značaj jer će on za 125 ch uspeti da nakdohnadi 500. Maltene za 3 poteza on borbu počinju ispočetka. Lighting Connection ne znam zašto je aktivirao. Bolje da je umesto toga aktivirao

#card72

Ovo je napredna verzija chidorija. U ruci stvorite munju koju ispalite na protivnika u talasu munja.

#card27

Yuichi Jin shvata da sada moram biti što agresivniji, balona više nema tako da su sada na suvom. Ispod ćupa. Znajući da mora da šteti chakru, odlučio je da poveća svoj taijutsu dmg i da roka Shikija izblizu sa taijustom. Trošeći energiju.

6.
Shiki je provalio njegov plan, te radi justu koji poništava sve buffove. I time je potpuno uništio Lordov plan. Ovde je Shiki potrošio 75 chakre a Lord 60. Ispao je ovo + za Lorda ali ipak SHiki je poništio takođe sav njegov defence a i za 3 poteza dobija 500 chakre pa i ne mari baš za 15. Imam osećaj kao da je ovo uradio kako bi se obojica udarili pesnicama i zaradili dodatni style points.

A sada Lord radi jako zanimljiv potez. Od sve te vode na terenu on pravi živo blato ispod nje. Jeste ovo lep potez i zanmljiv i to sve. Ali voda ima veoma jak imunitet. I Shiki iz tog blata može da odpuzi do kraja. Potrošio je za ovo 300 chakre da bi se protivnik odbranio sa 30. Trebao je da održi agresivnost jer water regenation je u toku.

7.
Kao što sam i rekao, Shiki se od ovoga odbranio za 30 ch a i ima imunitet naredna dva poteza... Onda obavija mač čakrom mada ne vidim sa kojim al opet kažem nisam tu da sudim.

A onda veoma interaktivan post Lorda. Koji govori da je Chakra sensor trap ukombinovao sa blatom koji je bacio u prošlom potezu... Što naravno ne može da se kombinuje. U ovom momentu ne znam ni ja šta bih radio, skroz je zeznuo stvar. Počeo je da gradi neke tunele...

8.
Shiki buffuje svoju oštricu i šalje damage čiste čakre koja ruši kupolu.

Lord se previše kasno setio za skriveni potez. Sada ne može ništa više uraditi. Shiki ima outer reaction, aktivan imunitet vode.

9.
i Shiki naravno po udžbeniku pali senzor i to Lord izgleda predaje meč.

Mislim da je glavni razlog Shikijeve pobede, Lordova glupost sa živim blatom. Tu je nepotrebno pukao 300 ch da bi se Shiki samo odbranio sa 30ch. Takođe možemo primetiti da j Lord jedva uradio jednu senzor tehniku od mnogih. Greška sa klonovima je takođe kobna, tu je izgubio potez a i 120 ch. I naravno odlična strategija Shikija sa vodenim balonom ii lidom je odlična.


You mistake the stars reflected in a pond for the night sky:

#card226 #card653
#card363 #card682
taj Pon Avg 20, 2018 7:28 pm
Johan Liebert
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

III pitanje
Roleplay:
Naravno da je roleplay bitnija stvar od bacanje i lepljenje kartica. Mogu da kažem sa sigurnošću da je roleplay najbitnija stvar na forumu. Mogao bih sada da copy/paste sve ono o roleplayu iz pravila, ali to bi bio glup potez pa ću pokušati nekako svojim rečima da kažem ono što mislim o njemu. Naravno da se slažem da je roleplay najbitniji segment igre. Mi preko reči, stilskih figura pa čak i više tačaka možemo nekom drugom da dočaramo kakve ćudi je naš lik. Možemo da pišemo kao najveći psihopata koji žudi za osvetom, krvlju bla bla. A možemo da pišemo i malom dečaku kome je životni san da skupi sve markice i da postane poštar. Ova igra nema granica, i ništa to ne bi bilo moguće bez roleplaya.
I što je nekom kvalitetniji roleplay, to je njemu samo uživanje u igri veće. Naravno, za ovu veštinu potrebno je vešto baratanje reči što možemo naučiti to i mnogo toga iz čitanja roleplaya pametnijih i starijih od nas. Naučiti se lepo izražavati, kao i kako postupiti u određenim situacijama i uporediti sa svojim. Slažem se sa administracijom da svaki xp post mora da bude roleplay. Puno ljudi, uključujući bivšeg mene, je roleplayovalo samo zbog xp i dobijanje para i novih kartica. Naravno da treba da postoji motiv i nagrada za to sve, ali to ne bi trebalo da bude prva predstava u našim očima. Naučio sam da je roleplayovanje mnogo više od dobijanje para i xp-a.

Na pitanje šta je bitnije u igri- borba karticama ili rolaplay, odgovoriću tako što zamislite da se jedno izbaci. Bacanje kartica bez roleplaye bi bilo baš dosadno i ne bi bilo svrhe, dok roleplay bez bacanja kartica i dalje može da bude itekako zanimljiv. Pa i same borbe bi bile veoma prostije i nezanimljive da ne postoji roleplay.


You mistake the stars reflected in a pond for the night sky:

#card226 #card653
#card363 #card682
taj Sre Avg 22, 2018 11:35 pm
Johan Liebert
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

IV pitanje:
S Jounin titula:
Dosta vremena sam potrošio razmišljajuci kako da sam sebi postavim dobar zadatak koji će pokazati moje veštine.Video sam da za razliku od svih ispita ovaj nije imao nikakav deo namenjen roleplay-u.Sad nakon što sam ga toliko nahvalio i potencirao njegovu važnost smatrao sam da bi bilo uredu da demonstriram.Znam da ovo nije baš najkraći i najefektniji način, ali rešiću ga kao i bilo koji drugi zadatak koji mi je postavljen.
Ova priča nastavlja priču koju sam izložio u jounin ispitima, ali i pokazuje šta se direktno i neposredno desilo pre početka mog roleplay-anja na forumu:


//Mrak i praznina-su bili sve što je osećao u zadnje vreme.Na svaku interakciju prijatelja, bilo šta što bi ga inače činilo radosnim više nije delovalo.Konstantno je osećao prazan ukus ravnodušnosti.//
Smrt mladog prijatelja ga je sve više pritiskala za dušu iz dana u dan.Počeo je da uživa u nanošenju bola sebi, osećao je da ga je zaslužio, i da je to jedini osećaj koji je zaslužio.Prošlo je dve godine.
//Toplota i bol-pretsavljali su njegove emocije, nakon što je krenuo na put.Veliki put-bez povratka//
Kretao se bez vode, po najvećoj temperaturi po selima, pokušao je naći nešto, nešto što će ga vratiti na noge, ako tako nešto i postoji.Dug put traženja za spasom svoje ili eventualno tudje duše se nastavljao u nedogled.Trajao je godinu dana.
//Smrt i prašina- jedino što je ostajalo za njim.Svakodnevno je živeo u očaravajućem plesu smrti.//
Dalje napredovanje su preprečavali konflikti i konstantne borbe, počeo je da uživa u njima.Hranio se bolom kao najveći sadista/mazohista.
//Laž i iluzija- je smatrao sve što su mu mladi monasi okružnog kulta pričali, ali se svejedno prokleto zanimao i uzbudjivao.//
Pridružio se velikoj zabačenoj sekti, obećavali su mu spas duše i okrepljenje života njegovog prijatelja.Nije verovao, ali nije imao šta da izgubi.
//Sramota i bes- je sve što je mogao da oseti i čime je liptao u najvećoj prekretnici dotadšnjeg života.Prožimale su ga potištenost i praznina.//
Kuiaratame mu se obratio.Izvinio mu se za alibije i laži koje je uradio."To sam tog dana hteo da ti kažem.", Johan nije ništa uradio/rekao.
//NIŠTA//
Ništa nije osećao u momentu kad je prebacivao svu svoju životnu energiju i chakru, prokletom kamenu-takozvanoj svetinji sekte.Kao što ništa nije osećao u momentu kada je padao Kuiaratame-u u ruke.
//Mrak, dodiri- sve što je osećao narednim danima.//
//Sopstvena egzistencija-jedino pitanje u narednom životu.//
"Šta bre?Ko sam ja to dodjavola?", prvo i jedina stvar koja mu je bila na pameti u nakon bleska svetlosti koji mu je nasilno otvorio oči unutar kapija Kohohe.


You mistake the stars reflected in a pond for the night sky:

#card226 #card653
#card363 #card682
taj Pet Avg 24, 2018 2:29 am
Leonard van Volen
Admin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Ispit gotov.
Sponsored content
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu