Naruto Ninja Way

2019

Powered by Forumotion.

Naruto Ninja Way

Stvori originalnog lika i postani najjači ninja u Naruto svetu! Izaberi put dobra i postani lider sela - kage ili se odluči za put zla i kreiraj organizaciju kojom ćeš uništiti svet!

ULOGUJ SE
REGISTRUJ SE

Dobrodošli na

Naruto Ninja Way 2019


Soba za sastanke

taj Uto Jul 24, 2018 7:18 pm
Kon
Admin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Soba za sastanke Anime-girl-underground-library-stairs-anime-21916-resized

Kao što naslov kaže, ovo je soba gde se održavaju svi bitniji sastanci Inemurija, zidovi sobe su prekriveni policama punim knjiga, sa svim podacima koje su mogli da prikupe o shinobi svetu, tako da je druga funkcija ove prostorije arhiva. U centru se nalazi drveni okrugli sto, prečnika oko dva metra, okružen stolicama, više nego dovoljno da se svi članovi smeste.
taj Čet Avg 09, 2018 4:19 pm
Rei
Raikage
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Škripanje vrata najavilo je njen ulazak u prostoriju. Očekivala je da će ovde biti urednije, a pred sobom je imala i šta da vidi. Knjige razbacane i pootvarane, kao da je u najmanju ruku pala bomba na ovo mesto. Na stolu karta sveta i neke figurice, pero i mastilo ostavljeno na stolu. Čist haos.

,,Kakav svinjac. Mi ovo nazivamo salom za sastanke..."


Rekla je to onako više za sebe nego što se obraćala Shukuru. Nogama je pomerila knjige sa strane, a mastilo i pero sklonila na mesto, da se bar malo unormali okruženje. Došlo joj je da zapali, ali nikud nije videla pepeljaru, tako da joj nije padalo na pamet da puši jer je znala da će morati da počisti to kasnije, a ona je samo želela da zagrli krevet nakon svega.

,,Sedi bilo gde. Sačekaćemo Kaina i tvog prijatelja pa ćemo popričati. Kako mu beše ime?"

Izvukla je stolicu i sela, naslonivši glavu na prekrštene ruke na stolu. Umor ju je polako savladavao, tako da je na trenutke zatvarala oči.


Always and forever
taj Čet Avg 09, 2018 4:38 pm
Shukuro Kaguya
Inemuris Lider
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Sa obzirom na to da je navikao razvlaciti se po raznim stracarama, Shukurou je ovo mesto doslo skoro kao pa luksuz, iako malo neuredno. Razledao je malo tu biblioteku pogubivsi se malo u svojim mislima, pa ga Rei prekide svojom recenicom. U trenutku mu bese neugodno, kao i uvek kada mora da izabere gde da sedne, preblizu bi mozda skontala kao da joj podilazi, a predaleko kao da je ostavila los utisak. Kada je ona sela odlucio je da obidje sto i sedne naspram nje, nekako najsigurnije i najneutralnije od svega.

"Ren, Uzumaki ako ista znaci."


Odgovorio joj je cim se smestio a potom zavalio nazad, prebacivsi jednu nogu preko druge, a desnu ruku preko naslona stolice koja bese do njega, vise prikladno za kafanu nego ozbiljan sastanak, al opet nisu valjda bili neki ustogljeni smaraci, da je tako ne bi ni zeleo da provodi vreme sa njima. Kako bi prekinuo tisinu, koja je Rei mozda i prijala sa obzirom na to da nije izgledala kao puna energije, al njemu nikako, a i kako bi ispao manji "kreten" kako ga je nazvala kad su posli rece:

"Nadam se da nisi i dalje nadurena zbog onoga."
taj Čet Avg 09, 2018 5:23 pm
Kain
Sage
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Poslepodnevnu dremku mu je uznemirilo škripanje kamenih vrata. Sav onako nikakav, umršene kose, neobrijan, otvorio je oči i pogledao se u džepno ogledalo. Boktejebo vidi supermodela. Nije imao vremena sad da se češlja i licka, ova vrata škripe samo kad se žuri. Raskomoćen, u šorcu i majici kratkih rukava izašao je u hodnik, gde je stao preko puta ispred Renovih vrata. Pokucao je nešto slabo, te nešto tiše rekao

"Niz hodnik desno, prva vrata, budi tu za 5 minuta."

Nastavio je niz hodnik dok je sebi ponavljao instrukcije. Možda je pogrešio, nije valjda da poznaje ovu organizaciju poput njega. Ma kakvi, i da pogreši snaći će se. Ušavši u arhivu sišao je niz stepenice. Bosonog onako falilo mu je samo da pored prljavštine sa poda ne pokupi nedajbože i neku boleštinu. Na njegovo iznenadjenje, šinobi je stigao u organizaciju u tandemu sa Rei. Mogao je ostaviti tu začuđenu facu, ali imao je preča posla.

"Ne znam za vas al mislim da nije bezbedno ostati ovde."

Izmaknuo je stolicu u kojoj je trebala da sedi 'glava' organizacije te je prislonio na nekih pola metra od jedne od polica pune knjiga. Seo je te se naslonio, počevši da se klati.

"Prvo što oblast severno od nas se osetila neka čakra dok sam pokupio naše nove prijatelje. Verujem da si mogla i ti da osetiš nepoznatu čakru u okolini na putu do. Više mi deluje kao odred za potragu ako ništa, možda tripujem al..".

taj Čet Avg 09, 2018 11:09 pm
Ren Uzumaki
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

To jutro spavao je nešto manje nego obično, nije mu se radilo ništa što bi moralo da ga podigne sa tako udobnog lepog kreveta. Doduše nije mogao da blene u oronuli plafon iznad njega, pa je po starom dobrom običaju uzeo da čita. Svaku stranicu morao je prstima desne ruke da prođe od vrha prema dnu. Ni sam nije znao što, ali ako to ne uradi za njega je bukvalno kraj sveta. Stigao je negde do pred kraj četvrtog poglavlja kada je začuo kucanje na vratima. Brzo se trgao, odložio knjigu i obukao se. Za već nekih 5 minuta bio je sprema.

"Levo ili desno?"

Stojao je u hodniku, češkajući se po glavi sve dok u sobi sa njegove desne strane nije osetio dobro poznatu chakru. Izgleda da je ipak našao put, a taman je hteo da krene da ga traži. Kako su se vrata sobe za sastanke otvorila uočio je plavokosu devojku, svog prijatelja i naravno Kaina koji je bio u sred razgovora. NIje hteo da ometa pa je samo klimnuo glavom u pravcu Shukura, a zatim i seo na jednu od mnogobrojnih praznih stolica.

taj Pet Avg 10, 2018 11:32 pm
Rei
Raikage
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Shukurova rečenica drmnula ju je iz polu sna, tako da se vratila na prošla dešavanja. Naravno da se nije ljutila na njega, štaviše, bio joj je simpatičan, ali nije mogla dopustiti onakvo ponašanje. Morala je da podvikne, kao kada dete radi ono što ne treba pa ga majka lupi po guzi, tako je i ona morala pokazati čvrst stav. Sve je to bilo za dobrobit organizacije i međusobnih odnosa. Nije nameravala da mu kaže svoja razmišljala o tome. Valjda se nadala da će razumeti zašto je to bilo tako.

,,Oprostiću ti ovaj put, jer sledećeg neće biti."

Ravnodušno je rekla to, iako je imala želju da se prikaže opasnom, energije za to nije imala. U tom trenu, na vratima beše Kain. Izgledao je kao i uvek - dezorijentisan, smoren, komiran. Jedno ćao smatrala je dovoljnim za pozdrav, a onda spustila bradu na svoje ruke, posmatrajući Shukura kao da gleda kroz njega, sanjiva.

,,Ćao."


Saslušala ga je i blagim pomeranjem glave ka dole potvrdila njegove reči, pokazujući tako da se slaže. Nije imala ništa za dodati, tako da je nastavila da bulji u Shukura. Zanimalo ju je da li će skrenuti pogled ili izdržati do kraja. Sa sobom se kladila da će biti ovo prvo. Onda uđe i nepoznato lice, koje je mogla videti krajičkom oka, ali odluči da se ne obazire na njega dok nije seo.

,,Pa dobro onda. Idemo odavde, šta tačno čekamo?"

Mrzovoljno i tiho, usporeno kao da je neka baba od 80 godina, upitala je sve za okruglim stolom i čekala njihov odgovor.


Always and forever
taj Sub Avg 11, 2018 11:58 am
Shukuro Kaguya
Inemuris Lider
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Klimnuo je glavom na ono sto mu je Rei rekla, vise da bi samo preknuo razmenu tu, sa obzirom da je majmunko usao u sobu nego zato sto se slagao, slusao je oboje, potera, bezanje. Pa dobro znaci nista drugacije nego ono kako je Shukuro i pre toga ziveo, samo su sada bili u malo vecem broju. Kako su se oboje slozili oko toga da treba da se micu odatle, a Ren i on su bili kao gosti maltene, nije imao nikakvo pravo, a realno ni zelju da se usprotivi. Ruku sa stolice prebacio je na sto, koristivsi je kao pomoc da se pridigne.

"Pa drugari..."


Rece, protezuci kicmu malo, ukocen bese vise od puta nego od kraceg sedenja.

"Ako ste za izbeglistvo znam jednog lika ka zapadu. Debeo, samo pare ga zanimaju, al prijatan. Duguje Renu i meni uslugu, imali bi smestaj, mogli bi da se pritajimo, mozda i neki poslic iskrsne."
taj Sub Avg 11, 2018 3:29 pm
Kain
Sage
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Pogledao ih je začuđeno, nekako skroz neočekivana reakcija od njih. Shukuro mu je delovao kao teška mrcina poput njega samog, a budući da Rei i on nisu imali baš neki isti mindset, pomislio je da će se malo posvađati prenego što konačno Kain ne iznese svoje. Sve je izgleda prošlo besprekorno, Kain je po izgledu doktorirao timbildovanje. Prestao je sa klaćenjem, izašao malo iz svoje komfort zone te se malo prošetao oko stola, nastavljajući:

"Pa ako se svi slažemo, predlažem da budemo spremni do večeras što se tiče stvari. Ti Rei pregledaj sve zahteve koje smo dobili i spali ih. A ja ću"

Stao je kod Rei, te joj maznuo paklu koja joj je virila iz džepa, meltene na dohvat ruke. Momenat nepažnje i eto. Izvadio je jednu cigaru, turnuo u usta, te bacio paklu na sto između Shukura i Rei.

"Zapaliti ovo pa polako skontati šta dalje."

Ćutke je izašao iz sobe, uputivši se ka svojoj sobi.
taj Sub Avg 11, 2018 3:41 pm
Ren Uzumaki
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Tek što su došli i smestili se, a već moraju da se sele. Malo mu je ideja bila glupa pošto opet mora da se pakuje i sve te gluposti, ali šta je tu je. Ako im već preti neka opasnost bolje da se sklone. Podsvesno je doduše hteo da dođe do neke borbe pošto za njom čezne već neko vreme.

"Pretpostavljam Rei.. Ženski deo tima? Malo nekulturno od mene, ali nisam hteo da prekidam. Inače ja sam Ren."

Pogledao je jedinu devojku u sobi i pretstavio se, a zatim se opet zavalio u stolicu i sačekao da svi završe sa svojim planovima. Zar i Kain da puši. Baza će im uskoro postati sušnica za meso.

"Mislim da je Shukurova ideja najbolja, pošto nam taj baš duguje."

Nasmejao se jedva primetno dok se prisećao šta su sve radili za tog čoveka. Planirao je da i on počne sa spremanjem, ali poprilično ga je mrzelo. Tek što je ustao.
taj Sub Avg 11, 2018 4:22 pm
Rei
Raikage
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Kain je opet počeo nešto da baljezga. Valjda je ovaj sastanak trebao biti ozbiljan, ali po stavu sedenja i uopšte ponašanja, ovo je ličilo na sve sem sastanka. Pošto nije htela da remeti ovakav poredak, samo je malčice pridigla glavu, kolutajući očima po knjigama koje su bile poređane na policama, pomalo prašnjave. Razmišljala je da ponese nekoliko njih u skrolu, da joj ne bude dosadno, gde god da budu otišli. Kain prekide svoju izrečenu misao, al' to njoj nije nikako bilo čudno jer je znala kakva je mrcina ovaj, sigurno mu teško pada i da priča ovde. Možda bi čak najviše voleo da možemo da mu čitamo misli. Pa da, tako bi bilo najbolje.

Vrag je odneo šalu, a Kain uzeo paklu. To mu dođe na isto. Samo ga je pogledala mrko, što je značilo da će mu se osvetiti za to. Prećutala je ne rekavši ništa za takav postupak. Čak se iznenadila kada je bacio kutiju na sto, tačno između dva okorela pušača. Pogledala je prvo u Shukura, a potom u paklu, i onda opet u Shukura. U njegovom pogledu videla je žarku želju za tim, kao da je spreman da se pobije za nju svakog trena. To je u njoj izazvalo uzbuđenje, ali misao o tome da treba da sredi papire i reši se svega što može da ih ugrozi brzo je ugasila tu ideju o nadmetanju s njim. Šteta.

Izvadila je jednu cigaretu i stavivši je lagano u usta zapalila. Pakla je ostala na stolu, sama, bez vlasnika. Rei je prišla i rukovala se s novim članom uz pozdrav i blagi osmeh, a onda izašla iz sale. Sve što je imalo ikakve veze s njom i organizacijom, svi papiri s misijama i tragovima njihovog prisustva u njenoj sobi - kancelariji izgoreli su, tako da je čitava soba mirisala na dim i pepeo. Mirne duše mogla je napustiti prostoriju i čekati ostale u hodniku, a onda će otići.


Always and forever
taj Sub Avg 11, 2018 6:31 pm
Shukuro Kaguya
Inemuris Lider
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Kada je Kain bacio cigarete na sto, bio je prvi put da se zapravo setio da zapali jednu otkako je dosao, prece stvari na umu valjda. Skapirao je da su Reine, a kako i ne bi, stajao je pravo naspram nje i video kako joj ovaj izvlaci iz dzepa. Koliko god okoreo pusac, seljacina nije bio, pa se nije ni zaletao da uzme jednu. Ono sto je ona uradila doduse, nije mu bilo jasno, otkud ta iznenadna darezljivost, ili mozda bolje reci razbacivanje, da ostavi sve u prostoriji koja se treba spaliti? Steta da se baci, valjda je njemu ostavila.

Pokupio je paklu i izvadio dve cigarete, jednu smestio medju usne, a drugu za uvo. Izvadio je stari benzinski upaljac, nije se ni secao odakle mu, verovatno zabo sa nekog lesa negde niz put, pa u hodu ka vratima pripalio cigaru. Prolazivsi pored Rena ocima mu pokaza ka izlazu, da ne ostaje dzaba u prostoriji koja ce izgoreti, a potom, kako je i sam izlazio sa vrata baci taj upaljac sa cijeg je fitilja plamen i dalje igrao iza sebe. Bio je precizan izgleda, tacno ispod jedne police iz koje je strcao papir, bas gde je ciljao.

Bacio je paklu, koja mu i dalje bese u ruci ka Rei, lucnom putanjom kroz vazduh kako bi ova imala i vise nego dovoljno vremena da reaguje na to. Dok je letela kroz um mu prodje pitanje zasto ju je uopste vracao, ostavila ju je a njemu su za put bile preko potrebne pljuge. Omeksao moyda? Kako bi skrenuo misli sa toga, a i da ne ispada pateticar osmehnuo se i zabacio pramen kose koji mu pre toga pade preko lica nazad.

"Zaboravila si nesto."


Rece joj, sa onim nadmenim izrazom lica koji je imala vise nego dovoljno prilika da vidi na misiji, glumio je neko ludilo ovo ono. Za razliku od ostalih nije imao vremena ni da se raspakuje, pa nije ni imao preteranu zelju da ostaje i ceka ih, svakako je on bio taj koji je birao mesto pa shodno tome valjalo bi da ode do tog cicice i proveri situaciju pre ostalih. Okrenuo se ka renu da dobaci poslednju stvar pre nego sto bi u zemlju propao, al bukvalno.

"Znas gde idemo. Vodi ih, srescemo se tamo."


I puf, propade i ode svojim putem.

#card313

#card284
(U oblasti kada izadjem iz org, i svaki put kada se cd vrati tokom putovanja.)
Sponsored content
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu