Naruto Ninja Way

2019

Powered by Forumotion.

Naruto Ninja Way

Stvori originalnog lika i postani najjači ninja u Naruto svetu! Izaberi put dobra i postani lider sela - kage ili se odluči za put zla i kreiraj organizaciju kojom ćeš uništiti svet!

ULOGUJ SE
REGISTRUJ SE

Dobrodošli na

Naruto Ninja Way 2019


Ulaz u Inemuri

taj Uto Jul 24, 2018 7:07 pm
Kon
Admin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Ulaz u Inemuri Anime-house-forest-clouds-scenic-grass-anime-19027-resized

Ulaz u Inemuri organizaciju se nalazi u potpuno neupečatljivoj kuci, i prolaz do prave baze organizacije se otvara tek nakon sto se pokrene tajni mehanizam, čiji su lokacija i način pokretanja poznati jedino članovima same organizacije.
taj Sre Jul 25, 2018 6:09 pm
Kain
Sage
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Prošlo je tačno tri nedelje od kad su završili njihovu poprilično laku misiju. Put je bio dugačak i pun obaveza, ali konačno su stigli do obećanog mesta, do novog doma. Da napomenem da su usput i predali 'blago' izdavaču misije, tako da nisu imali nikakve takse, poreze il ikakve gluposti. Uz predavanje dzidza bidzi nastalo je i posećivanje starešina okolnih sela, to je bilo možda teže od samog puta. Uspeli su da nameste po koju nagodbu sa njima, gde je svaki taj neočekivani sastanak se završio uz nešto jače rukovanje. Stigli su pred običnu seosku kuću.

"Eh pa, stigli smo drugari~"

Na faci im se ukazalo razočarenje, ali Kain je znao tačno šta radi. Pokupio je sakriven ključ negde u žbunju okolo kuće i ispratio ih je unutra.

"Ne brinite se, za sve sad se pobrinuo."

Nakon nekoliko skrivenih poteza, otvorila se mala skrivena šahta ispod kuće, davajući pristup u mračne podzemne hodnike, nekih dobrih 5-10 metara ispod zemlje. Izvadio je upaljač iz prsluka i polako išao kroz hodnik, njih dvoje uz njega. Hodnik je imao blag nagib, odavao je da idu još dublje u zemlju. Činio se da je beskonačan sve dok se Kain nije zabio u zid, koji je predstavljao kraj puta.

"Još samo sekundu i.. eto."

Opipao je zid malo, ubacivši ruku kroz rupu u zidu. Otvorila su se još jedna skrivena vrata, koja su ovaj put vodila u zacementiran hodnik, sa ugašenim bakljama po zidovima. Popalio je baklje, koje su ubrzo otkrivale kompleks ove podzemne građevine. Malo prašine i paučine, al sad su imali žensku ruku da to sredi hehe.

"Izaberite koju hoćete sobu, mehanizam ćete povremeno skontati. Što se tiče kompleksa slobodno ga istražite samo. Ako bi želeli malo da se osvežite imate pri kraju hodnika prirodan izvor. Ubrzo ću vam se pridružiti."

Uputio se ka svojoj sobi, koja je bila skoro do podzemnih vrata.

Ulaz u Inemuri WoodenFloorCorridor.mp4
taj Pet Jul 27, 2018 6:59 pm
Kain
Sage
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Prošlo je možda dva tri dana od njihovog useljenje u Inemuri. Već se osećao nekako bolje, kao da mu je neko okove skinuo sa tela. Nema više te silne papirologije, svakodnevnih obaveza. Sam svog gazda, moglo bi se reći. Organizacija je bila otvorenog tipa, tako da su njeni članovi mogli sami da odlučuju kad, šta i gde. Na brzinu je sredio opremu a zatim je izašao iz svoje sobe. Hodnik je odjekivao Reinim zavijanjem i pucketanjem struje, izgleda da je dolazila iz podzemne arene. Neka ih, krenuće sam za sad, nek se još malo priviknu na ambijent i novi dom. Nasmešio se, a zatim se uputio ka izlazu.

"Barem se snalaze, ako ništa."

Prošlo je dvadesetak minuta. Vreme napolju je bilo nešto prohladno, srećom zbog mesta na kojem su se nalazili nije mogao biti neki preteran sneg, jedino mraz. Uputio se ka mestu gde je rečeno selima da pošalju svoje zahteve.

"Pa da vidimo.."

#card158

Na mestu se nalazio jedan orao, sa porukicom u njegovim oštrim kandžama. Srećom, njihovi su tako da šansa da se povredi bila je 0. Maknuo mu je porukicu a zatim se bacio na njeno čitanje. Misija je mogla biti bilo šta, ali je Kain insistirao u pregovorima da ih cimaju samo ako je nešto bitno oko zaštite sela. Srećom, selo koje je poslalo misiju je primilo to ka znanju. Banditi.. Hmm.. Pa nije loše, mogao bi na još jednu repetitivnu misiju. Savio je porukicu te je ubacio u jedan od manjih džepova ranca, i krenuo svoj put ka tom selu.
taj Sub Jul 28, 2018 10:48 pm
Senshu Hyuga
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Bilo je i za Senshua vreme da se malo aktivira, monotoniju u toj pecini do tada mu je ubio samo kratak, doduse interesantan sparing protiv koleginice Rei, a sta drugo i da rade u pecini da ne izlude. Svaki put kada bi ugledao svetlo dana licio je na blagoslov, zenice su mu se, doduse, potpuno navikle na mracne hodnike obasjane svecama tako da bi mu zatrebalo uvek par trenutaka da se privikne. Nije toliko promislio odlazak iz sela, napustanje komfora sopstvene kuce i prelazak negde Bogu iza nogu, skrivanje, cak i strepnja, koja premda nije bila preterana, uvek je bila tu, negde potisnuta u dubljim delovima njegovih misli. Nije da je bio nesiguran u sebe, stavise potpuno suprotno, ali da im se cela Konoha nacrta pred kolibicom ne bi bilo svejedno uopste. Sve te misli, svu nelagodnost potiskala je jedna jednostavna cinjenica, da ima konkretan cilj, jedan do kog mu je zaista stalo, i da se nece zaustaviti dok ne bude ispunjen. Sa time u glavi posao je ka svom odredistu, jednom seocetu ne previse daleko od onog u kom je sada.


Laws exist only for those who cannot live without clinging to them.

...:

#card671 #card750 #card256 #card684 #card652
taj Uto Jul 31, 2018 10:59 pm
Senshu Hyuga
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Senshu se taman vracao sa misije kada je kraj ulaza zapazio nesto cudno, orao pismonosa, ali mali svitak na njegovoj nozi bio je drugaciji od obicnih, nosio je neki cudan znak na sebi, znak koji nije video vec par godina. Bese to znak monaha onog hrama gde je bio pre toliko vremena, pretpostavio je da salju pismo posto on nije bas ispostovao obecanje koje im je uputio, da ce svracati do hrama sa vremena na vreme, zapravo ni jednom nije nasao vremena i volje da ode. Prisao je ptici i bezvoljno obmotao svitak, citavsi sadrzaj.

"Kensei, nakon zensoku epidemije brojevi su nam drasticno opali, hram je maltene u rusevinama, niko ne zeli da se pridruzi nasim redovima, treba nam tvoja pomoc. Dodji u najkracem mogucem roku."


Par trenutaka je samo zurio u pismo, ocekivao je grdnju, iskljucenje, tako nesto a ne iskren poziv za pomoc. Razmisljlao je o tom periodu svog zivota, o tome kako bi verovatno prekratio isti da nije naisao na te monahe, kako svu svoju trenutnu moc duguje njima. Lomio se iznutra, sa jedne strane taman je poceo ostvarenje svog trenutnog sna, sa druge su ljudi kojima je neizmerno duzan, pola sata je proslo, a on je i dalje samo zurio, kroz papir, ne u njega. Znao je sta mora biti odradjeno, izdahnuo je a zatim se spustio u pecinu, ostavivsi svitak sa oruzijem pred Kainovom sobom, pretpostavio je da ce ovaj znati sta je tu, a zatim nestao, kao vetrom odnesen.


Laws exist only for those who cannot live without clinging to them.

...:

#card671 #card750 #card256 #card684 #card652
taj Čet Avg 02, 2018 3:40 pm
Rei
Raikage
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Hodnik koji je vodio ka izlazu bio je neobično tih i mračan. Čak se više nije čuo ni huk vetra koji je prolazio kroz sićušne rupe na zidovima. Posmatrala je sivilo koje ju je podsećalo na besmisao i stagnaciju, ali valjda je moralo tako biti iz bezbednosnih razloga. Da se ona pita, zidovi bi dobili šarenolike slike, sveće bi gorele na svakom koraku, a po podu bi prosula latice cveća. Ali ovo nije bajka ni njena mašta i fantazija, nego surov i težak život. Kakvog li podsetnika... Misli su joj lutale naokolo sećajući se Senshua. Nadala se da mu je bilo teško da korača ovim putem i da možda baš sada i on misli o njima.

Kako god, život je tekao dalje. Tako je i Rei morala otići u svet, da razabere te svoje misli i pokrene se. Akcija je bilo jedino rešenje za tu depresiju koja se uvukla u pore ove organizacije. Imala je osećaj da je zarđala, te je potrčala do izlaza da oseti jače lupanje srca i pripremi se za pokret.Always and forever
taj Čet Avg 02, 2018 7:28 pm
Ren Uzumaki
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Uvlačenje koski nazad u telo njegovog prijatelja jako je iritiralo njegov želudac. Mada ovog puta i da je hteo nije imao šta da povrati. Nakon što su rešili da ne okušaju sreću protiv dvadesetak šinobia, već sa potecijalnim klopkama krenuli su za majmunima i dečakom. Pratili su trag sve do raskršća. Ren je izabrao levo i krenuo ka tamo. Tek posle stotinak kilometara uspeo je da nađe trag opet. Vodio je do bdrdašceta na čijem se vrhu nalazila kućica. Izgleda da ga je tu čekao. Lutke je vratio svaku u svoj skrol i ležarno nastavio ka njemu.

"Mogao si da nas zaobiđeš samo i ostaviš bez upozorenja, to bi ti siguno kupilo dosta vremena, ali ti si nas obavestio i na neki način tako i spasio. Zašto?"

Počeo je da priča kada mu je već malo približio. Idalje je držao sigurnu razdaljinu za moguću reakciju, ako je zamka upitanju. Da nešto krene po zlu ovo bi mu bila prva borba, posle ko zna koliko vremena, bez Shukura. Bio je dosta oprezan, ali ovaj momak mu se činio kao osoba koju baš traže.
taj Čet Avg 02, 2018 7:48 pm
Kain
Sage
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Zadihan, stigao je do seoske kućice sa majmunima deset minuta ranije od ove dvojice. Al dobro, put je bio naporan, svega stotinak kilometara da izdžogiraju je skoro nemoguće bez adekvatnog treninga. Naslonjeni na kolibu, odmarali su Enma i Kain dok je Sakong vršljao nešto dublje u šumi. Smor, pomislio je Kain. Enma je uz zatvorene kapke krenuo da oseća čakru u okolini, čisto da vidi koliko će da čekaju dva musketara. Nekako smoreno, krenuo je sa svojim dijalogom.

#card284

"Jednog nema, drugi stiže. Po intezitetu čakre ovo je onaj lutkar. Drugi se najverovatnije zagubio."

Enma je krenuo da se smeje zato što se ovaj drugi zagubio, jeste da su bili nešto brži al baš toliko da odluta? Nemoguće.

"U redu je Enma, hvala za ispraćaj, možeš da se vratite."

Klimnuo je glavom, Sakong je to isto primetio i pobegao nazad u obliku dima. Konačno taj prizor je uspeo da zahvati i lik koji ih je pratio. Saslušao ga je nešto malo, te se bacio u novi dijalog

"Pa vidi, u suštini posao mi je da prikupim što više sredstava, te idem levo i desno na misije poprilično često. Bude naporno tu i tamo, nekad se ranije završe, poput vaše. Cilj mi je bio da vam maznem nagradu od misije, al sad nema više ništa od toga."

Nasmejao se, nije mislio ništa loše i to se moglo videti po njegovom tonalitetu i stavu tela. Kez vamo, ramena opuštena bla bla.

"U svakom slučaju i vaša zapažanja su mi se svidela, malo sam prisluškivao, nadam se da ne zameraš i mislim da imamo slične poglede na većinu stvari koje ste tad spomenuli. Toliko od mene. Za sad ste dobrodošli da ostanete barem dok ta raja ne prođe, kasnije sami odlučite."

Ušao je u kuću i ponovio sve korake potrebne da bi ušli. Kamena vrata su se otvorila i oni su prošli kroz njih.
taj Čet Avg 02, 2018 8:01 pm
Ren Uzumaki
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

kada je završio sa izlaganjem izdahnuo je par puta. Taman onoliko koliko mu treba da odmori i vrati puls u normalu. Majmuni su iščezli što mu je dodatno podiglo poverenje prema osobi koja se nalazila nasuprot njih.

"Od lutalica uzimaš.. Ccc"

Šaljivo je rekao i nabacio blagi osmeh na lice. Pomisao na to da ih je presluškivao malo mu je digla pritisak. Toliko su gluposti rekli da se sam sebi može smejati ceo dan. Onakva organizacija? Daj molim te.. Iako je maštao o tome znao je da je jako teško, gotovo nemoguće da se tako nešto ostvari.

"Nadam se da nema zamki tu. I šta je ova kućica uopšte?"

Krenuo je za njim i ušao u kuću. Da je to bila neka zamka lagano bi ušetao u nju, bez i da je primeti. Opustio se poprilično, da čak ni gard nije držao. Sačekao je da ovaj nešto uradi kod zida, nije mu bilo baš jasno šta, ali uglavnom čekao je.

taj Pet Avg 03, 2018 9:20 pm
Kain
Sage
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000Novo jutro je svanulo. Nešto rano se probudio te popakovao kako bi mogao što pre da krene. Posle toliko uzastopnih misija, malo mu je bilo muka od njih. Bacio je pogled na hodnik i tude sobe. Prema atmosferi vec se znalo da se Rei nije vratila, u suprotnom da jeste hodnik bi bio vec ispunjen dimom, kao i svaka soba kroz koju ona prode. Crnokosi sigurno nije ih nanjušio, tako da nije ni on uspeo još da se snade. Ren je najverovatnije spavao, tako da bolje da ga ne uznemirava trenutno.

Par minuta je prošlo, a on je izašao konacno na cist vazduh iz njihove pecine. Otišao je na mesto gde su misije pristizale, gde su se nalazila po dva-tri orla. Jednog nasumično je odabrao i vratio ga u svitak, koji će mu kasnije služiti. Bacio je pogled na pismo, uz to i kez, te ga je savio.

"Živim, radim, a i samo radim."
taj Čet Avg 09, 2018 4:08 pm
Rei
Raikage
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Rei i Shukuro stigoše pred ulaz. Zbog svoje paranoične prirode, pogledala je za svaki slučaj oko sebe i upalila senzor. Prvo prođoše kroz običan ulaz u finu kućicu.

#card284

Dok je otvarala vrata nesigurno je gledala u Shukura, očekujući svakog momenta da će uraditi neku glupost. Kako ju je onomad iznenadio odgovorom, više nije mogla znati šta će taj ludak uraditi. Otključavši tajni mehanizam, vrata su se otvorila. Pružila je ruku u pravcu ostatka prolaza uz fine reči.

,,Posle tebe."


Vodila ga je i usmeravala po hodnicima. Cimajući onaj upaljač koji joj je dao, osvetljavala je na trenutke dugačak hol pred njima. Konačno stigoše u salu za sastanke.


Always and forever
taj Ned Avg 12, 2018 10:17 am
Kain
Sage
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Čak sat vremena je prošlo a vesela družina je bila više nego spremna za 'selidbu'. Ucrtani na izlazu iz organizacije. Zajedno su prokoračili kroz tamne hodnike podzemlja. Ko zna kad će se opet ovde vratiti. Možda prođu godine, decenije, naravno ako uopšte toliko dožive. Povuci potegni, izvadi po koji šraf vamo, onamo, i tako je dragi moji Kain sjebao mehanizam koji je služio za otvaranje organizacije. Naravno uz par šrafova i znanja o popravljanju stvari to bi se lako rešilo, al mehanizam se ne može uočiti a i dobro je sakriven. Jedna stvar rešena. Ren je upalio senzor usput, te su svi izašli je iz seoske kućice koja je predstavljala odvratnu masku za nekakvu bazu operacija. Zaključao je vrata, te je sakrio ključeve ispod 'dobrodošli' tepiha. Bacio je po još koji pogled na kuću, a zatim se uputio zajedno sa Renom i Rei što dalje od ovog mesta.

Senzor palimo u redosledu: Ren - Rei - Kain (kad istekne njegov i tako u krug), izbegavamo bilo kakve špijune u oblasti tako da oni nisu ni obavešteni o našem ponovnom begstvu. Budući da su to npc-evi a oni nemaju nikakvu funkciju pored špijuna nemaju pravo na senzor tako da putujemo bezbedno bez mogućnosti ikakve detekcije. Na putu kad nam se zadesi nedostatak čakre nije frka da odmorimo iz razloga koji sam naveo ranije, maltene smo nevidljivi tvojim špijunima. Naravno ako naiđemo na veću kolićinu istih lagano se promigoljimo ili ih prosto zaobiđemo sa nevidljivom barijerom.

#card284 #card136 #card69

(kartice su tu samo kao demonstracija da ne bude AA NE NISI STAVIO OVO ONO)
taj Ned Avg 12, 2018 12:24 pm
Ren Uzumaki
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Posle mini sastanka u sobi gde su do maločas bili Ren je otišao u svoju sobu da spakuje stvari koje je svega par dana pre raspakovao. Odelo i ostale svakodnevne potrepštine samo je zbagljao u kofer i odložio ga pored vrata, dok je sve knjige sa police uredno spakovao u torbu koju je koristio baš za to. Kada je sve bilo gotovo, nakon ubacanja svih stvari u scroll, izašao je u mračni hodnik i sačekao svoje drugare da završe sa svojim spremanjem. Konačno svi su bili spremni za polazak, a on je posle gašenja svih sveća na zidovima iza njih upalio senzor i zaputio se kroz kucicu do njihovog, nadao se, novog skrovišta.

#card848 #card155 #card284

Sponsored content
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu