Naruto Ninja Way

2018

Powered by Forumotion.

NNW
Login
Register
Reka NakaDanas u 1:32 amRiomarindo
Selo BeyaseDanas u 12:53 amRaneki
Travel EvidenceDanas u 12:46 amAtsuko
Travel EvidenceDanas u 12:44 amAtsuko
Travel EvidenceDanas u 12:41 amAtsushi
Ulaz u seloDanas u 12:36 amAtsushi
TestiranjeDanas u 12:28 amRiomarindo
Ulica UjedinjenjaDanas u 12:04 amAtsuko
Travel EvidenceJuče u 9:24 pmJoker
Travel EvidenceJuče u 9:08 pmKakashi
Ulica UtikateJuče u 8:45 pmHan Banna
Hanova KucaJuče u 7:22 pmHan Banna
Ulica IkehataSub Jul 14, 2018 8:01 pmYoshirou
Yoshirouva kucaSub Jul 14, 2018 7:11 pmYoshirou
Ichiraku ramen shopSub Jul 14, 2018 6:58 pmAsuna
Travel EvidenceSub Jul 14, 2018 4:55 pmRaneki
Plaza Osaku Sub Jul 14, 2018 4:48 pmTaisei

Kainova kuća

Pogledaj prethodnu temuIći dolePogledaj sledeću temu
Lv 1
Full body avatar :
Special Jounin

500/1000

500/1000

500/1000

Kainova kuća

taj Čet Maj 03, 2018 7:07 pm
Kuća koja pripada Kain Uzumaki-u. Nalazi se malo podalje od sela, u šumi Ka'Sanen, dobro skrivena od ostatka naroda. Prostor oko nje je i dalje bio u konstrukciji zato što je Kain želeo da proširi teritoriju i da ovo bude više kao nalazište njegovog klana nego skrovište. Kuća je sačinjena od jedne spavaće sobe, kupatila i kuhinje, spreda je izgledala skromno ali unutar je bila već nešto više luksuznija. Pored kuće se nalazila šupa koja nije imala neku primenu, a nadalje uz brežuljak gazebo kućica ispod koje se nalazilo dobro skriveno stepenište koje je vodilo ka Kainovom tajnom podrumu.

Lv 1
Full body avatar :
Special Jounin

500/1000

500/1000

500/1000

Kainova kuća

taj Čet Maj 10, 2018 6:12 pm
Izmoren, fizički i psihički, uspeo je da se nekako dovuče do svoje kolibice u gustoj šumi. Šta mu je ovo trebalo, lutao po svetu zarad nekog tamo mača koji bi mu neko ukrao u roku od par dana. Neka. To mu je poslednje još trebalo u životu, ima i on svojih ambicija i gluposti. Došavši pred prag, bacio je pogled krajičkom oka preko brdašca gde mu se nalazila gazebo kućica. Pogled mu je propratio povetarac i sunčev zrak koji je otkrio tanak silk koji je stojao netaknut od kad ga je postavio pre par nedelja. Bio je oprezan što se toga tiče, u selu još nije skroz osnovana policija i tu bi mu retko ko mogao pomoći od pljačke u nekoj vukojebini. Nije se oslanjao na ljude, prvenstveno zato što nije imao puno prijatelja. Reisi, Ban i Daruki činili su mali skup nekih poznanika, od kojih mu je najzanimljiviji bio jak momak Reisi. Delili su slična mišljenja i ideje, što je mogao zaključiti od kratkog putovanja gde su pokretali više tih manjih razgovora. Nebitno, nazad na silk. Na odsjaj spustio je malo ramena, ispoljivajući već neku opušteniju verziju. Okrenuo je ključ i ušao u kuću. Zatekao ju je u istom stanju kakvu ju je ostavio, prašnjavu i u fazi raspada. Spustio je torbe i zaključao iza sebe, te pospremio malo a zatim legao na krevet i ubrzo zaspao.

Jedna od neostvarenih ambicija mu je bila da poseti ostrvo njegovih summona. O njihovom svetu najviše je pričao sa Okudom, koja bi mu rado pričala o tom njihovom malom klanu, porodici, dok mu je sređivala rane. Sakonga uopšte nije mogao da razume, bio je gromada i često kad je pričao samo je duboko mumlao i durio se. Nije imao ni nekih šansa da se sa njim da se sporazumeva. Najviše vremena je provodio sa Ogom sa kojim je konačno našao zajednički jezik. Što je Kain više jačao, a Oga to gledao, raslo mu je poštovanje i neko poverenje prema njemu. Oga po prirodi je bio pažljiv, često je pokazivao znake skeptičnosti što se tiče Kaina, te nije ga shvatao ozbiljno i uzimao je sve gotovo u svoje ruke. O njihovom prebivalištu malo je Oga odavao, opisao je kao obično ostrvce naseljeno ostalim 'summonima'. Oga je željno iščekivao dan kada će ih Kain posetiti, ali nikad nije uputio nikakav znak ili poziv kako bi se cilj realizirao. Na trci, tokom magarčenja sa 5 jonina nekog tamo sasvim nebitnog sela izjavio je njegovu želju o poseti, na koju je Kain klimnuo glavom u znak zahvaljenja. Razmišljao je dosta o tome dok se vraćao nazad u selo. Kako je tamo zapravo? Odakle oni uče sve to? Da li bi mogao on nešto od njih da nauči? Otpočetka je bio za, i planirao je da obostranu želju uskoro ispuni.

Probudio se nakon 10ak sati sna, i nastavio je sa uređivanjem dvorišta i kuće narednih nekoliko dana.
Lv 1
Full body avatar :
Special Jounin

500/1000

500/1000

500/1000

Kainova kuća

taj Čet Maj 10, 2018 9:12 pm
Nekoliko dana crnčenja i neprestanog rada dovelo je njegovu kuću u takozvano normalno stanje. Dvorište je bilo očišćeno od nepotrebnog granja, koje je grupisao u više manjih hrpa. Te manje hrpe napacao je u šupu, nije hteo više sa tim da se bakće. Jedino što mu je preostalo jeste da osigura kuću, da doda po koju zamku okolo kako bi uplašio "prolaznike" ili takozvane bandite. Povećao se broj krađi baš zbog nedostatka šinobija u polju odbrane, što je malo osvestilo organe koji su pojačali odred za takve slučajeve za par šinobija. Zamke su više bile nekog tipa da ga obaveste ako je iko prolazio ovim delom, obični tanki konci koji bi popucali na dodir, dajući do znanja nećije prisustvo. Nije imao više obaveza u selu, Kage šinobijima još nije ni podelio poslove, tako da su mu ruke bile rešene što se toga tiče. Popakovao se, uspeo je da nagura veću količinu stvari u jedan ogroman ranac koji mu je stojao na ledjima. Planirao je odsustvo od možda par meseci, ako već nema posla zašto da ne namesti od ovoga mali odmor? Pre polaska poslao je pismo Kageu gde je opravdao svoje odsustvo. Sa rancem preko ramena, krenuo je ka kapiji sela.
Lv 1
Full body avatar :
Special Jounin

500/1000

500/1000

500/1000

Kainova kuća

taj Ned Maj 20, 2018 2:29 am
Zašao je u šumarak koji je vodio ka njegovom skrivenom prebivalištu. Enma, još nepoznat okolnom narodu, uvukao se u Kainove misli putem genjutsu-a kako bi tiho komunicirali mislima dok su polako putovali ka kolibi. Šuma je bila poprilično suva, sva uvijena u nijanse narandžaste i žute. Ovo je bilo nešto novo za Enmu, čitav svoj život je proveo u mokroj prašumi, bez ikakve promene vremena i klime, ovo je njemu prosto bio melem za oči. Razgledao je okolo, zastajkivajući na svakih 30ak sekundi govorieći šta je ovo, šta je ono. Pred kolibom uradio je znake rukama te se Enma pretvorio nazad u svoju originalnu formu, majmuna.

"A Kaine, zašto se lišće suši? Kako beše ime ove šume? Ćemo uskoro stići?"

To su bila neka od pitanja koja je zapitkivao njegovog sensei-a. Kain se na ta pitanja samo nasmejao, ne odgovarajući na njih nego govoreći Enmi da čim dođu da će mu sve objasniti. Ubrzo su i stigli do odredišta. Otključao je kolibicu te su ušli zajedno u nju, gde su se raspričali, a potom odmorili posle napornog puta.
Sponsored content
Lv 1

500/1000

500/1000

500/1000

Kainova kuća

Pogledaj prethodnu temuNazad na vrhPogledaj sledeću temu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu