Naruto Ninja Way

2019

Powered by Forumotion.

Naruto Ninja Way

Stvori originalnog lika i postani najjači ninja u Naruto svetu! Izaberi put dobra i postani lider sela - kage ili se odluči za put zla i kreiraj organizaciju kojom ćeš uništiti svet!

ULOGUJ SE
REGISTRUJ SE

Dobrodošli na

Naruto Ninja Way 2019


Land Of Vegetables

taj Sre Mar 14, 2018 10:45 pm
Kabuto Yakushi
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Malo selo, poznato po dobrom radu poljoprivrede. Ljudi u ovom selu su veliki poljoprivrednici, takodje selo od poljoprivrede zivi. Ispred ulaza stoje dva strazara, koji obavestavaju vodju sela, ko i kad je usao ili izasao..

Land Of Vegetables Ep187_001

Land Of Vegetables Yurinojō
(Ovo je Yurinodzi. Vodja ovog sela.
taj Sre Mar 14, 2018 11:08 pm
Kabuto Yakushi
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Dolazio je do malog sela, putovanje od dva dana ga je bas iscrpelo, ali je u putu sve proslo kako treba. Tako da je bezbedno i bez borbe ili bilo kakve pauze, stigao do sela. Dolazivsi do kapije sela, uvideo je dva strazara. Izasli su ispred njega, te zastali. Dok je jedan od njih rekao.

--Stoj, ko si ti? I sta trazis ovde?

Nakon sto je jedan strazar postavio pitanje Kabutu, on je bez i jedne reci, zavukao ruku u unutrasnjosti svog odela, te izvukao svitak koji je poneo od kuce. Pogledavsi u svitak na kratko, pogledao je u strazara koji mu se obratio, te ispruzi ruku, i dade mu svitak. Uzimajuci svitak, pogledao je u isti i u Kabuta nekoliko puta, te mu mahne rukom da ga prati, nastavljajuci napred. Pogledavsi u oba strazara, poceskao se po glavi, te nastavio za njim prateci ga.

Nekoliko minuta hoda, i prolazenje kroz ulice ovog sela, Kabuto i strazar su stigli ispred jedne velike kuce, ulazivsi unutra dosli su do kancelarije vodje sela. Na vratima je vec bilo oznaceno da je to kancelarija od Yurinodzija, vodje sela tako da je znao o cemu se radi. Ulazivsi unutra, strazar je predao svitak Yurinodziu, vracajuci se na svoju strazarsku poziciju, otvorio je vrata od kancelarije, te potom napusti i zatvori ista. Nakon toga, vodja se obrati Kabutu.

--Trazio sam pomoc od tvog sela, dakle. Tebe su poslali? Moje ime je Yurinodzi, vodja ovog sela.

Da, receno mi je samo o vama da ste zatrazili pomoc. Moje ime je Kabuto. Dakle, mozete li mi reci nesto vise o mojoj misiji?

--Naravno, ovo selo se bavi poljoprivredom. U zadnje vreme, su nam cene dosta porasle i postali smo poznati, medjutim. Uposlednje vreme smo primetili da se nekoliko shinobija krece i istrazuju ovo selo, pa su nas tako jednom i napali. A tada sam ja poslao zahtev, i od vas zatrazio pomoc.

Dakle to je, moj posao je da sredim te shinobie, i da obezbedim selo da nema pretnje. Zar ne?

Nakon sto je to rekao, Yurinodzi je samo klimnuo glavom, a potom pozvao strazara koji je stojao ispred njegovih vrati. Rekao mu je da odvede Kabuta do gostinjske sobe, te da se tamo malo i odmori od puta. Nakon toga je samo mahnuo rukom. Kabuto se nasmesi, te podje za strazarom.

Gledajuci i prateci strazara, stigao je do te sobe, usao unutra i nakon sto mu je strazar objasnio gde se i sta po sobi nalazi, izasao je iz sobe, zatvarajuci vrata za sobom. Nakon toga,
Kabuto pogleda u krevet a potom rece.

Pa nisam toliko umoran da bih spavao hehe. Ali lezeci u krevetu, moci cu lepo smisliti svoj plan i strategiju borbe, ukoliko dodje do nje. Nakon toga je legao na ledja, gledao u plafon i razmisljao.
taj Čet Mar 15, 2018 1:03 am
Kabuto Yakushi
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Prosla su tri sata od kako je Kabuto dospeo u selo, nakon sto je razmisljao o svemu, napolju se zacu neka buka te mala eksplozija. Brzo je iskocio iz kreveta, te ode do prozora. Na kapiji gde su se nalazila dva strazara mogao se videti dim, nakon sto je posmatrao kako se dim rasciscava, uvideo je jednog shinobia kako stoji iznad strazara, koji su lezali na zemlji. Pogledavsi sve to, rekao je.

Ah ma daj! Zaista su brzi.

Rekavsi to, otvorio je prozor te iskocio kroz isti, docekavsi se na tlo nogama. Okrenuvsi glavu nekoliko puta, ka svim stranama sela, krenuo je brzo da trci ka protivniku. Nekoliko metara udaljen protivnik koji je i dalje stojao tamo i razgledao. Kabuto je konacno stigao do njega te ga upita.

Hej! Ko si ti? Jesi li ovde sam ili vas ima vise? Odgovaraj.

Ali nakon sto je to rekao, protivnik je samo cutao i ni rec nije progovorio, gledavsi u njega kabuto se nasmesi, te doda.

Dakle, tako hoces da se igramo? Samo da cutimo jel, ahhaha. Pa dobro onda, naucicu te pameti.

Gledajuci se tako nekoliko minuta, Kabuto poce raditi znake rukama. Ispred Kabuta stvori se veliki vetar koji se kretao ka protivniku. A zatim mu se razdrao.
#card37
Hm, da te vidim sada!
taj Čet Mar 15, 2018 1:03 am
NNW Game Master
Admin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Član 'Kabuto Yakushi' je izvršio sledeću akciju : Roleplay Option


'Chunin NPC' :
Land Of Vegetables #card6
taj Čet Mar 15, 2018 1:15 am
Kabuto Yakushi
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Gledavsi u protivnika koji je izbegao napad tehnikom zamene i tako se stvorio iza Kabuta. Kabuto se okrenu, te pogleda iza sebe. Shvativsi da je on iza njega, skocio je do strazara,
te ih prebaci malo dalje od tog mesta, potom se nasmesi i skoci na borbeno polje govoreci.

Pa dobro, oni su za sada na sigurnom. A sada da cujemo tebe. Reci ko si ti i zasto napadas selo, ili napadate posto sam cuo da vas ima vise,

Govoreci mu to, zastao je te pricekao da vidi imali protivnik sta reci. Na sta i on sam poce govoriti.

Land Of Vegetables Ruiga
--Pa moje ime, moje ime je Ruiga. Da upravu si sto se tice jedne stvari, ima nas vise hehe. Vidis, mi planiramo da prisvojimo ovo selo i da njime vladamo, takodje. Ubicemo svakoga ko se bude umesao i bude nam smetao. To je sve sto ces ccuti od mene. Hajde sada klinac, pokazi mi sta znas.

Rekavsi to, Kabuto se uozbilji te ga nekoliko minuta gledao. Zatim Otkri svoj rukav i pokaza senbon launcher ispalivsi na protivnika senbone. a potom poce raditi znake rukama. Ispred njega se stvori uragan koji se velikom brzinom kretao ka protivniku.
#card159
#card36
taj Čet Mar 15, 2018 1:15 am
NNW Game Master
Admin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Član 'Kabuto Yakushi' je izvršio sledeću akciju : Roleplay Option


'Chunin NPC' :
Land Of Vegetables #card46
taj Čet Mar 15, 2018 1:25 am
Kabuto Yakushi
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Videvsi kako protivnik pada mrtav, Kabuto se nasmesi a potom pogleda u napad koji je protivnik poslao pre nego sto je umro. Poceska se po glavi te poce raditi znake rukama. Ispred njega se pojavi ogroman stit od chakre, koji ga je zastitio od vodenog napada.

#card327

Gledavsi u palog protivnika, prisao mu je i potvrdio da je mrtav, ubrzo su dotrcali strazari sa vodjom sela koji su upitali.

--Hej ! Sta se desava ovde?

Kabuto ga pogleda, te pokaza rukom na mrtvog shinobia. A potom pogleda u dva strazara koji su cuvali kapiju, govoreci pritom.

Bilo bi dobro, da njih dvojicu odvedete sto pre do neke bolnice, jos uvek su zivi i ima nade za njih.

Rekavsi to pogledao je u nebo, a potom se okrenu te poce hodati ka svojoj sobi, rekavsi vodji sela.

Ja se odoh odmoriti i povratiti snagu, shvatiio sam nesto. Ovi protivnici, nisu sala. Moram biti veoma pazljiv, takodje postavite jos nekog strazara na kapiju, ne znam kada ce se pojaviti ostali.

Nakon sto je to rekao, mirnim i laganim hodom je otisao u svoju sobu, zeljan borbe i velike krvi. Sto se takodje moglo videti i na njegovom licu.
Land Of Vegetables Kabuto_Yakushi
Nakon toga je mirnim i laganim hodom usao u svoju sobu. Legao na krevet i brzo zaspao.
taj Čet Mar 15, 2018 10:14 pm
Kabuto Yakushi
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Proslo je neko vreme od kako je Kabuto zaspao, polako otvaravsi oci ugledao je sunce kroz prozor. Malo je gledao po sobi i posmatrao, te potom ustao, obukao se i tako ponovo seo na krevet. Pogled bi mu bio uperen ka podu, razmisljavsi. Njegova bela kosa i naocare, su vec dobro postale poznatije. Gledajuci u pod svo vreme, ustao je te pomerio naocare napred nazad,
a potom rekao.

Ah pa mislim da bi trebalo krenuti u potragu. Ili da ipak ostanem napolju i prosto sacekam protivnika.

Rekavsi to, otvorio je prozor te iskoci kroz isti. Docekavsi se na nogama malo je pogledao unaokolo. Ali ne bese nista sumnjivo. Krenuo je laganim hodom ka kapiji sela. Stigavsi do kapije,
pozdravio je dva strazara a potom ih upitao.

Pa imali ista sumnjivo?

Strazari su ga malo gledali a potom mu  samo mahnuli glavom levo desno, i tako dali znak da se nista sumnjivo ne desava. Shvativsi to Kabuto se poceska po glavi te stade razmisljati.
Gledajuci neko vreme unaokolo, Kabuto sklopi ruke, te zazmuri. Ukljucio je senzor i tako pokusao otkriti neprijatelja.
#card284

Nakon sto je pokusao da oseti ima li neprijatelja, otvorio je oci te pronasao skrivenu osobu iza jednog drveta. Razdaljina izmedju njih bese oko cetri do pet metara. Ostao je smiren i tako samo pokazao rukom strazarima da pobegnu odatle. Shvativsi to, strazari su brzo otisli a Kabuto pogleda ka drvetu te rece.

Dobro dosta je bilo igre, izadji!

Nakon sto je to rekao, ispred Kabuta pojavi se shinobi, slican poput onog od ranije. Posmatrajuci ga neko vreme, Kabuto se nasmesi a potom rece.

Pa hoces li reci nesto? Izgleda mi da ce biti krvi, heheh.

Nakon sto je to rekao, prodjose pet minuta ali nije bilo niti jedne reci, Kabuto se poce menjati i tako raditi znake rukama. Dok je pravio znake, ispred njega se stvori vetar koji se kretao ka protivniku.

#card37


Poslednji izmenio Kabuto Yakushi dana Čet Mar 15, 2018 10:15 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
taj Čet Mar 15, 2018 10:14 pm
NNW Game Master
Admin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Član 'Kabuto Yakushi' je izvršio sledeću akciju : Roleplay Option


'Chunin NPC' :
Land Of Vegetables #card37
taj Čet Mar 15, 2018 10:35 pm
Kabuto Yakushi
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Videvsi kako protivnik stvara istu tehniku, Kabuto ga je pogodio i time ubio, medjutim. Pre nego sto je umro poslao je jak vetroviti napad na Kabuta, gledajuci u taj napad. Poce raditi znake rukama i tako stvori veliki stit od chakre ispred sebe, odbranivsi se od napada.

#card327

Nakon sto se uspesno odbranio od napada, prisao je mrtvom telu a potom ga pogleda nekoliko puta. Ispruzi ruke, te ga podize i baci u stranu. Malo iscrpljen od prevelike koriscenja snage,
krenuo je ka kancelariji vodje sela. Dok se tako kretao, razmisljao je usput.

(Hm, pitam se? Koliko li ce trajati ova misija?

Nakon toga samo nastavi napred ka kancelariji. Stigavsi ispred zgrade u kojoj se nalazi kancelarija vodje sela, usao je unutra. Okrenu se malo te ugleda dva strazara koji su cuvali kapiju.
Pogleda ih te im rece.

Mozete se vratiti na duznost, nema vise opasnosti. Barem ne za sada.

Nakon sto im je to rekao, pazljivo je posmatrao iste kako se vracaju na strazu, podje jos malo napred te stize ispred vrati kancelarije vodje sela. Zakaslja se malo te pokuca na vrata,
cuvsi glas iznutra--Slobodno-- Otvorio je vrata te usao unutra i zatvorio ista. Unutra se nalazio vodja i njegov pomocnik, gledajuci obojicu, Kabuto se spusti na koleno i kleknu. Pogledavsi u vodju sela, rekao je.

Gospodine, zeleo bih popricati sa vama o necemu. Ali nasamo.

Saslusavsi to, vodja mahne pomocniku rukom, pokazivajuci mu da moze ici, a potom se okrenu ka Kabutu i pazljivo krenu da slisa sta ce reci.

Ovako, upravo sam ubio jos jednog protivnickog shinobija. Dvojica su pali, ali ne znam koliko ih jos ima. Razmisljao sam duze vreme i dosao do jednog zakljucka, pazite.
Neprijatelj zna sve o vama i ovom selu, kako i zasto? Verovatno imaju spijuna koji radi za njih u vasoj sluzbi, svako od vasih strazara, pomocnika ili slicnog. Moze biti medju njima. Ali jos uvek nemam nikakav dokaz za to, tako da ce ostati tajna, tajna izmedju vas i mene. To bi bilo sve od mene. Odoh u svoju sobu, moram pripremiti plan kako da pronadjem spijuna, naravno ako ga ima.


Rekavsi to, okrenuo se te posao ka vratima, otvorio ih te izasao u hodnik zatvarajuci ista za sobom. Laganim hodom se okrenu na desnu stranu, i krete ka svojoj sobi. Stigavsi do vrata istih,
otvorio ih je te usao unutra i zatvorio ih. Razgledajuci malo oko sebe, video je prozor koji je on otvorio, te mu pridje i zatvori isti. Sede na zemlju uze jedan svitak iz unutrasnjeg dzepa u kome su bile sve informacije o strazarima i pomocnicima vodje sela, kao i samog vodje sela. Gledajuci i pazljivo analizirajuci sve to, pokusao je da pronadje neki trag, ali je islo lose i slabo je mogao pronaci bilo sta.

Land Of Vegetables Summoning_scroll_for_corpses

#card69
(Odmaram)

//Nisam skratio chakru u proslom postu za tehniku Chakra Sense, skraticu u ovom//
taj Pet Mar 16, 2018 1:17 pm
Kabuto Yakushi
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Dok je sedeo, odmarao i pokusavao naci neki trag. Sedeo je i zamisljeno gledao u svitak. Vreme cini svoje, lep jesenji dan, lisce koje je zutelo po drvecu. Ustao je, zatvorio svitak te pomeri naocare gore dole. Gledajuci malo po sobi, otisao je do prozora, otvorio isti i iskocio napolje. Docekavsi se na noge, lagaim hodom krece ka kapiji sela. Na putu do tamo, naisao je na jednu krcmu u selu. Dodje do vrati i otvori ih, te potom udje unutra zatvarajuci ista za sobom.

Zastao je unutra te malo pogledao oko sebe, unutra bese raznoraznih ljudi. Uvidevsi jedan sto na kome se nalazila samo jedna starija osoba. Laganim hodom odlazi do stola, gledavsi ga malo podigao je ruku i pozvao konobara. Ne pitavsi da li je mesto uopste slobodno, seo je za sto i pazljivo pogledao u starca. A nakon toga ga upita.

Land Of Vegetables Ninja_Kosuke

Dobar dan gospodine. Moje ime je Kabuto, a vi? Da li ste iz ovog sela?
--Da odavde sam. I moje ime je Kisuke Maboroshi. Otkud vi ovde?
Ovde sam na jednoj misiji, naravno ako ste upoznati sa desavanjima vaseg sela.
--Ah mislis li na one shinobije? Stto napadaju ovo selo.
Da poslat sam da zastitim ovo selo od njih. Dvojica su vec mrtvi.

U njihovom malom razgovoru ih prekida konobar koji dolazi, nasmejanog lica prilazi stolu i govori.
--Dobar dan gospodine, izvolite.
Meni donesite specijalitet vase krcme, i jedan sok. I usluzite gospodina na moj racun.
--U redu. Za vas isto kao i uvek gospodine Kisuke?

Rekavsi to Kisuke samo mahne glavom i odobri da ce isto, u tom trenutku konobar odlazi a Kabuto i Kisuke nastavljaju svoj razgovor.
Hahha, izgleda mi da ste bas poznati ovde.
--Da, stalno dolazim ovde. Usput, zelim ti pomoci u tvojoj misij, tacnije. Jedna njihova osoba se nalazi sada bas u ovoj krcmi, to je onaj skroz do prozora.
Pogledavsi kraj prozora brzo, Kabuto ga uvide, te se nasmesi i rece.
Hm, hvala vam bice od velike pomoci. Usput to ce biti treci koji ce pasti mrtav.

Nakon sto je to rekao, Kabuto se nasmesi i pogledao opet ka prozoru gde se nalazio neprijatelj. Zatim Podize ruku i pomeri naocure u istom polazaju kao sto je i uvek radio. Praveci blagi kez na svome licu, radovaci se naredne borbe koja mu se priblizuje.
Land Of Vegetables Hqdefault

#card69
(odmaram)
H-350
E-350
C-210
taj Pet Mar 16, 2018 1:42 pm
Kabuto Yakushi
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Dok je sedeo i gledao cas u Kisuke, cas u protivnika. Razgledao je takodje i mnoge druge stvari po krcmi u tom trenutku upita Kisukea.

Pa da li znate mozda, ja sam siguran da ovde ima spijun koji ih informise o svemu.
--Hm, pokusaj da pratis ovog tipa. On svakog dana kada zavrsi u ovoj krcmi odlazi do jednog rudnika, koji pomaze izdrzavanju ovog sela.
Rudnik? Kako doci do tamo? Da samo pratim ovog tipa, ili?
--Da, budi siguran da ce te odvesti do tamo, verovatno je i spijun koji ih informise tamo.

Kabuto samo klimnu glavom, a potom se navali na stolicu. U tom trenutku dolazi konobar koji donosi hranu, ostavljajuci istu na sto. Rekao je.
--Evo gospodine Kisuke, za vas kao i obicno. A za vas gospodine, specijalitet kuce, uzivajte u kariu.

Land Of Vegetables Curry_of_Life

Gledajuci u kari neko vreme, Kabuto uze kasiku te odvoji malo karia da proba. Bese lep i veoma ukusan. Medjutim mozda previse ljut. Gledavsi u njega, pojede ga na brzinu te otpi pola flase soka, govoreci usput.

Ah, bas je dosta ljuto.

U tom trenutku tip do prozora, ustade sa svoje stolice te ode iz krcme, videvsi to. Kabuto brzo izvadi novac te pokaza konobaru, a potom ga ostavi na stolu, i brzo napusti radnju prateci protivnika. Nakon dva sata hoda i pracenja, izasli su na jedno brdo. Odatle se tacno moglo videti rudnik po imenu Katabami. Gledavsi u tom pravcu neko vreme, Kabuto prebaci pogled na protivnika koji se sastao sa jednim covekom. Razgovarase malo vise ali su bili malo dalje pa ih Kabuto i necu dobro, zacu ceo razgovor u samo jedno shshshs. Nakon nekoliko minuta posle toga, protivnik se okrenu i brzo otisao odatle, u tom trenu se okrenu i covek sa kojim se sastao. Gledavsi sve to, Kabuto skoci i doceka se ispred coveka. Te ga ozbiljno pogleda i rece veoma ozbiljnim tonom.
Land Of Vegetables Katabami_Kinzan2
(Rudnik Katabami)

Pa ko si ti? I koje su ti namere? Kakve veze imas sa ovom osobom sa kojom si se sastao? Odgovaraj.
--Ko ste vi gospodine?
Ja sam onaj koji postavlja pitanja, a sada odgovaraj.
--Moje ime je Karashi. Radim u rudniku Katabami, ali takodje i kao spijun ove osobe sa kojom sam se sastajao.
Land Of Vegetables Karashi
(Karashi)
Pa sada nije bitno vise, ni ko si ni sta si, reci mi kako mogu doci do njihove baze, sklonista ili sta god?

Nakon toga Karashi izvuce jednu mapu iz svog unutrasnjeg dzepa i predade je Kabutu, a potom se okrenu i poce hodati. Sumnjajuci u njega, Kabuto ga udari u vrat i onesvesti ga. A potom se okrenu, stavi mapu u unutrasnji dzep te se okrenu i laganim hodom nastavi ka skrovistu. Nekoliko sati hodanja, uvideo je jedno skroviste. A potom pogleda iza sebe i uvide shinobia koji se sastajao sa Karashiem. Gledajuci ga tako neko vreme, ostavi ruke u dzep i rece.

Pa ovo bi trebalo biti zanimljivo.

#card69
(odmaram)
H-350
E-350
C-230
taj Sub Nov 03, 2018 9:35 pm
Johan Liebert
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

I nova pustolovina za našeg plavokosog mladog momka. Ovog puta nedaleko od sela Konohe, nalazilo se malo naseljeno mesto. Poznato je po svom izvozu povrća kao i raznih drugih sitnica i jela, poput karija.

Stanovnici naselja behu veoma gostoljubivi i fini prema Johanu. Kao i dva stražara koja su čuvala ulaz u naselje. Uputili su ga ka glavnoj zgradi, gde će naći njihovog vođu.

Johan je primetio kako su pijace prazne, a na onim štandovima na kojim se i nađe ponešto, cene su i preko granice normalnosti. Imao je neku viziju šta je problem ovde i zašto je poslat, kod vođe je otišao samo da mu kaže gde, ko i kako.

Našao se sa vođom i popričao je sa istim. Ono što je Johan zamišljao, tako je i ispalo. Otišao je na poslednje mesto na koje je viđen ovaj kriminalac koji ruši jedini prihod novca ovog sela.

#card220 #card714
(oba od sledećeg)

You mistake the stars reflected in a pond for the night sky:

#card226 #card653
#card363 #card682
taj Sub Nov 03, 2018 10:02 pm
The Storyteller
Academy Student
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

#card721
(Aktivno je vec, ja sam Debeli Vuk, tako mi je ime tako me oslovljavaj).
Land Of Vegetables 3398369_1383043369208.24res_442_300

#card96
#card90
#card339
#card93
#card699
#card338

Jedan zamah 900 dmg maleni moj Johane.


taj Sub Nov 03, 2018 10:18 pm
Johan Liebert
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

#card357
Tvoja kosa samo prolazi kroz moje telo i papiri kreću da ispadaju. S obzirom da si odmah ispred mene imaš 10% sposobnosti manje sledeći potez. Ponovo se sastavljam  na 20 metara od tebe.

#card716
(ulažem 530= 730 dmg)

Voda na terenu 100 lvl


You mistake the stars reflected in a pond for the night sky:

#card226 #card653
#card363 #card682
taj Sub Nov 03, 2018 10:32 pm
The Storyteller
Academy Student
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Zaustavljam zamah lol
#card392
#card38
#card370
Debeli vuk svetluca


taj Sub Nov 03, 2018 10:52 pm
Johan Liebert
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Brzo je napravio barijeru koja se nalazi oko celog terena i ispružio je svoja dva skrola ispred sebe tako da zaklanjaju svetlost od njegovih očiju  i iz njih izlaze napadi.

#card149 #card134
#card48 x2
1400 dmg

380lvl vode
You mistake the stars reflected in a pond for the night sky:

#card226 #card653
#card363 #card682
taj Sub Nov 03, 2018 10:59 pm
The Storyteller
Academy Student
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

#card381
#card671
#card71
#card895
#card699
Ponistavam deo tvog dmga ostatak primam.


taj Sub Nov 03, 2018 11:19 pm
Johan Liebert
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

(nisi imao slotova za sword odbranu tako da si spao na 300 hp)
S obzirom da sam poslao veliku količinu papira na tebe ranije, papiri sada plutaju po vodi (nauljeni su) i napravio sam barijeru. Bio si ih oduvao ali sam ih vratio ka tebi vodenim talasom koji sam poslao. Primio si dmg talasa, što znači da te su te neki papiri dodatkli. Imaš 20% sposobnosti manje u sledećem potezu.
#card145 #card403

380 lvl vode.You mistake the stars reflected in a pond for the night sky:

#card226 #card653
#card363 #card682
taj Ned Nov 04, 2018 6:20 pm
The Storyteller
Academy Student
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

To si trebao da napises u poteyu kada si slao talas jadooooo
#card369
#card20
Damage 950, zagarantovani 190


taj Sub Nov 10, 2018 4:37 pm
Johan Liebert
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Barijera koju je Johan sneaky izveo, izgleda da je iznenadila njegovog protivnika i ona biva kobna po njega. Dim koja je prouzrokovala barijera je smanjila koncentraciju našem protagonisti, te ga je munjeviti zmaj napravljen milisekundu pred smrt, pogodio. Johan se kortljao 5 metara nakon ovog snažnog pogotka. Srećom, nije pogodio nikakvu vitalnu tačku ili nešto slično. Povukao je svoje tehnike, lopta oko Johana je sada samo splasnula na zemlju. Prišao je Debelom Vuku i uverio se da je stvarno mrtav. Odsekao mu je glavu i spakovao je u torbu kako bi osigurao svoju nagradu. Zaputio se nazad ka Selu povrća


You mistake the stars reflected in a pond for the night sky:

#card226 #card653
#card363 #card682
taj Sub Nov 10, 2018 5:09 pm
Johan Liebert
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Polako je koračao ka kapiji Sela povrća. Stražari ga već duže vreme željno iščekuju. Johan im se pri prilasku samo nasmejao, te su oni nabacili još veći kez, shvativši da će od sada moći normalno da žive od poljoprivrede. Glavna ulica beše skoro prazna, možda po koji dečak kako usamljeno šutira krpenjaču po ulici, doduše sa osmehom na licu. Nije se puno zadržavao na ulicama, htede ovo što pre da završi. Depresija sela kao da je zarazna i širila se i na njega. Nadao se da će posle ovog rešenog problema selo vratiti svoj sjaj i integritet. Prošao je kroz regularnu proceduru provere od čuvara, pre nego što je ušao u glavnu sobu gde se nalazi upravnik ovog sela.


You mistake the stars reflected in a pond for the night sky:

#card226 #card653
#card363 #card682
taj Ned Nov 11, 2018 2:48 pm
Johan Liebert
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Ušavši u sobu mogao je osetiti veoma neprijatnu atmosferu. Mada, u kancelariji se nije nalazio samo vođa sela, veći njegova prelepa kći. Johan je bez ikakvog formalnog razgovora, spustio torbu na zemlju i iz nje izvadio glavu Debelog Vuka kao dokaz vođi da je zadatak uspešno obavljen.

Tako sam i mislio.


Vođa je stao sa svoje stolice i zagledao se kroz prozor izdisajući duboko. Johan je imao neku ideju o čemu se sada radi. Verovatno ona varijacija gde vođa nema dovoljno novca da plati pa odugovlači zadužuje se i tako dalje i tako dalje. A onda je usledila rečenica koja je malo iznenadila Johana.

Možeš uzeti moju ćerku.You mistake the stars reflected in a pond for the night sky:

#card226 #card653
#card363 #card682
taj Ned Nov 11, 2018 3:05 pm
Johan Liebert
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Pogledao je onda u njegovu ćerku, stvarno lepa devojka, malo stidljiva. Johanu je sve ovo bilo iznenada tako da nije znao šta da odgovori u trenutku. A da ideja da odavde izađe praznih ruku mu se uopšte nije sviđala.

Da li ste sigurni?

Upitao je Johan, čisto da oseti emocije u njegovom glasu. Iako se nadao zlatnicima, oni mu nisu hitni u ovom trenutku. Trenutno se nalazi u veoma lepoj finansiskoj situaciji, i neće propasti za jednu misiju. Ali kako sam već i rekao, da je svo ovo vreme protraćio za džaba, nikako.

Da.

Bio je to njegov konačan odgovor. Johan vrati glavu u torbu i spusti torbu na sto vođe. Pruža ruku devojci kako bi se upoznali.

Johan

Akari
You mistake the stars reflected in a pond for the night sky:

#card226 #card653
#card363 #card682
taj Ned Nov 11, 2018 4:46 pm
Johan Liebert
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Pozdravivši vođu, Johan i Akira su napustili kancelariju. Naslonio se na zid zapalivši cigaretu i gledajući u Akiru. Shvatio je da nije razmislio o jednoj veoma bitnoj stvari, šta on da radi sa njom? Naravno, postoji mnogo stvari, ali ništa mu kod nje nije padalo na pamet. Odlučio je prvo da jede nešto, osetio je glad još od kad je pobedio Vuka Debelog. Poveo je Akiru u neki obližnji restoran koji važi za najbolji curry u državi. Naručili su dve malo veće porcije, i pričali su. Bar je Johan pokušao da priča sa njom. Izbegavala je njegova pitanja veoma vešto. Johan je to primetio i shvatio je da je previše direktan, možda malo da sačeka vreme da je sredi, pa onda možda bude orna za priču. Johan je platio i izašli su iz restorana ne znajući sledeći lokaciju.


You mistake the stars reflected in a pond for the night sky:

#card226 #card653
#card363 #card682
taj Ned Nov 11, 2018 7:43 pm
Johan Liebert
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Beše već predveče. Johan dosta umoran, odlučio je da ode u gostionicu i iznajmi sobu za prespavati. Naravno Akira još ne bi ni reč progovorila o sebi. Iznajmio je dvokrevetnu sobu sa kupatilom, bilo mu je žao potrošiti još više novca za taj drugi krevet. Ali hajde, nije bio raspoložen za neprijatne situacije. Nakon što se sredio, skuvao je kafu i seo je na balkon pored Akire. Uspeo je nekako da dopre do nje. Iako mu i njena priča nije baš lako pala, znao je tačno šta će da uradi sa njom. Ponudio ju je cigaretom, iako ne puši, prihvatila je i zapalila. To je bila veoma loša ideja. Iskašljala je dušu i nije mogla ravno da stoji 5 minuta. Ali dobro kako god. Legli su da spavaju i sutra bivaju spremni za put.


You mistake the stars reflected in a pond for the night sky:

#card226 #card653
#card363 #card682
taj Ned Nov 11, 2018 8:26 pm
Johan Liebert
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Verovatno se pitate koja je njena priča i šta će Johan da uradi sa njom. EEEEEEE pa, to ću da vam otkrijem u narednim postovima. Ovaj i još dva mi fali kako bih konačno završio ovu misiju. Sad iskreno ne znam o čemu više da pišem. Aj dobro izvukli ste to iz mene, Johan hoće da je vodi u Konohu da živi kod njega. Hmmmmm znam šta mislite majkuvamjebem, ali nije tako. Ona je oduvek bila kec u rukavu njegovog oca, za upravo ovakve stvari. Ukoliko se nađe u nekom škripcu ili nekom dugu, ona bi ga izvukla. Kasnije bi pobegla i vratila mu se. Međutim, njoj je dosadio takav život. Planirala je da pobegne od Johana, ali nikada da se vrati. Zašto bi to radila kada Johan retko kad je kući, a i kuća je prevelika za jednog tu da živi.


You mistake the stars reflected in a pond for the night sky:

#card226 #card653
#card363 #card682
taj Ned Nov 11, 2018 8:52 pm
Johan Liebert
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

A sada malo backstory na Akiru. Ona nije bila jedina ćerka svoga oca bolesnog, imala je stariju sestra. Kao što i već sada možete da pogodite, otac je voleo samo tu stariju sestru. Kupovao joj stvari, oblačio je kao kraljicu, šminka ovo ono. Akira bi samo ponešto nasledila od nje ili bi sama morala da nađe posao i da radi za ono što hoće da kupi. Iako to sada zvuči jako grubo, njoj to nije smetalo. Uvek bi se snašla nekako bilo za posao ili za novac. O majci ne zna skoro ništa, načula je jednom od oca da kada je saznala da se njen muž švalera, nonšalantno napustila kuću i otišla negde. Jedan od objektiva je da nađe svoju mati i nastavi život sa njom, Johan će joj tu kao nešto pomoći, mada nemam pojma kako.


You mistake the stars reflected in a pond for the night sky:

#card226 #card653
#card363 #card682
taj Ned Nov 11, 2018 9:19 pm
Johan Liebert
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

I od prilike to bi bilo to. Johan i Akira su zajedno došli u Konohu. Naravno, zaboravio sam da pomenem. Ova misija dešava se pre odlaska u hram asarka. Da nastavim. Akira je sad dobila potpunu  pričajući sa Johanom. Čak je i doznala za čitavu njegovu situaciju, dosta su se zbližili, možda i previše.

Sada ću da napravim jedan time skip, ona je našla stalni posao u Konohi, kao pekarka. Tako da Johan svakog jutra jede svežeg leba i ostale pekarse specijalitete. Johan po običaju obavlja svoj posao kao i do sada, samo što je krenuo na misije sve češće i češće. O hemiji između Akire i Johana ne želim da pričam. Možda ja i posle ovog rpa zaboravim na nju, a možda je i Johan oženi. Ko će ga znati. U nekom momentu na njihovom putovanju ka Konohi, Johan je u svoje skrolove zapečatio napade, naravno da ima kad mu zatrebaju.

#card134 #card30x2 #card48


You mistake the stars reflected in a pond for the night sky:

#card226 #card653
#card363 #card682
taj Čet Feb 21, 2019 3:50 pm
Apollyon
Genin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Doalzim u potrazi za najsvezijim povrcem , dajem vrecicu ryo lokalnim trgovcima kako bi me uputili na pravo mesto ...
kada sam dosao kod starice i kratke price sa njom znala je sta zelim ... Platio sam za njene usluge i napustio ovo selo

Prije nego sam ga napustio moram sam doci do zakljucka da je jako prijatno i ugodno ..


I'd rather die on my feet then live on my knees

Land Of Vegetables 5838db8608757a411419e132ff85079f--paladin-knights

taj Uto Mar 12, 2019 11:16 pm
Guts
Genin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Kretajuci se ka sledecoj oblasti, Guts je prolazio pored sela koje je bilo prekriveno povrcnacima. Selo nije bilo tehnoloski razvijeno, ali je zato poljoprivreda u selu bila besprekorna. Gledao je kako ljudi rade i obradjuju novu zemlju, i ubiraju neke od plodova iz povrcnjaka. Zaista lep prizor.
Sponsored content
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu