Naruto Ninja Way

2018

Powered by Forumotion.

NNW
Login
Register

Gost

Chat

0

Dvoriste San San Ho - Vencanje

Pogledaj prethodnu temuIći dolePogledaj sledeću temu
Lv 1
Full body avatar : Head admin. šef dizajna.
Admin
Full body avatar : Head admin. šef dizajna.

DATA
data:
Pogledaj profil korisnika

500/1000

500/1000

500/1000

Dvoriste San San Ho - Vencanje

taj Pon Mar 12, 2018 7:32 pm

Privatni prostor u vlasništvu Senju klana gde stariji ljudi nakon svoje završene ninja karijere uzgajaju endemične vrste bilja i komadića prirode. Samo dvorište sadrži potočić koji prolazi otprilike negde po sredini, Senju hram - istorija nekih lepih uspomena od prvog kolena i različita mesta za odmor. Čak ni zimi ovo mesto ne umire već njegov zimzeleni deo sjaji u najvećoj idili.

Na levoj padini pored Honshu šume smešten je ostarao već zamak. Nekada sedište glavne familije vremenom je ostavljeno kako se centar kampa pomerio juzžnije malo. Tako je ova građevina ostala kao odmorište ljubitelja prirode i centar iz koga se uredjuje ovo velelepno dvorište.

Poslednji put izmenio Leonard van Volen dana Uto Mar 20, 2018 9:00 pm, izmenio ukupno 5 puta
Lv 1
Full body avatar :
Kage
Full body avatar :

DATA
data:
Pogledaj profil korisnika

500/1000

500/1000

500/1000

Dvoriste San San Ho - Vencanje

taj Pon Mar 12, 2018 10:08 pm
Bože što je počeo ludeti tih 5 dana pred venčanje. I to natajno. Dogovorili su se kako će sve biti povučeno bez slavlja i veselja i njoj je bilo bitno samo da je on tu kako je mogao primetiti. On, u drugu ruku želeo je da joj učini taj dan najlepšim u životu. Sve je cakum pakumio do bolesnih detalja. Uriela i Lawa je šetao levo desno znajuci da im se verovatno na glavu popeo i da im vec kipi više. Smešno je bilo kako najkvalitetnije ninje kakav su oni bili trio ne umeju da urade neke jednostavne stvari. Law se snašao. Pola plate razdao je kampu i došao je autobus žena da sredjuju dvorište i ukrašavaju sve.

Pred njom gledao je da bude opušten, miran. Šalio se na njen račun skoro cele nedelje kako ona ne može da iščeka taj dan. Sve je preuzeo na sebe osim mesta za koje su se zajedno dogovorili. Uveče, kada bi legli zapitkivao bi je o tome da li želi nešto posebno, nešto što je možda zaboravio. Kada bi odgovorila na sva ta pitanja, on bi se spustio niže i sa rukom preko stomačića rekao kako je "Mama besava" pa ista pitanja pitao i bebca malog. Blesavio je kao i uvek. Što je bio odgovoran tih dana. Ujutru bi iz kreveta pobegao uz ljubac i trk išao u dvorište da bi koordinirao zadacima za taj dan, a nikakav umor nije osećao. koliko je bio ispunjen zadovoljstvom i srecom zbog samog događaja toliko je izgubio sve živce misleći da nešto neće na lepo da izađe.

Tajno bajagi, iako to nisu hteli već nešto privatno postalo je najjavnije ikada. Činilo mu se kako je ceo kamp pričao da se kage ženi i to ne sa bilo kim nego sa naslednicom same rojalne loze klana. Sumnje da su to njegova neka planiranja i strategije sam bi opovrgao kada bi dva sata pričao sa cvećarkama o boji latica, izboru ljiljana i gde nabaviti najlepše ruže. Opet, Law bi gledao negde iz 'lada pod drvetom kako Kin tancuje i nadgleda sve pa bi se zacenuo od smeha. Verovatno nikada nije ocekivao da ga vidi takvog niti je to mogao zamisliti. Kina takodje da ste pitali pre oko pet godina kada će se venčati pogledao bi vas uvređeno? Samuraj, čistač kampa da se venča? Kao gratis to bi verovatno shvatio kao uvredu. E pa.. Ona se pojavila.

Nije želeo da razočara, niti da dozvoli da se ikada više rastuže (aka skenjaju) zajedno. Želeo je i da ispravi sve što je smutio. Kada mu je pobegla drugi put otišao je kod Daruky pa je načastio lepo. Sada se jeo zbog toga. Čak ih je i razdvojio još više na neki način. Nakon razgovora sa njom iako joj to nije bila omiljena tema u tom trenutku dogovorili su se da pozovu Daruky na venčanje, naravno na njegov predlog. Ona je bila mila, dobra osoba, možda naivna i dalje zbog svoje mladosti ali svakako jedna od osoba kojoj se mogao poveriti. Takvog prijatelja je morao pozvati na svoje venčanje. Plus bila je rođaka Airin koja je sve veze sa svojim klanom prekinula (i to je želeo blesko da reši).

Dva dana pred taj dan sve je bilo spremno. Kin je buljavo gledao u sve pregledajući, tražeći grešku. "Bez greške". Uz šapat sam sebi jer je već bilo prošlo šest, Sunce polako zalazilo i svi normalni kućama otišli. Zatvorio je kapije i otišao zadovoljan kuci. Sve je bilo spremno. Osim njega. Ona nije bila u kuci vec je sredjivala razne dzidza midze sa novostečenom prijateljicom Dakotom (Dosta pristojna zena iako po Kinovog razmatranju zaista je bila ljubomorna na Airin). Bože moj makar joj je pomagala oko spremanja, Kin kad je otišao kod Lawa on je odgovorio sa "O DA I TO TREBA". Nasli su neku krojačicu nekako. (prijateljica Marine Yamanaka,pa majka njene drugarice i tak' je jedva sve pronasao). Bio je kage i sve o kampu što je znao, a da nije ninja related je gde kupiti hranu i slatkiše za nju i decu.

Pristajalo je lepo. Nije da se ne nosi samo u odela proslih.. 2 godine? ali ovo je bilo drugačije. Nekako.. leglo je lepo. Prijalo je, on je bio zadovoljan, Law je digao palac potvrdno cereći se i Uriel je samo klimnuo glavom. "Može onda". Nasmejan i to je rešio. Spakovao. Ostavio za jutro tog dana cereći se i on keke.

Dan pred venčanje

Ceo dan je bio kući. Sena mu je počupala i ono malo kose što je imao nakon svih priprema, Kyuuzo malo zreliji koji se jos privikavao na oblik familije (iako mu je kako je mogao videti prijao i izazivao mu osmeh na lice) ispitivao je sta je Kin sve pripremio. Cim bi Airin izasla iz sobe on bi mu saputao detalje, opisivao mesto te mu je u tom trenutku i bilo cudno sto ga nije vodio sa sobom sve vreme. Promeniće to. Ako se ona ne usprotivi tome započeće nešto ozbiljnije treninge i ninja vežbanja.

Drugo dete u kući, sa ljubičastom kosicom već nešto poraslom je ručalo. Svi su hvalili kako je sasvim normalno dete i da jede lepo dok je nekako u Kinovim ocima bila mršava. Mozda neka njegova briga, ali nije on sasvim blesav. Mozda se Airin, Dakota i Milanka razumeju u sve al' ak' on kaže da treba još jede onda treba. No o tome kasnije, treba poraste dete prvo.

Prošetao je negde oko podne i video decu sa ulice kako se pentraju po ogradi i luduju gledajuci dvoriste. Videvši ga kak' nailazi tutanj ih je uhvatio mada realno ne bi nista ni rekao, a kamoli uradio. Predvece se naoblačilo. Kinovo "Neš vala" kraj prozora ispunjeno nelagodom da će kiša da počne tog dana bio je jasan motiv. Lično će sa par ninja kolega razduvati svaki oblak u radiusu od 10 kilometara ako bude potrebno da bi dan i užitak bio potpun. Redovno je proveravao izveštaje o svemu. Ljudima je više i dosadilo da govore "Sve je savršeno kage".

Ona je uspela da spava koliko, toliko te noći. Pričali su dugo zaista to veče i negde kasno uspela ga je nagovoriti da zaspe. Probudio se random u noći misleći da kasni već prepadnut. Ona bi ga samo tutnula šakom i zabila mu glavu u jastuk opet. To ga je zasmejalo te je tu grlio i zaspao sada nesto lagodnije. ZATO SU I KASNILI.

Dan venčanja


Je l' čudno da se mladenci uspavaju na dan venčanja? E pa nije u njihovom slučaju. Lomljava je nastala po sobi, a njegovu paniku zamenio je smeh namenjen njima samima. Da jos uspori sve,nekako kontra svoj logici opusten u tom trenutku,on je hvatao oko struka i ljubakao srećan. Sve je spremio i nista nije moglo da izađe na loše. Samo, eto, oni da dodju do tamo. Isterala ga je iz kuće jer je kako su se dogovorili trebao da je čeka tamo. Verovatno će tih koliko već minuta čekanja da poludi ali Bože moj venčava se jednom u zivotu.

Čini mu se da nikada neće zaboraviti miris jutra od tog dana. Smesio se i ujedno trcao da ne zakasni. Law ga je sačekao sa "OČEKIVANO". Dodatno jos čekanje da se presvuče i negde tamo u tren oka stigli su u dvorište.

Kamene, stare ploče bile su posute laticama nekim rozim, Sakura verovatno. Ukrasne trakice prosarale su drvored oko njih. Na kraju stazice cekao je on. Sve do trenutka dok je ne vidi lice mu se bledilo. Pa boze moj, sada jos kada ce imati dete nekih 1% njegovog uma i tela je umislio da ce opet pokusati da mu umakne. Kasnila je malo vec. Tapkao je nogicom,levom naravno, sve je u njega bilo levo. Law i Uriel bili su tu, Milanka, Daruky takodje. Neki Hagane deda koji je bio glavni matičar ak' je to uopste postojalo u Narutu je gledao Kina (facu pa nogicu, pa facu pa nogicu) i pricao mu nešto (Bog zna šta, Kinu je samo ona bila na pameti u tom trenutku).Oblaci su se verovatno uplašili od njega juče, nigde ni jednog da je mogao videti. Lagan povetarac ljuljkao je grane lev' pa desno, latice (behar preciznije) je igrao po kamenu pa se čoveku moglo lako zavrtiti u glavu od svega. Još se ženi. Miris, toplota i vazduh bez neke prevelike vlage, lepo junsko Sunce nisu mogli ukazati na ništa drugo osim da ce večno pamtiti dan.


✦✦✦✦✦✦✦

Reality Edge je aktivan na Kinovom maču Temptation.

#card270 #card538 #card96 #card535Lv 1
Full body avatar :
Special Jounin
Full body avatar :

DATA
data:
Pogledaj profil korisnika

500/1000

500/1000

500/1000

Dvoriste San San Ho - Vencanje

taj Pet Mar 16, 2018 10:59 pm
Na dan venčanja bio je totalno iscrpljen, njihov dragi Kage nije bio sposoban ni obične posliće da završi pa je sve pobacao na Lawa i njega, znao je da je u tim ružičastim poslovima bio nesposoban i smotan, ja rešavam papirologiju pobogu. Ipak, nije hteo ovog puta da grdi svog invalida od Kagea, te se ponašao normalno koliko god on normalan može biti. Mlada je kasnila, duboko u sebi hteo je da zeza Kina kako mu je pobegla, ali je nekako suzdržavao smeh, ponekad se osvrćao na Kinovu facu. Ipak, Uriel je znao da ima jedan od najtežih zadataka: Da ostane ozbiljan tokom venčanja, to mu je bila S rank misija. Strpljivo i željno je iščekivao dolazak mlade i kraj njegovim mukama.
Lv 1
Full body avatar : Milos kiseli kupus.
Chunin
Full body avatar : Milos kiseli kupus.

DATA
data:
Pogledaj profil korisnika

500/1000

500/1000

500/1000

Dvoriste San San Ho - Vencanje

taj Pon Mar 19, 2018 11:55 pm
Naravno da ju je iznenadila pozivnica za vencanje. Nije joj imalo smisla da se veliki vodja zeni njenom tetkom koja je bila izdajnik. Njeni roditelji su odbili da dodju na vencanje, misleci da je Airin izgubila cast i osramotila njihovu porodicu. Daruky je u pocetku smatrala da nema smisla da se pojavi, ali tvrdoglava po prirodi se predomislila, s obzirom da su joj njeni roditelji pripretili da ne sme doci. Ko su oni da joj zabrane? Kopkala ju je citava situacija, pa je mislila da bi mozda i mogla da sazna nesto na tom dogadjaju koji je jos vise pokopao njenu veru da sve moze biti bolje. Bilo je pretoplo, sto joj nije odgovaralo zbog crne haljine. Pristigla je, ostavila darove i sela pored Uriela. Za nju je on bio brizan momak bez imena. Znao je o njoj dovoljno, a ona o njemu nije znala nista, osim da radi za Kagea. Osmehnula se kako bi izbegla cudnu i uvrnutu situaciju i odlucila da se javi.

Dobar dan.

Mlada koja je kasnila je bila ovde najbitniji subjekat. Sva Darukyna paznja ce biti usmerena samo na nju, na njen svaki pokret. Sve ovo joj je bilo na neki nacin sumnjivo. Uostalom, zasto bi uopste neko kasnio na sopstveno vencanje? Previse nelogicnosti... Kroz glavu su joj prolazile razne teorije zavere, ali je odlucila da to ostavi za kasnije, ne zeleci da neko primeti njeno sumnjivo ponasanje.✦✦✦✦✦
~As long as there is someone in the sky to protect me, there is no one on the earth who could break me!~
Lv 1
Full body avatar :
Special Jounin
Full body avatar :

DATA
data:
Pogledaj profil korisnika

500/1000

500/1000

500/1000

Dvoriste San San Ho - Vencanje

taj Uto Mar 20, 2018 7:33 pm
Već se u sebi smejao što mlada još nije dolazila, već su se sigurno svi pitali "A di je mlada?". Poznavajući Airin ili spava ili je zaglavila na nekom banketu. U tom trenutku u dvorište se pojavila Daruky, ali skoro da je nije ni prepoznao, da li je to isto ona raščerupana kokoška od onda? Bio je zasenjen njenom lepotom, i u tom trenutku njeno prisustvo ga je sledilo, onaj ozbiljni, prisebni, budalasti, pričljivi Uriel je ostao bez reči, kada je sela pored njega jedva je skupio hrabrosti da kaže.

Prelepa s- O ćao Daruky.

Zamalo da zezne stvar odmah na početku, valjda nije skapirala, da je on nekome udelio kompliment.
Lv 1
Full body avatar : Milos kiseli kupus.
Chunin
Full body avatar : Milos kiseli kupus.

DATA
data:
Pogledaj profil korisnika

500/1000

500/1000

500/1000

Dvoriste San San Ho - Vencanje

taj Sre Mar 21, 2018 3:56 pm
Blago se nasmejala na Urielov ispad, ali nije zelela nista da kaze, vec se pravila luda kao da nista nije ni cula, ali je bilo ocigledno da jeste. Jos uvek mu nije znala ime, pitala se da li bi bilo nepristojno pitati ga za ime, pa se neko vreme premisljala. Napravivsi cudnu grimasu shvatila je da bi bilo u redu da zna njegovo ime, kad vec on nju zove po njenom. Zasto se jednostavno ne bi upoznali? Volela je da sklapa nova ,,prijateljstva'' s obzirom da se kao mala nije mnogo druzila. Valjda je na takav nacin nadoknadjivala njeno propalo detinjstvo. Pogledala ga je u oci i kroz salu izustila:

Pa, kada planiras da mi kazes svoje ime?

Osmeh na njenom licu je zaigrao, da li zato sto ju je bilo malo sramota, ili ipak iz glave nije mogla da izbaci ovaj nemili dogadjaj koji se odrzavao pravo pred njom, a za koji jos uvek nije imala objasnjenja? Ko bi znao... Ruke su joj bila na njenom krilu, a sakama je blago stegla haljinu od nervoze. Sta joj se sada vrtelo po glavi samo je ona znala.


✦✦✦✦✦
~As long as there is someone in the sky to protect me, there is no one on the earth who could break me!~
Lv 1
Full body avatar :
Special Jounin
Full body avatar :

DATA
data:
Pogledaj profil korisnika

500/1000

500/1000

500/1000

Dvoriste San San Ho - Vencanje

taj Sre Mar 21, 2018 10:43 pm
Malo ga je bilo sramota zbog ispada koji je načinio, ali brzo se pribrao i pogledao je Daruky pravo u oči, složio je neku facu, i mirno i staloženo je izgovorio svoje ime.

Uriel, samo Uriel. Drago mi je. Daruky, do sada nismo mogli lepo da se upoznamo, žao mi je na tome.

Mešao je pomalo privatni i poslovni život, ali nek ide život on se ne žuri, ipak mlada još nije došla, kage je postajao još više nervozan. Što bi rekli stari shinraiovci, dobio je korpu.
Lv 1
Full body avatar : Milos kiseli kupus.
Chunin
Full body avatar : Milos kiseli kupus.

DATA
data:
Pogledaj profil korisnika

500/1000

500/1000

500/1000

Dvoriste San San Ho - Vencanje

Juče u 10:03 pm
Uriel kazes? Imas lepo ime Uriele. Drago mi je sto smo se upoznali.

Pomislila je kako je ovaj razgovo lepo krenulo i kako joj je to bila sansa da iz Uriela izvuce neke informacije o vencanju, a pogotovo o Airin.


Pretpostavljam da si ti sa mladozenjine strane. Poznajes li mladu i znas li mozda iz kog razloga trenutno nije prisutna ovde?

Upitala ga je priblizivsi svoje lice njegovom. Razvukla je osmeh sto je vise mogla kako bi izgledala sto ubedljivije. Cinio joj se kao zanimljiva osoba, ali joj je bio i pomalo cudan. Da li je on to nju muvao? Na samo pomisao na to se zakikotala. Pa zasto bi pobogu neko nju muvao? Mozda je jednostavno bio zenskaros, sta ce jadan cami tamo sam u kancelariji po ceo dan pa nema vremena ni postenu devojku da nadje pa se okomio na Daruky. No, morala je da prevazidje to ako je zelela da sazna sve sto ju je kopkalo.


✦✦✦✦✦
~As long as there is someone in the sky to protect me, there is no one on the earth who could break me!~
Sponsored content
Lv 1

500/1000

500/1000

500/1000

Dvoriste San San Ho - Vencanje

Pogledaj prethodnu temuNazad na vrhPogledaj sledeću temu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu