Naruto Ninja Way

2019

Powered by Forumotion.

Naruto Ninja Way

Stvori originalnog lika i postani najjači ninja u Naruto svetu! Izaberi put dobra i postani lider sela - kage ili se odluči za put zla i kreiraj organizaciju kojom ćeš uništiti svet!

ULOGUJ SE
REGISTRUJ SE

Dobrodošli na

Naruto Ninja Way 2019


Rukongai

taj Ned Mar 04, 2018 2:23 am
Leonard van Volen
Admin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Selo gde zive ratari i zemljoradnici ove oblasti. Poznato je po izvozu raznoraznog voca i nalazi se na mapi bitnih trgovackih mesta.

Rukongai Latest?cb=20091218064720&path-prefix=en
taj Ned Mar 04, 2018 12:56 pm
Edo-Morimoto Kin
Hokage
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Predosecaj i izgled situacije ga nisu varali - pola stanovnika sela je nedostajalo. Mir opustene prasnjave ulicice ugasio bi pokoji bolan jauk koji je dolazio iz kuca te je nakon vocnjaka bez lista njihov boravak u ovoj dolini poceo liciti na horor film.

Kin nije mogao gubiti vreme na takve stvari. Glava je pocela vec da pulsira bolno, te vise nije znao ni sta da misli ni cemu da se nada. Ubrzavsi niz ulicicu dosao je do centra gde je konacno nasao nekolicinu ljudi kako stoje i mašu nesto rukama sa ocevidnom tenzijom u njihovim telima. Oni su nazalost njegovu sa svim bili upoznati. Kazem nazalost jer vesti koje su mu preneli nisu bile dobre, cak suprotno dotukle su ga. Kin je iz njihove zbunjujuce price nahvatao kako je grupa ninji koja je trebala zastiti kamp bila desetkovana. Njihova tela su sahranjena u dnu sela - dodali su.

Oci i pesnica su mu se stegle. Ona je tamo. Zakopana. Bio je siguran. Pitao je za pravac da ne bi gubio jos i na trazenje vreme te su on i Airin otisli u tom pravcu.

Dole, niz selo preko krovova starom sivom sindrom pokrivenim obraslo zbunjem mesto koje je u selo dobilo najmanje paznje bese groblje. Pet grobova bilo je sveze tu iskopano, a katana njegove kreacije bila je pobodena u vrhu jednog. Jasno mu je bilo ko je bio tu metar pod zemljom.

Cucnuo je iznad groba i pristima je presao po crnoj vlaznoj zemlji. Smesno ali sada iznad njenog groba nasuprot citavom putu tokom kojeg je verovao da je mrtva sada se nadao svom dusom da nije iako ga je realnost samarala na smrt.

Rukongai 3310

Sa ove distance mozes osetiti semenku ispod zar ne ?

Bila mu je potrebna njena potvrda. Reci je izgovorio tiho, mrtvo. Nije ni zvucao kao Kinov glas. Vec kao da glumi bio je spreman da pusti suzu za Tori, da poludi i pobesni na ceo nepravedan svet zbog nje koja je neduzna stradala. Njena smrt mu je bila jednaka samrti najboljeg prijatelja. Eto, kao da je Law koga poznaje od svoje trece godine umro. Iz plave duguljaste bocice sa nalepnicom "postovanje" u njemu se sav otrov presuo u modro crnu sa krvavom nalepnicom "krivica".

Tečnost koja se dopola vec presula cekala je potvrdnu rec Airin da i poslednju kap prespe. Utrnulo telo je cekalo da promeni svoje stanje na jednu rec od zene do njega. Umoran bese tada, umorniji no ikada u zivotu.


❖ ❖ ❖

Reality Edge je aktivan na Kinovom maču Nuibari.

#card270 #card96 #card535 #card653
taj Pon Mar 05, 2018 12:02 am
Airin Senju
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Samo okruženje bilo je skoro pa dovoljna naznaka za ono što se potom desilo. Bez obzira na to, njeno srce hvatalo se za poslednje slamke nade koje nisu više imale nikakve potpore. Pa i kad su prišli uznemirenoj grupici kako se činilo meštana i od njih dobili prilično loše vesti, ona nije gubila veru. Groblje je bila sledeća stanica.

Rukongai ApwdLaw

Stajala je iznad groba, kog je Kin prepoznao kao njen. Pri vrhu tog groba, nalazio se poznat mač zaboden u zemlju. Trebalo joj je sekund da pretpostavi čiji je bio. Gledala je bledo u pravcu mača. Utom se slika izvrnula, izdužila i ona više nije imala kontrolu nad sopstvenim telom. Posmatrala je celu ovu situaciju iz nekog sasvim drugog ugla. Kao da ju je neko šutno sa strane, pa se jedan njen deo odvojio kao nemi posmatrač. Iz tog ugla, uzela je da viče na sebe reči tipa ’pokreni se!’, ’zagrli ga!’, ’uradi nešto!’, ali avaj. Onaj deo što je ostao pored Kina nije uradio ništa. Čak i kada joj je postavio pitanje, prošle su sekunde pre nego što je postigla da uradi bilo šta.

Na jedvite jade uspela mu je postaviti ruku na rame, i stegla je pomalo, kao da ga time želi bar mrvu jednu utešiti. Uvrnuta slika, vraćala se u svoj okvir. Kada je podigao glavu ka njoj klimnula je jednom i stisnula usne kako zbog prirode odgovora koji mu je dala, tako i zbog njegovog pogleda koji ju je naterao da propadne, da joj kolena zaklecaju. Da nije bila toliko ukočena zbog tripa od malopre, verovatno se ne bi održala na nogama.
taj Pon Mar 05, 2018 12:51 am
Edo-Morimoto Kin
Hokage
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Vilica mu se ukocila. Krenuo je da progovori ali reci su ga ujedale i vracale se u dusu. Hladnoca i jeza su pocele da ga grickaju po vratu i neki sapat bolesne osobe kroz glavu "Jesam ti rekao" je bio slag na torti. Sklopio je oci i pokusavao da se izvini telu koje koje se nalazilo tu pod zemljom i dusi koja je bila vec bog zna gde. To je markirao kao zapocet proces. Verovatno ce ga krivica goniti do kraja zivota i ta njegova blesava odluka, ishitrena i neodgovorna kao da se pretvorila u mac i ubila neduzno bice.

To ako se njemu desilo jednom, ko garantuje da se nece desiti opet. Majka njegovog deteta je umrla zbog toga. Sledeci ko je ? Airin ? Ustao je naglo, neocekivano. Obe ruke njegove prosle su pored njene glave i zagrlio je jako. Nije zeleo da ikada dopusti ovakvu stvar vise. Special Jonin. Kage. Bolje opisano nesposobni i neodgovorni jadnik. Nije ni zasluzivao tu titulu koju je posedovao. Sada dok su mu ruke bile oko njenog tela jedino sto mu je proslo kroz glavu je sta bi bilo da su mesta bila obrnuta. Da nije Tori umrla nego Airin. Nije mogao zamisliti to. Pogotovo ne sada kada su konacno zajedno. Poljubio je ne trenutak bez obzira koliko to pogresno i cudno izgledalo u tom trenutku.

Ne zelim da te izgubim kao i nju. Krivica zbog nje ce me izgoreti, zbog tebe bi me  ubila. Ne odvajaj se od mene.

Glas mu je bio na granici pucanja i verovatno nikada nije bio iskreniji u zivotu. Pola koraka se odvojio od nje i nakon nekoliko trenutaka gledanja u plavetnilo okrenuo je glavu. Obicno svaki njegov poljubac i dodir pratio bi osmeh, ali sada to nije bio slucaj. Verovatno i nece neko vreme.

Hoćeš mi pomoći da pronađem osobu koja je uradila ovo?

Okrenuo se opet put nje. Ta pomoc nije mu bila preko potrebna. Ono sto mu je bilo potrebno je da samo bude pored njega u slucaju da za tom osobom u kovceg ne povuce jos dosta njih gde bi Temptaion opet zaronio u crvene potoke.


❖ ❖ ❖

Reality Edge je aktivan na Kinovom maču Nuibari.

#card270 #card96 #card535 #card653
taj Pon Mar 05, 2018 1:53 am
Airin Senju
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Kako je ustao naglo, njeno telo krenulo je da načini refleksan korak unazad, ali su je ipak njegove ruke zadržale. Nije mogla da razmišlja ni o čemu drugom no o tome kako se on mogao osećati sada. Verovatno nešto približno tome kako se ona osećala kada ju je Rai napustio (((samo najverniji obožavaoci će znati o kome se radi))). Uzvratila mu je zagrljaj, čvrsto, toliko da ukoliko je to uopšte moguće, jedan deo te tuge koju je osećao pređe na nju. Zaista je verovala u to da neće biti ovakav ishod. Zašto je ovo moralo da se desi? Hoće li imati mira ikada u ovom svetu? Iako bez nekog konkretnog rata, ti neki mini sukobi, podbadanja, postojala su i dalje međ’ narodom, samo podsećajući na pređašnje nevolje, preteći i obećavajući nove. Nije želela da bude samo nemi posmatrač sada, ne želi da bude ni ubuduće. To beše razlog zbog kog se vratila u kamp, pored glavnog očiglednog koji ju je upravo poljubio. Taj poljubac, tako pogrešan i ispravan u isto vreme, delovao je slaniji nego inače, kao da je jeo nešto takvo ili to beše zbog njenih suza koje su već uveliko tekle?

Osećanja koja je gajila prema njemu, kao zavesa, zaklanjala su svaku brigu, tugu, obavezu. Promenila njen pogled na svet. Izokrenula je naopačke i istresla iz džepova. Razoružala je do te mere da se pretvorila u običnog njanjavca, opet, po koji put. Zar sva ona obećanja koja je dala sebi pre dolaska u kamp zrno jedno ne znače?

Pogledala ga je. Reči koje joj je uputio izazvale su nov nalet suza. Nije mogla da se suzdrži.Ovaj put klimala je glavom kao pomahnitala na njegovo pitanje, okrenuvši se nekako da ipak ne gleda direktno u njeno uplakano lice.

On je bio razlog zbog koga je želela da promeni shinobi svet, on je takođe bio razlog zbog koga nije uspevala da napravi ništa po tom pitanju. Tori joj je pomogla da sada to shvati.
taj Pon Mar 05, 2018 2:15 pm
Edo-Morimoto Kin
Hokage
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Obrisao joj je suze spoljnim delom kaziprsta, jedno pa drugo oko. Oslonio je svoje čelo na njeno i gledao je nekoliko trenutaka. Predpostavio je kako joj se nakupilo suza i od njegovog odlaska i od nepotpune veze sa Kyuuzom, ali i od Tori jer nicim nije zasluzila svoju smrt.

Nema plakanja kad si pored mene.

Uspeo je kreirati neki osmeh, sitan ali uistinu iskren sa namerom da je uozbilji i makne svu tu trenutnu tugu iz nje. Nestao je trenutak kasnije i nadao se da ce biti dovoljan. Vise nije mogao.

Uozbilji se. Imamo duznost sada.

Samo sto je krenuo ukovio se odmah i zastao. Setio se napomene koju vise nece moci indirektno sam sebi u umu govoriti. Od odsustva iz kampa i svih misija koje je uradio pomiren negde mislju da njihova veza nece biti kompletna one Kinove tamnije boje duse pravile su masne fleke grupisano isplivavajuci na povrs. Nije zelio biti takav.  Ne pred njom, nikada.

Ako se zadesi da me bes zanese i da ne mognes prepoznati mene u mom ponasanju vrisni ili me tupni necim.

Uzdahnuo je i pogledao je u oci ostavljajuci joj sve poverenje koje je imao. Odrazio se potom jako sa zemlje, skocivsi na jos jednu u nizu cvorovatu vocku i toj dolini. Nastavio je dalje u trku vrlo odlucan u nameri da pronadje i ubije krivca ovog zlodela. Preciznije masakrira jer je bes koju je potiskivao u sebi zbog Airin pocela kljucati i samo sto mu pena nije izlazila na usta.

Umalo i nije kada su preplaseni seljani promrmljali da se taj ninja nalazi na okrajku sela.Isprva njegovo neverovanje ga je kocilo u neverici. Pobio je ninje koje su trebale da zastite selo pre 5 dana pa se jos i zadrzao u njemu ? Sve mu je bilo zbunjujuce u tom trenutku osim jednog - za svoj cin platice glavom.

Uz brz, krupan korak sa macem kako mu se cinilo nikada jace stisnutim u njegovoj pesnici potrcao je ka pokazanom mestu.


❖ ❖ ❖

Reality Edge je aktivan na Kinovom maču Nuibari.

#card270 #card96 #card535 #card653
taj Uto Mar 06, 2018 9:54 pm
Zacui Yokubi
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Malo selo sa jedva pedesetak,mozda stotinu,stanovnika,a eto valjalo i njih uskratiti za koju glavu.Dosao je ovde pre mozda nedelju dana,vec je i zaboravio.Nisu hteli,pa mozda ni imali,da isplate dugove samim tim red je bio da se uzme silom.Nezadovoljan cinjenicom da je jedna od vecih sila u svetu,Shinrai kamp,pokusao da se napravi pametan poslavsi svoje shinobije da odbrane beskorisnu gamad koja se nasla na putu. Sedeo je tako u nekoj kafani na obodu seoceta gde bi uterivao strah samo svojom pojavom.Bio je zloglasen sto i jeste poenta jednog clana Zenkai organizacije. Iz prve nije dobio ono sto je narucio zato sto su barmenu klecala kolena previse da se pomeri i uzme taj sake koji je zahtevao. Sada vise ne klecaju. Ne poseduje ih. Lep prolecni dan,sunce ogrejalo posle duge zime te nekakva sparina se nakupila u ovoj nedodjijskoj kafani. Od kako je krocio u istu niko se pomerio nije,oni sto su ostali unutra ostali su,oni sto su bili vani nisu se usudjivali da udju. Uzimao je vec uveliko drugu flasu sakea koju je sam ispio. Trebalo je uskoro da krene nazad nije mu vise bilo interesantno,ali gde je problem ? Pa u tome sto je sasvim svesno ubio nekoga vaznog u ovome svetu. Barem za nekoga vaznog. Nije oklevao ni minut dok je to radio bilo je tako simpaticno. Planirao je da ostavi uprljan mac od te krvi,ali nije voleo da seta uokolo sa flekama. Imao je koliko toliko postovanja prema svome macu koji mu bese vredniji nego bilo ko ovde. Toliko borbi je prosao sa njim,toliko zivota oduzeo istim,ah te memorije. Ispio je jos malo ljutkaste tecnosti. Znao je da ce se uskoro pojaviti neko interesantan. Kage. Vec je proslo par sati duze nego sto je ocekivao,njegova chakra se osetila vec iz daljine,ali nema veze sada ce stici sa obzirom na poprilicno brzo kretanje. Vec ga je umorilo cekanje. Umorio se od ne radjenja nicega. Bese odeven kao smrt,u crno.Videvsi malenu fleku na svome kaputu umalo poteze mac da ubije nekoga iz gneva,ali uspesno se smiri,ali pak zapovednicki viknu da ga neko sredi. Naravno nespretna,ali dovoljno ljupka devojka,kako se cinilo cerka upravnika kafane,je prisla i odradila sta je zatrazio. Prosao je jos jedan sat i tako se skripom drvenih vrata zaustavi i poslednji plitki udisaj.
Vreme stade kompletno,a osmeh se ozari na njegovome licu.

Rukongai 300?cb=20110830154646&path-prefix=pt-br
taj Sre Mar 07, 2018 4:30 pm
Edo-Morimoto Kin
Hokage
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Mozda zbog emocije ili koga lazem. Sigurno bese da zbog emocija do sada nije osecao chakru coveka kojeg je jurio proteklih 5 meseci. Sada je bes njime tekao i razum koliko toliko poceo gubiti na snazi uz tuzno bedan skrip vrata kafane. Um se ukocio, informacije i proces istih. Svi su se pogledi kao da je na pragu  prosuo pirinac u nekom drugom svetu uperili u njega i ukocili. Onda su dramski presli na belokosog ninju da vide njegovu reakciju.

Bilo je smesno providno. Yokubi Zacui, cistac kao i Kin pre 5 godina, direktan i nezadrziv.Smesno bolno mu bese sto je doticnog ninju pratio to vreme koje je proveo van kampa. Pratio njegove poteze, razmisljanja i korake. Ispalo je da je on taj? I tako brzo ga je pronasao? Zenkai se prevario onda ako misli da je svako telo njihovo da gaze, da je svaka rupa njihovo skroviste. Hvala Lutriji drzave Srbije, vreme je da se pokida poneki ud.  

Izadji pašče.

Usne su mu zadrhtale od besa sa glavom potom i mač stisnut po koricama dovoljno da mu se vene po ruci pozelene i iskoce a ona sama potamni bese podignut, spreman za svoju upotrebu. Sklonio se sa vrata i povukao sa Airin na ravnicu izvan sela. (da je Bog bilo ih je preko glave). Osetio je kako je Zacui krenuo za njim te je jos brze nastavio dalje, krovovima i krošnjama. Kada je uvidio da je dovoljno udaljen od kampa nakon Airinine potvrde te iste tvrdnje zaustavili su se na kraju cistine. Tu cistinu nepravilnog (nesto nalik ovalnog) oblika kruzio je veliki taman orahov drvored. Lisce pod njim jos ne bese satrulo i cekalo je svoje prolecne uredjivanje.

Zeleo je ovo da zavrsi sto pre i zelja da raskomada stvorenje koje je dolazilo ga je ispunila. Uvek ignorisemo stvari poput smrti i gubitka nekoga dok se one ne dese nama samima. Nesto tako bi moglo se primeniti na Kinu sada. Na famuoznoj Kasido misiji brčkao se u bazenu dok je unakazen krvavi cin mirno cutao pored njega. Potom je omekšao. Ona ga je usitnila nalik na proces raspadanja stene koju kisa, sunce i vetar uspeju izvojevati za 1000 godina. Na to jos neki prvi oblik porodice sa Kyuuzom, potom Tori pa i njegovim detetom kao finalnom medaljom. Cestitam Kine, postao si normalno biće.

Sada je taj rodjendanski omot normalnog bica poceo da se odpakiva da bi konacno iznenadjenje u crvenom bilo ono za šta je učen 11 godina.

Ovo je posao koji moram obaviti sam. Znam da mi veruješ kao što i ja verujem da ako nešto podje po zlu ti ćeš iskočiti na čistinu i reći da me voliš naravno da bi ga potom pobedili zajedno.

Smesak mu se provukao kroz salicu samo da bi je uverio da ostane tu, van borbe. Nije mogao da se bori u timu sada niti je moglo da mu padne na pamet da je izlozi borbi protiv takve osobe. Vec mu je oduzeo bivsu zenu, nece i buducu. Taj mali smesak bio je njegov odpozdrav nakon kojeg je korak po korak krenuo niz sasusenu uzutelu travu koja je mirisala na trulež.

Izvadio je četkicu iz čašice i promenio vodu. Zalepio je papir za štafelaj, odkopčao odelo i trgao rukom da je opusti.

Dodji.

Rukongai XlTcEjg

Rekao je nesvesno naglas ocekujuci kreaturu da se pojavi pred njim i uskoro pogine.


❖ ❖ ❖

Reality Edge je aktivan na Kinovom maču Nuibari.

#card270 #card96 #card535 #card653
taj Pet Mar 09, 2018 8:08 pm
Narator
Academy Student
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Kako se pojavio predstavnik Zenkai-a, borba medju dvoje ninji je zapocela. Oblak, kap i vetar sklonili su se i pobegli odatle. Svetlost i zvuk eksplozije, metala i sudara oruzja ispuni dolinu ravnomerno u okršaju koji je nastao.

http://www.narutoninjaway.com/t1808-morimoto-kin-vs-zacui-yokubi

Određeno vreme je prošlo i kao pobednik i dalje stojeci na nogama beše kage Shinrai kampa Morimoto Kin. Osveta je bila njegova, osveta je bila ispunjena. Ostajuci i selo to vece da izvida povrede od borbe dalo je neku lakocu u hodu njemu i Airin dok su se vraćali ka kampu.
taj Sre Mar 13, 2019 12:10 am
Guts1
Genin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Nakon Lidla Guts je usao u novo selo. Kao vec jedno selo koje je video pre koji dan, bilo je mnogo zemljoradnika i njiva u okolini samog sela. Videlo se da je u ovo selo ulozeno mnogo rada i truda, jer je opstajalo samo na izvozu voca i povrca. Nije se zadrzavao na ovom mestu i zaputio se ka sledecoj oblasti.
Sponsored content
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu