Naruto Ninja Way

2019

Powered by Forumotion.

Naruto Ninja Way

Stvori originalnog lika i postani najjači ninja u Naruto svetu! Izaberi put dobra i postani lider sela - kage ili se odluči za put zla i kreiraj organizaciju kojom ćeš uništiti svet!

ULOGUJ SE
REGISTRUJ SE

Dobrodošli na

Naruto Ninja Way 2019


Chizuru Vocnjaci

taj Sub Mar 03, 2018 5:40 pm
Sieghart
Admin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Chizuru Vocnjaci Flying-witch-10-01-kuramoto-orchard

Cela dolina je ispunjena mirisom i plodovima raznolikog voca.
taj Sub Mar 03, 2018 6:12 pm
Edo-Morimoto Kin
Hokage
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Odrzala je korak sa njim, cak sta vise bila je brza u nekim trenucima kada bi mu emocije opet probile barijere koje je postavio. U toku prolaska kroz pozutele vocnjake bez ijednog lista na njima Airin je iza njega usporila i trk pretvorila u brz korak samo. Predpostavivsi da je umor stigao i da zeli predahne na minut usporio je i on ali delovala je drugacije. Okretala je glavu kao da je trazila nesto. Konacno dosla je do njega (on je bio odmakao malo jer se ona usporila) i priblizila se. 


Moguce da smo tu. Stajao je u korenu stare breskve cija kora bese pocrnela od godina svog postajanja. Celu noc su se kretali sa nekoliko kracih predaha. On nije mogao da jede, nesto malo je vode popio i lice mu je bilo presvarano umorom. Ona kako je mogao primetiti nije bila mnogo drugacija. Poprilicno su se slomili da dodji do mesta gde se trenutno nalaze.

Sto se tice Tori u njemu je postajao neki trun nade u koji se trudio verovati nakon sna i Airinih reci. Ostatak njega, onaj ostatak koji je poznavao vaznost zivota i svrhu realnosti je to klasifikovao kao svrsenu radnju, pecatirao u crveno i spakovao u fioku.

Cekajuci potvrdu od Airin telo mu se pocelo blago kameniti znajuci da je odgovor na njegovu misiju blizu.


❖ ❖ ❖

Reality Edge je aktivan na Kinovom maču Nuibari.

#card270 #card96 #card535 #card653
taj Sub Mar 03, 2018 6:18 pm
Ryuu 3-Tails
Genin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

KONACNO!!!!

LAGANIM KORAKOM I UZDAHOM POCINJEM DA BEREM SVOJE OMILJENO VOCE

O MOJ BOZE KAKO JE OVDE LEPO

-JEDE MANGO-

MMM JOS MALO MORAM TRENIRATI!!!!!

S LJUBAVLJU UZIMA KUNAI I POCINJE DA BUSI MANGO

OVO JE JAKO ZABAVNO
taj Sub Mar 03, 2018 6:56 pm
Airin Senju
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

U inat utrnulim nogama kao i snu kojeg je sanjala, dala se u trk maksimalno. Slično kao što je prethodno bežala od činjenica, sad je jurila u njihovom pravcu, isprativši svaki Kinov korak, bez po muke. Suve grane, pucale su pod njihovim nogama i bilo je naporno zaobilaziti one koje njihovu težinu ne bi izdržale. Smer kojim su se kretali bivao je ispravan, dok se nelagodnost zbog osećaja da se postepeno približava svom cilju, uvečavala.

Bila je ubijena od puta, ali ne i neispavana. Opet, mogla je bez problema da prespava ceo taj dan. Možda i naredni, i onaj posle njega. Ona dosadna bolna bundeva od glave koja ju je počela živcirati polako, bolela je nešto manje sada, kako su izašli u nešto ređu šumu i nastavili po zemlji. Zapravo, ovo više nije bila šuma, nego voćnjak. Nešto svežiji vazduh joj je prijao i usporila je, shvativši da će uskoro izbiti na čistinu.

Maltene je došetala do Kina koji je stajao koji metar ispred, pošto je shvatio da je usporila. Njen izraz lica bio je čitljiv.

Sudeći po onome što sam mogla da osetim s tolike razdaljine, ravnica ispred nas bilo je poslednje mesto gde je bila.

Ućutala je potom, ne pomerajući se s mesta. Šta sad treba da kaže? Hajmo? Juriš? Do sad je mogla da jurca, sad nije mogla da se makne.
taj Sub Mar 03, 2018 7:44 pm
Edo-Morimoto Kin
Hokage
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Bio je u pravu. Stigli su. Okrenuo se put ravnice i nekoliko sekundi razmisljao o ostavljanju Airin iza sebe. Verovatno scene koje sigurno ne mogu biti lepe ga cekaju tu, kilometar dalje niz suvo lisce, travu i granje. Kin je navikao na njih, odredjenije ne na scene voljenih sa poslednji put otvorenim ocima ali bio je osoba koja ce izdrzati. Nekako hoce.

Nema potrebe da te pokusavam nagovoriti da ostanes ovde zar ne..

Osmehnuo se kratkotrajno i neprimetno dok je bio okrenut poznavajuci je i njenu reakciju na reci koje je upravo procedio. Verovatno joj se i smucila ta njegova briga koju je pokazivao od prvog susreta. 

Onda idemo. Potrebna si mi.

I to je rekao okrenutih ledja sa ozbiljnim licem. Uistinu mu i jeste bila potrebna bilo da spasi zivot Tori ako bude tim nekim cudom ziva ili da spasi njega da ne poludi od muke i krivice koju bi njena smrt izazvala.Svaki korak koji je uspeo izvesti kao da je nagrizao parce barijera sazidanih u njegovoj glavi. Crni tanak dim se dizao sa sredine, 2 koplja bila su pobacana na dve strane ravnice. Neke tmine crne bile su razbacane po zemlji. Neki tmuran oblak bese se nadvio tu. 


❖ ❖ ❖

Reality Edge je aktivan na Kinovom maču Nuibari.

#card270 #card96 #card535 #card653
taj Sub Mar 03, 2018 8:16 pm
Airin Senju
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

I pre nego što je stigla da mu prigovori na reči koje je izgovorio, usledile su naredne zbog kojih je samo klimnula glavom, osetivši olakšanje što je ipako odustao od tako nepotrebnog poteza. Zaista nepotrebnog. Ne postoji razlog na svetu ovom zbog kog bi se sad okrenula i ostavila ga da nastavi sam, bila vodič il ne.
Prišla mu je, pošto je bio okrenut leđima i stala sada pored njega. Njena ruka pronašla je put do njegove i stegla je čvrsto.

Spremna kad i ti.

Gledala je ka njemu i u njegovo ozbiljno lice. Iako to ne beše sasvim tačno, jer ju je jeza proizilazila od onoga na šta bi mogla naići, bila je u stanju da natera sebe da bude spremna.
taj Sub Mar 03, 2018 9:02 pm
Edo-Morimoto Kin
Hokage
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Stegao je njenu ruku jako, negde u granici bola da bi se potom razdvojili i potrcali ka udolini. Dok je bila pored njega pritisak onaj smrtni nije ni osecao u tolikoj meri. Jedva prohodno tlo zbog blata i vode bese crno i prekriveno garom. Suma krajem ravnice bese spaljena. Crne sjene vidjenje iz daljine sada behu spaljena trupla od drveta. Tragovi borbe bili su ocigledn i Kin je kao pod napadom nekim vrteo glavom i trazio njeno telo sirom otvorenih izmorenih ociju. Teren je bio pociscen. Neko se jako potrudio do detalja obrisati tragove borbe.Dalje niz dolinu videlo su se sivkasti krovovi kuca. Nije imao drugog izbora. Zbunjen i sa nekom umirucom nadom da kada je nije ovde pronasao ona zivi potrcao je nanize ka selu. Blato mu se ufrskalo po odelu do kolena, gar mu se bese zalepio u cipele.Ocekivao je da ce ga Airin pratiti i u trenutku kretanja samo se okrenuo i pogledao je jer je to bio jedini nacin kojim je mogao preneti informacije u tom trenutku. Nesto mu se nakupilo i ukocilo u grlu, jednostavno nije mogao pricati. Kada bi mogao samo znati da ili ne na to pitanje koje mu neda spavati 4 noci i mehanicki odraditi ostatak verovatno bi umro od olaksanja. Ovako postepeno kidao se i sa svakom novom informacijom zadrzavao jos vise besa na sebe u dusi.


❖ ❖ ❖

Reality Edge je aktivan na Kinovom maču Nuibari.

#card270 #card96 #card535 #card653
taj Ned Maj 06, 2018 12:30 am
Narator
Academy Student
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Kao sto je vec receno citava oblast se nalazi pod ogromnom barijerom zbog berbe voca.
Barijera ce imati 2000hp za svaki slucaj ako se neko napravi pametan da je udara.
Ukoliko budete divljaci i srusite istu instant vas napada 10 s jonina koji cuvaju citavu oblast.
taj Čet Maj 10, 2018 3:59 pm
Yuichi Jin
Lord
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Prilazio je ogromnoj barijeri koju je video vec iz daleka. Poslali su najbolje seal i barrier korisnike da cuvaju vocnjake sto se moglo primetiti. Njegovu chakru nije bilo tesko promasiti,kako je bio Uzumaki mogao se primetiti na kilometar razdaljine,osim prilikom potiskivanja chakre,naravno.Par cuvara kao i jedan matori dekica koji je sedeo oslonjen na stap desnom rukom,dok je levu drzao u krilu, su ga docekali pozdravima koje im je odmah potom uzvratio.Poznavao je ljude,veoma dobri i verni,kada bi zapoceli pricu ne bi se zaustavili nikada.Smehu nikad kraja,seljaci svi rade,uglavnom ovi stariji uz pomoc mladih koji behu zainteresovani za ovaj posao. Ili prosto oni najmladji koji bi usput grickali sta god stignu. Bas je video malopre troje dece koje su protrcali pred njim sa malinama natrpanim u majice dok su ih sa slascu jeli. Oni nemaju brige,srecni su i zadovoljni. To je i njega nateralo na jos veci osmeh. Na trenutak spustise barijeru kako bi mogao da pristupi unutrasnjosti,ali ga u tom momentu obli hladan znoj. Ne straha,ali opet poznat neki neprijatan osecaj prisustva. Kao da je neko ili nesto vrebalo i vrebalo,a potom napalo svoj plen. Pomisao na zmiju koja zaskace i davi misa gutajuci ga ubrzo. Pokusavao je da rekonstruise osecaj kako bi mogao da prepozna vrtevsi u glavi sve sto je mogao,ali trebao je da se obazire i na druge stvari. Nisu trebali ostali da primete. Svojim prisustvom je mozda omeo rad. Ne mozda,nego sigurno. U blizini su bila mala drvena kola natrpana raznim vocem,jedno do drugog. Prisao je i naslonio se na tocak ne bi li odmorio od vrucine. Popio je koji gutljaj vode,a bese ponudjen i lubenicom koju nije mogao da odbije. Starija zena isekavsi parce pruzi mu u ruke sa pogledom koji je iscekivao reakciju.

Chizuru Vocnjaci Tumblr_o17zp2tPb51ubqc4to1_1280

Chizuru Vocnjaci PFgxPb8

Nikad sladju nisam jeo...

Govorio je tokom svoje uzine,izrazavajuci zadovoljstvo. Smesak seljana je pokazivao i njihovo,samim tim obostrano, zadovoljstvo. Sve je vrlo dobro rodilo ove godine.Nije bilo nekih vecih nezgoda,cak ni zima nije bila toliko ostra. Moze li se to nazvati srecom? Pa nije bio bas najsigurniji,ali nije ni bio neki problem...Veci je bio chakra koju je osetio. Koju jos uvek oseti,samo neopisivo umenjenu. Skrivenu.⚚ ⚚ ⚚ ⚚ ⚚ ⚚ ⚚:

#card96 #card785


The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil,
but because of the people who don't do anything about it.
taj Čet Maj 10, 2018 5:06 pm
Edo-Morimoto Kin
Hokage
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Znaš, Yuichi. 

Ukočio se na trenutak. Gledao je pravcu tog mesta niz dolinu. Ispunio se nelagodom odmah, nešto ga je kopkalo u grlu. Ružan, bedan osećaj. 

Ovo mesto nosi neka teška sećanja. Kada se vratim voleo bih da nastavimo.

Telo mu se samo pokrenulo potom. Šaljiva opuštena priča uz put zamrla je u tom selu. Sablasno, uvek levu pa desnu puštao je korake niz prasnjav, sivkast put. Videla se silueta njegova u daljini kako je stao za nekim mestom. Kupovao je nešto? Cveće. To bi se jedino moglo razaznati po silueti.Nastavio je. Sunce ga je peklo po vratu i već se znojio pod kaputom. Setio se svega i bolelo ga je opet. Zašao je za ulicom i krenuo ka grobu. Njegov mač je i dalje bio poboden iznad njega. Tu je, ostalo cveće.

U povratku svi mirisi voća, prepune prodavnice i izlogu nisu mu privlačili pažnju. Hteo je da nastave i izvide te probleme koju se se javljali oko barijera. Prva misija sa liderom Yamiya. Zvučalo je smešno. I izgledalo zapravo, bili su čudni za svoje pozicije. Mršavi, generalno neozbiljni u privatnosti. Običan čovek bi pomislio da su na putu ka nekom balu, da imaju mamice i tatice te ih napunili parama i obukli odelima. Kada bi znali koliko se krvi slilo niz te mačeve za pojasevima verovatno bi pobegli negde. Glavom bez obzira. 


❖ ❖ ❖

Reality Edge je aktivan na Kinovom maču Nuibari.

#card270 #card96 #card535 #card653
taj Čet Maj 10, 2018 5:49 pm
Narator
Academy Student
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Sa jugoistoka, možda preciznije ledja dvojice ninji u toj ulici maloj leteo je napad. Poravnat sa Suncem, utopljen u njegov bljesak nije se mogao razaznati. Tanka bela linija koja se videla kada je ispaljen bila je jedva primetna i trajala je u trenutku. Ninja koji je ispalio nalazio se dve oblasti dalje. Pratio je pogledom i smeškao se.

Damage strele je 1500.

#card658
taj Sub Maj 12, 2018 12:52 am
Yuichi Jin
Lord
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Pomoc njegova se neko vreme cinila nepotrebnom. U medjuvremenu pristigao je i Kage kako bi licno video sta se desava. Procaskali su kratko,objasnio mu je situaciju,ali bez napomene o chakri koju oseca. U krajnjoj liniji primetio je i sam verovatno. Tokom njegove posete grobu koji se nalazio nedaleko sve sto je radio za to vreme jeste bilo slusanje kako napreduje trka. Bilo je i odustajanja cak,pred sam cilj. Nije bio siguran za razloge,kasnije ce razmisljati o tome.Sve je teklo kako treba. Sati su vec bili kasni popodnevni,te sunce bese nisko. Zvezde se jos ne pojavise na nebu,ali noc se spustala polako. Kako se Morimoto vratio tako nastavise sa nadgledanjem,cak i rucnim pomaganjem u po kojem momentu iako su ih seljaci odgovarali od toga. Pravili su se fini. Izgleda da uz naporan rad sve moze biti gotovo za jedan dan. A kako se cinilo...sve ce i biti gotovo u jednom danu. Barijera se redovno spustala i ponovo podizala kada bi neku izlazio ili ulazio. U jednom trenu,sto u prvi mah ne bese cudno,barijera kako se spustila u istom trenu osecaj opasnosti obuze um te sve puknu brze nego ocekivano. Strela poslata niotkuda je jurila u nameri da ubije sve u okolini...atentat na Kagea i Lorda. Refleksno odreagovavsi u isti tren kada i Kin klon se pojavi pred njim te stvori ogromne kapije Rashomona koje blokirase citavu eksploziju zastitivsi sve neduzne ljude koji su mogli poginuti. Blago uznemiren i zabrinut za situaciju u kojoj se nalaze sklonio je na sekund svoj osmeh sto ne bese cesto.Jedva kroz zube uzviknu iako njegova recenica izlape u sekundi eksplozivnog udara...

Pazite..!

#card88
#card334

#card333

Klon:

Hp & En : 330
Ch: 600 - 540

#card333

Kontrola chakre - 160⚚ ⚚ ⚚ ⚚ ⚚ ⚚ ⚚:

#card96 #card785


The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil,
but because of the people who don't do anything about it.
taj Sub Maj 12, 2018 1:38 pm
Edo-Morimoto Kin
Hokage
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

#card88

Otkopčavao je svoje crno odelo pod vratom. Udahno je nešto dublje. Još u daljini dok je bila, ili je čuo ili nekako osetio ali strela je išla ka njima. Jin se takodje istovremeno okrenuo. Imao je prilično dobru reakciju. Klon se odmah tu stvorio i digao ogromne kamene zidove koje je Kin volji za istinu prvi put video u životu. Gledao ih kratko zapravo jer ih je strela probila i nastavila pravac ka njima. On se okrenuo ka Jinu čekajući dalje šta da radi. Iako bi neki takav pogled trajao duže sada je trajao trenutak. Pogledao ga je u fazonu " Dfq, ja isto jel". Već opasno blizu njih, tik više sela uperena ka njima strelu je dočekao Kinov Lunar Fang. Chakra protiv chakre na nebu stvorila je u jednom momentu svog postojanja lep išaran trag eksplozije na nebu. 

#card736

#card90

#card92


❖ ❖ ❖

Reality Edge je aktivan na Kinovom maču Nuibari.

#card270 #card96 #card535 #card653
taj Sub Maj 12, 2018 1:43 pm
Yuichi Jin
Lord
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Osvrtanje je usledilo odmah posle eksplozije kako bi mogao da vidi da li su svi dobro. Prasina se podigla i dobar deo zemljista je zapravo razoren,ali hvala Bogu seljaci su bili u redu. Zivi,ali malo ugruvani. Kapije ne behu dovoljne za odbranu od strasne eksplozije te je Kin poslao talas chakre ne bi li sprecio potpuno unistenje.Pomalo smesna situacija na trenutak kada su razmenili poglede.Strah u ocima je polako nestajao,odnosno bledeo,a pojavljivao se osmeh. Veoma cudno za trenutnu situaciju. Ipak osmehom je mogao da ulije poverenje svima koji behu u okolini. Zato je to i ucinio. Osmeh na licu je drzao jos uvek stojavsi pored Kina. Ono troje dece koji jedose jagode malopre sada su uplaseno,praznih ruku zato sto im je voce poispadalo u trenutku udara,stajali ; uplakanih ociju ne znajuci sta da rade. Roditelja njihovih nigde na vidiku. Tek su se dovlacili do ovde izgleda. Prisao im je. Potapsao ih sve po glavi pruzajuci im po jednu jabuku koje je pokupio usput. Nebesko plave oci su mu sijale na suncu cim se prasina razisla. Izbegli su razaranje. Za sada.

Chizuru Vocnjaci 4e9768592ffcb117b7f6d6f41af2d9bca590ca43_hq

Sve ce biti u redu. Ostaje vam samo jedna stvar koju mozete da ucinite. Verujte u nas...To ce nam pomoci.

Uzviknuo je tako da ga cuju svi koji behu u okolini.Tada se nasmeja jos vise,a naocare behu spustene na lice.Okrenuo se sada ka Morimotu te nakon sto klon nestade htede da mu kaze da krenu iako nije bilo potrebno nista ni reci. Smirenost,ali i gnev koji je osetio u tom trenutku su se videli po njegovom licu. Bio je lak za procitati zapravo,barem kada je emocija izrazita.

Vreme je da krenemo. U pravcu dolaska strele cemo krenuti,mislim da je najbolje,iako osetim njihov pomeraj u daljinu. Povlace se.


Kako to rece Morimotu tako se mala senka povi iznad njih,neki su odmah pomislili smak sveta,ali naravno to nije bilo zlo. Njegov prijatelj Silver je stigao. Koliko samo dugo nisu imali nijednu ozbiljnu misiju."Ovo ce biti interesantno" behu njihove misli iako naravno sa dozom brige. Ovo nije nesto sa cim se treba saliti. Macevi pod pojasem, Silver na desnom ramenu,naocare spremne,misici napregnuti.

#card785

Pa stigao si konacno,ha ?

Silver : Znas ti vrlo dobro da sam ja uvek tu.

Osmeh na licu kao poslednje oruzije koje je neophodno u ovoj bitci koja ce uslediti...Sada su kompletni. Pokret.⚚ ⚚ ⚚ ⚚ ⚚ ⚚ ⚚:

#card96 #card785


The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil,
but because of the people who don't do anything about it.
taj Sub Maj 12, 2018 2:05 pm
Edo-Morimoto Kin
Hokage
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Krhotine su u obliku sitnih metalnih opiljaka padale po krovovima kuća. Posmatrao je Yuichija za to vreme. Kin beše nešto stariji, 10 godina tačnije dovoljno da shvati i izvuče sve oguće informacije iz date situacije. Nisu ga naučili da laže. To je ono što mu je sevalo kroz glavu u tim trenutcima, dosta ljudi je kukalo i dalje i njegove reči o polasku su bile dobrodošle. Kin je skrenuo tada glavu na trenutak, pogledao u prašini gde je eksplozija ostacima ostavljala trag. Prešao je stopalom po peščanoj prašini kao da se nešto krije ispod nje. Razne misli su počele da mu se motaju po glavi. Napad tog kalibra nije mogao poslati bilo ko. Verovatno je ozbiljnije nego što je mislio. Možda, po prvi put nakon toliko dugo onaj stari pogled će zamračiti njegove oči i njegova oštrica neće gledati kuda seče. Sada, konačno na kratko vreme to može sebi da dozvoli kada ima njih pet da ga uhvate jako i povuku nazad, izvuku iz dubine na površinu sa njima, da diše.

Vreme..

Trgao se naglo iz polusna tog crnog, stopalo već do pola ukopano u pesku. Okrenuo se oko njih i pogledao ih kao da se tek probudio.Dfq, sova tu došla neka.

Da, vreme. Imate pozdrave od Konohe seljani.

Verovatno bi se i nasmejao, onaj njegov novoizmišljeni politički pogled čisto za naklonost nekih random ljudi ali to nije uradio. Skočio je naglo unazad na krov kuće iza sa sve backflipom i zamahnuo glavom da polaze. Odrazi bi im se videli na svaku petu, njihov shunpo bi ih u prostim očima seljana činio nevidljivim. Krov, po krov i neka šuma konačno, njihov put ka jugu otpočet je tada.


❖ ❖ ❖

Reality Edge je aktivan na Kinovom maču Nuibari.

#card270 #card96 #card535 #card653
taj Pon Jul 09, 2018 2:15 pm
Daneki
Academy Student
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

''Napokon''pomislih u sebi''Napokon sam stigao do nekog lijepog mjesta''
Ubrao sam par jabuka i jos nekog voca,pio vode i nastavio sam svoj put.
Sponsored content
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu