Naruto Ninja Way

2019

Powered by Forumotion.

Naruto Ninja Way

Stvori originalnog lika i postani najjači ninja u Naruto svetu! Izaberi put dobra i postani lider sela - kage ili se odluči za put zla i kreiraj organizaciju kojom ćeš uništiti svet!

ULOGUJ SE
REGISTRUJ SE

Dobrodošli na

Naruto Ninja Way 2019


III S Jonin Ispit - Uchiha Faust

taj Pon Feb 19, 2018 2:43 am
Leonard van Volen
Admin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Treci S jonin ispit je PILOT ispit koji treba da bude najteze nesto sto ste verovatno ikada radili na forumu. Igracete sah sami sa sobom. Zvuci dosadno ali nemate pojma koliko je zapravo uistinu dosadno. Stavke su sledece :


  • 1. Po roleplayu dvojica sedih ninji kratke kose skidaju vam povez sa ociju i otkrivaju vam da se nalazite u podzemnoj dvorani sa nekim slabim osvetljenjem kristalima belim i zutim zbog kojih imate utisak dnevnog osvetljenja. Prvo vase vidjenje je tama i u tom trenutku seal koji blokira osecanje chakre vam odlepljuju sa vrata. Sledece sto cujete bas u tom trenutku tmine i jada zatocenistva je glas, ciji glas ? Vas glas. Kopija vasa vam prilazi sa ledja i dolazi ispred vas govoreci. "Dakle ovo je prvi zivi klon kojeg si stvorio Genyomaru ? Zelim da se borim sa njim. Klon ne moze biti jaci od mene. ".  • 2. Roleplay deo je vec komplikovan ali stvari postaju duplo gore. Sklanjaju vam se lanci i barijere koje vas blokiraju i prostorija se prazni.Vi treba da uradite sledece:


Pravi vi zapocinjete napad na vasu kopiju. Treba da pokazete najbolje vase taktike i umece u borbi. Tezi deo je sto odmah nakon toga vi postate sa kopije vasu najbolju odbranu i sve tako u krug dok vas ne smori. Salu na stranu svi postovi treba da budu ispunjeni roleplayom S JONIN levela. (okle kopija, ko je zapravo od vas kopija i slicno)

Mozda deluje lako, aa sam protiv sebe sada cu onako namerno izgubim ali ako pokazete u potezima gde se npr vasa kopija brani da ne znate da se branite -> pali ste. Nije bitno ko pobedi bitno je da ispunite dolje navedene uslove. Ispit nema ogranicen broj ninji koji prolaze. Moze proci jedan, mozete proci svi, mozete pasti svi.

Mozete odustati pre samog pocetka i vreme za ovaj ispit je ograniceno na 10 dana. Da izvucem poentu i potrebne vestine koje treba da prikazete :

1. Kvalitetan napad, smisljanje taktike i diverzije, najbolji moguci napad za svaki trenutak.

2. Kvalitetna funkcija odbrane, najbolje moguce resenje za svaki problem. 

3. Roleplay na nivou koji ima u sebi i neke "vece" stvari od odlaska na kafu i treninga sa senseiem. 

Tema za ispit je mozda teska ali nije ovo neki chunin ispit da se igrate zmure. Dajte sve od sebe i srecno.
taj Uto Feb 20, 2018 11:25 am
*Faust
Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

(Mracna prostorija ispunjena cistom tamom bunila je misli Faustu koji je stojao kao telo bez duse , trazio je odgovore po svom umu koji bese uzburkan kao more koje se spremalo za olujni talas koji je unistavao i razarao sve zivo pred sobom.Tako stojao je i zurio , piljio je u dvoranu koja bese isto tako slabo osvetljena samo bi koji kristal davao utisak dopiranja prave prirodne svetlosti . Faust skinu sesir sa glave i baca ga na prasnjavo tlo a onda poce gledati zidove samu prostoji u kojoj se nalazio ali nista nije bilo od koristi samo bi se culi jezivi glasovi u pozadini koji su dodavali samu jezu u kostima koja je sekla kroz meso uvlaceci se u same misli i tako buneci sve u svima. Na jednom u Faustovom pravcu mogla se jasno videti silueta koja bi mu prilazila , mogla se tacno primetiti i ista visina te siluete ali kada je izasla na samo svetlo Faust bese zaprepasten cinjenicom da se upravo pred njim nalazi njegova perfektna kopija koja je bila iste visine kao on bukvalno su bili u tacku precizno isti ,
na jednom cu se neko mrmljanje u pozadini koje Faust nije mogao da cuje . Progutavsi knedlu u grlu Faust tihim tonom jedna kroz zube procedi gledajuci kopijh direkno i njene oci koje su zurile u njega  )

Dakle sa tobom se borim...izgledas kao ja a jesil snazan kao ja ? Moram to da proverim izgleda...(Faust izvadi jedan skrol iz kog prizva jednu lutku a drugu skida sa svojih ledja koja je bila umotana u zavoje , poveza ih cakra koncima i lutke se uspravise nekoliko metara tacno pred kopijom .

#card410

#card11

#card558

#card557

(Napad lutke Black Ant)

(Lutka ispaljuje na kopiju senbone koji dobijaju plus 100 dmg od moje preciznosti tako da sada imaju 300 dmg )

#card564

(Napad lutke Crow puppet)

(Luta te napada testerom na cijoj ostrici se nalazi otrov takodje dmg ostrice se uvecava sa 100 preciznosti tako da ima 200 dmg i napada kopiju sa desne strane)

#card568

#card562
taj Sre Feb 21, 2018 10:27 am
*Faust
Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

(Kopija pravog Fausta je samo stojala skrstenih ruku posmatrajuci lutke i napad samih lutaka a onda napravi lagan kez od uha do uha i priceka jos samo malo gledajuci u Fausta direktno u oci . Kopija kao da je znala sta se sprema , kao da je vec unapred ocekivala sam razvitak citave situacije ali ko bi mogao da spozna pokrete lutke i po njima oceni kakav ce napad izvesti to je skoro bilo pa nemoguce ali uprkos svemu na ocima kopije ukaza se Sharingan
koji se ustremi ka samom napadu koji bese upucen ka njoj ali da bi dodatno zbunila Fausta cekala je da se lutke priblize veoma blizu i tek onda izbega sam napad.

(Kopija aktivira sharingan i uzima 100 brzine na senbonima radi zamenu a testeru izbegava skokom u stranu zbog brzine trosi samo 100 energije za izbegavanje potom napada Fausta kamenjem koje ide iz zemlje direkno na njega dmg je 300 plus 50 zagarantovan dmg od brzine )

#card478

#card6

#card62

#card53taj Čet Feb 22, 2018 12:23 am
*Faust
Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

(Stajao je mirno bio je zabezakunt gledao je direkno u oci svoju kopiju kao blagi odraz u ogledalu , gledao je i skrgutao zubima kao besan pas poceo je da se gadi sam sebi jer mu je bilo dovoljno ponizavajuce da krene shvatati koliko je zapravo los.Ali nije gubio nadu nikako samo bi cekao nacin i poceo birati sledeci korak blize kako bi napao a onda dodje na neku ideju koja mu se vrzmala po mislima ali nije mogao tek tako to da uradi a onda ugleda kako njegova kopija napravi par brzih znakova rukom i posto je kopija bila udaljena svega nekoliko metera osvrnu se oko sebe i ugleda kako se ogromna gomila kamenja sprema obrusiti na njega kao ogroma lavina , kao dzinovska oluja koja bi unistila sve zivo a onda Faust uradi zemenu ali primeti da ga nekoliko krupnijih kamencica zakacilo i naoravilo blazu ranu na njegovom ramenu a onda Faust laganim gonom rece. )

Stvarno sam uspeo da se podcenim ko bi rekao da cu poceti da krvarim zbog samog sebe....kako ironicno zalosno zapravo osecaj koji sada osecam je previse zalostan da bi ga opisao bah...nista moracu da se postaram da se ovo ne ponovi nikad !


#card6


(Postavljam na Black Ant)

#card565

#card430

(Black Ant pruza ruke ka kopiji i napada ga vodenim mlazom iz ruku.)

#card546

(Crow puppet)

#card566

(300 dmg plus 100 preciznosti i 150 lvl koji se sabira sa ovim dmg 550 dmg vode odvojeni napad proetilima je 400 dmg .)


taj Čet Feb 22, 2018 9:23 am
*Faust
Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

(Mir i puka tisina ispuni prostoriju u kojoj se nalazise , crni jad i mrak progutase sve sto bi se progutati moglo . Svaki tren bio bi ispunjen nicim drugim do bolom i tugom samom , sve je nekako postajalo isto i ponavljalo se iznova i iznova ovoga puta iz mraka su se culi glasovi razna jeziva dozivanja i mnoge cudnije stvari u samom mraku mogli su se primetiti dva seda Shinobija koja su stajala veoma daleko tako da ga ni kopija ni sam Faust nisu mogli osmotriti . Sve je postajalo sve zbunjujuce kao da se kraj ovoj borbi nije ni nazirao sve je bilo totalno drugacije . Sve dok Faust nije povukao svoj potez ali se opet na neki nscin ponovo isto kopija bi ga samo gledala kao da mu se.rugala u lice kao da mu se podsmejala mozda je samo pokusavala da ga zbuni ali to nije bilo toliko bitno . Gledajuci smireno seriju Faustovih napada njegova kopija poce jezivo da se kikoce taj smeh je bio previse jeziv ledila se krv u venama kao da je gledao u nekog demona koji je zauzeo ljucki oblik u nameri da satre sve ljucko sto se satrti moze nastavio je on jos dugo da se smeje a onda njegovo lice se izoblici i potouno razbesni gledajuci Fausta direkno u njegove oci dok je skrgutao zubima. Posle svega par sekundi pre no sto ga Faustovi napadi ne pogodise on spoji ruke i utonu u zemlju tako da su ga svi napadi promasili a onda iz rupe u kojoj se nalazio zacu se blago aplaudiranje koje je nekako ispunjavalo i dodavalao jos jeze u kosti koje je i bilo previse . )#card313

(Sharingan vise nije aktiviran)


taj Sre Feb 28, 2018 12:20 am
Leonard van Volen
Admin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Ispit zavrsen.
Sponsored content
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu