Naruto Ninja Way

2018

Powered by Forumotion.

NNW
Login
Register

Narikura

Pogledaj prethodnu temuIći dolePogledaj sledeću temu
Lv 1
Full body avatar :
Chunin

500/1000

500/1000

500/1000

Narikura

taj Čet 15 Feb 2018 - 3:02

Ovo je bila planina koja je svojim izgledom obarala s nogu figurativno, a svojom fizionomijom bukvalno... samo ninje sa jakom voljom mogle su da se usude da krenu ovim "putevima" - putevima koji vode u nigdinu...
Lv 1
Full body avatar :
ANBU

500/1000

500/1000

500/1000

Narikura

taj Čet 15 Feb 2018 - 3:09
Stigao je do podnozja planine, pogled gore nije otkrivao previse, strme ivice prekrivene ledom, bas kao i sto je ocekivao, oblaci su prekrivali njihovu destinaciju, vrh planine. Iako je bila sredina leta, temperatura, vec tu u podnozju se vec priblizavala nultom stepenu, mozda delo stvari koje su trazili, a mozda samo i greska prirode. Bilo kako bilo, Makishimi zima nije smetala, cak je izgledalo kao da cveta na njoj, njegova chakra je bila ojacana, sto se ocrtavalo u cinjenici da je vazduh oko njega bio jos hladniji nego prirodni.

Makishima je pogledao Ranekija, koji je prvi stigao na lokaciju, zatim Bou, koja je jos uvek bila iza njega, prizor, i cela situacija je i dalje bila neprijatna, nije znao ko je tu treci tocak ali neko je sigurno bio.

"Niste se setili da ponesete nesto topliju odecu?"


Upitao ih je sa osmehom na licu, znajuci da oni nisu imali prednosti koje je njegov klan nosio.


To live is not merely to breathe, it is to act.
Gost
Lv 1

500/1000

500/1000

500/1000

Narikura

taj Čet 15 Feb 2018 - 3:17
Raneki je pogledao velicanstveno planinu. Lepsu stvar zaista dugo nije video. Pokusao je da uziva u tom prizoru ali tada je hladan vetar poceo da duva sa severa i da mu ledi svaki misic u telu. Kada je Raneki cuo Makishiminu salu, zeleo je zaista da se nasmeje ali vilica mu je vec previse podrhtavala od silne hladnoce koja je bila zaista neizdrziva. Pokusao je da pomeri svoje prste ali je to islo zaista otezano. Raneki je pokusao malo da izdahne toplog vazduha kako bi ih zagrejao ali nije bilo toliko uspesno. Pogledao je jos jednom u velicanstveni prizor i zatim u Makishimu.

Pa uredu sam, samo trebamo da se krecemo i nece nam biti hladno.

Rekao je Raneki sa velikom nadom. Nije ni on bio siguran u to ali ipak, bitno je nadati se. Raneki je zatim prisao kod Makishime blize i cekao je njegov sledeci kora, sa obzirom na to da je on verovatno dobro poznavao ovaj deo.
Lv 1
Full body avatar :
Chunin

500/1000

500/1000

500/1000

Narikura

taj Čet 15 Feb 2018 - 3:26
Boa je bila obučena toplije nego inače tako da se nadala da joj ovog puta neće biti hladno. Međutim, malo se prevarila. Hladnoća joj je prodirala u kosti i strujala celim njenim telom. Međutim, čitavog detinjstva učila se da bude izdržljiva. Makar pred drugima da bude jaka i ne pokazuje svoje slabosti. Ovo je bila ništa drugo do fizička slabost, nedovoljna istreniranost tela. Zato je ćutala i udisala duboko kako ne bi počinjala da drhti. Pogledala je obojicu, pa onda pomilovala DoMinJuna:
Ukoliko nekome bude potrebna pomoć, moj DoMinJun je izvrstan planinar. Prvi put se nasmešila, gledajući zaljubljeno u zmiju.
Lv 1
Full body avatar :
ANBU

500/1000

500/1000

500/1000

Narikura

taj Čet 15 Feb 2018 - 3:32
Jos nije pocinjao uspon, zapravo, on je u celoj misiji nekako pokupljen sa ulice, slucajan prolaznik koji se zadesio tu. Okrenuo se ka njima, ne znajuci ko je zapravo preuzeo informacije o misiji od kampa, menjao je pogled sa Ranekija na Bou dok je smisljao sledece pitanje.

"Pa vas dvoje, ko je pokupio misiju, sta trazimo, i gde tacno, pretpostavljam da je pri vrhu, ne daj boze da nekad nesto bude na podnozju planine ili negde na sredini."


Nikada zapravo nije posecivao predele severno od kampa, iako je to bila donekle tradicija za clanove njegovog klana. Do skoro u sustini nije ni znao koji je klan, tako da je planina bila strana, i izgledala negostoljubivo koliko i za ostalo dvoje iz ovog improvizovanog odreda.


To live is not merely to breathe, it is to act.
Gost
Lv 1

500/1000

500/1000

500/1000

Narikura

taj Čet 15 Feb 2018 - 3:39
Raneki je zamisljeno skrenuo pogled ka Boi. Ona je i njega zapravo pokupila samo iz restorana i nije ni sam imao pojma sta oni traze ovde, kao ni to kakva je ovo zapravo misija. Zatim je pogledao prema Makishimi koji je takodje zainteresovano posmatrao njega i Bou. Raneki je zeleo da mu pomogne oko misije, ali znao je o njoj koliko i sam Makishima pa je odlucio samo da Boi prepusti rec.

Ja takodje ne znam nista o ovoj misiji. Boa je ta koja je pokupila podatke.

Rekao je smireno Raneki i tada je pogledao ponovo u Bou i iscekivao njen odgovor. Vetar je poceo da se pojacava i kroz Ranekia je ponovo prosla neka jeza.
Lv 1
Full body avatar :
Chunin

500/1000

500/1000

500/1000

Narikura

taj Čet 15 Feb 2018 - 3:48
Vetar je bio snažniji nego inače, čak i za ovaj predeo. Sam vetar počeo je da spaja sudbine ovih triju ninja.. njegovi oštri vrhovi udarili bi u Makishimu, pa u Ranekija pa u Bou, nanoseći im jednak osećaj nelagodnosti i jeze: prvi korak ka njihovom povezivanju je zajedničko prelaženje teških situacia.. Zato je Boa rešila da za misiju prijavi upravo njih troje. Dugo je o tome razmišljala i shvatila da je to jedini način da natera sebe da bude u prisustvu obojice.. Malo se stresla i okrenula pogled ka obojici. Gledala ih je par sekundi, uzdahnula i rekla:
Na vrhu ove planine nalazi se kompleks pećina koje su nekada davno bile naseljene. Sada se može naći po koji ninja koji je rešio da usavrši svoje veštine sam sa sobom, u prirodi,
na hladnom, bez ičije pomoći. To su ninje vrlo verovatno i višeg levela od nas. Međutim, držaćemo se zajedno, tada je sve moguće.
Nasmešila se i zatim nastavila Neka ugledna gospoda tvrde da je u tom kompleksu pećina izgubljen neki drveni relikvitet..rekli su samo da ćemo definitivno prepoznati kada vidimo to. Poenta je da ga odnesemo nazad u kamp. Usput, naravno, možemo naići na te ninje, oni su ovu teritoriju uzeli pod svoje. Moraćemo se dobro namučiti ne samo oko penjanja, već verovatno i u borbi. Ponovo se nasmejala i dodala:
Makar nam neće biti hladno. Spremni?
Lv 1
Full body avatar :
ANBU

500/1000

500/1000

500/1000

Narikura

taj Čet 15 Feb 2018 - 4:00
U celom opisu misije je postavljeno vise pitanja nego odgovora. Sta je tacno to sto traze? Zasto? Ko je uopste trazio tu stvar? Makishima je vrteo ova tri pitanja po glavi, ne deleci ih sa druzinom sa obzirom na to da je i sam znao da ni oni nemaju odgovor na to. Gledao je ka gore i nabrzaka smislio plan za penjanje, nije narocito bio vest u tome, odnosno nikada se nije ni oprobao, ali znao je osnove, i zaledjena povrsina mu je svakako isla u korist. Stavio je ruku na planinu, dok se led ispod njegove sake izvio u oblik koji bi posluzio kao dobar rukohvat.

"Pa ovako, ja mogu da nam pravim ove improvizovane podloge za ruke i noge, nece biti bas udobno, vama ce se prsti verovatno smrznuti, ne bukvalno naravno. Penjite se zamnom koristeci ih, i propustajte chakru kroz njih kako bi olaksali teret da se ne bi odlomili. Raneki ti takodje mozes da se pripomognes svojim korenjem."

Okrenuo se nazad ka njima, nekako je bilo cudno to sto on kao jedini genin u druzini iznosi svoj plan pre ostalih, malo mu je i prijala ta cinjenica.

"Spremni?"


Upitao je samo, dok je krenuo uz planinu, pod njegovim rukama i nogama konstantno su se stvarale ledene ispupcine koje su bile suplje sa gornje strane kako bi se moglo uhvatiti za njih, ceo proces mu nije izazivao previse napora.


To live is not merely to breathe, it is to act.
Gost
Lv 1

500/1000

500/1000

500/1000

Narikura

taj Čet 15 Feb 2018 - 4:27
Raneki je sa nekim opakim smeskom posmatrao planinu. Nije se uopste plasio tih nindzi koji su cuvali taj antikvitet i sama misija mu je delovala prilicno smoreno. Ocekivao je da ce naici na nesto vece od proste bande, ali mozda je taj antikvitet nesto posebno, nesto sto ce njemu koristiti. Raneki je vec krenuo ka planini i cekao Makishimu.

Dobra ideja, samo sto ce moje korenje teze da se realizuje zbog ovolikog snega. Ali bice dovoljno da uhvatim nekoga ko padne ili nekoga ko ne moze vise da se drzi. Sto se tice tog antikviteta zainteresovao sam se za njega. One nindze me i ne interesuju toliko tako da ih nameravam brzo resiti. Onda, podjimo...

Rekao je Raneki i cekao je da Makishima napravi njihov put do vrha planine i potencijalnog uspeha. Ako je taj antikvitet nesto sto im moze podariti nesto veliko, onda su oni na konju.
Lv 1
Full body avatar :
Chunin

500/1000

500/1000

500/1000

Narikura

taj Čet 15 Feb 2018 - 4:51
Boa je gledala Makishimu i Ranekija kako se muče. Razmišljala je o tome kako bi volela da ih vidi zajedno, u lljubavi. Međutim, nije bilo vremena za fantaziranje. S obzirom na to da je DoMinJun mmogao bez problema da ide uz ovakve površine, ona je stala na njega i uspela veoma brzo da pretekne i Makishimu i Ranekija i sada se nalazile ispred obojice. Trijumfalno je prošla pored njih, mahnuvši im u znak pozdrava. Naravno, ukoliko je neko želeo, mogao je da se pridruži ovom "snake-surfingu". DoMinJun je bio u stanju da se popne na bilo koju planinu, na bilo koji vrh, bio je on spretna zmija. Međutim, to se odnosilo na bilo koju normalnu planinu.. Ova ovde, Narikura, bila je sve, samo ne normalna. Kada su krenuli na misiju, nisu to znali. Međutim, znanje je vrlo brzo došlo samo po sebi... Kada se Boa na zmiji našla ispred ranekija otprilike 10 metara, zemlja (tj snežni pokrivač) se odjednom izdigla tačno ispred DoMinJuna, ali takvom brzinom i sa takvom energijom da je bukvalno lansiralo DoMinJuna u stranu ogromnom brzinom, ne ostavljajući Boi oslonac pod nogama. Međutim, tu nije bio kraj svih nevolja. Krenula je da pada ka Ranekiju, ali tačno ispred njega pojavila se rupa, kao da je zemlja otvorila usta. Raneki je imao dovoljno vremena da reaguje i da stane, rupa je bila na tri-četiri koraka od njega, međutim, Boa je "letela" pravo u tu rupu i nije mogla ništa da uradi povodom toga: sve je bilo suviše iznenada. Nije stigla da shvati šta se desilo: prepustila se na milost i nemilost situaciji...
Gost
Lv 1

500/1000

500/1000

500/1000

Narikura

taj Čet 15 Feb 2018 - 5:14
Raneki je poceo da se penje na planinu a Makishima mu je stvarao podloge pomocu kojih je mogao lakse da se zapravo hvata za nesto i brze penje. Za sada je sve delovalo mirno, sve dok Raneki nije zacuio nesto. Kada je pogledao malo u stranu video je da Boa bukvalno leti sa svojom zmijom po ovoj strmoj planini. Raneki je zacudjeno zinuo. Pitao se kako je moguce da se zmija ttako lako pentra uz ovo. Nije bilo nikakve logike, ali ni ta zmija nikada nije bas bila logicna zato se Raneki nije ni pitao vise. Odjednom je zacuo naglo opadanje snega tacno na mestu gde je Boa. Raneki je delovao brze nego sto je razmisljao. Njegovo oko se automatski fokusiralo na Bou.
Iz snesnoz i ledenog pokrivaca se pojavilo veliko i glomazno drvo gde se istog trenutka Boa docekala i tako bila sigurna od pada. Drvo je bilo toliko cvrsto i snazno da je probilo debeo led koji se nalazio odmah ispod. Boa je bila na drvetu i mogla je normalno da se krece. Sto se tice njene zmije ona je na vreme stigla da se zakaci za Ranekievo drvo. Sada je Boa mogla da nastavi putovanje prema vrhu planine kada god je htela, a drvo bi je pratilo ako bi opet negde pala. Raneki ju je samo pogledao i klimnuo joj glavom, kako bi naznacio da ne treba da se zahvaljuje.


#card234
Lv 1
Full body avatar :
ANBU

500/1000

500/1000

500/1000

Narikura

taj Čet 15 Feb 2018 - 5:16
Srce mu je zastalo kada je video da Boa pada, nije bio dovoljno brz da sam odreaguje na to, pa je bio osudjen na to da gleda ispod sebe, nadajuci se da Raneki nece biti toliko spor. Kada je video da Raneki nije propustio svoju sansu odahnuo je, osetio je stegnutost kako mu napusta telo, ali sok je i dalje bio tu, jednostavno nije mogao da poveruje da bi Boa bila toliko nesmotrena da uradi tako nesto, ta situacija je mogla da prouzrokuje ne samo njenu smrt, vec i smrt celog odreda da se sve malo drugacije odigralo, i da su obojica poskocili da je uhvate i time izgubili svoj balans.

Zabrinutost oko ovoga je zamenila potpuna ravnodusnost u njegovim ocima, stagod mislio o Boi inace bilo je nebitno, pokazala je da u tom trenutku, jednostavno nije bila pouzdana, prvi put otkako su se upoznali zamerio joj je na necemu sto je uradila, sto je direktno bila posledica njenih dela.

"Sledeci put nagrada za takve akrobacije moze biti smrt."

Uputio joj je hladno, pre nego sto je samo nastavio sa svojim usponom.


To live is not merely to breathe, it is to act.
Lv 1
Full body avatar :
Chunin

500/1000

500/1000

500/1000

Narikura

taj Čet 15 Feb 2018 - 5:36
Sve se dogodilo tako iznenada da je prva stvar koje je Boa bila svesna bilo drvo na koje je pala. Toliko je bilo brzo da nije stigla ni da se uplaši. Okrenula se ka Ranekiju i klimnula mu: ovo nije smelo da se desi. Nije smeo on da je spašava. Nije smela odmah da dopusti ovo. Zašto? Da li ju je toliko mrzelo da ide na svoje dve noge? Osvestilaa se tek kada je Makishima progovorio. Shvatila je da i nije bila najpametnija ideja da ovo radi..ali, kako je mogla da očekuje ovako nešto? Šta se uopšte dogodilo? DoMinJun nije mogao da pogreši... nešto se dogodilo na samom terenu. Rešila je da bolje osmotri ceo teren. Mogla je da se pravda, stvarno nije imala u planu da vežba akrobacije, ali nije htela. Nema potrebe. Bila je malo potresena, ali mogla je da ustane i ovoga puta sama je krenula napred. S obzirom na to da nije mogla da se okrene ka obojici saputnika,zastala je na sekundu i rekla:
izvinite..neće se ovo više ponoviti. Rekla je vrlo ozbiljnim glasom. Međutim, pre nego što je nastavila, okrenula se i pogledala u Makishimu: bilo joj je žao što je bio tako hladan prema njoj, ali zaslužila je. Zato mu je samo uputila tužan pogled, okrenula se i nastavila napred..
Lv 1
Full body avatar :
ANBU

500/1000

500/1000

500/1000

Narikura

taj Čet 15 Feb 2018 - 5:50
Makishima se nije ni okrenuo ka dole kada je cuo Bou da prica, iako to mozda bilo malo pregrubo sa njegove strane. Peo se jos neko vreme u tisini, racunajuci da su ovo dvoje negde blizu iza njega. Razmisljao je da li je Boin pad bio slucajnost ili im se neko odozgo smejao. U tom razmisljanju nije dugo ostao, ispred svoje glave je spazio malu ispupcinu na planini. Trznuo je glavu u stranu, kao da ga je kamen pogodio sa druge, i sva sreca sto jeste, posto je iz ispupcine izbio ogroman ledeni siljak, da mu je intuicija bila sporija, da reakcija nije bila na mestu, sigurno bi ostao bez oka, mozda i vise.

Tada je vec morao da se okrene ka dole, bilo bi nesmotreno ne obavestiti saborce o tako necemu, iako su sami videli sta se dogodilo, pogledao je Ranekija, a zatim Bou, jos uvek sa nekim hladnim, bezosecajnim pogledom, kao da ju je u trenutku kada je pala zamrzeo.

"Izgleda da ce nas uspon postati malo tezi nego do sada."


Rekao je, okrenuvsi glavu ka gore, u nadi da ce spaziti jos ispupcenja koji kriju siljke.


To live is not merely to breathe, it is to act.
Gost
Lv 1

500/1000

500/1000

500/1000

Narikura

taj Čet 15 Feb 2018 - 6:01
Raneki je shvatio na sta je Makishima mislio. Siljci su zaista bili prisutni duz cele planine i Raneki je morao odmah da pronadje nacin kako da ih zaobidje. Isao je veoma polako, pazeci na svaki svoj naredni korak. Svaki trenutak je gledao malo u Makishimu, malo u ove siljke. Ako se ovi siljci protezu jos gore, bice jako veliki problem stici do tamo i neko ce se veoma lako povrediti. Raneki je zatim mirno rekao.

Ovo ce nam otezati put. Ima li neko neki plan ?

Upitao je Raneki iako je unapred znao da im je ovo vec najbolji plan koji imaju, medjutim vredelo je pokusati.
Lv 1
Full body avatar :
Chunin

500/1000

500/1000

500/1000

Narikura

taj Čet 15 Feb 2018 - 6:13
Boa je osetila veliki nalet hladnoće. Međutim, taj novi nalet nije dopirao od vremenskih neprilika, već od Makishime. Na to čak nije uticao njegov klan yuki:prosto je osetila tu neku hladnoću u njegovoj duši. Ovo nije dobro: ovo nije laka misija a već je sve pošlo loše. Rešila je da će se potpuno uozbiljiti i pokušati da ne razmišlja o bilo kome sa ove misije: u tom trenutku, isključila je i poslednji delić emocije i fokusirala se samo na cilj. Hladno je rekla:
Možda gospodin genin ima plan, on je pametniji od svih nas.
Lv 1
Full body avatar :
ANBU

500/1000

500/1000

500/1000

Narikura

taj Čet 15 Feb 2018 - 6:22
Cuo je sta je Boa rekla ali je to ignorisao za sada, jednostavno nije bilo cilja odgovarati na provokacije, bar dok se dostojan odgovor nije pojavio u njegovoj glavi. Gledao je gore, nije jasno mogao videti odakle ce siljci izbiti, niti kada, pa je zakljucio da je bolje ne nastavljati tako, bar ne ako nisu hteli da zavrse kao raznjici. Ni pogled sa druge strane nije bio mnogo bolji, ispod Boe i Ranekija video je samo oblake, tek tad shvativsi koliko visoko su se u stvari popeli. Gore smrt, dole odustajanje od misije, takodje moguca smrt pri spustanju. Neki okolni put? Ne, previse vremena, ne bi im ostalo dovoljno snage da se izbore sa neprijateljem koji je sigurno cekao. Onda mu je sinulo.

"Ne pametniji, samo obzirniji."


Odgovorio je Boi, pre nego sto je uradio nesto sasvim suprotno od obzirnog, odbacio se o planinu i krenuo u slobodan pad, ispravio je svoje telo u vazduhu, tako da bi padao ka dnu naglavacke, potpuno ravno poput strele. Nije ocekivao da ce njih dvoje shvatiti, zapravo nije ni sam znao da li ce plan uspeti, ali bilo kakav plan je bio bolji od smrzavanja na sred te sumorne planine.


To live is not merely to breathe, it is to act.
Lv 1
Full body avatar :
Chunin

500/1000

500/1000

500/1000

Narikura

taj Čet 15 Feb 2018 - 7:17
Kada je Makishima rekao "Ne pametniji, samo obzirniji", Boa je već osetila nešto čudno u njegovom glasu. Međutim, da li je mogla da očekuje ovo? Kako mu je palo na pamet da skoči? Zašto je to uradio? Da je imala više vremena, razmišlala bi o svim tim pitanjima. Međutim, vremena nije bilo: sve se desilo u jednoj desetini trenutka. Kako je mogla da odreaguje? Jedino refleksno. A refleksi su čudo. Šta sve čovek može da uradi samo uz pomoć njih..A to je bilo: prvo je skoro vrisnula iz sveg glasa Makishima a zatim, ne znajući šta radi, skočila je za njim. Istog trenutka se pokajala što je izgubila razum u toj jednoj stotinki i nepromišljeno skočila za njim, u sigurnu smrt...Možda bi ga Raneki spasio? Možda je on imao neki plan? Ko zna.. ona nikada neće saznati, zato što će kroz par sekundi, zajedno sa Makishimom, završiti na samom podnožju planine. Padajući tako, mahinalno se uhvatila za Makishiminu ruku: jedva da je shvatala da je to uradila. Zapravo, nije mogla ništa da shvata. Samo je znala da ga je uhvatila čvrsto za ruku, dok su zajedno padali u bezdan...
Gost
Lv 1

500/1000

500/1000

500/1000

Narikura

taj Čet 15 Feb 2018 - 13:35
Raneki je okrenuo svoju glavu ka podnoziju planine gde se Makishima bacio. Pretpostavio je da ima neki plan i nije se toliko brinuo za njega, ali tada je Boa ponovo uradila nesto nepromisljeno i skocila je za njim bez ikakvog razradjenog plana. Raneki je pokusao da pomeri prvobitno drvo ka njima ali nije mogao da ih vidi zbog prevelike gustine oblaka koji su bili tacno ispod njega, i koji su ih razdvajali. Raneki se samo namrstio i osetio veliku nervozu sto su oboje tako nesmotreno skocili u smrt. Za Makishimu je pomalo verovao da zna sta radi i da ima neki plan, ipak je ovo njegovo podrucije, ali za Bou je znao da ona apsolutno nista nije smislila. Raneki je samo nepomicno posmatrao situaciju fokusirajuci se da ih vidi kroz guste oblake.
Lv 1
Full body avatar :
ANBU

500/1000

500/1000

500/1000

Narikura

taj Čet 15 Feb 2018 - 14:27
Kada se Boa nasla pored njega osetio se sokirano, nije mislio da moze da uradi nesto gluplje od svog prvog trika sa zmijom ali eto, vec je uspela da ga iznenadi. Pogledao ju je bez reci, i u ocima mu je bes plamteo, da nije uradio znakove rukama cim je krenuo da pada mozda od mesavine emocija tada ni ne bi stigao. Nije bilo vreme za ljutnju i prepirke, ne sada, uhvatio ju je za ruku, sto cvrsce je mogao, a zatim dok su leteli kroz oblake, uhvatio se drugom za nesto.

#card476

Ogroman ledeni zmaj povukao ih je na gore, i Makishima se povukao u sedeci polozaj na njegovim ledjima, nabacivsi Bou iza sebe, Raneki je posle par sekundi njihovog slobodnog pada mogao da vidi to stvorenje, azurno plave, ledene boje, sa crvenim ocima kako izbija kroz oblake, proleteo je blizu planine i obmotao svoj rep oko Ranekija ponevsi ga gore sa njima dvoma, uspon je protekao bez ikakvih poteskoca, i ubrzo su se nasli blizu vrha planine. Zmaj je sleteo i spustio Ranekija, nakon cega je Makishima takodje sisao, na sad vec malo ravnijoj i prohodnijoj povrsini.

"Hocemo da se ulogorimo ovde na kratko?"


Makishima ih je upitao oboje, ne gledajuci ni jedno od njih, pogled mu je bio uprt ka dole, i smrt mu je jos uvek bila u mislima, glas mu je bio hladan kao i vazduh koji ih je okruzivao. U tom trenutku, pozeleo je da je bilo gde drugde, nije se plasio za sebe, nikada se nije plasio, ali na toj misiji, to je bio treci put, racunajuci onaj siljak sto zamalo da ga proburazi, da je neko od njih mogao da umre.


To live is not merely to breathe, it is to act.
Lv 1
Full body avatar :
Chunin

500/1000

500/1000

500/1000

Narikura

taj Čet 15 Feb 2018 - 15:59
Boa je shvatala da je već drugi put za redom napravila neoprostivu grešku. Koji je bio razlog tolikog grešenja? Ni sama nije znala. Međutim, tu se pojavila druga činjenica: osećaj koji je Boa pokušavala da potisne iz sve snage. To je bilo nešto o čemu jednostavno nije smela da razmišlja. Zašto je bila tako nesmotrena? Nikada ranije nije bila takva. Nemoguće da je odjednom postala takva bez odredjenog razloga.. U svakom slučaju, mogla je mnogo da razmišlja o tome, ali plašila se da otkrije svoje prave motive. Zato je rešila da to ostavi za kraj misije. Sada će se potruditi da, iako ne zna uzrok svog ponašanja, takvu glupost više ne ponovi.. Međuti. sada je trebalo da se nadje oči u oči sa Makishimom i Ranekijem.. posle incidenta sa zmijom svakako joj je bilo teško da ih gleda u oči. Sada, to je praktično nemoguće. Šta je vredelo da se izvini? To će ih verovatno još više iznervirati. Šta onda da uradi? Ne može ništa za sad, samo u nekoj narednoj situaciji da se iskupi za ovo što je radila do sada... zato je nadljudskim naporom okrenula glavu ka Makishimi, koji je postavio pitanje, i odgovorila:
Možemo da se ulogorimo na kratko.. ali hladno je, nećemo dugo, prosto da vratimo malo energiju.. međutim, govoreći to shvatila je da ne može da priča normalno dok se ne izvini za svoj nepromišljen postupak. Zato je stegla pesnice, pogledala u Makishimu, pa u Ranekija, zadržala pogled na njemu i rekla:
Izvinite, ljudi, nešto čudno se dešava sa mnom.. ne znam šta je, ali to nije razlog da dovodim u pitanje vaše živote.. to mi nije opravdanje, i ne pokušavam da se opravdam,
samo želim da vas obavestim da sam svesna situacije, da nisam toliko izgubljena, i da ću od sada držati sebe na uzdi...nešto slično se stvarno više neće ponoviti.
kada je rekla ovo, okrenula se i duboko izdahnula. Nije joj bilo mnogo lakše što je ovo rekla, ali makar je obavila to..otišla je par koraka od njih, čisto kako bi dala sebi distancu.
Gost
Lv 1

500/1000

500/1000

500/1000

Narikura

taj Čet 15 Feb 2018 - 16:21
Raneki nekoliko minuta nije video apsolutno nista, samo guste oblake. Nakon nekog momenta stvorilo se ogromno oblicije koje je senilo od svoje lepote. Veliki ledeni zmaj je izronio iz oblaka i svojom velicansvenoscu naterao Ranekia da se sokira kao niko u zivotu. Nije stigao ni da razmisli o situaciji, kada je osetio njegov veliki rep oko svog struka. Mogao je da oseti hladnocu i crvrstocu ovog zmaja putem njegovog repa i zmaj je krenuo da ga nosi na gore. Raneki je uspeo da uocio Makishimu kako kontrolise zmaja i Bou kako je odmah tu kod njega. Nasli su se blizu vrha i tu je zmaj spustio Ranekia i ovaj se docekao na noge. Pogledao je jos par trenutaka u zmaja i tada se okrenuo ka Makishimi i Boi idalje pomalo sokiran.

Dakle, to je moc Yuki klana...

Izustio je samo Raneki gledajuci ga veoma zaintereosvano. To se zove moc, to se zove epski ulazak na scenu. Tada je Boa pocela da se izvinjava za svoje predhodne postupke. Raneki joj se samo priblizio par koraka.

Gledaj, nemas zbog cega da se izvinjavas meni, ali imas zato da se izvinis sebi. Zivot je jedan, zivot je samo jedna prilika koja se ne propusta. Zivot ti nece dati drugu sansu kao sto je ti sad ocekujes od mene zbog ovih akrobacija. Zato budi opreazna i cuvaj ga kao najvece blago ovoga sveta.

Rekao je samo Raneki i tada nabacio blagi kez. Zatim se ponovo uozbiljio i prosetao je malo oko tog mesta posmatrajuci cega sve ima tamo.
Lv 1
Full body avatar :
ANBU

500/1000

500/1000

500/1000

Narikura

taj Čet 15 Feb 2018 - 16:38
Izignorisao je Boino izvinjenje, izvinjenja su bila tako laka, i znacila su jako malo, kao i njegovo izvinjenje Ranekiju pre nego sto su posli, to jednostavno nije brisalo prethodna dela. Nije cak ni mogao da se natera da je pogleda, kakav god njihov odnos bio van misije, ovde je atmosfera bila potpuno drugacija, i sve slatke pricice pre toga kao da su padale u vodu, ona je pokazivala neke osobine koje njemu apsolutno nisu odgovarale. Nakon sto je sisla sa zmaja prisao mu je i pomazio ga po glavi, zmaj nije bio ziv, obicna kreatura od leda i chakre, ali Makishima mu je komandovao, i ovaj je slusao, bila je to neka specijalna, tako prosta, vrsta odnosa.

"Pregledaj okolo."


Rekao je jednostavno, kada se zmaj vinuo u nebesa i krenuo da kruzi, brzo im se izgubivsi iz vida. Makishima je seo i krenuo da odmara, popeli su se uz planinu ali tezi deo je tek sledio, a taj zmaj je iziskivao poprilicno veliku kolicinu chakre od njega, tezi deo je tek sledio, pa je odlucio da deo te chakre i povrati. Izneo je pred njih sledeci korak svog plana.

"Hyorimaru ce nadajmo se naci ono sto nam je potrebno, do tada, bilo bi dobro da malo prikupimo energije."


Gledao je u Ranekija dok je pricao, kao ozbiljnijeg i odgovornijeg clana ove druzine.
#card69


To live is not merely to breathe, it is to act.
Lv 1
Full body avatar :
Chunin

500/1000

500/1000

500/1000

Narikura

taj Čet 15 Feb 2018 - 17:40
Boa je na Ranekijeve reči rekla samo:
Ne očekujem od tebe ništa, Raneki. Život mi neće dati drugu šansu, to mi je jasno. Međutim, ni od vas dvojice to ne očekujem. Boa je to rekla sa takvom količinom gadjenja u glasu da je sama sebe iznenadila. Međutim, to je bilo ono što je osećala već jedno vreme. Ukoliko se vrate živi sa ove misije, ona će trenirati kako bi stabilizovala svoj duh, ali izgleda da će se odnos sa obojicom njenih sadašnjih partnera na misiji iz korena promeniti.. međutim, nije htela da razmišja sada o tome. Dva puta je već zamalo izbegla smrt i to je veoma uticalo na njeno sadašnje stanje: osećala se kao da se nalazi u nekom drugom univerzumu - bila je spremna na sve. Ignorisala je Makishimino hladno ponašanje i, pomazivši DoMinJuna, koji se upravo pojavio pored nje, sela je na njega i, mazeći ga, uprla svoj zamišljen pogled u daljinu..
Gost
Lv 1

500/1000

500/1000

500/1000

Narikura

taj Čet 15 Feb 2018 - 18:33
Raneki se pomalo iznervirao zbog ove njene izjave. Mislio je da je preterala sa ovim. Raneki je istrazio temeljno taj njihov  predeo ali nista nije korisno pronasao. Primetio je da je malo hladno ovde, ali nista preterano za njega. Odlucio je da se pouzda u Makishiminog zmaja, sigurno je slanazljiv isto koliko i velicanstven. Raneki je seo na pod, nakon sto je shvatio da nista ne moze da uraddi vise i odmarao se.

#card69


Poslednji izmenio Raneki dana Čet 15 Feb 2018 - 23:21, izmenjeno ukupno 1 puta
Sponsored content
Lv 1

500/1000

500/1000

500/1000

Narikura

Pogledaj prethodnu temuNazad na vrhPogledaj sledeću temu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu