Naruto Ninja Way

2019

Powered by Forumotion.

Naruto Ninja Way

Stvori originalnog lika i postani najjači ninja u Naruto svetu! Izaberi put dobra i postani lider sela - kage ili se odluči za put zla i kreiraj organizaciju kojom ćeš uništiti svet!

ULOGUJ SE
REGISTRUJ SE

Dobrodošli na

Naruto Ninja Way 2019


Wooden house

taj Sre Feb 14, 2018 11:28 pm
Airin Senju
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

First topic message reminder :

Wooden house - Page 2 83c55b5f3e0a3843badb9c82128b1a80

Wooden house - Page 2 1c57159b8db58861e7fb8cd4f787c8b9

Wooden house - Page 2 C1ef647b5c408356b5c24ebab570c036

Wooden house - Page 2 4c499355670624fb74e82de630605b3e

Wooden house - Page 2 8f1c6f8f7e4effcd079f284e78a89453
taj Ned Mar 11, 2018 12:43 am
Edo-Morimoto Kin
Hokage
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Opet je zaboravio na sve. Sena je mogla kucu da zapali dvoje vrata od njih i on ne bi skontao dok postelja ne bi pocela da gori ili se oboje počeli gušiti u dimu. Te njene glavobolje uglavnom koliko je za kratko vreme provedeno sa njom zajedno uspeo shvatiti, najčešće su izazvane brigom i nekim preteranim razmišljanjima. Glavobolja kažeš ?

Pa ti. Ljubac. Znas. Ljubac. Kako ja. Ljubac.  Lečim. Ljubac.  Lako. Ljubac. Tvoju. Ljubac.  Glavobolju. Ljubac. 

Verovatno ce u njenim ocima izgledati kao neki zacopani klinac (sto nije daleko od istine) nakon toga ali boze moj nije poljubio kršteno ženu koju voli 3 meseca. Takvo nesto je bilo za očekivati Bio je laktom oslonjen na jastuk do nje i glava mu je bila tik iznad njene. Kada je završio svoju rečenicu sa sve pauzama uspravio je (malo glupavo je izgledalo ali odreagovala je paralizovano). Tako je sada ona bila do njega u poziciji koja bi se najlakše mogla opisati kao sedenje. Nije ni shvatao kako je opet 3 meseca mogao bez nje sada kada je bila tu pored njega. U trenutku je postao druga osoba, bice koje je naizgled bilo stvoreno samo da voli nju.

Oprosti mi za moje odsustvo. Jednostavno.. Tako je moralo biti. 

Onaj blesavi smešak mu je na trenutak nestao da bi rekao ovo i tom kratkotrajnom ozbiljnošću zaista pokazao da žali zbog toga. Voleo bi da se nije desilo ali verovatno zbog te smrti opet bi morao tako učiniti. Potom osmeh mu je opet dosao na lice, mozda i veci nego pre. Prosla je tuga, pa i ozbiljnost i njegova hladnoća. Pored nje jedva je ozbiljan na savetima i pred ninjama kampa a da ne pričamo o uživo situacijama gde se ponašaju kao da imaju 20 a ne 30 godina. Kinu se svidelo to. Ispalo je kao neko ostvarenje zelje jos od pre koliko godina kada se zakucao u nju.

Sada sam tu. Svaki dan cu biti tu i neću ni ići neko vreme na posao. Želim da nadoknadim sve koliko god to bilo moguće. 

Iscerio se blesavo gledajući je. Zaista i hoce tako, cak i vise al bolje da to ostavi za kasnije. Predpostavljao je da je mozda on razlog glavobolje pa je očekivao da ista i prestane uskoro. Ćekao je da mu klimne glavom, nasmeši se i nesto slićno da bi potom odmarširale do dnevne u lov na čokoladu (ako im sta uopšte budu ostavili).


❖ ❖ ❖

Reality Edge je aktivan na Kinovom maču Nuibari.

#card270 #card96 #card535 #card653
taj Ned Mar 11, 2018 1:14 am
Airin Senju
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Iskren osmeh koji bi usledeo nakon svake lepe reči koju bi joj uputio, izbledeo bi ubrzo pošto bi se setila ’problemčića’. Jeste bila i više nego srećna što je konačno tu, ali nije mogla da izbaci to iz glave pa pobogu nalazilo se ravno pred njim. Pogotovo sada kada ju je pridigao u neki polu sedeći položaj. Samo što je on ipak bio prikovan za njeno lice i nije video ništa drugo osim toga. Nagela se ka njemu i zagrlila ga oko vrata, tako da mu je glava padala preko njenog ramena.

Sada što više bude odlagala to će biti gore, ako uopšte bude u situaciji da odlaže. Mislim da ga je stegla toliko oko vrata da će verovatno da se požali na to, ali nju to tad nije brinulo.

Nedostajao si mi.

Zatvorila je oči i grlila ga i dalje, kao da ju je upravo slagao, kao da će otići opet za pet minuta. Izgleda da ju je glava sad stvarno počinjala boleti.
taj Ned Mar 11, 2018 1:57 am
Edo-Morimoto Kin
Hokage
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Taj njen dodir i stisak prijao je njegovoj kozi, njegovom umu i dusi verovatno nesvesno mnogo. Taj dodir mu je bio budilnik svako jutro proslih mesec dana kada bi se tako lepi snovi zavrsili njenim osmehom. Da nije bilo takvih snova verovatno bi ova 3 meseca bila pretvorena u 18 meseci krivice, jada i besa.

Ma jel ? Malo sam nedostajao ili mnoogo ?

Nasmesio se i dovrsio pitanje sa nekoliko poljubaca uzvracajuci zagrljaj. Smesno je od usana presao obrazom i slepocnim pa nekoliko tih kratkih poljupčića ostavio po glavi i kosi da bi se potom kao blesko odaljio od nje i postavio pitanje.

Eto. Jel te sada muci ta glavobolja ?

Nasmejao se ocekivajuci negativan odgovor. Culo se kako je nesto tapnulo u kuci i zvuk je najvise podsecao na obaljenu stolicu te nije bio dovoljno bitan za obaziranje. Samo su oni bili tu iako on naizgled nesto vise raspolozeniji. Mozda je i dalje umorna od svega. Ali ako sam se ja uspeo odmoriti trebalo bi da je i ona postigla isto. 


Sunce je sa podneva kroz prozor blještalo u drugi kraj sobe prolezeci pored njih te su sve njihove dodire pozrtvovano iskopirale i njihove senke na zidu. Moguce da u tom trenutku nesto takvo pored dvoje dece u kuci nije bilo primerno, ali Kin nije mogao bas obratiti paznju na to nakon tolikog odsustva.


❖ ❖ ❖

Reality Edge je aktivan na Kinovom maču Nuibari.

#card270 #card96 #card535 #card653
taj Ned Mar 11, 2018 2:54 am
Airin Senju
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Mnogo..

Promrmljala je i dalje grleći ga i žmureći kao da će time da natera da prođe sve ono što ju je činilo da se oseća nelagodno. Kako se odmakao, snuždeno ga je pogledala, odmahnuvši blago glavom na njegovo pitanje. Potom se namrštila, oklevajući, kao da ispituje teren. Nije znala kako bi počela.

Nisi primetio, zar ne?

Prošištala je, delimično nerazgovetno, tako da nije bila sigurna da li je mršt na njegovom licu bio zbog toga ili samog sadržaja pitanja kog mu je uputila. Njene usne razvile su se u neki kiseli, nesiguran osmeh.

I ja sam saznala, skoro, u suštini.

Rekla je nešto razumnije i skrenula pogled negde u stranu. Možda i nije bilo baš skoro, pre jedno mesec i kusur dana. I imala je priliku i ranije da mu saopšti, samo je nije iskoristila. Pomislila je u tom momentu kako to može biti suvišna informacija.

Znam da izgledam više kao da sam pojela tri-četiri pune činije tetka Bosinog ramen-a, ali nije to razlog ovome.

Nekako sad kada je krenula da priča o tome, ona nesigurnost je nestala i uzbuđenost zbog same činjenice da će to da se desi, rasla je sa svakom novom reči. Prislonila je ruku sebi na stomak. Pogledala je ka njemu, ozareno.

Sena i Kyuuzo će da dobiju seku.
taj Ned Mar 11, 2018 12:35 pm
Edo-Morimoto Kin
Hokage
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Njegovo odklimavanje glavom na njeno "Nisi primetio" i neizvesnost koja ga je namucila tih dugih 17 sekundi pokazali su da pojma nije imao sta sledi. Tetka Bosa je u tom trenutku bila slag na tortu jer ga je ona potpuno pogubila(ono dafaaak)da bi svaki rebus i resenje otkljucalo u trenutku kada je pogledala u stomačić pre poslednje rečenice. I on je pogledao kada i ona, samo on sa nekim zbunjenim smeskom cekajuci te reči. Nosi njegovo dete ? Cutljiv osmeh na njegovom licu kao da je neko detetu dao lizalicu bio je slika sreće i zadovoljstva koja ga je ispunila. 

Štaaaa.. ? Štaaa..? 

Nekim blesavim piskavim glasom kroz smeh uspravio se stajući na kolena na krevetu. Pruzio joj je ruku i da se podigne za njime. Cerio se. Mislim da je to verovatno trenutak u zivotu kada je bio najsipunjeniji tom ludom vatrom iznutra. Verovatno je onaj nesto mladji Kin u njemu ustao i skakutao po sobi od radosti i tak te nubave ljubavi. 

Nemaš pojma zaista.., koliko me činiš srećnim.

Kada je tu i ona bila ispravljena na kolena, ruke je stavio na njen stomacic prelazeći, nezno mazeći isti da bi poceo je buljiti u njega minut ceo kao da je video cudo smeskajuci se verovatno pogodjen nekim happy šokom. Ruke su mu prešle sa stomaka na zadnji deo njenog vrata gde su se ugnezdile u korenu kose. 

Ako bude bar upola trvdoglava kao mama biće najlepše stvorenje na svetu. 

Nasmejao se i poljubio je sada nesto duze nego pre u poredjenju sa onim poljupčićima. Dobro, dosta duže. Jos jedno "Volim te" se prokralo tu kroz ljubljenje. Posle njega opet bi gledao u stomacic cereci se. Verovatno recima nije mogao opisati sve to. Jedino sto je u tom trenutku zelio je da ostanu tu njih cetvoro ili eto buducih pet i budu zajedno vecno. Ruke sa vrata pretvorile su se u katančić iza njenih ledja. Želeo je da izađu i ručkaju onu čokoladu što je kupio, ali se predomislio brzo.

Kada si saznala ?

Bio je nasmejan i smejuljio se kao da su ga muke od svih godina stigle i konacno ga udarilo ludilo. Uuzo je utrčao u tom trenutku sa polu vriskom : "Sena jede svu cokoladuu!". Mozda malcice cudno za njega bese to sto su bili zagrljeni na sredini kreveta i to mu je odvuklo tračak pažnje. Kin nije ni shvatio to. Nasmejao se dodatno govoreci kak' je to sigurno njegova cerka nasmejan (jer je i on tako krao cokoladu kada je bio mali). Glavu sa Kyuuza okrenuo je put Airin opet. Zeleo je opet je ljubi no sada nije ni imalo smisla a i dete je bilo tu.

Ajde ustaj dok nam nije sve opuvala.

Nasmejao se i pustio je katančić sa ledja. U 2 pokreta stutao se na stranu kreveta i pruzio njoj ruku da ga isprati. Verovatno nije imala pojma sta ce joj uslediti. Kin je i tako bio brizan a sada kada mu je jos rekla.. Nece moci do komsinice bez njega da ide. Dobro bez preterivanja jos jedan mesec hoce i pustace je verovatno ali kasnije .. Nece se odvajati od nje.    


❖ ❖ ❖

Reality Edge je aktivan na Kinovom maču Nuibari.

#card270 #card96 #card535 #card653
Sponsored content
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu