Naruto Ninja Way

2019

Powered by Forumotion.

Naruto Ninja Way

Stvori originalnog lika i postani najjači ninja u Naruto svetu! Izaberi put dobra i postani lider sela - kage ili se odluči za put zla i kreiraj organizaciju kojom ćeš uništiti svet!

ULOGUJ SE
REGISTRUJ SE

Dobrodošli na

Naruto Ninja Way 2019


Wooden house

taj Sre Feb 14, 2018 11:28 pm
Airin Morimoto
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

First topic message reminder :

taj Pet Mar 02, 2018 1:59 am
Airin Morimoto
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000
Dala sam joj ono što sam dala i tebi, pre nego što si otišao na samit.


I napustio sve kolektivno na četiri meseca, pomislila je bez nekog osuđivanja. Već mu je to bila oprostila.

Znam da nije došla kući, niti je bilo gde u blizini Shinraia.

Prijalo joj je što za promenu nije osetila Tori na neko vreme. Nažalost, dozvolila je da to uzme maha tako da iako je bila svesna da je nema na radaru uopšte, a ne da je trebala biti na radaru neg i u kampu, nije ništa uradila povodom toga. Tešila se da je sve regularno, znajući da bi se verovatno živa pojela da nije. Progutala je knedlu. Strah u njegovom pogledu je dodatno začinio atmosferu. Sve je to tako olako izgovorila, kao dobar dan. Jel svesna šta je uradila? Još uvek nije bila. Ruke su joj blago počele drhtati tako da ih je nervozno premeštala kako bi uspela možda da umanji drhtavicu.

Nemam je na radaru uopšte.♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ :
▹ No matter how unfair, or difficult our challenge may be ◃
▹ Success is only a victory away ◃

✡️
taj Pet Mar 02, 2018 2:38 am
Morimoto Kin
Kage
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Sta joj je dala ? Šut-kartu ? Semenku onu..?


Ukoceno je pratio njene reci. Strah i neka cudna osecanja nelagodnosti su je ispunila i ista ta osecanja je prenela direktno na njega. Blenuo je bledo u nju pokusavajuci da shvati zasto je to bitno. Nema je na radaru pa sta. Malo ca kasniti verovatno. Kako ne. Odmah mu se najcrnja misao uvukla u glavu i da zive u iole normalno svetu to bi bilo drugacije..  Pokusavao je smisliti jednostavno resenje za sve, nepoznato x koje ce se uklopiti i resiti sve jednacine. Nije ga nasao.

Jedino pravo resenje bilo je da odmah krene ka njoj na koji god put da je odvukla misija. Telo koje se nije kocilo toliko dugo vremena sada je bilo nepokretno. Tako ukamenjen ustao je kao u usporenom snimku i par koraka nastavio do Airin. Ona je bila jedina koja mu moze pomoci da je pronadje sada ali to je verovatno bilo previse da trazi od nje. Dosta je i tako mucio sa Tori, jos fali da je trazi po svetu.

Mozes.., mi reci gde si je poslednji put osetila ?

Svaka rec imala je isti tonalitet kao da je neki robot pokvareni pricao a ne on. Preplasen iako bez drhtaja pocinjao je da sizi u sebi. Susio se kao prastaro drvo na jakom Suncu dok je cekao rec, bilo kakvu informaciju koja ce ga uputiti.


❖ ❖ ❖

Reality Edge je aktivan na Kinovom maču Nuibari.

#card270 #card96 #card535 #card653
taj Pet Mar 02, 2018 6:14 pm
Airin Morimoto
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

U bilo kojoj drugoj situaciji, scena Kina s onim njenim mantilom na sebi kako joj se ukočeno približava, bila bi komična. Sada dabome nije bila.

Nisam ssigurna...

Drhtavica joj je sada prešla i na glas zbog čega se ujela za jezik i time je možda zapravo napravila gore neg što je bilo. Sad ju je i bolelo. Terala je sebe da se seti, pored navale raznih misli i slika svih najgorih mogućih scenarija. To što se danima trudila da ne razmišlja o njoj, bio je razlog zašto nije mogla odmah kao iz topa da se seti činjenica koje su joj sada bile potrebne. Odmahnula je glavom, čvrsto sklopljenih očiju. Sve će biti u redu. Samo ostaviš po strani i nastaviš normalno dalje. Udahnula je i izdahnula duboko i otvorila oči. Kin je pred njom maltene cupkao čekajući. Nekada je to mogla samo da izvede radi Kyuuza, sada je mogla i za njega. Prioriteti. Jaukaće kasnije.

Pokazaću ti. Sada idi.. spremi se.

Govorila je, praveći pauze da udahne posle svake druge reči, a pošto je izgledao kao da ne može da se pomeri, uzela ga je za ruku i povukla za sobom ka vratima. Otvorila je vrata, nabacila mu još jedan neutralan mantil sa kapuljačom preko svega onoga, privezala dobro, stavila mu kapuljaču na glavu i izgurala bukvalno napolje.

Čekaj me na trgu. Naćićemo je.

Zatvorila je vrata i udaljila se polako, nadajući se da će je Kin sačekati, da neće krenuti sam, uostalom, ona mu je trebala biti vodič. Zbrzala je ovo, možda i previše, ali jednostavno nije mogla drugačije. Odatle, produžila je do svoje sobe i ormara, odmakla ga je malo od zida i odatle izvukla zaštekan uzani kofer. Bacila ga je na pod i otvorila. Uzela je šta joj je trebalo, zaklopila ga nehajno i gurnula ispod kreveta. Nije imala vremena da se previše bakće s tim sada. Navukla je na sebe uniformu Shinrai-a, ogrtač, torbu i izašla napolje.♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ :
▹ No matter how unfair, or difficult our challenge may be ◃
▹ Success is only a victory away ◃

✡️
taj Pet Mar 02, 2018 6:56 pm
Morimoto Kin
Kage
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Pratio je nemo njene pokrete izgubljen jer je pokusao smisliti 1000 odgovora u sebi. Neki deo njenog uma shvatao je sve sto je rekla kao utehu. Olaksanje bi se prosirilo i opustilo ga ali onaj drugi deo, umotan u crno sa belim svetlucavim srpom koji ga je proveo kroz reke krvi tokom 15 godina zivota zario mu je svoje oruzje duboko u glavi i besno vukao praveci ranu. Onu koja verovatno nikada nece izbledeti.

U tili cas nabundala ga je i sutnula ispred vrata dok je on i dalje stajao. Minut ceo stajao je u mestu kao stari racunar koji obradjuje fajl ili ti pauzirani snimak. Tek je tada pokopčao sve stvari i shvatio da je Airin rekla verovatno najbolje resenje. Utrnjeno telo pokrenulo se potom i otrcalo kuci. Kisa je smetala sada.

Cinilo mu se kako mu je u telu jedino pokusavao raditi mozak i ubijao od bola zeludac. Sve ostalo je radilo samo od sebe, poput nezivog bica. Strcao je u kucu brzo i ispeo se stepenicama ka sobi. Kyuuzo i Milanka su ukoceni ostali u hodniku te je od njih cuo samo Milankino "Sta se desilo dete". U njegovu i njenu bivsu sobu ni dlaka nije bila negde da narusi sredjenost. U ormaru sva odela bila su mu uravnjena, ispeglana i sredjena. Stavivsi dva prsta na ocne kapke koje je stisnuo potom pokusao je da se skoncetrise i odrzi um bistrim. Nije uspeo.

Poljubivsi Senu u sobici na izlasku koja je plakala ("Mozda je gladna" by teta Milanka) brzim korakom krenuo je ka trgu.


❖ ❖ ❖

Reality Edge je aktivan na Kinovom maču Nuibari.

#card270 #card96 #card535 #card653
taj Sub Mar 10, 2018 10:34 pm
Morimoto Kin
Kage
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

One prve tri nedelje nakon sto je dosao proveo je u kancelariji. Retko bi izlazio, pijuckao je svaki dan da održava taj balans kojim je potiskivao onaj zajedljivi bes. Prosle su. Nekako. Tako je poceo dolaziti kuci kod Airin. Deca su živela sa njom sada. Jedino kako je izrazio svoju zahvalnost zbog toga je tiho i kratko "Hvala ti" sa nekim umornim plavim ocima. Sena koja je vec uveliko trčkarala po kuci u sto nekih dzerica belih obučena je bila jedina koja mu je mogla izvuci osmeh na lice. On bi bio tanak, kratak ispunjen nekim kočenjem ali iskren. Ostao bi po sat jednom nedeljno gde bi razgovarao sa Airin o njihovim potrebama i bilo cim što bi im možda moglo nedostajati. 

Drugi imesec bio bi ispunjen nešto češćim dolascima i dužim. Smejao se vise i uživao bi sa decom. Trčkarao je sa Senom i nosao po kuci nesto vise. Jedini problem je bio sto bi to bili kratkotrajni momenti kada bi isplivala njegova ljubav prema deci. Nanovo nakon toga vratio bi se u njegov vec sada otužan karakter. Znao je da ce to proći jednom, da ce opet biti stari ali sada u njegovoj glavi nije jednostavno bilo fer prema Tori da zive kao savršena porodica. 

Besan zbog toga u blesavom nadanju da ce rešenje pasti sa neba negde pocetkom juna otišao je na misiju. Lude li misije majko mila. Ispočetka isključen iz svega poput mehaničkog sklopa odrađivao je stvari jasno. Onda bi poceo da se zbunjuje. U razgovorima sa nekim bitnim ljudima lutao bi,bio sa decom i Airin. Sada kada su bili van dometa njegovog nadgledanja poceo bi da se pari u puši u nemogućnosti da trenutno bude sa njima. Konačno, Tori je ubledela u njeno koliko toliko da ga želja da bude sa njima natera da odradi tu misiju kako bilo i poleti ka kampu. Smešio se sada. Videlo se da konacno ide kod njih, pravi Kin ide kod njih.

Strčao se kroz kamp dve ulice pod trgom gde je u nekoj nešto užoj ulici nakupovao kod čike Zorana (Stari dekica, chunin svojevremeno) kupio kesu punu slatkiša, bombonica i čokolada. Na-usput negde se presvukao i pročešljao malo jer mu beše pola Honšu šume ostalo u kosi. 

Nije imalo smisla prikradati se njoj, pogotovo ne sa tom belom bobicom nastanjenom negde u njemu. Deci sa druge strane bi to bilo prijatno iznenadenje te je tako kratkim tihim koracima ušao na vrata od terase. Nešto hladniji vazduh zamenio je julski, vreo spoljni. Okrenuo je glavu tražeći nekoga navijajući se blago ispred ali nikog nije bilo. Ostavio je kesu na stolu da bi u trenutku dete kose poput njegove trčalo ka vratima ne primećujući ga. Nasmešio se odmah i taman negde tada Sena ga je videla i poblesavila odmah. 

Kin Kiin Kiin

Dete se zatrčalo put njega i on je prihvatajući iz tog sitnog slatkog trka koji je skoro naučila podigao i uhvatio u naručje. Poljubio je dete i ispravio ga je oslanjajući ga na svoju levu šaku dovoljno veliku da skoro sva njena leđa zahvati. 

Gde su nam Uuzo i Jin ? 

Osmeh koji je nastao je na trenutak prekinuo pomenuti Uuzo kada je ušao prepadnut za Senu. Nasmejao se sa brigama koje su nestale i on polako u nekom nesto sporijem od Sene trku potrčao da zagrli Kina. Kinova desna ruka je završila u njegovoj čupavoj kosi dok je u levoj držio Senu. Osvrnuo se potom ali trećeg bića nije bilo na vidiku. 

Mama, gde je ?

Pitao je ozbiljno Kyuuza. Smešno je bilo kako lako moze da se zabrine i nakon  Kyuuzovog odgovora kako odmara u sobi a on cuva Senu ta briga nije prosla. Ostavio je dete na podu da stornira ceo dnevni boravak dok se on odmah potom zaputio put sobe. Bila je tu na sreću, gde bi otišla uopste. Da bezi opet? Pa volela bi ona. 

Kako to spavaš kada dodje osoba koja te najvise voli u životu..

Koračić, dva po sobi sa onim njegovim blesavim osmehom i vec je kolenom bio na krevet. Okrenuta ledima i pokrivena tankim prekrivačem (u sred leta molim lepo) izgledala je bolesno. Nije bila na sreću. Par poljubaca je završilo na njenom vratu sa njegovom rukom na njenom ramenu koja je manevrisala operacijom. Kosa mu se obrušila na nesto malo iznad njenog lica i od nje se samo odsjaj u ocima mogao videti koji je reflektovao direktno njene. Čekao je odgovor ne nadajući se nečem previše spektakularnom nakon njegove hladnoće od 3 meseca. Nadao se da ga razume, on bi verovatno nju. I to je prošlo. Činilo se kako su ih vazda neki jadi i razdvajanja napadali ali i to je prošlo. Evo dabogda jos nesto da ih poremeti i moci ce ih svecima proglasiti koliko lude zbog tog odlaganja srece. Vise nije bilo takvih stvari definitivno i sada je bilo vreme da konacno malo uživaju. Kao porodica. 


❖ ❖ ❖

Reality Edge je aktivan na Kinovom maču Nuibari.

#card270 #card96 #card535 #card653
taj Ned Mar 11, 2018 12:07 am
Airin Morimoto
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Prvih mesec dana nakon misije za Airin dakako bili su podjednako neprijatni kao i sama misija, najviše zbog toga što je i dalje bila pod utiskom svega. Prihvatila je da pričuva decu, s spoznajom da će njoj svakako to sada lakše pasti nego njemu samom. Pored toga, dobro će joj doći to što će Kyuuzo malo živeti s njom, sada kada nema nekog izbora, moraće.

Nije računala na malu napast zvanu Sena. To malo stvorenje joj se za tili čas uvuklo pod kožu svojim naprostim reakcijama i začikavanjem, kao da nije dete od godinu ipo – dve. Doduše, prvih par dana su obe oplakale, Sena zbog toga što joj je Airin generalno bila nepoznata, a Airin od muke žive pokušavajući oboma da bude i mama i tata. Koliko god da joj je u početku teško palo, toliko su joj zapravo oni bili ti koji su joj i pomogli bar da imalo zaboravi na ono što se desilo. Popunili su joj vreme, misli, sve.

Dakota, žena njenih godina čiji su roditelji bili porodični prijatelji njenima, iako nije živela u blizini, dolazila je često kako bi s početka pomogla Airin. S vremena na vreme povela bi i svoje dvoje dece, uzrasta nešto mlađeg neg što je bio Kyuuzo. Dve devojčice. To za Kyuuza bila olakšavajuća okolnost s obzirom da nije imao želju da gleda u Airin 24/7. Još uvek nije mogao da joj oprosti.

Sedela je u kuhinji, na izvučenoj stolici kraj trpezarijskog stola i zamišljeno gledala kroz prozor u vedro nebo. Jednom rukom, podbočila je glavu, lakat oslanjajući o sto. Kosa joj je bila sklonjena s jedne strane iza uha, kako joj ne bi padala preko lica. Svetlo plava, cvetna haljinica do kolena, na njoj, delovala je pomalo komično. Prilično komično zapravo, jer to dabome beše daleko od njenog stila odevanja, ali su je deca pomalo razveselila i tako se i obukla tog dana. Seni se svidelo. To joj je bilo bitno. Da li je to bio njen ukus nije imalo nekog značaja, pogotovo ne u kući. Gledala je kroz prozor par minuta kada se čulo otvaranje vrata, par koraka i simbolično kucanje o drveni okvir vrata kuhinje. Nije morala da se okrene da bi znala da je to bio Kin. Znala je svaki njegov pokret (koliko god to bolesno zvučalo omg), pa joj ni ovaj nije bio stran. Maksimalno mu je dala prostora koliko mu je bilo potrebno da provede sam. Izgleda da mu je ipak zafalila bar malo. Ustala je naglo sa stolice i simbolično mu klimnula glavom, pozdravljajući ga. Već je videla sebe kako trči ka njemu i baca mu se u zagrljaj, pa se prekinula time što je uvukla stolicu na mesto, ostavši da stoji tako, s rukama na naslonu stolice. To je bio prvi put da se pojavio od kad su se vratili s misije.

Tako bi s vremena na vreme navratio, a ona je svoj život svela na te njegove retke posete. Bar ih je bilo. Sena joj je mnogo manje muka zadavala, čak je i Kyuuzo počeo da priča sa njom. Upravo je taj prvi dan nakon Kinove posete zapravo bio prvi put da je rekao hvala za obrok koji mu je pripremila pre izlaska iz kuće. Airino lice je tada bilo savršeni primer opisa reči sreća. Otpratila ga je, zatvorila vrata, okrenula se od njih i uhvatila u ruke Senu koja joj je u tom momentu dotrčala. Zagrlila ju je nešto čvršće no inače, od sreće, zbog čega se ova odmah pobunila, želevši da se vrati svom trčanju i svakodnevnom izazivanju nereda. Spustila ju je i otpratila pogledom uz osmeh koji je potom odmah nestao, jer je malecna već krenula da dovati vazu sa stolića iz hodnika. Stigla je taman da je skloni od krhotina. Nepovređena Sena, kikotala se u njenom naručju, bez prethodnog vrpoljenja, jer je ovaj put bila svesna da, bez obzira na Airino vedro lice, ovaj put jeste zabrljala.

Demoliraćeš mi celu kuću do kraja leta... ako ne i ranije, rekla joj je pa je odvela u dnevnu u prostor gde joj je napravila ogradicu – jedino mesto gde ju je mogla ostaviti samu, kako bi sredila očistila one krhotine. Dakota tih dana nije toliko dolazila, što zbog toga što je Kin umeo da navrati povremeno, što zbog toga što se Airin prilično ušemila. A i Dakota je imala svojih obaveza.

***

Kyuuzo! Ručak!, dovikivala je iz kuhinje, dok je postavljala tanjire i prinosila jelo. Tri meseca posle misije, taj sto delovao je nešto bliže porodici kojoj je težila. Sena je zadovoljno lupala kašikom o naslon u hranilici, koju ju je prethodno dala kako bi imala nečim da se zanima dok i ona čeka svoj obrok. Iako joj je s vremena na vreme nedostajalo sve ono što su misije i shinobi poslovi nudili, to dvoje vragolana bi je u prilično kratkom roku odvrglo od bilo kakve pomisli na to. Pored njih, bio je tu još jedan, nazovimo problem zbog kojeg se nije usudila da izlazi van kampa. Kyuuzo je uleteo u kuhinju i popeo se na stolicu, vidno gladan.

Je li Uuuzo, namerno ga je tako oslovila, otkud to da Katsu nije s nama danas na ručku? Volela je da ga začikava nadimkom kojim ga je Sena jedino znala dozivati. Ipak, nije to trpeo od bilo koga osim nje. Jedino Seni nije zamerao na tome, a činilo se da ne bi i u slučaju da je sposobna da izgovori njegovo puno ime. Inače, Katsu je bila jedna od one dve Dakotine ćerkice, koja se, sudeći po nekim znacima, sviđala Kyuuzu. Kyuuzo je na to samo blago pocrveneo i prokomentarisao nešto u fazonu da je već ručala i da je zauzeta. Znači džabe sam postavljala za četvoro, rekla je odmah potom, pa ustala od stola da skloni prazan tanjir. Sena je već bila kašom ukrasila sve osim sebe (nekim čudom). Ostavljala je tanjir pored sudopere, kada se trgla i slučajno gurnula kašiku koja je uz zveket pala na pod i otkotrljala se dalje. Dolazi. Jesu bili u suštini pri kraju sa obrokom, ali njeno dafuq ponašanje skoro pa je uplašilo Kyuuza koji je samo nemo sedeo u stolici dok je Airin sklanjala sve sa stola. Na kraju je izvukla Senu iz hranilice i pustila je da ide svojevoljno, usput dobacivši izbezumljenom Kyuuzu da ide za njom i da pazi na nju, objašnjavajući kako ne može više da stoji, kako je boli glava i kako mora da ide da legne. Totalno se uživela u scenu u kojoj se nalazila da je zaboravila da pazi na radar.

Kada je najzad sve sklonila, uputila se ka sobi, nervoznim korakom. Nadala se bar da će zbog te semenke da na vreme lepo se spremi i smisli kako i zbog čega ranije nije pričala o situaciji, al ju je i ona izdala. Mogla je samo da pretpostavi da će se pojaviti u narednih dvadesetak minuta.

Legla je u krevet i pokrila se čaršavom. Mogla mu je to napomenuti i pre polaska na misiju. Imala je fore možda, pet - šest dana, ali kako je mogla da zna da će da ode svakako... Nije imala uvid u njegove planove. Nije joj to pričao. Svakako to je bilo skoro najmanje bitno u retkim momentima kada bi došao da ih vidi, tako da ga nije ni pitala. Mogla mu je reći ono jedno veče, 3 dana pred njegov odlazak, ali se ukipila, izbegavala pred njim da jede, jer ju je tad sve živo navodilo na muku i ćutala.

Glavobolja mi ne da mira.

Osmehnula se blago i okrenula lice k njemu, održavajući rukama čaršav na sebi. Potražila je njegove usne svojima i poljubila ga nakon, koliko.. dok je jedan glasić u njoj vrištao TU JEEEE, KONAČNO JE TU!,  a ovaj drugi ŠTA SAD KOJI K* DA MU KAŽEMO??!


♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ :
▹ No matter how unfair, or difficult our challenge may be ◃
▹ Success is only a victory away ◃

✡️
taj Ned Mar 11, 2018 12:43 am
Morimoto Kin
Kage
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Opet je zaboravio na sve. Sena je mogla kucu da zapali dvoje vrata od njih i on ne bi skontao dok postelja ne bi pocela da gori ili se oboje počeli gušiti u dimu. Te njene glavobolje uglavnom koliko je za kratko vreme provedeno sa njom zajedno uspeo shvatiti, najčešće su izazvane brigom i nekim preteranim razmišljanjima. Glavobolja kažeš ?

Pa ti. Ljubac. Znas. Ljubac. Kako ja. Ljubac.  Lečim. Ljubac.  Lako. Ljubac. Tvoju. Ljubac.  Glavobolju. Ljubac. 

Verovatno ce u njenim ocima izgledati kao neki zacopani klinac (sto nije daleko od istine) nakon toga ali boze moj nije poljubio kršteno ženu koju voli 3 meseca. Takvo nesto je bilo za očekivati Bio je laktom oslonjen na jastuk do nje i glava mu je bila tik iznad njene. Kada je završio svoju rečenicu sa sve pauzama uspravio je (malo glupavo je izgledalo ali odreagovala je paralizovano). Tako je sada ona bila do njega u poziciji koja bi se najlakše mogla opisati kao sedenje. Nije ni shvatao kako je opet 3 meseca mogao bez nje sada kada je bila tu pored njega. U trenutku je postao druga osoba, bice koje je naizgled bilo stvoreno samo da voli nju.

Oprosti mi za moje odsustvo. Jednostavno.. Tako je moralo biti. 

Onaj blesavi smešak mu je na trenutak nestao da bi rekao ovo i tom kratkotrajnom ozbiljnošću zaista pokazao da žali zbog toga. Voleo bi da se nije desilo ali verovatno zbog te smrti opet bi morao tako učiniti. Potom osmeh mu je opet dosao na lice, mozda i veci nego pre. Prosla je tuga, pa i ozbiljnost i njegova hladnoća. Pored nje jedva je ozbiljan na savetima i pred ninjama kampa a da ne pričamo o uživo situacijama gde se ponašaju kao da imaju 20 a ne 30 godina. Kinu se svidelo to. Ispalo je kao neko ostvarenje zelje jos od pre koliko godina kada se zakucao u nju.

Sada sam tu. Svaki dan cu biti tu i neću ni ići neko vreme na posao. Želim da nadoknadim sve koliko god to bilo moguće. 

Iscerio se blesavo gledajući je. Zaista i hoce tako, cak i vise al bolje da to ostavi za kasnije. Predpostavljao je da je mozda on razlog glavobolje pa je očekivao da ista i prestane uskoro. Ćekao je da mu klimne glavom, nasmeši se i nesto slićno da bi potom odmarširale do dnevne u lov na čokoladu (ako im sta uopšte budu ostavili).


❖ ❖ ❖

Reality Edge je aktivan na Kinovom maču Nuibari.

#card270 #card96 #card535 #card653
taj Ned Mar 11, 2018 1:14 am
Airin Morimoto
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Iskren osmeh koji bi usledeo nakon svake lepe reči koju bi joj uputio, izbledeo bi ubrzo pošto bi se setila ’problemčića’. Jeste bila i više nego srećna što je konačno tu, ali nije mogla da izbaci to iz glave pa pobogu nalazilo se ravno pred njim. Pogotovo sada kada ju je pridigao u neki polu sedeći položaj. Samo što je on ipak bio prikovan za njeno lice i nije video ništa drugo osim toga. Nagela se ka njemu i zagrlila ga oko vrata, tako da mu je glava padala preko njenog ramena.

Sada što više bude odlagala to će biti gore, ako uopšte bude u situaciji da odlaže. Mislim da ga je stegla toliko oko vrata da će verovatno da se požali na to, ali nju to tad nije brinulo.

Nedostajao si mi.

Zatvorila je oči i grlila ga i dalje, kao da ju je upravo slagao, kao da će otići opet za pet minuta. Izgleda da ju je glava sad stvarno počinjala boleti.♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ :
▹ No matter how unfair, or difficult our challenge may be ◃
▹ Success is only a victory away ◃

✡️
taj Ned Mar 11, 2018 1:57 am
Morimoto Kin
Kage
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Taj njen dodir i stisak prijao je njegovoj kozi, njegovom umu i dusi verovatno nesvesno mnogo. Taj dodir mu je bio budilnik svako jutro proslih mesec dana kada bi se tako lepi snovi zavrsili njenim osmehom. Da nije bilo takvih snova verovatno bi ova 3 meseca bila pretvorena u 18 meseci krivice, jada i besa.

Ma jel ? Malo sam nedostajao ili mnoogo ?

Nasmesio se i dovrsio pitanje sa nekoliko poljubaca uzvracajuci zagrljaj. Smesno je od usana presao obrazom i slepocnim pa nekoliko tih kratkih poljupčića ostavio po glavi i kosi da bi se potom kao blesko odaljio od nje i postavio pitanje.

Eto. Jel te sada muci ta glavobolja ?

Nasmejao se ocekivajuci negativan odgovor. Culo se kako je nesto tapnulo u kuci i zvuk je najvise podsecao na obaljenu stolicu te nije bio dovoljno bitan za obaziranje. Samo su oni bili tu iako on naizgled nesto vise raspolozeniji. Mozda je i dalje umorna od svega. Ali ako sam se ja uspeo odmoriti trebalo bi da je i ona postigla isto. 


Sunce je sa podneva kroz prozor blještalo u drugi kraj sobe prolezeci pored njih te su sve njihove dodire pozrtvovano iskopirale i njihove senke na zidu. Moguce da u tom trenutku nesto takvo pored dvoje dece u kuci nije bilo primerno, ali Kin nije mogao bas obratiti paznju na to nakon tolikog odsustva.


❖ ❖ ❖

Reality Edge je aktivan na Kinovom maču Nuibari.

#card270 #card96 #card535 #card653
taj Ned Mar 11, 2018 2:54 am
Airin Morimoto
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Mnogo..

Promrmljala je i dalje grleći ga i žmureći kao da će time da natera da prođe sve ono što ju je činilo da se oseća nelagodno. Kako se odmakao, snuždeno ga je pogledala, odmahnuvši blago glavom na njegovo pitanje. Potom se namrštila, oklevajući, kao da ispituje teren. Nije znala kako bi počela.

Nisi primetio, zar ne?

Prošištala je, delimično nerazgovetno, tako da nije bila sigurna da li je mršt na njegovom licu bio zbog toga ili samog sadržaja pitanja kog mu je uputila. Njene usne razvile su se u neki kiseli, nesiguran osmeh.

I ja sam saznala, skoro, u suštini.

Rekla je nešto razumnije i skrenula pogled negde u stranu. Možda i nije bilo baš skoro, pre jedno mesec i kusur dana. I imala je priliku i ranije da mu saopšti, samo je nije iskoristila. Pomislila je u tom momentu kako to može biti suvišna informacija.

Znam da izgledam više kao da sam pojela tri-četiri pune činije tetka Bosinog ramen-a, ali nije to razlog ovome.

Nekako sad kada je krenula da priča o tome, ona nesigurnost je nestala i uzbuđenost zbog same činjenice da će to da se desi, rasla je sa svakom novom reči. Prislonila je ruku sebi na stomak. Pogledala je ka njemu, ozareno.

Sena i Kyuuzo će da dobiju seku.♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ :
▹ No matter how unfair, or difficult our challenge may be ◃
▹ Success is only a victory away ◃

✡️
taj Ned Mar 11, 2018 12:35 pm
Morimoto Kin
Kage
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Njegovo odklimavanje glavom na njeno "Nisi primetio" i neizvesnost koja ga je namucila tih dugih 17 sekundi pokazali su da pojma nije imao sta sledi. Tetka Bosa je u tom trenutku bila slag na tortu jer ga je ona potpuno pogubila(ono dafaaak)da bi svaki rebus i resenje otkljucalo u trenutku kada je pogledala u stomačić pre poslednje rečenice. I on je pogledao kada i ona, samo on sa nekim zbunjenim smeskom cekajuci te reči. Nosi njegovo dete ? Cutljiv osmeh na njegovom licu kao da je neko detetu dao lizalicu bio je slika sreće i zadovoljstva koja ga je ispunila. 

Štaaaa.. ? Štaaa..? 

Nekim blesavim piskavim glasom kroz smeh uspravio se stajući na kolena na krevetu. Pruzio joj je ruku i da se podigne za njime. Cerio se. Mislim da je to verovatno trenutak u zivotu kada je bio najsipunjeniji tom ludom vatrom iznutra. Verovatno je onaj nesto mladji Kin u njemu ustao i skakutao po sobi od radosti i tak te nubave ljubavi. 

Nemaš pojma zaista.., koliko me činiš srećnim.

Kada je tu i ona bila ispravljena na kolena, ruke je stavio na njen stomacic prelazeći, nezno mazeći isti da bi poceo je buljiti u njega minut ceo kao da je video cudo smeskajuci se verovatno pogodjen nekim happy šokom. Ruke su mu prešle sa stomaka na zadnji deo njenog vrata gde su se ugnezdile u korenu kose. 

Ako bude bar upola trvdoglava kao mama biće najlepše stvorenje na svetu. 

Nasmejao se i poljubio je sada nesto duze nego pre u poredjenju sa onim poljupčićima. Dobro, dosta duže. Jos jedno "Volim te" se prokralo tu kroz ljubljenje. Posle njega opet bi gledao u stomacic cereci se. Verovatno recima nije mogao opisati sve to. Jedino sto je u tom trenutku zelio je da ostanu tu njih cetvoro ili eto buducih pet i budu zajedno vecno. Ruke sa vrata pretvorile su se u katančić iza njenih ledja. Želeo je da izađu i ručkaju onu čokoladu što je kupio, ali se predomislio brzo.

Kada si saznala ?

Bio je nasmejan i smejuljio se kao da su ga muke od svih godina stigle i konacno ga udarilo ludilo. Uuzo je utrčao u tom trenutku sa polu vriskom : "Sena jede svu cokoladuu!". Mozda malcice cudno za njega bese to sto su bili zagrljeni na sredini kreveta i to mu je odvuklo tračak pažnje. Kin nije ni shvatio to. Nasmejao se dodatno govoreci kak' je to sigurno njegova cerka nasmejan (jer je i on tako krao cokoladu kada je bio mali). Glavu sa Kyuuza okrenuo je put Airin opet. Zeleo je opet je ljubi no sada nije ni imalo smisla a i dete je bilo tu.

Ajde ustaj dok nam nije sve opuvala.

Nasmejao se i pustio je katančić sa ledja. U 2 pokreta stutao se na stranu kreveta i pruzio njoj ruku da ga isprati. Verovatno nije imala pojma sta ce joj uslediti. Kin je i tako bio brizan a sada kada mu je jos rekla.. Nece moci do komsinice bez njega da ide. Dobro bez preterivanja jos jedan mesec hoce i pustace je verovatno ali kasnije .. Nece se odvajati od nje.    


❖ ❖ ❖

Reality Edge je aktivan na Kinovom maču Nuibari.

#card270 #card96 #card535 #card653
Sponsored content
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu