Naruto Ninja Way

2018

Powered by Forumotion.

NNW
Login
Register

Wooden house

taj Sre Feb 14, 2018 11:28 pm
avatar
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

taj Sre Feb 14, 2018 11:29 pm
avatar
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000
Pet - šest dana prošlo je od poslednjeg puta kada ga je videla. Beličasti zraci sunca prelamali su se kroz staklo na prozoru i nalazili nekako put do njenog lica. Žmirkala je, polako dolazeći svesti iz nekog konfuznog sna, zbog kojeg, prvih par trenutaka nije mogla da razazna gde se tačno nalazi. Krevet u kom se nalazila, ormar naspram njega, pa i zavesa na prozoru, koja je neuspelo pokušavala da je sakrije od jutarnje svetlosti sunca, delovali su joj strano. I bili su, za nju strani objekti, doneti u ovu tek sagrađenu kuću, pred kraj kampa, prilično blizu Kanabi mostu i parku koji mu je predhodio, tako da je iz sobe mogla da čuje žubor reke koja je tekla pod njim. Ni u jednom momentu nije osetila toliku nostalgiju za svojim prethodnim domom i životom koliko tad, kada je bila nadomak istog, pre nego što se sve ono izdešavalo sa... njim. Nije imala želju da mu pominje ime, pa ni u mislima. Tako ga je nekako držala podalje od same sebe i ludila kojeg bi izazvao.

Na neki čudan, generalno neobičan način, prijalo joj je da bude blizu Kanabi mosta i uopšteno tog dela kampa, iako je prizivao brojne uspomene, kako dobre, tako i loše. Prvi dan je prespavala (nakon što je neuspešno pokušala da dođe do Kyuuza, koji je uporno odbijao da komunicira sa njom), naredna tri, provela je, šetajući, baš na tom mostu. Možda joj je i ta slaba posećenost istog godila. Godinu dana, provela je u izgnanstvu. Godinu dana nije bila tu za njega. Za njih. Zašto bi bilo šta od toga sada teklo glatko... Dala je i Kyuuzu prostora koliko mu bude bilo potrebno. Samo se nadala da mu neće trebati previše. Petog dana, u večernjim satima, shvatila je da je samit počeo, zahvaljujući njemu što joj je pobegao s radara. Nije mogla da mu odredi tačnu lokaciju spram čakre, što je bio siguran dokaz da je odavno napustio kamp.

Sada, čakra jedne sasvim druge osobe joj nije davala mira. Tori. Bezgrešna malena Tori. Perfect housewife wannabe. Sve vezano za nju iritiralo ju je do srži. U kom momentu se taj crv uspeo uvući?

Prevrnula se na drugu stranu, sklanjajući jastuk sa sebe, pa je spala s kreveta. Onako, namrštenog izraza lica, odustala je od bilo kakvog pokušaja da uradi nešto povodom toga. Ležala je na leđima na podu i gledala ka plafonu, umotana delimično u čaršav koji je uspela da povuče sa sobom prilikom pada. Prašina, koju je podigla, uočljivo je igrala po isprekidanim snopovima svetlosti koji su dolazili s prozora.

Čak je i Kyuuzo voli više nego mene.

Nije dugo ležala na podu. Novi dan – nove pobede. Pridigla se naglo, sredila sobu, potom celu kuću. Uljudila se, pa zatim ležerno napustila objekat. Nije ona detetu davala vremena. Sebi je.♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ :
▹ No matter how unfair, or difficult our challenge may be ◃
▹ Success is only a victory away ◃

✡️
taj Sub Feb 24, 2018 3:20 pm
avatar
Kage
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Zadrzavanje u selu je delovalo kao tako lagodna opcija, lepa, prihvatljiva, bajkovita i stoga da se otrgne sasavih ideja naravno doci ce kod Airin, niko ga drugi ne moze slogirati na tako mio i lep nacin. Salu na stranu obaveze koje su ga dovukle u kamp vezale su nju kao resenje njegovih problema. Ostalo je samo nagovoriti i ona uopste nije tvrdoglava tako da ce sve proteci lepo.

Jedva otvorenu mrazom smrznutu kapiju zatvorio je uz skripu sarki a onda potom uz sustavo propadanje njegovih stopa kroz sneg prisao je vratima. Prilicno zlobno je odbio njenu zelju da je vodi na samit (kao dete na sladoled keke) i otisao je bez reci potom, ali to bi joj trebalo prijati zar ne..? Verovatno bi se patila kao i on da ga izbegava svuda po kampu. Toliko su bili ukakili stvar da jednostavno u stanju kako je bilo trenutno njih dvoje nisu mogli biti u istom kampu. Na to nadodato njegovo priznanje Tori kako je ... i naravno da ce on ode iz kampa. Nista previse bitno nije zahvalilo kampu dok je bio u odsustvu te se nadao da ce mu oprosti jos nezavrsenu eksurziju.

Udario je 3 puta brzo na vratima i ostao je cekati. Poslednje sto joj bese rekao je kako ce mu nedostajati i zaista jeste. Ona i cerka su mu se uvek vrtele po glavi. Toliko je bio oprezan da ne umre da bi ih opet video na misijama da nijednu ogrebotinu nije zaradio za 6 meseci (Hoin Kyominog macka ne racunam izdao me je dan pred odlazak). Uvek kada bi se susreo sa njom nakon misije nadao se da ce se tako njihovo ponasanje ponoviti pa tako i sada nesvesno. 


✦✦✦✦✦✦✦

Reality Edge je aktivan na Kinovom maču Temptation.

#card270 #card96 #card535 #card653
taj Sub Feb 24, 2018 11:58 pm
avatar
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000


Već neko vreme osećala je njegovo prisustvo izvan kampa, što je značilo da je blizu. Možda je njemu ta razdaljina godila, njoj je bilo isto kao da je u susednoj prostoriji kojoj ne može da pristupi. Uostalom, postojali su trenuci u kojima joj je bilo drago što je bila svesna gde je tačno, mada je bilo više onih u kojima je proklinjala momenat kada je progutao tu semenku koja je uopšte i pružila tu mogućnost. Tada nije znala da se neće vraćati. Služila bi samo kao dodatna pomoć u kampu. Zašto li ju je to toliko opterećivalo? Sama je sebe ubeđivala da su takve misli sasvim nebulozne, nakon odluka koje je donela.

Sedela je u kuhinji za stolom i gledala kroz prozor u susnežicu koja je spirala prethodno nabacan sneg na njemu. Na stolu se nalazila činija sa sveže kupljenim voćem, kao i prazan umrljan tanjir na kom je nedugo pre toga bila njena večera. Treća po redu. Nešto joj je apetit bio pojačan u odnosu na inače. Verovatno zbog zime.

Učinio je da Tori bude prenosnik. Imala je utisak da neće preći preko toga olako. Danima koji su usledeli, premotavala je film unazad kako bi ustanovila da li joj je šta promaklo. I jeste, samo to tada nije shvatala na takav način. Uostalom, nigde joj nije direktno rekao svoje namere. Znao bi da bi ga pokušala zaustaviti, a to on izgleda nije hteo.

S laktom oslonjenim o sto, pridržavala je rukom blago klonulu glavu. Nije se osećala umorno, iako bi nekome u tom momentu delovala tako. Pogled joj se s prozora spustio na sudoperu koja se odmah nalazila ispod. Slavina, iako zavrnuta, ispuštala je ritmično kap po kap, udarajući o prazno dno sudopere na njoj prilično iritantan način. Nefunkcionalnu slavinu je trebalo zameniti. Nije podnosila da bilo šta ne radi onako kako treba. Osim toga, svaka stvar u kući bila je na svom mestu. Uredno, čisto odložena. Održavala ju je kao da će je sutradan prodati. Kao da je podstanar s prilično zahtevnim vlasnicima. Osećaj stranog, bez obzira na vreme, nije nestao iako je ponekad više provodila vremena u njoj neg’ van nje. Kada već nije mogla da uskladi svoj život kako treba, mogla je bar taj krov nad glavom koji je sada imala da održava kako ona želi. Hranila se time.

Sada, kada joj je ta ista prokleta sposobnost pružila informaciju da već prokleta tri dana putuje nazad ka Shinraiu, koliko god agonije da joj je pružalo, mogla je bar da se pripremi. Njegovo šaranje po svetu, po njoj bilo je bez nekog preterano bitnog plana ili strategije. Izgledalo je kao da luta besciljno, kao što je i ona nekad. Kao da je svakako planirao da se vrati u kamp u skorije vreme, samo je čekao nešto, odugovlačio s određenim razlogom.

Odložila je tek oprani tanjir, kada je začula kucanje na vratima. Obrisala je ruke o krpu, koju je potom ostavila na radnom stolu. Proverila je da joj je ’zid’ na mestu, uredno uljuljkan oko svega što je htela da potisne i pomalo oklevajući krenula ka vratima. Sat u hodniku, pokazivao je 11h uveče. Drveni pod, pod njom, blago je zaškripao pošto je zastala. Uspela je da smiri drhtave ruke pre nego što se domogla kvake na vratima. Okrenula ju je i povukla k sebi, otkrivši osobu koja se nalazila iza njih.

Sve dok nije otvorila vrata, osećala se kao i mesecima unazad. Sada je konačno mogla da pristupi toj prostoriji. Džabe sva ona priprema. Poletela je ka njemu i zagrlila ga rukama oko vrata, nateravši ga da se vrati korak unazad. U tom momentu je zid verovatno prso na par mesta, dok joj je takva reakcija delovala sasvim primernom.♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ :
▹ No matter how unfair, or difficult our challenge may be ◃
▹ Success is only a victory away ◃

✡️
taj Ned Feb 25, 2018 12:41 am
avatar
Kage
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Nervozno je tapkao prstima okrecuci glavo po dvoristu i poluzaledjenom prozoru. Cuvsi korake nemirna glava i blesavo telo mu se fiksiralo na vrata. Normalno otvorena vrata i ukoceno su stajala i ona u celom jednom trenutku tako na ulazu. Rasirio je oci malcice i nije stigao da se nasmesi jer se rukama vec uplela oko njega. Gurnula ga je nazad malo i na srecu se uspeo pridrzati. Celu sekundu bio je ukocen i zbunjen da bi je potom zagrlio i stegao tako jako da se na trenutak uplasio da ce je udaviti. Predpostavio je da je bilo briga za sve u tom trenutku (jer njega jeste). Od njenog mirisa samo je stezao i grlio jos vise i cinilo mu se kako bi tako sa njom zagrljen ostao vecno. Ruku koja je bila na njenim plecima zavukao je u crnu kosu i sa zaista nekim nemirom i tegobom prosaptao:

Izvini..

Poljubio je potom na trenutak i pogledao je zatim nasmesen. Sada mu je bilo krivo naravno sto je bio mamlaz i pobegao. Bajkovita zamisao da pobegne sa njom tada je bila nemoguca ali sada na terasi koja je bila poluzavejana belinom verovao je da bi pobegla sa njim da je samo pitao. Naslonio je celo na njeno i gledao je bez treptanja. Disali su nesto brze neg' normalno i para od toga kreirana sunjala se po njihovim licima.

I ti si meni nedostajala.

Gledao je tako i smesio se. Sve sto je planirao reci tada je i zaboravio. Da ga je pitala sto je dosao, pojma ne bi imao osim onog razloga koji je potiskivao a to je ona sama. Slogiran za njom jos od kada mu je priznala da se zaljubila u njega ovakvi susreti nakon putovanja bili su deo onih lepih snova gde su ziveli sretno do kraja zivota.

Ulazi, zacrvenila si se od hladnoce.

On je rucno okrenuo i ugurkao u kucu da se ne smrznu tu smeskajuci se naravno. Svaki put kada bi je nosao i pomerao cudno je reagovala a on je to tako voleo da radi.


✦✦✦✦✦✦✦

Reality Edge je aktivan na Kinovom maču Temptation.

#card270 #card96 #card535 #card653
taj Ned Feb 25, 2018 2:04 am
avatar
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Negde potajno u sebi je bila svesna činjenice da nije mogla tek tako da odredi sebi, šta će reći, kako će se poneti, kakav će pogled uputiti. Kao što sada nije mogla da suzbije poriv da ga zagrli. Kad je već toliko opsednuta kontrolom, možda je trebala biti puppet ninja. Tek je to pitanje da li bi joj pošlo za rukom. Verovatno ne. Ima vremena kada će biti ona stara sa svim svojim ciničnim izjavama, nabeđenim pogledom, tvrdoglavom naravi. Ima vremena...  Tek što je došao. Dopustila je sebi da joj nedostaje.

Maksimalno je htela da iskoristi momenat iako je već bila počela da se povlači u sebe. Čvrst zagrljaj. Izvinjenje i poljubac. Neki sladunjavi osmeh joj se nakratko pojavio na licu. U poređenju s brzinom njenog toka misli, ovo što se dešavalo, delovalo je kao usporen film, koji je ispratila širom raširenih očiju. Njegov blagonaklon pogled. Utešan prizvuk njegovog glasa. Osmeh. Zašto si odlazio??

Hladnoća prikrivala je primaran razlog njenog sve rumenijeg lica.

Jesam li trebala reći da onaj dan?

Prelepila je flastere preko pukotina na zidu i produžila napred ka dnevnoj, smotano, pretpostavljajući da će je ispratiti. To njegovo ’upravljanje njom’ uspelo je i u tim trenucima da joj barem malo ide na živac.♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ :
▹ No matter how unfair, or difficult our challenge may be ◃
▹ Success is only a victory away ◃

✡️
taj Ned Feb 25, 2018 2:46 am
avatar
Kage
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Nije imao pojma kako je uredila novu kucu te je onako ofrlje krenuo niz hodnik za njom.Ruke sa ramena spustio je na njen struk te se klatio na nogama hodajuci iza nje (tesko je ici tik uz nekog a ne nagaziti ga) Mozda je bilo realisticno da prestane u tom trenutku jer su izgledali kao zaljubljena deca iz serije, al bilo mu je lepo, cak mu je i prijalo. Usli su u dnevni i pustio je tada. Ona kao da bese namerno krenula utekne od njega pruzila je nesto duzi korak. Bila je okrenuta i zaletela se da sedne ali je uhvatio opet i seo je krilo. Njena faca je bila tik ispred njega sada i disala mu je lice direktno. Njen miris dah i prisustvo.. Od onog trenutka u restoranu kada joj je lezao u krilo zarazio se time.

Je si li ljuta mnogo..?

Nije se smesio i bio je ozbiljan u tom trenutku. Znajuci da je teletabis ocekivao je neki vid pridike, poznajuci nju uzece knjigu iza nje i pocece da ga udara al opet nadao se da ga razume. Uostalom ne bi ga grlila tako da je mnogo ljuta. Ona je isla da "seta" iz kampa isto pa ce razumeti i oprostiti mu. Uostalom ocigledno je zacopan u nju kao blesko tak' da se neke nerazumne stvari mogu pravdati. Jedna ruka je bila iza nje naslonjena na kauc, druga na njenim kolenima. Glava joj je prirodno u toj poziciji bila malo visocije od njegove i cekao je da progovori nesto tak' sa visine. Pomisao na njenu tvrdoglavost ga je nasmesila te je potom slozio "pleasee" facu sa sve tuznim okicama.


✦✦✦✦✦✦✦

Reality Edge je aktivan na Kinovom maču Temptation.

#card270 #card96 #card535 #card653
taj Ned Feb 25, 2018 3:26 pm
avatar
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000


Okej, taj zagrljaj i poljubac i sve, nije ga videla dugo kao ni on nju. Razumela je to, pa je tome i progledala kroz prste, pa i sama je to želela, ali time što je nastavio da je dodiruje i to na onaj prilično neugodan način tako da skoro ima potpunu kontrolu nad njenim kretanjem, terao ju je da poželi da se odmakne. Što je i uradila čim je stupila u dnevnu. Ipak to nije dugo trajalo. Kin je, pretpostavljala je, bio poprilično svestan činjenice da ju je njegova blizina zbunjivala, usporavala, ponekad ostavljala bez garda. Verovala je da je to, pored drugih razloga, bio uzrok njegovog takvog ponašanja.

Sedela mu je u krilu, prilično blizu njegovom licu, što joj je sad unosilo veću nervozu nego ono ’upravljanje’ koje je izvodio do malopre.

Skrenula je pogled malčice ulevo, taman gde joj je koji trenutak kasnije prošla ruka, kroz njegovu kosu, tik iznad uveta, tako izbegavajući direktan kontakt očima.

Odmahnula je glavom na njegovo pitanje, pa sačekala koji momenat pre nego što je rekla...

Vratio si se.

Iako ju je izgovorila kao potvrdnu rečenicu, njome je htela i da pita je li to tako, zašto sada, jel se nešto desilo i niz drugih pitanja, koja su je interesovala u tom momentu, ali nije. Nadala se da je njegova pojava ovde samo jedna regularna poseta, ili još bolje kraj njegovog lutanja. Iskreno se nadala da činjenica da je ovde sada pred njim nije nešto što će joj zadati nove brige. Dovoljno ih je imala i u samom kampu.
♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ :
▹ No matter how unfair, or difficult our challenge may be ◃
▹ Success is only a victory away ◃

✡️
taj Ned Feb 25, 2018 3:55 pm
avatar
Kage
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

 Bese zbunjen njenom zbunjenoscu. Ocekivao je da ce mu odbrusiti nekolike i da ce ga cupati i muciti ali ocigledno kada bi je seo u krilo postala bi mala  dusica. Dopadalo mu se sto njegovo prisustvo izaziva tako velike promene u njenom ponasanju, zapravo je obozavao to i nije ni znao za tu njenu osobinu do njenog povratka u kamp (drugog xD). Klimala je glavom i cak ni ljuta nije bila (zatreskana skoro kao on) sto mu je opet nasmejalo lice. 

Pa kada ne mogu bez tebe..

Kako je drzala pogled skrenut od njegovih ociju pomerio je smesno glavu i opet se nasao u odrazu njenih ociju. Nije se smesila i morao je primeniti lek sa terase. Trenutak nakon sto su im se pogledi opet susreli poljubio je jos jednom. Hteo je da je trgne malo iz zbunjenosti mada nije bio siguran da ce uspeti. Situacija je takva kakva je. Sedi mu u krilu i voli ga i on nju i nema sta da skrece pogled. Vratio je glavu u nakosen polozaj cekajuci da se otrezni malo, jos neka polutiha recenica kao prosla i ima da pocne da je golica i muci dok ne pocne da vristi.


✦✦✦✦✦✦✦

Reality Edge je aktivan na Kinovom maču Temptation.

#card270 #card96 #card535 #card653
taj Uto Feb 27, 2018 8:15 pm
avatar
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000


Gledala ga je tako sekund dva, bezizražajnog lica, nakon čega se po njoj moglo videti da joj je laknulo. Do tada ukočeno telo, počelo je da se opušta, kao i njen um koji više nije bio prenatrpan nepotrebnim mislima. Onom rukom kojom mu je prethodno sklanjala kosu, sada je položila njemu preko obraza htevši time da mu signalizira da ne mora više da se koči u tom položaju u kom je bio. Neće sklanjati pogled.

Znala je da to što je rekao svakako nije bilo sve, ali je učinila da bude dovoljno za nju, sada. Ostalo će joj reći kasnije, bila je sigurna u to... u suštini.

Primakla mu se i uzvratila mu poljubac, a potom ga još jednom zagrila.

Znači ostaješ?

Bila je mnogo raspoloženija, ali i dalje ozbiljna.♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ :
▹ No matter how unfair, or difficult our challenge may be ◃
▹ Success is only a victory away ◃

✡️
taj Sre Feb 28, 2018 2:08 am
avatar
Kage
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000


Uzvratila je raspolozena i ti poljupci bi mu pruzali ludo zadovoljstvo, Toliko ludo da je zeleo tu da je ljubi dok ne poludi sto nije ni daleko od onog sto je uradio.

Pa ne znam..

Podigao je malčice da bi prebacila jednu nogu sa druge strane.Osmehnut pribio je uz sebe jednom rukom koja je zavrsila na kozi njenih ledja pod odecom i drugom koja se nalazila na njenom vratu. Taj isti vrat je zadesio sijaset nejednakih poljubaca potom i zalepio se potom u njegovom korenu ostavljajuci jednu frčkicu ljubicaste boje za sobom. Toliko je jako stiskao tokom tog njegovog cmakanja i tela su im bila tako spljestena da je mogao cuti otkucaje srca u njenim grudima. Pre nastavka njegove ekspedicije vratio se i poljubio je jos jednom, istina sada nesto duze, mnogo duze xD.

Ako me ne oteras opet..

Potrudio se da je nasmesi u ostatku noci i proveli su je zajedno.


Probudio se sa njenom glavom na ramenu. Prelazio je prstima po njenoj kozi sa osmehom na licu dok je spavala i saputao "Budjenjeeee". Iako je tako saputao nije zeleo da se budi makar jos sat samo da bi mogao da je mazi i lezi zajedno sa njom. Usledili su po njenom budjenju poljupci i osmesi kao i Kinovo "Boze, sto te volim". Trebalo im je dosta da se odlepe od kreveta ali uspeli su nekako kroz neke jade (mukice xD). Takva noc je samo potvrdila njegovu zelju da zivi sa njom i tada nije razmisljao ni o cemu drugom. Ona je prva uskocila u kupatilo (nazalost) te je cekao 11 godina da izadje i njen pogled izvinjenja nije bio dovoljan da ga olaksa (kupatilo jeste). Izasao je za kratak period vremena i nije imao pojma kak da se ponasa. Pronasao je u kuhinji kako jede nesto slatko (pre dorucka klasika) i pridruzio joj se (logicno). Sada je ona bila ta koja se svo vreme smesila (mozda jer je pojela 4 cokoladice on samo jednu) ali takva je njemu bila savrsena.Tokom dorucka koji je prvih 10 minuta vise predstavljao medjusobno gledanje i smeskanje nego jelo Kin je u ostatku pricao kako treba da se odrzi sastanak gde zeli da bude sa njim. 

Dovoljno sam se skrivao a i ti manje vise od svih ovih deda i ljudi u kampu. 


To je bila poenta i zakljucak njegove price. Posle dorucka se spremio koliko je mogao jer je sve bilo pobacano i zguzvano tak da je nakon poljubca otisao na posao. Raspolozen. 


✦✦✦✦✦✦✦

Reality Edge je aktivan na Kinovom maču Temptation.

#card270 #card96 #card535 #card653
taj Sre Feb 28, 2018 9:38 pm
avatar
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000Pretpostavljala je da će biti tako. Dobro je znala šta joj je ona mala onim htela uputiti, a i verovala je da nije jedina imala to mišljenje, samo su ostali bili suzdržani zbog toga što je Kin stajao ispred nje. Izgleda da ipak nije bila dovoljno spremna na to. Želi da bude neko i nešto u ovom svetu koliko god bilo malo. Da doprinese i sebi i svima oko sebe. Počela je pomalo da sumnja u to da možda nije zakasnila s tim. Možda su odluke koje je donosila u prošlosti postavile prepreku koju neće tek tako moći da skloni s puta. Prvu kojom mora da se pozabavi ukoliko misli da za bilo šta drugo bude smatrana sposobnom.

Ušla je u svoju kuću i zatvorila vrata za sobom, tako da je ostala leđima oslonjena o njih. Glava ju je i dalje razbijala. Možda se jednostavno naslušala svega i svačega. Tišina u kući joj je prijala.

Nije za nju bilo karakteristično da tek tako olako poklekne pred tako nekom gluposti, pogotovo kada se to odnosilo na pitanja od značaja. Bila je besna na sebe zbog toga. Pobogu... doživela je mnogo stresnije stvari, pa se nije ponašala posle toga kao da ju je voz pregazio. Kako god. Htela je da što pre šmugne u krevet. Samo je pre toga napravila jednu stanicu više.

Ušla je u kuhinju i prišla odmah frižideru, što je često umela da radi kao mala. Ulazak u kuhinju proprati otvaranje fridža. Jednostavno refleksna reakcija. Koliko god da je u tom momentu nešto htela da pojede, toliko joj se ništa nije jelo kada je videla šta ima od izbora. Nije da je izbor bio loš, samo u šta god da je u tom momentu pogledala, nije želela da jede. Zatvorila je frižider, namrčena, što zbog hrane, što zbog bola u glavi, i odšetala do sobe. Uzela je knjigu s police koju je umela da iščitava više puta, u onim momentima kada ništa specijalno nije htela da čita. Samo da ima nešto u šta će da gleda. Ovaj primerak je bio nov, jer je stari izgubila zajedno sa prethodnom kućom, što joj i nije nešto godilo. Volela je više da joj takva knjiga bude ispresavijana od silnog čitanja, ako ne i obeležavana na pojedinim mestima. Tako se prisećala stvari. Svako čitanje, po jedno jedinstveno sećanje. Sela je na krevet, namestivši prethodno uzglavlje sebi s jastucima kako bi bila u nekom polu ležećem položaju i prinela sebi knjigu u krilo.♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ :
▹ No matter how unfair, or difficult our challenge may be ◃
▹ Success is only a victory away ◃

✡️
taj Čet Mar 01, 2018 12:51 am
avatar
Kage
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Osam. Dovoljno je. I tak' ce mi pojede svih osam. Nasmejao se u nekoj maloj radnjici dok je kupovao nesto nalik na danasnjim cokoladnim mafinima. Ceo prosli dan proveo je sa decom kuci i to tama ovamo od nje do kuce ga je ludelo. Verovatno ce se smanjiti kada Tori dodje sa misije koja se neobicno oduzila vec 12 dana. Kin nije obracao neku veliku paznju i tehnicki nije ni mogao kada mu je svu paznju pojela osoba kojoj je kupovao mafine.

Napustila i sastanak ranije i bilo je ocigledno da joj sva ta zvanicnost nakon 4 godine bezanja od nje ne prija. Da je znala jos sta su njegove namere sa njenom duznoscu u kampu verovatno bi pala u nesvest, ali takav razgovor ostavice za neki drugi put. Prolecna aprilska kisica se slozila sa njim i pocela da curi sa tmurnih zavesa. Mafine je umotao u nek papir podeblji i polako niz kamenu uličnu pločanku po kojoj su se grupacije vodene tecnosti poznatije jos i kao bare formirale instantno. Vec crno odelo po kojem je vec postao prepoznatljiv kao da je ozivelo upijajuci kapi. Kosa mu je bez obzira na njenu dugu i tesku borbu protiv kise ostala ulepljena njome.

Boze sto je voleo da kisne. Cesto sa misije, uglavnom krvav jos u danima kada je preispitivao svoj moral i neprijatelje koje je posekao, ta kisa bila je poput oprostaja za njegove grehe. Neravnomerne kapi koje su padale i slivale mu se niz odecu, ulazile ispod nje i jezile telo bile su poseban vid ekstazije za njega.

Dosao je mokar i kapalo je svuda sa njega. Otvorio je vrata i pokusao da ne izazove poplavu u hodniku (neuspesno). Skinuo je kaput i cipele i pruzio korak do kuhinje nasmejan. Nije bila tu ni u dnevni kako je mogao primetiti. Ostavio je mafine (bitno da su oni suvi) i našlapao hodnikom do sobe ostavljajuci mokre tragove po kuci.

Hmmm...Tu mi se kriješ znači. Ajde da se posusim pa ruckamo nesto. Cekaj me u kuhinji.


Nasmejao se i nestao ka kupatilu de je pohvatao 11 peskira i presvukao se. ✦✦✦✦✦✦✦

Reality Edge je aktivan na Kinovom maču Temptation.

#card270 #card96 #card535 #card653
taj Čet Mar 01, 2018 3:01 am
avatar
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Okrenula je još jednu stranu knjige, podjednako nevoljno kao i 70tak stranica pre nje, kada je konačno odustala od čitanja. Spustila je knjigu pored sebe na krevet, pustivši je da se sklopi bez prethodnog označavanja dokle je stigla. I onako ju je znala napamet. Sedela je tako neko vreme, razmišljajući o svemu. Kyuuza sutra treba da vodi na prvi sladoled ove godine. Pogledala je ka prozoru. Izgleda da ga ipak neće dobiti.

Uzdahnula je i pridigla se malčice kako bi uspela nekako da podvuče noge pod jorgan. Glava ju je popuštala, pa se osetila pospanom. Do sada je radila sve po svome, kako je mislila da treba, bez ičijeg znanja il’ pak odobrenja. Sad, imala je utisak da bi tako nešto bilo nedopustivo. Pod tim je prvenstveno na pameti imala jednu stvar, ili bolje reći osobu. I pre nego što je pokušala bilo šta, njena glavica je smislila moguć i prilično logičan scenario. Osmehula bi se sama sebi da nije bila u raspoloženju u kakvom je.

Njen tok misli prekinuo je zvuk okretanja kvake na ulaznim vratima kao i dobro poznat hod. Kin je stigao. Prošao je pored sobe, dobacio joj nešto i nastavio ka kupatilu, na šta je ona samo uzela onaj jorgan i prebacila ga preko glave, okrenuvši se na bok, tako da su joj leđa bila okrenuta vratima. Nije bila gladna, niti joj se ustajalo.♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ :
▹ No matter how unfair, or difficult our challenge may be ◃
▹ Success is only a victory away ◃

✡️
taj Čet Mar 01, 2018 3:40 am
avatar
Kage
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Skinuo je sa sebe mokru odecu (a do koze je bio mokar xD) te se posusio. Kod nje nije imao carapu svoju da obuce jer je tu bio koliko ? 3-4 dana samo. Peskirom je umotao ekstremitete a zatim ogrnuo njen bademantil (ljubicaste boje, slaze se uz njega). Izgledao je malo blamasto al to je zena sa kojom zeli provesti ostatak zivota. Boja mantila nece biti problem realno.

Tap, jos jedan tap, drugi treci prikrao se sobi cisto da proveri da nije ostala i kazi dragickaa, neka gomilica ispod jorgana lezi tu. Nasmesio se i na trenutak stao da razmisli sta da radi. Oni dedcii su je umorili kao i chunini Shinraia aka naslednici Andrica tamo na sastanku. E pa nece da mogne.

Prikrao se smeskajuci se i otkrio je na trenutak, pomerio malcice (trudio se zaista da bude sto nezniji) a onda je urolao u jorgan tako da joj je samo glava virila.

Ti ce meni da spavaas kada dodjeeem.

Uzeo je potom jorgancic i nju u narucje i poneo je direktno u dnevni boravak. Vise je trckarao sa njegovim "Pazimoo glavicuu" kao sa bebom dok je proneo kroz vrata. Seo je na sofu i kako je bila urolana nije se mogla pomerati (specijalno je rolao nekako idk nema bezanja xD). Smesno je istrckarao do kuhinje gde je odpakovao mafine (imalo toliko papira protiv kise oko njih istupio 4 noza u medjuvremenu). Donio ih je na tanjir svih 8 naslozenih kao torticu da bi se potom uvalio pored nje i naslonio na njeno u jorgan umotano rame, ispruzio nogice na sofu i tako u tom polu lezanju zapoceo svoje sladjenje cokoladnim mafinima. 

Nemas pojma kako su ukusni. 

Nasmejao se zlobno nakon prvog zalogaja tak da je nastavio rucka drugi. Zato sto je htela spava tako u pola bela dana kada je on dosao sada nece dobiti nijedan mafin. Ne moze ona kak' ona oce sada. Dosta je mogla i da bezi i da naredjuje, nem' više.✦✦✦✦✦✦✦

Reality Edge je aktivan na Kinovom maču Temptation.

#card270 #card96 #card535 #card653
taj Čet Mar 01, 2018 4:39 am
avatar
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Prošlo je taman toliko vremena da je umalo zaspala pre nego što je osetila šuškanje kao i činjenicu da je odjednom bila otkrivena. Gledala ka Kinu onak’ pospano i namršteno ne shvatajući kako je odjednom postala ljudski burito koji ju je osigurao maltene bolje neg što bi ludačka košulja, takav je osećaj imala. Poneo ju je do dnevne, brbljajući nešto, dok je ona i dalje namrčeno gledala ispred sebe.

Ovih par dana, koliko su bili zajedno, ponašao se kao zaljubljeni momčić. Večito optimističan, veseo, za začikavanje uvek raspoložen, dok bi se ona ponela kao ludak. Ni u jednom momentu nije dozvolio da zbog njenih gluposti bude nešto manje vedar nego inače. Sada kada je uzeo da jede mafine koji su neverovatno mirisali i još bolje izgledali, imala je utisak, da koliko god nije bila gladna malopre, sada je toliko žarko želela da pojede baš jedan takav čokoladni mafin. To se u njenom pogledu moglo jasno videti, jer je počela da blene ka njima. Trgla se koji sekund kasnije, ne želevši ipak da to Kin skonta. Kad je već hteo da je začikava, dopustila mu je bar sad, kako bi se bar malčice iskupila za prethodne dane. A opet, baš su fino mirisali ti mafini. Bacila je još jedan pogled iskosa, pa ga brže bolje sklonila. Promeškoljila se koliko joj je jorgan dozvolio i čekala da joj se Kin smiluje.

Baš takav njegov stav i taj osmeh bili su ono što ju je dizalo u momentima kada bi pala u bedak. Težina odluke koja je naposletku doneta, zadavala je glavobolje. Kin je toga bio svestan, kao i činjenice da je to prolazno. Kao i svemu i tome je trebalo vremena. Ovih dana je, pored toga imala i drugih stresova tako da je danas bila specijalno neraspoložena.

Želim da probam jedan.

Progovorila je naposletku, prekinuvši ga u po zalogaja.♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ :
▹ No matter how unfair, or difficult our challenge may be ◃
▹ Success is only a victory away ◃

✡️
taj Čet Mar 01, 2018 10:58 am
avatar
Kage
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Znao je lek za tu mrgudnu facu i nije mu dosadila njegova upotreba. Samo je zeleo pronaci neki drugi nacin da je nasmeje u takvim situacijam a da nema neke velike veze sa cmakanjem. Okrenuo se put nje i seo u meditacija polozaju tu ispred nje pazljivo se namestajuci (go je..). Nije mogao da se ne smeje gledajuci je tu. Najsladja rolnica na svetu. Tanjir je drzao na 5 prstiju kao da sluzi nekoga a viljusku  najelegentnije sto je  mogao onako sa dva prstica. Kao za rojalnom vecerom tom viljuskicom je uzeo parce mafina sa komadicem cokolade, pomirisao ga kao vino i onda pojeo zatvarajuci oci i uzivajuci u cokoladi. Tako dok je zmurilo culo se njegovooo "Mmmmm" sa sve osmehom koji nije mogao suzdrzati jer je muci tako. Sledeci zalogaj je isao njoj ili je ona samo tako mislila. Tri, cetiri puta kako joj je izmicao da ne proba smejao se i gledao. Dalje mucenje bi je samo razljutilo te joj je dao da pojede taj prvi komadic. Drugi je potom odmah usledio (njoj takodje). Zeleo je poljubi tako jako u tom trenutku jos dok je jela mafin ali zeleo je da trenira da je ne muci toliko jer je on zacopani tetrijeb u njihovoj vezi. Potrudio se ukloniti to iz misli te je pokusao uozbiljiti glas mada to nije moglo delovati ozbiljno kad je bio tu umotrljan u peskir i bademantil, a ona u jorgan.

Ako si ti neraspolozena onda cu i ja biti neraspolozen..

Dok je cekao odgovor podelili su jos nekoliko kawai mafina.✦✦✦✦✦✦✦

Reality Edge je aktivan na Kinovom maču Temptation.

#card270 #card96 #card535 #card653
taj Čet Mar 01, 2018 4:42 pm
avatar
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Prvih par puta dok ju je pokušavao i uspevao nasamariti lažnim pokušajima da je 'nahrani' parčićima mafina, komično je poverovala da će joj stvarno i udeliti te zalogaje, ali nije, tako da onda kada je stvarno i hteo, umalo nije ispalo na pod, jer je do poslednjeg momenta držala zatvorena usta. Koliko god da je popuštala sad, toliko je ipak postojala ona mala doza gneva zbog svog tog začikavanja. Glava ju je u potpunosti bila prestala boleti. One šugave misli su joj iščezle za sad, pa je dozvolila sebi da se osmehne iskreno.  

Znam. Izvini.

Verovatno bi ga zagrlila u tom momentu da nije bila onako čvrsto umotana, a sad tu da se kida, prevrće i pokušava osloboditi jorgana koji ju je još i grejao, ne bi imalo smisla. Tako da ga je samo gledala onak' s određenom dozom ljubavi.♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ :
▹ No matter how unfair, or difficult our challenge may be ◃
▹ Success is only a victory away ◃

✡️
taj Čet Mar 01, 2018 6:52 pm
avatar
Kage
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Pa uspeo je da je oraspolozi bez poljupca i sledilo je da je sada moze poljubiti sto i jeste odmah nakon mafin zalogaja. Taj cokoladni kiss dao je zeleno svetlo da je odrola sada iako mu je bila slatka tako bespomocna sa samo njim pored sebe. Odrolao je tako da je sada sedela ispred njega i dragi mirisni mafini su presli u njeno krilo (ostalo 6 samo (sad face)). Izgledali su vec prirodno kao par, mozda malo previse razigrani za njihove godine ali to verovatno sada samo dok im se nakupilo od cutanja i bezanja jedno od drugog.

Sta mislis o nasim mudracuninima.. ?

Osmehnuo se i uradio je otvorio je usta cekajuci da ona njega sada hrani hehe. Kosa mu je i dalje bila mokra ali kako je u kuci gorela vatra i topli peckavi vazduh prolazio preko njega nije ni osecao to. (upala u najavi). Mozda je bilo pogresno sto opet nanovo pominje sastanak ali ne bi trebalo da je takve stvari muce i brinu po njegovom misljenju. Jedino sto bi trebalo da je brine je kak' ce ona biti kage al otom potom hehe. 
taj Čet Mar 01, 2018 10:04 pm
avatar
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Pustila ga je da je oslobodi iz tog je li 'kaveza' i ispružila ruke kako bi pridržala tanjir s mafinima koje joj je dodao.

Misliš na ove filozofe s sastanka?

Uzela je jedan od onih mafina i celog mu probala strpati u usta. Namerno, što je propratila kikotom. On našao nju da za*ebava hranom. Ostavila je tanjir na stoliću ispred sofe i prošla mu rukom kroz mokru kosu dok se on borio s mafinom. Pogled koji mu je tad uputila ličio bi na onaj koji mame deci upute kad urade nešto što ne bi trebalo bu ha ha, dok je u sebi uživala u tome što se borio il da proguta sve na jedvite jade il da vrati nazad fuj aa. Čak i to što je pomenuo čobanoviće s sastanka, je nije vratilo u pređašnje tmurno stanje.

Trebalo bi da je osušiš.

Nasmejala je još jednom. Pa sačekala da se konačno izbori s tim mafinom pre nego što će prokomentarisati bilo šta dalje.

Šta da mislim... Ne bih ti bila u koži, zaista.

Skupila je usne i pokušala da se suzdrži da se ne nasmeje opet, te je skrenula pogled ka stoliću i ispružila ruku kako bi dovatila sebi jedan mafin.
♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ :
▹ No matter how unfair, or difficult our challenge may be ◃
▹ Success is only a victory away ◃

✡️
taj Čet Mar 01, 2018 10:29 pm
avatar
Kage
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000


Eej..

Ponadao se da ce je spreciti tako kratkotrajnim uzvikom, al dobio je onako puna usta mafina. Podsetilo ga je na neka tuznija vremena kada je kao sirotan trpao tako puna usta kada bi on i Law nakrali da jedu jer bi nakon toga pauzirali jedno 3-4 dana pre sledeceg obroka. To je bio kratkotrajni flash u njegovom umu dovoljno dug da mu taj mafin ucini izuzetno neprijatnim. Progutao ga je celog nekoliko trenutaka nakon i zazmurio na jedno oko cekajuci da mu sadje u zeludac. Zbog njega priseli su mu mafini no nije zeleo to pokazati.Nasmesio se samo na njen kikot koji mu je prijao i uzdahnuo uozbiljivši se potom.

Ne lice mi na nas kada smo bili chunini. Makar na mene. Nije lako ni staresinama bilo izneti sve nas i kreirati sta vec jesmo a to tek vidim sada kada ih gledam i vidim mozda pet kvalitetnih shinobija. Bog zna hocu li uspeti u tome kao predhodnici. Verovatno su zbog toga ostali da kontrolisu sve u obliku saveta ne prenoseci moc u ruke jedne osobe.

Uzdahnuo je na kraju i tokom te 4 recenice glas mu je gradirao nanize. Da je bila nesto dalje ne bi cula te poslednje reci. Odlozio je viljusku na sto koja je sada bila beskorisna.✦✦✦✦✦✦✦

Reality Edge je aktivan na Kinovom maču Temptation.

#card270 #card96 #card535 #card653
taj Čet Mar 01, 2018 10:59 pm
avatar
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000Uspećeš. Verujem u tebe. Možda sam rekla da ne bih bila na tvom mestu, ali to ne znači da ti ne možeš da se nosiš sa tim. Baš naprotiv.

Uzela je jedan zalogaj mafina koji je imao možda za nijansu bajatiji ukus od prethodnog. Muljala ga je po ustima sve dok se na kraju nije odlučila da ga ipak proguta. Možda mu je prodavačica bila utrpala jedan od prethodnog dana. Neće umreti zbog toga. Ostavila je ostatak mafina nazad na tanjir, pošto je uvidela da nakon onog jednog, on nije bio zainteresovan za njih više, pa mu taj njen potez ne bi trebao biti ružan.

Sačekaj me tu sekund.


Rekla je, ustala sa sofe i izašla iz prostorije. Minut kasnije ušla je sa jednim suvim peškirom u rukama. Neutralnog lica, prišla mu je i s nogu počela da mu briše kosu. Svesna je toga da su mu te obaveze stvarale brige, pored svega, pogotovo sada kada je izašao po prvi put pred sve. Pritisak je samim tim porastao. Nežnim pokretima prosušila mu je kosu koliko je mogla, ostavivši mu peškir potom oko vrata. Jedna ruka joj je produžila do njegove brade gde je s prstima mu pridigla glavu tako da ju je morao gledati u oči. Uz blag osmeh, prelazila je pogledom s jednog njegovog oka na drugo i obratno.

Nisi sam. Niti ćeš biti više.

Sagla se i poljubila ga jednom kratko, a potom odmakla uz širok kez.

Šta kažeš da odemo da vidimo šta rade Sena i Kyuuzo?

Pretpostavljala je da bi ga deca verovatno oraspoložila i pomogla mu generalno. Predložila mu je iako najradije ne bi išla u tu kuću, ali to je bilo manje bitno sad.


♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ :
▹ No matter how unfair, or difficult our challenge may be ◃
▹ Success is only a victory away ◃

✡️
taj Čet Mar 01, 2018 11:35 pm
avatar
Kage
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Nasmesio se na njene reci podrske koju su mu zaista bile potrebne iako nije bio svestan toga. Otisla je i ostao sam blesaviti prelazeci pogledom sa vrata na mafine i nazad. Pojavila se sa peskirom te se nasmesio jos jednom. Ta njena briga mu je prijala i jos nakon onoga sto je rekla potom sa poljupcem kao jagodicom na slagu dobio je malo boje u lice. Uzvratio je osmeh.

Tek sto je dosao zelela je da idu negde drugo pripisujuci to njenoj zelji da provodi vise vremena sa Kyuuzom. Predpostavljao je da se nada kako ce on ucvrstiti tu njihovu vezu i povratiti tu njegovu utisanu ljubav ka majci. Ogresio se zaista njegovim neodgovornim postupcima i pricama gde Kyuuzu gde je opisao Airin kao neodgovornu zenu. To je tada delovalo u redu jer je i mislio tako nikada siguran u njena osecanja. Ta ideja posete ipak nije bila toliko dobra.

Tori je trebala da se vrati sa misije jos juce. Verovatno znas da sam prekinuo tu takozvanu zajednicu sa njom i shvatila je da je to zbog tebe. Odlazak tamo nije dobra ideja, za sada.

Zbog toga nije ni otisao kuci danas iako je planirao prvo proveriti Senu i potom doci kod nje. Uzdahnuo je i pogled koji joj je uputio nije vise zracio onim zadovoljstvom od pre.

Takodje nemam ni u sta odem. Susi se odeca. Kad se prosusi uskoro, potom cu dovesti Kyuuza ovde malo. 

Verovao je da je po prici koju mu je prenela jos od njenog odlaska nije oslovio sa "mama" ali sacekao je da odgovori nadajuci se da je nece mnogo rastuziti. Sve je on skrivio i tako ce on i ispraviti to. Stekao je poverenje Kyuuza i nakon nekog vremena sve ce biti kao pre. Iskreno je verovao u to.


✦✦✦✦✦✦✦

Reality Edge je aktivan na Kinovom maču Temptation.

#card270 #card96 #card535 #card653
taj Pet Mar 02, 2018 12:56 am
avatar
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Na spomen Tori kao da ju je čekićem po glavi čuknuo. Uspravila se i povukla ruke k sebi. Osmeh joj je automatski nestao s lica. Nije želela baš tako da ispadne, ipak nije mogla da obuzda tu svoju reakciju. Možda je raskrstio s njom formalno, ali je i dalje bilo pitanje da li je i u potpunosti. U grudima joj se pojavio onaj dobro poznat bol.

Znam. Mislila sam da bi voleo da vidiš Senu.

Bilo je sve što je odgovorila na to. Uzela je onaj tanjir s mafinima i viljušku i odnela ih u kuhinju. Iako je imala naviku da sklanja stalno i konstantno sve održava čistim, sada je to koristila kao beg kako bi iskulirala malo. Kada se vratila u dnevnu, koji momenat kasnije, znala je da postoji mogućnost da bi mogla da zažali zbog reči koje će usledeti, ali to je bilo jedino ispravno i tako je morala postupiti.

Ja mogu da je pronađem.

Rekla mu je s praga dnevne sobe s pokušajem od osmeha na licu. Osetila je kako joj se postepeno vraća glavobolja zbog objašnjenja koje mu duguje nakon ove izjave.♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ :
▹ No matter how unfair, or difficult our challenge may be ◃
▹ Success is only a victory away ◃

✡️
taj Pet Mar 02, 2018 1:26 am
avatar
Kage
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Video je sta je uradio. Sasvim je bilo logicno da hoce. Ponekad stvarno jeste retard. Bilo kako bilo oni to moraju resiti kad tad i da bi njihova veza bila potpuna sve probleme ce ukloniti na njihovom putu. Kako je izasla ruka mu je zavrsila na celu kojom je pokrio oci da bi potom stegao kapke jako.


Tori. Nije mogao reci da je ona greska u njegovom zivotu. Sve dok postoji Senjougahara poludeo bi zbog tih reci izgovorenih na glas. Stvorio je neku ljubav u sebi prema njoj. Uspela je da ukrade mali komadic njegovog srca. Svakim danom kako je on polako zaboravljao kontriranje Airin i sve zbog cega se zaljubio u nju tako bi Tori motikala sve vise njegovog srca dobrotom i nekom nesebicnom ljubavlju. Dobivši kcerku neki komadi koje je do tada nakopala ostace vecno u njenim rezezvama. Pojavom njegove trenutne ljubave koja je nasamarala Tori i povratila potpunu kontrolu nad Kinovim srcem u jednom prokletom minutu ta Tori se u Kinovim ocima vratila u prvobitni oblik.Nije samo Airin kocila facu na njen pomen. Njemu je bilo jos gore. Nacin na koji je raskinuo sa njom je nesto najjadnije sto je uradio u zivotu i svaki put kada bi neko pomenuo njeno ime kao da ga je neko pljunuo u lice.

Izasla je sa osmehom i taj osmeh nije delovao realno u tom trenutku. Jos manje realnije bile su njene reci koje su potom usledile.

Ti? Možeš je naći? Šta blesaviš..., kako?

Jeziva misao skoncale Tori prosla mu kroz um, talas uspravljenih dlaka spustio se niz kicmeni stub i utrnuo njegovo telo. Zbunjeno je sede i cekao odgovor.


✦✦✦✦✦✦✦

Reality Edge je aktivan na Kinovom maču Temptation.

#card270 #card96 #card535 #card653
taj Pet Mar 02, 2018 1:59 am
avatar
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000
Dala sam joj ono što sam dala i tebi, pre nego što si otišao na samit.


I napustio sve kolektivno na četiri meseca, pomislila je bez nekog osuđivanja. Već mu je to bila oprostila.

Znam da nije došla kući, niti je bilo gde u blizini Shinraia.

Prijalo joj je što za promenu nije osetila Tori na neko vreme. Nažalost, dozvolila je da to uzme maha tako da iako je bila svesna da je nema na radaru uopšte, a ne da je trebala biti na radaru neg i u kampu, nije ništa uradila povodom toga. Tešila se da je sve regularno, znajući da bi se verovatno živa pojela da nije. Progutala je knedlu. Strah u njegovom pogledu je dodatno začinio atmosferu. Sve je to tako olako izgovorila, kao dobar dan. Jel svesna šta je uradila? Još uvek nije bila. Ruke su joj blago počele drhtati tako da ih je nervozno premeštala kako bi uspela možda da umanji drhtavicu.

Nemam je na radaru uopšte.♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ :
▹ No matter how unfair, or difficult our challenge may be ◃
▹ Success is only a victory away ◃

✡️
Sponsored content
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu