Naruto Ninja Way

2019

Powered by Forumotion.

Naruto Ninja Way

Stvori originalnog lika i postani najjači ninja u Naruto svetu! Izaberi put dobra i postani lider sela - kage ili se odluči za put zla i kreiraj organizaciju kojom ćeš uništiti svet!

ULOGUJ SE
REGISTRUJ SE

Dobrodošli na

Naruto Ninja Way 2019


Curry Village

taj Sub Feb 10, 2018 3:46 pm
Miv
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

First topic message reminder :

Malo selo koje se nalazi na zapadnom delu ostrva.
Miroljubivo je.Nema mnogo stanovnika.Na obali se nalazi
jedna luka gde se usidruju brodovi.Price kazu da je ovde
hrana fenomenalna a i sam naziv sela potice od njihovog
specialiteta.
:Theme:

Gurren Lagan

ROW ROW FIGHT THE POWWA!

The one path you chose for yourself, is the truth of your universe.


taj Sub Jul 28, 2018 5:53 am
NNW Game Master
Admin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

The member 'Kain' has done the following action : Roleplay Option


#1 'S Jonin NPC' :


--------------------------------

#2 'Jonin NPC' :
 
taj Pon Jul 30, 2018 5:11 am
Kain
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Eh, ipak ništa od tih njegovih fantazija za časnom i dugom borbom. Oduvali su ih ko kulu karata, jedino što se ova kula udostojila da uzvrati kontranapad. Onako svi izubijani, jedva na nogama, bili su spremni da eliminišu protivnike poslednjom trunkom čakre i energije. Mada nada i sve te gluposti im baš nisu pomogle u tom trenutku, zato što je već nekoliko njih ležalo mrtvo. A što se tiče napada, izgledali su jadno. Um im je bio na tome da napad uspe, a šta i kako to ništa a? Loše iskombinovani, izvedeni, išli su ka njemu i summonima. Na svu sreću, Enma, poznatiji kao rezervoar čakre, je krenuo sa znakovima ruku. Preusmerio je tok vetra iz dalekih nebesa ka mestu na kojem su oni bili. Taj vetar je služio kao privremeni štit. Kako su se napadi sudarali sa njime, on se polako i polako razlagao, stvorivši prijatan povetarac.

#card651

"Svaka čast Enma, slobodan si za sad."

Majmun je slegnuo glavu na grudi, te nestao u obliku dima. Uz njega je i Sakong krenuo sa znakovima nekim, ali prestao je kad je čuo Kainovo pitanje

"A gde si ti pošao lenjivče? Imam još po koji poslić za tebe."

Slegnuo je ramenima, malo razočaran što je morao duže da ostane al šta, posao je posao.

"De, de. Počisti tela i vidi ako ima preživelih. Preživele na leđa a ostale dva metra ispod zemlje, razumeo?"

Bacili su se na posao obojica, Kain da pljačka a majmun da sakuplja. Šta reći, prosto je pogodan bio za taj posao. Nije imao nešto mnogo mozga u glavi, al zato snage, mase, bicepsa, tricepsa, pfff, toga je imao za razdeljivanje. Od osmoro bandita troje su nekako uspeli da prežive. Sa dva-tri udarca pesnice u zemlju, Sakong je stvarao pukotine u zemlji koje su sahranjivale Kainove žrtve dok se on ispružio na nekom drvetu.

#card203

Uputili su se nazad sa nesrećnom trojicom ka selu.
taj Pon Jul 30, 2018 5:28 am
Kain
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Ponoć. Na ulazu u selo Sakong je nestao u obliku dima, ostavivši tri poznanika sa Kainom. Lenjoguz. Nekako ih je čak i uspeo podići, jedan na levo rame, dvojica na desno i piči pravo ka kući starešine. U 12:15 su se čula tri teška kucnja na vrata. Nije imao strpljenja, plata i vraća se u organizaciju da vidi kakvo je stanje, predugo se već zadržao. Nakon kratke pauze ukazao se starac na vratima.

"Počinioci su uhvaćeni, ne planiram da prespavam tako da bih molio platu odmah sad."

Bacio ih je ispred njegovog praga, na šta je starac otrčao do svoje spavaće sobe po njegovu platu. Kako je znao da je do sobe otišao? Prvo su se čuli brzi koraci kroz šupao zvuk stepenica, pa škripanje podnih dasaka, dok na kraju, konačno, se nije čulo otvaranje fioke, malo mučno, izgleda da se zaglavila il nešto. Akcije su se ponovile, a starac se ukazao na vratima sa izlizanom kovertom, dobro da se nije raspala. Bacio je pogled u kovertu, videvši da ga je starac prevario za dve hiljade ryoa. Jevrejčina matora.

"Izvoli mladiću, sve pare na broju!"

"Zahvaljujem Vam se na saradnji."

Nije smeo da napravi scenu. Pravio se blesav, ipak trebali su im ta sela kao 'saveznici', da je odreagovao samo bi im ulio strah u kosti, ne bi više slali misije nego bi se okrenuli daljoj i skupljoj Konohi. Bio je zadovoljan platom, ajde i opljačkao je malo bandite pa nadoknadio taj nedostatak, al šta. Vratio se istim putem, nešto brži ovaj put, u štab organizacije.
Sponsored content
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu