Naruto Ninja Way

2019

Powered by Forumotion.

Naruto Ninja Way

Stvori originalnog lika i postani najjači ninja u Naruto svetu! Izaberi put dobra i postani lider sela - kage ili se odluči za put zla i kreiraj organizaciju kojom ćeš uništiti svet!

ULOGUJ SE
REGISTRUJ SE

Dobrodošli na

Naruto Ninja Way 2019


Makishima kuca

taj Pon Feb 05, 2018 4:41 am
Makishima
ANBU
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

First topic message reminder :

Izgled kuce:
Makishima kuca - Page 10 Latest?cb=20100124035817
taj Uto Mar 13, 2018 12:09 am
Makishima
ANBU
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Makishima je rado pustio da ga obori, ta pozicija mu uopste nije smetala, a kome i bi uopste i smettala? Pustio je da ga obori i samo tako lezao, gledajuci je i slusajuci sta ona govori, nije mu bio problem da tako i ostane, nije u sustini ni zeleo da ide na taj ispit koji ce ga od nje odvojiti na ko zna koliko da bi prelazio neke glupe izazove koje su smislili neki starci u skupim odelima, no, nije bilo drugog nacina da se napreduje, i neke stvari su prosto morale da se odrade.

"Neces da me ljubis a hoces da me obaras na kauc i skaces preko mene? Cudno."


Rekao je uz onaj uobicajni podrugljivi izraz lica, nije znao kako ce odreagovati na ovu salu, posto ocigledno ono za ceo dan i celu noc nije uopste ni skapirala kada je rekao.


To live is not merely to breathe, it is to act.
taj Uto Mar 13, 2018 12:25 am
Boa Hanckok
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Makishima je, kao i obično, nastavio da je podbada. A ona, kao i obično, nije mogla da prihvati normalno ta podbadanja. Još više je pocrvenela i stegla pesnice na rukama kako bi uspela da reaguje pribrano. Želela je i ona da kaže nešto što bi njega nateralo da dobije boju na licu ali shvatala je da sama sebe blokira tako što uopšte reaguje na sve što joj on priča. Ipak, iako je to shvatala, nije mogla da ne odreaguje na ovo. Podigla se malo i sela u turski sed pored njega, gledajući ga ljutito, u pokušaju da mu pronadje slabu tačku. Namrštila se ka njemu, skupila je oči kao da ga skenira. Ipak, izgleda da joj se skener pokvario. Gledala ga je u oči par sekundi, smišljajuću šta će da mu kaže a da zvuči pametno. Pošto ništa nije smislila, lupila je prvu glupost koja joj je pala pod ruku:
Ih, voleo bi ti! Nisam ja ništa uradila, to je bila odbrana od tvog psihičkog napada! Ja sam se samo branila! Pf..
...
A dok su oni ovde "ćaskali", voda u džezvi je već uveliko provrela. Međutim, vrata su zatvorena i niko od njih to ne može da čuje...
taj Sre Mar 14, 2018 8:09 pm
Makishima
ANBU
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Pridigao se, koristeci ruke koje je naslonio na kauc iza sebe kao potporu, video je njenu reakciju, njeno pojacano crvenilo i odlucio da je za sada dosta sprdnje na njen racun, bar dok se ne vrati, palo mu je doduse milion odgovora na ovo njeno na koje bi se sigurno jos vise zarumenela i jos vise mrstila ali nazalost je morao da ih zadrzi za sebe, tako da je samo odgovorio sa jedva cujnim.

"Mhm"


Potom je usledio trenutak neugodne tisine gde nije znao sta dalje da kaze, kao da mu je bez sprdnje ponestajalo tema, sva sreca, setio se jedne stvari koje su do tada oboje ocigledno zaboravili.

"Nego...Kafa?"


To live is not merely to breathe, it is to act.
taj Sre Mar 14, 2018 8:49 pm
Boa Hanckok
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Boa se prijatno iznenadila. Makishima nije nastavio da je zeza? Čudno. Dok je ustajala kako bi zakuvala kafu, razmišljala je da ovo zapravo nije baš dobar znak. Međutim, i situacija je bila takva da jednostavno ozbiljnost nije mogla da mu poremeti čak ni Boa. Nadala se da će uskoro proći taj ispit. Zašto bi njega neko ispitivao? On je član ANBU-a, dovoljno je moćan da nije bilo potrebe ikome da se dokazuje. Razumela je svu tu hijerarhiju ali trenutno se nije slagala sa njom. Došavši do kuhinje setila se malog incidenta sa kafom i Makishimom. Rešila je da samo neće razmišljati o tome dok je kuva i da će kafa ispasti savršena kao i uvek. Nemoguće da samo on od svih ljudi na svetu ne gotivi njenu kafu? Zato se potpuno isključila dok je obavljala ovaj već rutinski posao. Posmatrala je kafu dok se dizala u džezvi i shvatila da mora biti savršena. Sipala je u velike šolje i stavila na poslužavnik. Pored je stavila neke čokoladice koje je našla u kuhinji, lepo je za ukras a i nije loše nešto slatko uz kafu. Uzela je u ruke poslužavnik i krenula laganim korakom da ide ka Makishimi. Kada je otvarala vrata između kuhinje i dnevne sobe, bila je zaokupirana mislima o tome kako miris kafi daje pola ukusa. Ova ovde, na poslužavniku, mirisala je kao nikad do sad: znak da je ukus neverovatan! Toliko se zadubila u razmišljanje o tome da je zaboravila da se nešto može naći kao prepreka između nje i Makishime, nešto što bi joj omelo putanju kretanja. To nešto u ovom slučaju bila je njena draga zmija, DoMinJun, koja se komirala i opružila svom dužinom tačno između dnevne sobe i kuhinje, ispred vrata. Taman joj je na pamet pala misao o tome da li bi sam miris kafe mogao da je razbudi, bez pijenja same kafe, kada je osetila neku neravninu na podu. Međutim, prekasno je shvatila šta se desilo. Već u sledećem momentu ona je, zajedno sa poslužavnikom, počela da leti napred, padajući ka zemlji. Neke nevidljive niti nisu joj dale da pusti poslužavnik: ta kafa bio je dokaz da je ona bila u pravu! Zato je padala ka zemlji ali poslužavnik nije mogla da ispusti iz ruku, pa makar i umrla za tu poslednju misiju...samo je viknula jedno glasno:
Neee!
taj Sre Mar 14, 2018 10:09 pm
Makishima
ANBU
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Makishima je iz pravca kuhinje cuo nesto izmedju vike i vriska, znao je od koga dolazi, ali u tom kratkom trenutku nije skapirao u cemu moze da bude stvar, jednostavno kuvanje kafe, jedino sto je moglo da se desi je da se opece, bacio je pogled ka tamo, i sve mu je bilo jasno, smotana Boa je po ko zna koji put krenula da pada, samo sto ovaj put, nije bilo sanse da ustane i uhvati je. Ipak, prsti su mu bili dovoljno brzi da odradi kratku seriju znakova rukama, nakon cega je poveca ledena saka izbila iz zemlje i uhvatila Bou pre nego sto je bila blizu patosa.

"Opet?"


Upitao ju je kratko, sa osmehom na licu.


To live is not merely to breathe, it is to act.
taj Sre Mar 14, 2018 10:28 pm
Boa Hanckok
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Smotana Boa bila je svesna samo jedne stvari: kafa je ostala čitava. Pomislila je da bi najbolje rešenje bilo da se pretvara da se ništa nije dogodilo, da nonšalantno dodje i servira mu kafu na sto. Ipak, DoMinJun se probudio i tu je nastalo opšte rasulo. Shvatio je iz jednog pogleda šta se dogodilo i rešio da se nekako iskupi. Zato je, kada je video da se Makishima smeje njegovoj Boi, došao jako velikom brzinom do njega i lupio ga repom po glavi, doduše vrlo slabo, kao što je to radila Boa ponekad. Zatim ga je pogledao i počeo da sikće na njega. Za to vreme Boa je, u prvi mah ometena DoMinJunovim ispadom, rešila da se pravi kao da se nije desilo ništa zbog čega bi trebalo da se oseća glupo (iako se duboko u sebi osećala i više nego samo glupo). Smeškala se veselo gledajući u DoMinJuna:
Polako DoMinJun, ja sam tu ako treba da se bije Makishima, za sada ne vidim razlog, nije ništa loše uradio.
I dalje se smeškala, nadajući se da će Makishima zaboraviti na incident od pre sekund. Govoreći to, stigla je do stočića, gde je uspešno parkirala poslužavnik, a zatim stavila šolje jednu do druge vrlo blizu ivici kako bi sa kauča mogli da dohvate. Sela je i rekla:
Ajde, da pijemo kafuu!
Srce je počelo da lupa brže: trenutak istine je konačno došao!
taj Sre Mar 14, 2018 10:51 pm
Makishima
ANBU
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Zbunjeno je gledao u zmiju kada ga je udarila repom, mada ga njeno rezanje nije uplasilo, upravo je pomogao Boi, a zmija tako? Pa dobro glupa zivotnja sta zna, odlucio je da joj ne uzima to za zlo, ipak je samo branila Bou od ko zna cega. Pogledao je u kafu pa u Bou, trebala mu je kratka mentalna priprema za ono sto ce uslediti.

"Pa ajde."


Rekao je i podigao jednu od solja koje je na sto ona spustila, prvo je lepo omirisao napitak, a onda i srknuo iz posude koja ga je drzala. Utisci su bili pomalo pomesani, i dalje nije bila bas kako bi je on spremio ali neuporedivo bolja nego prosli put kada ju je pio, sve u svemu, bio je zadovoljan. Klimnuo je glavom kada je odvojio solju od usana a potom je spustio nazad na sto.

"Svaka cast."


Rekao je, vise zbog napretka u odnosu na prvi put nego zbog realnog kvaliteta.


To live is not merely to breathe, it is to act.
taj Sre Mar 14, 2018 11:08 pm
Boa Hanckok
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Boa je primetila Makishimin omalovažavajući pogled ka DoMinJunu i rešila da će to morati da sredi pre ili kasnije. Takav bezobrazluk njena zmija do sad nije doživela. DoMinJun je uvek bio miran ali izgleda da je Makishima čak i njega uspeo da izbaci iz takta. Kakav čovek, i zmiju će izludeti! Međutim, Boa je za sada bila okupirana kafom tako da je ovaj problem ostavila za malo kasnije. I ona je uzela šoljicu u isto vreme kada i Makishima, ali nije gledala u kafu. Uzimajući svoj prvi gutljaj, glava joj je bila okrenuta ka Makishimi, da bi mogla da vidi njegov izraz lica, da ga pročita što bolje. Izgledao je zainteresovano, ali kada je probao, a ubrzo zatim ostavio svoj komentar, osetila je da tu nešto ne valja. Nije bio istinski oduševljen njenom savršenom kafom.Osećala je to. Međutim, shvatila je da u tom trenutku ni ona sama nije uživala u kafi. Izgleda da je sve do vremena bilo: pri ovakvoj napetosti, na ovoj vrućini - u svim tim nepovoljnim okolnostima, ukus je bio i više nego dobar. Zato se zadovoljno nasmejala:
A ti ćeš se dokazati kada se vratiš sa ispita!
Pričala je kao da ne postoji opcija da se neće vratiti, jer zaista je bila ubedjena da ta opcija ne postoji. Udarila ga je po ledjima i rekla:
Složio si se sa mnom da pravim odličnu kafu, složi se još sa DoMinJunom samo i na konju smo!
Za to vreme, DoMinJun je besneo! On je, kao životinja sa izuzetnim insinktom, osetio Makishimine zle misli, ali nije mogao da otkrije to Boi, a i da je mogao, ne bi to uradio kako je ne bi povredio. Zato je samo besneo u sebi i gledao Makishimu ljutito.
taj Čet Mar 15, 2018 12:00 am
Makishima
ANBU
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Makishima je sa smeskom klimnuo glavom na njene reci ohrabrenja, pogledao je poslednji put u sat, i izgleda da je devet vec stiglo, sto je bio njegov signal za polazak, koliko god bi voleo da ostane ovo je bilo nesto na sta se ne sme kasniti. Eksirao je ostatak kafe, svakako ce mu tako dati vise energije kakav god ukus bio, ustao je i poljubio u razdeljak, nije voleo duge i dramaticne rastanke, tako da je smatrao da je taj cin sasvim dovoljan, sa obzirom da je imao neku neobjasnjivu sigurnost da ce se vratiti.

"Vidimo se uskoro."


Rekao je, pun samouverenja i zaputio se ka vratima.


To live is not merely to breathe, it is to act.
taj Čet Mar 15, 2018 12:26 am
Boa Hanckok
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Uživala je u prizoru eksiranja kafe. Ipak, podsvesno je znala da je to znak da Makishima treba da podje. Ako. Što pre krene, pre će se vratiti. Uvek se vodila tom logikom. Dok ju je ljubio u potiljak, ona je držala zatvorene oči. Međutim, čim se odaljio od nje, ona je otvorila oči i pogledala u njegovom pravcu. On je odlazio već. Tako je kul izgledao u tom trenutku da nije mogla da se ne nasmeje. Nije smatrala da se rastaju na duže vreme, ali nikad se ne zna. Zato je, već donekle zavisnik od njegovih poljubaca, pomislila da je ovo možda jedina prilika za naredni period. Lagano ali brzo mu je prišla s ledja, uhvatila ga za ruku i lagano ga povukla nazad, kao da hoće da ga zaustavi. Lagano ga je okrenula ka sebi, gledala par sekundi u oči, a zatim se podigla na prste i drugi put tog jutra ga poljubila. Nije ništa rekla. Nije mu poželela srećno ili nešto slično - poljubac je sve rekao.Odaljila se i vratila pogled na njegove oči, očima mu dajući do znanja da veruje u njega. Bio je to dubok i upečatljiv pogled koji je želela da mu ostane zapečaćen u glavi i da se pojavi ukoliko pomisli na nju tokom ispita.
taj Pon Mar 19, 2018 11:21 am
Makishima
ANBU
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Mehanicka ptica je stigla u stan noseci pismo, zajedno sa onom olovkom koju je Makishima pre stalno vrteo po rukama i sletela na sto u dnevnoj sobi.

Poruka:

"Pa Boa, samim time sto ti saljem poruku znas da mi se crno pise, nazalost, sledeci put kada me budes videla, to ce biti na nekom drugom, lepsem svetu, nadam se da ces ti tada biti starica, a ja zadrzati ovaj svoj mladoliki izgled, pa da mogu da te zajebavam.

Pre svega, napisacu najdosadniji deo, tehnicke stvari, kucu od sada smatraj svojom, slobodno je prodaj, spali ili stagod, ruke su ti odresene, novac koji sam ostavio iza sebe je u ormaru na najvisoj polici, u dzaku koji je sakriven iza naslaganih farmerki, ako sam dobar sa proracunima, oko cetvrtna miliona ryoa je tamo, meni vise nece sluziti, nadam se da tebi hoce.

Imam i jednu lepu vest, proglasen sam za jonina, zao mi je sto nismo stigli to da proslavimo kako treba. Necu te zamarati detaljima oko moje smrti, umro sam u borbi, bio sam brojcano nadjacan, to je sve sto zelim da znas.

E sada onaj deo koji je zapravo jedino bitan, ja i ti. Znas da nisam mnogo pricao nikada, cak i u nasim razgovorima kada se ti raspricas odgovorio bih ti sa jednom do dve recenice, tako da se ni ovde necu raspisivati, ali zelim da znas jednu stvar, a to je da te volim. Nikada to nisam rekao, zbog cega se kajem, uvek je lepse takvu stvar izgovoriti nego napisati, ali nemoj da tebi bude krivo sto nisi meni rekla, onaj poljubac pre mog polaska je otkrio vise nego hiljadu reci. I sada, na izmaku snage, ti si mi jedina stvar u mislima, imena ostalih osoba koje sam sreo u zivotu jedva mogu i da se setim, a tebe mogu da vidim pred sobom, zivahnu, nasmejanu, kao da si stvarno tu. Pisao bih jos, ne zelim ikada ovo da prestanem da pisem posto je ovo najblize razgovoru sa tobom sto cu ikada vise uraditi, ali nazalost, moje vreme se priblizava, tako da je dosta patetike od mene, znaj samo da te neko zeljno iscekuje drugom svetu.

Ne tuguj za mnom, vec u moje secanje vezbaj, jacaj i osveti me.

P.S. Morao sam jos jednom da ti napisem da te volim."To live is not merely to breathe, it is to act.
Sponsored content
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu