Naruto Ninja Way

2019

Powered by Forumotion.

Naruto Ninja Way

Stvori originalnog lika i postani najjači ninja u Naruto svetu! Izaberi put dobra i postani lider sela - kage ili se odluči za put zla i kreiraj organizaciju kojom ćeš uništiti svet!

ULOGUJ SE
REGISTRUJ SE

Dobrodošli na

Naruto Ninja Way 2019


Makishima kuca

taj Pon Feb 05, 2018 4:41 am
Makishima
ANBU
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

First topic message reminder :

Izgled kuce:

taj Pon Feb 12, 2018 10:34 pm
Makishima
ANBU
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Otvorio je oci videvsi da je Boa nestala, inace se budio u cik zore, tako da mu je isprva bilo cudno sto je ona ustala jos ranije i otisla. Tek kada je pogledao na sat razumeo je da je vec podne, i da se oseca odmornije nego ikad, iako je spavao na tom odvratnom kaucu. Dusa mu se osecala lakse ujutru, glava mu je bila prazna, zaboravio je taj osecaj, opustenost, nedostatak bilo kakvih misli, neopterecenost. Sada kada se setio kako je, shvatio je da mu je zaista nedostajalo. Ustao je i uradio uobicajne stvari koje se pri budjenju rade, pranje zuba, tusiranje, presvlacenje. Zatim je otisao do kuhinje i spremio vrucu solju kafe sebi, vrativsi se na fotelju u kojoj je juce sedeo i stavivsi je na sto ispred sebe.


To live is not merely to breathe, it is to act.
taj Pon Feb 12, 2018 10:49 pm
Boa Hanckok
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Boa je došla do ulaznih vrata i nije želela da kuca: nadala se da Makishima i dalje spava i da neće primetiti njen izlazak, jer, ako je već otišla, zašto bi se vraćala do njega? Međutim, nije želela da bude sama: dok je sa nekim, makar neće razmišljati preterano, A Makishima je bio osoba čije društvo joj je neverovatno prijalo, kao što je već poznato. Zato je laganim pokretom otvorila vrata, što tiše moguće. Provirila je prvo glavom unutra i, pošto je Makishima sedeo na fotelji, nije ga odmah videla. Zato je zadovoljno ušla i, zatvorivši vrata, okrenula se ka fotelji. Koliko li je njeno preneraženje bilo kada je, pogledavši u fotelju, videla dva Makishimina oka uprta direktno u nju. Jako neprijatna situacija... Odmaj je počela da muca
Ovaaaj...ćaoo, kako si spavao? nasmešila se pomalo nespretno
taj Pon Feb 12, 2018 10:57 pm
Makishima
ANBU
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Kao i uvek, prepoznao je njen korak, razumeo je da je otisla, imala je mnogo posla oko te cele situacije, ali nije ocekivao da ce se vratiti, pre nego sto je usla vec je gledao ka vratima, i kada je video da se otvaraju nije mu bilo jasno zasto se sunja. Opet joj je samo rukom uperio ka kaucu naspram sebe i ustao, posavsi ka kuhinji, odgovorio joj je na pitanje pre toga.

"Dobro jutro Boa, zapravo se ne secam kada sam se bolje naspavao, pod nije bio previse neudoban?"


To live is not merely to breathe, it is to act.
taj Pon Feb 12, 2018 11:08 pm
Boa Hanckok
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Boa se malkice počešala po glavi, znak zbunjenosti. Kako je znao da je spavala na podu.. vrv se budio noću. A nadala se da je neće primetiti, mrzela je da je neko gleda dok spava. Nasmejala se malo jer joj je bio smešan indirektan način na koji joj je dao do znanja da je primetio njenu malu prevaru.
Zapravo, bilo je udobno. Bilo mi je žao da ti spavaš na kauču a ja na udobnom krevetu. Izvini što te nisam probudila i poslala na krevet, ali mislila sam da me ovako nećeš ni primetiti. Zastala je na kratko i onda prišla fotelji i sela. Želela je da ga pita šta sve misli o situaciji koja se dogodila ranije, a imala je takodje želju da mu ispriča kako se oseća, ali nije znala da li bi to bilo previše sebično sa njene strane. Zato ga je samo pogledala i rekla:
Da li bi ti smetalo da zapalim jednu? rekavši to, izvadila je paklu Ne pušim često, ali u nekim situaciama mi jednostavno treba.. Ovo poslednje je govorila više za sebe, dok je čekala odgovor na svoje pitanje.
taj Pon Feb 12, 2018 11:48 pm
Makishima
ANBU
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Klimnuo joj je glavom i produzio do kuhinje, zapravo mu je bilo pomalo zao sto je spavala na podu, mislio je da ce biti poprilicno neudobno. Posle nekog vremena vratio se sa kafom koju je stavio ispred nje, zajedno sa teglicom punom secera i kasicicom koja je stajala preko poklopca. Seo je nazad na svoje mesto i uzeo gutljaj kafe koju je pre toga spremio za sebe.

"Mozes Boa naravno, eto kafa da ti ide uz cigaru, i u cemu je problem, i dalje te tisti sve ovo?"


To live is not merely to breathe, it is to act.
taj Uto Feb 13, 2018 12:14 am
Boa Hanckok
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Boa mu se zahvalila na kafi ali je šećer stavila po strani: kafa sa šećerom je za nju bila nemoguća kombinacia. Volela je što jaču i što gorču kafu. Usput je primetila kako je Makishima odličan domaćin, što je ona jako poštovala i smatrala da je to jako lepa osobina. Nasmešila se sebi u bradu zamišljajući ga sa keceljom i kuvarskom kapicom. Zapalila je cigaru, uzela gutljaj kafe i rekla:
Znaš, imam mnogo toga na duši.. uopšte se ne osećam dobro. Zato sam se i vratila do tebe danas.. Zastala je, uvukla dim i pogledala ga Prija mi tvoje prisustvo a nikako nisam mogla da ostanem sama... čak sam pokušala da prošetam pored reke, na uobičajenom mestu, ali tamo je nekaa ekipica pecala. Zato sam se vratila.. mnogo toga mi je na duši, kao što sam već rekla, ne znam da li bi mi bilo lakše da nekome ispričam sve.. i ne znam da li bi taj neko mogao da budeš ti...
taj Uto Feb 13, 2018 12:21 am
Makishima
ANBU
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Video je njen smesak, i prvi put nije mogao cak ni da pretpostavi ni izdaleka sta on znaci. Ostavio je to po strani za sada. Slusao je njenu pricu, paznju mu je privukla sljasteca paklica cigareta koju je ona ostavila na stolu, tu gadnu naviku je pre mnogo godina ostavio, i od tad mu nikada nije bilo primamljivije da zapali jednu nego sada. Uzeo je paklicu u ruku zajedno sa upaljacem pored nje. Pre odgovaranja na bitnije pitanje upitao ju je jednostavno:

"Mogu li?"


A zatim vratio pogled na njene oci.

"I meni prija tvoje drustvo Boa, mozes da dodjes ovde kada god pozelis, da se izjadas, ili samo da popricamo. Vidim da je to bas ono sto ti je potrebno, prica, tako da se ne suzdrzavaj od toga da mi kazes bilo sta."


To live is not merely to breathe, it is to act.
taj Uto Feb 13, 2018 12:53 am
Boa Hanckok
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Nasmešila mu se. Klimnula je glavom na prvo pitanje:
Naravno da možeš. Nisam znala da i ti pušiš.
Zatim je dugo gledala u njegove oči i razmišljala. Naposletku je progovorila:
Želela sam da te pitam.. šta planiraš da radiš sa Ranekijem? Šta si odlučiio za Hanza? Ako ne želiš sada da mi pričaš, ne moraš, možemo slobodno ovih dana opet da pokrenemo tu temu zastala je na par sekundi i zamislila se gledajući u neku tačku iza Makishime:
Iskreno, ja ne znam šta da radim sa njim.. zapravo ne znam šta ja uopšte radim sa njim? ovo sada je pričala jako tihim glasom. Sve je tako komplikovano, Makishima, ali ja ne znam šta ja radim uopšte sa sobom..zašto to radim sa sobom? pričala je malo nepovezano ali nije to shvatala..nesvesno je počela da izlaže Makishimi šta sve oseća.
taj Uto Feb 13, 2018 1:14 am
Makishima
ANBU
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Izvadio je cigaru iz pakle i zapalio, nikada mu nije tako lepo lezala u ruci kao tada, pomislio je da su svi njegovi pokreti rukama, tapkanje, vrcenje olovke, sve, bilo rezultat sto mu samo ta cigara nedostaje. Gledao ju je u oci i slusao sta ona prica, njene reci su bile gorke, bilo mu je zaista zao sto joj je tesko, ali kada je cuo da ne zna sta ce sa Ranekijem, to je nazalost prijalo, koliko god paksono to bilo prema njoj, osecao se kao sljam sto je tako mislio, ali i dalje je prijalo.

"Ranekiju cu se izviniti, za Hanzoa nisam siguran i dalje, ostao sam pri toj odluci."


Ispustio je dim iz svojih pluca, praveci kruzice koji su plutali kroz vazduh.

"Zao mi je sto ti je tesko Boa, stvarno mi je zao, voleo bih da ti pomognem ali ne znam kako, ne zelim da komentarisem tvoju vezu sa Ranekijem, mislim da sam dovoljno sjebao sto se toga tice. Ponovicu ti, nista nisi skrivila, izgladi stvari sa Ranekijem, razumece, i sve ce biti u redu."


To live is not merely to breathe, it is to act.
taj Uto Feb 13, 2018 2:01 am
Boa Hanckok
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Boa se zagledala u kružiće koje je pavio Makishima:bila je to umetnost. Oduvek se divila oblicima pravljenim od dima. Nije puno razmišljala, odmah je počela da priča:
Dragi moj Makishima, nisi ti ništa sjebao.. najlakše je okriviti drugog, zar ne? Ja sam bila svesna svega što sam radila..tj bila sam pri svesti, da li sam bila svesna, to je druga stvar.
Nemoj ni slučajno da kriviš sebe: ti si to što jesi, moja potpuna suprotnost. Ja sam bila svesna toga, ali šta da radim kada se osećam prijatno u tvom društvu? I svesno sam ostala u njemu. Da li si me u bilo kom trenutki prisiljavao na nešto? Nisi. Čak smo se lepo dogovorili da odradimo ono, ali ja sam prekršila to. Zato sam se osećala loše prema tebi. Sa druge strane, tu je Raneki..
Uzdahnula je duboko i sada ga pogledala pravo u oči: Raneki se meni svideo kada sam ga upoznala. Svidela mi se njegova hladnokrvnost. Da li sam se zaljubila? Moglo bi se reći da jesam. Međutim, da li je trebalo da mu iskazujem svoja osećanja? On mi je sensei postao vrlo brzo posle našeg upoznavanja. Možda je trebalo da ga idealizujem, da prosto gledam na njega sa strane? Nije trebalo možda da ikada stupim u vezu sa njim? zašto je on sa mnom? Šta dobija time? Osećam da mu je treniranje primarno, što ja veoma cenim.. i za mene je trening život. Ali, mislim da sam mu postala naporna. Osećam duboko u sebi da on ima neke planove. Planove koje neće nikome reći. Možda Hanzu. To je moj instinkt.. prosto, oduvek sam imala dobar instinkt, a sada sam skoro uverena: oni nešto planiraju. A on je zbog toga postao još hladniji. Ne znam više ni kako da mu pridjem.. osećala je kako joj biva sve lakše dok je pričala. Ipak, imala je tri crte na licu zato što je sve vreme bila napregnuta dok je pričala. I kad je završila izlaganje, ostala je stegnuta, sa borama na čelu...
taj Uto Feb 13, 2018 2:17 am
Makishima
ANBU
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Uvlacio je dim iz cigare duboko u svoja pluca, tresuci pepeo dok je ona pricala, i Makishimi samom je bilo cudno kako se posle duge pauze nije ni zakasljao kada je pusio. Gledao je u Bou, jadna devojka je toliki teret navukla na sebe samo zbog situacije koju je on zapoceo. On je krivio sebe a ona je sebe, kada bi krenuli o tome da se raspravljaju samo bi se pretvorilo u beskonacan krug slabih argumenata, tako da za to nije opet hteo da iskazuje svoje misljenje.

"Zbog mene nemas razloga da brines, mislim da sam pogresio u tome sto sam tebi uopste predlozio tako nesto, ne osecam apsolutno nista lose prema tebi zbog toga, cak si mi i pomogla."


Rekao je, udahnuvsi jos jednom dim iz cigarete, udarao ju je prstom konstantno da bi pepeo spao sa nje, mnogo vise nego sto je to potrebno.

"Ne zelim da ti dajem savete o Ranekiju, ako bih nesto lose rekao rizikujem da opet ispadnem zli manipulator koji samo zeli da unisti sve, verujem da ima velike planove, pobogu ko ih u ovom kampu nema, ali ne verujem da ih ne bi podelio sa tobom. A takodje ne zelim ni preterano dobro da pricam."


Nabacio je kiseli osmeh i pogledao ka pepeljari na stolu, jedva je sebe naterao da izgovori sledece.

"Pa jasno ti je zasto mi je tesko da dobro pricam o njemu."


To live is not merely to breathe, it is to act.
taj Uto Feb 13, 2018 2:34 am
Boa Hanckok
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Boa se ugrizla za usnu: nije trebalo da priča o Ranekiju pred Makishimom. Zaboravila je na to. Osim toga, Makishima se tako divno ponašao prema njoj. Kako je mogla da bude takva,da priča svoja osećanja o Ranekiju pred njim? A i nju je više bolela glava od toga.. mora da porazgovara sa Ranekijem ozbiljno i da vidi na čemu su: očigledno je da ima planove u koje Boa definitivno nije uključena. Ali, bolje da ne priča o njemu: primetila je Makishimino besciljno trešenje cigare. U trenutku je osetila svu njegovu nervozu i instinkti su sami delovali. Pružila je svoju ruku i stavila je prvo preko njegove, kako bi mu smirila ruku. Njena ruka bila je duplo manja od njegove, ali ipak je uspela da je zaustavi. Ruka mu je bila veoma hladna, Boa se naježila. Držeći mu ruku, pogledala ga je u oči i rekla:
Izvini, Makishima. Neću više pričati. Možeš da se smiriš, jel da? uputila mu je blag, veoma topao osmeh.
taj Uto Feb 13, 2018 2:44 am
Makishima
ANBU
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Piksla u koju je tresao cigaru kao da je bila jedina stvar koja postoji na svetu za njega, iako je vise gledao kroz nego u nju, nije vise znao sta da radi, osecanja prema Boi su bila ocigledna svima, bilo sta sto bi uradio moglo bi se pogresno protumaciti. Osetio je njenu ruku preko svoje i osetio je kako su se sve misli u njegovom umu razbile kao staklo, na milion delica, tek tako, glava mu je bila potpuno prazna, oci su mu poletele na gore ka njenima, i kada je cuo njene reci, samo se osecao jos vise krivim zbog svoje reakcije, nije hteo da joj otezava tu situaciju, zaista nije, ali nekako je tako bilo. Nabacio je najbolji osmeh koji je mogao, iako se videlo da je vise bolan nego srecan.

"Opusti se Boa, nisam uznemiren, razumem te, nadam se da i ti mene mozes."


To live is not merely to breathe, it is to act.
taj Uto Feb 13, 2018 2:58 am
Boa Hanckok
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Ali Boa je shvatala da Makishima jeste uznemiren. Osećala se jako glupo: htela je da razume Makishimu, trudila se, verovatno ga je čak i razumela, ali šta njemu to znači? Da li on dobija nešto time? Ne. Rešila je da želi da podigne atmosferu. Zato je sklonila ruku sa njegove, prišla mu, uhvatila ga za rukav i povukla tako da se digao sa fotelje. Našao se tačno "iznad" nje. Pogledala ga je, nasmejal se i rekla:
Primetila sam da si izvrstan domaćin. A umeš li možda da spremaš nešto za hranu? Ja sam ogladnela, pojela bih nešto ili ovde, ako umeš da spremiš da nas ne otruješ, ili da odemo negde
taj Uto Feb 13, 2018 3:11 am
Makishima
ANBU
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Odrzao je taj zalosni osmeh jos neko vreme na glavi, klimnuo joj je glavom kao odgovor doduse, nije bio vrsan kulinar, za dorucak je imao tri opcije, virsle, sendvice, ili jaja, nije znao Boin nacin ishrane ali pretpostavljao je da je vecina ljudi ista kao i on. Bez reci se okrenuo ka kuhinji, i posle desetak minuta se vratio sa dva tanjira kajgane, i kriskom hleba uz njih. Stavio je jedan pred nju a jedan pred sebe i seo nazad na svoje mesto.

"Pa, valjda te nece otrovati."


Rekao je a potom se osmehnuo i dodao.

"Osim ako sam namerno stavio otrov"


To live is not merely to breathe, it is to act.
taj Uto Feb 13, 2018 3:28 am
Boa Hanckok
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Boa se nasmejala ovoj šali.
Verovaću da je ovo šala pošto umirem od gladi. uitala ga je.
Međutim, osećala je da se atmosfera nije mnogo podigla. Htela je da ga razveseli, da ga ubaci u happy mod. Međutim, morala je da pazi da on to uradi ozbiljno, a ne da nabaci masku na sebe. Zato
je ustala, pojela sve sa tanjira u dva zalogaja, prišla mu i sa punim ustima mu postavila pitanje:
Makishima, da li si golicljiv? da joj usta nisu bila prepuna hrane Makishima bi primetio da se ona zlobno osmehnula..
taj Uto Feb 13, 2018 3:33 am
Makishima
ANBU
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Makishima je jeo jako sporo, jedva je uzeo zalogaj kada je Boa vec zavrsila sa svojim jelom. Jedva je razumeo njeno pitanje od hrane koju je imala u ustima, cuo je nesto o golicanju? Pretpostavio je da zeli da ga golica, ali zaista, cak ni kao dete nije bio golicljiv. Video je da je to pokusaj da ga razveseli, ali u tom trenutku jednostavno nije video kako je to bilo moguce, iako je uzivao u njenom drustvu, i nije bio preterano smoren, jednostavno ga je tistilo sve sto se dogodilo, osecao je neki nemir koji nije pre. Da li je to osecanje bilo moralnost? Bilo ili ne bilo nije bilo bitno, primetio je da je pauza pre nego sto je odgovorio preduga pa je poceo da prica.

"Ne, ne mislim da jesam, zasto?"


To live is not merely to breathe, it is to act.
taj Uto Feb 13, 2018 3:46 am
Boa Hanckok
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Boa je znala po teoriji da smeh leči sve. Takodje je znala da golicanje izaziva smeh. Ona se nikada nije previše smejala niti je postojala osoba koja bi nju golicala, tako da nije znala zasigurno. Ipak, pomislila je da bi to možda upalilo kod njega. Malo se rastužila kad je saznala da nije: plan joj je propao! Spustila je glavu malo i odgovorila:
Onako pitam
Međutim, odmah joj je pala druga misao na pamet.
Hoćemo li da radimo nešto zajedno? Da gledamo nešto, da se takmičimo ko užasnije peva, da igramo neku igru, predlažem fudbal na male golove, da vežbamo neke tehnike? Nešto što zahteva partnera, da se malo zabavimo, šta kažeš? Boa je nabrajala sve čega je mogla da se seti, ali to je opet uglavnom bilo teoretski: u praksi nikada nikoga ovako nije pokušavala da oraspoloži, zato je bilo dosta teže. Ipak, pokušala je, i zacrvenela se dok je sve ovo govorila. zacrvenela se od naprezanja da se seti svega što može da mu ponudi. Pogledala ga je kao dete koje zove nekog starijeg da se igraju. Međutim, nije ona imala toliku želju da radi to, koliko želju da Makishima ponovo počne iskreno da se smeje..
taj Uto Feb 13, 2018 3:53 am
Makishima
ANBU
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Video je da je iscrpela sve mogucnosti koje je mogla kako bi ga oraspolozila, ni ne znajuci, vec je uspela u tome, sama cinjenica da joj je toliko stalo je bila potpuno dovoljna. Uzeo je jos zalogaj svog obroka i sazvakao ga, okrenuvsi se opet ka njoj da odgovori.

"Pa zapravo, nikada nisam preterano uzivao u takvim stvarima, osim vezbanju tehnika Boa."


Namerno je krenuo negativnim tonom, kako bi je jos malo mucio, ono sto je govorio jeste bila istina doduse. Pravi osmeh se zatim pojavio na njegovom licu dok je izgovarao sledecu recenicu.

"Boa...Znam sta pokusavas, sedi, uspela si. Nemam zbog cega da budem smoren kada sam sa tobom."


Svaki put kada je rekao tako nesto, kao da je osetio ujed za srce, nekakvu glupu nelagodu, voleo bi da toga nije bilo. Ovaj put nije dao da to njegovo lice pokaze, jednostavno nije zeleo da Boa misli da se zbog nje lose oseca.


To live is not merely to breathe, it is to act.
taj Uto Feb 13, 2018 4:10 am
Boa Hanckok
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Boa se u početku smorila ali kada je videla Makishimin osmeh i kada je izgovorio one reči, bila je jako iznenadjena, i to prijatno. Međutim, nije joj se svidjalo to što ju je odmaj prozreo. Skupila je pesnicu, udarila ga u ruku (po bicepsu, ništa strašno), prekrstila je ruke i dureći se otišla na fotelju i sela. Okrenula je glavu na drugu stranu i nastavila da se duri. Samo je rekla:
Znači toliko sam providna, dobro dobro..
taj Uto Feb 13, 2018 4:17 am
Makishima
ANBU
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Njeni udarci su mu bili slatki, tako ju je lako bilo isprovocirati u odredjenim trenucima da je to bilo smesno, gledao je kako se porazeno vraca do svoje fotelje sa osmehom na licu. Onda mu je kroz glavu proslo pitanje koje je jos prethodne veceri trebalo da postavi, i obrisalo bilo kakav trag tog osmeha. Nije zeleo to da je pita, bar ne jos, bar dok on ne bude znao sta treba da uradi, ali neke stvari ne mogu ostati nedorecene. Nje mu je bilo zao, toliko se trudila da sve bude u redu, i da svi budu zadovoljni, a on se ponasao kao neki emos iz srednje skole, malo malo pa neki sumoran izraz lica. Teska srca je krenuo ka uvodu za svoje pitanje.

"Boa, nemoj ovo pogresno da shvatis, uzivam u tvom drustvu, usrecujes me, ali..."


Pauza. Od par sekundi ili pola sata? Nije znao koliko dugo je cutao, koliko mu je trebalo da se usudi da tako nesto pita, znajuci da time moze sve da upropasti. Oci su mu pale, opet ka toj pepeljari postavljenoj pogodno na sred stola.

"Ali da li treba ovoliko vremena da provodimo zajedno?"


To live is not merely to breathe, it is to act.
taj Uto Feb 13, 2018 4:35 am
Boa Hanckok
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Boa se zaledila u tom trenutku: očekivala je to pitanje, jer naravno da nije logično da su oni sve vreme zajedno. Međutim,nikako ga nije očekivala u ovako "opuštenoj" sceni. Prestala je da se "duri", pogledala malo u daljjinu i zamislila se. Koliko je dugo trajala ta zamišljenost? Nije znala odgovor na to pitanje. Međutim, ona o tome nije ni razmišljala. Odlučila je da mu ispovedi još koji deo svoje duše, kada je već toliko toga rekla danas.. Okrenula je glavu ka njemu i primetila da je on pomno posmatra. Fiksirajući ga očima, veoma ozbiljno je počela:
Znaš, Makishima.. odgovor na to pitanje nije veoma jednostavan, i sam znaš. Volela bih da mogu da kažem "Da,treba da provodimo" ili "Ne bi trebalo, idem ja, ćao" . Međutim.ja to ne mogu. Zato ću reći sledeće:očekivala sam tvoje pitanje. Ali, kako da odgovorim na njega?   Pogledala ga je malo bolje, pa e nastavila: Šta nas sprečava? Sve što se dogodilo? Postojanje Ranekija? Šta bi nas sprečavalo, šta misliš? Boa je izbegavala da kaže svoje mišljenje o tome, iako je znala da će neminovno morati da ga iskaže.. Ipak, prvo je čekala da čuje njegovo lično mišljenje o svemu tome.
taj Uto Feb 13, 2018 4:46 am
Makishima
ANBU
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Dobro je. Mislio je, plasio se, da ce dobiti mnogo losiji odgovor, njena osecanja za Ranekija su ga pomislila da ce je to pitanje naterati da shvati da ne zeli vise ni izbliza toliko da bude sa Makishimom, ali stagod ona rekla, to nije bio odgovor. Nije znao kako da odgovori na njeno pitanje, sta ih je uopste zaista sprecavalo, ocigledno je da su uzivali u medjusobnom drustvu, ocigledno je da to nikome nije smetalo, nikome osim jednoj osobi. Makishima je stegao pesnicu, znao je tacno sta je to sto ih sprecava, sto im smeta. To je bio Makishima sam.

"Ja, Boa, ja sam to sto bi nas sprecavalo."


Podigao je oci, bilo je glupo gledati ka podu u takvoj situaciji.

"Imam osecanja prema tebi, da, sve se izdesavalo i jasan mi je tvoj izbor, i postujem ga, ne zelim da uradim ista sto bi ga ugrozilo. Odnosno zelim, jako zelim, ali necu. Ne znam kako da se ponasam oko tebe, kao muva bez glave sam. Drago mi je kada si tu, zaista jeste, ali ne mogu da prestanem da mislim o tome kako si tudja."


To live is not merely to breathe, it is to act.
taj Uto Feb 13, 2018 5:09 am
Boa Hanckok
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Boa se naježila: ovo je bio neverovatno strašan govor za nju. Shvatala je u čemu je srž problema. Ona je previše htela da dobije od života izgleda.. izgleda da je bila previše sebična i egocentrična, tako je ona gledala na stvari posle ovog odgovora. Shvatala je da Makishima ne gleda na to isto kao ona, ali ipak.. kako god okreneš, problem je postojao. Ona je mogla da natera sebe da prodje preko svega, ali kako od njega da traži da predje preko nečega preko čega se ne može preći? Ona se njemu svidja, ako nastavi tako često da se vidja sa njom to osećanje može samo da se poveća, a šansa da je osvoji se neće smanjivati... Ipak, na samu pomisao da će morati da prekine da se vidja sa njim, ona se osetila čudno. Jako čudno. Imala je osećaj da, ukoliko se to desi, ukoliko ih neko razdvoji, kao da će izgubiti veliki deo sebe. Otprilike se osećala kao da ga zna ceo život i da ako on sada ode iz njenog života ona gubi čitavu svoju prošlost. Kako je to moguće, to je osoba koju zna samo par dana. Da li je to osećanje istinito? Ne može biti lažno, shvatala je Boa, jer ona nikada nije imala da prividna osećanja. Uglavnom, bilo je strašno samo pomisliti o tome.. Boa se zato malo uspaničila i tako uspaničen i malo uplašen pogled uprla je u Makishimu. Počela je da priča, ni sama ne znajući šta će reći:
Makishima..da li to znači da se ti i ja nećemo više vidjati? rekla je to tiho i uplašeno, i mada sama nije čula sebe, osetila je u jednom trenutku kako joj je zadrhtao glas. Nije marila za to. Čekala je odgovor.
taj Uto Feb 13, 2018 5:17 am
Makishima
ANBU
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Vilica se stegla, u glavi mu je odzvanjao odgovor. Da! Tiho prvi put, zatim sve jace i jace, dok to nije bilo sve sto je mogao da cuje, vilica mu se stegla, krenuo je da svoje misli pretoci u reci ali kao da se potpuno ukocio. Onda joj se zagledao u oci, u te krupne lopte, i u trenutku mu je bilo jasno da "da" nije tacan odgovor, niti odgovor koji je zeleo da joj da. Sasvim suprotno, na neki glup i nelogican nacin, prijalo mu je sve, cak i to sto ne moze da bude sa njom, da, ta slatka strepnja mu je izazivala mnogo vise negativnih osecanja, ali imala je i svoje beneficije.

"Znas da to ne zelim Boa, samo ne znam vise sta da radim niti kako da se ponasam."


To live is not merely to breathe, it is to act.
taj Uto Feb 13, 2018 5:31 am
Boa Hanckok
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Koliko dugo je čekala na odgovor? Predstavu nije imala, ali bilo joj je jasno da je izgubila 10 godina života čekajući odgovor. Kada ju je gledao u oči, ona je analizirala njegove: kako su to bile čudne oči! Kako je pogled bio neverovatan. Kada je dao svoj odgovor, toliko joj je lepo zvučalo kada je izgovorio njeno ime. No pored prijatnosti cele izjave, ona je dobila odgovor na svoe pitanje. Sve je bilo jasno! Međutim, ni ona nije znala kako da se ponaša. Zato je uradila ono što ju je naterao prvi nagon, ono što ne bi uradila da je razmišljala. Prišla mu je posve blizu i zagrlila ga. Bio je viši od nje, ali ona se popela na prste i obgrlila ga. Shvatala je da nekada gest znači mnogo više nego milion reči, ali je ipak dodala:
Bolje zaedno da smislimo šta ćemo nego da se mučiš ti sam, i ja isto da patim sama. Govoreći ovo, savršeno svesno je rekla za sebe da je sama: na Ranekija više nije računala, makar ne na toj frekvenciji. Za sada se osećala kao da je sama na ovom svetu. Trenutno je samo Makishima bio uz nju, i to je okretalo sasvim novi list u njenoj biografiji..
taj Uto Feb 13, 2018 5:45 am
Makishima
ANBU
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Svaki put kada bi ga zagrlila osetio je krv kako mu se povlacila iz dlanova, kao da se skupljala blizu srca, prihvatio je i uzvratio zagrljaj, ali to situaciju nije cinilo nista laksom. Hteo je samo da ode odatle, isto toliko je hteo zauvek da je grli, drugo definitivno vise. Osecao se kao da ce mu srce eksplodirati, i nakon nekog vremena polomio je zagrljaj i seo nazad na mesto, na njenu recenicu nije znao sta da odgovori, sa jedne strane da, definitivno je bilo bolje kada su zajedno, sa druge i nije, posto nisu bili zajedno. Nikada mu nista, ni jedan njegovi plan, makoliko detaljan bio, nije izazivao toliki haos u glavi. Ipak, znao je odgovor, cim je rekla da nece kompletno prestati da bude oko njega, znao je.

"Jeste."


Rekao je jednostavno, zadrzavajuci vecinu svojih misli u sebi, dovoljno je vec i izgovorio.


To live is not merely to breathe, it is to act.
taj Uto Feb 13, 2018 5:53 am
Boa Hanckok
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Boa se malo osvestila kad je zagrljaj prestao da traje. On je potvrdio njene ideje, njen plan, koji je bio veoma neodredjen zapravo. Međutim, njemu i dalje nije lako. Nikada mu neće biti lako, dok god je ona sa Ranekijem. To je bilo jasno. Zato se okrenula ka njemu i upitala ga:
Želiš li da te sada ostavim samog malo?
taj Uto Feb 13, 2018 6:02 am
Makishima
ANBU
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

I zeleo je da bude sam i ne, bar se sada situacija malo razvedrila pa je pomislio da jos uvek nije vreme za to. Jelo na sotlu se vec ohladilo, a on je tek tada osetio pravu glad, bez obzira na trenutak, uzeo je zalogaj, a zalio ga kafom, koja je davno izgubila svoju toplotu, nije bas najbolja kombinacija, ali nije znao kako drugacije da razbije neprijatnost.

"Naravno da ne Boa, dokle god imamo vremena voleo bih da uzivamo u medjusobnom drustvu, siguran sam da cu imati vremena da budem sam uskoro, bar se nadam."


To live is not merely to breathe, it is to act.
taj Uto Feb 13, 2018 6:07 am
Boa Hanckok
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Boa je pomislila kako ga neće još dugo zadržavati. Shvatala je da želeo on to ili ne, oni oboje treba da porazmisle o svemu. Međutim, primetila je da on jede hladnu kajganu i pije hladnu kafu. Bilo joj je žao što nije uspeo da pojede sve dok je *friško* pa je rešila da mu makar toliko učini. Okrenula se ka njemu i upitala ga:
Smem li upotrebiti tvoju kuhinju? Završiću za 15 minuta sve pogledala ga je upitno, već smirenije.
taj Uto Feb 13, 2018 6:13 am
Makishima
ANBU
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Uzeo joj je jos jednu cigaru, bez pitanja ovaj put, zapalivsi je nakon sto je zavrsio sa jelom, dobro je isla uz kafu, makar i tako hladnu i nikakvu. Zapravo je zaboravio koliko je to dobra kombinacija, kafom se svakako drogirao, a cigara kao da joj je ukus podizala na novi nivo, naravno to nije bilo istina, vec su cigare stvarale stres, koji je otklanjala sledeca cigara koja se zapali i zbog toga je radnja u kojoj se uziva bila jos bolja, ali Makishima je to svakako pripisao cigari.

"Naravno."


Odgovorio je, dok je isla do kuhinje saljivo je dobacio.

"Sinoc sam ti dao spavacu sobu, danas kuhinju, iselices me do kraja nedelje."


To live is not merely to breathe, it is to act.
Sponsored content
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu