Naruto Ninja Way

2019

Powered by Forumotion.

Naruto Ninja Way

Stvori originalnog lika i postani najjači ninja u Naruto svetu! Izaberi put dobra i postani lider sela - kage ili se odluči za put zla i kreiraj organizaciju kojom ćeš uništiti svet!

ULOGUJ SE
REGISTRUJ SE

Dobrodošli na

Naruto Ninja Way 2019


Makishima kuca

taj Pon Feb 05, 2018 4:41 am
Makishima
ANBU
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

First topic message reminder :

Izgled kuce:
Makishima kuca - Page 7 Latest?cb=20100124035817
taj Pon Feb 26, 2018 12:44 pm
Boa Hanckok
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Boa je počela da trupka nogama, nesvesno. Skupila je šake u pesnice i nabadala noktima svoje dlanove: ona se zaista nervirala. Kada je izgovorio čak i ovo tako monotonim glasom, ona je shvatila da je on zapravo veliki prevarant, čak i prema njoj, to je pomislila u tom trenutku. Njoj priča razne gluposti a vamo Daruky spava kod njega. Bes je bio nepodnošljiv. Stegnuvši pesnice iz sve snage, tako da joj je skoro krv krenula (zbog malo većih noktiju) ona je još par puta trupnula nogom kako bi se smirila dovoljno da progovori stabilnim glasom. Ipak, toliko je bila ljuta da nije uspela da se iskontroliše. Glas joj je besno drhtao dok je govorila:
Seljaci se hvale time, a? A ti nisi seljak? I pored toga što ti je Daruky bila tu, ti si mene uveo u svoju sobu. To nije pošten odnos prema Daruky. Šta bi ona pomislila kad bi saznala da sam ja bila u tvojoj sobi?
Toliko je pokušavala da zvuči kao da joj je svejedno i da se zaista brine za Daruky, ali drhtanje u glasu je davalo takav efekat da jednostavno nije zvučala hladnokrvno. Jedva je izgovorila ovo. Pesnicu je idalje držala čvrsto stegnutu, ne mogavši da nadje način da izbaci taj bes a da Makishima ne primeti to..
taj Pon Feb 26, 2018 12:56 pm
Makishima
ANBU
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Okej sada je vec bilo dosta, mozda jos samo malkice. Razmislio je sta bi sledece rekao kako bi jos malo produzio svoju zabavu, i hvala Bogu mozak mu je brzo radio u takvim trenucima i ubrzo je nastavio, i dalje hladan, smiren.

"Pa ne, znali smo i ja i ona da je to samo zabava, nije ni ona ocekivala ista ozbiljno..."


Hteo je da nastavi, ali smeh ga je nadvladao, toliko se smejao da je osetio kako mu ponestaje vazduha, stomak mu se potpuno stegao, presavio se, valjda je bilo ocigledno da je sve velika sala, cak je osetio i suzu kako mu krece iz oka. Ko zna koliko je taj njegov napad potrajao, ali nakon toga je uspeo da se bar delom smiri, bar toliko da je uspeo da se uspravi, iako mu je vazduh sa vremena na vreme i dalje prolazio kroz nozdrve.

"Daruky mi je rodjaka budalo, bila je bolesna i trebalo joj je da pobegne negde od kuce, doveo sam je ovde i pricali smo nakon cega je zaspala."


To live is not merely to breathe, it is to act.
taj Pon Feb 26, 2018 1:14 pm
Boa Hanckok
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Kada je Makishima počeo da priča da je to bila samo zabava, bila je spremna da skoči i da ga prebije. Ili prosto da ode. Međutim, kada je počeo da se smeje, ona se okrenula ka njemu veoma zbunjena. Naslućivala je šta se upravo dogodilo ali se ipak nadala da nije ispala toliko glupa.. međutim, kada je Makishima rekao da mu je ona rođaka i da je sve ovo bila njegova neslana šala, ona je zaželela da nestane odatle. Lice joj je ponovo bilo crveno, ovog puta od sramote. Stegla je pesnice još više , spustila glavu, nije znala šta da uradi. Vrlo brzo je ponovo pobesnela jer je shvatila koliko ju je Makishima pravio ludom i vrteo oko malog prsta. Zato je u trenutku zaboravila na to koliko je ispala glupa i samo mu prišla, doduše jedva pošto ju je i dalje celo telo bolelo. Došavši do njega, onim istim skupljenim pesnicama počela je da ga udara po celom telu, najjače što je mogla, ali i to je bilo slabo. Udarala ga je i vikala:
Budalo jedna, kao da mene uopšte zanima kakav je tvoj odnos sa Daruky. Zaboravi na ovaj razgovor, ti si mentol i bez razloga si me podbadao, kao da mene dotiče ta tema. Ponašaš se mnogo samouvereno! Neće ti to proći u životu, samo da znaš. A ja se nisam nimalo iznervirala, sve do sada, sada sam samo besna jer si pokušavao da me napraviš ludom!
Govorila je to i udarala ga tako slabo da je njemu verovatno bilo smešno, samo ona to nije mnogo osećala jer je koristila svu snagu koju je imala..
taj Pon Feb 26, 2018 1:28 pm
Makishima
ANBU
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Makishima je pustio da ga izudara, bolje da je sad pusti dok je jos slaba nego da je ceka da povrati snagu, video je njeno foliranje, to nikada nije bilo narocito tesko prozreti, i nije mogao da se ne smeje tim slabim pokusajima da iskali bes na njemu. Znao je da je ljuta, ali isto tako je znao i da ne moze dugo da ostane takva, toliko je bar do sada o njoj provalio, dok ga je udarala stavio joj je desnu ruku na ledja i privukao je, priblizio je svoje lice njenom tako da su njegove usne bile svega na par milimetara od njenih, sve je izgledalo kao da ce je jos jednom poljubiti, ali u poslednjen trenutku je skrenuo i poljubio je u obraz, a potom joj sapnuo na uvo.

"Znas da ti to pretvaranje ne prolazi kod mene."


To live is not merely to breathe, it is to act.
taj Pon Feb 26, 2018 1:46 pm
Boa Hanckok
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Kada ju je Makishima tako nagli približio ka sebi, ona se iskreno uplašila. Šta ako ponovo uradi neku glupost? Nije joj to trebalo sada, morala je da stabilizuje odnos sa njim i da vidi na čemu su. Dosta je bilo tih iznenadnih poljubaca, to bi i za njega bilo previše. Srce joj je stalo i taman je spremila pesnicu kojom je htela da ga nokautira, kada je on promenio putanju i poljubio je u obraz. To je bilo veoma iznenada i, mada Boa ni to nije podržavala, laknulo joj je. Tek sad je zamislila ozbiljnost cele situacije da je to zaista bio poljubac kao prethodni. Kada je krenuo da joj šapuće, njoj je to zvučalo prilično zavodnički. Cela se naježila od toga, nije odmah konstatovala značenje onoga što je rekao, previše ju je odvuklo to šaputanje na uvo i sve što se dogodilo, kao i ono što se zamalo dogodilo. Međutim, ubrzo se osvestila i odgurnula ga od sebe, zbog čega je samo ona izgubila ravnotežu i bukvalno poletela na zemlju. Dole je sela u turski sed, prekrstila ruke na grudima, napravila facu deteta koje se duri zato što mu nešto ne dozvoljavaju, pa je rekla:
Nije pretvaranje, zar misliš da bi me interesovalo nešto tako banalno kao što je tvoj ljubavni život?
Rekavši to setila se poljubca i onog tako intimnog šaputanja na uvo i u trenutku rešila da ne može to tek tako da ostavi, tako da je napravila ozbiljnu i prilično preteću facu. Zaista je opasno zvučala dok je govorila:
I ovo što si sada uradio, nemoj da ti se ponovi. Ne znam šta sve mogu uraditi posle toga, a ubedjena sam da mogu svašta.. nasmejala se malo cinično i dodala:
Verujem da ni ti ne želiš da znaš, tako da bolje nemoj da se igraš sa vatrom. Opeći ćeš se.
taj Pon Feb 26, 2018 2:08 pm
Makishima
ANBU
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Bilo je smesno to sto se i dalje duri poput malog deteta, odlicno je bilo to sto jos uvek moze tako lako da je isprovocira, u tome je pronalazio veliko zadovoljstvo, njene pretnje su takodje, najmanju ruku bile smesne, do sada nije mogao ni da izbroji koliko mu je puta zapretila, i svaki put je bila isprazna pretnja, jedino sto je radila je pokusala da ga izudara, sto je bilo daleko od strasnog, prekrstio je ruke i naslonio se na zid svoje kuce, gledajuci dole ka njoj, u toj odeci, sa takvim stavom, da izgleda malo mladje stvarno bi pretpostavio da je dete.

"A ne interesuje te?"


Rekao je sa opakim smeskom, ukazujuci na ociglednu laz.

"Dakle ruke su mi odresene?"


Nastavio je sa podbadanjem, mada je i on sam znao da i kada bi mu iskreno dala potvrdan odgovor, on ne bi ni pokusao da nadje drugu.

"Mnogo si mi opasna postala, evo ceo sam se stresao."


Rekao je i protrljao se po nadlaktici sa rukama, simulirajuci neki osecaj hladnoce.


To live is not merely to breathe, it is to act.
taj Pon Feb 26, 2018 2:20 pm
Boa Hanckok
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Poslednja pretnja koju je Boa iznela bila je prilično iskrena, a ne prazna kao one ranije. On to, naravno, nije shvatio, s obzirom na to da se zaista sve vreme ponašala kao neko malo dete. On je nastavio da je podbada i to joj je bilo savršeno jasno. Zato je iskoristila svu snagu pribranosti koju je imala kako se ovog puta ne bi nadurila, već odreagovala malo drugačije. Ludela je od tog Makishime i želela je da ga natera da prekine da je podbada. Zato je prvo napravila ozbiljnu facu. Zatim se podigla, prišla sasvim blizu Makishimi, skoro kao on njoj malopre. Htela je da igra njegovu igru. Makishima je bio dosta viši od nje, posebno u tim papučama, tako da je morala da se podugne na prste kako bi ona prišla njegovom uvetu. Dakle, podigla se na prste i veoma oštri i namešteno zavodničkim šapatom rekla:
Veruj mi, umem da budem opasna. Ruke su ti uvek odrešene, ali šta će posle biti sa njima, to ćeš saznati ako uradiš nešto što se meni ne svidi.
Stajala je na vrhovima prstiju i bila veoma van ravnoteže s obzirom na to da je i bez dizanja na prste trenutno bila nestabilna. Ipak stajala je tako, a glas joj je zaista bio promenjen za razliku od onog malopre. Nije ni shvatala zašto se bavi ovim,možda ni nije bila svesna šta radi, ali prosto je imala želju da ućutka Makishimu na neki način..
taj Pon Feb 26, 2018 2:30 pm
Makishima
ANBU
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Primetio je naglu promenu u Boinom ponasanju, kada je tako samouvereno ustala i prisla mu podigao je obrvu, zainteresovan onime sto ona ima da kaze, kada je prisla i popela se na prste hteo je malo da joj olaksa, pa je pogao glavu ka njoj kako bi bila blize kada mu je saputala. Arogantan i previse samouveren, Makishima nije cak ni to shvatio kao pretnju, vise kao neku igru, iskreno ga je zanimalo kakva je to "kazna" koju bi mu ona priredila, sta bi uopste ona mogla da mu uradi? Razmislio je o tome na trenutak, i shvatio je, u sustini nista. Shvatio je jos nesto, da je to bio prvi put da je Boa inicirala neki blizi kontakt sa njim, iako vise iz pokusaja pretnje nego neke intime. Osetio je kako mu se vrat, i cela strana tela najezila, kao i svi, bio je poprilicno slab na sapat, i verovatno je mogla bilo sta da kaze i da izazove istu reakciju. Svidela mu se ta opasna Boa, svidelo mu se to sto, iako je u vecini slucajeva nekako blesava i pogubljena, ume i da ujede. Uzvratio je istom merom, saputanjem njoj u uvo.

"Ne plasim te se, ali mi smo jos uvek samo prijatelji zar ne, i dalje nije bitno sta ja radim i sa kime?"


To live is not merely to breathe, it is to act.
taj Pon Feb 26, 2018 2:41 pm
Boa Hanckok
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Boa mu nije dala da je nadmudri. Očekivala je ovakav odgovor, međutim nije joj se svidelo to što joj opet šapuće na uvo. Malopre ga je upozorila da ne radi to. Imala je spreman odgovor, ali u trenutku je opet pretrnula od tog šapata. Upravo zato i nije htela da mu dozvoli da to radi: nije volela da u takvoj situaciji ima reakcije koje bi pokazale neku njenu slabost, jer ona je ovo smatrala slabošću. Zato se vrlo brzo pribrala i, besna što nije računao na njenu pretnju, uhvatila ga je jednom rukom za rever košulje, malo ga privukla ka sebi: da je imala snage, verovatno bi ga i podigla iznad sebe jednom rukom kako bi se on uplašio, ali, nažalost, nije to mogla da uradi. Zato ga je, držeći ga za rever, privukla ka sebi i namestila tako da njegovo uvo bude direktno pored njenih usta. Dunula je malo kako bi pomerila kosu koja ju je trenutno iritirala, zatim je počela da šapuće:
Prijatelji jesmo, a ja i nisam pričala o Daruky ili tvojim odnosima sa drugima. Pričam mnogo šire, odnosilo se na sve što uradiš a da se meni ne svidi. Razumeš li?
taj Pon Feb 26, 2018 2:50 pm
Makishima
ANBU
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Postajala je agresivna izgleda, kao da je htela da kontrolise njime, ali on se nije tako lako dao obuzdati. Pustio je da ga primakne i krene da sapuce, nije se bunio na to, cak mu je prijalo sto se tako na neki nacin pravi vazna pred njim, sapat je naravno opet poslao talas zmaraca kroz njegovo telo, ali naravno nije to otkrivao. Kada je zavrsila krenuo je glavu ka njenoj, opet, tako da su im lica jedva bila odvojena jedno od drugog, mozda bi Boi ta distanca blia neprijatna, ali njemu je, pogotovo u tom trenutku itekako odgovarala.

"Ako smo prijatelji Boa, jako malo stvari koje mogu da uradim bi ti smetale zar ne?"


To live is not merely to breathe, it is to act.
taj Pon Feb 26, 2018 3:04 pm
Boa Hanckok
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Boino ponašanje išlo je poprilično prirodnim tokom: nije se folirala, niti pokušavala da izigrava nešto što nije, jednostavno je ušla u jednom trenutku u taj mod i ovakvo ponašanje joj je bilo normalno. Međutim, ovako bliska distanca probudila ju je: shvatila je koliko se zapravo približila Makishimi, i to svojevoljno. Ipak, kada bi sada ustuknula, bacila bi u vodu sve što je do sad rekla i uradila. Po svemu ovome neko bi pomislio da Boa ima dva lica, ali to su samo bile varijacije njenih burnih reakcija na podbadanja. U svakom slučaju, ona je rešila da igra igru do kraja, rizikoaće i biće istrajna u svojoj zamisli. Zato se nije ni pomerila sa mesta, iako bi to sa velikom radošću učinila. Napravila je prilično drsku facu i rekla:
A ciljaš li na nešto? Da li smatraš da uopšte znaš šta bi meni smetalo? Jer bolje bi ti bilo da znaš, ukoliko budeš znao, moći ćeš da izbegneš da radiš to. Bolje iskoristi svoje znanje na pravilan način, ukoliko ga imaš, i nemoj raditi stvari koje ja kao tvoj "prijatelj" ne bih želela da uradiš. Posebno je naglasila to prijatelj. Sada joj je već bivalo teško da bude na takvoj distanci sa njim, ali nije smela da ustukne. Bilo joj je zanimljivo ovo prepucavanje i nije želela da ustukne šta god se dogodilo...
taj Pon Feb 26, 2018 4:19 pm
Makishima
ANBU
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Pretpostavio je da Boa i nema preteranu zelju da bude na ovolicnoj udaljenosti, da zeli da se na bilo koji nacin odmakne, pomeri negde, ali da joj inat nije dozvoljavao da mrdne od njega, gledao ju je, te namrstene crne oci, taj odlucni stisak kojim ga je drzala na mestu, taj strogi, skoro pa opasan ton, cela njena trenutna pojava, sve sto je trebalo da ga uplasi ga je samo jos vise privlacilo, jos vise se zaljubio u tu pojavu koju do sad nije video, pretpostavio je da ona u stvari o tome prica kada drzi svoje monologe o tome kako ne zeli da zavisi ni od koga, o jakoj Boi, koja je niti zbunjena niti uplasena.

"Ciljam."


Rekao je, sa samozadovoljnim, izazivajucim izrazom lica koje je krasio podmukli osmeh, sama cinjenica da je toliko blizu toliko dugo, da ne mrda nateralo je srce da mu jace lupa, osecao se kao da u sakama nema ni kap krvi, kao da se sva krv koju je imao povukla u grudi, odlucio je malo da bude odvazan, da vidi dokle ce ona izdrzati u takvoj igri sa njim. Podigao je levu ruku i neznim pokretom je stavio na desnu stranu njenog vrata, prelazeci palcem preko njenog obraza, jedino sto je falilo da se situacija zaokruzi jeste poljubac, ali nikakvog poljupca nije bilo.

"Ciljam na to da nismo samo prijatelji, mada iz nacina na koji pricas si to vec zakljucila."


Taj drugi deo recenice dodao je cisto kako bi joj dao do znanja da je primetio kako je naglasila to prijatelj u svojoj recenici.

"Ciljam i na to da tebi uopste ne smetaju neke stvari za koje se pravis da smetaju, stavise da uzivas u njima isto koliko i ja, samo se ustrucavas."


Konkretnije, mislio je na poljupce, kao i na ovu trenutnu situaciju, osobe koje izmedju sebe nemaju nikakvu hemiju bi retko dozvolile da uopste u takvu situaciju dospeju, a oni su vec neko vreme stajali tako, na skoro nepostojecoj razdaljini, toliko blizu da je Makishima cak osetio kako je njegova donja usna par puta ocesala njene dok je govorio, sto nije bilo namerno, ali jeste doprinosilo zabavi i uzbudjenju koje je osecao.


To live is not merely to breathe, it is to act.
taj Uto Feb 27, 2018 9:27 am
Boa Hanckok
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Bou je sama činjenica da je Makishima tako blizu nje, i ne ustručava se da tako drsko priča sa njom, dovodila do ludila. A još kada ju je uhvatio za vrat i počeo prstom da joj prelazi preko obraza, ona je pocrvenela. Da li zbog te za nju tako neobične blizine, ili zbog besa, ne bi ni ona znala da odgovori, verovatno i jedno i drugo. Osećala je da ne može više da mu bude ovako blizu, jednostavno će uraditi nešto što možda ne bi volela da se desi. Zadrhtala je, ali ni sama nije znala iz kog razloga: da li zbog tog tako neprijatno intimnog, a povrh svega toga ipak prijatnog dodira rukom, ili možda zbog reči koje je upravo izgovorio. Tek kada joj je uputio tu "optužbu" da ona sama uživa u tome, ona se tek tada zamislila: da li je možda Makishima u pravu? Da li ona zaista uživa u tome? Možda se stresla upravo od te misli? U svakom slučaju nije znala dokle će ova igra da dogura, ali tvrdoglavost i upornost bile su dve njene vrlo istaknute osobine. Kada bi joj sad pripretio da će je ubiti, ona svejedno ne bi otstupila. Malo se i opustila s obzirom na to da Makishima do sad nije ništa uradio, a ako nije do sad, neće ni uraditi, verovatno je shvatio da je bolje po njega da ne radi gluposti. Zato je, pustivši ga ipak da je drži za vrat par sekundi, zgrabila njegovu ruku, uhvatila je kod zgloba kako bi je bar malo kontrolisala. Sada ga je jednom rukom držala za rever, drugom za ruku, u toj "nazovi poluzi". Nije se pomerila ni centimetar, mada ga je tom polugom odaljila par milimetara od sebe, mada i dalje nedovoljno daleko kako on ne bi osećao njen dah na sebi dok je pričala:
A reci mi ti, Makishima, šta smo, ako nismo prijatelji? Misliš da uživam podjednako kao ti? Da li si siguran u to? Da li si siguran da možeš da me uzbudiš do te mere da uživam kao ti? Da možeš, da li bih i mogla da se ustručavam?
Boin glas je bio toliko izazivački da je sama sebe iznenadila. Da li je moguće da je to ona izgovorila? Nije shvatala šta joj se dešava, umela je ona da bude i gruba i opasna čak, ali ovo je već bilo previše i za nju. Ipak, sam Makishimin pogled je umeo ponekad da je hipnotiše, a ovolika blizina sa ovim čovekom je izgleda učinila da Boa postane skoro pa druga osoba..
taj Uto Feb 27, 2018 11:03 am
Daruky Hikashi
Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Daruky se iznenadno probudila. Prostorija je bivala sve hladnija i hladnija, a ona je drhatala. Skupila se i zavukla celim svojim telom pod cebe, ali to nije pomagalo. Zelela je da pita Makishimu za jos jedno cebe, ili barem da nalozi vatru, ali je primetila da je otisao iz prostorije. Na stolu je ugledala pismo na kojem je bilo naznaceno njeno ime. Ustrucavajuci se u pocetku, otvorila ga je. Nije znala sta je tacno upitanju, ali lice joj se ozarilo. Cak i da je bilo nesto lose, njoj vise nista nije moglo nauditi. Pospremila je sve sto je imala, kako ne bi ostavila nered za sobom i bez dorucka se uputila na dogovoreno mesto. Ispred kuce su bili Boa i Makishima, koji su pricali. Nije ih primetila s obzirom da su stajali iza ugla, ali oni su mogli videti nju kako je odlazila. Da ih je tada videla mozda ne bi bila u mogucnosti da ode, jer bi morala da se bavi necim drugim, tako da je moglo bi se reci imala srece.


♡°•○♡○•°♡

~A soul without kindness is like a garden without plants and flowers~

Makishima kuca - Page 7 Leafy_frame_15_Copy_2
taj Uto Feb 27, 2018 11:53 am
Makishima
ANBU
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Pogled mu je na trenutak skrenuo ka njenoj ruci kada je uhvatila njegovu, da ih neko spolja vidi mozda bi pomislio da se rvaju pre nego pricaju sa obzirom na poziciju u kojoj su bili. Drugi pogled, isto tako brz je bio upucen ka figuri koja je umakla iz njegovog dvorista, to nije mogao da bude niko do Daruky, i bilo mu je drago sto su njih dvoje stajali bas tu, gde su bili sigurni od njenog pogleda. Potom je vratio svoj fokus na Boine oci, te krupne crne oci pune emocija u kojima je toliko uzivao. Saslusao je njena pitanja, i cim je zavrsila sa njima njegov odgovor je bio spreman. Jedino na jedno nije znao sta da odgovori precizno, to jest, odgovor uopste nije bio na njemu, da bi saznao na cemu su, kakva je zapravo priroda njihovog odnosa, morao je da cuje to od nje, i dalje je bio samouveren, i jos uvek je imao taj pokvareni smesak na licu, sto je ona vise pokusavala da ga ogranici, to je on imao vecu zelju da joj se priblizi.

"Ti moras da odlucis sta smo. A sto se uzbudjenja tice, i vise sam nego siguran da mogu, tvoj argument u vezi sa ustrucavanjem ne pije bas vodu, ipak se i ja ustrucavam sve ovo vreme zar ne?"


To live is not merely to breathe, it is to act.
taj Uto Feb 27, 2018 12:17 pm
Boa Hanckok
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Boa je bila okrenuta ka Makishimi tako da nije mogla da vidi da je Daruky otišla. Da je videla, diskutabilno je šta bi se dogodilo. Verovatno je bolje što je ovako stajala..
Boa se zagledala u Makishimine oči i zamislila se. Da li je pametno da nastavlja sa ovom igrom? Možda je otišla predaleko? Možda nije smela ni da započinje igru? Međutim, razmišljajući o tome, shvatila je koliko je zapravo Makishima voleo da se poigrava sa njom. Zašto i ona to onda ne bi radila? Sada joj je lice postalo još oštrije, oči su joj zasijale i postale veoma prkosne. Nasmejala se i rekla:
Oh, zar se ti ustručavaš? Ako je sve ono što se dogodilo bilo ustručavanje, ne želim da zamislim šta bi uradio da ne držiš sebe na uzdi?
Zatim je pustila njegovu ruku na kojoj je držala polugu, ali rever je i dalje uporno držala. I dalje ga prkosno i do pristojne mere izazivački gledajući u oči, nastavila je:
Meni se do sada nije dogodio nijedan takav ispad, hoćeš li da se takmičimo ko će duže uspeti da zadrži sebe na uzdi?
Ovo je bilo više retoričko pitanje, mada je zvučala kao da je sto posto sigurna da bi ona pobedila, bez ikakve sumnje. Ipak, nije očekivala odgovor.
taj Uto Feb 27, 2018 12:26 pm
Makishima
ANBU
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Da li je to pustanje ruke mozda bio znak za nesto? Mozda, ali sebi je obecao da nece praviti budalastine sve dok ona ne raskrsti sa Ranekijem, i planirao je to da ispostuje, koliko god tesko bilo, koliko god je trenutno slatko i privlacno izgledao poljubac sa njom. Uzivao je u njenoj prkosi, u njenom odolevanju, bio je svestan da ne prica potpuno iskreno, samo slep ili zaostao covek ne bi mogao tako nesto da zakljuci, ali nije mogao da proceni u kojoj su meri njene reakcije, njeno opiranje lazni.

"Tada se nisam ustrucavao, sada to radim, zasto mislis da te jos uvek nisam poljubio, iako smo ovoliko blizu?"


Rekao je, naglo je privukavsi ka sebi rukom, ali toliko malo da im se usne jos nisu spojile, ovo je bila vise neka vrsta "pretnje" poljupcem, ipak je cvrsto stajao pri svojoj odluci.

"Ja znam tacno dokle cu se suzdrzavati, i taman kad sam vec kod toga, nisi mi rekla, sta smo mi? I propratno pitanje, sta ste ti i Raneki?"


To live is not merely to breathe, it is to act.
taj Uto Feb 27, 2018 12:59 pm
Boa Hanckok
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Boa je bila savršeno svesna da se Makishima suzdržava. Ipak su njihova blizina, kao i razgovor koji su vodili, bili suviše intimni čak i za nju. Štaviše, osećala je da neće još dugo moći da ostane na ovoj distanci. A kada ju je još više privukao uz sebe.. tada je već shvatila da je ovo suviše za nju. Jednostavno nikada nije naišla na ovakvu osobu.. neko ko je ovakav zavodnik, a opet može toliko da se suzdržava.. u tom trenutku se iskreno iznenadila njegovoj sposobnosti da bude toliko intiman, toliko "zavodljiv" i da pušta da bude "zaveden", a da uspeva bar koliko toliko da bude pribran. Ona je u trenutku izgubila prisebnost, poželela je da se skloni. Međutim, kada je pomenula njen odnos sa njim, ona se trgla. A kada je zatim upitao i za njen odnos sa Ranekijem..ona se sledila. Onaj prkos je nestao iz očiju. Igra je sa njene strane u tom trenutku bila gotova. Makishima je pobedio ovim pitanjem. Stav joj se momentalno promenio, pustila je njegovu košulju, a s obzirom na to da ju je malopre privukao ka sebi, i dalje je bila uz njega. Međutim sada, u toj velikoj odeći, pored njegove još veće pojave, i dalje čupava od spavanja, sa izrazom čiste zbunjenosti, ona je izgledala kao žrtva. Makishimina pojava je inače izgledala prilično grubo, nekako neprijatno čak, a ona, koja je u tom trenutku izgledala kao dete, sada je zaista izgledala kao neka nevina žrtva. Spustila je pogled ka dole na par trenutaka, razmišljajući o tome što je rekao. Zatim je podigla glavu, bila je na istoj razdaljini od njega kao i malopre, ali sada nije toliko obratila pažnju na to, pričala je veoma tužnim glasom:
Na propratno pitanje ću ti odmah dati odgovor, a to je da Raneki izgleda ima ambicije koje su mnogo bitnije od mene. Iskreno rečeno, ja se ne osećam loše zbog toga. Ne želim da ga ometam u njegovim ciljevima.
Oči su joj se u trenutku zasijale i ona je nastavila da priča znatno oštrijim, čak ljutitim glasom:
Osim toga, ako ja njega ne interesujem, zašto bih uopšte bila tužna? Nisam malo dete koje je zaljubljeno u nekog idola pa da on beži od mene, a ja da ga jurim. Ukoliko je odlučio da ne može posvetiti pažnju i treningu i meni, već samo treningu, zašto bih ja ubijala sebe i zanemarivala sve ostalo kako bih plakala za njim i jurila ga? To ne samo da je ispod moje časti,
već nemam ni želju to da uradim. Sama sam svoja, uvek sam bila takva, divlja, da li misliš da ću sada da postanem neka pitoma zverka koja će da ide za nekim u stopu?

Ovo pitanje ponovo nije zahtevalo odgovor, ovo je čak štaviše bilo razmišljanje naglas. Oči su joj tako ponosno sijale dok je ovo govorila, jer njen najveći ponos bilo je upravo to - njena sloboda, ono što nikada nije nikome dozvolila da joj oduzme.
taj Uto Feb 27, 2018 1:13 pm
Makishima
ANBU
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Pet stepena tuge, odbijanje, bes, nagadjenje, depresija, prihvatanje. Boin odgovor bi je smestio u treci od ovih pet, nagadjanje, ona je ocigledno htela da sama sebi objasni, da napravi nagodbu sa sobom, o tome zasto je nju Raneki ostavio, i kada mu je vec toliko bitan trening, nema razloga da njoj bude stalo do njega, sto je posteno posteno je. Makishima ju je, kroz sad vec omeklu pojavu, citao kao knjigu, i iako je pricala mnogo, previse, od toga je umeo da prebere i izvuce ono sto je najbitnije. Ocigledno je pobedio u toj igri, u kojoj je doduse jedino on i postavljao pravila, vratila se ona stara, osecajna Boa, i koliko god mu bilo simpaticna i takva, bilo mu je i malo zao sto je ova opasnija verzija iscezla. Kako god, i nakon pobede, on nije menjao ista, i dalje je stajao blizu, i dalje su mu usne bile jedva razdvojene od njenih kada je pricao.

"Razumem, mada mi ne zvucis kao da si potpuno zavrsila sa time, hocu li dobiti odgovor i na prvo pitanje?"


To live is not merely to breathe, it is to act.
taj Uto Feb 27, 2018 1:42 pm
Boa Hanckok
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Boa je već bila svesna toga da je izgubila u igri. Međutim, poraz joj nije bio jača strana, kao, uostalom, ni većini ljudi na ovom svetu. Umela je da gubi, ali nije volela to. Zato je već uveliko uspela sebe da natera da se sabere i da, bar donekle, vrati svoj stav. Da li započinjati novu igru? Osećala je da nema snage za to. A da nastavi o nu od malopre, to teže, jer posle ovakvog prekida to je bilo skoro nemoguće. Ipak, napravila je čvrst i nepokolebljiv stav, lice joj je postalo hladnokrvno. Kada joj se vratila hladnokrvnost, shvatila je koliko se zapravo sama sebi više svidjala dok se "igrala" sa Makishimom. Promena je bila neverovatna. Setila se jedne stvari koju mu jednom prilikom rekla. Lice joj je od ravnodušnog prešlo na prilično vedro. Nasmejala se i rekla:
Makishima, nemoj da sumnjaš da sam sigurna po pitanju Ranekija. Upoznao si me kao veoma ranjivu, jer takav mi je bio period.. Pravu mene ćeš tek upoznati. I ono što si danas video je mnogo bliže mojoj pravoj ličnost.
Zatim je rešila da ga podseti na to što mu je rekla jednom prilikom. Skupila je oči malo, ali i dalje nije želela da se pomeri ni centimetar. Ipak, primećivala je koliko su im usne blizu, to je nju ometalo da normalno razgovara. Zato je svojom rukom vrlo lagano uhvatila njega za obraz i malo mu ukosila glavu, tako da im usne više nisu bile jedne naspram drugih. Dah joj je bio prilično vruć trenutno, verovatno zbog temperature koju je toliko dugo imala, i Makishima je to mogao da oseti na svom obrazu dok je ona govorila:
A za prvo pitanje.. podsetiću te na jednu stvar koju sam nedavno rekla. I dalje ga je držala za obraz, mada je njena šaka više išla preko njegovih usta kako on ne bi mogao da se pomeri. Posle par sekindi, u kojima je htela da ga pusti da bude u neizvesnosti, nanstavila je:
"Makishimina Boa" nasmejala se posle ovoga, ali je posle nastavila ozbiljno: Sećaš se toga, zar ne? Postoje dve Boe: Boa Hancock i Makishimina Boa. Makishima, i ja sam zbunjena, ja nisam nikad osećala nešto ovako, ne mogu da razumem šta osećam, ali čim sam to rekla..znači da posvećujem jedan veliki deo sebe tebi, zar ne?
i kada je završila pričanje, nije ga puštala. Ovo što je sada rekla izašlo je mahinalno iz njenih usta, nije ni znala šta će reći. Zato je i sama razmišljala o svojim rečima dok je čekala njegov odgovor...
taj Uto Feb 27, 2018 1:57 pm
Makishima
ANBU
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Kada mu je nakrivila glavu samo se prepustio, uzivao je u igri, i uzivao je u tome da je on vodi, ali ipak, to ne bi ni bila igra da se oboje nisu zabavljali, morao je da pusti malo i da bude po njenom, njene reci, njen glas, zvucao je tako slatko, cak i pre nego sto je dosla do interesantnog dela. Stvar koju je nedavno rekla? U sebi je vrteo prethodne razgovore, bilo ih je mnogo, a Boa je uz to bila poprilicno pricljiva, toliko da nije ni upamtio svaku rec koja iz njenih usta izlazi, nije bas znao na sta misli, dok nije cuo to "Makishimina Boa." Osmeh mu se razvukao preko lica, mozda ga je u tom trenutku zavlacila ali nije mario za to, jednostavno je zvucalo tako lepo, tako milo, cak i da nije bilo iskreno, nije zeleo to da zna. Glavu je ostavio u toj neugodnoj pozi u koju ga je isforisrala, samo okrenuvsi oci tako da bi je koliko toliko video.

"Tacno, otvorila si se tada, ne mogu to nikako da poreknem, ali to i dalje nije konkretan odgovor na moje pitanje zar ne?"


To live is not merely to breathe, it is to act.
taj Uto Feb 27, 2018 2:07 pm
Boa Hanckok
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Boi je zadrhtala ruka, nije shvatila zašto, ali nije puštala Makishimu. Ovako ga nije gledala direktno u oči i nije bila toliko hipnotisana njime. Toliko nije volela da daje direktne odgovore na ovakva pitanja.. kada je trebalo nešto da se kaže, neko mišljenje, stav, neko pitanje, bila je i više nego direktna, čak u preteranoj meri. Međutim, skoro sve vezano za Makishimu teralo ju je da priča sve izokola, što je Makishimu i nateralo da misli da je ona pričljiva. Njoj to nije smetalo, nije ni razmišljala o tome, ali direktan odgovor da mu da nije mogla, iz prostog razloga što ga ni sama nije znala.
Makishima..a šta ako ja ne znam odgovor na ti pitanje? Šta ako jednostavno nemam konkretan odgovor?
Želela je da sve to zvuči više hipotetički nego kao da zaista nema odgovor. Međutim, ipak je zvučala pomalo zabrinuto dok mu je postavljala ova pitanja..
taj Uto Feb 27, 2018 2:15 pm
Makishima
ANBU
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Osetio je drhtaj njene ruke na svom obrazu, hteo je da se otrgne, nije voleo da se sa osobom sa kojom prica ne gleda u oci, ali nije to uradio, neka, neka joj bude jos malo. Kada je cuo njene reci bio je pomalo razocaran, iako nije zapravo ni ocekivao konkretan odgovor od nje, nadao se da ce ga dobiti, uozbijio se malo, koliko god uzivao u takvom odnosu kakav je sad znao je da to ne moze zauvek da traje, i iako je bilo uzivanje, u neku ruku je zajedno sa time bilo i mucenje, lice, zajedno sa glasom mu je zahladnelo, ona je morala to da oseti.

"Ako ne znas... Mislim da bi bilo dobro da smanjimo vidjanje dok ne saznas, nadam se da razumes."


Cudna stvar za reci kada su bili tako zapetljani zajedno, ali po njemu, tako je moralo biti, ocigledno je to sto je on osecao prema njoj bilo vise od obicne privlacnosti, pa se igrama poput one koje su sada igrali nije mogao zadovoljiti, sada se vec pomalo i uplasio potencijalnog odgovora, koliko god ga je zeljno iscekivao.


To live is not merely to breathe, it is to act.
taj Uto Feb 27, 2018 2:30 pm
Boa Hanckok
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Iznenadna hladnoća u njegovom glasu je bila toliko primetna da ju je u trenutku uplašila. Ipak, to joj je i trebalo kako bi se probudila iz te igre, iz te obmane koja zaista nije smela da potraje duže. Nije trebalo ni da je započinju. Jednostavno, dok su im ovako neodređeni odnosi, samo oboje mogu izaći povredjeni iz nje: dok čovek nije znao ništa o vatri, mogao je lako da se opeče, vremenom, kada je saznao sve o njoj, povrede su postale znatno ređe. Ako je njihov odnos vatra, oni moraju prvo naučiti da kontrolišu tu vatru, pa tek onda da se igraju "između dve vatre". To je sada shvatila. Ruka joj je vrlo polako skliznula niz njegov obraz. I ona je napravila vrlo hladan, čak mramoran izraz na licu. Udaljila se jedan korak unazad, kako bi mogla da ga pogleda direktno u oči, sa malo pristojnije razdaljine. Njene potpuno crne oči sada su bile toliko ozbiljne, i izgledale su dublje nego inače. Gutala je svojim očima njegove, potpuno se zagledala u njih. Bledilo njenog lica i crna kosa doprineli su tome da izgleda veoma ozbiljno, možda čak i strogo.Upijala je njegov pogled par sekundi, a onda rekla, mirnim i staloženim glasom:
Makishima.. razumem šta želiš da kažeš. Ukoliko to želiš, ja ću odmah otići odavde. Shvatam da sam preterala u ovo igri. Izvini.
Tek na ovom izvini, glas joj je malo zadrhtao. Rekavši to, ona se okrenula, i tako u njegovoj odeći i papučama, uputila se ka izlazu iz dvorišta.
taj Uto Feb 27, 2018 5:07 pm
Makishima
ANBU
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Makishima je znao kakav ce odgovor dobiti cim se ona odmakla od njega, svakako, zeleo je, morao je to da cuje od nje. Ako su njene oci bile bezdan, on je padao kroz njega, bez ikakve naznake da ce ikada dotaci dno, saslusao je sta je imala da kaze, pokusavajuci da ostane potpuno miran, bar njen odgovor nije znacio da ne zeli ista sa njim, sto je bilo sve sto je u tom trenutku zeleo da cuje, posegao je u zadnji dzep, i u ruci zguzbao papiric, kada se ona okrenula da ode, napravio je dva koraka za njom, jos uvek je bila slaba tako da ju je lako sustigao, obuhvatio je njen dlan svojim i privukao je nazad ka sebi, uhvativsi je u zagrljaj i poljubivsi je, iskreno, bez ikakvog uzdrzavanja, u saci joj je ostavio taj papiric, mada nije ni znao da li ce to odmah primetiti. Kada se poljubac zavrsio, gledao je dole ka njoj, ka tim njenim ocima, imao je jos jednu stvar da joj kaze pre nego sto bi se rastali.

"Ne zelim da odes, ostani u mojoj kuci i zgrej se, ovaj poljubac smatraj kao moj odovor na pitanje sta ja zelim, iako ga ti licno nisi postavila."


Pustio ju je i zaobisao, ovaj put se on zaputio ka kapiji, bez da pogleda nazad ka njoj, bez da saceka ikakav odgovor, samo joj je mahnuo rukom.

"Vidimo se na sastanku, detalje imas na papiricu koji sam ti ostavio."


To live is not merely to breathe, it is to act.
taj Uto Feb 27, 2018 7:46 pm
Boa Hanckok
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Makishima je ponovo to uradio.. i to u trenutku u kom je ona to najmanje ocekivala. Zanemela je. Nije znala sta da misli u tom trenutku. Zaista je planirala da ode, igra je bila zavrsena i mislila je da se nece nastaviti. Ipak.. ovaj poljubac je oznacavao novi pocetak. Zapravo, cak ni ovo nije mogla nazvati pravim poljubcem, jer ona ponovo nije bila spremna na njega. Medjutim, nije bio ni blizu onim trima poljubcima koje je dobila od njega ranije. Znaci to je bio Makishimin odgovor na sve sto se dogodilo.. ovako slaba, ona nije mogla da se protivi tome sto je uradio. Medjutim, razlika od proslih puta bila je ocigledna: kada je krenula da odlazi, bila je jako tuzna sto to radi. Kada ju je povukao ka sebi, osetila je da je obuzima neko cudno osecanje. Mozda je bila srecna sto je nije pustio da ode? Mozda je potajno i zelela da je ne pusti? Nije bila sigurna. Ali nije stigla ni da reaguje na propisan nacin. On je otisao. Ostavio jo je poruku. Shvatila je da je najbolje da ga pusti da ode, da procita poruku i sama razmisli o svemu...
...

Kada je procitala poruku, sve joj je bilo jasno. Bez reci, bez ulaska u kucu, uputila se ka sali za sastanke, znajuci da ce tamo ponovo naici na njega...
taj Sre Feb 28, 2018 1:43 pm
Makishima
ANBU
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Makishima ju je samo cvrsce uhvatio kada je ona krenula da se odupire, tacno je znao da je razlog tog odupranja ne to sto joj je bilo dobro vec tvrdoglavost, nije mogao u tom stanju da joj dozvoli, jos po hladnom, u papucama seta sama, udarce je kao posledicu trpeo, sta ce kad mora. kada su stigli pred kucu on ju je spustio, cisto zato sto bi otvaranje vrata bilo tesko sa njom u rukama.

"Dame imaju prednost."


Rekao je, pridrzavajuci rukom vrata, cekajuci da ona udje.


To live is not merely to breathe, it is to act.
taj Sre Feb 28, 2018 1:50 pm
Boa Hanckok
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Boa je trenutno bila nemoćna protiv Makishime. Sve se više nervirala što ne može da se izmigolji iz njegovih ruku i samo je čekala trenutak da stane na svoje noge.Iako je bila slaba i bilo joj je hladno, ona je rešila da neće da udje u kuću. Ne dok ne razjasni dogadjaj od pre sastanka. Kada joj je ponudio da udje u kuću, ona je ostala da stoji na mestu par sekundi. Zatim se ledjima oslonila na zid kuće, prekrstila ruke više mahinalno, od hladnoće, podigla je pogled ka Makishimi i rekla:
Ne ulazim ja nigde dok ne razjasnimo nešto. Ili ne znaš o čemu pričam?
Rekavši to, podigla je jednu obrvu i gledala ga u oči sa izvesnom dozom cinizma.
taj Sre Feb 28, 2018 1:55 pm
Makishima
ANBU
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Makishima je gledao i dalje u kucu dok je Boa pricala, nervirala ga je cinjenica sto, iako je mrtva bolesna, odbija da udje, zgreje se, i uopsteno ponasa kako je prikladno za njenu situaciju, vilica mu se stegla a ruka kojojm je drzao vrata zadrhtala, glas mu je posao grublji nego pre.

"Razjasnicemo to unutra, mada sam ja svoje rekao."


Nije hteo da povice na nju ali mu se ton malo omakao, pomalo je zvucao kao da rezi dok to prica, a sto se razgovora tice, nije stvarno znao sta treba vise da se prica, on joj je objasnio, doduse ne recima, ono sto zeli, i odnos kakav ocekuje od njih, sta jos ima da se prica?


To live is not merely to breathe, it is to act.
taj Sre Feb 28, 2018 2:04 pm
Boa Hanckok
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Kada je Boa začula ovoliku gruboću u njegovom glasu, momentalo je promenila stav. Nerviralo ju je da bilo ko bude grub prema njoj, da se dere, da joj naredjuje, a kamoli neko ko joj je bio blizak kao Makishima. To ju je malo uvredilo, više iznenadilo, ali reakcija je bila momentalna: izraz lica joj je postao hladnokrvan, ovog puta nije bilo namešteno. Odgurnuvši se od zida, vrlo laganim korakom došla je tačno ispred Makishime. Vrlo staloženim i mirnim glasom rekla je:
Zamoliću te prvo da promeniš ton kojim pričaš sa mnom. Drugo,dok obe strane nisu izrekle svoje mišljenje situacija nije niti može biti razrešena. Nadam se da toliko možeš da shvatiš.
Intenzitet glasa se nije menjao tokom govora. Bio je ravan i čak provokativno smiren.
taj Sre Feb 28, 2018 2:10 pm
Makishima
ANBU
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Razumeo je sta znaci to sto je stala ispred njega, ako je htela da se igra smirenosti, smirenost ce i dobiti. Makishimina ruka koja je bila na vratima je momentalno pala, tako da je visila pored njegovog tela, glas, lice, sve se primirlo, gledao ju je pravo u oci sa svojim ledenim pogledom, oboje su izrekli svoje misljenje zar ne? Njegovo je, doduse bilo mnogo jasnije od njenog, bar koliko se secao, poslednje sto je htela da uradi je da odseta, sto je znacilo da ne zeli isto sto i on, ili u najmanju ruku ne zna sta zeli.

"Evo, ovakav ton ce ti valjda vise odgovarati. Ti si iznela svoje misljenje kada si krenula da odes, secas se?"


To live is not merely to breathe, it is to act.
Sponsored content
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu