Naruto Ninja Way

2019

Powered by Forumotion.

Naruto Ninja Way

Stvori originalnog lika i postani najjači ninja u Naruto svetu! Izaberi put dobra i postani lider sela - kage ili se odluči za put zla i kreiraj organizaciju kojom ćeš uništiti svet!

ULOGUJ SE
REGISTRUJ SE

Dobrodošli na

Naruto Ninja Way 2019


Makishima kuca

taj Pon Feb 05, 2018 4:41 am
Makishima
ANBU
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

First topic message reminder :

Izgled kuce:

taj Sre Feb 21, 2018 4:23 am
Makishima
ANBU
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Kakav god bio, ovako nesto nije mogao da dozvoli, da kauc je bio neudoban ali spavao je i na gorim mestima pa je preziveo, pogledao ju je vec polu sklopljenim ocima, izgledalo je kao da ce oboje zaspati pre nego sto iko istera svoje, odmahnuo je glavom i usporeno odgovorio na njen zahtev.

"Ne mogu da te pustim da spavas na kaucu Boa, ipak si ovde gosca, idi lepo u krevet, necu umreti ako odspavam ovde jedno vece."


Pricao je jako sporo i zastajao, praveci pauze izmedju reci, koristeci se postapalicama poput "aaa", "mm" i "ovaj". Ni jednom do sada ga nije cula da tako prica, obicno je svaka recenica koja je napustala njegova usta zvucala kao da je smisljena pre pet minuta, i vise puta isproveravana, zapravo, nije mogao da se seti kada ga je iko cuo da tako prica.


To live is not merely to breathe, it is to act.
taj Sre Feb 21, 2018 4:27 am
Boa Hanckok
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Boa je slušala Makishimin premoren govor i stvarno joj je bilo žao. Osim toga, i sama je bila jednako umorna. Međutim, nije htela da popusti, ali ni da se prepire nije imala snage. Zato je iskoristila poslednji atom snage koji je imala, došla je do Makishime, s ledja je počela da ga gura i ugurala ga pravo u sobu. Tamo je par puta protrljala ruke, da označi da je završila posao. Htela je i da ga gurne na krevet ali joj je bilo malo neprilično. Zato je samo rekla:
Evo, ti ćeš spavati tu. Neću da se prepiremo Makishima! odlučno ga je pogledala.
taj Sre Feb 21, 2018 4:33 am
Makishima
ANBU
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Nije imao ni snage ni volje da se opire kada je pocela da ga vuce ka sobi, ali vec je znao da nece popustiti, ako treba, radije bi spavao na podu poput nje prosli put nego tu. Kada ga je pustila i prekorila ga razmislio je sta da kaze, deo energije mu se vratio, mnogo lakse mu je bilo da razmislja i da se odrzava budnim dokle god je bio na nogama. Gledao je skucen krevet i smislio mozda malo neprijatnu soluciju za njihovu dilemu, mozda bi plan bio bolji da je tih dana malo vise spavao.

"Jedino ako mi se pridruzis, i nemoj to pogresno da shvatis."


Odgovorio joj je i seo na ivicu kreveta, oci kao da su bili prekidaci su mu se opet polovicno zaklopile;


To live is not merely to breathe, it is to act.
taj Sre Feb 21, 2018 4:42 am
Boa Hanckok
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Boa se zamislila:shvatala je da ni on neće popustiti. A trebalo joj je da spava, veoma joj je trebalo da se naspava. Osim toga, želela je da se on naspava. Videla je da je kroz svašta prošao i htela je da se odmori. Njegova ideja je bila i više nego razumna: šta bi da imaju samo jedan krevet. Oboje su bili toliko umorni da nisu ni mogli da razmišljaju o eventualnoj neprijatnosti ili nepriličnosti situacije. Zato je Boa samo klimnula glavom i rekla:
Važi, Makishima. Rekavši to, prošla je pored njega i prva legla u krevet, ali tako da zauzme polovinu. Zaspala bi istog momenta. ali je čekala da vidi da je i on legao. Tapnula je par puta prazan prostor pored sebe i rekla: Dođi, samo do ujutru, biću dobra, obećavam, neću te smarati. nije se šalila dok je ovo govorila, bila je ozbiljna, što se videlo po njenom umornom izgledu; nije bilo više snage za šalu..
taj Sre Feb 21, 2018 4:46 am
Makishima
ANBU
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Makishima je legao pored nje, mrtav umoran, ali morao je da odgovori na njen komentar, pricala je kao da je za njega nesto lose da spava sa njom u istom krevetu, iako se pre tog trenutka jedino ustrucavao da predlozi tako nesto zbog situacije u kojoj je ona bila, sada je pricao vec toliko tiho da je saputao, samo joj je rekao:

"Ako mislis da se plasim da spavam pored tebe, mora da si pogresno protumacila sve sto se desavalo."


Kako je to rekao njegove oci su se sklopile i zaspao je, iako nije mnogo spavao san mu je bio jako cvrst, malo sta ga je budilo.


To live is not merely to breathe, it is to act.
taj Sre Feb 21, 2018 2:02 pm
Makishima
ANBU
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Makishima je ustao iz kreveta, pazljivo kako ne bi probudio Bou, i tihim korakom otisao do kuhinje. Tamo je odradio svoj jutarnji ritual, kafa, dorucak, ali jedino sto je ovaj put sve spremao duplo. Kada je sve bilo spremno, pojeo je nudle koje je skuvao tu stojeci, nije bio neki gurman, niti je toliko uzivao u hrani da bi joj se posvetio, kafu je takodje, iako je bila vrela, relativno brzo zavrsio. Drugu porciju nudli i drugu kafu je ostavio na kredencu pored Boinog kreveta, kako bi je docekalo kada se probudi, otisao je do kupatila i obavio obicne higijenske stvari, a potom izasao iz kuce, krenuvsi ka jednoj koju je poslednji put kao dete posetio.


To live is not merely to breathe, it is to act.
taj Sre Feb 21, 2018 8:35 pm
Boa Hanckok
Chunin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Boa je lagano otvorila oči. Međutim, promena se nije dogodila: svugde oko nje bio je mrkli mrak. Nije videla apsolutno ništa. Od dugog spavanja osećala se izuzetno pospano. Protresla je glavom kako bi se razbudila malo i malo raširila zenice. I dalje ništa nije videla: bukvalno je imala osećaj da je Saša Matić. Ili Dejan. Nebitno. Uglavnom, pokušala je da ustane, ali bila je prikovana za krevet. Već je pomislila da je Makishima nešto uradio kako bi se našalio na njen račun, kada se svetlo iznenada pojavilo sa svih strana sobe. Svetlo je bilo toliko jako da je Boa skoro oslepela. Zatvorila je oči, i lagano počela da trepće kako bi se navikla na svetlo dovoljno da vidi nešto makar. Tada se zaprepastila: iznad nje je stajao Raneki u belom doktorskom odelu. Imao je čudan kez na licu. Zakikotao se kao da je video nešto veoma zanimljivo, a onda je rekao:
E pa, draga moja Boa, nije lepo ono što si radila sve ovo vreme. Moraćeš da snosiš posledice za svoje grehe. Vidiš ovaj plašt: pokzao je na svoj plašt i nastavio: ]On je beo. To nije doktorski plašt. To je plašt koji dokazuje da sam ja tvoj anđeo. Anđeo, koji je ujedno i sudija strašnog suda. I taj sudija će ti presuditi jako strašnu kaznu: želela si sve,
ostaćeš bez ičega. Na dve stolice čovek nikada nije sedeo, jer pašće između njih. Ostaće na podu. Pašće. I ti ćeš pasti.
oči su mu se zacrvenele. On se nadvio nad njom, oči su postajale sve crvenije dok je ponavljao potpuno izmenjenim, grubim glasom: [b]Padni. Padni. PAdni.

Boa se naglo probudila iz ovog košmara. Momentalno se pridigla u sedeći položaj, a velike kaplje znoja spuštale su joj se niz čelo. Disala je isprekidano ali veoma duboko. Uhvatila se za srce kako bi ga zadržala da ne iskoči iz grudi. Gledala je oko sebe kako bi našla Ranekija, međutim, nikoga nije bilo. Sve to bio je košmar. Dnevna svetlost probijala se kroz zastore prozora Makishimine sobe. Dan je bio tmuran, ali nekoliko zrakova sunca su ipak uspeli da se probiju kroz guste oblake i da joj obasjaju lice. Boa je bila prestravljena. Nije joj palo na pamet da pomisli gde je Makishima. Razmišljala je o snu. Naterao ju je da se dobro zamisli. Međutim, bilo joj je izuzetno neprijatno unutar četiri zida. Pogledala je oko sebe i tek tad shvatila da je u Makishiminoj sobi. To je veoma uticalo na njeno stanje posle onog sna: dobro je zapamtila svaku reč koju joj je rekao Raneki, a budući da je bila u Makishiminoj sobi, osetila je takvu grižu savesti da je morala da izadje iz nje istog momenta. Primetila je nudle pored kreveta i pretpostavila da je to Makishima ostavio. Iako joj se trenutno ništa nije jelo, progutala je par zalogaja na brzinu, jer ko zna kada će sledeći put jesti: bolje da uvek ima energije, ukoliko se nešto slučajno dogodi. Potražila je svoju haljinu, koja se do sad već osušila, i vođena željom da što pre izadje na svež vazduh, skočila je kroz prozor pravo na DoMinJuna, koji ju je na sebi poneo ka šumi Honshu, gde je rešila da se uputi kako bi razmislila o svemu...
taj Čet Feb 22, 2018 1:55 am
Makishima
ANBU
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Napokon je zajedno sa Daruky stigao ispred svoje kuce, nije bilo sanse da je sankama vuce uz stepenice uz koje je morao da se popne, pa je cucnuo sa njene desne strane, prebacio njenu desnu ruku preko svog ramena, i svojom levom je uhvatio oko struka, ne bi li joj olaksao penjanje. Kada su tako zajedno odhramljao do vrata, otvorio ih je i odvukao je do kauca na koji ju je smestio u lezeci polozaj. Kauc se nije bas mogao nazvati udobnim, ali bolje nego nista.

"Samo trenutak."


Rekao joj je, a potim otisao do svoje sobe po cebe, koje je u povratku, i dalje ispresavijano, bacio na nju kako bi se ona sama pokrila. Naspram kauca bio je stocic, visok otprilike do kolena, a sa druge strane tog stocica fotelja, u koju se Makishima zavalio, pruzivsi noge, stavivsi ruke na rukohvate i zabacivsi glavu, koliko god izdrzljiv bio, i koliko god mrsava Daruky bila, vuca sanki i nje zajedno sa njima preko cele duzine kampa ga je poprilicno izmorila. Sa tako podignutom glavom, ni ne gledajuci u nju upitao je:

"Mogu li icime da te posluzim, caj, supa?"


Koliko god hladan i bezosecajan bio u vecini situacija, kada je to bilo potrebno umeo je da bude poprilicno prijatan, pre svega, kada nekoga dovede u kucu, koliko god ga mrzeo, osecao se kao da je neophodno da bude dobar domacin.


To live is not merely to breathe, it is to act.
taj Čet Feb 22, 2018 2:05 am
Daruky Hikashi
Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Kada je usla u njegovu kucu nije primetila neku promenu temperature. Verovatno zato sto je bik Yuki, pa mu i neko posebno grejanje nije ni bilo potrebno. Pokrila se cebetom koje joj je dao i zahvalila se. Nije marila oko neudobnoati kauca, bitno joj je bilo samo da je onaj psihicki pritisak konacno nestao. Ovde nije bilo nikoga ko bi joj smetao. Okrenula se ka Makishimi i bez razmisljanja mu odgovorila.

Caj bi bio sasvim u redu, hvala ti.

A zatim zatvorila oci kako bi ih mali odmorila. Kada covek zatvori oci njegova ostala cula se izostre.Njegova kuca je mirisala mnogo drugacije nego njena. Mirisala je na rani zimski vazduh po kome je otprilike znala da ce padati sneg. Kao i njihove kuce i oni su bili drugaciji, toliko drugaciji, ali ipak i toliko slicni. Ovaj covek joj je promenio zivot i pretvorio ga bas u onakav kakav nije verovala da ce ziveti, ali kao ni on, ona nije bila svesna da je to samo pocetak...


♡°•○♡○•°♡

~A soul without kindness is like a garden without plants and flowers~Poslednji izmenio Daruky Hikashi dana Čet Feb 22, 2018 4:27 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
taj Čet Feb 22, 2018 2:14 am
Makishima
ANBU
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Kada ju je upitao da li nesto zeli pomalo se nadao da ce dobiti odrican odgovor kako ne bi morao da ustaje iz svoje fotelje, koja mu se tada cinila toliko udobnom iako u realnosti nije bila ista posebno, uz uzdah je ustao i stavio vodu da kuva, a potom se vratio, zastavsi pored fotelje na kojoj je sedeo. Ako je ista mrzeo, to je da se lepo smesti pa da mora da ustaje odmah posle toga, pa je ostao u tom stojecem polozaju za sada. Posmatrao je nju, sada mu je izgledala tako bezopasno, tako pitomo, nimalo nalik onoj Daruky od pre svega par sati.

"Mogu li jos nekako da ti pomognem, melem neki, lek?"


Upitao je, ne znajuci puno o tome kako se bolesna osoba tretira, kako je vise vremena provodio sa njom, i njegov osecaj krivice je rastao, mozda je dovodjenje nekoga poput nje do ivice smrti bilo previse okrutno, cak i za njegove standarde, ipak je to ona ista devojcica kojom se igrao kao klinac. Zasto je bio toliko sentimentalan u poslednje vreme? Bio je siguran da bi, pre godinu dana tako nesto lagano izveo bez toga da trepne, a sada ga je to izjedalo. Da li ga je Boa toliko smeksala?


To live is not merely to breathe, it is to act.
taj Čet Feb 22, 2018 4:26 pm
Daruky Hikashi
Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Bilo joj je hladno licu, pa je cebetom prekrila usta i nos, sklupcala se kako bi se bolje ugrejala. Nije joj to mnogo prijalo jer je bilo bolno zbog svih povreda, ali jednostavno je morala. Nije se zalila, niti je planirala. Bitno joj je bilo da je imala krov nad glavom - mesto gde ce da prenoci. Samo su joj trebali mir i tisina kako bi razbistrila misli. Doduse, Makishima joj nije smetao. Pored njega se osecala slobodno jer je pokazao kakav je, a i ona je uradila isto.

Ne, hvala. Vreme ce uciniti svoje, sigurna sam u to.

Bila je svesna da njene povrede nisu bezazlene, ali je ipak znala da ce sve to kad tad proci, a da oziljci koji ostanu nece biti nista u poredjenju sa onim sto je naucila toga dana. Otvorila je oci i videla kako stoji. Nije zelela da ga opterecuje i odlucila je da ce se potruditi da sto pre smogne snage i hrabrosti za oporavak - i psihicki i fizicki, kako mu vise ne bi predstavljala samo teret, jer je ona jedino to i bila i to svima.


♡°•○♡○•°♡

~A soul without kindness is like a garden without plants and flowers~

taj Čet Feb 22, 2018 5:58 pm
Makishima
ANBU
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Klimnuo je glavom, i otisao opet do kuhinje kako bi joj spremio onaj caj sto je obecao, sipao je vodu u solju, stavio kesicu zeneog caja, i sve to poklopio tacnom, uzevsi i teglicu secera sa kasicicom u drugu ruku posto se nije zapravo secao kakav caj pije. Vratio se zatim kod nje u dnevnu, ostavivsi to na stolu jedno pored drugog, a onda opet u svoju tako udobnu fotelju. Daruky je tako pokrivena skoro izgledala kao da se krije od nekoga, a ne samo greje, kako je dan proticao sve vise i vise ga je podsecala na dete.

"Ako ti to kazes, uzgred, ono da bi mogli da ponovimo misiju jeste bila provokacija, ali jesam i zaista to mislio, bez incidenata ovaj put."


Rekao je, znajuci da iako su se svi kuci vratili citavi, njihove razlike u metodu su jos uvek bile vrlo postojece, ako su ikada planirali da saradjuju, to je moralo da se promeni. Progutao je kndelu, uvek je mrzeo kada nekome mora nesto da prizna ili da se izvini, tako da mu izgovaranje sledece recenice nije lako palo.

"Ja sam bio previse svirep ovaj put, a ti previse popustljiva, da se nadjemo negde na sredini?"


To live is not merely to breathe, it is to act.
taj Čet Feb 22, 2018 6:45 pm
Daruky Hikashi
Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Seda je na kauc i uzela caj u ruke, drzeci ga neko vreme u njima kako bi ih zagrejala, a tim ga prislonila uz obraz.

Ah za ovo vredi ziveti.

Ushiceno je izustila. Volela je toplotu i odlucila je da neko vreme ne pije caj, posto je bio prevruc da ga pije takvog, a nije zelela da ga namerno ohladi kako bi mogla bar jos neko vreme da uziva u toploti. U pocetku se nije obazirala na Makishimin predlog, previse je uzivala da ista dobre do nje. Tek nakon nekog vremena kada je caj ponovo vratila na sto je podigla glavu i pogledala njega sa smeskom koji je odavao neku vrstu zainteresovanosti.

A sta je za tebe sredina?

Upitala ga je ljubazno, dok se namestala na kaucu kako bi se mogla sto vise ogrnuti cebetom. Svidjala joj se ta ideja za misiju, iako je znala da ce Kain verovatno biti protiv toga. Zelela je da pokusa, a njega bi najverovatnije mogla ubediti da pristane. Samo je jedan deo nedostajao, da li ce stvarno uspeti da izgradi neki sporazum sa Makishimom?


♡°•○♡○•°♡

~A soul without kindness is like a garden without plants and flowers~

taj Čet Feb 22, 2018 7:05 pm
Makishima
ANBU
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Prsti desne su krenuli da mu igraju po rukohvatu na koji mu je ruka bila spustena, zapravo kada je predlozio ono sto jeste nije ni sam imao predstavu o tome sta bi sredina bila, u glavi su mu bile dve opcije, ubiti ili ne ubiti genine, i tu sredine nije bilo. Mozda nije onom bas morao da zabije kunai po sred cela posto ga je popreko pogledao. I mozda nije bas morao poslednju dvojicu da dokrajci kada su ostali otisli. Zapravo mnogo stvari koje je tada uradio nije morao, ali pet dana pre toga nije oka sklopio tako da mu rasudjivanje nije bas bilo na vrhunskom nivou.

"Pa Daruky, ovako, ja cu malo smanjiti ubijanje, odnosno ubicu nekoga samo ako vidim da je to neophodno. Ali..."


Pogledao je direktno u nju sa svojim podlim osmehom. Nije bilo video nacin da ona smanji svoju popustljivost, bar ne sama, ima leka i za to na svu srecu, i Makishima ga je vec smislio, nije znao da li ce Daruky prihvatiti, cak je bio siguran da ona Daruky koju zna ne bi, ali oboje su ocigledno sada velikim delom bili stranci, i mogli su da bace u vodu ono sto jedno o drugom znaju.

"Ako odlucim da nekog treba da ubijem, staces pored mene i gledaces u oci te osobe, gledaces ih sve dok ih poslednji tracak zivota ne napusti, vazi?"


To live is not merely to breathe, it is to act.
taj Čet Feb 22, 2018 7:39 pm
Daruky Hikashi
Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Mozes ga ubiti jedino ako nemas drugu opciju, to jest ako ce taj neko ubiti tebe u tom trenutku ako ne delujes.

To je jedino sto joj je bilo logicno, jedino sto bi prihvatila. Ispod toga nije zelela da ide. Nije bila sigurna da li ce prihvatiti to, pa ipak se nije zelela dalje nagadjati sa njim. To je bila njena jedina ponuda, drugog izbora nije imao.

Dakle uzmi ili ostavi.

Uzela je caj i otpila mali gutrljaj, a secer nije ni pipnula. Igra je ponovo pocela.

Da li bi Boa zelela da gleda kako prljas svoje ruke krvlju bespomocne dece?

Osmehnula se pomalo podlo, pazljivo ga gledajuci.

Nju sam uzela za primer. Znas, onako bezveze. Devojke poput nje su vrlo osetljive na tu temu i ne bi im bilo svejedno da im neko drag uradi nesto poput toga. Zato je moj brat tako fin, razumem zasto ga voli.


♡°•○♡○•°♡

~A soul without kindness is like a garden without plants and flowers~

taj Čet Feb 22, 2018 8:53 pm
Makishima
ANBU
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

"Ako tako kazes"

Poceo je recenicu odgovorom koji je zvucao kao da ce biti potvrdan, naravno nije mu bilo ni na kraj pameti da prihvati, njegov zivot nije bio jedini na svetu, zapravo do njegovog zivota mu nije preterano ni stalo, nije nikada ni ubijao da bi zastitio svoj zivot.

"Ostavljam. Nikada necu pustiti osobu za koju nema pravde osim smrti da prezivi."


Izgleda da ju je caj okrepio, cim ga je malo otpila opet je pocela sa tom pricom o Boi, svakako je Makishimi ta prica bila interesantnija od ove o misiji, osmehnuo se, odlucivsi da ce joj malo po malo otkriti poneki detalj, cisto kako bi stvari bile interesantnije.

"Pa ne mislim da bi se narocito protivila, nije izgledala kao da ima problem sa time kada smo Raneki ona i ja bili na misiji. Niti za sve ovo vreme koje smo ona i ja proveli zajedno."


Napravio je malu pauzu, Daruky nije bila glupa devojka, skapirace sta je hteo da kaze ovom drugom recenicom.

"Mozda si jednostavno slaba, nema potrebe da to projektujes i na sve ostale devojke. I naravno, kako bih mogao da zaboravim da se ona i Raneki vole, zar ljubav jednostavno nije izbijala iz oboje tamo u tvojoj sobi?"


To live is not merely to breathe, it is to act.
taj Pet Feb 23, 2018 12:25 pm
Daruky Hikashi
Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Pazljivo je slusala jer je mislila da ce se morati natezati sa njim, iako je rekla da to ne zeli. Nije ocekivala da ce pristati, ali to cudjenje je ubrzo nestalo. Znala je da je tvrdoglav i da ne bi tek tako pristao na to.

U redu, ali nije na tebi da odlucujes ko ce da zivi ili da umre. Na tebi je samo da sprovedes tu osobu kako bi dobila kaznu koju zasluzuje.

Ponovo je uzela cas i otpila par gutljaja, zadrzavsi solju u rukama.

(Sve ovo vreme koje su proveli zajedno? Zanimljivo...)

Znala je da to ne bi mogao tek tako reci ako je to vreme koje su proveli zajedo bilo kratko. Morali su se vidjati, a na osnovu Hanzove price i njegovog odgovora od pre, nisu se dugo poznavali. Dakle tu je bilo necega. Tu sumnju je podstakao i drugi deo, onda kada je spomenuo situaciju izmedju Ranekija i Boe u njenoj sobi. Tamo su vec zapoceli svadju i to se ne bi moglo nazvati cvetanjem ljubavi. Shvatila je da se Makishima sladi tom nesrecom. On je onda znao za situaciju izmedju njih, znao je da neko od njih nije pogodan za tu vezu. Svaki delic slagalice se sada tacno uklapao. Oholi Makishima je zapravo bio mekan iznutra, ne bi se on tek tako brinuo o njoj sada. Sve se poklopilo i shvatila je da je Hanzo u pravu oko toga da Makishima voli Bou, ali nije bila sigurna da ona voli njega.

Ja nisam slaba, a sto se tice Boe...

Zastala je i otpila gutljaj caja, a zatim nastavila.

Dakle ona voli lose momke hm?

Spustila je solju i naslonila se na kauc, ne skidajuci veliki osmeh sa lica.


♡°•○♡○•°♡

~A soul without kindness is like a garden without plants and flowers~

taj Pet Feb 23, 2018 12:44 pm
Makishima
ANBU
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Razgovor o pravdi, o kaznama ga nije preterano interesovao, sada mu je primarno u glavi bila ta igrica koju su igrali, bila mu je neizmerno interesantna, te javne tajne poput njega i Boe su mu bile omiljene, kada je nesto svima pred nosem a niko nista ne moze da kaze o tome, svakako nije mogao samo da izignorise ono sto je rekla, pa je dao odgovor koji se nadao da ce prekinuti, ili bar odloziti tu raspravu.

"Nije na meni sto se tice pravila kampa, ali imam tu mogucnost, i ne planiram da je protracim, jednom prilikom cu ti otkriti sta mi je prvi od onih genina rekao."


Onda se bacio u razmisljanje, kako dalje, ocigledno je sada znala da on i Boa imaju nesto, dakle pokusace da sazna vise, ali da li da joj da vise ili je to za sada dosta? Ako bi joj rekao sve, to vise ne bi bilo interesantno zar ne? To natezanje medju njima bi bilo gotovo i ona bi imala nesto sto njemu moze da drzi iznad glave, odnosno ne njemu nego Boi, mada na kraju to dodje na isto. Bio je dobar u tome da se pravi lud, da glumi kako se nista nije desilo, koristan talenat za situacije poput ove, slozio je zbunjenu facu, za koju je bilo tako ocigledno da je lazna i odgovorio.

"Lose momke? O cemu pricas, rekla si i sama, ona je sa Ranekijem, zelis da kazes da je tvoj brat los momak? Nisam stekao takav utisak o njemu."


Uzvratio je njen osmeh svojim, pitajuci se da li ce na kraju pobediti njena znatizelja ili njegova gluma.


To live is not merely to breathe, it is to act.
taj Pet Feb 23, 2018 1:08 pm
Daruky Hikashi
Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Slatko se nasmejala na njegovo pretvaranje. Znala je da se samo igra sa njom. Misija joj vise nije bila bitna, ovo je bilo mnogo zabavnije. Okrenula je glavu u stranu, gledajuci ga krajickom oka, jedva primetno.

Pa mozda i jeste los momak. Mislis li da ce ga onda stvarno voleti takvog kakav jeste? Da li ce ga voleti vise ako bude losiji?

Naravno, samo je nastavljala njhovu malu igru. Ciljajuci na to da on voli Bou, a da i ona voli njega, iako to drugo uopste nije mogla znati. Mozda ju je on prisiljavao da se vidjaju, a ona se plasila i cutala, a mozda je jednostavno bila nemoralna i varala Darukynog brata. Nije zelela preterano da sudi o njoj, pa je taj deo najvise i zelela da sazna. Pored toga sto joj je ova igrica bila toliko zanimljiva, njoj je bio bitan i njen brat. Nije zelela da on pati, a samim tim nije zelela da on bude sa osobom koju ne zasluzuje. Pitala se da li je stvarno Makishima napasnik. Iako spolja izgleda kao osoba koja bi bila sposobna za tako nesto, bio je ocigledno mekan iznutra. Bila je zbunjena. Radoznala priroda ju je terala na tu igru jos vise nego sto je ona sama to zelela, ali da li ce joj to pomoci da pobedi?


♡°•○♡○•°♡

~A soul without kindness is like a garden without plants and flowers~

taj Pet Feb 23, 2018 1:20 pm
Makishima
ANBU
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Ocigledno je bilo da iako reci upucuju na Ranekija, uopste vise nije poenta bila u njemu, Daruky je pokusavala da iscedi bilo sta iz njega, ali oboje su u toj situaciji znali da ona nece saznati ista vise nego sto on dozvoli. Pocesao se po bradi, njegov govor, i gestikulacija bila je potpuno opustena, iako je znao da mora biti pazljiv sa recima, nakon onog incidenta na ulicama, verovatno bi Raneki poverovao svakome pre nego njemu.

"Pa ne bih znao na to precizno da ti odgovorim, ne znam Bou toliko dobro, ipak smo mi samo jako dobri prijatelji. Mada pretpostavio bih da stvar uopste nije u tome koliko je on dobar ili koliko je los, mozda je bitniji odnos prema njoj samoj nego prema spoljasnjosti? Samo spekulacija naravno."


Bilo je naravno bilo sta osim spekulacije, Boa mu je pricala o svemu, o tome sta misli o Ranekiju, znao je tacno u cemu je problem izmedju njih dvoje, mada nije mogao to tek tako da poveri Daruky, posto bi te informacije stigle do njega cim ustane i ode iz Makishimine kuce, zanimalo ga je dokle ce ona terati, koliko jako ce pokusati da pritisne, i naravno, da li stvarno misli da ce uspeti da polomi tu masku koju su njegove isprazne, isfolirane reci pravile.


To live is not merely to breathe, it is to act.
taj Pet Feb 23, 2018 2:28 pm
Daruky Hikashi
Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Znala je da se pravi, da jednostavno ne zeli tek tako da prizna da ima nesto izmedju njih. Medjutim, nije joj bilo dosta. Nastavila je da ga pritiska, misleci da ce jednom morati popustiti. Mozda ce se slucajno odati nekom nepromisljenom recju, ili gestom. Morala je da pokusa.

A ti hoces da kazes na na primer ti imas bolji odnos prema njoj od njega?

Nervirala ju je sama pomisao na to da je njen brat kriv i da je neko drugi bolji od njega. Verovala je da je to nemoguce i da je verovatno Boa bila ta koja je napravila problem izmedju njih dvoje. Nije mogla da dopusti da on ostane u vezi sa tako losom osobom. Mozda su bas zbog toga ona i Makishima bili jedno za drugo. U tom slucaju bi i zelela da ona ostavi njenog brata i ode drugom coveku, samo kako ga vise ne bi mucila laznom nadom i prevarom. Palo joj je i na pamet da je sa njenim bratom zbog bogatstva, a da voli Makishimu. Razne misli su joj prolazile kroz glavu, sto ju je rasrdilo. No, nije zelela da dopusti da se to vidi na njoj. Zadrzavala je osmeh po svaku cenu i cekala. Cekala je da sazna istinu na osnovu koje ce doneti veliku odluku.


♡°•○♡○•°♡

~A soul without kindness is like a garden without plants and flowers~

taj Pet Feb 23, 2018 2:42 pm
Makishima
ANBU
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Nasmejao se na njenu recenicu, izgleda da je batalila ideju da prica o njemu preko Ranekija i napokon odlucila nesto direktno da ga pita, to je znacilo da nju to vise zanima nego sto je do sada pokazivala. E sada je tek postajalo interesantno, tako je slatko kriti istinu od nekoga ko toliko zeli da je sazna, za Makishimu je to bila kao neka vrsta umetnosti, mahati istinom pred necijim nosem, ali zapravo nista ne otkriti, slozio je facu kao da je zaprepascen pitanjem, kao da ga je ono sto je rekla stvarno zateklo.

"Ja? Otkad pricamo o meni, zar ovde nije rec o Ranekiju? Ni ne znam kakav je njihov odnos ali Boin i moj je strogo prijateljski. Mada, ako vec pitas, umem da budem poprilicno prijatan kada smatram da neko to zasluzuje, kao sto mozes videti po odnosu prema tebi posle misije."


Imao je sablon pri govorenju takvih stvari, sala, odnosno provokacija u vidu providne lazi, a potom istina, ali istina izgovorena na neki indirektan nacin, mada je bilo ko mogao da je vidi. Makishima je sa namerom ovako pricao, nikada ne bi mogli da ga okrive za ovako nesto, posto je uvek mogao da se pozove na clanove Yamanaka klana, i otkrije im delove svog secanja koji su povoljni za njegovu pricu, a ono sto je otkrio Daruky, koliko god ocigledno bilo, nije bio nikakav konkretan dokaz koji bi ona mogla da pruzi, koji bi se iskoristio protiv njega.


To live is not merely to breathe, it is to act.
taj Pet Feb 23, 2018 3:50 pm
Daruky Hikashi
Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Cekanje ju je izludjivalo, a on je sve vise i vise pokusavao da je navede u pogresnom pravu. Nije mogla vise da izdrzi i odlucila je mu kaze istinu, bez ikakvih smicalica.

Pa to mi ti reci o kome je rec. Bicu diektna, znam da izmedju tebe i Boe postoji nesto vise od prijateljstva i ti to jednostavno ne mozes sakriti od mene.

Gledala ga je pravo u oci, znatizeljna i ozbiljna. Cekala je da skine masku, da pokaze pravog sebe, to je bilo sve.

Sta god da kazes ja cu ipak znati istinu, a na tebi je da li ces to da priznas i prihvatis tako kako jeste, ili ces nastaviti da se krijes ispod te krinke i pretvaras se da ne znas o cemu pricam.

Izdahnula je i zatim legla na kauc, zatvorivsi oci. Pomalo ih je otvarala kako bi videla izraz na njegovom licu, ali nije preterano htela da se bavi time, znajuci da je ovaj put u pravu i da preko njegove facijalne ekspresije nece saznati vise od onoga sto vec zna.


♡°•○♡○•°♡

~A soul without kindness is like a garden without plants and flowers~

taj Pet Feb 23, 2018 4:06 pm
Makishima
ANBU
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Kada ga je optuzila samo se glasno nasmejao, bilo je smesno sto ga tako napada, a bilo je jos smesnije sto je mislila da ce tako uspeti ista da postigne, jedina stvar koju je zaista uradila jeste to da je otkrila svoje karte, dok je on svoje i dalje cvrsto drzao u ruci.

"Boze, kakve su ovo optuzbe."


Pricao je zaprepascenim glasom dok su mu prsti jedne ruke igrali po rukohvatu, drugu je stavio na grudi kako bi emulirao neki sok, koji je naravno, kao i ceo razgovor do sada bio lazan, potom mu se lice izvilo u onaj tako dobro poznati podli osmeh, nagnuo se unapred i naslonio laktove na kolena, dlanovi su mu visili na dole.

"Ne ide ti ova igra rodjako, upravo si ubila svu zabavu u njoj, vidis, sada kada si tu gnusnu laz iznela, nemamo oko cega da se podbadamo, tako tuzna situacija."


Uzivao je u tome da laze, posebno sada kada ga je tako direktno napala.

"I tako uzvracas na moje gostoprimstvo, kada si postala tako nepristojna Daruky."


To live is not merely to breathe, it is to act.
taj Pet Feb 23, 2018 4:19 pm
Daruky Hikashi
Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Prasnula je u smeh. Smejala se dobrih nekoliko minuta i onda se malo smirila.

Ma samo se salim Maki. Zar stvarno mislis da sumnjam u tako nesto?

Pretpostavila je da ce nastaviti sa svojim lazima, a posto je nastavljao tu igru, onda je i ona. Ne ide joj ova igra? Samim tim sto joj je rekao to je znala da je na pravom putu. Ne bi ubila zabavu da nije rekla istinu, a ne laz kako je on tvrdio.

Moj brat nikada ne bi dozvolio nesto poput toga, znas?

Ovo je mogao da protumaci u dva smisla:
- Njen brat ne bi dozvolio da mu neiko preotme devojku i zato je sigurna da nema nista izmedju njih dvoje
-Upozoravala ga je na posledice jer je znala istinu.
Naravno, bilo je ovo drugo. Pa ipak, zelela je da zvuci kao ovo prvo bas zbog sadasnje situacije, iako je znala da ce verovatno na kraju i shvatiti na sta je mislila. To joj je sasvim odgovaralo. Nije znala koliko ce ovo dugo trajati, ali je uzivala i to je bilo bitno. Kada se bude vratila kuci onda ce popricati sa Ranekijem i saslusati njegovu stranu price, a razmisljala je da to isto uradi i sa Boom.


♡°•○♡○•°♡

~A soul without kindness is like a garden without plants and flowers~

taj Pet Feb 23, 2018 4:27 pm
Makishima
ANBU
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Opet se zavalio nazad u stolicu, i dalje odrzavajuci isti osmeh na licu.

"Naravno Daruky, nisam ni mislio da si ozbiljna."


Bio je svestan da ona zna, sto posto siguran, ipak to nije bila neka tajna u tom trenutku, Hanzo, Robin, pa cak i Raneki su znali da su on i Boa imali bar kratak trenutak, jedina tajna je bilo ono sto se posle tog trenutka izdesavala, cuo je njenu prikrivenu pretnju, ali nije se obazirao na to, bila je pametna devojka, znala je da je nekada imati cime da pretis mnogo vrednije od samog rezultata pretnje.

"Naravno da ne bi, cak sam i licno pricao sa njim o tome, obecao sam da nikada necu pokusati bilo sta sa Boom, i njemu je jasno da smo samo dobri prijatelji."


To live is not merely to breathe, it is to act.
taj Pet Feb 23, 2018 5:07 pm
Daruky Hikashi
Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Prihvatio je dakle njen nastavak igre i sam se ponovo ukljucio u to kao sto je i ocekivala. Bio je dovoljno dobar igrac da zna kako da ne pokvari sve, za razliku od nje koja je ponekad gubila zivce. Zaboravila je na hladnocu i caj koji je vec ohladjen stajao na stolu. Razmisljanje lako navede coveka da zaboravi desavanja iz stvarnosti, barem na neko vreme.

A pa znas me, znam te.

Znala je da njegovo obecanje ne vredi vise od sacice trulog pirinca i da preuvelicava stvari. Vuk dlaku menja, ali cud nikada, a on je bio veoma divlji i opasni vuk samotnjak.

Obecanje ludom radovanje! A ti hvala Bogu drzis obecanja.

Zadirkivala ga je, iako je stvarno mislila da je prekrsio to obecanje. Pa i da nije, to ne menja cinjenicu da voli Bou. Mozda je nekada imao nesto sa njom i nakon sto je dao obecanje Ranekiju odustao od toga, ali je ipak voli. Drugi deo price ostaje nepokriven, kao i to sta Boa misli o svemu tome. Shvatila je da to nece moci sada da sazna, pa ce jednostavno iz zabave nastaviti ovu igru, a za ostatak je vec imala neke planove...


♡°•○♡○•°♡

~A soul without kindness is like a garden without plants and flowers~

taj Pet Feb 23, 2018 5:28 pm
Makishima
ANBU
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Nasmejao se na njen komentar, ocigledno je bilo da se medjusobno, koliko god se nekad dobro znali, sada jedva povrsno poznaju, naravno klimnuo je glavom kada je to rekla, kada bi negativno odreagovalo to bi samo upropastilo ovu njihovu zabavnu i saljivu atmosferu. Nije bio glup, znao je da mu nije poverovala za obecanje, odnosno bar nije trebala, ali sve dok se prave da veruju lazima koje jedino drugom plasiraju, on je bio zadovoljan. Vec je poceo da smislja kako ce pokriti bilo koju informaciju koja je ona mogla da prenese nekome, ali imao je jos jedan detalj, jos jedan mali deo slagalice koji je hteo da joj otkrije, cisto kako se igra ne bi ustalila.

"Potpuno si u pravu Daruky, nego reci mi, kasno je a ti mora da si umorna, ipak nisi bas u najboljem stanju, da li zelis da te premestim u krevet? Nema smisla da te pustim da spavas na tom neudobnom kaucu."


To live is not merely to breathe, it is to act.
taj Pet Feb 23, 2018 7:36 pm
Daruky Hikashi
Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Bila je u potpunosti sigurna da je shvatio poentu njenih reci i da je ona cvrsto stojala iza toga da zna istinu. Malo se ispomerala na kaucu kako bi nasla udobniji polozaj.

Sasvim mi odgovara ovaj kauc, tako da sam u redu ovde. Nema potrebe da mucis sebe, ali hvala. Stvarno ne znam sta bih da nije bilo tebe.

Naravno, taj kauc nije bio ono na sta je navikla, ali bila je zadovoljna i zahvalna. Bolje joj je bilo ovo nego da je prespavala negde napolju po ovom snegu, ili kod nekoga koga ne poznaje bas najbolje. Smatrala je da nema prave prijatelje, jer ce svakako bilo ko od njih kad tad otici. Makishima joj je bio rodjak i znala je da ce on iako se budu udaljili ostati tu. Mozda nece biti na njenoj strani, kao sto ni sada mozda nije, ali ce uvek moci da se osloni na njega i zabavi se kao da joj je najbolji prijatelj. Iako nije volela njegovu licnost ipak je volela da provodi vreme sa njim, sa nekim ko je bio inteligentan i tajanstven. Jednostavno je volela takve ljude.


♡°•○♡○•°♡

~A soul without kindness is like a garden without plants and flowers~

taj Pet Feb 23, 2018 7:47 pm
Makishima
ANBU
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Slegao je ramenima, ocekivala je da ce shvatiti zasto je to rekao, ali ocigledno ne, odlucio je da joj pruzi jednu vise sansu, cisto kako bi produzio to njihovo nesvakidasnje druzenje.

"Sigurno?"


Upitao je sa onim jezivim osmehom na licu koji je uvek nesto krio, pretpostavio je da ga zna bar toliko da razume da nikada ne bi pitao takvo pitanje dva puta da iza toga ne stoji neki razlog. A uz to, jeste mu zaista neprijatno bilo da gost u njegovoj kuci spava na tom matorom prljavom kaucu, uglavnom je u toj situaciji on zauzimao to mesto vise nego rado.


To live is not merely to breathe, it is to act.
taj Pet Feb 23, 2018 8:29 pm
Daruky Hikashi
Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Nesto je smerao, ali nije znala sta. Bilo joj je previse rizicno da ista prihvati dok ne sazna o cemu se radi, ali tu je bila i druga stavka, ona vaznija. Osecala bi krivicu ako bi se on ujutru probudio ukocen.

Ne zelim da ti ispastas zbog mene. Ja sam ti dosla iznenadno i ne trebas ti da krivis ledja jer sam ja bila nepristojna. Ako neko treba da spava na ovom kaucu onda sam to ja!

Malo je pocela da razgleda prostoriju. Nije ovde nikada bila, samo u njegovoj porodicnoj kuci. Ovo mesto joj je vise odgovaralo jer nije zelela da sretne njegove roditelje i objasnjava im bilo sta, a niti da caska i cavrlja o svojoj porodici i drugim stvarima.

Lepo si sredio ovo mesto. Mora da ti je mnogo bolje i lepse ziveti sam.

Zavidela mu je zbog toga. Imao je mir i tisinu i nije bilo ikoga ko bi mu stalno zvocao. S obzirom da njeni roditelji ne mogu da prihvate da je ona postala odrasla osoba, previse su brinuli i pokusavali da je nateraju da zivi njihove snove umesto svoje. Nakon sto ih je Raneki pod pritiskom napustio, sve je preslo na nju. Zeleli su da ona bude glava porodice i zato su je redovno maltretirali sa svime. Mozda je tako bilo i sa Makishimom. Nekako joj je bilo zao na samu pomisao da su ga pritiskali. Pomislila je da je to mozda cak i razlog zasto je postao ovakav, bezao je od porodice i zgadila su mu se pravila koja su mu nametali.


♡°•○♡○•°♡

~A soul without kindness is like a garden without plants and flowers~

Sponsored content
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu