Naruto Ninja Way

2019

Powered by Forumotion.

Naruto Ninja Way

Stvori originalnog lika i postani najjači ninja u Naruto svetu! Izaberi put dobra i postani lider sela - kage ili se odluči za put zla i kreiraj organizaciju kojom ćeš uništiti svet!

ULOGUJ SE
REGISTRUJ SE

Dobrodošli na

Naruto Ninja Way 2019

Yamiyo DockDanas u 6:11 pmAlucard
biram klanDanas u 5:23 pmYusei
Rean vs YamaguchiDanas u 3:52 pmRean
Glavni prolazDanas u 3:46 pmSachi
Biram klanDanas u 2:35 pmBartaloome
Travel EvidenceDanas u 12:32 amSieghart
Setaliste Ka'SanenJuče u 11:06 pmAtsui
Kapija sela ListaJuče u 10:58 pmShinsui
Yamaguchi vs ReanJuče u 9:23 pmRean
Prijava za MisijeJuče u 7:26 pmSachi
Kapija sela OblakaJuče u 4:15 pmRei
DesertJuče u 3:31 pmKain
Gutsova sobaJuče u 5:34 amRuts
HodniciJuče u 5:09 amRuts
Travel EvidenceJuče u 4:53 amRuts
Travel EvidenceJuče u 4:53 amRuts

Topli bazen - II sprat

taj Sre Jan 24, 2018 11:31 am
Dante
Admin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Topli bazen - II sprat Seth__s_mansion_interior_by_imagedeli-d2zbywt

Velika sala na drugom spratu sa bazenom. Topla voda obogacena prijatnim mirisima pravi je lek za umorno telo. Pored su tusevi sa hladnom vodom, peskiri, bade mantili, sva oprema za higijenu. 
taj Sre Jan 31, 2018 10:38 pm
XX3tue
Special Jounin
Level:1

1000/1000

1000/1000

1000/1000

Išli su uz stepenice u tišini, koje su ih vodile do prostranog hodnika. Hodnik je spajao prostorije tog dela zamka, ako ne i celog, jer mu kraj nije mogla sagledati. Kako su stupili u hodnik, tako je s svoje desne strane čula ne preterano raspoložen stariji ženski glas, koji im se sve više približavao. Gledala je pomalo uzdržano u tom pravcu, ne reagujući odmah na ’srećno’ što joj je Alucard bio poručio. Žena je bila zdepaste, niske građe, sede kose, vezane u punđu. Držala se kao da joj je bilo 40tak, iako je sa sigurnoćšu mogla da garantuje da je imala mnogo više. Uhvatila ju je čvrsto pod ruku, psujući ka Alucardu, bez pardona. U tom momentu se i Airin okrenula ka pravcu u kom se on bio uputio, ali je već bio zamakao za ćošak, tako da je ostala sama sa...

Tetsuko je bila prva reč koju joj je bakca uputila uz veseli ton i jedan širok osmeh, pre nego što su nastavile niz hodnik. Njen pristup prema njoj s početka je bio prisniji nego što je pretpostavila da bi trebao da bude. Odmah joj je počela prebacivati da ne izgleda kao da jede valjano. Zapitkivala ju je šta bi jela, pila, generalno, ponašala se kao da joj je neka rođaka koju nije videla poduže.

Uspela je na jedvite jade na pristojan način da odbije sve Tetsukine ponude, pa ju je ona, nakon što je dobacila još par primedbi i komentara, konačno, ostavila samu u velikoj sali.

Ispred nje, nalazio se okrugli bazen. Oteo joj se iznuren uzdah, nakon kog je mahinalno uzela jedan od uredno složenih peškira iz ormara i stala bliže bazenu. Prostorija je, po njoj, bila prevelika. Nije došla ovde da leškari, jede i pije, ali isto tako, put je bio predug, a ona, naravno, pauze nije pravila. Svakako je bila kasnila, ali ipak došla nekako na vreme.

Odložila je uzeti peškir pored ivice bazena i skinula odoru s sebe pre nego što je zakoračila u bazen. Topla voda bazena prijala joj je i na trenutak se osetila kao da je u svojoj kući u kadi. Odagnala je te misli iz glave pre nego što bi počela da joj nedostaje. Ogradila se od svih sećanja i spona s tim mestom. Sada je bila slobodnog duha, srca, uma. Želela je da tako i ostane. Pogotovo sada kada je konačno shvatila šta bi zapravo trebao biti cilj njenog postojanja.

Nije prošlo ukupno petnaest minuta, od kako je ušla u veliku salu pa do momenta kada je rukom dotakla kvaku na vratima koja su vodila u hodnik. U hodniku naletela na stražara koji tek što je bio došao ispred mesta gde se ona nalazila. Na sebi je sada imala neku neupadljivu crnu haljinu, najnormalnije što je mogla naći u onoj hrpi kiča koji zaista nije želela da nosi. Iznenađen njenom pojavom, rekao joj je samo da ga prati. Verovatno je pretpostavljao da će se zadržati duže, što joj se u tom momentu učinilo komično, ali se nije nasmejala, nego krenula za njim.♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ :


Topli bazen - II sprat Tumblr_mwy25eqZbA1r6hwd2o3_250Topli bazen - II sprat Tumblr_mwy25eqZbA1r6hwd2o2_250Topli bazen - II sprat Tumblr_mwy25eqZbA1r6hwd2o1_250

▹ No matter how unfair, or difficult our challenge may be ◃
▹ Success is only a victory away ◃

✡️
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu